Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφες 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Vas
Αφού πέρσι ευρωλίγκα έπαιζε!;!;!

δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος ψηλός στην Αμερική, αλλά στην Τσιμπόνα έπαιζε με Μ.Ο. 15-20 λεπτά.

Κάτσε να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να δούμε αν είναι βασικός ή όχι!
ntelakos
Ο Χομαν με την τσιμπονα στην ευρολιγκα ειχε 4,6 ποντους και 3,3 ριμπαουντ σε 18 λεπτα....Αποψη μου οτι ειναι κατωτερος του Γλυνιαδακη και θα ειναι καλος μονο αν λογιζιται για αναπληρωματικος των 15 λεπτων!!!
Gravedigger
QUOTE (Vas @ Jul 31 2009, 14:58 ) *
Αφού πέρσι ευρωλίγκα έπαιζε!;!;!

δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος ψηλός στην Αμερική, αλλά στην Τσιμπόνα έπαιζε με Μ.Ο. 15-20 λεπτά.

Κάτσε να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να δούμε αν είναι βασικός ή όχι!

Ναι,Ευρωλίγκα έπαιζε αλλά φοβάμαι ότι το Μαρούσι δεν τον πήρε για να έχει το ρόλο που είχε στην Cibona αλλά αναβαθμισμένο.Αν τον έχει για 10 λεπτά καλώς,αλλά μέχρι στιγμής το μαρούσι δεν έχει κάνει τις κινήσεις που περιμένω(και περιμένετε) για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικό.
Vas
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=43994

Προσπαθώ να καταλάβω πως γράφουν οι δημοσιογράφοι...

Αν πάρουμε το γκορντον ποιος ο λόγος να θέλουμε και τον Τσαλδάρη; Αν μπορούμε και αντέχουμε να εχουμε τον τσαλδάρη στον πάγκο ή τον αμερικανό στον πάγκο πάω πάσο...

Στους ψηλούς θέλουμε 2 σχεδόν πανομοιότυπους παίκτες (Κενταλ- Χομαν). Σίγουρα θα ήθελα κάποιον πιο ελαφρύ που να μπορέι να σουτάρει και από τα 5 μέτρα (όπως ο Λουκάς).

τέλος πάμε να πάρουμε 3 αμερικανούς χωρίς να έχει επικυρωθεί;; δεν έχω ακούσει ακόμα καθόλου για 3άρι (εκτός του παπανικολάου που μάλλον πήγε Πανιώνιο)
Vas
Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ...

1. Κις, Μπατής, Παπαντωνίου
2. Γκορντον, Διαμαντόπουλος, Κουμπούρας (από Ιανουάριο)
3. Κονοιτικός (ή Τσαλδάρης), Καλάθης
4. Καιμακόγλου, Μαυροειδής
5. Κενταλ, Χομαν, Τουντζιαρακης

Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρουν και τουλάχιστον άλλο ένα παίκτη στο 2-3 αφού αλλιώς θα είναι μόνο 12 ετοιμοι μέχρι τον Ιανουαρίο.

HLR CENATION
QUOTE(Vas @ Aug 2 2009, 22:53 ) *

Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρουν και τουλάχιστον άλλο ένα παίκτη στο 2-3 αφού αλλιώς θα είναι μόνο 12 ετοιμοι μέχρι τον Ιανουαρίο.

Καλο σχετηκα ροστερ.Μπορει να μην εχει την ποιοτητα που ειχε τα δυο τελευταια χρονια αλλα κ παλι λογικα στην οχταδα θα μπει...εχει κ καλο προπονητη με ματι στους ξενους...
Vas
QUOTE(laclipers @ Aug 3 2009, 19:35 ) *
Καλο σχετηκα ροστερ.Μπορει να μην εχει την ποιοτητα που ειχε τα δυο τελευταια χρονια αλλα κ παλι λογικα στην οχταδα θα μπει...εχει κ καλο προπονητη με ματι στους ξενους...

οχτάδα ;;;; ugly_tocktock.gif thumbsup.gif

Εκτός και αν εννοείς οχτάδα ευρωλίγκα!!

Σήμερα το πρωί άκουσα στο ράδιο από το Σκουντή ότι ο Πελεκάνος πλησιάζει στο Μαρούσι. Λογικό μου ακούγεται αφού ο Σταύρακας δεν έχει πάρει φέτος παίχτη!

άραγε αν πάρουν Πελεκάνο δεν θα πάρουμε άλλο κοινοτικό; θα έχουμε 2 θέσεις κενές ακόμα.
HLR CENATION
Kατ αρχας ειναι απωλεια ο Σουλης.η ρακετα αποδυμναμωθηκε.Εφυγε ο χαραλαμπιδης.Επισης μετα τους ολυμπιακο,παο ενισχυθηκε ο αρης,ο πανελληνιος,ρα η τετραδα εχει κλεισει.Ο ρεαλιστικος στοχος του Αμαρουσιου ειναι πλεον 5-8...
mono maroussi
QUOTE(laclipers @ Aug 4 2009, 20:25 ) *
Kατ αρχας ειναι απωλεια ο Σουλης.η ρακετα αποδυμναμωθηκε.Εφυγε ο χαραλαμπιδης.Επισης μετα τους ολυμπιακο,παο ενισχυθηκε ο αρης,ο πανελληνιος,ρα η τετραδα εχει κλεισει.Ο ρεαλιστικος στοχος του Αμαρουσιου ειναι πλεον 5-8...

Με βαση τις μεταγραφες ειμαστε 5οι αλλα Μαρουσι ειναι αυτο οποτε ολα να τα περιμενετε
Vas
QUOTE(laclipers @ Aug 4 2009, 20:25 ) *

Ας το αναλύσουμε….

Στην περιφέρεια:
έφυγαν Χαραλαμπίδης,Στιβενσον,Στεφανίδης,Χαφ. Οι Στεφανίδης, Χαφ αν και συμπαθέστατοι έπαιζαν λίγα δευτερόλεπτα για αυτό και δεν μπορούμε να τους θεωρήσουμε ως μεγάλες απώλειες.

Ο Χαραλαμπίδης φτάνει στα 34 του. Ήθελε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο του. Ίσως να καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε επίπεδο ευρωλίγκας. Ο Στίβενσον επίσης στα 34-35, αν εξαιρέσεις το τελευταίο απίστευτο show με τον Άρη έκανε μια από τις πλέον μέτριες χρονιές. Για αυτό το Μαρούσι δεν καιγόταν να τον κρατήσει.

Τώρα αυτούς τους αντικαταστήσαμε με Γκόρντον (19,3 Μ.Ο στην αδριατική λίγκα) , Μπατή (τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Μπαρτζώκας) και ένα ακόμα 3άρι. Ακούγονται ο όνοματα όπως Τσαλδάρης, Πελεκάνος, Ντιαρά… Αν σκεφτούμε ότι και ο Παπαντωνίου πλέον είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος (άρα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής) ο Καλάθης πλέον προσαρμόστηκε και πρέπει να δείξει τις ικανότητές του και ο Διαμαντόπουλος θα είναι από την προετοιμασία μαζί, πιστεύω ότι στην περιφέρεια είμαστε πιο δυνατοί φέτος.

Στους ψηλούς τώρα, πιο πολύ με πονάει η απουσία του Λουκά παρά του Γλυνιαδάκη. Παρόλα αυτά πήραμε 2 ψηλούς που πέρσι έπαιζαν ευρωλίγκα και σίγουρα θα βοηθήσουν. Δεν έχουν την ποιότητα του Λουκά αλλά σίγουρα στην άμυνα θα είναι κολώνες. Έτσι και αλλιώς από ότι φαίνεται το ατού μας φέτος θα είναι η περιφέρεια. Οι Καιμακόγλου, Μαυροειδής μετά και τις κλήσεις τους στις εθνικές σίγουρα θα είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Άρα γιατί να μην πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε μια πολύ καλή front line??

Η ομάδα φέτος δείχνει ακόμα πιο ισορροπημένη. Ο Σούλης πέρσι παραπονιότανε ότι δεν είχε 2 ισάξιες πεντάδες και αυτό φαινόταν. Φέτος θα είναι διαφορετικά.

τώρα όσον αφορά της άλλες 2 ομάδες…. Ο Πανελλήνιος έφτιαξε ένα ελληνικό κορμό αλλά δεν έχω δει ακόμα τους αμερικάνους που θα πάρει. Με Γεωργαλή,Παπαμακάριο,Χαραλαμπίδη δεν πιστεύω ότι έχει καλύτερη περιφέρεια από εμάς.
Για τον Αρη, ευτυχώς που σταμάτησε ο Αλβέρτης και δεν τον πήρανε και αυτόν! Ο Ντικούδης στην μέση της χρονιάς θα τραυματιστεί και back up θα έχουν τον Αγαδάκο… Καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει.
Vas
O Πιξι επιβεβαιώνει για τον γκορντον! smile.gif

http://www.superbasket.gr/?c=135&a=115190

hagi
QUOTE(Vas @ Aug 5 2009, 09:37 ) *
Για τον Αρη, ευτυχώς που σταμάτησε ο Αλβέρτης και δεν τον πήρανε και αυτόν! Ο Ντικούδης στην μέση της χρονιάς θα τραυματιστεί και back up θα έχουν τον Αγαδάκο… Καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει.

Νομίζω είσαι υπερβολικός με αυτά που λες.Και ο Ντικούδης και ο Χατζηβρέττας έχουν ακόμη να δώσουν και είναι μεγάλες μεταγραφές για τον Άρη όσο και να θέλεις να το υποβαθμίσεις.Από κει και πέρα ακόμη και να τραυματιστεί όπως λες αλλαγή δεν θα είναι ο Αγαδάκος γιατί έχει φύγει από την ομάδα. icon_drunk.gif

Όσο για το Μαρούσι θα δούμε πως θα πάει.Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω και νομίζω θα πρέπει να περιμένεις λίγο.
Vas
QUOTE(hagi @ Aug 5 2009, 12:16 ) *
Νομίζω είσαι υπερβολικός με αυτά που λες.Και ο Ντικούδης και ο Χατζηβρέττας έχουν ακόμη να δώσουν και είναι μεγάλες μεταγραφές για τον Άρη όσο και να θέλεις να το υποβαθμίσεις.Από κει και πέρα ακόμη και να τραυματιστεί όπως λες αλλαγή δεν θα είναι ο Αγαδάκος γιατί έχει φύγει από την ομάδα. icon_drunk.gif

Όσο για το Μαρούσι θα δούμε πως θα πάει.Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω και νομίζω θα πρέπει να περιμένεις λίγο.

Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω να γίνεται και φέτος σοβαρή δουλειά χωρίς τιμπανοκρουσίες, χωρίς παρουσιάσεις, χωρίς πρωτοσέλιδα.

Τελικά άμα στα διοικητικά πόστα υπάρχουν άνθρωποι του μπάσκετ δεν χάνετε η ομάδα.

Οι Χατζή και Ντικούδης είναι καλοί παίκτες αλλά είναι χορτασμένοι. Ειδικά ο Ντικούδης, ξέρω από πρώτο χέρι, ότι στο Πανιώνιο πέρσι ήταν στο κόσμο του…

ΥΓ. Καλά, διώξατε τον Λάζαρο;; Απαράδεκτοι!!
hagi
QUOTE(Vas @ Aug 5 2009, 13:25 ) *
Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω να γίνεται και φέτος σοβαρή δουλειά χωρίς τιμπανοκρουσίες, χωρίς παρουσιάσεις, χωρίς πρωτοσέλιδα.

Τελικά άμα στα διοικητικά πόστα υπάρχουν άνθρωποι του μπάσκετ δεν χάνετε η ομάδα.

Οι Χατζή και Ντικούδης είναι καλοί παίκτες αλλά είναι χορτασμένοι. Ειδικά ο Ντικούδης, ξέρω από πρώτο χέρι, ότι στο Πανιώνιο πέρσι ήταν στο κόσμο του…

ΥΓ. Καλά, διώξατε τον Λάζαρο;; Απαράδεκτοι!!

Νομίζω ότι στον Άρη θα παίξει καλύτερα γιατί θα έχει και καλύτερους συμπαίχτες όπως τον Χατζηβρέττα.Αλλά και πάλι αν δεις τα στατιστικά του πέρσι δεν είναι καθόλου άσχημα αν και δεν έκανε εντύπωση.Είχε 11.5 πόντους μ.ο και 5 ριμπάουντ.Δεν είναι καθόλου άσχημα θα έλεγα.

Για τα Διοικητικά συμφωνώ με αυτό που λες ,όσο για τον Αγαδάκο νομίζω δεν γινόταν να παίζει άλλο στον Άρη.
kaukasios
και επισημα ο κενταλ στο μαρουσι.
Vas
QUOTE(kaukasios @ Aug 5 2009, 16:54 ) *
και επισημα ο κενταλ στο μαρουσι.

Παρόλο που όλα τα site μιλάνε για μία ακόμα μεταγραφή πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε μέχρι τον Γενάρη να πάμε με 12 πάικτες μόνο. Πρέπει να υπάρχουν και backup σε περιπτώσεις τραυματισμών
Vas
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=44389

Α ρε Ελληνιάδη μεγάλε μάνατζερ!! smiley.gif
Αστεία αστεία ο τύπος κάνει πολύ καλή δουλεια άσχετα αν σε κάθε γήπεδο ακούει τα απίστευτα!!

Η ομάδα με Πελεκάνο δυναμώνει πάρα πολύ. Το παλικάρι είναι 28 χρονών και θέλει να αποδείξει ότι λανθασμένα δεν του δόθηκαν ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Μακάρι να δείξει τα προσόντα του στο Μαρούσι όπως έκαναν και οι Σειμπούτις, Λουκας τα τελευταία χρόνια.

Πάντως μεταξύ Πελεκάνου Χατζηβρέτα πιστεύω ότι καλύτερα με τον Πελέ!
Vas
Στο wikipedia έχει και το Πελεκάνο και το Μιλοσεβιτς στο Μαρούσι....

http://en.wikipedia.org/wiki/Maroussi_BC

Ποιος τα γράφει ??
EIMAI ARIANOS
QUOTE(Vas @ Aug 8 2009, 18:07 ) *
Στο wikipedia έχει και το Πελεκάνο και το Μιλοσεβιτς στο Μαρούσι....

http://en.wikipedia.org/wiki/Maroussi_BC

Ποιος τα γράφει ??

καλά στο wiki μπορεί να ποστάρει ο καθένας ότι θέλει ... τώρα να πας μπορείς να γράψεις μαρούσι πρωταθλητής ελλάδας 2008 ....

Πως τον τουμπάρετε τον OSFP κάθε φορα και του παίρνετε παίχτες δε ξέρω. Είναι όντως "γατονι" ο Ελληνιάδης .
berry
ο πελεκανος επισημα δανεικος στο Μαρουσι

πηγη Ερα Σπορ
mono maroussi
Με την προσθηκη του Πελεκανου λοιπον ολοκληρωθηκε το ροστερ της ομαδας μας για φετος..Κατα τη γνωμη μου χρειαζομασταν εναν ψηλο ακομα και τον Μιλισαβλιεβιτς την ψυχαρα που ειχε αυτοπροταθει αλλα τι να κανουμε..Ας δουμε λοιπον το ροστερ

Στο 1 εχουμε:Κις,Μπατη,Κουμπουρα(απο δεκεμβρη)και Παπαντωνιου
Στο 2-3 εχουμε:Γκορντον,Πελεκανο,Καλαθη,διαμαντοπο
υλο
και στο 4-5 εχουμε:Καιμακογλου,Μαυροειδη,Κενταλ,Χομαν και Τουτζιαρακη
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Aug 2 2009, 22:53 ) *

Μιας και δεν το ειχα ψαξει,εχω ενα ερωτημα:

-Το Μαρουσι απεκτησε τον Jamon Gordon(Virginia Teck),που ειναι PG,η' τον Jamont Gordon(Mississippi State),που ειναι Combo G?
Εντωμεταξυ βρηκα αυτο.. http://www.euroleague.net/news/i/55677/180...er-jamon-gordon

O Jamon Gordon ειναι καθαρο PG,οποτε μαλλον ο ρολος τους Κις θα ειναι πιο απευλεθερωμενος.
Αν κανω καποιο λαθος,διορθωστε με.
http://www.nbadraft.net/players/jamon-gordon

Τον Jamont τον ''τσιμπησε'' η Τσιμπονα.. http://www.euroleague.net/news/i/55725/180...d-jamont-gordon

mono maroussi
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 12 2009, 17:57 ) *
Μιας και δεν το ειχα ψαξει,εχω ενα ερωτημα:

-Το Μαρουσι απεκτησε τον Jamon Gordon(Virginia Teck),που ειναι PG,η' τον Jamont Gordon(Mississippi State),που ειναι Combo G?
Εντωμεταξυ βρηκα αυτο.. http://www.euroleague.net/news/i/55677/180...er-jamon-gordon

O Jamon Gordon ειναι καθαρο PG,οποτε μαλλον ο ρολος τους Κις θα ειναι πιο απευλεθερωμενος.
Αν κανω καποιο λαθος,διορθωστε με.
http://www.nbadraft.net/players/jamon-gordon

Τον Jamont τον ''τσιμπησε'' η Τσιμπονα.. http://www.euroleague.net/news/i/55725/180...d-jamont-gordon

απο το βιρτζινια τεκ
HLR CENATION
QUOTE(mono maroussi @ Aug 12 2009, 15:29 ) *
Με την προσθηκη του Πελεκανου λοιπον ολοκληρωθηκε το ροστερ της ομαδας μας για φετος..Κατα τη γνωμη μου χρειαζομασταν εναν ψηλο ακομα και τον Μιλισαβλιεβιτς την ψυχαρα που ειχε αυτοπροταθει αλλα τι να κανουμε..Ας δουμε λοιπον το ροστερ

Στο 1 εχουμε:Κις,Μπατη,Κουμπουρα(απο δεκεμβρη)και Παπαντωνιου
Στο 2-3 εχουμε:Γκορντον,Πελεκανο,Καλαθη,διαμαντοπο
υλο
και στο 4-5 εχουμε:Καιμακογλου,Μαυροειδη,Κενταλ,Χομαν και Τουτζιαρακη

θες νιμιζω ακομα ενα γκαρντ κ ενα ακομα πενταρι.Παντως η κινηση με τον κενταλ ηταν κινηση ματ.Πολη ποιοτικος ψηλος...
Vas
QUOTE(laclipers @ Aug 12 2009, 22:25 ) *
θες νιμιζω ακομα ενα γκαρντ κ ενα ακομα πενταρι.Παντως η κινηση με τον κενταλ ηταν κινηση ματ.Πολη ποιοτικος ψηλος...

ένα 3-4άρι θα ήθελα στυλ Κλειζα... και θα ήταν super η ομάδα! rolleyes.gif

έχω διαβάσει ότι ο Γκορντον δεν έχει πολύ καλό σουτ, ενώ από ότι ξέρουμε και ο Πελεκάνος δεν φημίζεται για το σουτ του.

Λογικά θα αλλάξει και το στυλ του παιχνιδιού με λιγότερα σουτ (έφυγαν Στιβενσον, Χαραλαμπίδης) αλλά με περισσότερα drivein, pick n roll.

επιπλέον, μάλλον γυρνάμε και σε δόγμα Γιαννάκη (άριστος μαθητής του ο Μπαρτζώκας) με σκληρή άμυνα & χαμηλό τέμπο.

Από ότι φαίνεται γυρνάμε σε στυλ παιχνιδιού όπως ο περσυνός Άρης… (χωρίς τα τρίποντα!). Αν περάσουμε στους ομίλους ίσως πάρουμε και άλλο παίχτη.

Vamos!
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Aug 19 2009, 12:03 ) *
ένα 3-4άρι θα ήθελα στυλ Κλειζα... και θα ήταν super η ομάδα! rolleyes.gif

έχω διαβάσει ότι ο Γκορντον δεν έχει πολύ καλό σουτ, ενώ από ότι ξέρουμε και ο Πελεκάνος δεν φημίζεται για το σουτ του.

Λογικά θα αλλάξει και το στυλ του παιχνιδιού με λιγότερα σουτ (έφυγαν Στιβενσον, Χαραλαμπίδης) αλλά με περισσότερα drivein, pick n roll.

επιπλέον, μάλλον γυρνάμε και σε δόγμα Γιαννάκη (άριστος μαθητής του ο Μπαρτζώκας) με σκληρή άμυνα & χαμηλό τέμπο.

Από ότι φαίνεται γυρνάμε σε στυλ παιχνιδιού όπως ο περσυνός Άρης… (χωρίς τα τρίποντα!). Αν περάσουμε στους ομίλους ίσως πάρουμε και άλλο παίχτη.

Vamos!

και γω αυτο πιστευω..αμα παμε στους ομιλους θα κανουν αλλη μια μεταγραφη..Δυστηχως θα παιζομε πολυ αμυνα του χρονου κατι που το σιχαινομαι,αλλα αμα ειναι να μπουμε ετσι στους ομιλους πραγματικα χαλαλι!!!
HLR CENATION
QUOTE(mono maroussi @ Aug 19 2009, 14:22 ) *
και γω αυτο πιστευω..αμα παμε στους ομιλους θα κανουν αλλη μια μεταγραφη..Δυστηχως θα παιζομε πολυ αμυνα του χρονου κατι που το σιχαινομαι,αλλα αμα ειναι να μπουμε ετσι στους ομιλους πραγματικα χαλαλι!!!

Παντως για τις επιλογες των ξενων του χω εμπιστοσυνη του μπαρτζωκα.με λιγα λεφτα μπορει να σου βγαλει παικταρα θυμειθειται το Γουολς πχ....Χρειαζεσαι παντως ακομα ενα ασσο γιατι δεν ξερεις κ σε τη κατασταση θα επιστρεψει ο κουμπουρας...
a bullet for your head
Το Μαρουσι ενδιαφερεται για τον Λετονο Combo G,Αιγκαρς Βιτολς..
http://thehoop.blogspot.com/2009/08/marous...ars-vitols.html
Vas
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 19 2009, 18:19 ) *
Το Μαρουσι ενδιαφερεται για τον Λετονο Combo G,Αιγκαρς Βιτολς..
http://thehoop.blogspot.com/2009/08/marous...ars-vitols.html

έχω την εντύπωση ότι είμαστε πλήρεις σε αυτή την θέση.... αλλά δεν έχω και πρόβλημα να έρθει rolleyes.gif

Ο μόνος φόβος είναι μην μαζευτούν πολλοί παίκτες στην ιδια θέση (όπως πέρσι με Πάντιους) και κάνουμε κανα 2μηνο να βρούνε τους ρόλους τους...
Vas
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=45882

αν και δεν θέλω να φεύγουν Έλληνες παίκτες ο Αριγκμπάμπου θα βοηθήσει περισσότερο από τον Τουντζιαράκη. Μπορεί να είναι 37 αλλά για 5-6 λεπτάκια θα βοηθουσε

Μακάρι να πάει καλά το Στε για να κάνουμε και άλλες μεταγραφές!!
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Aug 27 2009, 11:52 ) *
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=45882

αν και δεν θέλω να φεύγουν Έλληνες παίκτες ο Αριγκμπάμπου θα βοηθήσει περισσότερο από τον Τουντζιαράκη. Μπορεί να είναι 37 αλλά για 5-6 λεπτάκια θα βοηθουσε

Μακάρι να πάει καλά το Στε για να κάνουμε και άλλες μεταγραφές!!

Μ****α που εχουμε καταντησει να εξαρτωμαστε απο το εργο του βοτανικου..παντως αν ειναι να παρουμε και αλλους παικτες ας γινει να τελειωνουμε..
Vas
H ομάδα θα πάρει σίγουρα και άλλους!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=45954

θα ήθελα το Ερτσεγκ από τον Ολυμπιακό, όταν φύγει ο Τουτζιαράκης, αλλα δεν ξέρω πόσο κάνει.... (μάλλον πολλά)

Από μικρούς μάλλον θα εννοουν ή τον Βεργίνη ή τον Μιλόσεβιτς.... (λες το wikipedia λέει την αλήθεια;;)

Timemaster
QUOTE(Vas @ Aug 28 2009, 01:37 ) *
H ομάδα θα πάρει σίγουρα και άλλους!

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=45954

θα ήθελα το Ερτσεγκ από τον Ολυμπιακό, όταν φύγει ο Τουτζιαράκης, αλλα δεν ξέρω πόσο κάνει.... (μάλλον πολλά)

Από μικρούς μάλλον θα εννοουν ή τον Βεργίνη ή τον Μιλόσεβιτς.... (λες το wikipedia λέει την αλήθεια;;)

μετά είναι να μη σας βγει το όνομα;
και άλλος δανικός από τον Ολυμπιακό;
smiley.gif

ο Έρτσεγκ θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την ομάδα αλλά δε ξέρω κατά πόσο κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμος!!!
νομίζω πως ο Σλουκας μπορεί να δοθεί δανικός.
Vas
QUOTE(Timemaster @ Aug 28 2009, 01:45 ) *
μετά είναι να μη σας βγει το όνομα;
και άλλος δανικός από τον Ολυμπιακό;
smiley.gif

ο Έρτσεγκ θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την ομάδα αλλά δε ξέρω κατά πόσο κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμος!!!
νομίζω πως ο Σλουκας μπορεί να δοθεί δανικός.

O ερτσεγκ πωλείται νομίζω. Για αγορά εννοούσα!.

Βέβαια αν δανεικός είναι ο Σερμαντίνι, τότε δεν θέλουμε άλλο ψηλό.

Πάντως όντος δεν είναι πολύ ωραίο να παίρνεις δανεικούς. Μετά από ένα χρόνο φεύγουν. Αλλά μήπως και οι παλαίμαχοι δεν θα φύγουν μετά από 1-2 χρόνια;;
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Aug 28 2009, 10:57 ) *
O ερτσεγκ πωλείται νομίζω. Για αγορά εννοούσα!.

Βέβαια αν δανεικός είναι ο Σερμαντίνι, τότε δεν θέλουμε άλλο ψηλό.

Πάντως όντος δεν είναι πολύ ωραίο να παίρνεις δανεικούς. Μετά από ένα χρόνο φεύγουν. Αλλά μήπως και οι παλαίμαχοι δεν θα φύγουν μετά από 1-2 χρόνια;;

Τον Σερμαντινι δεν τον θελω να σου πω την αληθεια καλυτερα να παρουμε κανεναν πιο εμπειρο κοινοτικο..Αμα μας δωσει τον σλουκα ο ολυμπιακος θα ναι μια χαρα..καλυτερος απο μιλοσεβιτς.Και ο βεργινης παντως δεν με χαλαει..Οσο για τους αρειανους αστους..Αυτοι στα λογια οπως βλεπω εχουν ειδη παρει πρωταθλημα και ευρωλιγκα..Ε ρε βας ποσο περιμενω τη στιγμη που θα τους την κανουμε και θα παρουμε αυτο που μας αξιζει..Γιατι ειναι το γαμωτο ολοι το λενε οτι το Μαρουσι αξιζε να παιξει σε αυτη την ευρωλιγκα..αντε λοιπον να ετοιμαζουμε σιγα σιγα την εκδρομη για αλεξανδρειο.χαχαχα icon_drunk.gif
Vas
QUOTE(mono maroussi @ Aug 28 2009, 12:50 ) *
Τον Σερμαντινι δεν τον θελω να σου πω την αληθεια καλυτερα να παρουμε κανεναν πιο εμπειρο κοινοτικο..Αμα μας δωσει τον σλουκα ο ολυμπιακος θα ναι μια χαρα..καλυτερος απο μιλοσεβιτς.Και ο βεργινης παντως δεν με χαλαει..Οσο για τους αρειανους αστους..Αυτοι στα λογια οπως βλεπω εχουν ειδη παρει πρωταθλημα και ευρωλιγκα..Ε ρε βας ποσο περιμενω τη στιγμη που θα τους την κανουμε και θα παρουμε αυτο που μας αξιζει..Γιατι ειναι το γαμωτο ολοι το λενε οτι το Μαρουσι αξιζε να παιξει σε αυτη την ευρωλιγκα..αντε λοιπον να ετοιμαζουμε σιγα σιγα την εκδρομη για αλεξανδρειο.χαχαχα icon_drunk.gif

O Σερμαντινι είναι 20 χρονών και 2.16. Τον έχω δει σε λίγους αγώνες, αλλά είναι πολύ καλός. Θα δεις που θα παίζει βασικός στο Πάο σε 2-3 χρόνια.

Τον Σλούκα τον υπολογίζουν στο λιμάνι. Δεν πιστεύω ότι θα τον δώσουν. Αν είναι θα έρθει ο Μιλόσεβιτς.

Υπολογίζω μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχουμε νέα

ΥΓ. Στο wikipedia εδώ και ένα μήνα γράφει οτι ο μιλόσεβιτς ήρθε δανεικός από τον ΟΣΦΠ. περίεργο...
The Admiral
To προβλημα με τους δανεικους δεν ειναι πως ειναι προσωρινοι,οπως οι "βετερανοι".Μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Το προβλημα ειναι οι σχεσεις εξαρτησης που δημιουργουνται,ιδιαιτερα οταν γινονται εξακολουθητικα και αποκλειστικα μεταξυ 2 ομαδων.Στο ποδοσφαιρο γινοταν χαμος επι χρονια για παρομοια σχεση μεταξυ ΠΑΟ-ΟΦΗ.Το ζευγαρι ΟΣΦΠ-Μαρουσι σε τι δηλ. διαφερει;Αντιθετως,στους ημιτελικους φετος,αντιθετα με περσι,προσφεραν ο ενας στον αλλο μια χαλαρωτικη προπονηση,την ωρα που ΠΑΟ-ΑΡΗΣ εβγαζαν τα ματια τους.Και το καλοκαιρι 2 δανεικοι του Αμαρουσιου γυρισαν στον ΟΣΦΠ.Αν επαιζαν πλεη οφ ΠΑΟ-ΟΦΗ στο ποδοσφαιρο με ολες αυτες τις καταληξεις,ξερετε τι θα γινοταν;Γιατι δηλ. να σιωπησουμε για το Μαρουσι-ΟΣΦΠ,δεν καταλαβα...
Vas
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 13:54 ) *
To προβλημα με τους δανεικους δεν ειναι πως ειναι προσωρινοι,οπως οι "βετερανοι".Μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Το προβλημα ειναι οι σχεσεις εξαρτησης που δημιουργουνται,ιδιαιτερα οταν γινονται εξακολουθητικα και αποκλειστικα μεταξυ 2 ομαδων.Στο ποδοσφαιρο γινοταν χαμος επι χρονια για παρομοια σχεση μεταξυ ΠΑΟ-ΟΦΗ.Το ζευγαρι ΟΣΦΠ-Μαρουσι σε τι δηλ. διαφερει;Αντιθετως,στους ημιτελικους φετος,αντιθετα με περσι,προσφεραν ο ενας στον αλλο μια χαλαρωτικη προπονηση,την ωρα που ΠΑΟ-ΑΡΗΣ εβγαζαν τα ματια τους.Και το καλοκαιρι 2 δανεικοι του Αμαρουσιου γυρισαν στον ΟΣΦΠ.Αν επαιζαν πλεη οφ ΠΑΟ-ΟΦΗ στο ποδοσφαιρο με ολες αυτες τις καταληξεις,ξερετε τι θα γινοταν;Γιατι δηλ. να σιωπησουμε για το Μαρουσι-ΟΣΦΠ,δεν καταλαβα...

Η (μεγάλη) διαφορά είναι ότι Παο-Οφη είχαν ίδια διοίκηση! Ο Βωβός μπορεί να χαρακτηριστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά σίγουρα δεν τον λες φίλοολυμπιακό…

Φίλε admiral, ο σοφός λαός λέει, «ο Σκοπός αγιάζει τα μέσα». Όντως μπορεί να μην την παλέψαμε πολύ την σειρά στους ημιτελικούς, αλλά στο τέλος βγήκαμε ευρωλίγκα. Αυτό θα μείνει στην ιστορία. Σε 10 χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το χαμένο σουτ του Μιλισαλιεβιτς, και ότι η ομάδα κλάταρε στο τέλος. Θα θυμάται ότι ο Πανιώνιος βγήκε ευρωλίγκα.

Πάντως με το σκεπτικό σου, θα μπορούσα να πω ότι πριν 2 χρόνια ο Πανιώνιος έδινε προπονήσεις στους ημιτελικούς με το Πάο…
mono maroussi
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 13:54 ) *

Και στη τελικη και ο αρης 3-0 εχασε απο τον παο.....Οσο για τη συγκριση παο οφη ,Μαρουσι οσφπ μαλλον ειναι αστεια.. ο Βωβος ειναι δηλωμενος παναθηναικος και γενικα το Μαρουσι ειναι παναθηναικοκρατουμενο..οπως ειπε λοιπον και ο βας ο σκοπος αγιαζει τα μεσα
lakersdynasty
QUOTE(mono maroussi @ Aug 28 2009, 15:01 ) *
Και στη τελικη και ο αρης 3-0 εχασε απο τον παο.....Οσο για τη συγκριση παο οφη ,Μαρουσι οσφπ μαλλον ειναι αστεια.. ο Βωβος ειναι δηλωμενος παναθηναικος και γενικα το Μαρουσι ειναι παναθηναικοκρατουμενο..οπως ειπε λοιπον και ο βας ο σκοπος αγιαζει τα μεσα

σωστος.

αλλα δεν ειναι ο ΠΑΟ αυτος που καθε χρονο κανει προσθαφαιρεσεις στο ροστερ του και δινει τουλαχιστον 1-2 δανεικους παικτες.

Αυτος ειναι ο ΟΣΦΠ και οτι και αν υποστιριζει ο Βωβος και οτι και αν υποστιριζει ο κοσμος δανεικους θα παρεις απο αυτον που σου τους δινει.

οποτε αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Αν βαλεις και τις σχεσεις Γιαννακη Αμαρουσιου θεωρητικα στην εξισωση ειναι ευκολο να προχωρησει η σκεψη καποιου λιγο παραπερα.

ειτε ισχυει κατι τετοιο ειτε οχι.
The Admiral
Διαφορετικη διοικηση ειχαν ΠΑΟ-ΟΦΗ,αλλα και παλι δεν εχει σημασια αν ειναι ιδια ή διαφορετικη.Οι δανεικοι και τα χρηματα τους κανουν ολους καλους φιλους,δε χρειαζεται να εχεις αχυρανθρωπους στη διοικηση της αλλης ομαδας.

To θεμα δεν ειναι το σκεπτικο μου,αλλα το εξης γεγονος: ειναι 2 ομαδες Α και Β.Η Α δινει δανεικους στη Β για πολλα χρονια,καλυπτει ενδεχομενως και μερος του συμβολαιου τους.Οι ομαδες Α και Β παιζουν μεταξυ τους ημιτελικους σα δυο καλες φιλεναδες,με τη συμμετοχη και των δανεικων του ντηλ.Τωρα τα ονοματα ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,Μαρουσι,ΟΦΗ κτλ,ο προεδρος που ειναι δηλωμενος Παναθηναικος κτλ.ειναι ιστοριες για μικρα παιδια.Εσυ ο ιδιος Vas μου εξηγησες ποια ειναι τα πραγματικα κινητρα του καθενος,μην κρυβομαστε,ε?Οποτε εγω απλα παραθετω τα γεγονοτα και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Δεν υποληπτομαστε ολοι το ιδιο την καθε διοικηση.Για σας το Μαρουσι μπορει να ειναι η πιο αξιοπιστη και κρυσταλλινη ομαδα που εμφανιστηκε ποτε στα γηπεδα,για μενα μπορει να ειναι λιγο πιο κατω απο τον ΟΦΗ.Οι πρακτικες μετρανε που εφαρμοζονται.

ΥΓ.Τωρα για τον Πανιωνιο που εδινε προπονησεις στον ΠΑΟ,να μου θυμισετε ποσους δανεικους του ΠΑΟ ειχε τοτε ο Πανιωνιος.Και για το 3-0 του ΠΑΟ-Αρη και το 3-0 του ΟΣΦΠ-Μαρουσι,εσεις θυμαστε ποιος σε αυτη τη σειρα εχασε με κατεβασμενα τα χερια ή θελετε να το ξεχασετε?
Vas
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 15:11 ) *
Διαφορετικη διοικηση ειχαν ΠΑΟ-ΟΦΗ,αλλα και παλι δεν εχει σημασια αν ειναι ιδια ή διαφορετικη.Οι δανεικοι και τα χρηματα τους κανουν ολους καλους φιλους,δε χρειαζεται να εχεις αχυρανθρωπους στη διοικηση της αλλης ομαδας.

To θεμα δεν ειναι το σκεπτικο μου,αλλα το εξης γεγονος: ειναι 2 ομαδες Α και Β.Η Α δινει δανεικους στη Β για πολλα χρονια,καλυπτει ενδεχομενως και μερος του συμβολαιου τους.Οι ομαδες Α και Β παιζουν μεταξυ τους ημιτελικους σα δυο καλες φιλεναδες,με τη συμμετοχη και των δανεικων του ντηλ.Τωρα τα ονοματα ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,Μαρουσι,ΟΦΗ κτλ,ο προεδρος που ειναι δηλωμενος Παναθηναικος κτλ.ειναι ιστοριες για μικρα παιδια.Εσυ ο ιδιος Vas μου εξηγησες ποια ειναι τα πραγματικα κινητρα του καθενος,μην κρυβομαστε,ε?Οποτε εγω απλα παραθετω τα γεγονοτα και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Δεν υποληπτομαστε ολοι το ιδιο την καθε διοικηση.Για σας το Μαρουσι μπορει να ειναι η πιο αξιοπιστη και κρυσταλλινη ομαδα που εμφανιστηκε ποτε στα γηπεδα,για μενα μπορει να ειναι λιγο πιο κατω απο τον ΟΦΗ.Οι πρακτικες μετρανε που εφαρμοζονται.

ΥΓ.Τωρα για τον Πανιωνιο που εδινε προπονησεις στον ΠΑΟ,να μου θυμισετε ποσους δανεικους του ΠΑΟ ειχε τοτε ο Πανιωνιος.Και για το 3-0 του ΠΑΟ-Αρη και το 3-0 του ΟΣΦΠ-Μαρουσι,εσεις θυμαστε ποιος σε αυτη τη σειρα εχασε με κατεβασμενα τα χερια ή θελετε να το ξεχασετε?

Κατά κύριο λόγω κατηγορείς το Μαρούσι ότι κατά κάποιο τρόπο έδωσε τα παιχνίδια, και έκαναν προπονήσεις στους ημιτελικούς…

Ο αντίλογός μου:

1. τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο και το Μαρούσι «έδωσε» τα παιχνίδια; Προπερσι για ένα καλάθι που μπήκε και βγήκε δεν πέρασε το Μαρούσι στους τελικούς! Το έχουμε περάσει στο ντούκου αυτό!
2. Πέρσι ο Πάο, και ο ΟΣΦΠ δεν παιζόντουσαν! Ο Αρης αλήθεια πόσες φορές του κέρδισε πέρσι; Πόσες φορές τους κόντραρε πραγματικά; Να σου θυμίσω, το Μαρούσι κέρδισε 1 φορά το Πάο, έχασε στην Παράταση από το Πάο στο Κύπελλο, και έχασε με ένα πόντο (με σπρώξιμο) από τον ΟΣΦΠ. Να τους είχε κοντράρει η ομάδα σου (έστω και μια φορά) θα σου έδινα ένα δίκιο. Μόνο το Μαρούσι τους κόντραρε!
3. Τα σωματεία είναι επαγγελματικά. Ο Βωβός το ξέρω ότι δεν είναι πιο άγιος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά το τελευταίο πράγμα που μπορείς να του καταλογίσεις είναι ότι πάει και δίνει τα παιχνίδια στον ΟΣΦΠ. Είναι κρίμα για αυτά τα παιδία.
4. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ύποπτο να δίνει ο Οσφπ στο Μαρούσι δανεικούς. Ο Οσφπ έχει 17 παίκτες στο ρόστερ σου. Και εγώ θα έδινε τα ταλέντα μου στην πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα της ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια, ώστε να προπονηθούν σωστά, να αναπτυχθούν και να γίνουν καλύτεροι. Από την άλλη και το Μαρούσι βολεύετε γιατί στο βασικό κορμό του, φέρνει σε χαμηλό κόστος νέα ταλέντα που βοηθάνε την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό….

mono maroussi
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 15:11 ) *

Και συ μαλλον θες να ξεχασεις οτι το 2006 που μας κερδισες στο 5ο ματς στο Μαρουσι ειχες χασει αερα πατερα 3-0 απο τον παναθηναικο στα ημιτελικα ενω το Μαρουσι ειχε παει παλι τον οσφπ σε 5ο ματς
The Admiral
Ειναι κακο,γιατι οταν παιρνεις συνεχεια δανεικους απο μια συγκεκριμενη ομαδα (και μαλιστα σχετικα υψηλης αξιας δανεικους) και αγωνιζεσαι στο ιδιο πρωταθλημα,ειναι λογικο να υπαρχουν υποψιες.Μου αναφερατε περιπτωσεις που κοντραρε πιο πολυ το Μαρουσι τον Παο παρα τον Οσφπ.Και στο τελος τελος,στα πιο κρισιμα παιχνιδια φετος με Οσφπ,καμια απολυτως κοντρα δεν υπηρξε.Αν ημουν κακεντρεχης,θα ελεγα οτι οι περσινοι ημιτελικοι του 2008 λειτουργησαν σαν καμπανακι για τον ΟΣΦΠ και φετος το διευθετησε μια και καλη το θεμα rolleyes.gif ...

Και σιγουρα υπαρχουν και αλλες ομαδες σταθερες και αξιοπιστες να παρουν δανεικους απο τις μεγαλες ομαδες,δεν ειναι το Μαρουσι μονο,μην τρελαθουμε κιολας.Πανιωνιος,Αρης και Πανελληνιος ειναι μια χαρα ομαδες και τις δυο τελευταιες χρονιες μεχρι τα χριστουγεννα το Μαρουσι παλευε μεταξυ 8ης θεσης και υποβιβασμου.
xavier
Οι εμφανίσεις του διεθνή φόργουορντ του Αμαρουσίου στα φιλικά της Εθνικής ομάδας έχουν προσελκύσει σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον ισπανικού συλλόγου

Στο Μαρούσι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τις εμφανίσεις και των Κώστα Καϊμακόγλου με την Εθνική ομάδα και Λεβόν Κένταλ με την Εθνική ομάδα του Καναδά, με τον Έλληνα φόργουορντ μάλιστα να φαίνεται πως έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον ισπανικού συλλόγου. Στο τελευταίο φιλικό άλλωστε της «γαλανόλευκης» στο «Ακρόπολις» με την Λιθουανία, δίχως υπερβολή ο Καϊμακόγλου και ο Κώστας Κουφός άλλαξαν άρδην την εικόνα του παιχνιδιού.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση, στα βόρεια προάστια δεν θα πουν όχι, αν όμως η πρόταση τους ικανοποιεί, ενώ αν ο Καϊμακόγλου πάει (όλα αυτό αδείχνουν) τελικά στην Πολωνία και το Ευρωμπάσκετ αυτομάτως ανεβαίνει και το κασέ του. Πρόταση δεν έχει υπάρξει ακόμα, μόνο ενδιαφέρον και απομένει μέσα στις επόμενες μέρες να φανεί τι θα συμβεί.

Vas
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 15:54 ) *
Αν ημουν κακεντρεχης,θα ελεγα οτι οι περσινοι ημιτελικοι του 2008 λειτουργησαν σαν καμπανακι για τον ΟΣΦΠ και φετος το διευθετησε μια και καλη το θεμα rolleyes.gif ...

ε εντάξει τώρα… την μία λες ότι τα έχουν μιλημένα την άλλη λες ότι πρόπερσι τους «ξέφυγε» λιγάκι….

Και σιγουρα υπαρχουν και αλλες ομαδες σταθερες και αξιοπιστες να παρουν δανεικους απο τις μεγαλες ομαδες,δεν ειναι το Μαρουσι μονο,μην τρελαθουμε κιολας.Πανιωνιος,Αρης και Πανελληνιος ειναι μια χαρα ομαδες και τις δυο τελευταιες χρονιες μεχρι τα χριστουγεννα το Μαρουσι παλευε μεταξυ 8ης θεσης και υποβιβασμου.

Γίνεσαι εμπαθής τώρα. Έχουν γίνει άπειρα ρεπορτάζ, και έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι το Μαρούσι είναι η πιο καλή ομάδα για να εργαστεί ένας επαγγελματίας.
Στην ώρα τους οι μισθοί, οικογενειακό κλίμα, επαγγελματική αντιμετώπιση προβλημάτων…κλπ

Υπάρχουν και άλλες σωστές ομάδες, αλλά υπολοίποντε…
mono maroussi
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 15:54 ) *
Ειναι κακο,γιατι οταν παιρνεις συνεχεια δανεικους απο μια συγκεκριμενη ομαδα (και μαλιστα σχετικα υψηλης αξιας δανεικους) και αγωνιζεσαι στο ιδιο πρωταθλημα,ειναι λογικο να υπαρχουν υποψιες.Μου αναφερατε περιπτωσεις που κοντραρε πιο πολυ το Μαρουσι τον Παο παρα τον Οσφπ.Και στο τελος τελος,στα πιο κρισιμα παιχνιδια φετος με Οσφπ,καμια απολυτως κοντρα δεν υπηρξε.Αν ημουν κακεντρεχης,θα ελεγα οτι οι περσινοι ημιτελικοι του 2008 λειτουργησαν σαν καμπανακι για τον ΟΣΦΠ και φετος το διευθετησε μια και καλη το θεμα rolleyes.gif ...

Αποφευγεις να απαντησεις ομως για το 2006..Οσο για αυτο περι σοβαροτητας του ολυμπιακου δεν νομιζω οτι το 2008 το χε παει αψηφιστα απο τη στιγμη που ειχε παει η σειρα στα 5 ματς...Και γω αμα ημουν κακεντρεχης θα λεγα οτι και ο παο επαιζε χαλαρα για αυτο χασατε 3-0 εστω και με μικρες διαφορες
The Admiral
Τι ακριβως θες να σου απαντησω για το 2006;Μου θυμιζεις ποσους και ποιους δανεικους του ΠΑΟ ειχε ο Αρης τοτε,για να σου απαντησω και εγω;
mono maroussi
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 17:03 ) *
Τι ακριβως θες να σου απαντησω για το 2006;Μου θυμιζεις ποσους και ποιους δανεικους του ΠΑΟ ειχε ο Αρης τοτε,για να σου απαντησω και εγω;

Σου ειπα το 2006 που μας ειχατε κερδισει στο 5οματς στο Μαρουσι ειχατε χασει ανετα 3-0 πριν απο τον παο ενω εμεις ειχαμε παει τη σειρα στα 5 ματς με οσφπ χωρις να χουμε καποιον δανεικο..
The Admiral
Μπραβο.Και ετσι πρεπει να γινεται.Δηλ. να κοντραρεις τους "μεγαλους" χωρις δανεικους απο αυτους,που να δημιουργουν "ψιθυρους".

ΥΓ. Εσενα Vas ποια ερμηνεια σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα;Οτι ηταν "μιλημενα" εξαρχης η οτι τους "ξεφυγε" λιγακι;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.