Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Γιάννης-3-
QUOTE (BILL79 @ Dec 12 2018, 15:38 ) *
Έχει τόσα χρήματα η διοίκηση που μπορεί να αλλάζει ξένους συνεχώς;

Θέλω να γίνω κακός τώρα,αλλά προτιμώ να πω ότι αν θέλει,θα τα βρει η "διοίκηση".
polykos
QUOTE(Γιάννης-3- @ Dec 12 2018, 22:48 ) *
Θέλω να γίνω κακός τώρα,αλλά προτιμώ να πω ότι αν θέλει,θα τα βρει η "διοίκηση".

Αυτό που βλέπω είναι οτι αργεί (δεν βγαίνει??) η άδεια μεταβίβασης των μετοχών απο τον γιατρό στον νέο. δεν είναι τυπολατρεία αλλά πάντα είναι σημαντικό να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.
BILL79
QUOTE(polykos @ Dec 12 2018, 23:09 ) *
Αυτό που βλέπω είναι οτι αργεί (δεν βγαίνει??) η άδεια μεταβίβασης των μετοχών απο τον γιατρό στον νέο. δεν είναι τυπολατρεία αλλά πάντα είναι σημαντικό να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

Σημασία έχει ποιος βάζει τα λεφτά. Γιατί αν δεν έχει γίνει η μεταβίβαση δε γίνεται να πληρώνει ο νέος. Από την άλλη, αν ο γιατρός είναι να φυγεί και τυπικά από ημέρα σε ημέρα, γιατί βάζει λεφτά;;;;
yorgos
QUOTE(rchos @ Dec 12 2018, 22:36 ) *
Συνήθως σε αυτα τα επίπεδα τέτοια εποχή οι παίχτες έρχονται με μηνιαία συμβόλαια και με πολύ λίγα χρήματα.

Έτσι είναι, μιλάμε για συμβόλαια των 3.000 ευρώ μηνιαίως.
Γιάννης-3-
QUOTE (polykos @ Dec 12 2018, 23:09 ) *

Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τα αγωνιστικά,ώστε να γνωρίζουμε-έστω και τυπικά-ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα.
yiatsou
Καλησπέρα λίγο ήθελε και το παίρναμε το ματς. Δύο παρατηρήσεις έχω , η πρώτη αφορά τον τρόπο παιχνιδιού ο οποίος βασίζεται μόνο στα τρίποντα και δεύτερον ο καινούργιος παίκτης φαίνεται και αυτός υπέρβαρος.
Για τον Dorsey δεν είχε γραφτεί κάτι σχετικά με τον τραυματισμό του. Πάντως από το παιχνίδι με τον Κολοσσό φαινόταν πως ακόμη δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα. Μακάρι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη.
stefkorner
παιδια ο Οστιν δεν μου αρεσε καθολου για αρχη ! μου φανηκε και τροφαντουλης rolleyes.gif
κατα τ αλλα ο Πανιωνιος σε καλο δρομο !οταν αγγιζει τετοια διπλα (εστω χωρις να εχει το μεγαλο του αστερι ο αντιπαλος)
αυτη την στιγμη η βασικη πενταδα με Παπαντωνιου-Μπερι-Σιγκλερ-Χαρις-Ντορσει ειναι επιπεδου ακομα και πλει οφ !
(Και ο τιμιος Τζιμι ,ο Τειλορ αρκετα μαχιμος για 6ος παικτης,αλλα και βασικος ιοταν χρειαστει,οπως χθες που ελειπε ο Ντορσει )

το depth chart που λενε και στο χωριο μας ,δεν συγκρινεται για την ωρα με των υπολοιπων ανταγωνιστων για την διεκδικηση της παραμονης ! κοιτα να δεις που εκανε καλες επιλογες φτηνων ξενων η διοικηση του γιατρουλη tongue.gif
kotzito
Πάντως ο Πανιώνιος φέτος ίσως έχει παραπάνω πιθανότητες να σώσει την κατηγορία απ'ότι πέρσι. Το ρόστερ δεν είναι καλύτερο από το περσινό (στα ίδια ίσως, καλύτεροι ξένοι μάλλον φέτος αλλά μικρότερο βάθος), αλλά Ρέθυμνο, Κύμη και Κολοσσός δεν δείχνουν να είναι ένα σκαλί παραπάνω από τον Πανιώνιο. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ειδικά απέναντι στις ομάδες με κοινούς στόχους, και να κάνει και 1-2 διπλά ώστε να φτάσει τις 7 ή 8 νίκες που πιθανόν να του αρκούν. Αν πάρει κι έναν Έλληνα ακόμα (π.χ. Τολιόπουλο) θα συνθέτει μια αρκετά καλή περιφέρεια για ομάδα που παλέυει για την παραμονή.
plateias
QUOTE (Γιάννης-3- @ Dec 13 2018, 11:41 ) *
Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τα αγωνιστικά,ώστε να γνωρίζουμε-έστω και τυπικά-ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα.

Απ' όσο ξέρω αν γίνει μεταβίβαση μετοχών πριν την τριετία χάνεται η ρύθμιση χρεών, οπότε έστω και τυπικά (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό) πρέπει μέχρι και του χρόνου να φαίνεται ο γιατρός.
yiatsou
Για την περιφέρεια υπάρχει και ο Παπαδημητρίου απλά ήταν τραυματίας. Άρα δεν νομίζω να χρειάζεται ο Τολιοπουλος που έτσι και αλλιώς ανήκει στον Ολυμπιακό αρα μόνο για δανεισμό μάλλον αναφέρεσαι.
Γιάννης-3-
QUOTE (plateias @ Dec 19 2018, 09:52 ) *
Απ' όσο ξέρω αν γίνει μεταβίβαση μετοχών πριν την τριετία χάνεται η ρύθμιση χρεών, οπότε έστω και τυπικά (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό) πρέπει μέχρι και του χρόνου να φαίνεται ο γιατρός.

Για τα χρέη γνωρίζω ότι απλά πρέπει να υπάρχει η ΚΑΕ για μια τριετία και ύστερα σβήνονται τα χρέη,δε ξέρω αν ισχύει αυτό για την μεταβίβαση των μετοχών.Θα κοιτάξω να βρω την περσινή τροπολογία που το αναφέρει αυτό.
polykos
QUOTE(Γιάννης-3- @ Dec 19 2018, 12:00 ) *
Για τα χρέη γνωρίζω ότι απλά πρέπει να υπάρχει η ΚΑΕ για μια τριετία και ύστερα σβήνονται τα χρέη,δε ξέρω αν ισχύει αυτό για την μεταβίβαση των μετοχών.Θα κοιτάξω να βρω την περσινή τροπολογία που το αναφέρει αυτό.

Δεν σε αποτρέπω, αλλά μην κάνεις τον κόπο. Αλλο το ένα κι άλλο το δεύτερο.
Γενικά υπάρχει πολύ πάρλα για το θέμα και καμμιά ουσία, είτε γιατί υπάρχει άγνοια, είτε γιατί υπάρχει μικροσυμφέρον, είτε και τα δυο. Διαροές και κανένας απο τους έχοντες ευθύνη πάνω απο το μέσο φίλαθλο, δεν "υπογράφει" αυτό που λέει.
yiatsou
Και άλλη μεταγραφή ;
http://panioniosbc.gr/ston-panionio-entach...s-karamalegkos/
yiatsou
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει. Πρέπει σιγά-σιγά να πάρει και τις νίκες που δικαιούται διότι δείχνει ότι δεν αξίζει να πέσει.
yiatsou
Καλησπέρα, πέρα από την ήττα σημαντικής βαθμολογικής σημασίας μου έκανε εντύπωση η δήλωση Οικονόμου περί αλλαγών.
Για ποιους άραγε χτυπά η καμπάνα?

* πάντως 2 αγωνιστικές με τους συνδυασμούς αποτελεσμάτων των ανταγωνιστών για υποβιβασμό θα μπορούσαμε να είμαστε ασφαλείς με τουλάχιστον 1 νίκη στα 4 ματς...
geo82
http://www.panionianea.gr/2019/01/311.html

Τέλος το Αρτάκης.
polykos
QUOTE(geo82 @ Jan 10 2019, 17:58 ) *
http://www.panionianea.gr/2019/01/311.html

Τέλος το Αρτάκης.

Μέχρι να υπάρξει και να δημοσιευτεί εγκεκριμένη άδεια ανέγερσης, οτι και να γράφεται και να λέγεται εμπίμπτουν στην ανάγκη, προεκλογικά για την δημαρχία, να φανούν κάποιοι συνεπείς με το έργο. Αλλά .....
yiatsou
Μάλλον οριστική η απόφαση:
http://www.panionianea.gr/2019/01/oi-diave...os-kae.html?m=1
stefkorner
Επαφές με Ελ Αμίν ο Πανιώνιος

λογικα θα κοπει ο Οστιν !
και θα ματευτουν καπου 8 γκαρντ ohmy.gif
yiatsou
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κοβόταν ο Σινγκλερ...
Στα κρίσιμα παιχνίδια δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.
stefkorner
QUOTE (yiatsou @ Jan 15 2019, 05:09 ) *
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κοβόταν ο Σινγκλερ...
Στα κρίσιμα παιχνίδια δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

μεχρι πριν λιγα ματς ηταν ο κορυφαιος ! ειναι αξιοπιστος σουτερ και γενικα καλος παικτακος για αυτο το επιπεδο!μεγα λαθος αν φυγει αυτος ! κραταω μια επιφυλαξη γιατι αν παρετε Ελ Αμιν μαζευονται παρα πολλα γκαρντ και αντιστοιχα αν κοπει ο Οστιν αφαιρειται επιπλεον λυση ,απο τις ηδη λιγες στους ψηλους !ομως και παλι ο Οστιν ειναι αυτος που μοιαζει πολυ λιγος !περα απο απειρος..
Περιστεριfan
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...til-o-panionios

Συγγνωμη, προσθηκη 2 guard? Μηπως φευγει ο Berry με καμια προτασαρα? Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οι ψηλοι στον Πανιωνιο, οπου δεν υπαρχει καποιος εμπειρος Ελληνας & αριθμιτικα ειναι λιγοι. Ο Austin εχει χασει καπως κιλα κι δεν ειναι κακος τελικα. Να δουμε τι σκεφτονται στη Νεα Σμυρνη... Με την εδρα κανενα νεο?
BILL79
QUOTE(Περιστεριfan @ Jan 15 2019, 17:06 ) *
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...til-o-panionios

Συγγνωμη, προσθηκη 2 guard? Μηπως φευγει ο Berry με καμια προτασαρα? Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οι ψηλοι στον Πανιωνιο, οπου δεν υπαρχει καποιος εμπειρος Ελληνας & αριθμιτικα ειναι λιγοι. Ο Austin εχει χασει καπως κιλα κι δεν ειναι κακος τελικα. Να δουμε τι σκεφτονται στη Νεα Σμυρνη... Με την εδρα κανενα νεο?

Είχα διαβάσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Berry από Ιταλία. Μένει να δούμε τι θα γίνει.
Περιστεριfan
QUOTE (BILL79 @ Jan 15 2019, 16:38 ) *
Είχα διαβάσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Berry από Ιταλία. Μένει να δούμε τι θα γίνει.

Τοτε εχει μια μεγαλυτερη λογικη η ιδεα για προσθηκη 2 guard. Ιδωμεν...
Γιάννης-3-
QUOTE (Περιστεριfan @ Jan 15 2019, 16:06 ) *
Με την εδρα κανενα νεο?

Ως τώρα έχουν ακουστεί τα κλειστά της Ηλιούπολης,του Μετς,του Χολαργού και της Γλυφάδας.Το καλό είναι ότι υπάρχει χρόνος για να ετοιμαστεί το νέο κλειστό που θα φιλοξενήσει την ομάδα,μιας και το επόμενο εντός έδρας είναι τον Μάρτιο.Ελπίζω,η ομάδα να μείνει εκεί που έως το τέλος των εργασιών του νέου κλειστού και να μην ψάχνει συνέχεια έδρα.
yiatsou
Μήπως τελικά ισχύσει η άποψη μου για Σινγκλερ?
Μακάρι πάντως να μην φύγει ο Μπερι...
yiatsou
Δεν έλεγα να βρω ένα σακί με λίρες... Μάλλον χαιρετά ο Σινγκλερ
http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...ia-ton-panionio
stefkorner
QUOTE (yiatsou @ Jan 16 2019, 01:49 ) *
Δεν έλεγα να βρω ένα σακί με λίρες... Μάλλον χαιρετά ο Σινγκλερ
http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-l...ia-ton-panionio

φιλε μου ασχημα τα πραγματα ! Ελ Αμιν αντι Σιγκλερ και ο αλλος αντι Μπερι αν γινει τελικα,τοτε ο Πανιωνιος απο εκει που φαινοταν να ειχε μεγαλο πλεονεκτημα ,με βαση την αγωνιστικη του εικονα , παει τελικα στα ιδια με Κολοσσο-Ρεθυμνο-Κυμη !
και το ταιμινγκ το χειροτερο δυνατο ,πριν απο τον τελικο..με Κυμη
yiatsou
QUOTE (stefkorner @ Jan 15 2019, 19:55 ) *
φιλε μου ασχημα τα πραγματα ! Ελ Αμιν αντι Σιγκλερ και ο αλλος αντι Μπερι αν γινει τελικα,τοτε ο Πανιωνιος απο εκει που φαινοταν να ειχε μεγαλο πλεονεκτημα ,με βαση την αγωνιστικη του εικονα , παει τελικα στα ιδια με Κολοσσο-Ρεθυμνο-Κυμη !
και το ταιμινγκ το χειροτερο δυνατο ,πριν απο τον τελικο..με Κυμη

Θα διαφωνήσω για τον Σινγκλερ. Εμένα προσωπικά δεν με έπεισε μέχρι τώρα. Ουσιαστικά απο θέμα σκοραρίσματος ουσιαστικά σε 2 με 3 παιχνίδια έχει βοηθήσει. Για τον Ελ Αμιν δεν έχω άποψη, μακάρι να βοηθήσει.
Αναφορικά με τον Μπέρι εννοείται πως είναι το μεγαλύτερο πλήγμα αν φύγει. Δεν έχω διαβάσει πουθενά πάντως για τέτοιο σενάριο. Για το ταιμινγκ θεωρώ πως έχεις δίκιο ειδικά αν δεν χρησιμοποιηθεί ο Ελ Αμιν.
stefkorner
QUOTE (yiatsou @ Jan 16 2019, 03:42 ) *
Θα διαφωνήσω για τον Σινγκλερ. Εμένα προσωπικά δεν με έπεισε μέχρι τώρα. Ουσιαστικά απο θέμα σκοραρίσματος ουσιαστικά σε 2 με 3 παιχνίδια έχει βοηθήσει. Για τον Ελ Αμιν δεν έχω άποψη, μακάρι να βοηθήσει.
Αναφορικά με τον Μπέρι εννοείται πως είναι το μεγαλύτερο πλήγμα αν φύγει. Δεν έχω διαβάσει πουθενά πάντως για τέτοιο σενάριο. Για το ταιμινγκ θεωρώ πως έχεις δίκιο ειδικά αν δεν χρησιμοποιηθεί ο Ελ Αμιν.

εγω απο εδω ειδα για το σεναριο Μπερι και οτι φαινεται να εχει προταση απο Ιταλια (λογικοτατο μου φαινεται ,με τις εντυπωσιακες του εμφανισεις κ φανταζομαι θα δυσκολευτει πολυ ο Πανιωνιος να τον κρατησει,αν ειναι καλη η προταση για αυτον)
παραλληλα διαβαζω οτι ο Ελ Αμιν ,ο οποιος μπηκε αμεσως για προπονησεις πριν καν ανακοινωθει..
θα ειναι υπο δοκιμη για ενα διαστημα..
μπερδευτηκε η κατασταση και δεν καταλαβαινω τον λογο ,παρα μονο αν ειναι χρηματικα τα ζητηματα!γιατι η ομαδα εδειχνε μια ικανοποιητικη εικονα σε σχεση με τους συνδιεκδικητες της παραμονης ( Κολοσσο-Ρεθυμνο- Κυμη )
εκτος αν προεκυψε και τοσο μεγαλη απογοητευση με τον τροπο που ηρθε η ηττα στον Χολαργο..
yiatsou
Τελικά έκλεισε ο Ελ Αμιν
http://www.panionianea.gr/2019/01/anakoinonetai-el-amin.html
yiatsou
Μάλλον στο Παλαιό Φάληρο μετακομίζει η ομάδα:
http://www.panionianea.gr/2019/01/odecei-p...ionios.html?m=1
Γιάννης-3-
http://www.panionianea.gr/2019/01/oristika...ionios.html?m=1
Οριστικά στο Παλαιό Φάληρο μέχρι το τέλος της σεζόν.
James K R
Το "Σοφία Μπεφόν" διαθέτει περίπου 800 θέσεις, οπότε νομίζω ότι μπορείτε εύκολα να το γεμίσετε. Βέβαια, θα πρέπει να πω ότι υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των εξεδρών και του αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι δηλαδή σαν το Κλειστό της Νέας Σμύρνης, όπου οι εξέδρες είναι πολύ κοντά στη γραμμή του άουτ. Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να αποδειχθεί γούρικο για την ομάδα σας! smile.gif
yiatsou
Πάντως έβγαλε ανακοίνωση η ΚΑΕ πως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Δευτέρα.
yiatsou
Καλησπέρα κινδυνεύουν να αναβληθούν τα παιχνίδια Πανιώνιος Ήφαιστος και Κολοσσός Χολαργός διότι λόγω κακοκαιρίας δεν ήρθαν οι φιλοξενούμενοι...
Γιάννης-3-
QUOTE (yiatsou @ Jan 25 2019, 19:18 ) *
Καλησπέρα κινδυνεύουν να αναβληθούν τα παιχνίδια Πανιώνιος Ήφαιστος και Κολοσσός Χολαργός διότι λόγω κακοκαιρίας δεν ήρθαν οι φιλοξενούμενοι...

http://www.esake.gr/el/A4EB9BDC
Η συνάντηση Πανιώνιος – Ήφαιστος Λήμνου της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-1-2019 με ώρα έναρξης τις 17:45 αντί για τις 15:30 που είχε αρχικά οριστεί, στο ΔΓ Νέας Σμύρνης και θα μεταδοθεί από το Basket League Show της ΕΡΤ2.
Κακή εξέλιξη για όσους θέλουν να πάνε και στον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 19:30
Gkos
Πήγα σήμερα στο Αρτάκης.
Μια λέξη θα πω γιατι δεν αξίζει κατι άλλο:
Τ
Ρ
Α
Γ
Ω
Δ
Ι
Α

stefkorner
τα χει κανει ο Οικονομου ,μην πω τι τα εχει κανει.. !και σε λιγες μερες να υποθεσω χαιρεταει ο Ντορσει.. ;

τι εμπνευση ηταν αυτη να αντικαταστασει τον Σιγκλερ ,επειδη ηταν λεει ντεφορμε,με τον Ελ Αμιν που δεν βλεπεται ..; blink.gif

δεν θα ξεχασω επισης , οταν λιγες μερες πριν αναλαβει,οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη της μπασκετ λιγκ ,τον ακουγα να δηλωνει οτι θλιβεται με τον περιορισμενο ρολο που εχουν οι Ελληνες στις ομαδες της α1!
και αυτος τωρα εχει παραγκωνισει ακομα και τον Διπλαρο.. (σημερα λιγοτερο και απο 5 λεπτα ) ! σ ενα ματς που επρεπε να ανοιξει λιγο το ροτεισον στα γκαρντ ,να εκμεταλλευτει την λειψανδρια του Ηφαιστου εκει,που ειχε τραυματια τον Μπραζελτον και επαιξε ο Σταματης πανω απο 20 .. blink.gif
Gkos
Και ο Ντόρσει και ο αλλος ο αναπληρωματικός του για Α ΕΣΚΑΝΑ είναι.
Απλα ήταν τετοια η εικόνα,τόσα τα λαθη που δεν θέλω να ανοιξω καν συζήτηση.
stefkorner
Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Πανιώνιο ο Οικονόμου

διαβαζω οτι του χρεωνεται και η τρελη αντικασταση Σιγκλερ με Ελ Αμιν ,για την οποιο εγραφα τις προηγουμενες μερες ,αλλα και πριν! θα ηθελα να εξηγησει τι σκεφτοταν ο Οικονομου !
ειναι δυνατον να κανει μια τετοια αντικασταση επειδη ηταν ντεφορμε ο Σιγκλερ ;;; blink.gif πραγματικα αδυνατω να το καταλαβω !
Gkos
Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. . .
Δεν υπήρχε Πανιώνιος σημερα στο γήπεδο.
benchwarmer
Σήμερα η εικόνα ήταν τραγική. Σε προηγούμενα ματς πάντως είχε παρουσιαστεί πολύ συγκροτημένη η ομάδα, και αρκετά τα έχασε στις λεπτομέρειες.
Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν ακατανόητη η απομάκρυνση του Σίνγκλερ, όπως επίσης λάθος εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται και η προσθήκη του Όστιν αντί για κάποιον ξένο γκαρντ.

Κρίμα για την ιστορία του Αρτάκης να είναι αυτό το τελευταίο του ματς, αλλά πάνω απ' όλα είναι η μπασκετική δικαιοσύνη.
Κρίμα και για τον Οικονόμου που μου είναι αρκετά συμπαθής, αλλά μάλλον έρχεται η ώρα του... Πήρε σίγουρα λάθος αποφάσεις, αλλά νομίζω πως και γενικά είναι η κατάσταση τέτοια στη Νέα Σμύρνη (θυμίζω τα διάφορα κωμικοτραγικά πέρυσι αλλά και φέτος στην αρχή) που μάλλον αναμενόμενη είναι η κατάληξη.
Γιάννης-3-
Όταν ο σκοπός της ομάδας είναι το στοίχημα και ο προπονητής εκτελεί εντολές του προέδρου,η ομάδα θα χάνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Κρίμα για την ιστορία μας που έφτασε εδώ η ομάδα,κρίμα για το γήπεδο να είναι αυτό το τελευταίο του παιχνίδι.
yiatsou
Καλημέρα, ήμουν και εγώ χθες μέσα στο Αρτάκης. Είχε αρκετό κόσμο και δεν του άξιζε να δει μια τέτοια εμφανιση δυστυχώς...
Η ομάδα έπαιξε μονο απο το 48-60 μέχρι και το 57-60, δηλαδή περίπου 3 λεπτά. Κατά τα άλλα δεν βλεποταν. Μονο ο Μπερι προσπαθούσε, γισ τον Ελ Αμιν τι να πω μονο απο το σουλουπι φαίνεται ότι βαριέται. Το θέμα είναι ότι πλέον κινδυνεύουμε σοβαρά μετά και από την νίκη του Ρεθύμνου. Να δούμε τώρα ποιος προπονητής θα δεχθεί να αναλάβει μετά από την διαφαινόμενη παραίτηση Οικονόμου...
polykos
QUOTE(Gkos @ Jan 26 2019, 22:45 ) *
Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. . .
Δεν υπήρχε Πανιώνιος σημερα στο γήπεδο.

Ηταν κάποιοι Πανιώνιοι, μην υπερβάλλεις.
stefkorner
ο Ελ Αμιν ηταν σκορερ που ισως εκανε την διαφορα,στο Ελληνικο πρωταθλημα μεχρι πριν 3 χρονια !
παικτης που ξεχωριζε σε περιοδους παρακμης της α1 !
την λογικη να παει να τον φερει απο το Καταρ ο Οικονομου μην την ψαχνετε ,γιατι απλα δεν υπαρχει!ειχε εναν που εφυγε με 50 % τριποντο (16/31 ειχε ο Σιγκλερ ) και ακομα κ ντεφορμε οταν ηταν που τοσο τον χαλαγε τον Οικονομου..ειχε εναν ρολο !
και η ανακαλυψη Οστιν επισης τραγικη ! χειροτερο παικτη δεν νομιζω να μπορουσε να βρει ,ουτε με 1.5 χιλιαρικο τον μηνα ! δεν εχει καν εμπειρια για να προσφερει ως ρολιστας !
η βασικη 5δα που ειχε σχηματιστει με Παπαντωνιου-Μπερι-Σιγκλερ-Νταρνελ Χαρις και Ντορσει σταδιακα να πιανει τα στανταρ του
ηταν μια πενταδα που με 1-2 σωστες προσθηκες αναπληρωματικων και καλη διαχειριση Διπλαρου-Καμπεριδη-Καμαριανου,θα εδινε μια ευκολη κιολας παραμονη !τωρα οπως ηρθαν τα πραγματα με 2 διαθεσιμες αλλαγες ξενων ,πρεπει να αλλαξουν 4 ξενοι..
(γιατι αν δεν κανω λαθος καταφεραν τον Ελ ΑΜιν να τον δηλωσουν αρχη β γυρου !τραγικο..)
+προπονητης φυσικα..!απο εκει που ο Πανιωνιος βαση εικονας τουλαχιστον ειχε τεραστιο αβανταζ σε σχεση με Κυμη-Κολοσσο-Ρεθυμνο ,τωρα βρισκεται ισως στην πιο δυσκολη θεση μαζι με Κολοσσο,μετα το μεγαλο διπλο του Ρεθυμνου στο Λαυριο !
τους εχει μαλιστα και τους δυο νησιωτες εκτος στον β γυρο !και κουβαλαει κ δυο ηττες με την Κυμη.
geo82
Θα συμφωνήσω με τον stef για την αντικατάσταση του Σίνγκλερ. Τον είδα στο γυμναστήριο μες στη βδομάδα και μου ήρθε να του πω "τι μ@λ@κί@ κάναμε που σε διώξαμε". Έστω και στα παιχνίδια που ήταν κακός επιθετικά, πρόσφερε άμυνα και ριμπάουντ. Ο Ελ Αμίν είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Ντόρσεϊ έχει χάσει βάρος και στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν θετικός σε σχέση με το πρώτο που ήταν αλλού, όπως κι ο Χάρις. Έχασε βέβαια ένα κρίσιμο καλάθι στο 57-60 και στο καπάκι και 2 βολές αλλά δεν ήταν αυτά που κόστισαν το παιχνίδι.Η άμυνα της ομάδας στα τελευταία δύο παιχνίδια είναι τραγική, οι αλλαγές δεν γίνονται όταν πρέπει με αποτέλεσμα οι παίχτες να κουράζονται και κάποιοι να βγαίνουν εκτός ρυθμού στον πάγκο αφού "ξεχνιούνται " εκεί.
yiatsou
Χρεωθήκαμε μία αλλαγή παίχτη μετά απο αλλαγή εννοώντας τον Γουντ που έπαιξε 1 μόνο παιχνίδι και τώρα πάμε και για δεύτερο αφού ο Ελ Αμίν δεν δείχνει οτι μπορεί να βοηθήσει. Ο Austin είναι μαχητικός , παίρνει πολλά επιθετικά ριμπαουντ αλλά δεν μπορεί να τα ολοκληρώσει με καλάθι. Λέτε να έρθει πάλι κάνας Αλεξανδρής γιατί δεν βλέπω να θέλει να αναλάβει κανενας άλλος. Δυστυχώς χάσαμε παιχνίδια στον πόντο βλέπε Περιστέρι,ΠΑΟΚ και Χολαργό που δεν ξέρω αν τα χρεώνεται ο Οικονόμου αλλά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα υπόλοιπα ειδικά με Κύμη, Προμηθέα και Ήφαιστο καθώς και στις επιλογές των ξένων.
Δύσκολα τα πράγματα παρόλη την υποτιθέμενη διοικητική σταθερότητα πλέον...
geo82
O Γουντ είχε δείξει θετικά δείγματα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Τώρα, αν ήταν μυστήριος χαρακτήρας και γι' αυτό έφυγε, τι να πω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.