QUOTE(Live strong @ May 2 2007, 07:10 PM)

Είχα αποφασίσει να μην μπω καν στο κόπο να γράψω και να σχολιάσω το παραμικρό.
τελικά άλλαξα γνώμη. Πράγματι τα Λιόσια "διέσυραν" τα Εξάρχεια όπως και η Δάφνη το περιστέρι. Με το ίδιο σκεπτικό ούτε η ομάδα του περιστερίου θα έπρεπε να είναι στον τελικό, όμως ήταν και μπράβο τους!
δεν θα αναλύσω το παιχνίδι, αυτό το κάνουν όσοι γνωρίζουν από μπάσκετ, μιλάω για τους τεχνικούς που ήταν στο γήπεδο και μπορούν να κρίνουν με μάτι σωστό, αμερόλιπτο και χωρίς να βάζουν τα προσωπικά τους στη μέση.
θα σταθώ όμως στο σχολισμό περί τσαμπουκάδων προς τις κοπέλες των Λιοσίων.
το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κανείς δε γνωρίζει τι ελέχθη μέσα στο γήπεδο και έκαναν τη Χρονοπούλου να "τσαμπουκαλευτεί". Το να βρίζεις μια παίχτρια κατά την ώρα του παιχνιδιού με κουβέντες που αν τις γράψω θα μου τις κάψει η λογοκρισία, χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να τη νευριάσει το "καημένο" το κοριτσάκι των Λιοσίων, ίσως να μην ήταν μόνο λόγος για τσαμπουκά αλλά και Τ.Π από μεριάς των διαιτητών αν την άκουγαν. Εγώ αν ήμουν στη θέση της για παράδειγμα μπορεί και να τη χαστούκιζα και ας με έβγαζαν έξω!
Καλά θα κάνουμε λοιπόν, πριν ασκούμε τη κριτική μας με βαρύγδουπες κουβέντες να μαθαίνουμε και τους λόγους των πράξεων και να μη λέμε μόνο ότι βλέπουμε ή νομίζουμε ότι βλέπουμε!
εγω την χρονοπουλου την ξερω.και ξερω οτι δεν ειναι παιδι που θα κανει φασαρια.και για αυτο μου εκανε και εντυπωση.επειδη ειμαι παιχτρια ξερω οτι βρισιες μεσα στο παιχνιδι λεγονται πολλες φορες.αν ηταν να πλακωνομασταν καθε φορα που καποια μας βριζει θα παιζαμε καρατε.οχι μπασκετ.και οταν σε παιζουν τοσο καθαρη αμυνα,χανεις με 30 ποντους+ ε το τελευταιο πραγμα που κανεις ειναι να πλακωνεσαι.γνωμη μου.και δεν θελω να εστιασω στην κοπελα.ανεφερα το ονομα επειδη ετυχε να την ξερω.μιλησα και για την αλλη την ψιλη.οσο για τις βαρυγδουπες κουβεντες δεν τις καταλαβα.ειλικρινα.ειπα τη γνωμη μου εντελως αντικειμενικα καθ'οτι δεν ειμαι σε καμια απο τις δυο ομαδες και δεν ξερω τα εσωτερικα που μπορει να συμβαινουν.σχολιασα σαν θεατης και μονο.τωρα αν οι ομαδα των λιοσιων πηρε το παιχνιδι επειδη τσαντισε τα εξαρχεια βριζοντας το τοτε μονο να γελασω μπορω γιατι μιλαμε για τεραστια διαφορα σκορ.κανω λαθος?
και δεν νομιζω οτι ειδα.ΕΙΔΑ την κοπελα να παιζει καθαροτατη σκυλισια αμυνα και δυο παικτριες των εξαρχειων να τις βαρανε και βρομικα.φυσικα και δεν ακουγα.αυτα απο μενα.καλη συνεχεια.