Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπόστον-Σικάγο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Pierce
celtics1-sm.gif VS bulls1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Θα επρεπε να υπαρχει emoticon με σκουπα....
j-kidd13
Ξεκαθαρο φαβορι εδω...βλεπω ενα 4-2 για τους Σελτικς...
a bullet for your head
Οι πρωταθλητες εχουν τον 1ο λογο..χωρις ομως ''σκουπισμα''..
red pyramid88
Same goes here και μάλλον το ζευγάρι που το αουσάιντερ έχει περισσότερες πιθανότητες απο οποιοδήποτε άλλο να μας αφήσει άφωνους, μιάς και το Chicago έχει πολλοί καλούς παίκτες και ταυτόχρονα αν ο Garnett απουσιάζει ή δεν παίξει στο full οι Celtics λογικά θα είναι πολύ πεσμένοι.
giannis23
4-3 οι Σέλτικς.Οι Μπούλς δύσκολα θα κάνουν την έκπληξη.
Air and King
Μολις πριν λιγο εμαθα τα μανταντα με τον Γκαρνετ.Κριμα ελπιζω να παιξει εστω και στους Τελικους της Ανατολης.Παρολο που θελω να παει καλα ο Λεμπρον η ενδεχομενη σειρα στους Τελικους της Ανατολης με τους Σελτικς χωρις τον Γκαρνετ ειναι φαγητο χωρις αλατι.Οι καλυτεροι πρεπει να αντιμετωπιζουν τους καλυτερους.(και οχι να παρακαλανε οπως οι Ελληνες δημοσιογραφοι στα Ευρωμπασκετ να μην κατεβει ο ενας Σερβος να μην κατεβει ο αλλος Σλοβενος για να παει καλα η Εθνικη)

Στο θεμα.Οι Σελτικς χωρις τον Γκαρνετ εχουν και παλι τον πρωτο λογο ειναι οι πρωταθλητες και αυτο δεν πρεπει να το ξεχναει κανεις και εχουν πιο ποιοτητα!Η σειρα εκτιμω οτι θα παει στα 6 παιχνιδια,4-2 υπερ των Σελτικς.Ενδιαφερον η κοντρα του Ροντο με τον πολυ καλο ρουκι(της χρονιας) Ντερικ Ροουζ.
gallistis
κι εγω θαρρω οτι περναμε ευκολα η δυσκολα.για σκουπισμα δε το πιστευω,πιο πιθανο θεωρω να εχουμε επαναληψη τω περσινων(4-3 η συνηθεια που εγινε λατρεια)
reignman
Παμε για την εκπληξη ρε Σικαγο!

X-Factor θα ειναι ο Ντενγκ σε αυτη την σειρα για το Σικαγο.
Gravedigger
QUOTE (reignman @ Apr 17 2009, 02:37 ) *
Παμε για την εκπληξη ρε Σικαγο!

X-Factor θα ειναι ο Ντενγκ σε αυτη την σειρα για το Σικαγο.

Θα παίξει σίγουρα?Γιατί είναι καιρό τραυματίας,δεν είδα βέβαια αν έπαιξε χθες.Ο Tyrus Thomas μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ειδικά αν λείπει ο Garnett (που θα λείπει).
nikolas12
Αν και το Σικαγο μπηκε πλει οφ προβλεπω ενα χαλαρο 4-1 για τους Σελτικς.
saou
QUOTE(Air and King @ Apr 17 2009, 00:02 ) *
Μολις πριν λιγο εμαθα τα μανταντα με τον Γκαρνετ.Κριμα ελπιζω να παιξει εστω και στους Τελικους της Ανατολης.Παρολο που θελω να παει καλα ο Λεμπρον η ενδεχομενη σειρα στους Τελικους της Ανατολης με τους Σελτικς χωρις τον Γκαρνετ ειναι φαγητο χωρις αλατι.Οι καλυτεροι πρεπει να αντιμετωπιζουν τους καλυτερους.(και οχι να παρακαλανε οπως οι Ελληνες δημοσιογραφοι στα Ευρωμπασκετ να μην κατεβει ο ενας Σερβος να μην κατεβει ο αλλος Σλοβενος για να παει καλα η Εθνικη)


Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Η απουσία του Γκαρνέτ είναι μεγάλο ξενέρωμα σε ότι αφορά τα φετινά play offs. Μοιάζει πολύ πιθανό μέχρι τους τελικούς να δούμε Κλήβελαντ και LA να κάνουν περίπατο. Δεν ξέρω αν τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια υπήρξαν πιο ξεκάθαρα φαβορί τόσο σε ανατολή όσο και στη δύση. Προσωπικά η κόντρα Σέλτικς-Καβς ήταν αυτό που περίμενα με ανυπομονησία φέτος (με προτίμηση στους Σέλτικς). Τώρα θα περιμένουμε μπας και γίνει καμιά έκπληξη και αναθερμανθεί το ενδιαφέρον...

Απόλυτα σωστός και σε ότι αφορά τη νοοτροπία των Ελλήνων δημοσιογράφων. Απλά εκνευριστική, ηττοπαθής και στην τελική μίζερη στάση.
reignman
QUOTE(Gravedigger @ Apr 17 2009, 04:59 ) *
Θα παίξει σίγουρα?Γιατί είναι καιρό τραυματίας,δεν είδα βέβαια αν έπαιξε χθες.Ο Tyrus Thomas μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ειδικά αν λείπει ο Garnett (που θα λείπει).


Οχι δεν επαιξε... αλλα δεν λενε οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια? smiley.gif
T.W.Is.M.
Ειναι ξεκαθαρο φαβορι οι Σελτικς, αλλα το ιδιο δεν ηταν και περσι με τους Χοκς και περασαν στο 7ο ματς? Και περσι ειχαν και τον Γκαρνετ. Αν οι αντικαταστατες του Γκαρνετ(Ποου, Big Baby) ειναι το ιδιο αποτελεσματικοι με την κανονικη περιοδο, οι Σελτικς θα περασουν σιγουρα. Αλλιως το Σικαγο μπορει να ελπιζει. Χωρις ποντους απο τα 4αρια οι Σελτικς δεν εχουν την ισορροπια που χρειαζονται. Γινονται μονοδιαστατοι επιθετικα. Για τους Μπουλς πρεπει καποιοι παιχτες να ξεπερασουν τα στανταρτς τους(Ταιρους Τομας?), πρεπει ο Γκορντον να εμφανιστει σταθερος σε αποδοση(δυσκολο ε?) και πρεπει ο Σαλμονς να κανει τα παιχνιδια που εκανε στην αρχη της σεζον στο Σακραμεντο. Ειμαι πολυ περιεργος να δω την αποδοση του Μαρμπουρι στα πλει οφ. Σημαντικο matchup στη θεση 4 με Τομας εναντιον Ντειβις και Λεον Ποου. Προβλεψη: 4-2 για τους Σελτικς με παιχτη-αποκαλυψη τον προεδρο Μικι(Κλιντον ειναι το πραγματικο ονομα) Μουρ!
red pyramid88
Και σίγουρα μετράει πολύ και το πώς θα παίξουν οι Rose - Hinrich wink.gif Για την ώρα 51 -44 υπέρ του Chicago πάντως...για να δούμε αν θα το κρατήσουν...
a bullet for your head
Παντως οι Σελτικς,περαν της απωλειας του Γκαρνετ,ειχαν ενα ακομα σοκ,καθως ο Ντανι Ειτζ υπεστη καρδιακο επεισοδιο...αλλα πρεπει να βρισκεται εκτος κινδυνου..
Σιγουρα ολα αυτα,εχουν επηρρεασει αυτη τη στιγμη τους παικτες των Σελτικς..
Pierce
η μπαλα στη ρακετα δεν μπαινει ουτε με αιτηση 68.gif , εχουμε ξεσκιστει στα σουτακια των 5μετρων που ως επι τω πλειστων ειναι αστοχα
Pierce
Στη παραταση πηγε το παιχνιδι, αφου ο πιρς εχασε μια βολη στα 2 δευτερολεπτα για να παρουμε το παιχνιδι, μετα απο τραγικο φαουλ του Νοα. Ο ροουζ ισοφαρισε το ρεκορ του τζαμπαρ για ποντους ρουκι σε πρωτο αγωνα play off και λογικα θα το σπασει στην παραταση. Ωραιο παιχνιδι παντως...
sacarame
Εγινε τελικά το break καθώς οι Μπουλς νίκησαν με 105-103!!!!!!!Ο Αλλεν πήρε το τελευταίο σουτ αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει...Μεγάλη νίκη για τους ταύρους...
Pierce
Τους Αναστησαμε...
Χωρις τον Γκαρνετ γενικα δεν εχουμε τυχη, και θα μας βγει η πιστη να περασουμε εστω και τους Μπουλς...
reignman
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ

Καλη ανασταση σε ολους!
Labron_J
Καλώς τα παιδιά. Λέτε να γίνει καμία "στραβή" και να μείνουν στην απ'έξω τα παλικάρια?
Gravedigger
D-Rose is the man!Πολύ καλός και ο Thomas που έβαλε 3 κρίσιμα σουτάκια από τα 6 μέτρα..
Air and King
Tρομερη εμφανιση του σουπερ-ρουκι Ντερικ Ροουζ που οχι μονο ισοφαρησε το ρεκορ του Τζαμπαρ αλλα οδηγησε τους Μπουλς στην πρωτη νικη στην Ιστορια τους επι των Σελτικς σε παιχνιδι πλειοφ κατι που δεν εγινε ουτε στην διαρκεια της καριερας του Τζορνταν.(Βεβαια απο ενα σημειο και μετα οι Κελτες επι MJ πηραν την κατω βολτα).Ακομα και οταν σε ηλικια 23 χρονων και κατι ο Τζορνταν σημειωνε διαδοχικα 49 και 63 ποντους(ρεκορ στην Ιστορια των Πλειοφ) οι Μπουλς εχασαν και τα 2 παιχνιδια και αποκλειστηκαν 3-0.
Μεγαλο διπλο των Μπουλς.Ειναι ωραιο να βλεπεις νεα αστερια να ανατελουν μεσα απο εκει που οι παιχτες γινονται αντρες τα Πλειοφ.Οι οπαδοι των Μπουλς στο προσωπο του μικρου βρισκουν ενα νεο ειδωλο ενα νεο αστερι!Και αυτο εχει να κανει κυριως με το μελλον το οποιο λογικα του ανηκει.
Παντως η προβλεψη μου δεν αλλαζει,οι Σελτικς θα περασουν.Εχασαν μια μαχη οχι τον πολεμο.Ο Αλλεν θυμισε τον περσυνο κακο Αλλεν των Πλειοφ........Ο Πιρς προσπαθησε αλλα δεν του βγηκαν και τα σουτ.Θα χρειαστει σιγουρα η βοηθεια του Αλλεν.
Το match-up Ροουζ vs Ροντο οπως ειχα πει θα ειναι πολυ ενδιαφερον!Ο Ροουζ μπορει να εκλεψε την παρασταση αλλα και ο Ροντο ηταν πολυ καλος.
Elio
Τεραστιος ο Rose και το γεγονος πως εσπασε το ρεκορ του τζαμπαρ λεει πολλα για το μελλον του!

Χωρις Γκαρνετ τα βλεπω πολυ χλωμα τα πραγματα παιδια εφετος.

Αντε ρε Βοστονη γιατι μεχρι τωρα μεσα στην πικρα ειμαστε (Βοστονη-Πορτλαντ) hammer.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
gallistis
κι εγω πιστευω οτι τελικα θα περασουμε.το οτι δε μας ειχαν κερδισει ποτε σε πλευ οφ δε λεει πολλα,γιατι τα παιχνιδια που παιξαμε δεν ηταν πολλα,οι δρομοι μας ηταν αντιθετοι.οταν ειμασταν στα καλα μας δεν υπηρχαν.οταν ειχαμε εξαφανιστει εκεινοι ηταν σουπερ.παντως τη τελευταια επιθεση,επρεπε να τη παρει ο ρευ,κι ας ηταν απαραδεκτος σε ολο το ματς
delmar
Μπορει οι Bulls να κερδισαν το πρωτο αγωνα,αλλα δυσκολα θα βγουνε νικητες απο αυτη τη σειρα των αγωνων με τους Celtics.
Το οτι λειπει ο KG,ειναι σιγουρα ενα πληγμα για τη Βοστωνη.Πιστευω ομως,οτι θα μιλησει η καρδια του πρωταθλητη. smile.gif
reignman
Mατσαρα στην Βοστωνη...
Τυχεροι και με λιγο σπρωξιμο το πηραν οι Κελτες.
Μιλησε ο Αλλεν.
Φοβερος ο Μπεν Γκορντον.
Τα επιθετικα ριμπαουντ που πηραν και τα παιδαριωδη λαθη που κανανε σε καποιες στιγμες οι Μπουλς ... Τους χαρισαμε το ματς.
Παμε για 4-1 ρε Σικαγο!
tzagasdog
καλα η λογικη λεει celtics ακομα και αν ζοριστικανε και στο 2ο παιχνιδι ( να ναι καλα ο Αλεν). Πραγματικα εντυπωσιακος ο Rose.
koutsou10
QUOTE(tzagasdog @ Apr 21 2009, 11:13 ) *
καλα η λογικη λεει celtics ακομα και αν ζοριστικανε και στο 2ο παιχνιδι ( να ναι καλα ο Αλεν). Πραγματικα εντυπωσιακος ο Rose.


παιδια κατα την γνωμη μου αν δεν γυρισει ο KG βλεπω να αποχαιρετουν τα play-off συντομα στην βοστονη...
(το ειχα πει κ παλια κ να που δικαιονομαι)για την περσινη πορεια αλλα κ γενικοτερα για την βοστονη το βαρομετρο ειναι αυτοσ κ κανενασ αλλοσ,φυσικα δεν λεω πωσ οι αλλοι ειναι κακοι η τιποτα τετοιο αλλα νομιζω πωσ αυτο φαινεται ευκολα...
panagiotisTheDream
Τρομερός ο Ρόντο με 19π 12ρ και 16ασ και φυσικά ο Άλεν με τα απίστευτα τρίποντά του.
Δεν είδα το ματς, αλλά προ λίγου τσέκαρα το recap και έπαθα πλάκα. Επίσης 26π από Γκλεν Ντέιβις....
109 από τους 118 μας πόντους μπήκαν απ' τους βασικούς (Πιρς, Άλεν, Ρόντο, Πέρκινς, Ντέιβις)
Από Σικάγο φοβερός ο Γκόρντον με 42 πόντους.

Δε μας βλέπω να πηγαίνουμε μακριά φέτος δυστυχώς....αν δε γίνει το θαύμα με την επιστροφή KG, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Πιστεύω πάντως πως θα περάσουμε τους Μπουλς, αλλά μετά.....
silversurfer
...μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω το Σικάγο θα "σκάσει" κ δε θα αντέξει να έχει τον ίδιο ρυθμό κ στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν βέβαια είχε κάνει το 0-2 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά με τα αν δεν παίζουμε μπάσκετ. Πάντως ο KG είναι αναντικατάστατος, είναι μια ομάδα μόνος του, είναι παιχταράς κ χωρίς αυτόν η Βοστώνη είναι απλά καλή ομάδα..

Γύρνα ρε Kevin να το παλέψουμε!!
reignman
Aν "σκασει" το Σικαγο που εχει και εναν αξιολογο παγκο... τοτε η Βοστωνη τι θα κανει?
Παιζει μονο με 5-6 παιχτες ΜΟΝΟ.
Ντειβις (αλλο ανεκδοτο... σας εχει σωσει. αλλα ποσο θα αντεξει να παιζει τοσα λεπτα?) , Περκινς (τα ιδια με Ντειβις .. βαρυ κορμι) , Πιρς (αυτος ειναι βαρυς επισης...) εκτος απο Αλλεν και Ροντο που πιστευω αντεχουν.. ολοι οι αλλοι θα κλαταρουν.
Στους Μπουλς ποιος να κλαταρει? Η σαιτα ο Νοα? Ο Τομας (ταιρους... πω τι φυστικα εριξε χθες... τρελαθηκα , φοβερο αλμα)? ο Ροουζ? Ο σμολ tongue.gif Μπεν? Μονο ο Μιλλερ μπορεις να πεις λογο του οτι ειναι βαρυ κορμι και ποιο μεγαλης ηλικιας...
Απο εκει και περα ουτε τον Σαλμονς φοβαμαι , ουτε τον Τιμ Τομας , ουτε τον Χαινριχ (που δεν εχει παρει και πολυ χρονο... ) , Η απουσια του Ντενγκ για το Σικαγο ειναι ποιο σημαντικη (απο οτι φαινεται εκ των αποτελεσματων) απο οτι η απουσια του KG.
Ποσα περισσοτερα απο οσα εχει ο δωσει ο χοντροΝτειβις θα εδινε ο KG? 40 ποντους 20 ριμπαουντς 10 ταπες? ...
Ενω εμεις εχουμε προβληματα και στα μαρκαρισματα χωρις τον Ντενγκ... Πολλες φορες παιζουμε με 3 κοντους και δεν μπορουν να μαρκαρουν σωστα τον Πιρς ή τον Αλλεν. Πραγμα που φανηκε και στα 2 παιχνιδια μεχρι στιγμης.
Στο πρωτο παιχνιδι ο Ντειβις ειχε 18 ποντους και 3 ριμπαουντ σε 40 λεπτα. Στο 2ο ειχε 26 ποντους 9 ριμπαουντ και μια ταπα.
Επισης ετσι βοηθανε περισσοτερο στο σκορ αλλοι παιχτες που οταν θα ηταν ο KG μεσα θα χανανε πολλες προσπαθειες. Βλεπε Περκινς και Ροντο.

Τεσπα. Αν παρουμε το 1ο παιχνιδι στο Chi town τοτε θα εχουμε το πανω χερι για τα καλα σε αυτη την σειρα. Αν δεν παρουσιαζαμε αυτο το τραγικο προβλημα με τα αμυντικα ριμπαουντ στο 2ο παιχνιδι , θα ειχαμε νικησει σχεδον ανετα.
T.W.Is.M.
Απο τη σειρα εχω δει ενα ημιχρονο(το πρωτο στο ματς του Σαββατου πριν φυγω για Πασχα). Το πρωτο πραγμα που καταλαβα απ αυτο το ματς ειναι οτι μεγαλο ρολο παιζει ο ρυθμος. Οσο το παιχνιδι παιζεται σε γρηγορο τεμπο, το Σικαγο εχει προβαδισμα, και λογω Ροουζ και λογω των γρηγορων περιφερειακων, αλλα και με ψηλους οπως ο Τομας και ο Νοα μπορει να χτυπα και στο transition. Αν ομως παμε σε σετ παιχνιδι, αποκτουν προβαδισμα οι Σελτικς. Και επειδη οι Σελτικς ειναι πιο εμπειρη ομαδα, επειδη καποια στιγμη θα αισθανθουν και οι Μπουλς το φοβο της προκρισης(δηλαδη θα φοβηθουν οτι μπορει να αποκλεισουν τους πρωταθλητες) και επειδη καποια στιγμη αναποφευκτα θα παμε και σε αργο τεμπο, ακομα θεωρω φαβορι τους Σελτικς. Βεβαια χωρις Γκαρνετ μειωνεται η δυναμη τους μεσα στο καλαθι, γιατι ακομα κι ο Big Sofo...o Big Baby ηθελα να πω κυριως με σουτακια απο τα 4 μετρα παιζει. Πιο κοντα στο καλαθι κινειται ο Powe, που ομως ειναι κοντος για PF. Αν οι Μπουλς εχουν καλα ποσοστα απ εξω, εχουν τυχη. Αν οχι, δε νομιζω οτι θα αποκλειστουν οι Σελτικς.
reignman
Θα το παω λιγο στατιστικα.
Περκινς και Ντειβις μαζι στην κανονικη σεζον ειχαν : 15.5 ποντους και 12 ριμπαουντς , 1.3 ασσιστ , 0.3 κλεψιμο , 2.2 ταπες.
Ο ΚG στην κανονικη περιοδο ειχε : 15.8 ποντους , 8.5 ριμπαουντς , 0.9 ασσιστ , 0.7 κλεψιμο , 1.2 ταπες
Αλλεν κανονικη περιοδο : 18.2 ποντους , 3.2 ριμπαουντς , 2.8 ασσιστ , 0.9 κλεψιμο , 0.2 ταπα
Πιρς κανονικη περιοδο : 20.5 ποντους , 5.6 ριμπαουντς , 3.6 ασσιστ , 1 κλεψιμο , 0.3 ταπα
Ροντο κανονικη περιοδο : 11.9 ποντους , 5.2 ριμπαουντς , 8.2 ασσιστ, 1.9 κλεψιματα , 0.1 ταπα
Συνολο : 82.5 ποντοι , 34.5 ριμπαουντ , 16.8 ασσιστ , 4.8 κλεψιματα , 4 ταπες

Περκινς & Ντειβις πλειοφς : 37 ποντοι , 16 ριμπαουντς , 3.5 ταπες , 0.5 ασσιστ , 1.5 κλεψιματα
Αλλεν πλει : 17 ποντοι , 3 ριμπαουντ , 3 ασσιστ , 1.5 κλεψιμο , 0.5 ταπα
Πιρς πλει : 20.5 ποντοι , 7.5 ριμπαουντ , 3 ασσιστ , 1 κλεψιμο , 0.5 ταπα
Ροντο πλει : 24 ποντοι , 10.5 ριμπαουντ , 11.5 ασσιστ , 3.5 κλεψιματα ΟΜFG! 0.5 ταπα
Συνολο : 98.5 ποντοι , 37 ριμπαουντ , 18 ασσιστ , 7.5 κλεψιματα , 5 ταπες

Βλεπουμε 1 παιχτη ο οποιος εχει κανει 2 παιχνιδια επιπεδου super star. Βλεπουμε μεταμορφωση σε 3 παιχτες προς τα καλυτερο και 2 να ειναι περιπου στα στανταρ τους.
tzagasdog
QUOTE(koutsou10 @ Apr 21 2009, 11:45 ) *
παιδια κατα την γνωμη μου αν δεν γυρισει ο KG βλεπω να αποχαιρετουν τα play-off συντομα στην βοστονη...
(το ειχα πει κ παλια κ να που δικαιονομαι)για την περσινη πορεια αλλα κ γενικοτερα για την βοστονη το βαρομετρο ειναι αυτοσ κ κανενασ αλλοσ,φυσικα δεν λεω πωσ οι αλλοι ειναι κακοι η τιποτα τετοιο αλλα νομιζω πωσ αυτο φαινεται ευκολα...


καλα λογικο ειναι στην τελικη KG ειναι αυτος μιλαμε για τεραστιο ποσοτητα. Ειναι εμπειρη ομαδα οι celtics παντως.
Gravedigger
QUOTE (tzagasdog @ Apr 21 2009, 11:13 ) *
καλα η λογικη λεει celtics ακομα και αν ζοριστικανε και στο 2ο παιχνιδι ( να ναι καλα ο Αλεν). Πραγματικα εντυπωσιακος ο Rose.

Λογική δεν νομίζω ότι υπάρχει εδώ.Οι Bulls απλά έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο και αν η σειρά συνεχιστεί έτσι θα περάσουν.Και χθες δεν κέρδισαν οι Celtics αλλά έχασαν οι Bulls.Και όπως είπε και ο Reignman πιο πιθανό είναι να κουραστούν οι Κέλτες παρά οι Bulls που έχουν αξιόλογο πάγκο και νεανική ομάδα.

ΥΓ.Ο Rondo τι έχει πάρει?Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι με τίποτα...
T.W.Is.M.
QUOTE(Gravedigger @ Apr 21 2009, 17:16 ) *
Λογική δεν νομίζω ότι υπάρχει εδώ.Οι Bulls απλά έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο και αν η σειρά συνεχιστεί έτσι θα περάσουν.Και χθες δεν κέρδισαν οι Celtics αλλά έχασαν οι Bulls.Και όπως είπε και ο Reignman πιο πιθανό είναι να κουραστούν οι Κέλτες παρά οι Bulls που έχουν αξιόλογο πάγκο και νεανική ομάδα.

ΥΓ.Ο Rondo τι έχει πάρει?Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι με τίποτα...


Απλα το παιχνιδι παιζεται στους ρυθμους που τον βολευουν, χωρις ομως να αυξανονται δυσαναλογα οι ευθυνες του. Ο Ροντο εχει τις προοπτικες να γινει Τονι Παρκερ κατα τη γνωμη μου. Οταν τον βλεπω να παιζει μου θυμιζει Παρκερ(μεχρι και στο νουμερο). Σιγουρα ειναι πιο πιθανο να κουραστουν οι Σελτικς πρωτοι...αν η σειρα συνεχισει σε αυτο το ρυθμο. wink.gif
j-kidd13
Μεγαλη υποθεση το σπασιμο της εδρας απο τους Μπουλς,κατι που νομιζω ελαχιστοι θα το περιμεναν...Το μονο που μενει ειναι να διαχειριστουν σωστα την εδρα τους,και θα μιλαμε για μια μεγαλη επιτυχια.Χωρις τον Γκαρνετ οι Σελτικς ειναι αλλη ομαδα,και πλεον θα εχουν πολυ δυσκολο εργο για να περασουν στην επομενη φαση...Το ειχα ξεγραμμενο το Σικαγο,αλλα να που τωρα ειμαστε στο 50-50 οσον αφορα την προκριση...
Air and King
Oι Μπουλς σιγουρα εχουν κερδισει τις εντυπωσεις αλλα το σκορ ειναι 1-1.
Επισης οι Μπουλς ναι μεν εχουν τον σουπερ-ρουκι (και παρακαταθηκη για το μελλον) Ντερικ Ροουζ και τον(στην μερα του) ασταματητο Γκορντον αλλα δεν εχουν παιχτη της κλασης του Πιρς ο οποιος ακομα δεν ξερω το γιατι δεν αναγνωριζεται οσο πρεπει.Εχει αποδειξει οχι μονο περυσι αλλα και στα "πετρινα χρονια" των Σελτικς αλλα και με τον Αντουαν Γουοκερ το ποιον του σαν παιχτης και το τι μπορει να κανει.
Οσο αφορα τον Γκαρνετ η απουσια του ειναι τεραστια οσο αφορα κυριως το αμυντικο κομματι αλλα θεωρω οτι αν ελειπε π.χ ο Πιρς το κενο θα ηταν παλι το ιδιο διοτι στα δυσκολα περυσι με Κομπι και Λεμπρον αυτος τους κοιταξε στα ματια και σε πολλες περιπτωσεις κερδισε τις εντυπωσεις.Αυτη η ομαδα χτιστηκε γυρω απο τους τρεις σουπερσταρ και οχι απο τους δυο η τον ενα.Οποιος και να ελειπε θα ηταν απωλεια.Για αυτο εγινε παταγος με τους Σελτικς επειδη στην δυσκολη εποχη των 30 ομαδων καταφεραν να ενταξουν στην ομαδα τρεις σουπερσταρ.
Το λεω αυτο γιατι πολυ λενε οτι ο Γκαρνετ ειναι μια ομαδα μονος του κ.τ.λ.Και οι τρεις ειναι σημαντικοι αλλα ο ηγετης των Σελτικς ειναι ο Πιρς και το εχει αποδειξει!
Οσο αφορα την σειρα πιστευω οτι ομαδες θα μοιραστουν τις νικες στο Σικαγο και απο εκει και περα οι Σελτικς θα καθαρησουν την σειρα κατα την γνωμη μου.Επισης θα ερθει και η ωρα του Πιρς!Ο Αλλεν ξυπνησε πανω στην ωρα μετα το κακηστο πρωτο παιχνιδι!
a bullet for your head
Θα συμφωνησω οτι ο Πιρς ειναι ο ηγετης αυτης της ομαδας.Σιγουρα δεν εχει τυχει της αναγνωρισης που του αναλογει.
Θα ηθελα να σημειωσω τη μη ''ενταξη'' του Μαρμπερι στο παιχνιδι των Σελτικς.
Σιγουρα εμεινε πολυ καιρο απ'εξω,ομως πιστευα οτι στα πλει-οφ θα ξανα-εβρισκε τον εαυτο του και θα βοηθουσε με την εμπειρια και τη κλαση του.
koutsou10
φιλε reignman συγνωμη κ ολασ αλλα αυτο που συγκρινεισ σαν απουσιεσ τον KG με τον ντενκ ειναι ιεροσυλια...
τουσ ποντουσ που εχει βαλει ο γκαρνετ στην κανονικη διαρκεια αλλα κ πλεη-οφ ουτε στα ονειρα του ο ντενγκ αλλα κ για την αμυνα,αν θεσ την γνωμη μου κ ολασ ο σαλμονσ ειναι πολυ καλυτεροσ απο τον ντενγκ... peace.gif
εν μερη συμφωνω με τον φιλο που λεει οτι οποιοσδηποτε απο τουσ 3 σουπερσταρ τησ βοστονησ κ να ελειπε θα ηταν απουσια,αλλα O KG ειναι η πιο πιθανη μεγαλη απουσια γιατι χωρισ εναν καλου επιπεδου ψηλο καμια ομαδα δεν προχωραει...
θυμαται κανεισ να μου πει ποια ηταν η τελευταια ομαδα που το σηκωσε χωρισ καποιον <<καλο>> ψηλο?
Elio
καλησπερα..... Δυστυχως ο Πιρς δεν ειναι θεαματικος ουτε εχει στηριχθει επανω του το ΝΒΑ για να τυχαινει της αναγνωρισης που του αξιζει. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης με τσαγανο και old man moves που ηταν εκει και αγωνιζοταν μονος του στα πετρινα χρονια. Ο Μαρμπουρι θα μπορουσε να βοηθησει και εως τωρα ειναι ανυπαρκτος δυστυχως. Πιστευω και εγω πως θα γινει το 2-2 μεσα στο σικαγο και μετα θα περασουν οι σελτικς αν και ειδα τους Μπουλς φουριοζους. Ο Ροουζ με εχει αφησει 77.gif
Περιμενα τον μπισλει να πω την αμαρτια μου!
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Apr 21 2009, 19:45 ) *
φιλε reignman συγνωμη κ ολασ αλλα αυτο που συγκρινεισ σαν απουσιεσ τον KG με τον ντενκ ειναι ιεροσυλια...
τουσ ποντουσ που εχει βαλει ο γκαρνετ στην κανονικη διαρκεια αλλα κ πλεη-οφ ουτε στα ονειρα του ο ντενγκ αλλα κ για την αμυνα,αν θεσ την γνωμη μου κ ολασ ο σαλμονσ ειναι πολυ καλυτεροσ απο τον ντενγκ... peace.gif
εν μερη συμφωνω με τον φιλο που λεει οτι οποιοσδηποτε απο τουσ 3 σουπερσταρ τησ βοστονησ κ να ελειπε θα ηταν απουσια,αλλα O KG ειναι η πιο πιθανη μεγαλη απουσια γιατι χωρισ εναν καλου επιπεδου ψηλο καμια ομαδα δεν προχωραει...
θυμαται κανεισ να μου πει ποια ηταν η τελευταια ομαδα που το σηκωσε χωρισ καποιον <<καλο>> ψηλο?

Δεν διαφωνεις κανεις για αυτο ειπα και οι τρεις ειναι εξισου σημαντικοι!Θα μπορουσα να κανω ομως και εγω μια ερωτηση.Θα επαιρναν οι Σελτικς περυσι το πρωταθλημα χωρις τον Πιρς?Οχι.Αρα συμπερσμα οτι αυτη η ομαδα χτιστηκε και με τους τρεις!

Υ.Γ Ιεροσυλια ειναι μια λεξη η οποια λαθος χρησιμοποιητε στο αθλητισμο.Ειναι Ιερη λεξη.Οσο σημαντικος ειναι ο Γκαρνετ για τους Σελτικς ειναι και ο Ντενγκ για τους Μπουλς.Δεν χρειαζεται να ειναι ιδια κλασης για να θεωρειται σημαντικη απουσια.Για τους Μπουλς ειναι σημαντικη απουσια.Δεν ειναι παιχτης του πεταμου!
j-kidd13
Εχω την αισθηση οτι η απουσια του Γκαρνετ φαινεται περισσοτερο...Περα απο την πολυ καλη αμυνα και τα ριμπαουντ,ο Γκαρνετ δινει και ευκολους ποντους στην επιθεση,κυριως με την ικανοτητα του να τελειωνει τις φασεις μεσα στη ρακετα.Στην περιφερεια υπαρχει και ο Αλεν...Ενω αλλος ψηλος,επιπεδου,δεν υπαρχει στους Σελτικς...
Gravedigger
Πάει και ο Powe..Out for season.
http://www.nba.com/2009/playoffs2009/04/21...p.ap/index.html
koutsou10
QUOTE(Air and King @ Apr 21 2009, 20:06 ) *
Δεν διαφωνεις κανεις για αυτο ειπα και οι τρεις ειναι εξισου σημαντικοι!Θα μπορουσα να κανω ομως και εγω μια ερωτηση.Θα επαιρναν οι Σελτικς περυσι το πρωταθλημα χωρις τον Πιρς?Οχι.Αρα συμπερσμα οτι αυτη η ομαδα χτιστηκε και με τους τρεις!

Υ.Γ Ιεροσυλια ειναι μια λεξη η οποια λαθος χρησιμοποιητε στο αθλητισμο.Ειναι Ιερη λεξη.Οσο σημαντικος ειναι ο Γκαρνετ για τους Σελτικς ειναι και ο Ντενγκ για τους Μπουλς.Δεν χρειαζεται να ειναι ιδια κλασης για να θεωρειται σημαντικη απουσια.Για τους Μπουλς ειναι σημαντικη απουσια.Δεν ειναι παιχτης του πεταμου!


οσον αφορα το πρωτο δεν εχω διαφωνησει καπου...
κ δευτερον εγω δεν ειπα οτι ο ντενγκ ειναι του πεταματου,απλα ειπα οτι στην ιδια ομαδα στην θεση του κ ολασ υπαρχει σιγουρα καλυτεροσ παιχτησ-για μενα τουλαχιστον(σαλμονσ),οποτε καλυπτεται το κενο κ με το παραπανω ενω του KG με τιποτα...
lakersdynasty
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs/200...tory?id=4086325

Απο το κακο στο χειροτερο. Και ο Leon Powe εξω για φετος.

ENTIT:

Και φυσικα αργησα 2 ωρες να το ποσταρω. tongue.gif

Τα ευσημα στον Gravedigger biggrin.gif
a bullet for your head
Πολυ κακο νεο ο τραυματισμος του Ποου..οι λυσεις στη φροντ-λαιν εχουν λιγοστεψει δραματικα..
Ευτυχως που και οι Μπουλς στηριζονται σε 3 ψηλους(Νοα,Τομας,Μιλλερ),ειδαλλως με καποια αλλη ομαδα θα γινοταν μεγαλο παρτι...
Δυσκολα τα πραγματα για τους πρωταθλητες..
answer 4
παναι για δευτερο γυρο τα πιτσιρικια του βιλλ ντε νεγρο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.