Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Χειρότερη ομάδα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Achilleas13
Καλα ολες οι ομαδες ειναι για κλαματα
NBAholic
Ο τίτλος της πιο αδύναμης ομάδας διεκδικείται μάλλον μεταξύ του Τορόντο και της Ατλάντα. Αλλά η Ν.Υόρκη είναι από συνολικής άποψης η χειρότερη, με τους λογαριασμούς των παιχτών να αναγκάζουν το λογιστικό φύλλο να χρησιμοποιεί γραμματοσειρά μεγέθους 8, με τις νίκες να έρχονται μόνο αν το θέλει ο αντίπαλος και τον Τύπο της πόλης να συμπεριφέρεται σαν οπαδική φυλλάδα.
morfi
Αυτες οι ομαδες μια χαρα ειναι.Με εξαιρεση τους νικς και ατλαντα (λογω μεταγραφης τζο τζονσον αν και εγω δεν περιμενα τιποτα παραπανω, καλος παιχτης αλλα δεν αξιζει τοσα λεφτα) απο ολες τις αλλες δεν περιμεναμε τιποτα παραπανω.
Οι μεγαλες απογοητευσεις της φετινης σεζον ηταν:

νο1 Σιατλ Ολοι περιμεναμε να συνεχισουν την περσινη τρελη πορεια τους αλλα... μαλλον τυχαια ητανε

νο2 σιξερς θα μπορουσαν να ειχαν μπει στα πλειφ αν ηταν λιγο πιο προσεκτικοι.

νο3 χιουστον Για αυτους τι να γραψω.Εγω το περιμενα.Μετα απο τον μακγκρειντι... μονο ο χαουαρντ.Εννοειτε πως δεν υπολογιζω καθολου τον μιγκ.

νο4 Γκολτεν Στειτ περιμενα να τερματισουν τουλαχιστον ενατοι.

νο5 μινεσσοτα δεν περιμενα να πανε και πιο πανω

νο6 ιντιανα κριμα.μονο αυτο.

νο6. το ηλιθιο το ορλαντο.Τι κανει ρε αυτο?Ολοι περιμεναν να παει καλα με τον φρανσις αλλα η ομαδα ηταν αθλια.

και η εκπληξη της σεζον ηταν εκτος απο τους κλιππερς, λεικερς σακραμεντο η νεα ορλεναη!Κριμα που δεν περασε στα πλειοφ.Ισως να ηταν και η μοναδικη ευκαιρια της.Στο ΝΒΑ αλλα ιδιαιτερα στην δυση σημερα εισαι, αυριο δεν εισαι.
Dromeas7
Εκ του αποτελέσματος οι χειρότερες ομάδες είναι η φιλαδέλφια και η νέα υόρκη.Κυρίως η φιλαδέλφιΑ αλλά και οι νικς αναμενόταν να μπουν πλει-όφ όμως οι μεν νικς δεν βλέπονταν για διάφορους λόγους(μηπως λάρρυ ήρθε η ώρα για σύνταξη??) οι δε 76ers απλά δεν έπαιζαν καθόλου άμυνα και οι νέοι παίχτες από τους οποίους περίμεναν πολλά (νταλεμπερτ και ιγκουαντόλα) απλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα...
dizzy_fingers
QUOTE
(μηπως λάρρυ ήρθε η ώρα για σύνταξη??)


Σε μία ομάδα με Μάρμπερι και αργότερα Φράνσις, δεν είναι και το μεγαλύτερο μυστήριο του κόσμου γιατί ένας προπονητής που έρχεται από μία ομάδα-σύνολο χωρίς σούπερσταρ απέτυχε.

Αλλά έτσι όπως αλλάζουν τους προπονητές εκεί πέρα, δε θα με εξέπληττε κάποια τέτοια εξέλιξη.
NBAholic
Mε εκπλήσσει, πάντως, που ακόμη κανείς δεν ψήφισε την ομάδα που έχασε από ομάδα της Ευρώπης και στη συνέχεια, για να αποδείξει ότι η "επιτυχία" της αυτή δεν ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός, δέχτηκε 81 πόντους από έναν παίχτη.
dizzy_fingers
Είχαν έναν, παραπάνω από αξιοπρεπή, Bosh και τερματίσανε ψηλότερα από τις άλλες "χειρότερες" ομάδες.
Τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια θα μπορούσαν ασφαλώς να συμβούν σε οποιαδήποτε από αυτές τις 5 ομάδες.
hellenic
To Toronto mono enan Bosh exei sto roster apo ki kai pera tipota...!An deis toys Knicks poy exoyn mono asteria...trelenesai!H Blazers xtizoyn kainourgia omada!
dizzy_fingers
Εμένα μου αρέσει και ο άλλος που μου θυμίζει διαφήμιση υγρού πιάτων....εκείνος μωρέ, χωρίς τα φρύδια...ο Βιλανουέβα biggrin.gif.
harris
o Villanueva έχει μια σπάνια νόσο... γι' αυτό δεν έχει τρίχες πουθενά στο σώμα του... από μικρό τον κορόιδευαν αλλά όπως ο Σπύρος δεν ήξεραν

Ψηφίζω Νέα Υόρκη... εχει το μεγαλύτερο μπάτζετ του ΝΒΑ (123.637 εκατομ.) και μόνο αυτό είναι αρκετό για να της ρίξω μαύρο...
NBAholic
Μάλλον εκτεταμένη αλωπεκίαση. Δεν ξέρω αν είναι τόσο σπάνια (σίγουρα είναι σπάνια, γενικώς), αλλά μάλλον αναφερόμαστε στην ίδια περίπτωση με αυτήν του Λόιντ Ντάνιελς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.