ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jun 6 2008, 02:10
ΤΑΡΠΛΕΙ χωρις συζητηση.
SlobodaN
Jun 6 2008, 10:32
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 6 2008, 03:10 )
ΤΑΡΠΛΕΙ χωρις συζητηση.
Δεν αμφέβαλλα..
QUOTE(Rondo @ Jun 3 2008, 19:51 )
Ο Ντομινίκ ήταν βέβαια...
Ο οποίος μας καταφόρτωσε τα καλάθια ιδιαίτερα στον πέμπτο τελικό..
QUOTE(SlobodaN @ Jun 6 2008, 11:32 )
Ο οποίος μας καταφόρτωσε τα καλάθια ιδιαίτερα στον πέμπτο τελικό..
MVP του 1ου από τα 4(!!!!!!!!!) ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού στο Παρίσι...Δεν ήρθε καλύτερος Αμερικάνος ποτέ στην Ελλάδα...Ξέχασα και τον ΘΕΟ Μπάιρον Σκοτ(αυτός σας έβαλε καλάθια
) που ήρθε το 1997...Απίστευτος...
SlobodaN
Jun 6 2008, 20:00
QUOTE(Rondo @ Jun 6 2008, 15:47 )
MVP του 1ου από τα 4(!!!!!!!!!) ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού στο Παρίσι...Δεν ήρθε καλύτερος Αμερικάνος ποτέ στην Ελλάδα...Ξέχασα και τον ΘΕΟ Μπάιρον Σκοτ(αυτός σας έβαλε καλάθια
) που ήρθε το 1997...Απίστευτος...
Αν ζητούσαμε ΜVP Rondo θα βάζαμε στη λίστα και τον David Rivers. Ξαναδές τι λέει η ερώτηση γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει το νόημά της
SlobodaN
Jun 6 2008, 20:10
QUOTE(Rondo @ Jun 6 2008, 21:02 )
Θα συνεχίσω να προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι υπάρχει μία λίστα απο πάνω με τους καλύτερους σκόρερ. Θεωρείς τυχαίο ότι δεν μπήκε ο Ντομινίκ? Θεωρείς τον Ντομινίκ στην Ελλάδα,πρόσεχε τι λέω, στην Ελλάδα καλύτερο και πιο συνεπή σκόρερ από τον Walter Berry ας πούμε? Και εν πάσει περιπτώσει το πιο εύκολο αυτή τι στιγμή για μένα είναι να απαντήσω στο χιούμορ σου αλλά προτιμώ να μείνουμε εντός θέματος
QUOTE(SlobodaN @ Jun 6 2008, 21:10 )
Θα συνεχίσω να προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι υπάρχει μία λίστα απο πάνω με τους καλύτερους σκόρερ. Θεωρείς τυχαίο ότι δεν μπήκε ο Ντομινίκ? Θεωρείς τον Ντομινίκ στην Ελλάδα,πρόσεχε τι λέω, στην Ελλάδα καλύτερο και πιο συνεπή σκόρερ από τον Walter Berry ας πούμε? Και εν πάσει περιπτώσει το πιο εύκολο αυτή τι στιγμή για μένα είναι να απαντήσω στο χιούμορ σου αλλά προτιμώ να μείνουμε εντός θέματος
Καλά δεν έπαιξαν το ίδιο χρονικό διάστημα για να μπορούμε να κρίνουμε την εν Ελλάδι προσφορά του καθένα...Έχω άδικο σε αυτό???
SlobodaN
Jun 6 2008, 20:13
QUOTE(Rondo @ Jun 6 2008, 21:12 )
Καλά δεν έπαιξαν το ίδιο χρονικό διάστημα για να μπορούμε να κρίνουμε την εν Ελλάδι προσφορά του καθένα...Έχω άδικο σε αυτό???
Είδες λοιπόν που έρχεσαι στα λόγια μου?
Oπως και να χει βρε Ροντο με τα στοιχεια που εχουμε στα χερια μας κρινουμε.Ισως αν εμενε ο Ντομινικ και αλλα χρονια η ειχε ερθει πιο μικρος να τους ειχε προσπερασει ολους.Ομως την μια χρονια που εμεινε σιγουρα δεν ξεπερασε παικτες οπως ο Μπερι ο Ταρπλει ο Ουιγκινς η ο Φορντ.
Πιστευω οτι ο Γκριρ εχει την δυνατοτητα αν μεινει καποια χρονια στην Ελλαδα να μπει σε αυτην την λιστα.Αυτην την στιγμη ειναι μεσα στους 2-3 καλυτερους σκορερ στην Ευρωπη και μεσα στους 2-3 καλυτερους σουτερ..
SlobodaN
Jun 6 2008, 20:20
QUOTE(apkat @ Jun 6 2008, 21:15 )
Oπως και να χει βρε Ροντο με τα στοιχεια που εχουμε στα χερια μας κρινουμε.Ισως αν εμενε ο Ντομινικ και αλλα χρονια η ειχε ερθει πιο μικρος να τους ειχε προσπερασει ολους.Ομως την μια χρονια που εμεινε σιγουρα δεν ξεπερασε παικτες οπως ο Μπερι ο Ταρπλει ο Ουιγκινς η ο Φορντ.
Πιστευω οτι ο Γκριρ εχει την δυνατοτητα αν μεινει καποια χρονια στην Ελλαδα να μπει σε αυτην την λιστα.Αυτην την στιγμη ειναι μεσα στους 2-3 καλυτερους σκορερ στην Ευρωπη και μεσα στους 2-3 καλυτερους σουτερ..
Συμφωνώ αλλά όσο και αν σου φαίνεται παράξενο θα ήθελα να τον ξαναδώ τον Lynn του χρόνου.. Με υποψιασμένες τις άμυνες πάνω του..
Weekendman
Jun 6 2008, 20:58
Αλφόνσο Φόρντ και Μιτσέλ Ουίγκινς οι δύο μεγαλύτεροι σκόρερ σε διάρκεια που πέρασαν απο την Ελληνική Α1.
Giorgos#4
Jul 10 2008, 11:41
1. ΑL
2.INGRAM
3.WIGINS
Πραγματικά απίστευτοι παίχτες που έχουν γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Θα συνφωνήσω που δε μπήκε μέσα ο Dominique - τον οποίο θεωρώ το μεγαλύτερο παίχτη που ήρθε από NBA στην Ευρώπη - αλλά θεωρώ πως μέσα στη λίστα θα πρεπε να μπει και Tony White. Τον θυμάστε ; Ένας κοντούλης playmaker-scorer που έπαιξε τρία χρόνια στην Ελλάδα (1993-1995) σε ΑΕΚ και ΑΡΗ και σκόραρε περίπου 1500 πόντους σε 60 παιχνίδια , δλδ 25,4 πόντους μ.ο. Και δεν είναι μόνο αυτός, να θυμηθούμε ακόμα Xavier mc Daniel στον Ηρακλή, Gary Grant στον Άρη, Μέλβιν Τσίτουμ σε Δάφνη , Λάρισα , Περιστέρι , αλλά και πιο παλιά Χάρισον Ερλ στο Παγκράτι και σίγουρα είναι κι άλλοι που μου διαφεύγουν. Μιλάμε για περιπτώσεις παιχτών που ο καθένας τους είχα minimum ένα μέσο όρο 25 πόντων ανά ματς.
a bullet for your head
Aug 7 2008, 02:39
Καλυτερος ολων κ σε μεσους ορους(Διορθωστε με αν κανω λαθος)κ' σε διαρκεια ηταν ο Ντειβιντ Ινγκραμ του Ηρακλη,με το ''φονικο'' αριστερο του χερι.Ο μονος που ''αμφισβητουσε'' την ''μονοκρατορια'' του Νικ Γκαλη τοτε.
panagiotisTheDream
Sep 15 2008, 12:53
Έστω και αργοπορημένα ας τους πω....
David Rivers (killer!), Eddie Johnson, Roy Tarpley.
insideman75
Sep 15 2008, 13:06
με διαφορα David Ingram ο άνθρωπος ήταν απίστευτος. Κλασική περίπτωση 2αριου παλιάς κοπής. Ο μόνος που είχε Μ.Ο πόντων αντίστοιχων του Γκάλη. Μια ομάδα μόνος του.
Μετά ο Walter Berry και μετά ο Henry Turner.
Δεν μπορώ να μην βάλω στην ψήφο μου κριτήρια όπως η φανέλα τις ομάδας που έπαιζαν.. άλλο να σκοράρεις στην δάφνη ας πούμε και άλλο στον Πανιώνιο εκείνης ειδικά της εποχής.
sporting b.c.
Sep 20 2008, 20:56
Monkey D. Luffy
Sep 20 2008, 21:31
Θα ελεγα Ουιγκινς.. Αλλα ο Μιτσελ ποτε δεν πηγε σε μεγαλυτερη ομαδα να αποδειξει αν μπορει να σκοραρει και ετσι.
Οποτε ψηφιζω τον αημνειστο Αλφονσο Φορντ.
Γεια παντα στις καρδιες μας Αλ
Giorgos#4
Mar 7 2009, 12:00
τα τελευταια 2 χρονια εχουν υπαρξει μεγαλοι αμερικανοι σκορερ στο πρωταθλημα μας οπως ο τζαμπερ, ο γκραντι και ο σμιθ οι οποιοι μπορει να μην ειχαν μεσο ορο 25 ποντος αλλα μην ξεχναμε πως ειναι αλλες οι εποχες!
reignman
Mar 7 2009, 13:05
2 χρονια και το τοπικ αυτο ακομα ζει!!!!!!!
Ψηφίζω και εγώ τον Αλφόνσο Φορντ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ
neopen32
Mar 27 2009, 16:48
Ο eddie Johnson αν και ήρθε πολύ μεγάλος στην ηλικία, ήταν φοβερός σκόρερ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Mar 28 2009, 23:03
Mitchell Wiggins.
Εβαζε 30αρες στην πιο καλη εποχη της Α1.
Ο ορισμος του σκορερ.
Ο Ινγκραμ ηταν φοβερος παιχτης, αλλα σε εποχη που η Α1 ηταν της πλακας.
Ο Φορντ ηταν πολυ καλος, αλλα οχι τετοιου επιπεδου
Ο γεροΕντι ηταν με διαφορα ο καλυτερος σουτερ που περασε ποτε.
Ο Μπερι ηταν απλα ο Μπερι. Ενας και μοναδικος.
και για το τελος αφησα τον ΡΟΙ ΤΑΡΠΛΕΙ
ο καλυτερος και πληρεστερος ξενος παιχτης που επαιξε στην Α1
gallistis
Apr 20 2009, 18:03
δυο παιχτες που δε τους ειδα στη ψηφοφορια ειναι ο σεην χιλ(μακεδονικος,νηαρ ηστ) και ο μεγαλος αντριου γκεητζ(απολλων πατρας).και οι δυο αυστραλοι και μεγαλα πολυβολα ιδιαιτερα ο πρωτος που ειχε ερθει και σε καλη ηλικια και τον ειδαμε για αρκετο καιρο.και ο γκεητζ ηταν σουπερ αλλα ηρθε στα τελειωματα.κατα τ'αλλα ψηφισα τον μιτσελ που πραγματικα ηταν κατι το απιστευτο
Timemaster
May 1 2009, 14:09
ψηφίζω με αφαιρετική μέθοδο:
αφαιρώ όλου; της λίστας που παίξανε κάτω από 3 χρόνια
οπότε μένουν οι:
David Ancram
Mitchell Wiggi
Alfonso Ford
Roy Tarpley
Walter Berry
από αυτούς αφαιρώ τον Mitchell Wiggins επειδή έπαιξε σε ομάδες τρίτης τάξης και αξίας (Μίλωνας, Σπόρτιγκ) και δεύτερης (Πανιώνιο)
δ
ε ψηφίζω τον Walter Berry επειδή έπαιζε πολλά χρόνια και ενώ έχει τα διπλάσια παιχνίδια από τους άλλους και τους δεύτερους περισσότερους πόντους οι μέσοι όροι του είναι ποιο χαμηλοί
ο μεγάλος Roy Tarpley δε ψηφίζεται επειδή έπαιξε ουσιαστικά 2,5 χρονιές (στον Έπερο είχε μόνο 2 παιχνίδια με 22 πόντους συνολικά) ενώ στον Άρη έχασε τη μισή χρονιά συν ότι ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα με πολύ μεγάλη διαφορά στο επίπεδο από τις άλλες και είχε γενικά έμφαση στο σκοράρισμα. Όταν μια ομάδα έχει τέτοια περιφέρεια και πετυχαίνει 100ρες λογικό είναι να έχει ψιλό που βάζει 20+ πόντους σε κάθε παιχνίδι χωρίς να θέλω να μειώσω την μεγάλη συνολική του παρουσία.
Το μεγάλο δίλημμα είναι είναι FORD-ANCRAM όπου ο πρώτος έχει παίξει σε ομάδες διαφορετικού επιπέδου βγήκε 4 φορές πρώτος σκόρερ Α1 στα 5 χρόνια που έπαιξε σε περίοδο μάλιστα που το μπάσκετ είχε αρχίσει να μην είναι άθλημα του ενός σκόρερ
από την άλλη ο Ancram είναι ο πρώτος σκόρερ με μεγάλη διαφορά (και σε απόλυτα νούμερα αλλά κυρίως σε μέσο όρο) από άποψη μέσων όρων παίζοντας μόνο σε μια ομάδα δεύτερης τάξης (Ηρακλής) όμως σε εποχές που το μπασκετ ήταν άθλημα ακόμα του ενός παίχτη που έπαιρνε σχεδόν όλες τις προσπάθειες και πάντα ήταν δεύτερος πίσω του ΓΚΑΛΗ...
οπότε λόγο αριθμών και κυρίως συναισθημάτων και ρομαντικότητας ψήφισα Ancram ή Ινγραμ όπως τον μάθαμε
yorgos
Oct 21 2009, 04:15
Ψήφισα Φορντ, για μένα κορυφαίος και μάλιστα παίζοντας και σε μικρές και σε μεγάλες ομάδες (το Περιστέρι επί Φορντ εθεωρείτο μεγάλη ομάδα, έκανε τρομερά πράγματα). Ο Ουίγγινς (τον έχω δει από κοντά πάνω από 20 φορές) έβαζε τα μισά καλάθια οφσάιντ και είχε μικρότερο ρεπερτόριο. Ο Ίνγκραμ παιχταράς αλλά έπαιζε με αντίπαλο τον Κατσικάρη και τον Αριδά, δεν ήταν άμυνες και αντίπαλοι αυτοί ρε παιδιά.
Για μένα λείπει από τη λίστα ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Στηβ Μπαρτ. Ο μόνος που συγκρίνεται με το Φορντ, κρίμα που τον χάσαμε λόγω φούντας στα μέσα της χρονιάς. Α, κι εκείνο το παλικάρι ο Μορίς Έβανς...πωπω τι παιχταράς, κρίμα που δεν έκατσε παραπάνω. Τέλος, ο Χάρις του Παπάγου έκανε μαγικά, όπως και ο Τόνι Ουάιτ με το Ντίνκινς, για μένα είναι μεγαλύτεροι σκόρερ από Έντουαρντς, Μπάρλοου και Ντάγκλας (που ήταν πολύ μεστός αλλά δεν ξεπέρασε τους 15 πόντους μ.ο).
Φορντ και πάλι Φορντ.
Dwyane ''the flash'' Wade
Oct 21 2009, 14:21
morrison
Oct 21 2009, 14:45
Aλφονσο Φορντ απο τους περιφερειακους και Ουολτερ Μπερι απο ψηλους ειναι οτι καλυτερο θυμαμαι εγω απο σκορερς στην Α1...Εγγυημενοι +20 ποντοι και απο τους δυο που συν τοις αλλοις απεδειξαν οτι μπορουν να κανουν την δουλεια και στο υψηλοτερο επιπεδο...
Ολοι οσοι αναφερονται υπηρξαν εξαιρετικοι σκορερς αλλα θα υπερτονισω και εγω τον Τονι Γουαιτ που ειδικα την πρωτη του χρονια στην ΑΕΚ ηταν killer απ'τους λιγους...Θα θυμουνται αρκετοι το ντεμπουτο του στο Γ.Μοσχος με τον Παναθηναικο αντιπαλο οταν δεν τον ηξερε κανεις,κερδισε το ματς μονος του σε μια απο τις μεγαλυτερες μπασκετικες εκπληξεις της δεκαετιας...
QUOTE(yorgos @ Oct 21 2009, 05:15 )
Ο Ίνγκραμ παιχταράς αλλά έπαιζε με αντίπαλο τον Κατσικάρη και τον Αριδά, δεν ήταν άμυνες και αντίπαλοι αυτοί ρε παιδιά.
Που τον θυμηθηκες τον Αριδα;Παταβουκας,Κατσικαρης,Λακισεβιτς,Παπ
ασαραντου,Κουντουρακης,Λανες,Αριδας...
Ασχετο αλλα ηταν γυρω στο 92-93 ενα ματς Παγκρατιου-Ολυμπιακου στο Μετς...Ο Ολυμπιακος χωρις να φορτσαρει πηρε το ματς γυρω στους 7-10 ποντους...Ο Πασπαλι ασταματητος τοτε και με ενα μ.ο κοντα στους 25 ποντους ειχε μεινει γυρω στους 15 στο συγκεκριμενο παιχνιδι κανοντας συντηρηση ενω το μαρκαρισμα του ειχε αναλαβει ο braveheart Σακης Τζαλαλης...Ε,ακομα θυμαμαι τον τιτλο της συνεντευξης που εδωσε λιγο μετα ο Σακης στο Τριποντο:''Εγω σταματησα τον Πασπαλι''.
nikopoli
Oct 21 2009, 14:53
πρωτος με διαφορα ο αλφονσο.
οσον αναφορα το σκοραρισμα
benchwarmer
Oct 21 2009, 14:56
Ειχα ψηφισει πολυ καιρο πριν και δεν θυμαμαι τι
Τωρα παντως, που εχω αποκτησει με διαφορους τροπους μια καλυτερη εικονα της Α1 των 90ς, μαλλον και εγω θα συγκλινω προς τον Φορντ. Σε μια εποχη που το μπασκετ ειχε πλεον αλλαξει και δεν συναντουσαμε πια μεγαλους σκορερ με την εννοια των 80ς και 90ς, και παιζοντας σε καλυτερες ομαδες απο οτι ο Ουιγκινς κλπ, ειχε σταθερα πανω απο 20 ποντους μεσο ορο.
Ο Ινγκραμ ειχε μεν σταθερα πανω απο 30, αλλα πρωτον σε μια εποχη οπου δεν υπηρχε καν ο 2ος ξενος στην Α1, και δευτερον απο ενα ματς του που εχω δει, μου φανηκε οτι τους 30κατι ποντους που ειχε πετυχει, τους ειχε πετυχει με υπερβολικα μεγαλο αριθμο προσπαθειων. Απο τον Ουιγκινς δεν εχω εικονα προσφατη, μονο καποιες σκορπιες απο οταν ημουνα πολυ μικρος.. Σιγουρα παντως η Α1 ηταν καλυτερη τοτε, αλλα σιγουρα τα νουμερα του ηταν φουσκωμενα λογω των μικρων ομαδων οπου αποκλειστικα επαιξε. Ο Εντι και ο Ταρπλει ηταν σπουδαιοι παιχτες, αλλα καθαρα σκορερ δυσκολα να τους ορισεις (ειδικα τον δευτερο). Ειδικη αναφορα στον θεο Γουολτερ Μπερι, ο οποιος βεβαια αν και ειχε και αυτος φοβερες χρονιες ακριβως πανω στην εκτοξευση της Α1, ειναι περισσοτερο ιδεα παρα σκορερ
Εαν παντως η λιστα επεκτεινοταν γενικοτερα στους ξενους και οχι μονο στους Αμερικανους, σιγουρα θα συμπεριλαμβανα στο τοπ-3 και τον Ζαρκο Πασπαλι..
Επειδη ειμαι απο τους τυχερους, ενεκα Πατησιωτακι, αρα οπαδος της Σπορτιγκαρας, εχω δει και Φορντ και Ουιγκινς, θα σας πω οτι σαν τον Μιτσελ κανενας. Ειναι ο μοναδικος παικτης που εχω δει στην ζωη μου που τον αφηνε παγερα αδιαφορο ποιος τον μαρκαρε και με ποιον τροπο. Δεν τον ενοιαζε βρε παιδι μου και ο λογος ειναι απλος. Τους τα εβαζε στην μουρη ολα. Δεν αγχωνοταν να περασει τον προσωπικο του αντιπαλο, απλα σηκωνοταν μπροστα του το εβαζε και γυρναγε στην αμυνα. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλε εσυ απο πανω που λες για μικρη ομαδα τον Σπορτιγκ, μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τοτε εβγαινε Ευρωπη η ομαδα με τον Μιτσελ και εκανε πολλες κηδειες στους λεγομενους μεγαλους. ΠΑΟ , ΠΑΟΚ, ΑΡΗ.
benchwarmer
Oct 22 2009, 00:38
QUOTE(lamar @ Oct 21 2009, 15:09 )
Φιλε εσυ απο πανω που λες για μικρη ομαδα τον Σπορτιγκ, μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τοτε εβγαινε Ευρωπη η ομαδα με τον Μιτσελ και εκανε πολλες κηδειες στους λεγομενους μεγαλους. ΠΑΟ , ΠΑΟΚ, ΑΡΗ.
Το υψηλοτερο που εφτασε ο Σπορτιγκ ειναι η 6η θεση. Καμια σχεση δηλαδη με το Περιστερι επι Φορντ που ειχε βγει 3ο. Αρα ναι, συγκριτικα παντα, ειναι "μικροτερη" ομαδα. Οπως επισης αλλο να παιζεις με συμπαιχτες κοινοτικους, και απο Ελληνες Τσαρτσαρη, Πελεκανο, Παπαμακαριο (για να μην μιλησω για την χρονια του Φορντ στον Ολυμπιακο) και αλλο χωρις κοινοτικους και απο Ελληνες τον Γακη και τον Χρηστο Χριστοδουλου.
yorgos
Oct 22 2009, 00:59
QUOTE(benchwarmer @ Oct 22 2009, 00:38 )
Το υψηλοτερο που εφτασε ο Σπορτιγκ ειναι η 6η θεση. Καμια σχεση δηλαδη με το Περιστερι επι Φορντ που ειχε βγει 3ο. Αρα ναι, συγκριτικα παντα, ειναι "μικροτερη" ομαδα. Οπως επισης αλλο να παιζεις με συμπαιχτες κοινοτικους, και απο Ελληνες Τσαρτσαρη, Πελεκανο, Παπαμακαριο (για να μην μιλησω για την χρονια του Φορντ στον Ολυμπιακο) και αλλο χωρις κοινοτικους και απο Ελληνες τον Γακη και τον Χρηστο Χριστοδουλου.
Να σημειωθεί και πόσους πόντους έβαζε οφσάιντ, όπως και οι άπειρες ενέργειες που έπαιρνε. Επίσης, όταν ανέβηκε σκαλοπάτι (Πανιώνιος) απέτυχε τελείως ο Ουίγγινς, ούτε παρέλαση δεν έκανε. Σωστό το επιχείρημα του φίλου για τους συμπαίκτες του πάντως...με τον Αβδάλα, το Ζέρβα και δεύτερο ξένο τον γερο-Κόστνερ δεν ε΄χεις και πολλή στήριξη.
Φανταστικός σκόρερ και ο Τσαρλς Σμιθ, απίστευτο λαβράκι και με πολλές δουλειές στο γήπεδο... Πού είναι σήμερα;
Oct 22 2009, 10:17
μην ξεχναμε ομως οτι ο ουιγκινς ηρθε στην ελλαδα στα τελειωματα του και οχι πανω στο ανθος της μπασκετικης του καριερας οπως ο αλφονσο!!
Boom Dizzle
Oct 22 2009, 14:14
QUOTE(yorgos @ Oct 22 2009, 01:59 )
Να σημειωθεί και πόσους πόντους έβαζε οφσάιντ, όπως και οι άπειρες ενέργειες που έπαιρνε. Επίσης, όταν ανέβηκε σκαλοπάτι (Πανιώνιος) απέτυχε τελείως ο Ουίγγινς, ούτε παρέλαση δεν έκανε. Σωστό το επιχείρημα του φίλου για τους συμπαίκτες του πάντως...με τον Αβδάλα, το Ζέρβα και δεύτερο ξένο τον γερο-Κόστνερ δεν ε΄χεις και πολλή στήριξη.
Φανταστικός σκόρερ και ο Τσαρλς Σμιθ, απίστευτο λαβράκι και με πολλές δουλειές στο γήπεδο... Πού είναι σήμερα;
Αυτος που επαιζε για ενα φεγγαρι στο Μακεδονικο δεν λες???Noμιζω παιζει στην Εφες Πιλσεν.
yorgos
Oct 22 2009, 14:17
Λάθος, το Σμιθ του Κολοσσού λέω. Μήπως τον έλεγαν Στιβ;
Oct 22 2009, 14:37
επισης ενας πολυ καλος σκορερ που θυμηθηκα ηταν ο κονερ χενρι.μεγαλο πολυβολο!!επαιξε σε σπορτιγκ,περιστερι!!
Oct 23 2009, 10:10
http://www.sport-fm.gr/article/200301μια και μιλαγαμε για τον ουιγκινς διαβαστε αυτο το αρθρο που μιλαει για τον 13χρονο γιο του που εντυπωσιαζει μεχρι τωρα!εχει υψος 2.01!!
il postino
Oct 23 2009, 10:20
απο τις μεγαλες ομαδες θα διαλεγα τον εντυ τζονσον , ο οποιος ηταν πραγματικο πολυβολο και απο τις μικροτερες θα διαλεγα τον ουιγκινς , τον μπαρτ και τον ρελφορντ. ο διαχωρισμος πρεπει να γινει γιατι δε μπορεις να θεωρεις μεγαλυτερο σκορερ καποιον ,που παιζει σε ομαδα που παλευει για τη σωτηρια , απο καποιον αλλον που παιζει στο πρωτο επιπεδο.
επισης μεγαλη επαφη με το καλαθι , αν και δεν ειχε σουτ ουτε για δειγμα, ειχε και ο χαρολντ ελις!
Αλφ ψυχάρα για πάντα γουσουπαρα. Όπου και να έπαιξε πάντα μας θυμόταν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...
zarko_paspalj
Nov 3 2009, 19:55
QUOTE(peka @ Oct 10 2006, 16:53 )
Και γω ψηφιζω Αλφονσο Φορντ...!
opoios milaei gia skorer kai de vazei mesa ton zarko fenete apo makria oti den exei eikona ths a1
koutsou10
Nov 3 2009, 20:09
QUOTE(Clio @ Nov 3 2009, 17:39 )
Αλφ ψυχάρα για πάντα γουσουπαρα. Όπου και να έπαιξε πάντα μας θυμόταν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...
φοβεροι παιχτες ολοι αλλα εγω ψηφιζω αλφονσο φορντ γιατι ειχα την τυχη να τον γνωρισω κ ηταν απιστευτος πανω απο ολα ανθρωπος!!!
RIP ALFONSO!!!
Y.Γ εννοειται πως το νουμερο 10(αγαπημενο μου)ειναι μονο κ μονο επειδη το φορουσε αυτος ο τεραστιος παιχτης!!!
QUOTE(benchwarmer @ Oct 22 2009, 00:38 )
Λοιπον φιλε, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα θα σου γραψω καποια πραγματα τα οποια ειναι δεδομενα. Ο Ουιγγινς επαιξε 6 χρονια στο ΝΒΑ συνολικα 389 ματς. Ο Φορντ επαιξε 11 ματς. Ο Ουιγγινς ειχε 10 ποντους μ.ο καριερας, για τον Αλφ ουτε καν θα σου απαντησω.
Οσο για το οτι ο Σπορτιγκ ειναι μικροτερη ομαδα απο το Περιστερι επειδη βγηκε τριτο επι Φορντ στο Πρωταθλημα, ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε ενα σωματειο που ιδρυθηκε το 1936, που εβγαλε ενα σωρο παικτες που τις δεκαετιες που δεν υπηρχαν ξενοι κερδιζε ολους τους μεγαλους στα Πατησια, μια φορα μαλιστα εχει βγει και δευτερο στο Πρωταθλημα, με μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1971!!!
benchwarmer
Nov 13 2009, 17:11
QUOTE(lamar @ Nov 13 2009, 14:26 )
Λοιπον φιλε, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα θα σου γραψω καποια πραγματα τα οποια ειναι δεδομενα. Ο Ουιγγινς επαιξε 6 χρονια στο ΝΒΑ συνολικα 389 ματς. Ο Φορντ επαιξε 11 ματς. Ο Ουιγγινς ειχε 10 ποντους μ.ο καριερας, για τον Αλφ ουτε καν θα σου απαντησω.
Αρα με βαση αυτο το κριτηριο, η επιλογη σου θα επρεπε να ειναι ο Ντομινικ και οχι ο Ουιγκινς. Επισης, και ο Τσιλντρες εχει μεγαλυτερο μεσο ορο ποντων στο ΝΒΑ απο τον Ουιγκινς. Δεδομενο κι αυτο.
QUOTE(lamar @ Nov 13 2009, 14:26 )
Οσο για το οτι ο Σπορτιγκ ειναι μικροτερη ομαδα απο το Περιστερι επειδη βγηκε τριτο επι Φορντ στο Πρωταθλημα, ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε ενα σωματειο που ιδρυθηκε το 1936, που εβγαλε ενα σωρο παικτες που τις δεκαετιες που δεν υπηρχαν ξενοι κερδιζε ολους τους μεγαλους στα Πατησια, μια φορα μαλιστα εχει βγει και δευτερο στο Πρωταθλημα, με μια ομαδα που ιδρυθηκε το 1971!!!
Τι μου μπερδευεις την ιστορια τωρα? Τι δουλεια εχει να μετρησω την ιστορια του Σπορτιγκ με του Περιστεριου για το συγκεκριμενο θεμα?
Αυτο που ειπα ειναι οτι ο Σπορτιγκ επι Ουιγκινς ηταν μικροτερη ομαδα (χειροτερη, πες το οπως θελεις), απο οτι το Περιστερι επι Φορντ. Το δειχνει και η βαθμολογια, και τα ροστερ, και οτι αλλο θες.
QUOTE(benchwarmer @ Nov 13 2009, 17:11 )
Αρα με βαση αυτο το κριτηριο, η επιλογη σου θα επρεπε να ειναι ο Ντομινικ και οχι ο Ουιγκινς. Επισης, και ο Τσιλντρες εχει μεγαλυτερο μεσο ορο ποντων στο ΝΒΑ απο τον Ουιγκινς. Δεδομενο κι αυτο.
Τι μου μπερδευεις την ιστορια τωρα? Τι δουλεια εχει να μετρησω την ιστορια του Σπορτιγκ με του Περιστεριου για το συγκεκριμενο θεμα?
Αυτο που ειπα ειναι οτι ο Σπορτιγκ επι Ουιγκινς ηταν μικροτερη ομαδα (χειροτερη, πες το οπως θελεις), απο οτι το Περιστερι επι Φορντ. Το δειχνει και η βαθμολογια, και τα ροστερ, και οτι αλλο θες.
Σαφως και ο Ντομινικ ειναι ο καλυτερος Αμερικανος που ηρθε ποτε στην Ελλαδα. Αλλα δεν ειχε επ ουδενι τους πολλους τροπους σκοραρισματος οπως οι Ουιγκινς, Φορντ.
Η Ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ πλουσια σε λεξεις. Αλλο χειροτερη αλλο μικροτερη, για να ξερουμε τι λεμε.
Ο Σπορτιγκ ηταν χειροτερη ομαδα απο το Περιστερι εκεινα τα χρονια. Ειναι ομως μεγαλυτερη ομαδα απο το Περιστερι.
tsouras o.a.c
Nov 21 2009, 05:45
Για μενα Εντι Τζονσον, γιατι η εφεση που ειχε στο σουτ και το ενστικτο του killer, ηταν αυτο ακριβως που εννουμε οταν λεμε μεγαλος σκορερ.
Οσο για τον μεγαλο Αλφ, ισως εαν ηταν τυχερος και ειχε πεσει σε καλυτερη εποχη στον Ολυμπιακο,τοτε να μιλαγαμε για τον καλυτερο Αμερικανο σκορερ ever , στην Ευρωπη,
kobe #24
Dec 23 2009, 02:55
Alfonso Ford kai ksero pswmi
Alexandris Eleftherios
Dec 23 2009, 03:03
Ν.Ίνγκραμ και απο μένα. Μεγάλος παίκτης !!!
Θυμάται κανείς σας το κάρφωμα του Τέρνερ με τον Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη? (Δεν θυμάμαι τον αντίπαλο) αλλα έτρεξε στον αιφνιδιασμό απο το κέντρο και όταν έφτασε στο ύψος των βολών πέταξε την μπάλα δυνατά στο ταμπλό, πήδηξε, και την έπιασε στην επιστροφή καρφώνοντάς την θεαματικά στο καλάθι.
Δέν έχω ξαναδεί τέτοιο κάρφωμα ever !!!
Επίσης έσπασε και το ταμπλό απο κάρφωμα στο all star game στο ΣΕΦ.
vikos1908
Dec 23 2009, 03:08
Walter Berry γιατί ότι έκανε το έκανε σε όποια ομάδα κι αν βρισκόταν. Χαμηλού ή υψηλού επιπέδου. Ο Alphonso Ford είναι προσωπική αδυναμία (λόγω γνωριμίας), αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να δείξει το ταλέντο του σε πραγματικά μεγάλη ομάδα. Όταν πήγε στον Ολυμπιακό, η ομάδα ψαχνόταν ακόμα.
RIP Alphonso, we loved you all!!!
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 23 2009, 03:03 )
Επίσης έσπασε και το ταμπλό απο κάρφωμα στο all star game στο ΣΕΦ.
Άκυρο!!!!
Αυτός ήταν ο Hudson!!!!
morrison
Apr 22 2010, 00:05
Xαζευα το τοπικ και παρατηρησα οτι δεν υπαρχουν περα απο 1-2 αναφορες για τον Στηβ Μπαρτ.Ο Μπαρτ αντικατεστησε τον τεραστιο Ντειβιντ Ινγκραμ στον Ηρακλη την σεζον 1992/93 και προλαβε να παιξει γυρω στα 7-8 ματς πριν αποκλειστει απ'το πρωταθλημα λογω του οτι βρεθηκε θετικος σε drug test.Μεσο ορο πανω απο 30 ποντους,πρωτες αναφορες που μιλαγαν για διαδοχο του Ινγκραμ,τεραστιος σκορερ,μεγαλη μορφη κυριολεκτικα αγριεμενος...Η φυγη του Μπαρτ σημαινε και το ουσιαστικο τελος της σεζον για τον Ηρακλη που ταλαιπωρηθηκε με αρκετες αλαγες Αμερικανων,θυμαμαι τον Λαμοντ Στροδερς για παραδειγμα...
Καποια στατιστικα για τον Μπαρτ που βρηκα στο net...
http://www.basketpedya.com/player/Steve-Burtt/2096http://www.basketball-reference.com/players/b/burttst01.htmlhttp://195.56.77.208/player/?id=BUR-STE-62
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.