Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
tsops
QUOTE(diama13 @ May 3 2007, 11:38 AM) *
[font=Arial Black]

επίσης έχω ακούσει οτι ομάδες που δεν συμπληρώνουν δωδεκάδα (είτε είναι κορασίδες-νεάνιδες-γυναίκες)δεν θα κατεβαίνουν σε πρωταθλήματα- και αυτό θα ισχύσει απο την νέα χρονιά- σωστό το βρίσκω για πολλούς λόγους.
τώρα κατά πόσο θα εφαρμοστεί θα δούμε blove.gif ohmy.gif rolleyes.gif smile.gif blink.gif

Θα δείξει wink.gif
Inspector Jacques Clouseau
[font=Arial Black]

επίσης έχω ακούσει οτι ομάδες που δεν συμπληρώνουν δωδεκάδα (είτε είναι κορασίδες-νεάνιδες-γυναίκες)δεν θα κατεβαίνουν σε πρωταθλήματα- και αυτό θα ισχύσει απο την νέα χρονιά- σωστό το βρίσκω για πολλούς λόγους.
τώρα κατά πόσο θα εφαρμοστεί θα δούμε blove.gif ohmy.gif rolleyes.gif smile.gif blink.gif

Το βρίσκεις σωστό για πολλούς λόγους εεεε.... πονηρούλα χαχαχαχαχ
Κάτι μου λεει ρε συ diama ότι η ομάδα που υποστηρίζεις κατεβάζει 12άδα ενώ κάποιες άλλες όχι smiley.gif
Φτάσαμε στο τελος και του φετινού πρωταθλήματος οπότε τόσο στο συγκεκριμένο τόπικ όσο και στα λοιπά ας ετοιμαστούμε για την, αναμενόμενη , παραφιλολογία , ενημέρωση αλλά και σενάρια των μεταγραφών.

Λέτε να είναι νωρίς ακόμα....... tongue.gif
diama13
Kαι επειδη η ομαδα που υποστηριζω κατεβαζει δωδεκαδα,τι σημαινει?να μην ασχοληθουμε και με τους αλλους δλδ? blove.gif

ειναι πολυ νωρις ακομα γ μεταγραφες...αλλα μηπως εχεις κατι εσυ στο νου σου?πες και κατι ,γτ μπαινεις μια φορα τον μηνα.. evilmonkey.gif
tsops
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ May 3 2007, 12:25 PM) *
Φτάσαμε στο τελος και του φετινού πρωταθλήματος οπότε τόσο στο συγκεκριμένο τόπικ όσο και στα λοιπά ας ετοιμαστούμε για την, αναμενόμενη , παραφιλολογία , ενημέρωση αλλά και σενάρια των μεταγραφών.

Λέτε να είναι νωρίς ακόμα....... tongue.gif

Μπα, τίποτα δεν είναι νωρίς μέχρι να είναι πολύ αργά tongue.gif
QUOTE(diama13 @ May 3 2007, 12:32 PM) *
Kαι επειδη η ομαδα που υποστηριζω κατεβαζει δωδεκαδα,τι σημαινει?να μην ασχοληθουμε και με τους αλλους δλδ? blove.gif

ειναι πολυ νωρις ακομα γ μεταγραφες...αλλα μηπως εχεις κατι εσυ στο νου σου?πες και κατι ,γτ μπαινεις μια φορα τον μηνα.. evilmonkey.gif

Εχεις δίκιο για το μια φορά το μήνα αλλά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις

Τώρα για τις μεταγραφές ...... πολλά τα σενάρια και από πολλές ομάδες , είναι γεγονός πως η γνωστή παραφιλολογία , όπως αναφέρω παραπάνω, έχει ξεκινήσει και ίδη κάποιοι ξεκίνησαν κάποιες ανακοινώσεις του τύπου ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα περιμένοντας αντιδράσεις ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτά θα φτάσουν σε επίπεδο Φώσκολου μέχρι τα τέλη Μαίου είδωμεν... biggrin.gif

QUOTE(tsops @ May 3 2007, 12:33 PM) *
Μπα, τίποτα δεν είναι νωρίς μέχρι να είναι πολύ αργά tongue.gif

Χμμ... κάτι ξέρει , κάτι ξέρει..... tongue.gif
froso
[font=Arial Black]

Σωστό είναι , αν και σε επίπεδο νεανίδων υπάρχουν λίγες ομάδες που να συμπληρώνουν 12άδα λόγω μαθημάτων και λοιπών υποχρεώσεων των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες.Αναρωτιέμαι πόσες ομάδες νεανίδων θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αν έμπαινε αυτός ο περιορισμός....
QUOTE(froso @ May 3 2007, 12:44 PM) *
Σωστό είναι , αν και σε επίπεδο νεανίδων υπάρχουν λίγες ομάδες που να συμπληρώνουν 12άδα λόγω μαθημάτων και λοιπών υποχρεώσεων των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες.Αναρωτιέμαι πόσες ομάδες νεανίδων θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αν έμπαινε αυτός ο περιορισμός....

Κατά τη γνώμη μου ο κανονισμός είναι σωστός και πρέπει να εφαρμοστεί. Έχεις δίκιο για τις υποχρεώσεις των παιδιών σχετικά με τις εξετάσεις και τα μαθήματά τους αλλά από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερες βλέψεις και στόχους με υλικό το οποίο δουλεύει και είναι πολύ άδικο για αυτά τα παιδιά να αντιμετοπίζονται λες και είναι από άλλο πλανήτη. Τι εννοώ ? Οι διαιτητές όταν βλέπουν ομάδες που κατεβαίνουν με 5-6 ή 7 παικτριες δεν σφυρίζουν σωστά με αποτέλεσμα να γίνεται ένα παιχνίδι μπάχαλο, μισές από αυτές τις ομάδες τα παρατάνε στη μέση του πρωταθλήματος οπότε γίνεται το πρωτάθλημα μπάχαλο, δεσμέυουν παίκτριες οι οποίες μπορούσαν να πάιξουν σε άλλα σωματεία άρα καταστρέφουν τις παίκτριες και αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κατεβαίνουν και με ποιες προυποθέσεις αφού καλά καλά ούτε διπλό δεν έχουν παίξει τα παιδιά στη προπόνηση . Είναι άδικο τόσο για αυτά τα παιδιά όσο και για τα παιδιά των άλλων ομάδων που μαζεύονται αλλά και πάλι δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά και να βελτιωθούν γιατί χάνουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία μέσα από το πρωτάθλημα το οποίο όπως ανέφερα γίνεται μπάχαλο.

Συμπέρασμα : ΜΠΑΧΑΛΟ bball.gif

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω τη προσπάθεια που γίνεται τόσο από τα παιδιά , τους προπονητές ή και τα σωματεία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την κατάσταση κατάματα και να βρούμε λύσεις και απαντήσεις τις οποίες πάντως δεν μπορούν να αποτελούν ομάδες των 5-6-7 ή 8 παικτριών.
trefoil 13
QUOTE(Inspector Jacques Clouseau @ May 3 2007, 04:01 PM) *
Κατά τη γνώμη μου ο κανονισμός είναι σωστός και πρέπει να εφαρμοστεί. Έχεις δίκιο για τις υποχρεώσεις των παιδιών σχετικά με τις εξετάσεις και τα μαθήματά τους αλλά από την άλλη ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερες βλέψεις και στόχους με υλικό το οποίο δουλεύει και είναι πολύ άδικο για αυτά τα παιδιά να αντιμετοπίζονται λες και είναι από άλλο πλανήτη. Τι εννοώ ? Οι διαιτητές όταν βλέπουν ομάδες που κατεβαίνουν με 5-6 ή 7 παικτριες δεν σφυρίζουν σωστά με αποτέλεσμα να γίνεται ένα παιχνίδι μπάχαλο, μισές από αυτές τις ομάδες τα παρατάνε στη μέση του πρωταθλήματος οπότε γίνεται το πρωτάθλημα μπάχαλο, δεσμέυουν παίκτριες οι οποίες μπορούσαν να πάιξουν σε άλλα σωματεία άρα καταστρέφουν τις παίκτριες και αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κατεβαίνουν και με ποιες προυποθέσεις αφού καλά καλά ούτε διπλό δεν έχουν παίξει τα παιδιά στη προπόνηση . Είναι άδικο τόσο για αυτά τα παιδιά όσο και για τα παιδιά των άλλων ομάδων που μαζεύονται αλλά και πάλι δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά και να βελτιωθούν γιατί χάνουν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία μέσα από το πρωτάθλημα το οποίο όπως ανέφερα γίνεται μπάχαλο.

Συμπέρασμα : ΜΠΑΧΑΛΟ bball.gif

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω τη προσπάθεια που γίνεται τόσο από τα παιδιά , τους προπονητές ή και τα σωματεία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την κατάσταση κατάματα και να βρούμε λύσεις και απαντήσεις τις οποίες πάντως δεν μπορούν να αποτελούν ομάδες των 5-6-7 ή 8 παικτριών.

Συμφωνώ! Έτσι πρέπει να γίνει και μακάρι να μπει τέτοιος νόμος. Αν οι ομάδες δεν μπορούν να κατεβάσουν ΟΜΑΔΕΣ καλύτερα να τους απαγορευτεί η συμμετοχή.
plat
Πολλές φορές το σωστό είναι δύσκολο να πραγματοποιήθει. Έχω 6 κορασίδες οι οποίες θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Δεν είναι ταλέντα, ομώς κανείς δεν μου λέει ότι αυτά τα κορίτσια στα 20 δεν θα παίζουν ακόμα μπάσκετ γιατί έχουν το μικρόβιο. Και όπως μπόρουν να σας πουν και οι προπονητές του FORUM τελικά οι ομάδες αποτελούνται περισσότερο από τέτοια παιδιά και όχι από "ταλέντα". Τι θα γίνουν αυτά τα παιδιά αν τους στερήσουν τους αγώνες; Γιατί πιστεύω ότι το άθλημα μας έχει ανάγκη από αυτά τα παιδιά, πόσο μάλλον στο γυναικείο. Τα λάθη τα δικά μας δεν πρέπει να τα πληρώνουν τα παιδιά. Και αναφέρουμε σε μας που ασχολούμαστε με το άθλημα πολυ πριν το 87, πριν δηλαδή γίνει μόδα.
sofo4
βρε! βρε! καλώς τον inspector! άργησε αλλά αποδείχτηκε λαλίστατος tongue.gif tongue.gif
το είχα πεί εγώ οτι θα εμφανιστεί αρχές Μαίου - άντε να δούμε τώρα πότε θα τον ξανακούσουμε laugh.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ May 2 2007, 11:47 PM) *
να πω και κατι αλλο... sad.gif αυριο εγχειριζεται η συμπαιχτρια μου και φιλη μου Μαρια Παυλοπουλου..ξανα χιαστο-μυνισκο αυτη τη φορα στο αριστερο ποδι..της ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι η τελευταια δοκιμασια στη ζωη της και να γυρισει παλι πισω στα γηπεδα...! 41.gif 77.gif

ολα καλα θα πανε Μαρακι!!! blove.gif tongue.gif biggrin.gif smile.gif smiley.gif w00t.gif wink.gif icon_wave.gif

περαστικά στη Μαρία, καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο smile.gif smile.gif
sofo4
4)πραγματικα θελω να γινει συζητηση για το 6 και το 7 των λιοσιων.πολυ καλες και οι δυο!!!κοπελες που δεν εχουν ουτε το ονομα ουτε τιποτα πραγματικα αξιζε να τις βλεπει ακομα και μια παικτρια Α1.δεν υπερβαλω.οι κοπελες με ενα ιδιαιτερο παθος για την ομαδα τους εβαλαν γυαλια στην μανε και σε οποια αλλη μαρκαρανε.οι κοπελες κοιταγαν την αντιπαλο τους στα ματια και δεν τις αφηναν να παρουν ανασα.εντυπωσιακες.τις χαρακτηρισαμε(ειδικα το 6)εργαλειο.σκυλια στην αμυνα και απο επιθεση μια χαρα.πραγματικα μπραβο στις κοπελες!!!μακαρι να επαιζα κι εγω ετσι αμυνα.

συμφωνώ- αυτά τα δύο κορίτσια εντυπωσίασαν πράγματι πολύ κόσμο- εκπληκτικό παιχνίδι- απίστευτη άμυνα και πάθος 41.gif
katharoaimo
QUOTE(Live strong @ May 2 2007, 07:10 PM) *
Είχα αποφασίσει να μην μπω καν στο κόπο να γράψω και να σχολιάσω το παραμικρό.
τελικά άλλαξα γνώμη. Πράγματι τα Λιόσια "διέσυραν" τα Εξάρχεια όπως και η Δάφνη το περιστέρι. Με το ίδιο σκεπτικό ούτε η ομάδα του περιστερίου θα έπρεπε να είναι στον τελικό, όμως ήταν και μπράβο τους!

δεν θα αναλύσω το παιχνίδι, αυτό το κάνουν όσοι γνωρίζουν από μπάσκετ, μιλάω για τους τεχνικούς που ήταν στο γήπεδο και μπορούν να κρίνουν με μάτι σωστό, αμερόλιπτο και χωρίς να βάζουν τα προσωπικά τους στη μέση.
θα σταθώ όμως στο σχολισμό περί τσαμπουκάδων προς τις κοπέλες των Λιοσίων.
το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κανείς δε γνωρίζει τι ελέχθη μέσα στο γήπεδο και έκαναν τη Χρονοπούλου να "τσαμπουκαλευτεί". Το να βρίζεις μια παίχτρια κατά την ώρα του παιχνιδιού με κουβέντες που αν τις γράψω θα μου τις κάψει η λογοκρισία, χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να τη νευριάσει το "καημένο" το κοριτσάκι των Λιοσίων, ίσως να μην ήταν μόνο λόγος για τσαμπουκά αλλά και Τ.Π από μεριάς των διαιτητών αν την άκουγαν. Εγώ αν ήμουν στη θέση της για παράδειγμα μπορεί και να τη χαστούκιζα και ας με έβγαζαν έξω!
Καλά θα κάνουμε λοιπόν, πριν ασκούμε τη κριτική μας με βαρύγδουπες κουβέντες να μαθαίνουμε και τους λόγους των πράξεων και να μη λέμε μόνο ότι βλέπουμε ή νομίζουμε ότι βλέπουμε!

εγω την χρονοπουλου την ξερω.και ξερω οτι δεν ειναι παιδι που θα κανει φασαρια.και για αυτο μου εκανε και εντυπωση.επειδη ειμαι παιχτρια ξερω οτι βρισιες μεσα στο παιχνιδι λεγονται πολλες φορες.αν ηταν να πλακωνομασταν καθε φορα που καποια μας βριζει θα παιζαμε καρατε.οχι μπασκετ.και οταν σε παιζουν τοσο καθαρη αμυνα,χανεις με 30 ποντους+ ε το τελευταιο πραγμα που κανεις ειναι να πλακωνεσαι.γνωμη μου.και δεν θελω να εστιασω στην κοπελα.ανεφερα το ονομα επειδη ετυχε να την ξερω.μιλησα και για την αλλη την ψιλη.οσο για τις βαρυγδουπες κουβεντες δεν τις καταλαβα.ειλικρινα.ειπα τη γνωμη μου εντελως αντικειμενικα καθ'οτι δεν ειμαι σε καμια απο τις δυο ομαδες και δεν ξερω τα εσωτερικα που μπορει να συμβαινουν.σχολιασα σαν θεατης και μονο.τωρα αν οι ομαδα των λιοσιων πηρε το παιχνιδι επειδη τσαντισε τα εξαρχεια βριζοντας το τοτε μονο να γελασω μπορω γιατι μιλαμε για τεραστια διαφορα σκορ.κανω λαθος?
και δεν νομιζω οτι ειδα.ΕΙΔΑ την κοπελα να παιζει καθαροτατη σκυλισια αμυνα και δυο παικτριες των εξαρχειων να τις βαρανε και βρομικα.φυσικα και δεν ακουγα.αυτα απο μενα.καλη συνεχεια.
play8
Καλησπερα.....Πω πω καιρο εχω να μπω.....Βασικα εχω απορια....βρε παιδια ισχυει αυτο που ακουσα οτι δηλαδη απ τη νεα σεζον στις νεανιδες θα παιζουν κοριτσια του '90 και πανω και οχι και του '89 ???
trefoil 13
QUOTE(play8 @ May 6 2007, 12:09 AM) *
Καλησπερα.....Πω πω καιρο εχω να μπω.....Βασικα εχω απορια....βρε παιδια ισχυει αυτο που ακουσα οτι δηλαδη απ τη νεα σεζον στις νεανιδες θα παιζουν κοριτσια του '90 και πανω και οχι και του '89 ???

Ε; blink.gif
Που το άκουσες αυτό;;;
sch
QUOTE(play8 @ May 5 2007, 09:09 PM) *

Ναι, όντως υπάρχει πιθανότητα να ισχύσει αυτό. Βέβαια, μέχρι να σιγουρευτεί...
trefoil 13
Έχουν περάσει μέρες από τον τελικό αλλά είχα ξεχάσει να γράψω κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση(τι να κάνω, ήταν ένα Παναθηναικό δεκαήμερο, η τρέλα βάρεσε πράσινο και το μυαλό μου δεν μαζεύοταν!)...
Όταν τελείωσαν οι αγώνες, και ενώ οι κοπέλες πανηγύριζαν και γεύονταν κάποιες ωραίες στιγμές που ήταν η επιβράβευση τον κόπων τους, ακούστηκε από τα μεγάφωνα "ας κάνουμε τώρα τις απονομές να τελειώνουμε". Εμένα προσωπικά, που απλά παρακολουθούσα με ενόχλησε αρκετά. Πιστεύω ότι και όσες κοπέλες το άκουσαν θα αισθάνθηκαν το ίδιο. Τι εννοούσε ο κύριος "να τελειώνουμε;". Τα παιδιά όλη την χρονιά σίγουρα έκαναν πολλές θυσίες και αυτός ο "κύριος" ήθελε απλά να τελειώνει το όλο πανηγυράκι να πάει σπίτι του...
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ May 8 2007, 11:14 PM) *
Έχουν περάσει μέρες από τον τελικό αλλά είχα ξεχάσει να γράψω κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση(τι να κάνω, ήταν ένα Παναθηναικό δεκαήμερο, η τρέλα βάρεσε πράσινο και το μυαλό μου δεν μαζεύοταν!)...
Όταν τελείωσαν οι αγώνες, και ενώ οι κοπέλες πανηγύριζαν και γεύονταν κάποιες ωραίες στιγμές που ήταν η επιβράβευση τον κόπων τους, ακούστηκε από τα μεγάφωνα "ας κάνουμε τώρα τις απονομές να τελειώνουμε". Εμένα προσωπικά, που απλά παρακολουθούσα με ενόχλησε αρκετά. Πιστεύω ότι και όσες κοπέλες το άκουσαν θα αισθάνθηκαν το ίδιο. Τι εννοούσε ο κύριος "να τελειώνουμε;". Τα παιδιά όλη την χρονιά σίγουρα έκαναν πολλές θυσίες και αυτός ο "κύριος" ήθελε απλά να τελειώνει το όλο πανηγυράκι να πάει σπίτι του...

σοβαρα????ειπαν κατι τετοιο??
εγω γιατι δεν ακουσα τιποτα??? ohmy.gif ohmy.gif
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ May 8 2007, 11:31 PM) *
σοβαρα????ειπαν κατι τετοιο??
εγω γιατι δεν ακουσα τιποτα??? ohmy.gif ohmy.gif

Γιατί είχες σκαρφαλώσει στην πλάτη μιας συμπαικτριάς σου και φώναζες για πίτσες! smiley.gif
noumero6
 ξερω πως δεν κολλαει και πολύ σε αυτο το τοπικ αλλα μήπως ξέρετε αν που και ποτε γίνονται τουρνουα γυναικειο 3ον3? ευχαριστώ εκ των προτερων! blove.gif
sofo4
QUOTE(trefoil 13 @ May 8 2007, 11:14 PM) *

πολύς κόσμος ενοχλήθηκε και όχι μόνο απο αυτή την πρόταση που είπε ο εν λόγω κύριος αλλά γενικά απο την προχειρότητα της όλης διοργάνωσης και την αδιαφορία που υπήρχε γενικώς- υπήρχε ένα κλίμα οπως λέμε <<ψεκάστε-σκουπίστε, >>κ.λ.π- για να μην αναφέρουμε για ημιτελικούς χωρίς ταμπλό (απαράδεκτο και δεν είδα να ιδρώνει κανείς γι'αυτό).
υποτίθεται οτι κάθε χρόνο τέτοιες διοργανώσεις θα γίνοναι και καλύτερες αλλά δυστυχώς καμμία βελτίωση- δεν υπάρχει όρεξη - διάθεση- κίνητρο- μήπως ολοι αυτοί οι παράγοντες που κάθονται σε ψηλές καρέκλες τόσα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι πρέπει να αλλάξουν και να μπεί νέο αίμα να αναλάβει τα ηνία?? 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
tsops
Εντάξει sofo μου, συμφωνούμε και τα έχουμε πει 100 φορές, αλλά πέσμου έναν άνθρωπο που έχει τη γνώση και την εμπειρία σήμερα να οργανώσει τη μεγαλύτερη τοπική οργάνωση της χώρας. Και το λέω γιατί τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται : βαθιά γνώση του μπάσκετ, οργανωτικές και διαχειριστικές ικανότητες, αξιοπιστία και η λίστα συνεχίζεται με βασικότερο το όραμα και τη θέληση να το κάνει. Που να βρεις τέτοιο ακατέργαστο "διαμάντι" στις μέρες μας? sad.gif
sofo4
QUOTE(tsops @ May 9 2007, 02:12 PM) *
Εντάξει sofo μου, συμφωνούμε και τα έχουμε πει 100 φορές, αλλά πέσμου έναν άνθρωπο που έχει τη γνώση και την εμπειρία σήμερα να οργανώσει τη μεγαλύτερη τοπική οργάνωση της χώρας. Και το λέω γιατί τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται : βαθιά γνώση του μπάσκετ, οργανωτικές και διαχειριστικές ικανότητες, αξιοπιστία και η λίστα συνεχίζεται με βασικότερο το όραμα και τη θέληση να το κάνει. Που να βρεις τέτοιο ακατέργαστο "διαμάντι" στις μέρες μας? sad.gif

σίγουρα υπάρχει κάποιο διαμάντι κρυμμένο κάπου - το πρόβλημα είναι οτι δεν το αφήνουν να λάμψει sad.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ May 9 2007, 11:19 AM) *
σίγουρα υπάρχει κάποιο διαμάντι κρυμμένο κάπου - το πρόβλημα είναι οτι δεν το αφήνουν να λάμψει sad.gif

Αν υπάρχει (που εύχομαι αν και αμφιβάλλω να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος σήμερα στο τοπικό), σίγουρα κάποια στιγμή θα "λάμψει", να είσαι σίγουρη smile.gif
berry the truth
simfono mazi sas paidia gia organosi. ego den eimai tis enosis alla tin parakoloutho apo konta giati eixe tixi na sinergasto kapote. tora aniko se alli enosi. to provlima einai pantou. kai stin eskana ta pragmata einai idia kai xeirotera, gia na mhn anafero thessaloniki kai eparxia , poy distixos asxolountai gia ena mina kai meta tipota. to thema einai na min vlepoun oloi tin karekla tis enosis san skalopati gia parapano aksiomata (eok ktl). distixos afto ginetai pantou, krima...kaneis ap' tous anthropous aftoys (sxedon) den exei ipiretisei to basket mesa apo tis grammes tou parke (paiktis, coach) opote den borei na katalavei tin psixologia mas. kapos etsi den leme kai gia toys diaitites? distixos ti theoria kapoia pragmata einai diaforetika apo tin praxi..telos panton sigxaritira stis omades pou diakrithikan kai oxi mono se aftes pou anevikan alla aftes poy ekanan mia axioprepi poreia kai oloklirosan tous stoxous tous. to kiriotero einai na ksekinas san omada to septemvri kai o mais na se vriskei pali san omada..bravo se olous osous to kataferan afto...
tsops
QUOTE(berry the truth @ May 10 2007, 09:36 AM) *
simfono mazi sas paidia gia organosi. ego den eimai tis enosis alla tin parakoloutho apo konta giati eixe tixi na sinergasto kapote. tora aniko se alli enosi. to provlima einai pantou. kai stin eskana ta pragmata einai idia kai xeirotera, gia na mhn anafero thessaloniki kai eparxia , poy distixos asxolountai gia ena mina kai meta tipota. to thema einai na min vlepoun oloi tin karekla tis enosis san skalopati gia parapano aksiomata (eok ktl). distixos afto ginetai pantou, krima...kaneis ap' tous anthropous aftoys (sxedon) den exei ipiretisei to basket mesa apo tis grammes tou parke (paiktis, coach) opote den borei na katalavei tin psixologia mas. kapos etsi den leme kai gia toys diaitites? distixos ti theoria kapoia pragmata einai diaforetika apo tin praxi..telos panton sigxaritira stis omades pou diakrithikan kai oxi mono se aftes pou anevikan alla aftes poy ekanan mia axioprepi poreia kai oloklirosan tous stoxous tous. to kiriotero einai na ksekinas san omada to septemvri kai o mais na se vriskei pali san omada..bravo se olous osous to kataferan afto...

Ελληνικά Berry παρακαλώ!
trefoil 13
Έχει βγει η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του πανελληνίου;
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ May 22 2007, 01:06 AM) *
Έχει βγει η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του πανελληνίου;

Αυτο που ειναι γνωστο ειναι οτι θα γινουν τελη ιουλιου αρχες αυγουστου!
τωρα ακριβως δεν νομιζω..οταν βγουν και τις μαθω θα τις ποσταρω wink.gif icon_wave.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ May 22 2007, 11:39 AM) *
Αυτο που ειναι γνωστο ειναι οτι θα γινουν τελη ιουλιου αρχες αυγουστου!
τωρα ακριβως δεν νομιζω..οταν βγουν και τις μαθω θα τις ποσταρω wink.gif icon_wave.gif

αυτό έλειπε να μην μας ενημερώσεις tongue.gif tongue.gif

πως πάνε basket4 οι πανελλήνιες? ευκολα??
basket4
QUOTE(sofo4 @ May 22 2007, 11:48 AM) *
αυτό έλειπε να μην μας ενημερώσεις tongue.gif tongue.gif

πως πάνε basket4 οι πανελλήνιες? ευκολα??

ηθελα να σε προλαβω....μια χαρα πανε..2 μαθηματα εχουμε γραψει,εκθεση και βιολογια και τα εχω παει πολυ καλα θα ελεγα.καλυτερα απο οτι περιμενα... smiley.gif peace.gif icon_wave.gif
sofo4
QUOTE(basket4 @ May 22 2007, 12:07 PM) *
ηθελα να σε προλαβω....μια χαρα πανε..2 μαθηματα εχουμε γραψει,εκθεση και βιολογια και τα εχω παει πολυ καλα θα ελεγα.καλυτερα απο οτι περιμενα... smiley.gif peace.gif icon_wave.gif

μπράβο! άντε και στα υπόλοιπα να πάς το ίδιο καλά 41.gif 41.gif
clark
smiley.gif
basket4
25/5/2007
Κλήρωση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων
Την Τετάρτη 30 Μαϊου και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΕΟΚ (Λ.Κηφισίας 37-ΟΑΚΑ) θα γίνει η κλήρωση της τελικής φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι παρακάτω ομάδες.

ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
Live strong
Στο νέο πρωτάθλημα θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν τελικά και οι 89αρες.
Οι ηλικίες δηλαδή παραμένουν ως έχουν! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.