Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Gravedigger
Oklahoma City Thunder





Η αρχή έγινε


Προηγούμενο Ρεκόρ (2010-2011): 55-27
Leaders (2010-2011):



Πόντοι: 1.Kevin Durant: 27.7
2.Russell Westbrook: 21.9
3.James Harden: 12.2
Ριμπάουντ: 1.Kendrick Perkins: 7.9
2.Serge Ibaka: 7.6
3.Kevin Durant: 6.8
Ασσίστ: 1.Russell Westbrook: 8.2
2.Eric Maynor: 2.9
3.Kevin Durant: 2.7

Πιθανή 5άδα:
PG: Russell Westbrook
SG: Thabo Sefolosha
SF: Kevin Durant
PF: Serge Ibaka
C: Kendrick Perkins

Πάγκος:
PG’s: Royal Ivey,Eric Maynor,Nate Robinson
SG’s: Daequan Cook,James Harden,Reggie Jackson,
SF’s: Lazar Hayward,Ryan Reid
PF’s: Nick Collison
C’s: Cole Aldrich,Nazr Mohammed,BJ Mullens


Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Daequan Cook (resign), Nazr Mohammed (resign), Lazar Hayward (FA), Ryan Reid (FA)
Draft Picks: Reggie Jackson (#24)

Έφυγαν: Morris Peterson (FA), DJ White (FA)

Προπονητής: Scott Brooks

Σχόλιο: Η αλήθεια είναι ότι οι Thunder είναι γεματοι ταλέντο.Σίγουρα οι προσδοκίες ήταν μεγάλες,αλλά δύσκολα έφταναν μέχρι τους τελικούς της περιφέρειας.Αν κάθε χρονιά θέλουν να κάνουν 1 βήμα παραπάνω,μετά το περσινό άλμα,ο επόμενος στόχος είναι οι τελικοί του ΝΒΑ και γιατί όχι ένας τίτλος.Νεανική,γρήγορη ομάδα,με 2 ξεκάθαρους ηγέτες στο παρκέ (Durant,Westbrook) και frontline που σπάει κόκκαλα (Perkins,Ibaka).Ο bearded James Harden δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει άπειρες λύσεις από τον πάγκο και μια τέτοια ομάδα σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Πρόβλεψη: 50-16
Conference rank: 2
Division rank: 1

baskethood
Ο BJ Mullens ανήκει πλέον στους Μπόμπακτς. Έγινε trade μέσω του οποίου η Οκλαχόμα έλαβε ένα second round draft pick του 2013 ενώ έδωσε και οικονομικά ανταλλάγματα.
Ο Ryan Reid είναι στο training camp roster.
Nuntius
Είναι και αυτοί μια ομάδα με αρκετούς συμπαθητικούς παίκτες. Ibaka, Perkins, Aldrich, Collison. Καλή τους επιτυχία smiley.gif
benchwarmer
Απολυτα ηρεμη offseason, κανενα σεναριο για τπτ (το μονο που ακουσα καποια στιγμη ηταν οτι ηθελαν να ξεφορτωθουν τον κοντο), και ετοιμοι για μια πορεια αναλογη της περσινης, και γιατι οχι και καλυτερης. Η λογικη αυτο λεει, οτι οι βασικοι τους παιχτες εχουν τα καλυτερα τους χρονια μπροστα τους, οποτε.. Απο την αλλη βεβαια φετος πραγματι θα εχουν το αγχος του φαβορι, μενει να δουμε (οχι τωρα βεβαια αλλα στα πλει οφ) πως θα τους επηρεασει αυτο.
morfi
Από ομάδες που έχουν χτιστεί με αυτό το τρόπο είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Αριστοτεχνικό στήσιμο ρόστερ και τρόπου παιχνιδιού, έχουν τα πάντα. Δύο σούπερ σταρ και παίκτες, βασικούςκαι παγκίτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν καταφέρουν να ξεφορτωθούν το Ρόγιαλ Έιβι και να φέρουν άλλον έναν παίκτη τύπου Τζέιμς Χάρντεν, ειδικά για αναπληρωματικό του Ντουράντ, θα μπορέσουμε ακόμη να τους δούμε και στους τελικούς του ΝΒΑ, με δεδομένο πάντα πως οι υπόλοιπες ομάδες της Δύσης (πλην Κλίππερς) είναι πλέον αποδυναμωμένες.
Johnaros
Έχει γίνει πάντως χαμός στη Δύση.
Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορείς να πεις a priori ότι δε μπορεί να χτυπήσει play-off spot.
Hornets-Suns-Kings μοιάζουν οι πιο αδύναμοι, λίγο καλύτερα η Μινεσότα το Γκόλντεν Στέιτ και οι Τζαζ και πάλι λίγο πιο πάνω Ντένβερ και Γκρίζλις. Καμία από αυτές όμως δεν είναι σίγουρη για πλέι οφ. Πέρα από τις κλειδωμένες Μάβερικς, Σπερς, Λέικερς, Θάντερ και λογικά Μπλέιζερς-Κλίπερς, θα γίνει σφαγή για τις άλλες 2 θέσεις.
Ας γίνει κανα θαύμα να κερδίσω league pass. biggrin.gif
spursforthe5
σου εχει ερθει καποιο εμαιλ απο τοτε που συμπληρωσες αυτο στο facebook?
koutsou10
απο οτι φαινεται ο νεητ κρυπτονιτης ρομπινσον θα μεινει ελευθερος μεσα στις επομενες μερες αφου συμφωνησε με την ομαδα για το μπαι αουτ...σιγουρα θα εχει πολλες προτασεις απο πολλες ομαδες...
John Valthuer
Η ομάδα της Oklahoma είναι ένα εκπληκτικό δημιούργημα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο NBA εδώ και καιρό. Μια εντυπωσιακή δεξαμενή ανθρώπινου δυναμικού, που συνδυάζει τα νιάτα και το ταλέντο με την δύναμη και την ταχύτητα. Αυτή η τρομακτικής ισχύος μηχανή προορίζεται να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια, καθώς δεν έχει ουσιαστικά αντίπαλο στην Δύση. Στην Ανατολή πάλι, μόνο μια ομάδα μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια (κι αυτή ίσως να μην υπάρχει καν στη σημερινή της μορφή σε λίγους μήνες). Το μόνο πραγματικό εμπόδιο των Thunder είναι ο κακός τους εαυτός. Αν δεν πάρουν πρωτάθλημα μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, ίσως τα θέλγητρα μιας μεγαλούπολης (όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο ή η Βοστώνη) να αποδειχθούν πολύ ισχυρά για τους superstars της ομάδας. Το μέλλον θα δείξει...
Nuntius
Απίστευτο το μουσάκι που έχει αφήσει ο Πέρκινς smiley.gif
Das Kapital
30 ποντακια και καλη ευστοχια απο τον Scorer, αν εβαζε και τις βολες... Ο Westbrook σαν να συνεχισε τα περσινα της σειρας με το Dallas, αστοχια και λαθη!
Johnaros
6/11 βολές ο KD?
Αρνητικό ρεκόρ πρέπει να είναι.
Με σβηστές τις μηχανές μου φαίνεται το πήρε η Οκλαχόμα το παιχνίδι.
morfi
QUOTE(Johnaros @ Dec 26 2011, 12:47 ) *
Με σβηστές τις μηχανές μου φαίνεται το πήρε η Οκλαχόμα το παιχνίδι.

Εκτός του ότι δεν προβλεπόταν κάποιο άλλο αποτέλεσμα και με άλλο τρόπο δεδομένου του αντιπάλου, πιστεύω πως οι Θάντερ θα πάρουν πολλές τέτοιες νίκες ακόμα και ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες.
koutsou10
QUOTE(Johnaros @ Dec 26 2011, 12:47 ) *
6/11 βολές ο KD?
Αρνητικό ρεκόρ πρέπει να είναι.
Με σβηστές τις μηχανές μου φαίνεται το πήρε η Οκλαχόμα το παιχνίδι.


το παιχνιδι ηταν 15+ σε ολη την διαρκεια σχεδον...
απιστευτες συνεργασιες 2 παιχτων απο την οκλαχομα κ ποτε 2 συγκεκριμενων... smiley.gif
παρα πολυ ωραιο μπασκετ...
Das Kapital
Εχω ολους τους αγωνες της OKC προς το παρον, o Westbrook μου την σπαει ολο και περισσοτερο!
nickagian
Την καλύψανε σιγά σιγά τη διαφορά οι του Μεμφις... Πάντως έχει μείνει να παλεύει μόνος του ο KD. Westbrook μηδέν σήμερα στο σκορ. Μόνο 5 ασίστ έχει βγάλει. Προσπαθεί λίγο κι ο Πέρκινς (9 π.). Καλά που είναι κι ο Χάρντεν σταθερός και σήμερα (10 π.) και βοηθάει πολύ.
Nuntius
Έχει στα αλήθεια 0/10 ο Westbrook? tongue.gif
nickagian
QUOTE(Nuntius @ Dec 29 2011, 04:55 ) *
Έχει στα αλήθεια 0/10 ο Westbrook? tongue.gif


Κι όμως! Απίστευτα άστοχος!! Εδώ και λίγη ώρα έχει αποσυρθεί. Και για κάποιο διάστημα έπαιζε play o KD!!
Nuntius
Ο Westbrook, με την διαφορά στους 4 ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, και με αυτόν στο 0/12 παίρνει την επίθεση και φυσικά αστοχεί. Ο Gay σκοράρει and we have a game wink.gif
nickagian
Και μετά καπάκι λάθος... κάρφωμα Gay και πάλι μέσα το Μεμφις...

Να και το τρίποντο για το Μεμφις! Έχουμε θέμα εδώ... ΚD 2/2 βολές και μετά...???

Δεν προλαβαίνανε εκ των πραγμάτων, με μόνο 1sec να απομένει.

3-0 λοιπόν και προχωράμε.
Nuntius
Μετά δεν είχαν άλλο time out tongue.gif

ΥΓ: Το Οκλαχόμα - Μέμφις πάντοτε θα είναι ντέρμπι πάντως

ΥΓ 2: Τρελό τρίποντο ο Ράντολφ.
nickagian
QUOTE(Nuntius @ Dec 29 2011, 05:51 ) *
Μετά δεν είχαν άλλο time out tongue.gif

ΥΓ: Το Οκλαχόμα - Μέμφις πάντοτε θα είναι ντέρμπι πάντως

ΥΓ 2: Τρελό τρίποντο ο Ράντολφ.


Τρελό δε λες τίποτα! Αν και ουσιαστικά ήταν χωρίς άμυνα. Φοβήθηκαν το φάουλ στο τρίποντο.

Καθάρισε πάλι ο Durant στα δύσκολα πάντως. Έως τώρα έχει 30 πόντους και πάνω (30, 33, 32) και στα 3 παιχνίδια της χρονιάς!!
Nuntius
Μα πως αλλιώς θα γινόταν να νικήσει η Οκλαχόμα αν ο Ντουράντ δεν είχε 32?

Αφού ο Westbrook είχε λιγότερους πόντους και από τον Maynor, και από τον Cook αλλά μέχρι και από τον Perkins. Ως τις τελευταίες βολές είχε τους ίδιους πόντους με τον Mohammed!!

Χωρίς να μειώνω βέβαια την αξία των Cook, Maynor, Perkins και Mohammed αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω tongue.gif
baskethood
Καλώς ήρθατε στο club τον εχθρών του Westbrook smile.gif
Nuntius
Δεν έχει να κάνει με το αν συμπαθώ κάποιον σαν παίκτη ή όχι. Έχει να κάνει με το πόσο ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της θέσης του.

Όταν ο Westbrook σε 13 προσπάθειες έχει 4 πόντους (οι τελευταίες βολές μάλιστα αν θυμάμαι καλά ήταν από intentional foul), 6 ασίστ και 4 λάθη σε 31 λεπτά τότε πολύ απλά αποδιοργάνωνε την επίθεση των Thunder. Έκανε δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνει ένας playmaker.

Ειδικά, όταν λίγο πριν έβλεπα τον Collison των Pacers. Πήρε 7 προσπάθειες, σκόραρε 10 πόντους, έδωσε 12 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έκανε 2 λάθη σε 39 λεπτά. Πως να μην συγκρίνω δηλαδή το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ένας PG?

Και δεν αμφισβητώ το ταλέντο του Westbrook. Απλά, ας χαλαρώσει λίγο. Παίζει με πολύ άγχος, κάνει λάθος επιλογές ενώ ακόμα και όταν κάνει καλές επιλογές είναι τόσο στην τσίτα που αστοχεί.
baskethood
Selfish.
Στα τρία χρόνια που είναι στη λίγκα έχει βγει σε δύο από αυτά πρώτος σε λάθη. Και αν δεν κάνω λάθος και φέτος είναι πάλι πρώτος.
Δεν μπορεί να τρέξει μια ομάδα. Έχει κάποια καλά στοιχεία που στο ΝΒΑ τον κάνουν να ξεχωρίζει αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το όλο hype γύρω από το όνομα του.
Nuntius
Όντως είναι. Έχει 18 λάθη σε 3 αγώνες. Ακολουθούν οι Rondo με 16 και Kobe με 13.

Edit: Ο Westbrook είναι εξαιρετικός στο ανοιχτό γήπεδο και στο γρήγορο παιχνίδι. Οι Thunder αρέσκονται σε αυτό το στυλ γι' αυτό και είναι και playmaker τους. Το να παίζει οργανωτής στο 5 εναντίον δεν είναι το φόρτε του.
baskethood
Το usage rate είναι το ποσοστό των κατοχών της ομάδας που χρησιμοποιεί ένας παίκτης (με μία μαθηματική διαδικασία υπολογίζονται field goals attempts, free throw attemps, λάθη, ασίστ κλπ). Μας δείχνει δηλαδή το πόσο ένας παίκτης χρησιμοποιείται από την ομάδα του. Είναι εξαιρετικό στατιστικό στοιχείο.

Χρονιά 2010-2011

Kobe 33%
Rose 31.3 %
Westbrook 30.8%
James 29.7%
Anthony 29.1%
Wade 29.1%
Durant 27.8%

Βλέπουμε ότι στην ομάδα του Durant, του MVP και ενός εκ των καλύτερων παικτών της λίγκας, ο Westbrook χρησιμοποιείται περισσότερο απ'ότι αυτός. Χρησιμοποιείται περισσότερο απ'ότι ο Carmelo στο Ντένβερ ή λίγο παρακάτω απ' 'ότι ο James στο Κλίβελαντ ή ο Wade στο Μαϊάμι. Ανήκουστα πράγματα.
Δεν φταίει μόνο ο ίδιος βέβαια, φταίει και ο προπονητής που του δίνει τέτοιες ελευθερίες.
Στα playoffs πέρσι άκουγα συνεχώς ότι ο προπονητής του του ζητά να δίνει περισσότερο τη μπάλα στον Durant και εκείνος δεν το έκανε.
Τι άλλαξε φέτος;
Στα δύο πρώτα παιχνίδια (δεν είδα boxscore από το χθεσινό) έχουμε:
Westbrook 36.7%
Durant 34.2%

O ανένδοτος μόλις ξεκίνησε tongue.gif

*Τα στατιστικά είναι με αναγωγή ανά 40 λεπτά, αλλά και χωρίς αυτή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ως προς τη χρήση των Durant και Westbrook.
Πηγή: Hollinger
Nuntius
Στο efficiency πάντως ο Westbrook είναι στην 50η και τελευταία θέση των guard με 11. Ισοβαθμεί στο efficiency με τον Greg Stiemsma (τον σέντερ των Celtics) και περνάει τον Perkins κατά 0.3. Μάλιστα, τον περνάνε ο Chuck Hayes (15), ο Troy Murphy (12.3) και ο Andris Biedrins (11.7).

Το usage που το βλέπω?
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Dec 29 2011, 11:40 ) *
Στο efficiency πάντως ο Westbrook είναι στην 50η και τελευταία θέση των guard με 11. Ισοβαθμεί στο efficiency με τον Greg Stiemsma (τον σέντερ των Celtics) και περνάει τον Perkins κατά 0.3. Μάλιστα, τον περνάνε ο Chuck Hayes (15), ο Troy Murphy (12.3) και ο Andris Biedrins (11.7).

Το usage που το βλέπω?

http://www.basketball-reference.com/league...nced_stats.html
Αν το τικάρεις θα στους βγάλει από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.
Απλά ο Hollinger το υπολογίζει βάζοντας και άλλα κριτήρια . Αλλά και το basketball reference είναι σαφέστατα αξιόπιστο.
Nuntius
Στην θέση 178 στο Efficiency και στην θέση 6 στο Usage Rate. Στο Offensive Rating βρίσκεται στην θέση 213 και ισοβαθμεί (ανάμεσα σε άλλους) με τον Josh McRoberts και τον Ekpe Udoh.

ΥΓ: Ευχαριστώ για το link
rchos
QUOTE(nickagian @ Dec 29 2011, 05:57 ) *
Τρελό δε λες τίποτα! Αν και ουσιαστικά ήταν χωρίς άμυνα. Φοβήθηκαν το φάουλ στο τρίποντο.

Καθάρισε πάλι ο Durant στα δύσκολα πάντως. Έως τώρα έχει 30 πόντους και πάνω (30, 33, 32) και στα 3 παιχνίδια της χρονιάς!!



οταν εχουμε τετοιες προσωπικοτητες να γραφουν στο φορουμ εγω τρεμω απο τη συγκινηση.

πεσαμε με τα μουτρα στο Nba απο την ημερα που γυρισαμε πατριδα βλεπω.
Badass
Και για να μείνω στο κλίμα κάτι διάβασα για τσακωμό Ντουράντ-Ουέστμπρουκ κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς. Να πω την αλήθεια αν ήμουν ο KD ή όποιος άλλος από την Οκλαχόμα και έβλεπα τον Ουέστμπρουκ να καταστρέφει την ομαδική προσπάθεια και να είναι έτοιμος να χάσει με τις επιλογές του και τον εγωισμό του τον αγώνα μπορεί και να τον έδερνα shot.gif

Διάβασα με ενδιαφέρον αυτά που γράψατε και τα στατιστικά που παραθέσατε. Και απορώ πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Γιατί χθες δε στοίχισε, το καλοκαίρι όμως θα στοιχίσει
vastravoud
Τη στιγμή που η Οκλαχόμα έχει τον καλύτερο σκόρερ της λίγκας, δε θα είχε ίσως νόημα να έδινε τον Γουέστμπρουκ σε ανταλλαγή και να έπαιρνε κάποιον ΤΟΠ "pass first" PG?

Με δεδομένο ότι ο Ρόντο είναι αδερφικός φίλός του Πέρκινς, δε θα είχε νόημα μια τέτοια ανταλλαγή;
Magnus92
QUOTE(vastravoud @ Dec 29 2011, 16:12 ) *
Τη στιγμή που η Οκλαχόμα έχει τον καλύτερο σκόρερ της λίγκας, δε θα είχε ίσως νόημα να έδινε τον Γουέστμπρουκ σε ανταλλαγή και να έπαιρνε κάποιον ΤΟΠ "pass first" PG?

Με δεδομένο ότι ο Ρόντο είναι αδερφικός φίλός του Πέρκινς, δε θα είχε νόημα μια τέτοια ανταλλαγή;


Για ποιο λογο η Βοστωνη να δεχοταν μια τετοια ανταλλαγη ; 39.gif
baskethood
Ο Rondo θα ήταν καλή επιλογή, αλλά τότε θα είχε μια πεντάδα η Οκλαχόμα με δύο παίκτες που δεν είναι αξιόπιστοι από μέση και μακρινή απόσταση ( Rondo/Perkins), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Maynor. Οπότε θα συμπιεζόταν πάρα πολύ το σκοράρισμα της ομάδας στα δύσκολα παιχνίδια από αυτές τις θέσεις και θα συγκεντρωνόταν σε δύο (βασικά) παίκτες, τους Durant και Harden.
Εμένα μου έρχονται στο μυαλό δύο περιπτώσεις που αν και δεν είναι top (όσο υποτίθεται είναι ο Westbrook) θα ήταν καλά φιτ για την Οκλαχόμα. Οι Conley και Holiday.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να φύγει από την ομάδα ή ότι δεν είναι καλός παίκτης ο Russell. Ίσα ίσα που η Οκλαχόμα είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογη ομάδα και μία εκ των ομάδων που θα κυνηγήσουν τον τίτλο της Δύσης.
Απλά πρόκειται για δικό μου κόλλημα, ίσως και θέμα αισθητικής.
Air Kef
QUOTE
Ο Rondo θα ήταν καλή επιλογή, αλλά τότε θα είχε μια πεντάδα η Οκλαχόμα με δύο παίκτες που δεν είναι αξιόπιστοι από μέση και μακρινή απόσταση ( Rondo/Perkins), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Maynor. Οπότε θα συμπιεζόταν πάρα πολύ το σκοράρισμα της ομάδας στα δύσκολα παιχνίδια από αυτές τις θέσεις και θα συγκεντρωνόταν σε δύο (βασικά) παίκτες, τους Durant και Harden.
Εμένα μου έρχονται στο μυαλό δύο περιπτώσεις που αν και δεν είναι top (όσο υποτίθεται είναι ο Westbrook) θα ήταν καλά φιτ για την Οκλαχόμα. Οι Conley και Holiday.



Μα κι τον Ουέστμπρουκ τον αφήνεις εύκολα να σουτάρει απο μακρυνή απόσταση, από τα 5 μέτρα είναι καλύτερος, αλλά απο 3π δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Εχεις δίκιο πάντως πως δεν χρειάζεται τόσο ηχηρό όνομα τύπου Ρόντο, ίσως ένας Χόλιντει μαζί με κάποιον άλλον ρολίστα να ήταν προτιμότερο. Τον Κόνλευ θέλω να τον αποκλείσω πάντως, φαίνεται ότι μια ολοκαίνουρια κόντρα ξεφυτρώνει εκεί στην Ανατολή ανάμεσα σε Μεμφις και Οκλαχόμα, δεν θα ήθελα να χαλάσει με τίποτα!

-----------------------------------

Edit:

Αν και τωρα που το λες, ίσως μια τέτοια ανταλλαγή έβαζε ακόμα περισσότερες φωτιές και βλέπαμε πολύ ξύλο σε καμια σειρά πλέι οφ! biggrin.gif biggrin.gif
vastravoud
QUOTE(Magnus92 @ Dec 29 2011, 16:15 ) *
Για ποιο λογο η Βοστωνη να δεχοταν μια τετοια ανταλλαγη ; 39.gif


Στη μετά big-3 εποχή, δε θα χρειάζεται νέο ηγέτη η Βοστώνη; Ο Ρόντο είναι αδυναμία μου, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ηγηθεί της ομάδας ΚΑΙ στο σκοράρισμα.
baskethood
QUOTE (Air Kef @ Dec 29 2011, 17:30 ) *
Μα κι τον Ουέστμπρουκ τον αφήνεις εύκολα να σουτάρει απο μακρυνή απόσταση, από τα 5 μέτρα είναι καλύτερος, αλλά απο 3π δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.
Εχεις δίκιο πάντως πως δεν χρειάζεται τόσο ηχηρό όνομα τύπου Ρόντο, ίσως ένας Χόλιντει μαζί με κάποιον άλλον ρολίστα να ήταν προτιμότερο. Τον Κόνλευ θέλω να τον αποκλείσω πάντως, φαίνεται ότι μια ολοκαίνουρια κόντρα ξεφυτρώνει εκεί στην Ανατολή ανάμεσα σε Μεμφις και Οκλαχόμα, δεν θα ήθελα να χαλάσει με τίποτα!

Έτσι είναι. Απλά ο ένας είναι άστοχος αλλά τουλάχιστον είναι pass first ενώ ο άλλος είναι και άστοχος και shoot first tongue.gif
Και μένα μου αρέσει η κόντρα, και για να είμαι ειλικρινής ο Westbrook δεν ταιριάζει καθόλου στη φιλοσοφία των Grizlies. Είναι ομάδα που δεν τρέχει, παίζει πολύ πέντε-πέντε και νομίζω ότι πρόβλημα θα δημιουργούσε η παρουσία του.
Das Kapital
Αυτο που χρειαζεται ο Westbrook ειναι να τον ηρεμησουν λιγο και να τον φερουν στη γη, απο τα περσυ στη σειρα με τους Μαβερικς μεχρι χθες δεν εχει κανει ενα καλο παιχνιδι, πρεπει να κουλαρει λιγο! Χθες οταν εκτελουσε το δευτερο σετ βολων στο τελος ειχε μια φατσα σαν να του σκοτωσαν την μανα!
captain charisma
αμυαλος ειναι...μεχρι και στα χερια με τον ντουραντουλα παραλιγο να ερθει...αν οι θαντερ ειχαν αντι για αυτον ενα πολ η ντερον θα πηγαιναν ολοταχως για πρωταθλημα...
T.W.Is.M.
QUOTE(vastravoud @ Dec 29 2011, 17:31 ) *
Στη μετά big-3 εποχή, δε θα χρειάζεται νέο ηγέτη η Βοστώνη; Ο Ρόντο είναι αδυναμία μου, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ηγηθεί της ομάδας ΚΑΙ στο σκοράρισμα.



Με προλαβες. Αυτο περιπου θα εγραφα κι εγω. Νομιζω οτι η ανταλλαγη μπορει να ωφελησει και τους δυο, αλλα απο το επομενο καλοκαιρι.
baskethood
Άλλο ένα εξαιρετικό fit είναι ο Stephen Curry. Καλός σουτέρ, μοιράζει ασίστ, δίνει κλεψίματα, ήρεμος, έξυπνος και λογικός. Ο τέλειος συμπαίκτης για τους Durant και Harden.
Από οικονομικής άποψης συμφέρει και με το παραπάνω, καθώς στο επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει δε θα "γονατίσει" την Οκλαχόμα, όπως ο Russell ο οποίος θα εκμεταλλευτεί τον νέο Derrick Rose rule και θα πάρει αρκετά περισσότερα χρήματα.
John Valthuer
Έπειτα από ένα καταστροφικό ξεκίνημα, ο Westbrook ανέβασε τελικά την απόδοσή του και τώρα δείχνει να οδηγεί την ομάδα του. Εξαιρετικός για τους Mavericks ο West, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Για να δούμε τι θα δούμε...
morfi
Οι point guard τύπου Γουέστμπρουκ είναι οι ιδανικοί για το τρόπο που έχουν χτιστεί οι Θάντερ. Οι παίκτες τύπου Χόλιντει θα είχαν κάποιο ουσιαστικό λόγο να υπάρχουν μόνο αν υπήρχαν κάποιοι big-three ή έστω big-two. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί και ο ένας είναι στη θέση του PG τότε ιδανική λύση φαντάσουν παίκτες που μπορούν (εκτός από το να πασάρουν) να σκοράρουν όπως πολύ σωστά κάποιος ανέφερε παραπάνω Ντερόν ή Πολ ή ο Γουέστμπρουκ που υπάρχει ήδη. Αλλιώς μιας και ο Ντουράντ βοήθεια πέρα του Τζέιμς Χάρντεν δεν παίρνει φέτος από κανέναν άλλον στο σκοράρισμα, κινδύνευει επικίνδυνα να μείνει μόνος του και η ομάδα να χάσει τουλάχιστον 15+ πόντους που δεν μπορούν να αναπληρωθούν από κανέναν πέραν από Ντουράντ και Χάρντεν.
John Valthuer
Δεν ξέρω ποια ομάδα στο ΝΒΑ έχει την πολυτέλεια ενός αναπληρωματικού guard σαν τον μουσάτο των Thunder. Πραγματικά απίστευτος παίκτης!
John Valthuer
Υπερβολικά πολλά λάθη οι Thunder: 23 έναντι 9 των Mavericks. Όμως, ακόμη και σ' ένα τόσο κακό βράδυ, καταφέρνουν να είναι μπροστά στο σκορ. Αυτό από μόνο του δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της ομάδας.
spursforthe5
δεν ηταν φαουλ του νοβιτσκι .τσαμπα τεχνικη ποινη...
tReason
Πολυ καλη ομαδα η οκλαχομα εχει την καλυτερη διαιτησια με διαφορα στο ΝΒΑ
Ελευθερες βολες και αγιος ο θεος...
Das Kapital
Βαλτες ρε Ιμπακα αγορι μου να τελειωνει το πανηγυρι!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.