Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SteveNashidis
Phoenix Suns






Phoenixpirinha: an Arizonian cocktail made with Ericachaca, Knightsugar and Chandlerlime


Πρόγραμμα Αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015):39-43

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Eric Bledsoe 17.0
Ριμπάουντ: Alex Len 6.6
Ασίστ: Eric Bledsoe 6.1
Κλεψίματα: Eric Bledsoe 6.1
Κοψίματα: Alex Len 1.5
Ευστοχία %: Brandan Wright 58%
Χρόνος συμμετοχής: Eric Bledsoe 34.6

Πιθανή 5άδα:
Brandon Knight Eric Bledsoe P.J. Tucker
Markieef Morris Tyson Chandler


Πάγκος:
PG: Ronnie Price, Deonte Burton
SG: Devin Booker, Archie Goodwin,
SF: Sonny Weems, T.J. Warren
PF: Mirza Teletovic, Jon Leuer, Cory Jefferson
C: Alex Len, Henry Sims

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks:Devin Booker (#13), Andrew Harrison #44(traded to Memphis)

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Tyson Chandler . four-year, $52 million contract. (FA , Dallas)
Sonny Weems two-year, μερικώς εγγυημένο $5.8 million contract.(FA, ΤΣΣΚ Μόσχας)
Ronnie Price one-year, $1.5 million contract. (FA, Lakers)
Mirza Teletovic one-year, $5.5 million contract. (FA, Brooklyn)
Brandon Knight five-year, $70 million contract. (RFA , ανανέωσε)
Jon Leuer. από Memphis για Andrew Harrison (ανταλλαγή)

Έφυγαν:
Anthony Toliver (trade , Pistons)
Isaiah Thomas , Shalvik Randolph(trade, Boston)
Zoran Dragic, Goran Dragic(trade,Miami)
Miles Plumlee,Tyler Ennis(trade, Milwaukee)
Brandon Wright (FA, Memphis)
Gerald Green(FA,Miami)
Marcus Morris , Danny Granger , Reggie Bullock (trade ,Pistons)
Jerel McNeal (Waived )
Markieef Morris είναι με το ένα πόδι εκτός.

Παρουσίαση ομάδας
+ Τα βήματα που έκανε η διοίκηση της ομάδας για να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ήταν θετικά . Βασικά η προσπάθεια για την δημιουργία μιας ποιοτικής ομάδας , με απώτερο σκοπό τον τίτλο, παίρνει άριστα με 10. Το κυνήγι του Lamarcus δεν καρποφόρησε αλλά ο σχεδιασμός αυτού με την απρόσμενη απόκτηση του Chandler(φίλου του Λαμάρκου) , το salary dumb trade με Pistons και η μέχρι τη τελευταία μέρα πιθανότητα απόκτησης του , προκάλεσε χαμόγελα σε οπαδούς και παίκτες.
++ Η περσινή ομάδα είχε ταλέντο αλλά δεν είχε βετεράνους να κρατήσουν τα ινία στα αποδυτήρια και το πνεύμα της ομαδικότητας στο γήπεδο. Τον ρόλο αυτό επωμίστηκε ο PJ Tucker που έφαγε πρόστιμο αρχή της σεζόν για κατανάλωση αλκοόλ και τιμωρήθηκε επίσης , επειδή έχασε την πτήση της ομάδας λόγω καθυστέρησης του λεωφορείου του (fail) .
+++ Οπότε η γκρίνια εμφανίστηκε με πάρα πολλούς τρόπους.Dragic,Thomas,Green,Markieef δημιουργούσαν πρόβλημα με τις δηλώσεις τους ενώ ο Marcus πήγε τον πήχη ψηλότερα, μαλώνοντας σε παιχνίδι παναμερικανικώς προβαλλόμενο με τον Hornacek . Η ηρεμία και η χημεία είχε χαθεί και δεν μπορούσε κανείς να την επαναφέρει αφού ούτε τα αποτελέσματα βοηθούσαν. 5 buzzer beater δέχτηκαν οι Suns πέρσι , ισοφαρίζοντας το ρεκόρ στο ΝΒΑ, ενώ είχε 9-17 σε αγώνες που κρίθηκαν σε λιγότερο από πέντε πόντους .
++++ H χρονιά έκλεισε όπως άρχισε, με τον Markieef να tweetαρει σπόντες για τον αδερφό του , που έφυγε, να ζητάει εμμέσως trade και να τιμωρείτε από την ομοσπονδία . Επιβαρυντικά, η απόφαση δικαστηρίου που αναμένεται αρνητική για τα 2 αδέρφια που υπέπεσαν σε πλημμέλημα , επισκιάζει την μπασκετική αξία αυτών . Σφάλμα στην διοίκηση βρίσκω μόνο στο ότι δεν ενημέρωσαν τον Markieef μιας και ήταν στενή η σχέση τους, αλλά το να έχει λόγο ο ίδιος για το πως θα διαχειριστεί η ομάδα το συμβόλαιο του αδερφού του είναι άκρως παράλογο.

Από κουτσομπολιό φέτος μπόλικα θέματα είχε η εκπομπή With Helen στο Arizona TV3 ενώ το Lets Go a Package χτύπησε 70% τηλεθέαση όταν ο Marcus βρήκε τον Markieef μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής.

Προπονητής: Jeff Hornacek
Ανάλατος πέρσι. Δεν έδωσε πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά . Η ομάδα δεν άλλαζε πρόσωπο μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες στα τελευταία λεπτά ενώ το μπάσκετ που παίζαμε με τους 3 guard απέτυχε λόγω μη διατήρησης των ισορροπιών των 3 παικτών.
Κράτησε όμως, όσο μπορούσε , την εικόνα της ομάδας σε καλό επίπεδο και δεν δείξαμε σημάδια διάλυσης, παλεύοντας μέχρι τέλους για την είσοδο στα offs. Η φιλοσοφία του για το χτίσιμο της ομάδας είναι σωστή ενώ ελπίζουμε να μην πάθει αλτσχάιμερ , αφήνοντας στον πάγκο τα μικρά εκκολαπτόμενα αστέρια .
Μια κακή χρονιά για την ομάδα ίσως μεταφραστεί με απόλυση, οπότε η πίεση θα μεγαλώσει φέτος.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
- Η ομάδα κράτησε το νεανικό της κορμό και πρόσθεσε σημαντικά κομμάτια στα οποία θα στηριχθεί . Τα κλειδιά δόθηκαν στο δίδυμο Knight-Bledsoe ενώ ο Chandler ως ένας άλλος Patrick Vieira θα επιβάλει κάποιους κανόνες στα αποδυτήρια wink.gif. Mirza,Sonny Ps4 Weems , Leuer , Tucker , Price θα είναι οι εργάτες της ομάδας , αναβαθμίζοντας τον προβληματικό μας πάγκο, ενώ ο Len, με μέντορα τον Tyson , θα δοκιμάσει να παίξει μπάσκετ για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.
-Οι στόχοι για φέτος είναι η ομάδα να απαλλαχθεί από το τελευταίο προβληματικό κομμάτι της, αυτό του Markieef. Παρά τις δεσμεύσεις του ίδιου για επαγγελματισμό και δουλειά με στόχο τις νίκες , ο ίδιος ξέρει ότι θα φύγει σύντομα .
-Αμέσως μετά έρχεται η ανέλιξη των Archie Goodwin, TJ Warren , Devin Booker που εντυπωσίασαν στο summer league και είναι το μέλλον της ομάδας .
-Τέλος απώτερος σκοπός και ευχή όλων μας είναι τα playoff. Αυτό. Φτάνει πια με το #13 στο κάθε επερχόμενο draft

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Ποιος άλλος; ΠΟΙΟΣ; O ηγέτης ,ο κουβαλητής ,ο all-star , ο all around παίκτης είναι ο Bledsoe που φάνηκε αλώβητος από το κακό περσινό κλίμα , σταθερός στην απόδοση του, τίμιος στο παρκέ και λακωνικός πλην ουσιαστικός στα μίντια. Πρώτος σε 4 στατιστικές κατηγορίες της ομάδας θα είναι το Α και το Ω της επίθεσης μας .
MVP από τώρα.

Θέλω να ρωτήσω τον... Ryan McDonough (τεχνικό διευθυντή)
... Ποια είναι τα επόμενα βήματα της ομάδας για την υπογραφή αυτού του αναγκαίου all-star παίκτη;

Πρόβλεψη νικών: 45-37
Conference rank: 3rd
Division rank: 8th

Teaser

Its all about team. Its all about passion. Its all about proud.
SG3ptshooter


Ας ήταν garbago-party, μιλάμε για ντεμπούτο ενός εκ των νεότερων παικτών στη λίγκα που έδειξε πως ανήκει με τη μία. Ελπίζω να μην αργήσει να διεκδικήσει το status που μπορεί να φτάσει.
SteveNashidis
Θα μπορούσαμε να ήμασταν 3-0 αν δεν χάναμε από τους Laboral Mavericks tongue.gif αλλά ας όψεται η ανετοιμότητα μας. 2 νίκες επί του αδύναμου Πόρτλαντ με τα αγόρια να ξυπνάνε ( Knight-Bledsoe) . Συμπαθητικοί οι τρεις ρούκις ( Archie,Booker,Warren) , με τον τελευταίο να κερδίζει την βασική θέση από τον αδιάφορο Tucker σιγά σιγά. Ο Hornacek με ύπνο βαθύ ξεχνάει τους βετεράνους στο παρκέ. Tucker,Price,Len ( tongue.gif ) δεν μπορούν γέρασαν !!




Ερίκοοοοοος!
jasonick
Ωραίο το χθεσινό ματς με τους Lakers. Το παιχνίδι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και το τέλος της 3ης αλλά με την πολύ καλή εμφάνιση των Suns στο 4ο δεκάλεπτο το Phoenix κέρδισε άνετα. Η 5άδα Knight, Goodwin, Warren, Leuer (Teletovic μετά), Len στο τέλος έκανε τη διαφορά με το Knight να ξεχωρίζει κάνοντας ότι ήθελε την άμυνα του LA κυρίως μέσω pick and roll σκοράροντας αλλά και δίνωντας ωραίες ασσίστ. Highlight του αγώνα μετά το άλευ ουπ του Warren o Bledsoe πάει να καθήσει στον πάγκο αλλά τελικά δεν υπήρχε timeout και ο αγώνας συνεχιζόταν. laugh.gif https://t.co/msnl8ZHqhx
Πέρα από το fantasy που τον παρακολουθώ μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του Warren, ο οποίος είναι πολύ καλός σκόρερ ίσως και να αξίζει την θέση του βασικού ή τουλάχιστον περισσότερα λεπτά από τον Tucker. Ο Leuer από το Memphis μου αρέσει επίσης, αρκετά αξιόπιστη επιλογή για backup στο 4 και θα θελα να δω τον Goodwin να παίρνει περισσότερο χρόνο.
Γενικά πάντως η φετινή ομάδα φαίνεται ότι μπορεί να βρει πιο εύκολα χημεία σε σχέση με την περσινή αφού κολλάνε τα πρόσωπα που έχει πιο πολύ. Θέλω να δω τι ζητάνε σε trades από τον Morris ο οποίος λογικά δεν θα την βγάλει τη σεζόν στην Αριζόνα.
kotzito
Γενικά η ομάδα έχει κάνει αρκετά καλή αρχή. Με δεδομένο μάλιστα την παρουσία του Morris ο οποίος είναι ξεκάθαρα ξενερωμένος, και ότι στον πάγκο υπάρχουν 2-3 καλοί ρολίστες μόνο και οι υπόλοιποι μέτρια πράγματα (σε αντίθεση με πέρσι που π.χ. έρχονταν από τον πάγκο παίκτες όπως ο Thomas ή ο έτερος Morris), είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ξεκίνημα. Λογικά θα ξεφουσκώσουμε κάπως στην συνέχεια, εκτός κι αν μέσω του trade του Markieff καταφέρουμε να βγούμε κερδισμένοι και αντέξουν οι παίκτες που τραβάνε το κουπί ή κάνει το ξεπέταγμα κάποιος ακόμα από την second unit.

Ο Warren μου αρέσει και εμένα αρκετά. Πιστεύω από του χρόνου θα μπορούσε να προωθηθεί σε βασικό 3αρι, αν είχε και μια πολύ καλή πεντάδα δίπλα του. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσει κάποια πραγματάκια στο παιχνίδι του, πάντως δείχνει μεγάλο τσαμπούκα.

Γενικότερα μόνο κέρδος μάλλον μπορούμε να έχουμε από την φετινή χρονιά. Και στα play-off να μην μπούμε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη δυσαρέσκεια, χρόνο και ευκαιρίες μπορεί να πάρει η τριάδα των Goodwin - Warren - Booker και μέσω του trade του Markieff μπορούμε να προσελκύσουμε ή κάποιον αρκετά χρήσιμο παίκτη ή καλό pick και χώρο στο salary cap για να κινηθούμε στην free agency.
SteveNashidis
Μπορούμε να γίνουμε και περισσότερο σοβαροί .
Οι ήττες από Dallas και Detroit δεν έπρεπε να γίνουν. Boost στα λεπτά, βλέπουν κατά διαστήματα οι τρεις μικροί που θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ξενερωμένος πρέπει να είναι και ο Tucker πέρα του Morris. Αλλά ακόμα ψάχνουμε το πακετάκι που θα συνοδεύσει τον Morris/2 εκτός Αριζόνα.

Για Len τι να πω. Αν δεν καεί από καμιά εξάτμιση φέτος, τότε δεν βρίσκω άλλο λόγο να μην παίξει μπάσκετ.
#GLenX #mitroglou
SteveNashidis
88-89 υπέρ των Μπουλς και time out 4 λεπτά πριν λήξει το ματς.
Και το ματς λήγει .97-103. Φάγαμε δηλαδή 14 πόντους . Καμία επαφή με την σοβαρότητα στα τελευταία λεπτά .
McHaleHornacek ώρα για αποζημίωση
duncan21
Περαστικά στον sg,δεν εξηγείται αλλιώς το μη ποστάρισμα Βοοker.12/18 λέει ο τρελός,τον πήρε λίγο το μάτι μου και χθες.



Και Leuer για τον bench,αποτελούμε μαζί το 5μελές εν Ελλάδι φαν κλαμπ του.

Pierce
Ξεχνάς και κάποιον που τον έβαλε βασικούρα στο fantasy cool.gif
SteveNashidis
Έχουμε καταντήσει κουραστικοί και πολύ προβλέψιμοι . 4η περίοδο δεν καταλαβαίνουμε ότι το ματς δεν τελειώνει αν πάρουμε μια χ,ψ,ζ διαφορά . Θέλει επιμονή μέχρι το τέλος.
Για όλα φταίει ο Hornacek που η ομάδα παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόσωπο με πέρσι , παρά τις καινούριες μονάδες που είναι καλύτερες ατομικά από τις περσινές.

Υπνάουτσεκ. blink.gif
SteveNashidis


SteveNashidis


Η ομάδα αυτή είναι clutch , τα λεγα εγώ laugh.gif laugh.gif

Πέρα από την πλάκα. Από τη στιγμή που βάζει τους μαχητές μέσα έχουμε 5 φορές καλύτερο γύρισμα της μπάλας και είμαστε πιο δεμένοι.

Warren 25 λεπτά από τον πάγκο , με τον Tucker να πέφτει στα 18.
Leur 30 λεπτά και βασικός.
Teletovic 31 λεπτά και buzzer beater.
Len 22 λεπτά αλλά με ουσιαστικό παιχνίδι . 6-14 FG
Βοοkαρος 33 λεπτά και τρελή εμφάνιση.


Σε όλο το road trip όταν δεν έπαιζαν οι Tucker,Morris ήμασταν καλύτεροι.

Και τέλος Knight,Bledsoe δεν πασάρουν καλά . Το έχουν επισημάνει πολλοί αυτό. Να δούμε αν θα αλλάξει αν και πιστεύω πως όχι καθώς ψάχνουμε ποιος βοηθός θα γίνει πρώτος προπονητής και σε ποια ομάδα θα πάνε οι Morris,Tucker με δώρο τον Goodwin(not_this_year_again) ή τον Weems.
geo82
Πολύ σημαντική νίκη. Βοήθησε βέβαια και ο Hoiberg με την απόφασή του να κρατήσει τους Noah/Gibson στον πάγκο, ενώ χρειαζόταν άμυνα στο τέλος. Αυτός ο Mirotic είναι εντελώς χλαπάτσα.
kotzito
Ο Leuer έχει αποδειχτεί λίρα εκατό τελικά. Το ίδιο και ο Teletovic που ξεκίνησε σαν 11ος ή 12ος παίκτης και τις τελευταίες 15-20 μέρες έχει ανέβει πάρα πολύ.

Βέβαια χρειάζονται κι έναν σοβαρό παίκτη ακόμα στο 4-5 και όχι τον φετινό τουρίστα Morris. Είναι χαρακτηριστική μια φάση από το παιχνίδι με τους Wizards την προηγούμενη βδομάδα, που με το σκορ στο -2 πήρε τεχνική ποινή επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει σε ποια πλευρά θα στηθεί για να πηδήξει στις βολές tongue.gif



Ντάξει, δύσκολα λογικά θα μπούμε στα play-offs φέτος και το πιθανότερο είναι να κάνουμε γύρω στις 40 νίκες (+- 2). Knight και Bledsoe αν και μου αρέσουν και οι δύο ατομικά, όπως είπε και ο Voyager δεν προσφέρουν πάρα πολλά δημιουργικά. Τουλάχιστον ο Booker κι ο Warren δείχνουν ότι από του χρόνου μπορούν να είναι σε θέση να προσφέρουν ένα σταθερό, ποιοτικό 20λεπτο-25λεπτο.
SteveNashidis


#Rockets, #Suns have talked Markieff Morris for Terrence Jones, Brewer, per @MikeAScotto:

The Houston Rockets and Phoenix Suns are discussing a trade that sends Corey Brewer and Terrence Jones to Phoenix for Markieff Morris.

Per @MikeAScotto, #Rockets have discussed trading TJ/Brewer for Markieff Morris. Can't happen until Brew becomes trade eligible Jan 14, tho.


wav.gif wav.gif wav.gif
kotzito
Όσο άντεξε άντεξε η ομάδα, πλέον έχει αρχίσει την πτωτική της πορεία. Όταν είσαι μόλις η 2η ομάδα που νικάνε οι Sixers φέτος και τρως μάλιστα 111 πόντους κι από αυτούς, καταλαβαίνει κανείς πόσο χάλια παίζουμε τελευταία.

Ο Morris είναι ξεκάθαρα εκτός ομάδας πλέον, εξ ου και τα αρκετά DNP που έχει πάρει στα τελευταία ματς. Γενικά νομίζω από εδώ και πέρα ο στόχος μας θα είναι κυρίως να πάρουν ευκαιρίες οι Booker, Warren που φαίνεται να τους πιστεύουν στην Arizona και από του χρόνου θα έχουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο, και να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι χρήσιμο μέσω του trade του Markieff (που αν κρίνουμε από το παρελθόν, το πιθανότερο είναι ότι θα τον δώσουμε για ψίχουλα)
SteveNashidis
Στο τελευταίο παιχνίδι ο Warren έπαιξε 10 λεπτά. Ο booker 20. O Len 19 . O Archie 0 .
Παίζουν οι βετεράνοι για να διεκδικήσουν την νίκη και χάνουμε πανηγυρικά . Το ωραίο είναι ότι τώρα ξεκινάει το δύσκολο πρόγραμμα .
Το ακόμα πιο ωραίο είναι αυτό.

QUOTE
BREAKING! Paul Coro is reporting that Eric Bledsoe is expected to miss "extended time" following his knee injury last night, which could be the result of possible meniscus damage. ‪


Tanking sad.gif
Pierce
Out for season
jvalin
Τανκάρετε όσο θέλετε αρκεί στο τέλος της χρονιάς να μην έχετε χειρότερο ρεκόρ από το Brooklyn tongue.gif
SteveNashidis


Tο θετικό κομμάτι της ομάδας χθες μαζί με τον Warren , στην παιδική χαρά που κατεβάσαμε στο Sacramento .

QUOTE
The Suns' 142-119 shellacking, their eighth consecutive defeat, was the most points they had allowed in a regulation game since 1990 and the most points a Kings team had scored in any game since 1993.
SteveNashidis


SteveNashidis
Up side coming out of tonight's ‪#‎Suns‬ game as reported by Paul Coro... Devin Booker (19 yrs, 81 days) is the 3rd-youngest player ever to have a 30-point game. He joins LeBron James & Kevin Durant. ‪#‎WeArePHX‬


smile.gif
RipCity
Πραγματικά παικταράς, αν και το υπόλοιπο ρόστερ πέρα από τις θέσεις 1-2 προκαλεί θλίψη και φαίνεται να θέλουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια προκειμένου να το φτιάξουν.
SG3ptshooter
Να κατέβει και στο 3pt shootout. Κρίμα που δεν θα έχει full season momentum και για RoY, ορίστε το είπα. tongue.gif



wos_sport3.gif
SteveNashidis


Η μοναδική ενασχόληση μας φέτος είναι με τα μικρά.
Σήμερα έπαιξε καλά ο Goodwin.Buzzer beater έριξε κιόλας. Και ο Λεν καλός. rolleyes.gif
kotzito
Μετά τον τραυματισμό του Ερρίκου, η ομάδα τρέχει ρεκόρ 2 - 13 με την διαφορά πόντων υπέρ - πόντων κατά να είναι στο -14! Τελευταία είχαμε σε κάποια ματς και τις απουσίες των Knight, Leuer, Teletovic, Markieff, Price με αποτέλεσμα το βασικό 4αρι μας να είναι ο Len και τον Goodwin να ανεβαίνει σε πενταδάτος.

Η χρονιά έχει χαθεί κοινώς εδώ και έναν μήνα και αν συνεχίσουμε κι έτσι δεν αποκλείεται να μας περάσουν μέχρι και οι Lakers. Και το μόνο pick πρώτου γύρου που έχουμε για το καλοκαίρι είναι των Cavs, οπότε λογικά θα είναι κάπου γύρω στο 25. Ακόμα και ο Markieff σίγουρα δεν έχει τώρα στην αγορά την αξία που είχε πριν λίγους μήνες.

Το μόνο καλό είναι το ξεπέταγμα του Booker, που φαίνεται ότι μπορεί να χτυπήσει ακόμα και πεντάδα του χρόνου θεωρητικά. Γενικά για τα επόμενα 2 χρόνια είναι δύσκολο να κυνηγήσουμε play - offs. Η μόνη περίπτωση για να συμβεί αυτό είναι αν καταφέρουμε στην free agency να πάρουμε 2 πολύ καλούς παίκτες στο 3 και το 4.
SteveNashidis
http://www.prosportstransactions.com/baske...Future/Suns.htm

Όχι ρε συ . Έχουμε και το δικό μας pick, που θέλουμε να είναι στην πρώτη 5άδα. Παρακαλάω να μας περάσουν οι Lakers και το Brooklyn ,να κοντραροχτυπηθούμε με τους σας_έχουμε_νικήσει_2_φορές_76ers για το 1st pick . Εξάλλου δεν θέλουμε άλλους νέους παίκτες , έχουμε αρκετούς.

Και διώχνουμε Knight,Markieef,Tucker για κάτι καλό!
SteveNashidis
QUOTE
Tim Bontemps: Can confirm @Adrian Wojnarowski’s report that Jeff Hornacek has been fired by the Phoenix Suns. Hard to see how this is his fault, though.


Στο καλό και ευχαριστούμε. Η πρώτη του εκπληκτική χρονιά δεν συνδυάστηκε με πρόοδο αλλά με στασιμότητα. Βάζουμε και τα πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια μαζί με το ξήλωμα της ομάδας του 2010 με την φυγή και του Dragic και πολλά καθημερινά απολαυστικά στιγμιότυπα δεν θέλει και πολύ.

Για πρώτο βήμα να ακολουθήσουν οι παίκτες-βαρίδια.Μετά ο πρόεδρος.
Ο McDonough να μείνει . Μ' αρέσει, έχει όραμα, κάνει ωραία draft και είναι ικανός .
SteveNashidis
*

Μόνο εσύ παικταρά ...(άντε και Ο Len laugh.gif ) κρατάτε την ομάδα σε ένα επίπεδο , που δίνει ελπίδες για του χρόνου. Κρίμα που έχασε τη χρονιά ο Warren γιατί θα έπαιζε 40λεπτα και θα βλέπαμε το ταλέντο του.

Ο Len όπως σωστά παρατήρησε ο klow13 γίνεται ένας εκκολαπτόμενος Marc Gasol, που προσπαθεί να απειλεί από high post με σουτάκια, επιχειρεί postαρίσματα με πρόσωπο αντί με την πλάτη και θέλει να βάλει στο παιχνίδι του , το τρίποντο βεβαίως βεβαίως. Σε μια πόλη που αρέσκεται σε stretch 4 ή 5 o Len πρέπει να δείξει σταθερότητα και να μην γίνει απλά μια αμυντική τρύπα με μέτριο FG%.

Wheems αποχαιρέτησε και μας έδειξε πόσο πρόχειρη ήταν η στελέχωση το καλοκαίρι.
Ο Ουίμς δεν έπαιξε καθόλου και συντέλεσε στο να φύγει ο Gerald Green προς το Miami , όπου και θα συνεισφέρει στα playoffs.
Στην θέση του ήρθε ο συμπαθητικός Budinger , o oποίος προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Όχι μακροπρόθεσμα εύχομαι.
Όσο για τα PG . Πέρσι είχαμε 3 βασικούς για μία θέση και φέτος έχουμε 3 από την d-league. laugh.gif

Το καλοκαιρινό ξήλωμα το περιμένω πως και πως. Έχουμε :
-Tο δικό μας lottery pick . ευελπιστώ στις θέσεις 1-3.
-Των Wizards . Που μπορεί να είναι και lottery. Θέσεις 10-16
-Των Cavs . Θέσεις 28-27.
-Toν Bogdanovic , που μπορεί να κάνει το άλμα από την Φενέρ.
-Άπλετο χώρο για συμβόλαια παντός τύπου .


*στο 2.14 ξαπλώνει τον πρώην πρωταθλητή Vujacic στο παρκέ laugh.gif laugh.gif
SteveNashidis
Oύτε σωστά δεν μπορούμε να χάσουμε. Είμαστε ανίκανοι και σε αυτό . Δεν φτάνει που για 2 συνεχόμενες χρονιές βρεθήκαμε στην χειρότερη θέση του ΝΒΑ την 9η στη Δύση ( και 14η στο Draft), φέτος που ο μόνος στόχος είναι το επόμενο draft , πετάμε έτσι απλά εκατοντάδες πιθανότητες για το #3, νικώντας τους επίσης τραγικούς Ρόκετς , που παλεύουν για τα playoff , εκτός έδρας μάλιστα.

Το Μπρούκλιν που είναι αδιάφορο για το πικ του , καθώς το παίρνουν οι Σέλτικς δεν καίγεται να χάνει, αλλά εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε και άλλο τη Βοστώνη , δίνοντας τους, πέρα από τον all star Thomas με συμβόλαιο λουκούμι , και το #3 στην επόμενη λοταρία.

Επίσης με την νίκη αυτή, οι Ρόκετς αποκτούν χειρότερο ρεκόρ από τους Wizards ,γεγονός που θα ρίξει το pick του απροσάρμοστου στο #13 από το #12 .

Μόνο για στοιχηματικούς λόγους βρίσκω λογική στην συγκεκριμένη νίκη.
SteveNashidis
Διώξαμε τον Hornacek για να τελειώσει τη χρονιά ο Watson αλλά ο τελευταίος έπεισε τους διευθύνοντες να τον κρατήσουν για 3 χρόνια. Δεν είμαι καθόλου υπέρ αυτής της κίνησης γιατί μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια tanking όταν οι υπόλοιποι της περιφέρειας μας ενισχύονται σημαντικά. ( Η σότα των Τιμπς για παράδειγμα).

Άγνωστο τι έργο θα παρουσιάσει ο Watson αλλά πιστεύω ότι υπήρχαν διαθέσιμοι προπονητές με περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερης αποδοχής από τον κόσμο που τελευταία αποξενώθηκε από την ομάδα . Oι νέοι είναι μεν ελπιδοφόροι αλλά βλέπουμε μια προχειρότητα στις επιλογές των υπόλοιπων σημαντικών θέσεων .

Ο Μc Donough θα κριθεί αυστηρά , σε αυτό το draft για το αν θα κάνει τις σωστές επιλογές ή θα μετουσιώσει τη πληθώρα των picks σε κάποιο trade up ή απλά θα αποτύχει. To draft είναι λίγο ρηχό και υπάρχει φόβος με την στρατηγική του best player available να μπλοκάρουμε στο SG-SF .
Kαι αυτό θα γίνει γιατί επιλέξαμε να νικήσουμε 3 παιχνίδια στα τελευταία 4 ματς για να περάσουμε το brooklyn, όπου και θα είχαμε καλύτερη τύχη για επιλογή παίκτη σε PG-PF-C .
SG3ptshooter

Μεγάλος σκορερ. Και στους Lakers πρώτος scorer o Russell χτες. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.