Help - Search - Members - Calendar
Full Version: νεαρες τριποντερ!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
Xaris Vs Iverson
Παιδιά, αυτό το είχα γράψει πολύ καιρό πριν!
Από την καινούργια (μπασκετική) χρονια, η Αγγελική δεν σουτάρει καθόλου! Όσο τη θυμάμαι από πέρσυ, είχε αρκετά εύστοχο σουτ. Όταν το είχα γράψει, είχα προφανώς τους λόγους μου!!
Όντως, καμιά φορά, σουτάρει τρίποντο, αλλά βρίσκεται αρκετά μακριά από την γραμμή!
Και, Άννα, έχεις ένα δίκιο...! Αλλά αυτό που είχα γραψει, ήταν αρκετούς μήνες πριν!!
bella19
QUOTE(Xaris Vs Iverson @ Jan 1 2009, 21:24 ) *
Παιδιά, αυτό το είχα γράψει πολύ καιρό πριν!
Από την καινούργια (μπασκετική) χρονια, η Αγγελική δεν σουτάρει καθόλου! Όσο τη θυμάμαι από πέρσυ, είχε αρκετά εύστοχο σουτ. Όταν το είχα γράψει, είχα προφανώς τους λόγους μου!!
Όντως, καμιά φορά, σουτάρει τρίποντο, αλλά βρίσκεται αρκετά μακριά από την γραμμή!
Και, Άννα, έχεις ένα δίκιο...! Αλλά αυτό που είχα γραψει, ήταν αρκετούς μήνες πριν!!

τρελη τριποντου και το 9 του αμαρουσιου που ισοφαρισε την πευκη 33-33 με 7'' επιθεση στο τελοσ του 4ου δεκαλεπτου!!!αν μαθετε το ονομα τησ το θελω
talenthunter
QUOTE(bella19 @ Apr 10 2009, 03:15 ) *
τρελη τριποντου και το 9 του αμαρουσιου που ισοφαρισε την πευκη 33-33 με 7'' επιθεση στο τελοσ του 4ου δεκαλεπτου!!!αν μαθετε το ονομα τησ το θελω

εχεισ απολυτο δικιο bella19 αν και θελει δουλεια αρκετη ακομα!!!παντωσ τα παει περιφημα.την παρακολουθω οποτε προλαβαινω που αυτο ειναι καθε κυριακη.θελω να τη δω και στισ προπονησεισ τησ.βεβαια θελει ψησιμο ακομα σαν παικτρια....αλλα θα ηθελα να τη δω να παιζει και πιο ψηλα,εχει να δωσει αρκετα
a.n.r00u *n-e*
οι μισες που έχουν αναφερ8ει εδώ πέρα φέρνουν την μπαλα απο την κοιλία για να σουτάρουν δεν νομίζω οτι μπορουν να θεωρηθόυν 3ποντερ η έστω σουτέρ κάποια απο αυτά τα κορίτσια (να δουμε και πώς την πέτάνε την μπάλα οχι μόνο αν βρίσκει στόχο! και να τις βαφτίζουμε όπως να ναι!!)
talenthunter
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Apr 13 2009, 01:26 ) *
οι μισες που έχουν αναφερ8ει εδώ πέρα φέρνουν την μπαλα απο την κοιλία για να σουτάρουν δεν νομίζω οτι μπορουν να θεωρηθόυν 3ποντερ η έστω σουτέρ κάποια απο αυτά τα κορίτσια (να δουμε και πώς την πέτάνε την μπάλα οχι μόνο αν βρίσκει στόχο! και να τις βαφτίζουμε όπως να ναι!!)

σε αυτο εχεισ δικιο!!!!!οπωσ ενα κουλο που εβαλε το #6 απο τη μεν!!!!ουτε κ γω ξερω πωσ την πεταξε αλλα εβαλε απιστευτουσ και συνεχεισ ποντουσ
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(talenthunter @ Apr 13 2009, 02:18 ) *
σε αυτο εχεισ δικιο!!!!!οπωσ ενα κουλο που εβαλε το #6 απο τη μεν!!!!ουτε κ γω ξερω πωσ την πεταξε αλλα εβαλε απιστευτουσ και συνεχεισ ποντουσ

το #6 της ΜΕΝ είχε πάρει το παιχνίδι απο την νήαρ ηστ στο κύπελλο με σουτ στα τελευταια δευτερόλεπτα έχει φοβερή ψυχολογία! Αλλα εχω δει και σουτ απο τη σεντρα (μεσα) στο παιχνιδι κορωπί-νηαρ ηστ w00t.gif !!!!!!
talenthunter
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Apr 13 2009, 18:09 ) *
το #6 της ΜΕΝ είχε πάρει το παιχνίδι απο την νήαρ ηστ στο κύπελλο με σουτ στα τελευταια δευτερόλεπτα έχει φοβερή ψυχολογία! Αλλα εχω δει και σουτ απο τη σεντρα (μεσα) στο παιχνιδι κορωπί-νηαρ ηστ w00t.gif !!!!!!

το 9 του αμαρουσιου με την πευκη ισοφαρισε 33-33 για παραταση με σουτ στα 6''!οπωσ επισησ κ στο πρωτο παιχνιδι με κουκου ληξη 3ου 10λεπτου με εποντο σουτ απο τα 10μετρα.
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(talenthunter @ Apr 14 2009, 00:08 ) *
το 9 του αμαρουσιου με την πευκη ισοφαρισε 33-33 για παραταση με σουτ στα 6''!οπωσ επισησ κ στο πρωτο παιχνιδι με κουκου ληξη 3ου 10λεπτου με εποντο σουτ απο τα 10μετρα.

Δηλαδή τι άλλο θα δούμε φέτος w00t.gif
Αναστασία #6
[quote name='C05' date='Jan 9 2008, 16:37 ' post='147601']
Στο Τουρνουά Μεσολογγίου ξεχώρισα αρκετές τριποντέρ..
Δύο πολύ καλές είναι οι:
Σπανού Άρτεμις (ΜVP) και 77.gif 77.gif
Σλουκα Αναστασία (1η στα τρίποντα) 41.gif 41.gif
[/quo
συμφωνω απολυτα!!! κ η σπανου κ η σλουκα ειναι γενικα παικταρες...φιλαρακια....αλλα κ η ανυφαντακη μυρουλα απο το αρκαδι...πολυ καλη σουτερ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.