Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΒΑ Finals Game 4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2011
Pages: 1, 2
morfi
Σχόλια για το 4ο τελικό του ΝΒΑ.

Τετάρτη ξημερώματα στις 4 ώρα Ελλάδας.
Durant13
Αν το πάρει το Miami τελειώνει αυτόματα και η σειρά. Αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής στους αγώνες είναι το Miami να παίρνει μεγάλες διαφορές και να τις χάνει από το πείσμα που έχουν οι Dallas. Στον δεύτερο τελικό το πλήρωσαν οι Heat αλλά κατάφεραν να κερδίσουν στο Dallas. Προσωπικά βλέπω πάλι νίκη Miami με έναν καλύτερο Λεμπρόν.
Murdoc
Το παιχνιδι ειναι στις 3 τα ξημερωματα ωρα Ελλαδος morfi!!Οχι 4!!
Durant13
Στο Nba.com λέει για 4 η ώρα...
Murdoc
Στο δικο μας παντος λεει 3 η ωρα!!!
Flash
Στις 4 είναι παιδιά. Σίγουρα.
T.W.Is.M.
Ειναι σιγουρα στις 4. Στις 3 παιζουν μονο τις Κυριακες.
Murdoc
Εχουν βαλει λαθος ωρες στο δικο μας ΝΒΑ???Τριτη 3 το πρωι λεει πεμπτη παρομοιως και την Κυριακη στο Μαιαμι εχουν δωσει 2 τα ξημερωματα!!!!!Οτι να ναιιιι..
Durant13
QUOTE (Murdoc @ Jun 6 2011, 20:46 ) *
Εχουν βαλει λαθος ωρες στο δικο μας ΝΒΑ???Τριτη 3 το πρωι λεει πεμπτη παρομοιως και την Κυριακη στο Μαιαμι εχουν δωσει 2 τα ξημερωματα!!!!!Οτι να ναιιιι..


Εμένα λεει 4 και την Κυριακή στις 3... Μάλλον παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις ώρας!
Dwyane ''the flash'' Wade
http://nba.sport24.gr/article/1098703/arxisan-ta-organa

βλεπει το δαχτυλιδι να απομακρυνεται ολο και περισσοτερο και αρχισε ηδη τις ακυρες δηλωσεις ο στηβενσον...απλα ο φλας δεν ασχολειται... wos_sport4.gif
captain charisma
για αυτο το ματς τι να πουμε?για τους μαβς ειναι ματς ζωης θανατου..αν χασουν χαθηκαν...αν κερδισουν παιρνει παραταση η σειρα...πρεπει ολοι να βοηθησουν τον νοβιτσκι διοτι δεν μπορει να τα κανει ολα μονος...κυριως ο τερι που δειχνει εκτος τοπου και χρονου μεσα στο παρκε και με τις παπαριες που λεει στις δηλωσεις του...λογικα για ακομα ενα ματς θα δουμε σκληρο παιχνιδι και χαμηλα σκορ...απλα οι μαβς δεν πρεπει να αφησουν τους χιτ να κτισουν προβαδισμα και μετα να κυνηγανε στο σκορ γιατι αυτο ειναι ψυχοφθορο και δεν γινεται να νικανε καθε φορα στο τελος...

αυτο με τις δηλωσεις δεν ειναι κατι πρωτογνωρο..ειναι τα λεγομενα mind games...ο στιβενσον δεν πρεπει να χει και παραπονο διοτι μεχρι στιγμης δεν εχουν παει πολλες φορες στη γραμμη της φιλανθρωπιας οι τζειμς και γουειντ...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(captain charisma @ Jun 7 2011, 10:57 ) *
αυτο με τις δηλωσεις δεν ειναι κατι πρωτογνωρο..ειναι τα λεγομενα mind games...ο στιβενσον δεν πρεπει να χει και παραπονο διοτι μεχρι στιγμης δεν εχουν παει πολλες φορες στη γραμμη της φιλανθρωπιας οι τζειμς και γουειντ...


μα γι αυτο το ποσταρα!!επειδη και οι δυο εχουν κερδισει λιγα φαουλ με βαση τα λεγομενα του!!!
οσο για τον τερυ δεν ειναι μονο οι δηλωσεις του.στο γηπεδο ενω παιζει χαλια κανει χειρονομιες προς την εξεδρα για να ξεσηκωσει τον κοσμο υποτιθεται,ενω ο ιδιος κολυμπαει στα ρηχα...τελικα το 2006 πρεπει να του στοιχισε πολυ... tongue.gif
captain charisma
το 2006 εκανε πολυ καλα παιχνιδια ο τερι και σε 2 ειχε πανω απο 30 ποντους. φετος στα 3 παιχνιδια μεχρι στιγμης ειναι κατω του μετριου με εξαιρεση κατι διαστηματα στο 2 παιχνιδι και το πρωτο ημιχρονο του 1 παιχνιδιου...
george69
QUOTE (captain charisma @ Jun 7 2011, 14:33 ) *
το 2006 εκανε πολυ καλα παιχνιδια ο τερι και σε 2 ειχε πανω απο 30 ποντους. φετος στα 3 παιχνιδια μεχρι στιγμης ειναι κατω του μετριου με εξαιρεση κατι διαστηματα στο 2 παιχνιδι και το πρωτο ημιχρονο του 1 παιχνιδιου...


τα παιχνιδια ειναι τελειωμενα.
ο τιτλος παει στο ΜΙΑΜΙ .
captain charisma
αγορι μου πες και τιποτα αλλο...καμια αναλυση ολο τα ιδια λες
Durant13
QUOTE (ronin @ Jun 7 2011, 12:13 ) *


Σπανούλη εσύ; smiley.gif
JR_Swish

Είναι εξακριβωμένο ότι τα παιχνίδια είναι τελειωμένα και το πρωτάθλημα θα πάει στο Μαιάμι?? smiley.gif
Αν είναι να δω το αποτέλεσμα μην περιμένω να το δω σε κονσέρβα και μπω τσάμπα σε ειδησεογραφική γυάλα μήπως κάποιος μου το κάνει spoil.

Σήμερα είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για το Μαιάμι όπως κ ότι το επόμενο ανεξαρτήτως ποιο θα είναι το σημερινό αποτέλεσμα,πιστεύω πως θα είναι κιαυτό αμφίροπο αλλά θα το πάρει το πείσμα των παικτών του Ντάλας στο τέλος.Έχω ένα προαίσθημα(δε ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω) ότι θα κάνει καλό παιχνίδι ο Πέτζα και θα δώσει μεγάλη επιθετική βοήθεια έτσι για να κοπάσει και λίγο η γκρινιοκαζούρα για τις αμυντική του συνεισφορά.

Επίσης πιστεύω πως σήμερα ο Λεμπρόν θα κυνηγήσει να κάνει μεγάλο παιχνίδι για να μπει ξανά στη συζήτηση για τον mvp των τελικών,παρόλο που μέχρι τώρα δείχνει περισσότερο να τον ενδιαφέρει να πάρει απλα το δαχτυλίδι κι ας το παρει όποιος ναναι το mvp.Ίσως αυτό αποδειχθεί αρνητικό για το Μαιάμι αν ο Λεμπρόν βρεθεί σε μέτρια μέρα και συνεχίσει να σπάει τα καλάθια.Απλά το παιχνίδι προσφέρεται,καθώς δεν είναι και ένα μάτς δίχως αύριο για το Μαιάμι,ο Λεμπρόν να κυνηγήσει κάτι το παραπάνω.
vc15
Όσο και να μη συμπαθώ το Miami, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα των playoffs φέτος. Μάλλον λάθος, ομάδα δεν είναι αλλά οι Lebron και Wade έχουν πάρει την ομάδα από το χέρι και την φτάσανε στους τελικούς. Θα είναι πρωταθλητές ο J. Howard, ο Ilgauskas κτλ., οπότε τους χρωστάνε μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ο Bosh παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων αφού προτιμάει να παίρνει όλη τη χρονιά μακρινά σουτάκια και το έχει παρατήσει το παιχνίδι επαφής. Παρόλα αυτά, τα καταφέρνουν. Βέβαια, άλλοι οι Heat των playoffs άλλοι οι Heat της regular season. Αν έπαιζαν έτσι όλη τη χρονιά θα ήταν σίγουροι πρωταθλητές στις προβλέψεις όλων...

Βλέπω το Miami να νικάει και στο 4ο ματς, μιας και έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα πλέον. Ο Dirk δε μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, ο Barea το θεωρώ δεδομένο ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι σε μία τόσο γρήγορη και αθλητικά άμυνα, ο Terry πρέπει να αφήσει τις ηλίθιες δηλώσεις και να τα βάζει τα κρίσιμα. Όσο για τον Peja, να μη ξαναμαρκάρει κανένα Bosh γιατί πολύ απλά γίνεται ρεζίλι και πρέπει να πιάσει τις γωνίες στην επίθεση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις οι συμπαίχτες του ώστε αρχίσει να βαράει αβέρτα τρίποντα. Είναι τραγικός μέχρι στιγμής αλλά έχουν λιγοστέψει τα περιθώρια απωλειών για το Dallas και πιστεύω ότι πρέπει να τον εμπιστευτούν σήμερα. Marion και Chandler δε φτάνουν για συμπαραστάτες του Dirk, θέλει βοήθεια και απ' έξω.
Quincy
QUOTE(vc15 @ Jun 7 2011, 21:33 ) *
ο Barea το θεωρώ δεδομένο ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι σε μία τόσο γρήγορη και αθλητικά άμυνα



Kαι να ταν μόνο ο J.J.
Όλη η επίθεση των Μαβς εκεί κολλάει... στην περιφέρεια!
vc15
Ο Carlisle θα ξεκινήσει με τον επιθετικογενή Barea στη θέση του Stevenson. Θέλει να παίξουν πιο επιθετικά, γιατί γράφει στο nba.com ότι σε αγώνες που σκόραραν κάτω από 90 πόντους οι Mavs φέτος έχουν ρεκόρ 5-12, οπότε προφανώς τους συμφέρει το υψηλό σκορ. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την επιλογή, τα έχω γράψει και παραπάνω για τη γρήγορη άμυνα του Miami. Επιπλέον θα κάνουν πάρτι στην επίθεση οι Heat (όχι ότι έκανε τίποτα εξαιρετικό ο Stevenson βέβαια).

Νομίζω ότι άκουσα τον Magic να λέει ότι μόνο μία ομάδα έχει γυρίσει από 2-1 σε τελικούς. Παίζει να λέω και βλακείες, δεν παίρνω και όρκο ότι άκουσα καλά...
Dwyane ''the flash'' Wade
υπαρχει μηπως καποιο λινκ παρακαλω??
morrison
Tουμπα τα επιθετικα ριμπαουντ σημερα με το Μαιαμι να εχει ηδη 9.
Ο Τερι δειχνει σε καλη μερα σημερα.
baskethood
Μεγαλη διαφορα στα ριμπαουντ υπερ των Χιτ.
Το Μαιαμι δειχνει ξεκαθαρα οτι εχει προθεση να τρεξει και παει σε πιο γρηγορες επιθεσεις.
Η αμυνα τους δεν ειναι ασχημη,εχει ενεργεια και καλες περιστροφες αλλα το Νταλλας εχει πολυ καλο ball movement.
Η θεση του Μπαρεα στην αρχικη πενταδα δεν οφελησε ιδιαιτερα,το Μαιαμι οπως εχουμε πει εχει καλους ψηλους στο να αμυνεται στα σκριν στη μπαλα.
Ginobili
έλα ρε Μπαρέα...ντροπή..τι χάνεις?
morrison
Γενικοτερα εχει προσπαθησει να ανακατεψει την τραπουλα ο Καρλαιλ.
Με τον Μπαρεα να ξεκιναει εδειξε οτι θα δοκιμασει διαφορετικα μαρκαρισματα,Μαριον στον Γουειντ που ποσταρε πολυ στο προηγουμενο ματς και ειναι καλος στα ριμπαουντς συν Κιντ στον Λεμπρον που παιζει περισσοτερο σαν δημιουργος και εχει αδυναμιες στο ποστ.
Αλλαξε λιγο και το ροτεισον με τον Καρντιναλ αντι του Πετζα που ειναι φανερο οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει με τα αθλητικα προσοντα των Χιτ σε ολη τη σειρα.
captain charisma
ηταν φαουλ αυτο του χειγουντ στο τζειμς?ουτε μια τριχα του δεν αγγιξε
vc15
- Το Miami ¨εχει αδικαιολόγητα πολλές δεύτερες ευκαιρίες, 9 επιθ. ριμπάουντ πήρε, είναι τυχερό το Dallas που είναι άστοχοι μέχρι στιγμής.
-Ήταν ξεκάθαρη η πρόθεση των Mavs να βάλουν γρήγορα τον Dirk στο παιχνίδι, αφού μέχρι στιγμής έχει 11 πόντους ανά 4ο δωδεκ. έναντι μόλις 3 ανά πρώτο δωδεκ.
- Ο Cardinal τι ήταν ακριβώς; Ο άσσος στο μανίκι του Carlisle;
- Ότι θα έβγαινε το μαρκάρισμα του Kidd στο Lebron δεν το περίμενα, ήταν έξυπνη κίνηση πάντως γιατί περίμεναν ότι ο Lebron δε θα πάει κοντά στο καλάθι στην αρχή του αγώνα και τις προσπάθειες θα τις πάρει ο Wade. Στην άμυνα καλός, στην επίθεση απρόσεχτος ο Kidd.
- Ο Bosh φαίνεται να πατάει καλά στα πόδια του σήμερα.
- Α, and the oscar goes to Lebron James!!! Εντάξει, σήμερα μας χάρισε ένα ακόμα πολύ καλό flop. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Wade, πριν λίγο καιρό είχε κάνει στη σειρά με το Chicago ένα εξαιρετικό ο Lebron πάλι... Καλά τα πάνε!
baskethood
Το Νταλλας στην αμυνα δειχνει αποφασισμενο να κοψει τα ντραιβ και να προστατεψει τη ρακετα του.
Εχει δεχτει λιγους ποντους μεσα στο ζωγραφιστο,αυτο το επιτυγχανει εχοντας πολυ μικρο spacing,οι παικτες ειναι κοντα και οι χωροι που πρεπει να καλυψουν στην αμυνα μειωμενοι.
morrison
Παντως η εικονα των παιχνδιων δεν αλλαζει ουτε σημερα.Οι Χιτ χαρις την αμυνα τους εχουν εικονα νικητη.
Dwyane ''the flash'' Wade
σιγα ρε στηβενσον...!!!
Durant13
O Στίβενσον αν ήταν στην Ελλάδα με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί για διαιτητολαγνεία αναρωτιέμαι πως θα έκανε.
baskethood
Ενα πολυ εξυπνο play απ το Μαιαμι,που εγινε δυο φορες, με τον Λεμπρον να ποσταρει τον Κιντ απ το χαι ποστ.
Δυο διπλα σκριν και δυο πολυ ευκολα καλαθια.
Dwyane ''the flash'' Wade
πολυ καλος ο μπος σημερα...
Flash
Ο Νοβίτσκι παίζει με πυρετό.
vc15
Πόσο είναι 102 σε βαθμούς κελσίου; Γιατί με τόσο πυρετό παίζει σήμερα ο Nowitzki.

Ναι, πόσο είναι 102 Fahrenheit σε Κελσίου. Δεν είναι και λίγο αν είναι κοντά στο 39...
baskethood
Τι ακριβως ειπωθηκε για τον Νοβιτσκι,δυστηχως προλαβα στο τελος και δεν ακουσα καλα?

QUOTE (vc15 @ Jun 8 2011, 05:33 ) *
Πόσο είναι 102 σε βαθμούς κελσίου; Γιατί με τόσο πυρετό παίζει σήμερα ο Nowitzki.

Μηπως Φαρεναιτ?
Flash
QUOTE(baskethood @ Jun 8 2011, 03:34 ) *
Τι ακριβως ειπωθηκε για τον Νοβιτσκι,δυστηχως προλαβα στο τελος και δεν ακουσα καλα?


Μηπως Φαρεναιτ?


Ναι, Φάρεναιτ. 38.5 -39.
Dwyane ''the flash'' Wade
α ρε φλας ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!
Flash
QUOTE(ronin @ Jun 8 2011, 03:45 ) *
α ρε φλας ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!


Τον James τον έχει δει κανείς ;
natouralistis
QUOTE (Flash @ Jun 8 2011, 05:45 ) *
Τον James τον έχει δει κανείς ;


Αφου τον μαρκαρει ο Κιντ..το παιδαρελι !!
vc15
Παρότι δε το δείχνει το σκορ, η άμυνα των Heat είναι πολύ καλύτερη, έχει σφίξει και στην επίθεση όταν τρέχουν βρίσκουν ανοιχτούς διαδρόμους. Το παλεύουν όμως σχετικά καλά οι Mavs να κόψουν τις διεισδύσεις, μελανό σημείο όμως σήμερα τα πολλά χαμένα αμυντικά.

Σχεδόν όλα τα καλάθια που έχει βάλει ο Marion είναι σε στιγμές που κολλούσε η επίθεση και έχει βοηθήσει πολύ. Ο Stevenson επίσης με τα τρίποντα κράτησε τους Mavs όσο έπαιξε. Μόνο στην άμυνα πιο ήρεμα, έχει ψιλοτρελαθεί. Τελείως άναρχη ομάδα χωρίς τον Kidd μέσα το Dallas.
baskethood
Οι Μαβς βρισκουν λυσεις στην επιθεση με σκριν στη μπαλα αναμεσα σε Μπαρεα και Τσαντλερ ,με τον Ντιρκ να μην εμπλεκεται στη φαση,αλλα,μονο και μονο με την παρουσια του να κρατα τον Αντονυ μαζι του.
Αυτο επιτρεπει στο Νταλλας να εχουν παικτη παραπανω στην επιθεση.
natouralistis
Αληθεια η αναγωγη του Λεμπρον σε MJ και του Γουεϊντ σε Pippen , εχει γινει στα σοβαρα ή για πλακα?
Dwyane ''the flash'' Wade
και το ξαναλεω:α ρε φλας ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!!!
Flash
QUOTE(ronin @ Jun 8 2011, 03:59 ) *
και το ξαναλεω:α ρε φλας ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!!!


Εντάξει, τώρα έκανε και καλή πάσα ο Steve Kerr για να είμαστε δίκαιοι.
baskethood
QUOTE (ronin @ Jun 8 2011, 05:59 ) *
και το ξαναλεω:α ρε φλας ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!!!

Ελα τωρα. rolleyes.gif
Που τον ειδε ο αλλος με τεσσερα χερια πανω του?
Η φαση ανηκει περισσοτερο στον Τζειμς.
vc15
QUOTE(baskethood @ Jun 8 2011, 05:48 ) *
Οι Μαβς βρισκουν λυσεις στην επιθεση με σκριν στη μπαλα αναμεσα σε Μπαρεα και Τσαντλερ ,με τον Ντιρκ να μην εμπλεκεται στη φαση,αλλα,μονο και μονο με την παρουσια του να κρατα τον Αντονυ μαζι του.
Αυτο επιτρεπει στο Νταλλας να εχουν παικτη παραπανω στην επιθεση.

Έχεις δίκιο. Φάνηκε σε αυτό το μικρό διάστημα που έπαιξαν χωρίς το Dirk πόσο κόλλησαν στην επίθεση. Τις ίδιες βλακείες ο Terry, του κλέβουν τη μπάλα μέσα από τα χέρια όπως στον προηγούμενο αγώνα.

Όλα τα λεφτά το alley oop του Wade, από το πουθενά!!! Για κάποιο λόγο μου θύμiσε λίγο Dwight.
Durant13
O Lebron χρειάζεται τον Ομπράντοβιτς να τον μάθει να ποστάρει. happy.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(baskethood @ Jun 8 2011, 04:01 ) *
Ελα τωρα. rolleyes.gif
Που τον ειδε ο αλλος με τεσσερα χερια πανω του?
Η φαση ανηκει περισσοτερο στον Τζειμς.


συμφωνοι αλλα μιλαμε για την συνολικη αποδοση του!!
baskethood
QUOTE (vc15 @ Jun 8 2011, 06:01 ) *
Έχεις δίκιο. Φάνηκε σε αυτό το μικρό διάστημα που έπαιξαν χωρίς το Dirk πόσο κόλλησαν στην επίθεση. Τις ίδιες βλακείες ο Terry, του κλέβουν τη μπάλα μέσα από τα χέρια.

Φανηκε παλι στο τελευταιο σουτ της τριτης περιοδου.
Ο Ντιρκ στη weak side και pnr με Τσαντλερ σκρινερ.
Απλα εκει δωθηκε βοηθεια απ τον παικτη που τον μαρκαρε

QUOTE (ronin @ Jun 8 2011, 06:02 ) *
συμφωνοι αλλα μιλαμε για την συνολικη αποδοση του!!

Εγω μιλουσα μονο για τη συγκεκριμενη φαση.
Ο Λεμπρον σημερα ειναι πολυ παθητικος στην επιθεση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.