Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιό είναι το αγαπημένο σας φαγητό;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
msg
NBAholic εγώ τα λέω αλλά δε με ακούνε...σκέφτονται ότι το κρέας είναι πιο ακριβό απο την πατάτα tongue.gif tongue.gif
sihainas δε μου έδωσες τη συνταγή για τα πικάντικα σουβλάκια και με στεναχωρείς sad.gif
apkat 3 σουβλακια τρώγονται άνετα αν είναι φυσιολογικά . αν είναι σαν τη "πιτα του παπου" τότε δεν τρώγονται με τπτ tongue.gif για αυτό του το είπα smile.gif αν και συνήθως λόγω τσιγκουνιάς τα κάνουν μικροσκοπικά tongue.gif
sihainas
Φίλτατε msg σου έστειλα pm δεν σου 'ρθε;
msg
σόρυ δεν το πρόσεξα καθόλου tongue.gif
Gravedigger
Κ εγώ όταν είχα ανέβει Θεσσαλονίκη έβαλα 1 φίλο μου κ παρήγκειλε γιατί εγώ δν έβγαζα άκρη!!!(By the way η Θεσσαλονίκη με τρέλανε,μετάνιωσα που πέρασα Αθήνα.. sad.gif ).3 νορμάλ σουβλάκια τρώγονται πολύ άνετα!Τώρα για πίττα του Παππού τα έχω καταφέρει αλλά δύσκολα!
apkat
Kαι γω πιτα παππου μεχρι 2 εχω καταφερει..Αν και δεν μ'αρεσουν τοσο οσο τα παραδοσιακα σουβλακια..
Air Kef
Καλα αν μιλανε και στην Θεσσαλονικη για το οτι βαζουν λιγο κρεας τι να πουμε ρε και οι Νοτιοι; smile.gif
sihainas
Εγώ πάντως την καλύτερη πίτα μέχρι τώρα την έχω φάει στη Σάμο...πραγματικά εδώ στην Πάτρα μόνο ένα μαγαζί έχω βρει που να κάνει τόσο καλή πιτα όσο στη Σάμο... μόνο που αυτός στην Πάτρα δεν βάζει γύρο...βάζει κοντοσούβλι w00t.gif
msg
πάτρα μένεις μέσα στην πόλη;;; πάντως εκεί υπάρχουν διάφορα βρώμικα (φαστφουντάδικα για τους πρωτευουσιάνους) από τα οποία έφαγαν φίλοι μου και ξερνούσαν μετα.....(ευχάριστο θέμα έπιασα εεε rolleyes.gif )
αεκτζού
QUOTE(msg @ May 29 2007, 08:26 PM) *
πάτρα μένεις μέσα στην πόλη;;; πάντως εκεί υπάρχουν διάφορα βρώμικα (φαστφουντάδικα για τους πρωτευουσιάνους) από τα οποία έφαγαν φίλοι μου και ξερνούσαν μετα.....(ευχάριστο θέμα έπιασα εεε rolleyes.gif )

Για τη "Γωνιά" λες;Μια φορά έτυχε να φάω σουβλάκια απο εκεί και ο γύρος ανήκε στην Ιουρασική περίοδο,μαζί με τους δεινόσαυρους,διατηρημένο στη φορμόλη εδώ και εκατομμύρια χρονια! biggrin.gif
msg
κυρίως για τη "γωνιά" αλλά και για σχεδόν κάθε σουβλατζίδικοτης γειτονιάς που φαίνεται παρακμιακό.
μου φαίνεται θα ανεβάσω και εγώ καταράκτη...πρώτη φορά είναι που μου δείχνει το πισι μου τα γράμματά σου τόσο μικρα...πορκέ;;;
sihainas
Όχι δεν μένω μέσα στην πόλη... όσο για την Γωνιά... κάποτε κάτι είχανε πει για τον γύρο τους σε έναν έλεγχο που τους κάνανε...τελικά τι έγινε δεν ξέρω...αλλά εγώ έχω πάρει αρκετές φορές απο 'κει και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...
liolias
3 Πιτα γυρο απολα με τζατζικι...
msg
QUOTE(sihainas @ May 29 2007, 08:08 PM) *
Όχι δεν μένω μέσα στην πόλη... όσο για την Γωνιά... κάποτε κάτι είχανε πει για τον γύρο τους σε έναν έλεγχο που τους κάνανε...τελικά τι έγινε δεν ξέρω...αλλά εγώ έχω πάρει αρκετές φορές απο 'κει και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα...

ξέρω αρκετά παιδιά μέσα από την πόλη για αυτό ρωτάω. απ'έξω ξέρω μόνο δυο δίδυμους...δίδυμους είπα λιγούρη όχι δίδυμες tongue.gif tongue.gif
sihainas
χαχα...δεν μου λες όμως υπήρχε περίπτωση να ήταν τρεις δίδυμοι tongue.gif
morfi
Ποιό είναι το αγαπημένο σας φαγητό;

Τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα και αυγά.
B for Basketball
QUOTE(morfi @ Sep 14 2007, 14:31 ) *

Μπεικον???
k_sal_15
QUOTE(morfi @ Sep 14 2007, 17:31 ) *

QUOTE(B for Basketball @ Sep 14 2007, 17:33 ) *
Μπεικον???

Πολύ νόστιμα αυτά αρκεί να μην έχεις προπόνηση και αγώνα για την επόμενη εβδομάδα... Κάτι πιο ελαφρύ ρε παιδιά...

Εμένα μου αρέσει η σαλάτα με καπνιστό σολομό, ντρέσινγκ και διάφορα λαχανικά.
B for Basketball
QUOTE(k_sal_15 @ Sep 14 2007, 14:49 ) *
Πολύ νόστιμα αυτά αρκεί να μην έχεις προπόνηση και αγώνα για την επόμενη εβδομάδα... Κάτι πιο ελαφρύ ρε παιδιά...

Εμένα μου αρέσει η σαλάτα με καπνιστό σολομό, ντρέσινγκ και διάφορα λαχανικά.

αμα εχω προππονηση η αγωνα....
αμα δεν εχω ??
φερτε μου μου 2 δυπιτα με χοιρινο Ντοματα Πατατες ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Σως icon_drunk.gif
jjc
Φασολακια φρεσκα με φετα
Γεμιστα
Κοτοπουλο κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες
Μακαρονια με μπολικη μυτζηθρα
Σουβλακια απ' ολα χωρις κρεμμυδι
Πιτσα ζμπον-τυρι-μπεικον
Κολοκυθοκεφτεδες
Σουτζουκακια με ρυζι
Κανελονια με κιμα
Τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μπεικον
Και τελος... αφθονο τζατζικι πανω σε χωριατικο ψωμι, που εχει ζεσταθει στα καρβουνα εχει ποτιστει με λαδι και λεμονι και εχει πασπαλιστει με ριγανη πιπερι και αλατι38.gif38.gif38.gif

Μηπως παραειμαι λιχουδης? 38.gif
HOULIGAN76
Εγώ ξετρελαίνομαι να τρώω είτε μέλι είτε φράουλες πάνω σε ενα καυτό γυναικείο σώμα.

Παίδες η εμπειρία ειναι αξιοθαυμαστη!!Δεν θα χάσετε αμα δοκιμάσετε.

Περιμένω συγχαρητηλίκια για την συμβουλή που σας έδωσα!!!!
αεκτζού
QUOTE(jjc @ Sep 23 2007, 13:53 ) *
Φασολακια φρεσκα με φετα
Γεμιστα
Πιτσα ζμπον-τυρι-μπεικον
Κολοκυθοκεφτεδες
Σουτζουκακια με ρυζι
Κανελονια με κιμα
Και τελος... αφθονο τζατζικι πανω σε χωριατικο ψωμι, που εχει ζεσταθει στα καρβουνα εχει ποτιστει με λαδι και λεμονι και εχει πασπαλιστει με ριγανη πιπερι και αλατι 38.gif 38.gif 38.gif

Συγχαρητήρια για τις επιλογές!Με ξελίγωσες!Όχι,δεν είσαι λιχούδης!Έχεις απλά εντρυφήσει στις πιο ωραίες γεύσεις!
center
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ May 28 2007, 17:44 ) *
καλαμαράκια με σοκολάτα... smiley.gif

μου θυμίζεις τον αδερφό μου που όταν τον ρωτάω τι φαγητό εχουμε σπίτι μου απαντάει μακαρόνια φρικασέ... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

λοιπόν αρχίζουμε...
Μακαρονάδες (ότι και αν είναι, πάντως όχι φρικασέ...)
καθετί που περιέχει μελιτζάνα
Γιουβέτσι
γεμιστά
πίτσα
η πίτα της θείας (μμμμμμμ!!!!)
παστίτσιο
σουβλάκια
and last but not least...................
τι άλλο; κρέπα μπισκότο- σοκολάτα λευκή (κλασσικά)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(jjc @ Sep 23 2007, 15:53 ) *
Φασολακια φρεσκα με φετα
Γεμιστα
Πιτσα ζμπον-τυρι-μπεικον
Κολοκυθοκεφτεδες
Σουτζουκακια με ρυζι
Κανελονια με κιμα
Και τελος... αφθονο τζατζικι πανω σε χωριατικο ψωμι, που εχει ζεσταθει στα καρβουνα εχει ποτιστει με λαδι και λεμονι και εχει πασπαλιστει με ριγανη πιπερι και αλατι38.gif38.gif38.gif

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά τα τρία τελευταία!!!!!!!
38.gif 38.gif
basket4
εγω ξετρελαινομαι με ψαρικα
ψαρια,καλαμαρακια,χταποδια,σουπιες,γαριδες κτλ tongue.gif

και τα μακαρονια!!!! tongue.gif smiley.gif w00t.gif
Pantel
Haagen Dazs βαφλόνια ξεροψημένα με παγωτό(4-5 μπάλες) και βουτηγμένο σε σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα βουτύρου, σαντιγύ και σκαλιέτες λευκής σοκολάτας. Ειδικά με την καραμέλα βουτύρου έχω μεγάλο κόλυμα. Θα μπορούσα να πιω ποτήρι μόνο με καραμέλα βουτύρου smiley.gif
Pierce
και μετα πας κατευθειαν στο νεκροτομειο αφου το ζαχαρο εχει φτασει στο 1000 tongue.gif
leelo15
KFC

41.gif kentucky fried chicken (hot wings 4 ever) 41.gif

στα homemade ειμαι κατι παραπανω απο νορμαλ tongue.gif πατατουλες, μακαρονακια, σνιτσελακι, κ παει λεγοντας cool.gif
sihainas
QUOTE(Pantel @ Oct 13 2007, 12:47 ) *
Haagen Dazs βαφλόνια ξεροψημένα με παγωτό(4-5 μπάλες) και βουτηγμένο σε σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα βουτύρου, σαντιγύ και σκαλιέτες λευκής σοκολάτας. Ειδικά με την καραμέλα βουτύρου έχω μεγάλο κόλυμα. Θα μπορούσα να πιω ποτήρι μόνο με καραμέλα βουτύρου smiley.gif

Αν έμενες στην σοκολάτα γάλακτος και δεν το συνέχιζες θα σου έλεγα... 77.gif 77.gif

Τώρα απλά... biggrin.gif biggrin.gif

Χεχε... και μιας και μου το θύμησες έχω καιρό να φάω βάφλα... w00t.gif
jois21
QUOTE(leelo15 @ Oct 13 2007, 13:52 ) *
KFC

41.gif kentucky fried chicken (hot wings 4 ever) 41.gif

στα homemade ειμαι κατι παραπανω απο νορμαλ tongue.gif πατατουλες, μακαρονακια, σνιτσελακι, κ παει λεγοντας cool.gif

Ανετα τα χειροτερα φαστ φουντ που εχω δοκιμασει ποτε μου.

biggrin.gif
eftychia
Εμενα τα KFC ειναι το μονο φαστ-φουνταδικο που μου αρεσει. Ναι το ξερω εχει ακεφαλα μεταλλαγμενα κοτοπουλα, αλλα τα ατιμα ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο νοστιμα!
leelo15
QUOTE(eftychia @ Oct 13 2007, 18:16 ) *
Εμενα τα KFC ειναι το μονο φαστ-φουνταδικο που μου αρεσει. Ναι το ξερω εχει ακεφαλα μεταλλαγμενα κοτοπουλα, αλλα τα ατιμα ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο νοστιμα!

Επιτελους καποιος που με καταλαβαινει tongue.gif Σημερα μετα το παιχνιδη χλαπακιασα παλι αυτα τα τελεια κοτοπουλακια
Ααα αληθεια το kfc ειναι καθολου διαδεδομενο στην Ελλαδα?
King-James
ΠΊΤΑ ΓΎΡΟ δεν υπάρχει τίποτα νοστιμότερο για μένα
Με τυροσαλάτα πατάτες και ντομάτα !!! Τέλειο!!!!
smiley.gif smiley.gif icon_wave.gif bball.gif bball.gif bball.gif
eftychia
QUOTE(leelo15 @ Oct 14 2007, 00:16 ) *
Επιτελους καποιος που με καταλαβαινει tongue.gif Σημερα μετα το παιχνιδη χλαπακιασα παλι αυτα τα τελεια κοτοπουλακια
Ααα αληθεια το kfc ειναι καθολου διαδεδομενο στην Ελλαδα?

Μπααααααα, απο το Mall να καταλαβεις τα Γκουντις φισκα με μια ουρα 3 χιλιομετρα κι αυτα στην κυριλα να παραγγελνεις αμεσως.
Το ιδιο και στην Ομονοια που ειναι σχετικα κοντα και αυτα ειναι παντα σχεδον αδεια και θυμαμαι και στον Χολαργο (πιο παλια υπηρχαν ΚΦΣ) και ηταν διπλα διπλα με τα Γκουντις, στα μεν Γκουντις πανικος, αυτα σκοτωναν μυγες. Εμενα μου αρεσει το Κλασικ ταουερ μπερκερ και μαλιστα το τρωω με ιεροτελεστεια!
1. τα ψωμακια
2.το τυρι
3.το πατατοϊδες
4.τελευταιο και καλυτερο το κοτοπουλακι!!!! αχχχχ μουτρεξαν τα σαλια (και να φανταστειτε πριν μερικες ωρες εφαγα του σκασμου σε ψαροταβερνα στο Σουνιο!!!)
Pierce
που να φατε το popey's . το kfc ειναι της πλακας μπροστα του. αλλα δυστυχως σε αυτη χωρα ακομα και σε αυτα ημαστε πισω. (εδω δεν εχουμε burger king θες popye's; tongue.gif )

να προσθεσω την παεγια στην προηγουμενη λιστα μου biggrin.gif
eftychia
Εγω στη λιστα μου να προσθεσω τοτε τα σημερινα φαγητα(ααα μια μινι σημειωση: για τα popye's μου εχει πει αδερφη μου, οταν ειχε παει αμερικη ηταν απο τα πραγματα που τις ειχαν μενει. Καλα οχι μονο αυτα!!!)

Χταποδακι
Μυδια περιχυμενα με λιωμενη φετα
Μυδια αχνιστα με σαλτσα σκορδου
γαριδες σαγανακι
γαριδες με σουσαμι(και ντιπ)
καλαμαρακια
τηγανιτες πατατουλες
σαλατα αναμικτη(λαχανο-καροτο,χορτα,χωριατικη,φαβα,μαυροματικα,ρο
α με παρμεζανα)

και για γλυκο κορμο!!!! ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

α ναι ξεχασα και καραβιδομακαροναδα.... μιαμ
dizzy_fingers
Έχω σκάσει από το φαΐ Έφη...δε θέλω ούτε να τα διαβάζω αυτά που έφαγα το μεσημέρι....
leonkalf
QUOTE(eftychia @ Oct 14 2007, 21:06 ) *
Εγω στη λιστα μου να προσθεσω τοτε τα σημερινα φαγητα(ααα μια μινι σημειωση: για τα popye's μου εχει πει αδερφη μου, οταν ειχε παει αμερικη ηταν απο τα πραγματα που τις ειχαν μενει. Καλα οχι μονο αυτα!!!)

Χταποδακι
Μυδια περιχυμενα με λιωμενη φετα
Μυδια αχνιστα με σαλτσα σκορδου
γαριδες σαγανακι
γαριδες με σουσαμι(και ντιπ)
καλαμαρακια
τηγανιτες πατατουλες
σαλατα αναμικτη(λαχανο-καροτο,χορτα,χωριατικη,φαβα,μαυροματικα,ρο
α με παρμεζανα)

και για γλυκο κορμο!!!! ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

α ναι ξεχασα και καραβιδομακαροναδα.... μιαμ

QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 14 2007, 23:03 ) *
Έχω σκάσει από το φαΐ Έφη...δε θέλω ούτε να τα διαβάζω αυτά που έφαγα το μεσημέρι....

Που έγινε αυτό ρε παιδιά??

Γιατί δεν βάλατε μια φωνή?? smile.gif

Και δεν είχα και φαγητό το μεσημέρι ....
leelo15
Τι τρελό κόλλημα είναι αυτό με τα goodies παντου?? blink.gif Εάν δοκιμάσετε Burger King θα τα ονομάσετε badies. Πως φαίνεται ο άνθρωπος που τρώει από φαστφουνταδικα ε? Τουλάχιστον δεν παχαίνω tongue.gif
dizzy_fingers
QUOTE(leonkalf @ Oct 14 2007, 23:10 ) *
Που έγινε αυτό ρε παιδιά??

Γιατί δεν βάλατε μια φωνή?? smile.gif

Και δεν είχα και φαγητό το μεσημέρι ....

Θα ακολουθούσες μέχρι το Σούνιο? biggrin.gif
1 ώρα από τα Σπάτα με μέση ταχύτητα 90 km/h ohmy.gif!
a bullet for your head
QUOTE(Gravedigger @ May 28 2007, 16:38 ) *
Eμένα μ'αρέσουν τα κλασσικά(Πίτσα,σουβλάκι),μακαρονάδες(κυρίω

� φούρνου αλλά όχι με περίεργα σχήματα!Κανονικά μακαρόνια!),μπριζόλες κ γενικά τα φαγητά της σχάρας,σνίτσελ,ριζότο...Επίσης λατρεύω οτιδήποτε πικάντικο!

Ωραιος..''Γαστρονομος'' μιλαμε.. smiley.gif
Απο πιτσα τρελαινομαι για πεπερονι..
Απο μακαροναδα,η καρμποναρα..
Απο σουβλακι,με κοτοπουλο,''υπερ-ενισχυμενο'',με κρεμμυδι κ ΤΖΑΤΖΙΚΙ... rolleyes.gif
Λουκανικο χωριατικο
Σκορδαλια.. 56.gif
Σπετσοφαι.. thumbsup.gif
Και.....φυσικα ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ... icon_drunk.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
1 κιλο παιδακια απο κατσικακι το πολυ μεχρι 7 κιλα.
Τα γλυκαδια του
Ενα καλοψημενο κοκορετσι και ενα κοντοσουβλι
Ψωμι ψημενο με λαδακι και ριγανη
Ενα τζατζικακι φωτια
Μια χωριατικη φουλ εξτρα

και μια κοκα-κολα λαιτ.
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:07 ) *
Τα γλυκαδια του
Ενα τζατζικακι φωτια
Μια χωριατικη φουλ εξτρα

και μια κοκα-κολα λαιτ.

Μ'αρεσεις ρε λυκε και γω λαιτ παιρνω μετα απο τετοια γευματα!Γιατι πως θα διατηρηθουμε....αλλωστε???
stefan
Τα γλυκαδια του
Ενα τζατζικακι φωτια
Μια χωριατικη φουλ εξτρα

και μια κοκα-κολα λαιτ.

Κοκορετσι,κοτοπουλο και αρνακι στη σουβλα.
Και αν ειναι δυνατον,ολα μαζι..
a bullet for your head
Τα γλυκαδια του
Ενα τζατζικακι φωτια
Μια χωριατικη φουλ εξτρα

και μια κοκα-κολα λαιτ.

Της ''Μεσογειακης διατροφης'' και εσυ βλεπω.. tongue.gif
Αληθευει οτι υπαρχει μια ταβερνα,οπου εκτρεφει κ μεγαλωνει τα ''ζωντανα'',εξω απ τον χωρο ''εστιασης'',κ οταν πας,ερχεται ο μαγαζατορας κ σου δειχνει τα ''ζωντανα'' που ειναι εξω ανεμελα κ τρεχουν κ σου λεει''Ποιο απ'αυτα σου αρεσει?'',κ εσυ διαλεγεις? 69.gif
Μια μονο κοκα-λαιτ δεν νομιζω οτι φτανει..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 23 2009, 06:13 ) *
Της ''Μεσογειακης διατροφης'' και εσυ βλεπω.. tongue.gif
Αληθευει οτι υπαρχει μια ταβερνα,οπου εκτρεφει κ μεγαλωνει τα ''ζωντανα'',εξω απ τον χωρο ''εστιασης'',κ οταν πας,ερχεται ο μαγαζατορας κ σου δειχνει τα ''ζωντανα'' που ειναι εξω ανεμελα κ τρεχουν κ σου λεει''Ποιο απ'αυτα σου αρεσει?'',κ εσυ διαλεγεις? 69.gif
Μια μονο κοκα-λαιτ δεν νομιζω οτι φτανει..

Αυτο γινοταν επι χρονια στην Χασια, αλλα το εχουν απαγορεψει τωρα.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 23 2009, 04:15 ) *
Αυτο γινοταν επι χρονια στην Χασια, αλλα το εχουν απαγορεψει τωρα.

Τωρα που ειπες Χασια,δεν κανονιζες ρε Λυκε κανα φαγοποτι παλι?
Αλλα οχι στην Ταβερνα του θειου σου παλι..
Καλο φαγητο ειχε,αλλα οι γατες που κοβαν βολτες ηταν πιο πολλες απο εμας... biggrin.gif biggrin.gif
a bullet for your head
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 04:18 ) *
Καλο φαγητο ειχε,αλλα οι γατες που κοβαν βολτες ηταν πιο πολλες απο εμας... biggrin.gif biggrin.gif

Θα επρεπε να ανησυχεις,αν δεν υπηρχαν καν γατες... rolleyes.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(stefan @ Mar 23 2009, 06:18 ) *

Οσο κοβουν βολτες οι γατες να μην ανησυχεις.
Οταν δεν θα τις βλεπεις να φοβασαι.
Air and King
Περαν της πλακας το αγαπημενο μου φαγητο ειναι καβουροψιχα και μια σως.Μπορω να τρωω δυο μερες συνεχομενες.
Επισης τρελαινομαι για γαρηδες και ειδικα για γαμπαρι!!!
Τα κρεατα και τα κοψυδια ωραια,καλα δεν λεω αλλα πριζομαι και μετα θελω να αυτοκτονησω.Τα αποφευγω γενικως!!!
Επισης τα μακαρονια μου αρεσουν γενικως τα ζυμαρικα.
Γατες ε?Υπηρξε μια εποχη που πρεπει να ειχαμε φαει ολοι μας πολυ γατα!
giannis_
QUOTE(Air and King @ Mar 23 2009, 04:20 ) *
Γατες ε?Υπηρξε μια εποχη που πρεπει να ειχαμε φαει ολοι μας πολυ γατα!

Ειμαι πεπεισμενος οτι ακομα γατες τρωμε.....και σκυλους αμα λαχει....Στα εξαρχεια ειδικα δεν κυκλοφορει ζωντανο για ζωντανο
Air and King
QUOTE(giannis_ @ Mar 23 2009, 04:25 ) *
Ειμαι πεπεισμενος οτι ακομα γατες τρωμε.....και σκυλους αμα λαχει....Στα εξαρχεια ειδικα δεν κυκλοφορει ζωντανο για ζωντανο

Με κανεις και ανυσηχω!Θα γινω χορτοφαγος!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.