Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
myrto8
Παιδια εγω αυτο που εχω να πω για την ομαδα του Ζωγραφου ειναι οτι η β προπονητρια του, η Αργυριου ειναι οτι χειροτερο μπορει να συναντησει κανεις ,,Και σαν ατομο αλλα και σαν μπασκετικη νοοτροπια ανεξαρτητα απο την καλη πορεια της ομαδας.....
pokiokio4
QUOTE(myrto8 @ Dec 17 2007, 20:23 ) *
Παιδια εγω αυτο που εχω να πω για την ομαδα του Ζωγραφου ειναι οτι η β προπονητρια του, η Αργυριου ειναι οτι χειροτερο μπορει να συναντησει κανεις ,,Και σαν ατομο αλλα και σαν μπασκετικη νοοτροπια ανεξαρτητα απο την καλη πορεια της ομαδας.....

Γιατι το λες αυτο?ειδες κατι που δεν σ'αρεσε???
...xwris sxolia...
Καλησπέρα σε όλους/όλες!
Έλεγα πως δεν θα μπω να σχολιάσω τίποτα, μα ειλικρινά, αυτά που διαβάζω δεν αντέχονται!!!!!

Είμαι το "αναρχικό στοιχείο" των χθεσινών επεισοδίων στο Παγκράτι, η πρώην παίχτρια του Θωμά όπως πρόλαβε κάποιος να πει, είμαι αυτή που ο Θεός να με κάνει γυναίκα, όπως πρόλαβε να πει κάποιος άλλος...
Και πριν ξεκινήσω το λογίδριο μου, να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αν σας κουράσω, αλλά νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω αυτά που έγιναν χτες...

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα, χωρίς να σχολιάσω τα λόγια κανενός απ' όσα γράφτηκαν! Ο καθένας από μας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει!

Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι...
Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όταν κάποια παίχτρια από τον πάγκο του Θωμά, ζήτησε στους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " παράγοντες του Παγκρατίου, που καθόντουσαν ψηλά στο βάθρο στην είσοδο του γηπέδου, να κλείσουν την πόρτα γιατί κρύωναν. Οι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι " έκαναν ότι δεν άκουγαν ή πραγματικά δεν το άκουσαν. Επειδή τ' άκουσα εγώ λοιπόν και μιας και καθόμουν κοντά τους, τους παρακάλεσα κι εγώ με τη σειρά μου τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ ", να κλείσουν την πόρτα γιατί τα κορίτσια κρύωναν. Ένας " Κ Υ Ρ Ι Ο Σ " λοιπόν από αυτούς γύρισε και μου απάντησε με το μουστάκι χωμένο στα χείλη του : "Και τι θες να κάνω, να τους φέρω θερμάστρα;;;;;". "Όχι " Κ Υ Ρ Ι Ε " του απάντησα εγώ, να κλείσετε την πόρτα θα ήθελα!!!". Προφανώς η εφεύρεση μου εκείνη την ώρα, δηλαδή το να κλείσουμε την πόρτα, ήταν δύσκολη για να την εκτελέσει ο " Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ", ο οποίος συνέχισε να αδιαφορεί και για να μην σας κουράσω άλλο, τελικά σηκώθηκα μόνη μου κι έκλεισα την πόρτα! Και θα μου πέιτε τώρα σιγά το κατόρθωμα ή θα μου πείτε είναι αυτός λόγος για να έρθεις στα χέρια με κάποιον;;;; Και θα σας απαντήσω, Ό Χ Ι βέβαια, άλλωστε δεν ήρθαμε με αυτό το σκηνικό στα χέρια... Σας έκανα αυτόν τον πρόλογο, για να καταλάβει, όποιος είναι πραγματικά αντικειμενικός, το τι διάθεση υπήρξε γενικά εξ αρχής από αυτούς τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " και βέβαια για να μετανοιώσω εγώ που έκλεισα την πόρτα, γιατί οι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι " μάλλον φούντωσαν (από ζέστη εννοώ)...

Συνεχίζω... Το παιχνίδι στο Β' δεκάλεπτο ομολογώ πως ήταν σκληρό και από τις δύο ομάδες. Οι διαιτητές κακοί και για τις δύο ομάδες και φυσικά στο παιχνίδι μπήκε η ένταση από τις παίχτριες (σ' αυτό το σημείο δεν υποστηρίζω κανέναν, η αρνητική ένταση είναι πάντα κακός παράγοντας σ' ένα παιχνίδι για όλους). Έτσι λοιπόν, έγιναν δύο συνεχόμενες φάσεις, οι οποίες κατά την γνώμη μου σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου!!!!
Σε μια επίθεση του Παγκρατίου, το 10 (δεν είμαι σίγουρη για το νούμερο) γύρισε στα μούτρα του διαιτητή, επειδή δεν της έδωσε ένα φάουλ (που κατά την γνώμη μου είχε δίκιο, ήταν φάουλ) και τον ρώτησε : "Είσαι μα_ _ ας???". Απάντηση δεν πήρε, ίσα-ίσα που πρόσπαθησε να την ηρεμήσει (προφανώς φοβήθηκε μην του πει κι άλλα κι όχι τίποτα άλλο, ποιος θα της έδινε τενχική ποινή, γιατί ο συγκεκριμένος φοβότανε ή δεν ξέρει πότε πρέπει να δώσει τεχνική ποινή). Ομολογώ, πως εκείνη την ώρα μίλησα έντονα στον διαιτητή, φωνάζοντάς του να της δώσει τεχνική ποινή. Εκείνη την ώρα ξεκίνησε η μουρμούρα από τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " προς εμένα, λέγοντας μου να κάτσω κάτω και να μην ασχολούμαι με τις παίχτριές τους! Δεν τους έδωσα καμία σημασία γιατί άρχισα να καταλαβαίνω σιγά-σιγά το γκέτο των " Κ Υ Ρ Ι Ω Ν ". Στην επόμενη ακριβώς φάση, αφού παίρνει αμυντικό ρημπάουντ το Παγκράτι και πάει να φύγει για επίθεση, το 10 (είμαι σίγουρη αυτή τη φορά για το νούμερο), γυρνάει σε νεκρό χρόνο και δίνει αγκωνιά στα μούτρα της Φιλιππάκη! Οι 2 - 3 φίλαθλοι του Θωμά που ήμασταν εκεί, πεταχτήκαμε πάνω κι απλά διαμαρτυρηθήκαμε!!! Και πριν συνεχίσω σας ρωτάω όλους... Ποιος ή ποια από σας δεν θα φώναζε υποστηρίζοντας την ομάδα του σε μια τέτοια φάση (θυμίζω ξανά ότι ήταν χτύπημα σε νεκρό χρόνο)!!!!!

Εδώ λοιπόν ξεκινάνε όλα... Απλά να αναφέρω ότι δεν έχω κάτι με το 10, ούτε την ξέρω την κοπέλα, ούτε την κατηγορώ, ούτε ρίχνω ευθύνες ότι εκείνη φταίει για ό,τι έγινε χτες, σε καμία περίπτωση. Απλά αν μου επιτρέπετε ήταν η αφορμή... Κι αυτό γιατί θα καταλάβετε παρακάτω...
Μετά λοιπόν από αυτή την φάση, αφού κάνει επίθεση το Παγκράτι, έρχονται στην άμυνα και φωνάζω με έντονο ύφος ομολογώ προς το 10 του Παγκρατίου ότι όταν βγούμε έξω θα της δώσω την αντίστοιχη αγκωνιά στα μούτρα της για να δει αν είναι ωραία, έτσι ακριβώς όπως την έχωσε. Ξέρω, πως δεν το είπα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εδώ θα ρωτήσω ξανά όλους σας! Πόσοι από σας δεν έχετε κάνει κάτι αντίστοιχο... Όποιος πιστεύει ότι δεν το 'χει κάνει, καλύτερα να μην διαβάσει παρακάτω, γιατί απλά δεν έχει νόημα! Και άλλωστε δεν την έβρισα την παίχτρια, ούτε την χτύπησα, έντονη επίπληξη θεωρώ πως της έκανα!!!!

Δεν πρόλαβα λοιπόν να τελειώσω την κουβέντα μου, και πετάχτηκε από το βάθρο ο " Κ Υ Ρ Ι Ο Σ " με το μουστάκι, λέγοντάς μου, μην ασχολείσαι με τις παίχτριες μου!!!! Κακώς εγώ εκείνη την ώρα γύρισα και του απάντησα, γιατί κανονικά δεν έπρεπε να του δώσω καμία σημασία, εφόσον μου είχε δείξει από ώρα το επίπεδό του, δεν κρατήθηκα όμως και του είπα, θεωρώ με ήπιο τόνο : "Κάνετε " Κ Υ Ρ Ι Ε " την δουλειά σας κι αφήστε με κι εμένα να κάνω την δική μου". Τότε ένας άλλος " Κ Υ Ρ Ι Ο Σ " από τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " του γκέτου (φόραγε γυαλάκια), γύρισε και μου είπε : " Άντε γα _ _ _ σου μωρή που _ _ _ α!" Εκείνη την ώρα λοιπόν, σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα να ζητήσω τον λόγο στον " Κ Υ Ρ Ι Ο " σαν Κ Υ Ρ Ι Α!!!! Δεν τον έβρισα, δεν τον ακούμπησα καν κι απλά του είπα να επαναλάβει αυτό που μου είχε πει από μακριά! Οι χαρακτηρισμοί έγιναν ακόμα πιο έντονοι από τον " Κ Υ Ρ Ι Ο ", δεν χρειάζεται να τους αναφέρω, μαζί του όμως ξεσηκώθηκαν και οι άλλοι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ", οι οποίοι έβριζαν ασύστολα και με έσπρωχναν! Από πίσω μου ήρθε και η άλλη φίλαθλος του Θωμά, η οποία «λούστηκε» από τους χαρακτηρισμούς τους και από τα σπρωξίδια τους επίσης!! Δυστυχώς όμως, ήρθε και η παίχτρια του Θωμά από τον πάγκο, πιστεύω με καλό σκοπό, για να μας χωρίσει, η οποία δέχτηκε κι εκείνη τις βρισιές του προέδρου της ΕΟΚ κι ένα χτύπημα στο μάτι!!!!!!!! Κάπως έτσι συνεχίστηκαν για κανενά πεντάλεπτο οι βρισιές και τα σπρωξίδια μόνο από τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ "…. Όποιος θέλει το πιστεύει αυτό, όποιος δεν το πιστεύει είναι δικαίωμά του!!!!! Το μόνο που τους φώναζα είναι, δεν έχεις δικαίωμα να μ’ ακουμπάς και να με σπρώχνεις, σ’ όποιον βρισκόταν μπροστά μου, γιατί μας είχαν περικυκλώσει όλοι αυτοί οι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι " 3 κοπέλες!!!! Σε κάποια φάση έφυγα από τον κλοιό, πήγα στα κάγκελα και φώναζα στον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι, λόγω των γεγονότων, ο διαιτητής όμως έκανε πως δεν έβλεπε τίποτα και δεν άκουγε τίποτα (ήταν ο διαιτητής που ρωτήθηκε αν είναι μα _ _ _ ας)!!!! Πήγα ξανά επάνω για να τραβήξω μακριά την άλλη φίλαθλο και την παίχτρια του Θωμά που ήρθε από τον πάγκο (η οποία έφαγε τεχνική ποινή επειδή αποχώρησε από τον πάγκο ενώ το παιχνίδι παιζόταν. Αυτό ίσως ήταν το μόνο σωστό σφύριγμα που έδωσαν οι διαιτητές). Αφού τις τράβηξα προς τα πίσω και πήγαμε να καθίσουμε ξανά στη θέση μας στην κερκίδα, ξαφνικά ήρθε να μας ζητήσει τον λόγο ένας άλλος " Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ", ο κος Πο _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ος, ο οποίος άρχισε να μας βρίζει και να σπρώχνει. Η τελική κατάλληξη είναι ότι έσπρωξε την άλλη φίλαθλο του Θωμά από την κερκίδα, κάτω, δύο σκαλιά. Ευτυχώς την έβγαλε μ’ έναν τραυματισμό στο χέρι το αριστερό και όχι με σπάσιμο στο κεφάλι!!!!!
...xwris sxolia...
Αφού «ξεφύγαμε» κι απ’ αυτόν, βγήκαμε πλέον έξω, γιατί δεν ξέραμε ποιος άλλος θα μας επιτεθεί!!!! Η σκέψη αυτή και μόνο μ’ έκανε να πάρω τηλέφωνο το 100, εξηγώντας τους περιληπτικά το τι έχει γίνει και ζητώντας να ‘ρθει αστυνομική ενίσχυση γιατί πλέον άρχισα να φοβάμαι για την σωματική μας ακεραιότητα. Μέχρι να έρθει η αστυνομία οι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι " συνέχισαν απέναντι μας τις βρισιές σε χαμηλό πλέον τόνο, για να μην τους ακούει κανείς, χαίρομαι όμως που εμείς δεν ανταποδώσαμε ούτε μία φορά! Αρκούσε το λάθος που είχα ξεκινήσει εγώ και ασχολήθηκα μαζί τους την πρώτη φορά κι έγινε ότι έγινε!!!!!!!!!!
Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί στο γήπεδο (ευτυχώς άμεσα), κάποιος από τους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " (ομολογώ δεν είδα ποιος), είπε : "Που _ _ _ _κια, φωνάξατε την αστυνομία ε;".
Αφού λοιπόν η αστυνομία πήρε τα στοιχεία από όλους εμάς, φύγαμε και πήγαμε στο τμήμα για τον εξής λόγο, όχι για να καταβάλουμε μήνυση (προς το παρόν τουλάχιστον) απέναντι στους " Κ Υ Ρ Ι Ο Υ Σ " αλλά επειδή υπήρξε ξυλοδαρμός απέναντι στην άλλη φίλαθλο του Θωμά από τον κο Πο _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ο (τα σημάδια ήταν εμφανή στο χέρι της). Λόγω του ξυλοδαρμού λοιπόν, οι αστυνομικοί μας συμβούλεψαν να πάμε να δηλωθεί στο τμήμα ο ξυλοδαρμός!!!! Γι’ αυτό όσοι δεν ξέρουν τι ακριβώς έγινε, ας μην γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν!!!!! Έτσι στο τμήμα πήγαμε μόνο με τον κο Πο _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ο εξαιτίας του ξυλοδαρμού.
...xwris sxolia...
Συγνώμη, ξέρω πως σας έχω κουράσει, ανέφερα αρκετές λεπτομέρειες και πιστέψτέ με ήθελα να γράψω κι άλλα!!!! Και πάλι ζητώ συγνώμη που σας κόύρασα!!!!!

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω επιγραμματικά τα εξής :

1. Ποιος είναι ο ρόλος του Γυμνασίαρχου στα παιχνίδια??????????????
Απαντώ μόνη μου! Η παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ ήταν αρκετή, ποιος να πει και τι να δικαιολογήσει όταν ο ίδιος ο πρόεδρος κάνει Α Ι Σ Χ Η!!!!! Ποιος θα τολμήσει να πάει ενάντια στον πρόεδρο της ΕΟΚ!!!!

2. Οι διαιτητές τι ρόλο παίζουν στα παιχνίδια, ποιος προστατεύει τελικά ποιον????
Απαντώ μόνη μου! Ποιος τολμάει να κάνει τσαλιμάκια στον πρόεδρο της ΕΟΚ! Κανείς!!! Ξέρει κι από μόνος του να κάνει τσαλιμάκια, μου το απέδειξε χτες!!!!!!!!

3. Ας υποθέσουμε ότι εμείς οι φίλαθλοι του Θωμά (χτες στο γήπεδο ήμουν εγώ κι η άλλη φίλαθλος = 2 κοπέλες που κάναμε όλο αυτόν τον τσαμπουκά όπως λένε), είμαστε αναρχικά στοιχεία! Οκ λοιπόν ας το δεχτούμε!!!! Οι άλλοι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι " τι είναι; Υποτίθεται επίσημοι παράγοντες, πρόεδρος της ΕΟΚ, κοινώς κύριοι πρεσβευτές του αθλητισμού και παιδαγωγοί!!!! Μα είναι δυνατόν να ασχολούνται με μας τα κακοποιά στοιχεία αυτοί οι " Κ Υ Ρ Ι Ο Ι "! Είναι δυνατόν να μην σέβονται οι ίδιοι την θέση τους και τον τίτλο τους και να επιτείθονται σε κοπέλες??? Το αφήνω χωρίς σχόλιο...

4. Όπως σας ανέφερα προηγουμένως εγώ προσωπικά φώναξα την αστυνομία (έχει γραφτεί και στο βιβλίο συμβάντων για όποιον έχει αμφιβολία!). Πως γίνεται λοιπόν, εγώ όπως λένε να τους πλάκωνα και από την άλλη φώναξα και την αστυνομία!! Τι σκέφτηκα, αφού τους πλακώνω δεν φωνάζω και την αστυνομία να με βλέπει???? Κι εκτός των άλλων, αφού ήμουν τέτοιο αναρχικό στοιχείο, γιατί δεν με έβγαλαν οι διαιτητές έξω, έχουν κάθε δικαίωμα!!!! Τον τσαμπουκά όμως δεν τον έκανα εγώ και ποιος θα τολμούσε να βγάλει τον πρόεδρο και το γκέτο του έξω!!!! Κανείς!!!!!!!!!!

5. Κανείς από τους κυρίους δεν είχε κανένα σημάδι, παρόλο που φάγανε τόσο ξύλο από μας όπως είπανε!!!! Γιατί κανείς δεν είχε ούτε ένα σημάδι??????????? Εμείς είχαμε εμφανή σημάδια και τα δηλώσαμε!!!
...xwris sxolia...
6. Ο κος Πο _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ος, όταν ρωτήθηκε στο αστυνομικό τμήμα πως χτύπησε την φίλαθλο, απάντησε.... "Πήγα να την αγκαλίάσω κι εκείνη έπεσε από τις εξέδρες...." Τι να σχολιάσω σ' αυτό!!!!

Ειλικρινά δεν θα σας κουράσω άλλο, θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα, ειλικρινά!!!
Αν κάποιοι θέλετε να με κατηγορήσετε κάντε το! Πριν το κάνετε, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μου και αν συνεχίσετε να έχετε την ίδια γνώμη, τότε ζητώ απ' όλους εσάς δημόσια συγνώμη!!!!

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη και πάλι αν σας κούρασα!!!!!

Υ.Γ. Μήνυση δεν κάναμε, γιατί έχουμε δικαίωμα εντός τριών μηνών αν θέλουμε να κάνουμε!!!
Ο διαιτήτης πολύ σωστά είπε στην Φιλιππάκη αφού είχε πέξει ένα ολόκληρο παιχνίδι σχεδόν, να βγάλει τα σκουλαρίκια της απ' το αυτί! Εντάξει δεν τα είδε ο άνθρωπος πιο νωρίς, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι! Την ίδια στιγμή που έβγαζε η Φιλιππάκη τα σκουλαρίκια της, πήγε η Καραμαλέγκου και τον ρώτησε αν θα έπρεπε να βγάλει και τα δικά της γιατί φορούσε κι εκείνη!!! Η απάντηση ήταν η εξής : "Όχι, εσύ δεν χρειάζεται να τα βγάλεις, μόνο αυτή!!!" ..... ...... Χ Ω Ρ Ι Σ Σ Χ Ο Λ Ι Α ......

Καλό βράδυ σε όλους!!!!
dolly12
QUOTE(myrto8 @ Dec 17 2007, 18:23 ) *

H 2η προπονήτρια του Ζωγραφου δεν ειναι η Αργυρίου για να μην εχουμε παρεξηγησεις....

αλλα οποια και να εννοείς καλό θα ήταν να αποφεύγεις τετοιου είδους σχόλια προσωπικού επιπέδου
εσυ και αλλοι πολλοι εδω μεσα.... δεν ειναι σωστό απροσωπα και αδικαιολογητα να κανουμε επιθεσεις μεσω ενος φορουμ....

οπως επισης πως απο την μπασκετικη αναλυση περασαμε στην αναλυση του κατς.... καλυτερα να μην δοθει συνεχεια σε αυτο και ουτε να βγαινουν προς τα εξω θεματα που δεν αφορουν τους υπολοιπους.... δεν υπαρχει λογος να γινει τετοιος διαλογος....

καλα χριστουγεννα σε ολους και καλη ξεκουραση!!!!
lord7
καλημερα σας

ειλικρινα με λυπουν ολα οσα διαβασα ποιο πανω....

ομως πρεπει να πω οτι αυτο το site δεν ειναι για αυτο τον λογο....

αυτα τα πραγματα τα αναφερεις μονο αν υπαρχει και αντιλογος.....

και δεν ξερω αν εχω λαθος παντως για μενα λαθος εχει και οταν καποιος ξεκιναει τετοια πραγματα και οταν καποιος το συνεχιζει.....εδω ειναι που λεμε δειχνεισ ανωτεροτητα και δεν ασχολησε....

περαστικα στην κοπελα που χτυπισε το χερι της...

μεγαλο λαθος της αθλητριας να φυγει απο παγκο..

υ.γ. η αγκωνια δεν ειναι φαουλ αντιαθλητικο αλλα αποβολη......
ποιοι ηταν οι διαιτητες???
a9902
καλημέρα...να κάνω μία ερώτηση...όταν γράφετε στον ΜΕΛΑΣ Αληλούια τι ακριβώς εννοείται ...?
Ευχαριστώ...
soouza
Διάβασα τα γεγονότα του Μετς και προσωπικά θλίβομαι....Μετά από τέτοιες καταστάσεις γεννιούνται τα εξής ερωτήματα.Που είναι η αστυνομία?Τα σωματεία έχουν μεριμνήσει,στέλνοντας τα προγράμματα αγώνων στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής?Οι διαιτητές ελέγχονται από κανέναν?Αξιολογούνται?Οι παίκτριες που βρίζουν όπως και οι λοιποί φορείς γιατί δε τιμωρούνται?Οι ενστάσεις όταν γίνονται γιατί μένουν στο ράφι?
Κακώς,αν κάποιοι του Παγρατίου(δε γνωρίζω τι πραγματικά έγινε,απ όσα διαβάζω)άπλωσαν χέρι σε κοπέλες του Θωμά,δεν έχουν ήδη μυνηθεί από τις τελευταίες.....Μεσαιωνικού τύπου καταστάσεις περιγράφησαν πιο πάνω.Κρίμα! peace.gif
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 18 2007, 09:55 ) *
Διάβασα τα γεγονότα του Μετς και προσωπικά θλίβομαι....Μετά από τέτοιες καταστάσεις γεννιούνται τα εξής ερωτήματα.Που είναι η αστυνομία?Τα σωματεία έχουν μεριμνήσει,στέλνοντας τα προγράμματα αγώνων στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής?Οι διαιτητές ελέγχονται από κανέναν?Αξιολογούνται?Οι παίκτριες που βρίζουν όπως και οι λοιποί φορείς γιατί δε τιμωρούνται?Οι ενστάσεις όταν γίνονται γιατί μένουν στο ράφι?
Κακώς,αν κάποιοι του Παγρατίου(δε γνωρίζω τι πραγματικά έγινε,απ όσα διαβάζω)άπλωσαν χέρι σε κοπέλες του Θωμά,δεν έχουν ήδη μυνηθεί από τις τελευταίες.....Μεσαιωνικού τύπου καταστάσεις περιγράφησαν πιο πάνω.Κρίμα! peace.gif

απο αυτα που γνωριζω και ισχυουν τα τελευταια χρονια
η αστυνομια δεν ειναι υπευθυνη πλεον για τα γηπεδα στισ τοπικες κατηγοριες (εσκα,εσκανα)...υπευθυνα ειναι τα γηπεδουχα σωματεια....(καποτε ηταν η αστυνομια..πλεον οχι)
οι διαιτητες κρινονται...και οι καλοι προχαρανε οι ασχετοι μενουν να σφυριζουν χαμηλες κατηγοριες...τωρα αν τιμωρειται καποιος για καποιο ασχημο παιχνιδι δεν ξερω...
η εσκα δυστυχωσ δεν ειναι εοκ....οποτε μην περιμενετε σοβαρες τιμωριες...
BASKETBALL#6
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το δυσάρεστο θέμα των επεισοδίων...

Πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, οι παράγοντες και οι παίκτριες να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε σωστά μέσα στο γήπεδο και να αποκτήσουμε μπασκετική παιδεία!

Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι οτι δεν έχουν καμία δουλειά να διαμαρτήρονται στους διαιτητές και να τους βρίζουν! Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και νομίζω έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος!

Τέλος, πρέπει να σεβόμαστε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και να μην ξεχνάμε οτι και αυτοί αγαπάνε την ομάδα τους όπως και εμείς και έχουν το δικαίωμα να την υποστηρίζουν (με κόσμιο τρόπο φυσικά)!

Πρέπει όλοι να σκεφτούμε τη συμπεριφορά μας και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αν πραγματικά αγαπάμε το γυναικείο μπάσκετ και θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο να απολαμβάνουμε το θέαμα και να διασκεδάζουμε! bball.gif
soouza
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 18 2007, 18:57 ) *
Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το δυσάρεστο θέμα των επεισοδίων...

Πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, οι παράγοντες και οι παίκτριες να μάθουμε να συμπεριφερόμαστε σωστά μέσα στο γήπεδο και να αποκτήσουμε μπασκετική παιδεία!

Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι οτι δεν έχουν καμία δουλειά να διαμαρτήρονται στους διαιτητές και να τους βρίζουν! Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και νομίζω έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος!

Τέλος, πρέπει να σεβόμαστε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και να μην ξεχνάμε οτι και αυτοί αγαπάνε την ομάδα τους όπως και εμείς και έχουν το δικαίωμα να την υποστηρίζουν (με κόσμιο τρόπο φυσικά)!

Πρέπει όλοι να σκεφτούμε τη συμπεριφορά μας και να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αν πραγματικά αγαπάμε το γυναικείο μπάσκετ και θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο να απολαμβάνουμε το θέαμα και να διασκεδάζουμε! bball.gif

Ενδειξη fair play.....Mπράβο! 41.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(soouza @ Dec 18 2007, 18:59 ) *
Ενδειξη fair play.....Mπράβο! 41.gif

Ευχαριστώ! Αλλά κάποτε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν αυτονόητα... bball.gif
soouza
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 18 2007, 19:01 ) *
Ευχαριστώ! Αλλά κάποτε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν αυτονόητα... bball.gif

Να είσαι πάντα καλά.Να προβάλεις πάντα τέτοιες καθαρές απόψεις κι εύχομαι να τις κρατάς σε όλα τα επίπεδα της ζωή σου. smile.gif
don_rosa
QUOTE(maxim @ Dec 16 2007, 21:48 ) *
Οποιος αντικειμενικος παρατηρητης βρεθηκε στο γηπεδο της ΑΕΠΑΠ ξερει πολυ καλα τι συνεβη.Το τι θα γραψει ο καθενας εχει να κανει καθαρα με το ποια ομαδα εκπροσωπει.Σαν αντικειμενικος παρατηρητης λοιπον εχω να σχολιασω τα εξης: η αεπαπ δεν χρειαζεται καμια διαιτησια για να κερδισει τον θωμα.Η διαφορα τους ειναι τεραστια. Σε οτι αφορα τα γεγονοτα που αναφερει η lili4 ενα μονο εχω να σχολιασω,η παιχτρια που ονομαζεται Φιλιππακη ειναι επικινδυνη.Θα επρεπε να της απαγορευτει καθε ειδους αθλητικη δραστηριοτητα.Τσακωνεται σχεδον σε καθε παιχνίδι και ξυλοφορτωνει τις αντιπαλους της.Σε οτι αφορα το τι διαδραματιστηκαν εκτος αγωνιστικου χωρου,ειναι ολα κατακριτεα.Θεωρω ομως και ντροπη να πηγαινει πρωην παιχτρια του θωμα (ο θεος να την κανει γυναικα) και να πουλαει μουρη και τσαμπουκα και να βριζει τον προεδρο της ΕΟΚ.Αν παρ΄ολα αυτα το Νο 10 και το 14 της ΑΕΠΑΠ δεν σας γεμιζουν καθολου το ματι σαν παιχτριες παρακαλω πολυ να μην τις παρετε μεταγραφες στην ομαδα σας του χρονου.Συμβουλευω να κοιταμε πρωτα την καμπουρα τη δικια μας και μετα των αλλων.
Ευτυχως που πηγα εκει σημερα.Μεγαλες συγκινησεις το φετινο πρωταθλημα.

Θέλοντας να σχολιάσω αποκλειστικά και μόνο τα λεγόμενα του maxim σε bold, πρέπει να πω ότι η Φιλιππάκη (4) δεν έχει παίξει ποτέ αντιαθλητικά. Δυναμικά? Σίγουρα...Το επιβάλλει η θέση της άλλωστε. Ίσως να ξεχωρίζει σε πάθος από τις συμπαίκτριές της, που εδώ που τα λέμε τα κορίτσια του Αγ. Θωμά δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες...Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογούνται αυτά που λες και είναι κρίμα να στάζεις χολή για ένα άτομο εδώ μέσα ανώνυμα...Ειδικά για ένα άτομο που είναι σε κάθε παιχνίδι από τις κορυφαίες του αγώνα

Φιλικά
Don_Rosa
lord7
QUOTE(don_rosa @ Dec 19 2007, 14:58 ) *
Θέλοντας να σχολιάσω αποκλειστικά και μόνο τα λεγόμενα του maxim σε bold, πρέπει να πω ότι η Φιλιππάκη (4) δεν έχει παίξει ποτέ αντιαθλητικά. Δυναμικά? Σίγουρα...Το επιβάλλει η θέση της άλλωστε. Ίσως να ξεχωρίζει σε πάθος από τις συμπαίκτριές της, που εδώ που τα λέμε τα κορίτσια του Αγ. Θωμά δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες...Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογούνται αυτά που λες και είναι κρίμα να στάζεις χολή για ένα άτομο εδώ μέσα ανώνυμα...Ειδικά για ένα άτομο που είναι σε κάθε παιχνίδι από τις κορυφαίες του αγώνα

Φιλικά
Don_Rosa

θα συμφωνησω μαζι με την ροζα....αν και ποτε δεν εχω δει τον αγ θωμα σε αγωνα....επειδη το νετ μας παρεχει ανωνυμια δεν εχουμε δικαιωμα να κανουμε δημοσιο σχολιασμο για αλλα ατομα....αν καποιος αναφερει καποιο ονομα το οποιο δεν μπορει να κανει αντιλογο,ισως επειδη δεν συμμετεχει σε αυτο το forum, παρακαλω να λεει και το δικο του ονομα...

μην κρυβεστε πισω απο την οθονη....καθαρα λογια....
δηλαδη ειμαι η......και πιστευω οτι η......παιζει αντιαθλητικα....
lord7
αν δεν θελετε να λετε και εσεις ποιοι ειστε λοιπον μην αναφερετε εδω μεσα ονοματεπωνυμα......
αλλιωσ εχετε το θαρρος και να υποστιριζεται αυτο που λετε με υπογραφη σας.....

ευχαριστω.....
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 19 2007, 17:47 ) *
αν δεν θελετε να λετε και εσεις ποιοι ειστε λοιπον μην αναφερετε εδω μεσα ονοματεπωνυμα......
αλλιωσ εχετε το θαρρος και να υποστιριζεται αυτο που λετε με υπογραφη σας.....
ευχαριστω.....

lord είναι στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών,βάσει κανονισμού forum,να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους.Επειδή βέβαια συμμετείχα κι εγώ σε ένα θέμα με ένα/μια από τους συμφορουμίτες τον παρακάλεσα να μου αποκαλύψεει την ταυτότητα του σε πμ όπως έκανα κι εγώ.Από την άλλη διαβάστε όλοι το σχόλιο μου στη Β έσκα και θα καταλάβετε αυτό που έχω επανειλημένως πει για το πως ο καθένας προκαλεί χωρίς λόγο και πικάρει χωρίς να έχει λάβει της αντίστοιχης-εκάστοτε γνώσης των θεμάτων που θίγει. bball.gif
don_rosa
QUOTE(lord7 @ Dec 19 2007, 17:45 ) *
θα συμφωνησω μαζι με την ροζα....

Είμαι ο don_rosa όχι η Ρόζα παρεπιπτόντως...
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 19 2007, 15:54 ) *
lord είναι στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών,βάσει κανονισμού forum,να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους.Επειδή βέβαια συμμετείχα κι εγώ σε ένα θέμα με ένα/μια από τους συμφορουμίτες τον παρακάλεσα να μου αποκαλύψεει την ταυτότητα του σε πμ όπως έκανα κι εγώ.Από την άλλη διαβάστε όλοι το σχόλιο μου στη Β έσκα και θα καταλάβετε αυτό που έχω επανειλημένως πει για το πως ο καθένας προκαλεί χωρίς λόγο και πικάρει χωρίς να έχει λάβει της αντίστοιχης-εκάστοτε γνώσης των θεμάτων που θίγει. bball.gif

soouza αυτο που λεω ειναι να μην αναφερονται εδω μεσα ονοματα κια ατομα τα οποια δεν μπορουν να απαντησουν σε καποιεσ κατηγοριες που λεγονται....

αυτο και μονο....
melrok
QUOTE(lord7 @ Dec 20 2007, 00:01 ) *
soouza αυτο που λεω ειναι να μην αναφερονται εδω μεσα ονοματα κια ατομα τα οποια δεν μπορουν να απαντησουν σε καποιεσ κατηγοριες που λεγονται....

αυτο και μονο....

Ασε μας κυριε lord τωρα.....Αν δεν γνωριζεις μη μιλας καλυτερα....Για ολα εχεις αποψη και γνωμη χωρις να ξερεις....Ημαρτον..... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
basket4
παιδια μην βγαινετε off topic.
για τις προσωπικες αντιπαραθεσεις υπαρχουν τα πμ
peace.gif
tsops
QUOTE(berdebe @ Dec 17 2007, 16:38 ) *
Θα επανέλθω με εμπεριστατωμένη ανάλυση....

Καλημέρα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον berdebe για την ανάλυση που μας προσέφερε και να υπενθυμίσω ότι το τόπικ της Α' ανέκαθεν έλκυε τέτοιου είδους εμπεριστατωμένες απόψεις. Είμαι καλός γνώστης της κατηγορίας και θεωρώ το ποστ σου από τα καλύτερα της χρονιάς. Καλή συνέχεια και αναμένουμε και την εμπεριστατωμένη wink.gif
tsops
QUOTE(...xwris sxolia... @ Dec 17 2007, 20:54 ) *
Καλησπέρα σε όλους/όλες!
Έλεγα πως δεν θα μπω να σχολιάσω τίποτα, μα ειλικρινά, αυτά που διαβάζω δεν αντέχονται!!!!!

Και κακώς σχολίασες. Παιδιά, το φόρουμ δεν είναι το "αποκούμπι" των παραπόνων που δεν μπορείτε να κάνετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως στις μεγάλες κατηγορίες. Εάν θέλετε να αναφέρετε τέτοιου είδους γεγονότα, μπορείτε να φτιάξετε ένα blog και να το διαχειρίζεστε εσείς με δική σας ευθύνη.

Το έχουμε πει 100 φορές ότι τα ποστ σας πρέπει να είναι ουσιώδη και να μην δυναμιτίζουν καταστάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο σε αυτές τις περιπτώσεις και σαφώς συμμεριζόμαστε ότι στα ελληνικά γήπεδα δυστυχώς υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, παρά ταύτα, το τονίζω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ να μπαίνουμε σε τέτοιες εξωμπασκετικές συζητήσεις.

Σας έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι θα υπάρξει η αντίστοιχη ποινή μη συμμόρφωσης με τον κανονισμό και υπενθυμίζω ότι η εφαρμογή του θα είναι πιστή.

Πάρτε μερικά παραδείγματα από χρήστες όπως ο soouza, ο berry και ο berdebe (και πολλοί άλλοι). Μην κάνετε πρότυπά σας τις μικρότητες και τον εξωγηπεδισμό. Είναι κρίμα.

Καλές συζητήσεις smile.gif
a9902
ΜΕΛΑΣ: Δυνατή ομάδα. Εχει την έδρα κ την εμπειρία, αλλά έχει ..εκνευρισμό κ προβλέψιμο παιχνίδι. Ξεχωρίζει η Μακρυνίκα, από τις καλύτερες της κατηγορίας. Πιθανή θέση: 6 - 10
Με μια λέξη:
ΜΕΛΑΣ: Αληλούια

να σου κάνω μία ερώτηση....για σένα τι είναι το προβλέψιμο παιχνίδι ? ? ?
Και αφού θεωρείς προβλέψιμο το παιχνίδι του ΜΕΛΑΣ, τότε γιατί δεν τον κερδίζουν οι ομάδες...?
Αφού ξέρουν πως παίζει ο ΜΕΛΑΣ γιατί είναι εκεί που είναι...???? Δεν υπάρχει προβλέψιμο παιχνίδι στο μπάσκετ...ή αν υπάρχει τότε το αντιμετωπίζεις σχετικά έυκολα!!!!

Τι εννοείς όταν γράφεις Αληλούια ? ? Θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο....
Σε ευχαριστώ ....
α9902
soouza
QUOTE(a9902 @ Dec 20 2007, 13:17 ) *
ΜΕΛΑΣ: Δυνατή ομάδα. Εχει την έδρα κ την εμπειρία, αλλά έχει ..εκνευρισμό κ προβλέψιμο παιχνίδι. Ξεχωρίζει η Μακρυνίκα, από τις καλύτερες της κατηγορίας. Πιθανή θέση: 6 - 10
Με μια λέξη:
ΜΕΛΑΣ: Αληλούια
να σου κάνω μία ερώτηση....για σένα τι είναι το προβλέψιμο παιχνίδι ? ? ?
Και αφού θεωρείς προβλέψιμο το παιχνίδι του ΜΕΛΑΣ, τότε γιατί δεν τον κερδίζουν οι ομάδες...?
Αφού ξέρουν πως παίζει ο ΜΕΛΑΣ γιατί είναι εκεί που είναι...???? Δεν υπάρχει προβλέψιμο παιχνίδι στο μπάσκετ...ή αν υπάρχει τότε το αντιμετωπίζεις σχετικά έυκολα!!!!

Τι εννοείς όταν γράφεις Αληλούια ? ? Θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο....
Σε ευχαριστώ ....
α9902

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να πω κι εγώ για το Μελά.
Καλή ομάδα,παίκτριες με ρόλους,δύναμη σε επίθεση και άμυνα.Εξαιρετική και η Μαργαρίτα η Μάλαμα με σοβαρό προφιλ και καλές γνώσεις.Θα ήθελα να θυμίσω ότι είναι και δύσκολο το πρωτάθλημα, έτσι για να μην αναρωτιέστε γιατί δε σκαρφαλώνουν τέτοιου είδους ομάδες,παραπάνω.Εξίσου σημαντική δουλεία γίνεται και στα τμήματα υποδομής γεγονός που χαρακτηρίζει ακόμα πιο γοητευτική την προσπάθεια αυτή! bball.gif
basket_7
QUOTE(maxim @ Dec 16 2007, 21:48 ) *
Οποιος αντικειμενικος παρατηρητης βρεθηκε στο γηπεδο της ΑΕΠΑΠ ξερει πολυ καλα τι συνεβη.Το τι θα γραψει ο καθενας εχει να κανει καθαρα με το ποια ομαδα εκπροσωπει.Σαν αντικειμενικος παρατηρητης λοιπον εχω να σχολιασω τα εξης: η αεπαπ δεν χρειαζεται καμια διαιτησια για να κερδισει τον θωμα.Η διαφορα τους ειναι τεραστια. Σε οτι αφορα τα γεγονοτα που αναφερει η lili4 ενα μονο εχω να σχολιασω,η παιχτρια που ονομαζεται Φιλιππακη ειναι επικινδυνη.Θα επρεπε να της απαγορευτει καθε ειδους αθλητικη δραστηριοτητα.Τσακωνεται σχεδον σε καθε παιχνδι και ξυλοφορτωνει τις αντιπαλους της.Σε οτι αφορα το τι διαδραματιστηκαν εκτος αγωνιστικου χωρου,ειναι ολα κατακριτεα.Θεωρω ομως και ντροπη να πηγαινει πρωην παιχτρια του θωμα (ο θεος να την κανει γυναικα) και να πουλαει μουρη και τσαμπουκα και να βριζει τον προεδρο της ΕΟΚ.Αν παρ΄ολα αυτα το Νο 10 και το 14 της ΑΕΠΑΠ δεν σας γεμιζουν καθολου το ματι σαν παιχτριες παρακαλω πολυ να μην τις παρετε μεταγραφες στην ομαδα σας του χρονου.Συμβουλευω να κοιταμε πρωτα την καμπουρα τη δικια μας και μετα των αλλων.
Ευτυχως που πηγα εκει σημερα.Μεγαλες συγκινησεις το φετινο πρωταθλημα.

sorry που σχολιάζω post που γράφτηκε πριν κάποιες μέρες αλλά τώρα το είδα
maxim... καλά θα κάνεις να προσέχεις το στόμα σου, ειδικά αν είσαι (όπως φαίνεται) τελείως άσχετος/η.
Την παίχτρια Φιλιππάκη όπως την είπες την ξέρω πολύ καλά και δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά που αναφέρεις, την έχω δει να παίζει και ξέρω ότι το μόνο πρόβλημά της είναι ότι έχει να κάνει με τραγικούς διαιτητές (που υπάρχουν παντού πόσο μάλλον στο γυναικείο τοπικό basket), και άσχετους παράγοντες και φιλάθλους που ούτε να σχολιάσουν κάτι σωστά δεν ξέρουν. Για το ότι ξυλοφορτώνει τις αντιπάλους της, μόνο αστείο μπορώ να το θεωρήσω δεδομένου του ξύλου που τρώει επειδή δεν μπορούν να την αντιμετοπίσουν με άλλο τρόπο.
Για να τελειώνουμε γιατί δεν μπορώ να ασχολούμε με χαζά θέματα, πέρα ότι είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα για μια αθλήτρια (ειδικά εφόσον δεν ξέρεις τπτ) μην ξαναμιλήσεις έτσι για τη συγκεκριμένη...

συγνώμη για τον τόνο στα μέλη του forum αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους και να μη λέει ο καθένας όι του κατέβει...!!!
soouza
QUOTE(basket_7 @ Dec 21 2007, 04:40 ) *
sorry που σχολιάζω post που γράφτηκε πριν κάποιες μέρες αλλά τώρα το είδα
maxim... καλά θα κάνεις να προσέχεις το στόμα σου, ειδικά αν είσαι (όπως φαίνεται) τελείως άσχετος/η.
Την παίχτρια Φιλιππάκη όπως την είπες την ξέρω πολύ καλά και δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά που αναφέρεις, την έχω δει να παίζει και ξέρω ότι το μόνο πρόβλημά της είναι ότι έχει να κάνει με τραγικούς διαιτητές (που υπάρχουν παντού πόσο μάλλον στο γυναικείο τοπικό basket), και άσχετους παράγοντες και φιλάθλους που ούτε να σχολιάσουν κάτι σωστά δεν ξέρουν. Για το ότι ξυλοφορτώνει τις αντιπάλους της, μόνο αστείο μπορώ να το θεωρήσω δεδομένου του ξύλου που τρώει επειδή δεν μπορούν να την αντιμετοπίσουν με άλλο τρόπο.
Για να τελειώνουμε γιατί δεν μπορώ να ασχολούμε με χαζά θέματα, πέρα ότι είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα για μια αθλήτρια (ειδικά εφόσον δεν ξέρεις τπτ) μην ξαναμιλήσεις έτσι για τη συγκεκριμένη...

συγνώμη για τον τόνο στα μέλη του forum αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους και να μη λέει ο καθένας όι του κατέβει...!!!

Το κακό της ιστορίας ξέρετε ποιο είναι?Όλοι εμείς που δεν έχουμε εικόνα για το τι έγινε πραγματικά,δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μια κι οι απόψεις διαφοροποιούνται από άτομο σε άτομο! bball.gif
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 21 2007, 10:16 ) *
Το κακό της ιστορίας ξέρετε ποιο είναι?Όλοι εμείς που δεν έχουμε εικόνα για το τι έγινε πραγματικά,δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μια κι οι απόψεις διαφοροποιούνται από άτομο σε άτομο! bball.gif

θα συμφωνισω μαζι σου .....τελικα εμεις αρχιζουμε να τα πηγαινουμε καλα....χαχαχα....
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 21 2007, 12:57 ) *
θα συμφωνισω μαζι σου .....τελικα εμεις αρχιζουμε να τα πηγαινουμε καλα....χαχαχα....

Δεν έχει να κάνει.......Όταν υπάρχουν απόψεις μπασκετικές και μη παρακολουθώ και συμμετέχω.Όταν όμως έχουμε εισβολή writter με λαθασμένο σκοπό,τότε είναι γεγονός πως με ενοχλεί!
niki6
Xρονια Πολλα και Καλες Γιορτες σε ολους! Ας επιστρεψουμε στα γηπεδα ολοι υγιεις και θα εχουμε σιγουρα πολλα να λεμε! Merry Christmas!! thumbsup.gif
kopa5
Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Επέστρεψα από Αράχωβα όπου πέρασα τέλεια!
Σήμερα ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και μάλιστα στο site του Δεσποτάκη (www.despotakis.gr) διάβάσα το παρακάτω κείμενο, το οποίο είναι πράγματι πολύ ξεκάθαρο, έντιμο και επαγγελματικό από την πλευρά του coach.
(Πάντως δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τις ταυτότητες των προπονητών, ποιοί έχουν δικαίωμα να γίνονται προπονητές κτλ. θυμάμαι οτι κάποτε υπήρχαν πολλές ενστάσεις για κάποιους τέτοιους λόγους. Ας μας διαφωτίσει όποιος γνωρίζει το θέμα).

"Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ"
ΑΕΚ Περιστερίου
"Με αφορμή τις διάφορες συζητήσεις που γίνονται για τον ρόλο μου στην ΑΕΚ Περιστερίου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, ώστε να γνωρίζουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, τι ακριβώς κάνω εγώ εκεί. Δεν είναι σωστό για κανέναν να υπάρχουν ασάφειες και λανθασμένες εντυπώσεις και επίσης είναι αντιεπαγγελματικό να χρεώνομαι εγώ την πολύ καλή δουλειά κάποιου συναδέλφου, ο οποίος μοχθεί πολύ για την ομάδα του.
Το περασμένο καλοκαίρι, 2-3 ημέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές δέχτηκα μια πρόταση συνεργασίας από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον κύριο Μάρκο. Του εξήγησα ότι δεν με ενδιέφερε η θέση του προπονητή για δύο λόγους. 1ον επειδή δούλευα στον Παγχιακό και 2ον επειδή στην ομάδα υπήρχε ήδη προπονητής, ο Γιάννης Λιαπάκης. Συμφωνήσαμε λοιπόν να έχω τον ρόλο του "τεχνικού σύμβουλου", να ελέγχω τη δουλειά όλων των τμημάτων υποδομής και να βοηθήσω τον Λιαπάκη στο προπονητικό του ξεκίνημα.
Η ΕΣΚΑ είναι ο ιδανικός τόπος για να ξεκινήσει ένας προπονητής την καριέρα του. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, αρκετές καλές παίκτριες και κάποιος που έχει όρεξη για δουλειά μπορεί να δημιουργήσει. Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες και είχα την τύχη να ζήσω πολύ καλές στιγμές, τις οποίες τιμώ και σέβομαι και φυσικά δεν ξεχνώ ποτέ!
Προπονητής λοιπόν της γυναικείας ομάδας είναι ο Λιαπάκης, ο οποίος θα δηλώνεται και επίσημα στο φύλλο αγώνα μόλις τελειώσει την σχολή προπονητών και αποκτήσει το δίπλωμα και την απαιτούμενη ταυτότητα. Εγώ είμαι ο "τεχνικός σύμβουλος" στο τμήμα και αυτό θα είμαι μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Μάλιστα η παρουσία μου στο γήπεδο δεν είναι απαραίτητη καθημερινά, βάσει συμφωνίας με την διοίκηση.

Όσο για το ανδρικό τμήμα, έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία του εδώ και τέσσερις εβδομάδες, μετά την παραίτηση του προηγούμενου προπονητή για προσωπικούς λόγους.
Πρόκειται για μια αξιόλογη, νεανική ομάδα, που αν δουλέψει με συνέπεια και σοβαρότητα θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον, αφού έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν ξέρω αν οι μπασκετικές μου υποχρεώσεις, μου επιτρέψουν να είμαι μαζί τους μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως σίγουρα αυτό το τμήμα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και αυτό πρέπει η διοίκηση της ΑΕΚ Περιστερίου να το λάβει πολύ σοβαρά υπ’όψιν της."
a9902
Καλημέρα σε όλους σας !!!!! Χρόνια πολλά χρόνια καλά!!!!!! blove.gif
Ευτυχισμένο το νέο ετος, με υγεία & όμορφο μπάσκετ. Εύχομαι χωρίς άλλους τραυματισμούς για όλους!!!!!!!
Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες τις ομάδες !!!!
a9902
Για να επανέλθουμε πίσω στις συζητήσεις & προβλέψεις μας!!!!
τι έχουμε για την επόμενη εβδομάδα ? ?

13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/2008 20:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
13/01/2008 19:00:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 2
13/01/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
13/01/2008 13:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
13/01/2008 17:30:00 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2
13/01/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
13/01/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
soouza
QUOTE(a9902 @ Jan 3 2008, 09:08 ) *
Για να επανέλθουμε πίσω στις συζητήσεις & προβλέψεις μας!!!!
τι έχουμε για την επόμενη εβδομάδα ? ?
13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/2008 13:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
13/01/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

Καλημέρα καλή χρονιά στους της Α Έσκα!Ας δώσω κι εγώ προγνωστικά,αν μου επιτρέπετε.
Συμφωνώ με τα περισσότερα του α9902.
Δάφνη-Ιωνικός.Ο Ιωνικός θα δυναμώσει πολύ στο δεύτερο γύρο γιατί έχουμε προσθήκες αθλητριών που δεν αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.Μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι η Δάφνη μετά τη διακοπή.
Θωμάς-Προμηθέας.Μοιάζει περισσότερο με διπλό.Δε γνωρίζω το Θωμά,μιλώ βάσει αποτελεσμάτων!Βέβαια ο Θωμάς δεν έχει περιθώρια για άλλη ήττα από ομάδες ίδιας περίπου βαθμολογικής κατάστασης.
dolly12
καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χωρις τραυματισμους!

σοουζα για ποιες προσθηκες μιλας αν επιτρεπεται?
soouza
QUOTE(dolly12 @ Jan 3 2008, 14:22 ) *

Απ όσο ξέρω επέστρεψαν δύο-τρεις έμπειρες παίκτριες,τις είδα και σε φιλικό,που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορα!
jsoiler
QUOTE(dolly12 @ Jan 3 2008, 12:22 ) *

Η μια είναι σίγουρα η Τηλεμάχου!Κατα πάσα πιθανότητα επέστρεψε και η Μαστροθεωδόρου οπότε η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου γύρου........
anti15
QUOTE(jsoiler @ Jan 4 2008, 04:56 ) *
Η μια είναι σίγουρα η Τηλεμάχου!Κατα πάσα πιθανότητα επέστρεψε και η Μαστροθεωδόρου οπότε η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου γύρου........

Καλημερα και καλη χρονια..Τη μονη προσθηκη που εκανε ο ιωνικος ειναι η Τηλεμαχου και καμια αλλη.Και θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι θα εχει μια πολυ διαφορετικη εικονα στον δευτερο γυρο.
soouza
QUOTE(anti15 @ Jan 4 2008, 12:28 ) *
Καλημερα και καλη χρονια..Τη μονη προσθηκη που εκανε ο ιωνικος ειναι η Τηλεμαχου και καμια αλλη.Και θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι θα εχει μια πολυ διαφορετικη εικονα στον δευτερο γυρο.

Η εικόνα που παρουσιάζει τώρα ο Ιωνικός θα είναι πολύ διαφορετική,όντως,και θα είναι λογικά η ομάδα που θα κάνει τη διαφορά στο δεύτερο γύρο.Μένει κι από τις ίδιες να μη μας διαψεύσουν!
anti15
QUOTE(soouza @ Jan 4 2008, 13:15 ) *
Η εικόνα που παρουσιάζει τώρα ο Ιωνικός θα είναι πολύ διαφορετική,όντως,και θα είναι λογικά η ομάδα που θα κάνει τη διαφορά στο δεύτερο γύρο.Μένει κι από τις ίδιες να μη μας διαψεύσουν!

Κρύβει πολλές εκπλήξεις το πρωτάθλημα και έχει πολύ δρόμο ακόμα.Δεν ξέρω αν ο Ιωνικός θα κάνει την διαφορά πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παιξει το μπάσκετ που ξέρει ώστε να το ευχαριστηθούν πρωτα όσες κοπέλες είναι σε αυτήν την ομάδα και όσοι από πέρσι πίστεψαν σ αυτήν...
soouza
QUOTE(anti15 @ Jan 4 2008, 14:23 ) *
Κρύβει πολλές εκπλήξεις το πρωτάθλημα και έχει πολύ δρόμο ακόμα.Δεν ξέρω αν ο Ιωνικός θα κάνει την διαφορά πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παιξει το μπάσκετ που ξέρει ώστε να το ευχαριστηθούν πρωτα όσες κοπέλες είναι σε αυτήν την ομάδα και όσοι από πέρσι πίστεψαν σ αυτήν...

Moυ αρέσει εν τέλλει ο Ιωνικός!Παρουσιάζει ένα σύνολο που ψάχνει τις φάσεις,παίζει άμυνα,θέλει να τρεξει,πάιζει και set.Σε μία μπασκετική σεζόν υπάρχουν κι οι αστάθμητοι παράγοντες που,απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,επηρέασαν την ομάδα της Φιλαδέλφειας.Η συνέχεια επί των τεσσάρων γραμμών! bball.gif
diama13
QUOTE(soouza @ Jan 5 2008, 13:17 ) *
Moυ αρέσει εν τέλλει ο Ιωνικός!Παρουσιάζει ένα σύνολο που ψάχνει τις φάσεις,παίζει άμυνα,θέλει να τρεξει,πάιζει και set.Σε μία μπασκετική σεζόν υπάρχουν κι οι αστάθμητοι παράγοντες που,απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω,επηρέασαν την ομάδα της Φιλαδέλφειας.Η συνέχεια επί των τεσσάρων γραμμών! bball.gif

εσενα ολοι σου αρεσουν,χαχα................. smiley.gif icon_wave.gif
soouza
[quote name='diama13' date='Jan 5 2008, 16:33 ' post='146120']
εσενα ολοι σου αρεσουν,χαχα................. smiley.gif icon_wave.gif
Όχι και όλοι......Το ξέρω πως είναι παράξενο να λες καλά λόγια για τους άλλους!Όλοι έχουμε αδυναμίες......
Βέβαια μου αρέσει να σχολιάζω θετικά παρά να εμφανίζομαι μία στο τόσο να λέω το ποιήμα μου.... bball.gif
Καλό μου diamaki εδώ μου αρέσει η αριστερή ζεμπεκιά σου tongue.gif
basket4
13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/2008 14:30:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
13/01/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1
13/01/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
dolly12
13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/2008 14:30:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1 δεν ειναι πολυ απι8ανο και το 2 ωραιο παιχνιδι
13/01/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2, αν ισχυει οτι γυρισε και η τηλεμαχου ο ιωνικος ειναι πολυ δυνατος μεσα στα καλαθια
13/01/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1 λογω εδρας αν παιξει πληρης, δεν εχει αλλο περιθωριο για ηττα
soouza
Έχω γράψει τα πρωγνωστικά μου λέγοντας πως πρόκειται για αμφίροπη αγωνιστική!Οι πιο ανέτοιμες ομάδες ίσως να είναι και πιο επικίνδυνες δεδομένου πως δεν έχουν να χάσουν κάτι.Επίσης η μεγάλη αυτή διακοπή έδωσε το δικαίωμα σε όσες ομάδες δουλέψουν να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.Θα έχουμε εκπλήξεις?Κυριακή κοντή εορτή! bball.gif
kopa5
QUOTE(soouza @ Jan 7 2008, 16:44 ) *
Έχω γράψει τα πρωγνωστικά μου λέγοντας πως πρόκειται για αμφίροπη αγωνιστική!Οι πιο ανέτοιμες ομάδες ίσως να είναι και πιο επικίνδυνες δεδομένου πως δεν έχουν να χάσουν κάτι.Επίσης η μεγάλη αυτή διακοπή έδωσε το δικαίωμα σε όσες ομάδες δουλέψουν να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.Θα έχουμε εκπλήξεις?Κυριακή κοντή εορτή! bball.gif

Συμφωνώ απόλυτα. Η διακοπή των Χριστουγέννων κρίνει πολλά για την συνέχεια... bball.gif
jsoiler
13η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/2008 14:30:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
13/01/2008 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.