Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Putnam
QUOTE (MaJesty23 @ Jun 9 2017, 10:07 ) *
Καλημέρα καλημέρα....
Σκόρπιες σκέψεις:

-Ο Παναθηναϊκός έπαιξε γρήγορα και όχι άναρχα...ενας ξεζουμισμένος Ολυμπιακός,δεν μπορει να ανταπεξέλθει σε αυτό τον ρυθμο!Εκει έπρεπε να χει παει όλη η σειρά,στο up tempo!
-Mε Γκάμπριελ στο 3 πάνε τα ποσταρίσματα ,από Παπ *2!Ο Ολυμπιακός εάν δεν ποστάρει ο Γιώργαρος,δεν έχει καθόλου παιχνίδι πλάτη από forwards.
-Γκαμπριελ πρέπει να μείνει και ας είναι φύρα στις περιστροφές.Δείχνει διάθεση !
-Γκιστ μετά από καιρό παρόντας!Με τρομερή άμυνα στις αλλαγές ,αλλά και πάνω στον κύκλωπα Μιλουτίνοφ.
-Δεν είπε ape ο Σπανούλης.Αμφιβάλλω εάν ξέρει και την λέξη στα ελληνικά smiley.gif .Είναι πέρα από την πλάκα για έμενα υπόδειγμα αθλητή και για ότι του χουμε σούρει ,τα αυτάκια είναι πταίσμα!Απλά νιώθω ότι όλοι είναι στην τσίτα και εδώ μέσα ...
-Διαιτήσια ότι να ναι....το σκηνικό να σφυράνε διαιτητές μη διεθνείς είναι παγκόσμια πρωτοτυπία του Pipe!Εγω εκνευρίστηκα και με αυτά που σφυρίζανε υπέρ μας και με τα κατά μας...
-Kαλάθαρος!Αφου φώναξε και η κερκίδα το όνομα του! rolleyes.gif

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τύχη μόνο εάν τρέξει! Μόνο έτσι!Το γηπεδο θα κατηφορίσει in my opinion.

ε όχι και υπόδειγμα αθλητή ο Σπανούλης, ο άνθρωπος όταν χάνει δεν ξέρει τι κάνει, θυμήσου και τον τελικό με Ρεαλ

χθες η διαιτησία πιστεύω σφύριζε έδρα, όχι τόσο όσο στο ΣΕΦ αλλά σφύριζε, πιστεύω ότι στο τελευταίο ματς θα σφυρίξουν ξανά έδρα και άμα το παιχνίδι είναι κλειστό (που θα είναι) τότε κλάφτα, οι λεπτομέρειες εκεί μπορούν να κάνουν τη διαφορά

βλέπω ένα κλίμα υπέρμετρης αισιοδοξίας από πολλούς ότι πάμε για περίπατο στο τελευταίο ματς της χρονιάς, επειδή χθες οι παίκτες του αντίπαλου το παράτησαν όταν άνοιξε το παιχνίδι δε σημαίνει ότι θα κάνουν το ίδιο σε αγώνα που κρίνει τίτλο

επί του καθαρά αγωνιστικού απ'ότι φαίνεται σταθερή ζημιά μας κάνει ο γκριν, είχα διαβάσει όταν είχε αποκτηθεί πως πρόκειται για παίκτη σοφτ που αν τον παίξεις σκληρά στην άμυνα δεν μπορεί να κάνει πολλά, εγώ πάντως χθες δεν είδα και πολύ κακές άμυνες πάνω του αλλά τα έβαζε με κάθε τρόπο

αυτός θα πρέπει να αφοπλιστεί οπωσδήποτε, δυστυχώς για εμάς το δικό του φορμάρισμα συνέπεσε με το απόλυτο ντεφορμάρισμα του δικού μας σουτέρ (ρίβερς) που δεν πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει στο τελευταίο ματς

τέλος ελπίζω να μην γλυκάθηκε ο καλάθης με τα τρίποντα που έβαλε (το ένα με ταμπλό) και αρχίσει να τα μπουμπουνάει ξανά
Coach Periklis
QUOTE (patissiotis @ Jun 9 2017, 09:55 ) *
Ο Γκιστ μπορει να κατηγορηθει για πολλα αλλα σιγουρα ειναι παλληκαρι. Μαγκας με ολη τη σημασια της λεξης και οχι συνηθισμενος αμερικανος που στα δυσκολα κρυβεται. Τελειωσε το θεμα παραυτα και ΜΠΡΑΒΟ του. Μπραβο ομως και στον οργανισμο του Παναθηναϊκου που θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα να εκμεταλλευτει ποικιλοτροπως το θεμα. Εμενα η ομαδα μου δειχνει οτι ειναι πανετοιμη για το πρωταθλημα. Οχι γιατι παιζει μπασκεταρα, αλλα γιατι ασχολειται ΜΟΝΟ με το αγωνιστικο κομματι και οι "απεναντι" ειναι κακιστοι σε ολα τα επιπεδα...Ναι ενα ματς ειναι, δεν λεω οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει ελπιδες αλλα η εικονα του ειναι τραγικη, δεν ειμαστε μελλοντολογοι, κρινουμε με αυτα που εχουμε δει ως τωρα...

Για Γκιστ δεν ειρωνεύτηκα . Είναι πραγματικά άντρας παντελονατος στο πως χειρίστηκε στο συγκεκριμένο θέμα . Που είναι και άκρως ευαίσθητο για Αμερικανούς . Και δε θα το άφηναν να πέσει κάτω

Η ΚΑΕ όμως μπορεί να κάνει καταγγελία κάπου διάβασα
RipCity
QUOTE (Putnam @ Jun 9 2017, 09:22 ) *
ε όχι και υπόδειγμα αθλητή ο Σπανούλης, ο άνθρωπος όταν χάνει δεν ξέρει τι κάνει, θυμήσου και τον τελικό με Ρεαλ

Καλα οχι να τον κρινουμε κι απο ενα καυγα με το μεγαλυτερο καλοπαιδο του μπασκετ, τον Ρουντι.
GreenLantern
Ο ΔΓ ήταν υποδειγματικός χθες, όπως και ο θείος του στο πρώτο παιχνίδι. 'Αψογη φιλοξενία στους Αγγελόπουλους.

Και πέρυσι όπου χάσαμε το πρωτάθλημα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, νομίζω αυτό το παιδί αδικεί τον εαυτό του.

Για το σκηνικό Γκίστ με Σπανούλη, τα είπε όλα ο Γκιστ δεν έγινε τίποτα και τελειώνει εκεί. Ο Σπανούλης είναι ένας μεγάλος αθλητής που δε δέχεται την ήττα και μερικές φορές παραφέρεται αλλά νομίζω είναι στοιχείο που έχουν οι αθλητές τέτοιου βεληνεκούς. Δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ήττα. Για μένα είναι αποδεχτό να κάνει και μια χειρονομία και να πει και μια κουβέντα. Μπάσκετ παίζουν.

Αγωνιστικά το 5ο ματς είναι άλλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοιες καταστάσεις και παίζει στην έδρα του, επίσης είναι πληγωμένος και θα βγάλει αντίδραση. Ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο φρέσκος, το θέμα είναι αν μπορεί να διαχειριστεί την έπαρση και τον ενθουσιασμό από τη χθεσινή νίκη.

Αν κριθεί το παιχνίδι στο τέλος, ο Ολυμπιακός πάλι έχει το προβάδισμα.

Για μένα ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός (65 -35) θα έλεγε.

υγ1 Ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει μια αξιοπρεπή φιλοξενία στο ΣΕΦ. Το χρωστάει στην ιστορία του και στο ελληνικό μπάσκετ.

υγ2 Αν χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, φταίει ο ίδιος από την ανικανότητα του να διαχειριστεί τα τελευταία λεπτά και στο 2 παιχνίδια στο ΣΕΦ.

υγ3 Οποίος χάσει θα βρει άλλοθι τη διαιτησία.
rankin
QUOTE(patissiotis @ Jun 9 2017, 09:55 ) *
Ο Γκιστ μπορει να κατηγορηθει για πολλα αλλα σιγουρα ειναι παλληκαρι. Μαγκας με ολη τη σημασια της λεξης και οχι συνηθισμενος αμερικανος που στα δυσκολα κρυβεται. Τελειωσε το θεμα παραυτα και ΜΠΡΑΒΟ του. Μπραβο ομως και στον οργανισμο του Παναθηναϊκου που θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα να εκμεταλλευτει ποικιλοτροπως το θεμα.

Δόξα το θεό, το ελληνικό μπάσκετ, παρά τα όσα παρατράγουδα παρατηρούμε κατα καιρούς, διατηρεί το επίπεδο του και δεν πέφτει στα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν ο Σπανούλης όντως είχε πει κάτι τέτοιο, ο Γκιστ θα το έκανε θέμα και πολύ καλά θα έκανε.
Προσωπικά μου φαίνεται αδιανόητο, για εκατοντάδες λόγους, ενας αθλητής που έχει παίξει με εκατοντάδες αφροαμερικάνους σε όλη του τη καριέρα, είναι υπόδειγμα αθλητή και συμπαίκτη, να έπεφτε τόσο χαμηλά και να έκανε κάτι που δεν ταιριάζει επουδενί στο προφίλ του.
Μιλάμε για τον τύπο που καλεί πχ τον Γκριν στο σπίτι του για φαγητό, για να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και στη χώρα και να νιώσει οικεία. Ειναι δυνατόν ο ίδιος τύπος να είχε μια τέτοια συμπεριφορά και οχι ο Γκιστ, αλλά ο Γιανγκ, ο Μπιρτς, ο Γκριν, ο Ουοτερς, να μη τα πάρουν στο κρανίο μετα απο ενα τέτοιο περιστατικό;
Τόσα χρόνια ποτέ κανείς δεν τον κατηγόρησε για κάτι τέτοιο, δεν θα ηταν τρελό να έγινε ξαφνικά ρατσιστής, ενας τύπος που παίζει σε ενα σπορ που κατεξοχήν παίζεται απο αφροαμερικάνους και οι όσοι λευκοί το ασκούν, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί να ειναι ρατσιστές;

Οποιαδήποτε προσπάθεια εκμετάλλευσης του συγκεκριμένου θέματος, θα έριχνε το μπασκετ στα επίπεδα του ποδοσφαίρου (με τα οσα τραγελαφικά και απωθητικά παρακολουθούμε εδώ και καιρό)

Νομίζω οτι στον Παναθηναικό γνωρίζουν πολύ καλά το τι έχει γίνει, εξου και δε θα προχωρήσουν σε επίσημες κινήσεις που θα τον εκθέσουν στην πορεία, αλλά θα αφήσει την φήμη να αιωρείται προκειμένου να χαλάσει το κλίμα στον Ολυμπιακού εν οψει αυτου του τελευταίου αγώνα που έχει απομείνει.

Επίσης, αυτό που διευκρίνισε ο Σπανούλης οτι είπε, δηλαδή αυτό το "me and you" (ή κάτι τέτοιο) κάνει απόλυτο νόημα. Ένας τρελαμένος Σπανούλης, θέλει να αποδείξει στον Γκιστ οτι "Τον έχει". Το έχουμε δει να συμβαίνει και έχει νόημα να συνέβη και χθες. Τα άλλα ειναι κουταμάρες που χρησιμοποιούνται για να πειράξουν τα ήδη πειραγμένο μυαλό των παιχτών του Ολυμπιακού

patissiotis
QUOTE(Coach Periklis @ Jun 9 2017, 10:25 ) *
Για Γκιστ δεν ειρωνεύτηκα . Είναι πραγματικά άντρας παντελονατος στο πως χειρίστηκε στο συγκεκριμένο θέμα . Που είναι και άκρως ευαίσθητο για Αμερικανούς . Και δε θα το άφηναν να πέσει κάτω

Η ΚΑΕ όμως μπορεί να κάνει καταγγελία κάπου διάβασα

Δεν σε κατηγορησα για ειρωνεια. Συμφωνω 100% μαζι σου και ηθελα να τονισω την αντρικεια σταση του Γκιστ. Και να ειπε κατι παραπανω ο Σπανουλης, μεσα στο ματς για μενα δεν εγινε τιποτα, το θεμα ειναι τι λεμε με καθαρο μυαλο. Κατα τη διαρκεια του ματς εγω συγχωρω σχεδον τα παντα. Μην το συζηταμε, ο Γκιστ τελειωσε απο μονος του το ολο θεμα (και μπραβο του).
Αν η ΚΑΕ κανει καμια καταγγελια θα ειναι για γελια, τοσο απλα.

Επειδη καποιοι απο οτι βλεπω με εχουν παρεξηγησει: Δεν λεω οτι ο Παναθηναϊκος θα κερδισει σιγουρα, οτι ειναι φαβορι κτλ, κτλ. Απλα καταγραφω την πραγματικοτητα. Ο Ολυμπιακος αθλιος, ο Παναθηναϊκος υποφερτος και κυριως μαζεμενος (ακομα και ο ΔΓ χτες!!!). Αν δεν γινει καποιο θαυμα στο ΣΕΦ ειμαστε τουλαχιστον στο 50-50. Αυτο που θελω εγω απο τον ΔΓ ειναι να αφησει τα insta και τις σκεψεις για καταγγελιες και να προστατεψει πραγματικα την ομαδα. Να απαιτησει να κατεβει ο Βασιλειαδης στο ΣΕΦ και να μην ανεχτει το παραμικρο καφριλικι. Περσι στο ΟΑΚΑ δυο break δεν ανοιξε μυτη, φετος 2 ματς παλι δεν ανοιξε μυτη, πρεπει να επιβαλλει αντιστοιχη ατμοσφαιρα στο ΣΕΦ. Αν οχι να παρει την ομαδα και να φυγει, δεν πρεπει να γινουμε κομπαρσοι σε κανενα θεατρο του παραλογου, σε καμια ζουγκλα.

Και θελω καποιος να μου θυμισει ποτε ενας τοσο κακος Ολυμπιακος σε τελικους πηρε το πρωταθλημα!!! Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι. Πιο κακο τον θυμαμαι, τοσο κακο και να πηρε πρωταθλημα ΠΟΤΕ!!!
Ledas
Και εγω θεωρώ τον ολυμπιακό φαβορί την κυριακή για πολλούς λόγους. Μια εμφάνιση δεν αλλάζει την συνολική εικόνα και των δύο μέσα στη χρονιά. Χτες παίξαμε επιτέλους ένα καλό παιχνίδι. Για τον τιτλο μας θεωρώ ακόμα αουτσαιντερ. Απλα παλέψαμε, αντι για σκούπα ή 3-1 που φοβόμασταν πολλοί.

Αυτό που έκανε ο τσάβι χτες έπρεπε να το έχει δοκιμάσει εδώ και καιρό. Για τον γκαμπριελ μαζί με σιγκλετον και γκιστ λέω. Σε συζητήσεις στην επικαιρότητα πριν καποιους μήνες είχα ρίξει το ερώτημα αν θα μπορούσε να παίξει ο σιγκλετον στο τρια. Στα τόπικ της φενερ, είχα πει πριν την σειρά, ότι επειδή έχουν και αυτοί ψηλά κορμιά μπροστά καλό θα ήταν να ψηλώσουμε το σχήμα και εμείς με γκαμπριελ στο 3 για να ματσαρουμε καλύτερα και να μη χανουμε τις μάχες. Δε ξέρω αν θα άλλαζαν πολλά στην έκβαση της σειράς. Αλλα θεωρώ ότι ο τσαβι έπρεπε να πειραματιστεί πιο πολύ με το ρόστερ του. Ωρες ώρες ψιλοφοβάται. Αφού βλέπεις ότι έτσι και αλλιώς κάποια πράγματα δε λειτουργουν και δε γλιτώνεις τα κακά αποτελέσματα. Δοκίμασε τα όλα και αν σου κάτσει...

Ενώ από την μία κάνει κάτι ακατανόητα με βχ και με τζεντίλε όσο έκτατσε, καποια άλλα πραγματα φοβάται πολύ να τα δοκιμάσει. Οπως πχ τον νίκολς που δεν τον εμπιστεύτηκε. Στον παππά που δε δίνει επιθετικές πρωτοβουλίες. Το ότι δε δοκιμαζει καθόλου μποχωρίδη ούτε καν στο 2. Και αυτό με το ψήλωμα του σχήματος που έκανε χτες, από τη στιγμή που ο ρίβερς εχει καποια μειονεκτήματα και ελλείψεις.

Ας ελπίσουμε του χρόνου να έχει άλλο αέρα και εμπιστοσύνη στις ικανότητες του. Οι πρώτοι μήνες του ήταν δύσκολοι και προσπαθούσ μεσω αποτελεσμάτων να κερδίσει εμπιστοσύνη και χρόνο. Του χρόνου δε τον θέλω τόσο σφιγμένο και να είναι πιο αυστηρός με παίχτες και πιο ανοιχτός στις δοκιμές. Το χρόνο του τον κέρδισε.
Putnam
QUOTE (RipCity @ Jun 9 2017, 10:32 ) *
Καλα οχι να τον κρινουμε κι απο ενα καυγα με το μεγαλυτερο καλοπαιδο του μπασκετ, τον Ρουντι.

και στον ματσιούλις είχε πει κάτι κουβέντες σ'εκείνο το ματς και δεν ήταν τρας τόκινγκ

green_sky
Παντως αν εχω υπολογισει σωστα τις πιθανοτητες απο τις αποδοσεις που δινουν για το ματς της κυριακης τοτε :
Ολυμπιακος 69% νικη - Παναθηναικος 31% νικη
DADA
QUOTE (john wick @ Jun 9 2017, 10:04 ) *
Παίδες την Κυριακή είναι άλλο παιχνίδι.
Ευχομαι οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους , ώστε να μην συζητάμε 3 μέρες μετά για αυτούς..

Από το πως θα μπουν οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο θα καταλάβουμε προς τα που πάει το ματς

Και εγω το εύχομαι οι διατητες να σταθούν στο ύψος τους
Putnam
QUOTE (RipCity @ Jun 9 2017, 10:32 ) *

και στον ματσιούλις είχε πει κάτι κουβέντες σ'εκείνο το ματς και δεν ήταν τρας τόκινγκ

έβγαλε ερρορ πριν και τελικα ανεβηκε 2 φορες το ποστ φαινομαι ψυχακιας tongue.gif
rankin
Συμφωνώ οτι τώρα ειναι σειρά των Αγγελόπουλων να προστατέψουν την έδρα και τον αντίπαλο.
Αν μη τι άλλο ειναι ενα παιχνίδι. Δεν ειναι ο λάκκος των λεόντων.
Θα χρειαστεί σοβαρή περιφρούρηση στη κερκίδα και συζήτηση με τους οργανωμένους.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει γραφτεί.
Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να μην πετάει κι ολας, αλλά αγωνιστικά ειναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο τον αντίπαλο του.
Ο Ολυμπιακός παίζει με την τεχνογνωσία του, αλλά, σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία: το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής.

Προφανώς και το παιχνίδι ειναι στο 50-50. Ποιο απο τα 4 που έγιναν ως τώρα δεν ξεκίνησαν με 50-50;
Το ανησυχητικό ειναι οτι ο Ολυμπιακός χθες φάνηκε να μην αντέχει άλλο.
Μόνο το κράκεν ακόμα τη παλεύει, όπως την παλεύει απο το δεύτερο παιχνίδι και μετά, αλλά ολοι οι άλλοι ηταν να τους κλαίνε οι ρέγγες.
Το έχω ξαναγράψει, ο Ολυμπιακός κυνηγάει μια τεράστια υπέρβαση, καθώς πλέον δεν μπορεί άλλο.... Θυμίζει τον Ολυμπιακό μετά το F4 του Λονδίνου, που ήταν εντελώς άδειος. Και μόνο που κατάφερε και πήγε τη σειρά σε 5 παιχνίδια με τον "τελικό" στην έδρα του, ειναι επιτυχία.
Τώρα, το τι δυνάμεις θα μπορέσει να μαζεψει για αυτό το τελευταίο παιχνίδι, ειναι μια άλλη κουβέντα και θα το ξέρουμε τη Κυριακή το βράδυ.
Πάντως, ο Παναθηναϊκός, έχει και τη ψυχολογία και την καλύτερη σωματική κατάσταση για να πάρει αυτό που θέλει.
Απο την άλλη ο Ολυμπιακός παίζει με τη πλάτη στο τοίχο (παρότι στην έδρα του) και αυτό δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα σημαίνει αυτή τη φορά.
back2back
Η φυσική κατάσταση του Παο τρομερή από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι το τέλος, επιπλέον εντός έδρας έκανε μονάχα 3 ήττες, μπράβο του. Από εκεί και πέρα ο μόνος λόγος που δεν θέλω με τίποτα να πάρει πρωτάθλημα είναι για να μην επιβραβευτεί ο ΔΓ με τα όσα τραγικά έχει κάνει έως τώρα. Στην αρχή σνόμπαρε την ίδια την ομάδα του, μάλλον πίστευε ότι θα χάσει με σκούπα και ήθελε να αποστασιοποιηθεί. Μόλις κατάλαβε ότι έχει πιθανότητες για τίτλο ξαφνικά εμφανίστηκε και πάλι, δήλωσε δε ότι θα κατέβει στο ΣΕΦ για να το σηκώσει ο ίδιος. Φυσικά αν χάσει ο Παο με 20 πόντους, που δεν το νομίζω, θα βάλει τους παίκτες του, μαζί με Πασκουάλ, να επιστρέψουν από το Φάληρο με jet ski
jazz thrilos
Ίσως η χειρότερη βραδιά του Σφαιρόπουλου τα τρία αυτά χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας. Δεν μπορώ να θυμηθώ παιχνίδι που να μην του βγήκε τίποτα απολύτως σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μόνο η βραδιά με την Χίμκι στη Ρωσία πέρυσι μου έρχεται στο μυαλό, αλλά και πάλι η χθεσινή βραδιά ήταν αποκαρδιωτική. Αφήνει τον Μιλουτίνοφ μέσα επι σειρά λεπτών με τους Γκιστ-Σίνγκλετον να τον βάζουν στην μέση και να τον εκθέτουν. Βάζει τον Γουότερς για να ξεκουράσει τον Σπανούλη ενόψει πέμπτου τελικού προφανώς μιας και το ματς ένιωθε οτι είχε χαθεί, αλλά τον αφήνει τόσο πολύ μέσα που η εικόνα του Ολυμπιακού γίνεται τόσο τραγική που απειλεί να βλάψει το mentality μας ως ομάδα σε μια στιγμή που ο αντίπαλος δείχνει πιο ξεκούραστος και με περισσότερη ενέργεια. Διάβασα σήμερα οτι ήταν έξαλλος γιατί οι παίχτες δεν εκτελούσαν τις οδηγίες του και δεν έρχιναν τον ρυθμό παρά τις οδηγίες του. Ελπίζω να είναι απλά μια δικαιολογία γιατί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Τέλοσπάντων, θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές, πολλές φορές έχουμε γράψει για τα θετικά του κόουτς, αυτή τη φορά ήταν σε πολύ κακή βραδιά.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κατά την άποψη μου για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη νομίζω ήταν στο εκτός με την Μπασκόνια) σαν δεμένη ομάδα, με αλληλοβοήθειες, μάτι που γυαλίζει και νοοτροπία όλοι για έναν και ένας για όλους. Μπράβο τους που έχουν καταφέρει να κρατηθούν σαν σύνολο μετά τη σειρά με την Φενερ, τα πούλμαν, την φιλολογία περί αποχωρήσεων κλπ, κλπ... Είχα γράψει πριν την έναρξη της σειράς οτι ο Παναθηναικός υπερτερεί σε ατομικό ταλέντο αλλά υστερεί σε σχέση με εμάς σε ομαδικό πνεύμα και χημεία και έδινα στην σειρά πιθανότητες 50/50. Ο τίτλος εξακολουθεί να είναι στο 50/50 αλλά υπάρχει ένα νέο δεδομένο για το τελευταίο παιχνίδι. Ο Παναθηναικός έδειξε χθες οτι μπορεί να παίξει και ως ομάδα. Αν το επαναλάβει θα γίνει πολύ πιο απειλητικός απ' ότι ίσως περιμέναμε.

Υ.Γ.: Το περιστατικό με Σπανούλη και Γκιστ μόνο θυμηδία προκαλεί. Μπράβο στην πλειοψηφία των συμφορουμιτών Παναθηναικών που δεν βίασαν την λογική τους και δεν τσίμπησαν σε κάτι που προφανώς δεν μπορεί να ισχύει για έναν παίχτη που δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα στην εικοσαετή του σχεδόν καριέρα κι έχει συναναστραφεί όλη του τη ζωή με αφροαμερικάνους αθλητές. Αν αρχίσουμε να διαβάζουμε και χείλη με γνώμονα του τί θα θέλαμε να ισχύει, ε τότε την χάσαμε την μπάλα εντελώς.
j-kidd13
QUOTE(Germany96 @ Jun 9 2017, 04:19 ) *
Την ώρα που ο Gist βγαίνει και λέει πως τίποτα δεν έγινε, θα μπορούσες να παραδεχτείς πως μάλλον βιάστηκες να βάλεις (ρατσιστικά) λόγια στο στόμα του Σπανούλη αντί να αναλώνεσαι στο να προσπαθείς να κλιμακώσεις την διαφωνία.

Τεσπα επειδή κι αυτό το post μπορεί να προσπαθήσεις να το παρουσιάσεις σαν κατάφορη καταστολή της ελευθερίας του λόγου σου, I'm out and done για το θέμα.

Oταν ποσταρα δεν ειχα γνωση του τι βγηκε και ειπε ο Γκιστ.Ελπιζω να μου αναγνωριζεις το ελαφρυντικο αυτο πριν βγει η αποφαση του δικαστηριου.Δεν αναλωθηκα να κλιμακωσω καμια διαφωνια.Παρατηρωντας το βιντεο που κυκλοφορησα σχηματισα μια συγκεκριμενη αποψη,και αυτην στηριξα,μεχρι να αποδειχθει οπως φαινεται οτι ημουν λαθος.Για το τι θα μπορουσα να κανω,δεν χρειαζομαι τις συμβουλες σου.
Τελος και απο εμενα,συνεχιζουμε.
patissiotis
QUOTE(back2back @ Jun 9 2017, 11:26 ) *
Η φυσική κατάσταση του Παο τρομερή από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι το τέλος, επιπλέον εντός έδρας έκανε μονάχα 3 ήττες, μπράβο του. Από εκεί και πέρα ο μόνος λόγος που δεν θέλω με τίποτα να πάρει πρωτάθλημα είναι για να μην επιβραβευτεί ο ΔΓ με τα όσα τραγικά έχει κάνει έως τώρα. Στην αρχή σνόμπαρε την ίδια την ομάδα του, μάλλον πίστευε ότι θα χάσει με σκούπα και ήθελε να αποστασιοποιηθεί. Μόλις κατάλαβε ότι έχει πιθανότητες για τίτλο ξαφνικά εμφανίστηκε και πάλι, δήλωσε δε ότι θα κατέβει στο ΣΕΦ για να το σηκώσει ο ίδιος. Φυσικά αν χάσει ο Παο με 20 πόντους, που δεν το νομίζω, θα βάλει τους παίκτες του, μαζί με Πασκουάλ, να επιστρέψουν από το Φάληρο με jet ski

Μεγαλυτερος πολεμιος του ΔΓ ισως να μην υπαρχει στο φορουμ. Ομως ειμαι δικαιος και τα σωστα τα λεω χωρις να αλλαζω αποψη για τον ΔΓ (ΕΝΤΕΛΩΣ ακαταλληλος για προεδρος στον μπασκετικο Παναθηναϊκο). Ως τα play-off της ευρωλιγκας δεν ειχε προκαλεσει, αντιθετα ειχε δειξει καλο προφιλ, μετα εχασε τελειως την μπαλα. Στους τελικους μετα το 3ο ματς στο ΣΕΦ εκανε απαραδεκτες δηλωσεις και ποσταρισματα. Ομως χτες ηταν υποδειγματικος, εξεδωσε μια πολυ σοβαρη και μετρημενη ανακοινωση, μπηκε με τους Αγγελοπουλους αγκαλια στο γηπεδο και δεν προκαλεσε καθολου -το αντιθετο. Και επισης ας του πιστωθει οτι στο ΟΑΚΑ εναντιον του Ολυμπιακου τις 3 τελευταιες (τουλαχιστον) χρονιες δεν εχει γινει το παραμικρο.
Το ξαναγραφω: Θελω πολυ να παρει το πρωταθλημα η ομαδα μου. Δεν θελω ομως με την παρουσια της στο ΣΕΦ να νομιμοποιησει συμπεριφορες και καταστασεις. Θελω ο Παναθηναϊκος να παει να παιξει και να φυγει οπως ο Ολυμπιακος στο ΟΑΚΑ τα τελευταια χρονια. Ο ΔΓ πρεπει να μην ανεχθει το παραμικρο: Μπλοκα στο πουλμαν, ριψεις αντικειμενων, σουλατσα "φιλαθλων" πισω απο μπασκετες, γραμματειες, παγκους ειναι αιτια να μην κατεβει ή ομαδα ή αν αρχισει το ματς και συμβει κατι να αποχωρησει παραυτα. Αν ο ΔΓ ειναι σοβαρος θα πρεπει να το ξεκαθαρισει στους παντες. Η ομαδα να παει για μπασκετ και οχι για πολεμο. Αν καποιοι επιλεξουν το δευτερο δεν πρεπει να συμμετεχουμε στο θεατρο του παραλογου... (Βασιλειαδη ακους???)
rankin
QUOTE(patissiotis @ Jun 9 2017, 13:52 ) *
Ομως χτες ηταν υποδειγματικος, εξεδωσε μια πολυ σοβαρη και μετρημενη ανακοινωση, μπηκε με τους Αγγελοπουλους αγκαλια στο γηπεδο και δεν προκαλεσε καθολου -το αντιθετο.

Έπαιξε ρόλο και ο αθλητικός εισαγγελέας, που τους κάλεσε και τους ανάγκασε να δώσουν τα χέρια....

QUOTE(patissiotis @ Jun 9 2017, 13:52 ) *
Το ξαναγραφω: Θελω πολυ να παρει το πρωταθλημα η ομαδα μου. Δεν θελω ομως με την παρουσια της στο ΣΕΦ να νομιμοποιησει συμπεριφορες και καταστασεις. Θελω ο Παναθηναϊκος να παει να παιξει και να φυγει οπως ο Ολυμπιακος στο ΟΑΚΑ τα τελευταια χρονια. Ο ΔΓ πρεπει να μην ανεχθει το παραμικρο: Μπλοκα στο πουλμαν, ριψεις αντικειμενων, σουλατσα "φιλαθλων" πισω απο μπασκετες, γραμματειες, παγκους ειναι αιτια να μην κατεβει ή ομαδα ή αν αρχισει το ματς και συμβει κατι να αποχωρησει παραυτα.

Εδώ νομίζω οτι οι απαίτηση είναι κοινή.
Ειναι θέμα Αγγελόπουλων να εξασφαλιστεί η σωστή φιλοξενία. Χωρίς δικαιολογίες. Σωστή περιφρούρηση. Συζήτηση με τους οργανωμένους και το θέμα λύνεται άμεσα.

Και αν ο Γιαννακόπουλος δει κάτι, καλώς να τα μαζέψει και να φύγει μαζί με την ομάδα του (όχι ομως να ανάψει ενα καπνογόνο και να ειναι κουρδισμένος για αποχώρηση).
patissiotis
QUOTE(rankin @ Jun 9 2017, 15:58 ) *
Έπαιξε ρόλο και ο αθλητικός εισαγγελέας, που τους κάλεσε και τους ανάγκασε να δώσουν τα χέρια....
Εδώ νομίζω οτι οι απαίτηση είναι κοινή.
Ειναι θέμα Αγγελόπουλων να εξασφαλιστεί η σωστή φιλοξενία. Χωρίς δικαιολογίες. Σωστή περιφρούρηση. Συζήτηση με τους οργανωμένους και το θέμα λύνεται άμεσα.
Και αν ο Γιαννακόπουλος δει κάτι, καλώς να τα μαζέψει και να φύγει μαζί με την ομάδα του (όχι ομως να ανάψει ενα καπνογόνο και να ειναι κουρδισμένος για αποχώρηση).

Συμφωνω οτι εκανε (επιτελους λεω εγω) και ο εισαγγελεας την δουλεια του, το μπαλακι τωρα παει στους Αγγελοπουλους και στους οργανωμενους του Ολυμπιακου.
Ειμαι σιγουρος οτι κανεις Παναθηναϊκος δεν θελει πρωταθλημα στα χαρτια για 1-2-5-10 καπνογονα στην κερκιδα ή για υβριστικα . Κανεις δεν θελει να διακοπει το ματς χωρις λογο. Για μενα ομως πρεπει να διακοπει αν συντρεχει κινδυνος τραυματισμου, οχι να τραυματιστει καποιος, πριν απο το μοιραιο. Ο ΔΓ παντως δεν εχει δειξει οτι θελει να δυναμιτισει και να το παρει με καθε τροπο. Αν ηθελε ο οργανισμος του Παναθηναϊκου να κανει κατι τετοιο ο Σπανουλης χτες του εδωσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια/αφορμη. Δεν εννοω οτι εγινε κατι μεμπτο απλα ο Γκιστ πολυ ευκολα θα μπορουσε να "δασκαλευτει", να πει τα δικα του και να γινει Ο χαμος...
Coach Periklis
εντάξει μη λέμε ότι έδωσε η Σπανούλης αφορμή ή ευκαιρία επειδή κάποια άρρωστα μυαλά σκέφτηκαν να διαδώσουν την βρώμα ότι ξεστόμισε ρατσιστικό σχόλιο....Και επειδή πολλοί εμπαθείς τύποι το πίστεψαν

Κατα τ άλλα εννοείται η μπάλα στους Αφους που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προασπίσουν τον τελικό , την ομάδα και το μπάσκετ

Ο κόσμος μόνο με φωνή να κάνει το καθήκον του . Στο παραμικρό έκτροπο να διακοπεί γιατί ωραία ήμασταν πέρυσι

όποιος πιστεύει σε νόμους ΟΑΚΑ & ΣΕΦ να κάτσει σπίτι
garou
QUOTE (patissiotis @ Jun 9 2017, 18:53 ) *
Αν ηθελε ο οργανισμος του Παναθηναϊκου να κανει κατι τετοιο ο Σπανουλης χτες του εδωσε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια/αφορμη. Δεν εννοω οτι εγινε κατι μεμπτο απλα ο Γκιστ πολυ ευκολα θα μπορουσε να "δασκαλευτει", να πει τα δικα του και να γινει Ο χαμος...

δηλαδη τι θα μπορουσε να ειχε κανει ο παο αν ειχε δασκαλευτει ο γκιστ
patissiotis
QUOTE(garou @ Jun 9 2017, 21:02 ) *
δηλαδη τι θα μπορουσε να ειχε κανει ο παο αν ειχε δασκαλευτει ο γκιστ

Nα πει ο Γκιστ οτι δεχτηκε ρατσιστικη επιθεση, να κανει καταγγελια ο Παναθηναϊκος και να γινει ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ! Το μπουρλοτο εμπαινε πανευκολα. Μην ξεχνας τους θεατρινισμους του Ιβιτς π.χ. και τι ακολουθησε. Ποσο ευκολα ενας παιχτης μπορει να κανει θεατρο οτι χτυπηθηκε απο αντικειμενο, κροτιδα κτλ, κτλ. Και μην πει καποιος οτι ο Ιβιτς δεν μπορουσε να συνεχισει γιατι ο γιατρος του αγωνα ειχε αλλη αποψη... Τεσπα μην τα σκαλιζουμε, ο ΔΓ και ο Παναθηναϊκος παιρνουν σχεδον αριστα στα δυο ματς του ΟΑΚΑ οσο αφορα τη φιλοξενια και περιμενουμε πραγματικη ανταποδοση (κατι που δεν εχει συμβει ουτε στο ματς κυπελλου, ουτε στον 2ο τελικο στο ΣΕΦ). Δεν θελω να ασχοληθουμε αλλο, θεωρω οτι τα πραγματα θα πανε καλα και οτι οι Αγγελοπουλοι θα σταθουν στο υψος των περιστασεων. Αυτα...
Ledas
Παντως μέχρι τώρα αποδεικνύεται ότι η έδρα αποτελεί όντως πλεονέκτημα. Μπορεί να λέμε ότι πλεον οι έδρες σπάνε εύκολα, αλλα μέχρι στιγμής σε αυτή τη σειρά δε το είδαμε. Η έδρα παραμένει έστω και ένα αμυδρό πλεονέκτημα. Μπορεί απο τύχη να μην έχει σπάσει αυτό το πλεονέκτημα ακόμα, αλλα και παλι δεν παυει να υφίσταται. Νομίζω πως αν το πλεονέκτημα ήταν αντίστροφα, με την εικόνα που παρουσιάζουν οι ομαδες αυτή τη στιγμή, ο παναθηναικός θα ήταν το φαβορί να το σηκώσει. Τωρα ισχύει το αντίθετο.

Το μόνο που φοβάμαι, είναι να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Οπως με την φενέρ, ετσι και τώρα η περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι επικίνδυνα αισίοδοξη. Ελπίζω να μας έγινε μαθημα ο ευρωπαικός αποκλεισμός και να μπούμε ψιλιασμένοι στο 5ο. ελπίζω να είναι συγκρατημένη και θετική η αισιοδοξία και όχι αποπροσανατολιστική.

Πλεον είναι μια μάχη. Ο τελικός των τελικών. Πρεπει όλοι να μπουν ξεχνώντας ό,τι εγινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ολα ξεκιναν από το 0 και για τους δύο. Μιλάμε από άλλη βάση. Το πως εμφανίστηκε ο ολυμπιακός στα προηγούμενα παιχνίδια δεν εχει σημασία. Ο ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση και όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να την βγάλει. Ομάδα με χημεία, πάθος, μετναλιτι γουινερ μπορεί να βγει ανα πάσα στιγμή στον αφρό σε ότι κατάσταση και να είναι. Ισως να έχουν πεισμώσει κιολας και να βγάλουν εγωισμό. περίεργο που πολλοί ολυμπιακοί έχουν ξεγραμμένη την ομάδα τους. Αλλιως τους έχει μάθει τα τελευταία χρόνια. Μπορέι να ανατρέψει τα πάντα. Αφήστε που τη συμφέρει να έχει λοου προφιλ και ο αντιπαλος να νομίζει πως έχει το πανω χέρι. Ειδικα αν το παιχνίδι είναι το κρισιμότερο όλων. Ειναι η ίδια σχετικά ομάδα που μας πέταξε 25αρα στο σεφ. Μην έχουμε δεδομένη την νίκη. Ειναι η ίδια ομάδα που γύρισε έναν φαινομενικά χαμένο τελικό (3ο). Αμφιβάλλω αν θα εμφανιστούν τόσο άστοχοι και ασύνδετοι χωρίς ενέργεια. Ο κόσμος, ο πριντεζης, ο σπανούλης θα ετοιμάσουν την ομάδα για έναν ''πόλεμο'' (αγωνιστικά). οταν όλα κρίνονται σε ενα παιχνίδι καμία κουραση δε θα παίξει ρόλο. Ολοι θα δώσουν το 150% και θα αφήσουν τα κόκκαλα τους για τον τίτλο και θα παιξουν στα όρια τους. Μετά εχουν χρόνο να ξεκουραστούν. Τωρα όλα τα στραβα θα μπουν στην άκρη.

Εμείς από την άλλη πρέπει να μην παρασυρθούμε και να παίξουμε όπως στα 35 λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού. Η όπως στο παιχνίδι με μπασκονια (χωρίς το μπλακ αουτ του 4ου δεκαλέπτου). Η όπως στο παιχνίδι με φενέρ-τσσκ-ρεαλ. Η όπως στο δεύτερο ημίχρονο με μακάμπι. Δηλαδή με αφοσίωση στο πλάνο και το ομαδικό παιχνίδι. Σε όποιο βαθμό το έχουμε τελοσπάντων.

Ο τζεημς εμφανίζεται στη σειρά αρκετά πιο κοντρολαρισμένος. Αυτό είναι καλό. επίσης ο σιγκλετον ξαναμπήκε στην εξίσωση. και γενικά δείχνουν μετά από καιρό να το θέλουν όλοι και επιιτέλους με πάθος. Και αυτό ειναι δουλειά του τσαβι που μαζεψε την ομαδα και την συσπείρωσε. Χτες μονο ικανοποιημένος μπορεί να νιώθει που ακολούθησαν ξανα το πλάνο του. Δικαιώθηκε. Και οι παίχτες μπορούν να τον εμπιστεύονται ξανά σε όσα τους λέει, γιατί αυτός αποδείχθηκε ότι είναι ο μονος δρόμος για την νίκη.

Ο πιο σημαντικός θα είναι πάλι ο γκιστ. Τα πήγε μια χαρα στον μιλουτίνοφ οπότε δε θα εξαρτιόμαστε μόνο από τον μπουρουση μπροστά. Πολύ καλό ότι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Του ανέβηκε η αυτοπεποίθηση και στις δηλώσεις του φανηκε. Απελευθερώθηκε το άγχος και αρχισε να πιστέυει ξανα στον εαυτό του και την ομάδα. Μονο αν μπουμε με το μαχαίρι στα δόντια όπως στους τελικούς του πεδουλάκη θα έχουμε τύχη. και ο γκιστ σαν παλιότερος μπορεί να το μεταδώσει στους παίχτες και να τους μπριζώσει. Αμα βγαλει και θεαματικές φάσεις θα βοηθήσει μεσα στον αγωνα να παθιαστουν όλοι.

το πλάνο που θα ακολουθηθεί και το ματς οδηγός είναι σαφώς ο ημιτελικός κυπέλλου στο σεφ. Αυτή είναι η συνταγή απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο παναθηναικός μπορεί να κάνει διπλό μεγάλης σημασίας όπως και φέτος, ασχετα που τα διπλά του ήταν λίγα. Με εξαίρεση τη σειράμε φενερ, όλα τα αλλα κρίσιμα τα πήρε.

Αλλη μια ομαδική δουλειά προς το στόχο και θα βγάλω το καπέλο μου σε όλους και κυρίως στον τσαβι που μπορεί να μην εθελξε με την παρέμβαση του στην επιθεση της ομάδας, αλλα αν μη τι άλλο μάζεψε τα ασυμμάζευτα και στα κρίσιμα παρουσιαζει ομάδα με πλάνο παρά τις αδυναμίες μας. Και ενώ είχε να αντιμετωπίσει και πρωτόγνωρες καταστάσεις εξωαγωνιστικά. Κερδισε με το σπαθί του τον χρονο που ήθελε και είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν σοτν πάγκο σε μια δύσκολη περίοδο για τον παγκο. Καλύτερος δεν υπάρχει.
shtarkws
QUOTE(patissiotis @ Jun 9 2017, 21:22 ) *
Nα πει ο Γκιστ οτι δεχτηκε ρατσιστικη επιθεση, να κανει καταγγελια ο Παναθηναϊκος και να γινει ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ! Το μπουρλοτο εμπαινε πανευκολα. Μην ξεχνας τους θεατρινισμους του Ιβιτς π.χ. και τι ακολουθησε. Ποσο ευκολα ενας παιχτης μπορει να κανει θεατρο οτι χτυπηθηκε απο αντικειμενο, κροτιδα κτλ, κτλ. Και μην πει καποιος οτι ο Ιβιτς δεν μπορουσε να συνεχισει γιατι ο γιατρος του αγωνα ειχε αλλη αποψη... Τεσπα μην τα σκαλιζουμε, ο ΔΓ και ο Παναθηναϊκος παιρνουν σχεδον αριστα στα δυο ματς του ΟΑΚΑ οσο αφορα τη φιλοξενια και περιμενουμε πραγματικη ανταποδοση (κατι που δεν εχει συμβει ουτε στο ματς κυπελλου, ουτε στον 2ο τελικο στο ΣΕΦ). Δεν θελω να ασχοληθουμε αλλο, θεωρω οτι τα πραγματα θα πανε καλα και οτι οι Αγγελοπουλοι θα σταθουν στο υψος των περιστασεων. Αυτα...

Μην ανακατεύεις σε παρακαλώ τις ποδοσφαιρικές ομορφιές στο φόρουμ. Κατα την γνώμη μου οταν πέφτει εστω και ενα αντικείμενο στο παρκέ πρέπει να διακόπτεται οριστικά το ματς. Σε πληροφορώ ότι η εκάστοτε διοίκηση θα κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στον ποιον βάζει στο γήπεδο και πως αυτός συμπεριφέρεται. Δεν θα χρειαζόταν ουτε καν αστυνομία.
MustGK
Πιστεύω ότι ο ολυμπιακός θα αντιδράσει... Ένα παιχνίδι είναι και θα τα δώσει όλα... Θα βοηθησει και η έδρα. Για την ομάδα μου όπως πήγαινε μετά την φενέρ για εμένα πήγαν άριστα και προσωπικά άλλαξα γνώμη για κάποιους παίκτες. Ίσως και να πρ΄πει να ξαναδούμε να παραμείνουν κάποιοι.. Και να πω ότι και να γίνει στον τελικό επίζω να έχουμε καλή διαιτησία και να μην πέσουμε στην παγίδα ''του όποιος χάσει φταίει η διαιτησία'', ξέρουμε ήδη τα προβλήματα της ομάδος του ο καθένας. Το χαλάκι της διαιτησίας δεν πρέπει να κρύψει προβλήματα και λαθασμένες επιλογές...
patissiotis
QUOTE(shtarkws @ Jun 9 2017, 22:31 ) *
Μην ανακατεύεις σε παρακαλώ τις ποδοσφαιρικές ομορφιές στο φόρουμ. Κατα την γνώμη μου οταν πέφτει εστω και ενα αντικείμενο στο παρκέ πρέπει να διακόπτεται οριστικά το ματς. Σε πληροφορώ ότι η εκάστοτε διοίκηση θα κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στον ποιον βάζει στο γήπεδο και πως αυτός συμπεριφέρεται. Δεν θα χρειαζόταν ουτε καν αστυνομία.

Δεν πρεπει να παμε στο αλλο ακρο γιατι τοτε δεν θα τελειωσει κανενα ματς σε κανενα αθλημα. Ουτε υποστηριζω πως πρεπει να εχουμε θυματα για να διακοπουν παιχνιδια. Υποστηριζω οτι οι συμμετεχοντες στον αγωνα πρεπει να ειναι σοβαροι και να μην κανουν θεατρο. Και απο αλλα σωματεια σε διαφορα αθληματα εχουμε δει φοβερα θεατρα. Ο Παναθηναϊκος μπορουσε πολλακις να τιναξει παιχνιδια στο αερα και δεν το εκανε. Και αυτο μου αρεσει, ετσι πρεπει, μην το παιζουμε "οσιες Μαριες" και υπερευαισθητοι. Προσωπικα δεν θελω πρωταθλημα στα χαρτια κτλ, κτλ, χωρις αυτο σημαινει πως πρεπει να γινει πολεμος και το ματς να παιζεται (κατι που παντως εχουμε δει στο ΣΕΦ - ποιος δεν θυμαται ενα παιχνιδι που τελειωσε στις 2 το πρωι π.χ.).

MustGK: Ολοσωστος, ετσι ακριβως φιλε μου.
djibriliant
QUOTE (shtarkws @ Jun 9 2017, 22:31 ) *

Το πας μακριά, σε εναν ιδανικό κόσμο η αστυνομία δεν θα επαιρνε εξτρα χρήματα να κάνει αυτή την δουλειά, δεν θα ασχολουταν με τα καπριτσια κανενος προεδρου-οπαδου και η κάθε ομάδα θα ήταν υπευθυνη για τα μεσα και εξω απο το γήπεδο με κανονικους σεκιουριτυ και οχι αρρωστάκια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.