Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Khimki Moscow - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
TROGGS

...τι θα γινει ρε παιδια στην συνεχεια ομως...δεν μπορουμε να παιζουμε με 1 μιση σεντερ και ουσιαστικα χωρις σοβαρο 4αρι....
vastravoud
Πάντως, μεταξύ μας παιδιά, ήταν λίγο κωμική η εικόνα του κόουτς με το πουκάμισο έξω.....
thalys
Θύμισε Ιωαννίδη! smile.gif

Τώρα μεταξύ μας, δεν είναι ο πρώτος ο Πεδουλάκης που αντιδρά έντονα. Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Γκέρσον, Ιωαννίδης, Γιαννάκης δεν είναι τίποτα οσιομάρτυρες ή στωικοί φιλόσοφοι.
vastravoud
Προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός που αντιδρά έτσι.

Απλώς, κακά τα ψέματα, αλλιώς στη σβουρίζουν την τεχνική ποινή αν λέγεσαι Μεσίνα και αλλιως Πεδουλάκης ή Μπαρτζώκας.
Coacharas
QUOTE (vastravoud @ Dec 13 2012, 21:35 ) *
Πάντως, μεταξύ μας παιδιά, ήταν λίγο κωμική η εικόνα του κόουτς με το πουκάμισο έξω.....

Είναι αλλα η εικόνα δεν είναι και το φόρτε του. Δεν είναι αυτο βέβαια το σημαντικό, ας κοουτσαρει καλα την ομάδα και ας κατευθύνει με την γραβάτα στο κουτελο.
Και αν τα κάνανε αυτά ο Ζελικο και ο Ντουντα δεν είναι όλοι ίσα και όμοια. Αυτοί το έχουν κερδίσει αυτά. Και ΔΔ μιλάει δεν σημάνει ότι ο Χαραλαμποπουλος θα κάνει το ίδιο.
sni79per
μπραβο στην ομαδα για την προκριση,θα ημασταν καλυτερα αν ο rg κ ο μανος παπαδοπουλος ειχαν κανει καποιες καλυτερες επιλογες που τωρα τρεχουν να τις μαζεψουν.
συνεχιζουμε να παιζουμε χωρις 4 κ τα πραγματα δυσκολευουν κ αλλο.
αποψε εγινε εγκλημα κ χασαμε το ματς χωρις αμφιβολια.

υγ rg βαλε ζιβαγκο,δεν ειναι κατασταση προπονητη παο σε καθε ματς να τελειωνει σαν λετσος.
Coacharas
QUOTE (sni79per @ Dec 13 2012, 22:00 ) *
υγ rg βαλε ζιβαγκο,δεν ειναι κατασταση προπονητη παο σε καθε ματς να τελειωνει σαν λετσος.

lol
Dred11
Και άλλοι προπονητές έχουν κοιλίτσα. Πώς τα καταφέρνουν αυτοί να μην τους βγαίνει το πουκάμισο από το παντελόνι;
A.CAB
Τζάμπα ηττα σήμερα αλλά δε βαριέσε μικρό το κακό. Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας πάντως με τόσες άστοχες βολές και τόσα χαμένα ριμπάουντ. Επίσης στο πρώτο ημίχρονο είμασταν απαράδεκτοι αμυντικά. Μόλις σοβαρέψαμε στο β' το ματσάκι έγινε ντέρμπι και χρειάστηκε το σόου των διαιτητών για να χάσουμε. Κρίμα η ήττα για το γαμώτο και μόνο. Αλλά οι γκρι ότι και να λέμε δώσανε ρεσιτάλ το τελευταίο δίλεπτο. Τι κλεψίματα σφύριζαν φάουλ, τι κοψίματα πάλι φάουλ, τι αμφισβητούμενα φάουλ δοθηκαν αντιαθλητικά... Σόου κανονικό. Ο Πεδουλάκης ψιλοδικαιολογημένος γι' αυτή την έκρηξη αλλά κάποιος έπρεπε να τον συγκρατήσει και λίγο. Τελικά παρά μια τεχνική ποινή χάσαμε!

Εξαιρετικός ο Λάσμε και μαχητής κανονικός ο Μασιούλις. Πολλές λύσεις και από Μήτσο και Μπανκς. Οι Πάνκο και Μπράμος δεν βοήθησαν όσο μπορούσαν. Το εξαφάνισμα του Κίτσεν σήμερα δεν το κατάλαβα. Και ο Σχορσιανίτης πάλι οφφ...

Βέβαια ξέρω ότι έρχετε ο Καπόνο αλλά σήμερα το σουτ δεν ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε. Η έλλειψη ενός κανονικού καλού ψηλού ήταν. Με τον Σχορσιανίτη μία μέσα τρεις έξω και με τον Σκορδίλη μπακ απ δεν γίνεται δουλειά. Για την ακρίβεια ένα αθλητικό τεσσάρι χρειάζεται να πάει ο Κωστάκης τρίτο σέντερ.

Τέλος πάντων το χάρηκα το ματσάκι γιατί η ομάδα ακόμα και με τόσες ελλείψεις έδειξε χαρακτήρα και σχεδόν το παιχνίδι της κλάπηκε. Σιγά σιγά θα καλυτερεύουμε και φαίνεται ήδη αυτό.
Nuntius
Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ήταν αυτά τα σφυρίγματα στο τέλος. Έβλεπα τον αγώνα χωρίς ήχο (στα γυμναστήρια δεν έχουν ήχο συνήθως) και μέχρι κι εγώ τα πήρα με τις συνεχόμενες βολές στο τέλος tongue.gif
vastravoud
Νομίζω πάντως ότι το ενδυματολογικό είναι γενικώς θέμα στον ΠΑΟ. Πριν κάποια χρόνια δεν ήταν που κατέβηκαν οι Γιαννακόπουλοι στο παρκέ σε κάτι επεισόδια και κόντεψαν να μείνουν με τα σώβρακα; tongue.gif
doctor_dru
Καλή σχετικά εμφάνιση για την ομάδα και αν δεν βλέπαμε αυτά τα τραγελαφικά στο τέλος,θα είχαμε την ευκαιρία διεκδίκησης της νίκης.Μεγάλο μείον οι αρκετές χαμένες βολές απόψε και το σύνηθες πρόβλημα στην γραμμή των ψηλών με τον λάσμε να παλεύει με τα θηρία.Περιμένουμε αύριο και τον τελευταίο αντίπαλο για το top16,αν και θεωρώ πως ο όμιλος είναι δυσκολότερος από τον άλλον..
rchos
Το παιχνίδι δεν το είδα γιατί δούλευα αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο η διαιτησία να ήταν ηθελημένα κακή στο τέλος.

Με την ήττα του Παναθηναικού διασφαλίστηκε ότι Ρεαλ-Μπαρτσελόνα δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο στο τοπ 16.Ταυτόχρονα σήμερα θα διασφαλιστεί και ότι ο ΟΣΠΦ με τον ΠΑΟ δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο.
paodynasty
QUOTE(rchos @ Dec 14 2012, 10:45 ) *
Το παιχνίδι δεν το είδα γιατί δούλευα αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο η διαιτησία να ήταν ηθελημένα κακή στο τέλος.

Με την ήττα του Παναθηναικού διασφαλίστηκε ότι Ρεαλ-Μπαρτσελόνα δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο στο τοπ 16.Ταυτόχρονα σήμερα θα διασφαλιστεί και ότι ο ΟΣΠΦ με τον ΠΑΟ δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο.

Γιατι?, αγάπησε κι εμάς ο Μπερτομέου και δεν το ξέρω ή είναι κρυφός ο έρωτας biggrin.gif
AZ1980
QUOTE(paodynasty @ Dec 13 2012, 19:55 ) *
Ο Ομπράντοβιτς θα την είχε φάει από ώρα, ελα όμως που κανείς δεν τολμούσε να τον σφυρίξει έτσι κι αυτό είναι μια δεδομένη νέα πραγματικότητα

Φυσικά και τόλμησαν να τον σφυρίξουν έτσι, και πολύ χειρότερα! Στον τελικό του '09... Τι να λέμε... Το θέμα όμως είναι πως κρατήθηκε και δεν εισέπραξε τεχνική ποινή, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Και όταν τελείωσε, ξεχύθηκε αλλόφρων προς τους διαιτητές, σα να είχε χάσει! Είναι πολλά τα επίπεδα στα οποία μπορεί κανείς να νοσταλγήσει τον Ζοτς...

ΥΓ. Μπράβο στην ομάδα και στον κόουτς για την σπουδαία εμφάνιση. Δεν πρέπει ωστόσο να ξαναχαθεί η συγκέντρωση κανενός εξ' αιτίας της διαιτησίας. Πάντα είχαμε θέμα στην Ευρωλίγκα με αυτό το πράγμα, κι είναι δεδομένο πως φέτος θα ναι χειρότερα από ποτέ. Όσο περισσότερο ασχοληθούν παίκτες και επιτελείο, τόσο πιο χαμένοι θα ναι στο τέλος.

bball.gif
rchos
QUOTE(paodynasty @ Dec 14 2012, 09:54 ) *
Γιατι?, αγάπησε κι εμάς ο Μπερτομέου και δεν το ξέρω ή είναι κρυφός ο έρωτας biggrin.gif

Την διοργάνωση αγαπάει και δεν θέλει να του την καταστρέψουν τα καμάρια μας.
paodynasty
QUOTE(AZ1980 @ Dec 14 2012, 13:13 ) *
Φυσικά και τόλμησαν να τον σφυρίξουν έτσι, και πολύ χειρότερα! Στον τελικό του '09... Τι να λέμε... Το θέμα όμως είναι πως κρατήθηκε και δεν εισέπραξε τεχνική ποινή, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Και όταν τελείωσε, ξεχύθηκε αλλόφρων προς τους διαιτητές, σα να είχε χάσει! Είναι πολλά τα επίπεδα στα οποία μπορεί κανείς να νοσταλγήσει τον Ζοτς...

ΥΓ. Μπράβο στην ομάδα και στον κόουτς για την σπουδαία εμφάνιση. Δεν πρέπει ωστόσο να ξαναχαθεί η συγκέντρωση κανενός εξ' αιτίας της διαιτησίας. Πάντα είχαμε θέμα στην Ευρωλίγκα με αυτό το πράγμα, κι είναι δεδομένο πως φέτος θα ναι χειρότερα από ποτέ. Όσο περισσότερο ασχοληθούν παίκτες και επιτελείο, τόσο πιο χαμένοι θα ναι στο τέλος.

bball.gif

Οντως έτσι είναι, ήμουν τότε στο Βερολίνο και είχα κι εγώ γίνει ασορτί με τον Ομπράντοβιτς, όπως έγινε και πέρσι στον ημιτελικό, σε μικρότερο βαθμό βέβαια (αν και κόστισε παραπάνω αφού χάσαμε αυτή τη φορά) όπως έχει γίνει και με άλλες παραδοσιακές δυνάμεις (Ρεάλ) αλλά δεν ήταν ο κανόνας πρέπει να παραδεχτούμε. Φέτος η διαιτησία είναι εν γένει εχθρική, με αποκορύφωμα το χθεσινό, και εννοώ ότι δεν θυμάμαι ποτέ να αποβλήθηκε ούτε να δεχθούμε τόσα απανωτά "ταυ"
vastravoud
Σε βάθος χρόνου καθένας παιρνει ο,τι αξίζει παιδιά.

Μια φορά θα σε ευνοήσουν, μια θα σε αδικήσουν, στο σύνολο πιστεύω πως σχεδόν πάντα ερχεσαι στα ίσα σου.

Η διαφορά είναι πως με τον Ζοτς τόσα χρόνια υπήρχε η τακτική "ο κόουτς ασχολείται με τους διαιτητές, οι παίκτες με τον αγώνα".
sni79per
QUOTE(sni79per @ Dec 13 2012, 22:00 ) *

QUOTE(Coacharas @ Dec 13 2012, 22:26 ) *
lol

Tι θελω κ μιλαω,σκετο θριλερ εγινε... tongue.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.