Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
vosporos
QUOTE(AODYMIS @ Mar 17 2010, 20:33 ) *
δωσεμας κανενα να κρινουμε κ εμεισ μεγαλε.......χαχαχαχα.........απο που τα πηρεσ????? shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

apo thn empeiria mou
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 17 2010, 22:04 ) *
apo thn empeiria mou

ωραιο κριτηριο smile.gif
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 18 2010, 00:54 ) *
ωραιο κριτηριο smile.gif

θα το δουμε στο τελος,υπομονη
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 18 2010, 16:06 ) *
θα το δουμε στο τελος,υπομονη

αυτό ισχύει και για σένα αγαπητέ,σχετικά με την πρόβλεψη της 3ης θέσης
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Mar 18 2010, 16:51 ) *

πρώτη φορά που η ομάδα θα ειναι πληρης απο την αρχη του πρωταθληματος..........καλο η κακο...............?????
white chocolate
ευκολα ο Παναχαικος κερδισε τον Σειριο 12 ποντους.ξερει κανεις καποια αλλα αποτελεσματα??
diehard
QUOTE(white chocolate @ Mar 22 2010, 02:38 ) *
ευκολα ο Παναχαικος κερδισε τον Σειριο 12 ποντους.ξερει κανεις καποια αλλα αποτελεσματα??

Β' ΕΣΚΑΗ, Α' όμιλος
14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ (20-21/03/2010)

Ε.Α. Παραλίας - Α.Ο. Σκαγιοπούλειο 0 - 20
Α.Ο. Δύμης - Α.Γ.Ε.Α. Υπερίων 59 - 67
Α.Ο. Παναχαϊκός - Α.Ο. Σείριος 58 - 46
Ε.Σ. Ιτεών - Α.Σ. Τρίτων 54 - 42

Βαθμολογία, Πόντοι, Σκορερ http://esiteon.info/
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 18 2010, 16:51 ) *

να τον ακους τον εμπειρο....

QUOTE(AODYMIS @ Mar 17 2010, 20:33 ) *
δωσεμας κανενα να κρινουμε κ εμεισ μεγαλε.......χαχαχαχα.........απο που τα πηρεσ????? shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

να τον ακους τον παλιο.....
laimbeer7
QUOTE(vosporos @ Mar 22 2010, 16:41 ) *
να τον ακους τον εμπειρο....

να τον ακους τον παλιο.....

χαχαχαχα.....την ομαδασου δεν μας λεσ...........ασε που ακομα εμπειρε ειμαι 2ος.....
vosporos
QUOTE(AODYMIS @ Mar 22 2010, 16:44 ) *
χαχαχαχα.....την ομαδασου δεν μας λεσ...........ασε που ακομα εμπειρε ειμαι 2ος.....

δε το ακουσες το καμπανακι της κυριασκης....θα ακουσεις τοτε μια κ καλη τη καμπανα!!!!!!
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 22 2010, 20:30 ) *
δε το ακουσες το καμπανακι της κυριασκης....θα ακουσεις τοτε μια κ καλη τη καμπανα!!!!!!

οκ έμπειρε! πες μας και ποια ομάδα υποστηρίζεις και πες μας εάν ήσουν και στο γήπεδο προχθές. επίσης μας λες τις προβλέψεις σου βάση αγωνιστικής εικόνας που δείχνει η δύμη ή μας τα λες αυτά επείδη μπορεί να γνωρίζεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε και δεν μιλάμε αγωνιστικά.
axel10
Ο Κεραυνος θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Παίζουν εκεί οι Ιτιές και η Δύμη. Αν χάσει η Δύμη τέλος η πρώτη θέση. Οι Ιτιες στα δύσκολα τα πάνε καλά γι'αυτό το παιχνίδι με τον Κεραυνό είναι όλο το πρωτάολημα.
A. Hardaway
QUOTE (axel10 @ Mar 22 2010, 23:56 ) *
Ο Κεραυνος θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Παίζουν εκεί οι Ιτιές και η Δύμη. Αν χάσει η Δύμη τέλος η πρώτη θέση. Οι Ιτιες στα δύσκολα τα πάνε καλά γι'αυτό το παιχνίδι με τον Κεραυνό είναι όλο το πρωτάολημα.

συμφωνώ αλλά ακόμα και αν χάσει άλλο ένα ματς αρκεί στην Δύμη να κερδίσει και τα 2 ματς με τις Ιτιές για πρώτη θέση
axel10
QUOTE(S.Pippen @ Mar 23 2010, 01:05 ) *
συμφωνώ αλλά ακόμα και αν χάσει άλλο ένα ματς αρκεί στην Δύμη να κερδίσει και τα 2 ματς με τις Ιτιές για πρώτη θέση

Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο!!!!!!!!!!!
A. Hardaway
QUOTE (axel10 @ Mar 23 2010, 00:16 ) *
Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο!!!!!!!!!!!

επίσης παναχαικός και ιτιές πρέπει να κάνουν ρεπώ και το ματς ιτιές-δύμη εκρεμμεί...οπότε σε 5 αγώνες αν η δύμη πάρει τα 4 ματς απο τα οποία κερδίσει και τα 2 με τις ιτιες τότε έχει καπαρώσει την πρώτη θέση. και να μην ξεχνάμε ότι την 17η αγωνιστική παίζουν ιτιές-παναχαικός.
βάλτε τα κάτω έμπειροι,παλιοί και νέοι και βγάλτε τα! ο πρωταθλητής θα έχει το μέγιστο 4 ήττες
laimbeer7
QUOTE(vosporos @ Mar 22 2010, 20:30 ) *

τι καμπανακια????τι ακουσ ρε αρχηγε?μπασκετ παιζουμε......τοχεισ μπερδεψει με τα 3000μετρα στουσ ολυμπιακους..... smiley.gif smiley.gif
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 23 2010, 00:22 ) *
επίσης παναχαικός και ιτιές πρέπει να κάνουν ρεπώ και το ματς ιτιές-δύμη εκρεμμεί...οπότε σε 5 αγώνες αν η δύμη πάρει τα 4 ματς απο τα οποία κερδίσει και τα 2 με τις ιτιες τότε έχει καπαρώσει την πρώτη θέση. και να μην ξεχνάμε ότι την 17η αγωνιστική παίζουν ιτιές-παναχαικός.
βάλτε τα κάτω έμπειροι,παλιοί και νέοι και βγάλτε τα! ο πρωταθλητής θα έχει το μέγιστο 4 ήττες

οταν χανεις απο τον διαλυμενο υπεριωνα εντος θες να κερδισεις δυο φορες τις ιτιες???
laimbeer7
QUOTE(vosporos @ Mar 23 2010, 03:11 ) *
οταν χανεις απο τον διαλυμενο υπεριωνα εντος θες να κερδισεις δυο φορες τις ιτιες???

δεν πιστευω οτι σε αυτη την κατηγορια παιζει ρολο πωσ κατεβαινουν οι ομαδες........δεν εχει καμια τον κλειζα η τον σπανουλι κ θα της λειπει σε 1-2ματσ vospora
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 23 2010, 03:11 ) *

διαλυμενη ομαδα ο υπεριων δεν ειναι φιλε μου,μακαρι να υπηρχαν και αλλες ομαδες σαν τον υπεριων(αγωνιστικα αν οι παικτες δεν ειναι καλοι ειναι αλλο)!!! και επειδη χανεις απο μια ομαδα τι???? και στην τελικη δεν μας εχεις πει,εσυ τι εισαι? παικτης απο αλλη ομαδα?προπονητης απο αλλη ομαδα? διοικηση απο αλλη ομαδα? η απλος φιλαθλος? για να ξερουμε... και για να μην μας λες εμεις τι ειμαστε ο ΑΟΔΥΜΗΣ ειναι παικτης της Δυμης και εγω επισης παικτης
kbb
QUOTE(S.Pippen @ Mar 24 2010, 12:20 ) *
διαλυμενη ομαδα ο υπεριων δεν ειναι φιλε μου,μακαρι να υπηρχαν και αλλες ομαδες σαν τον υπεριων(αγωνιστικα αν οι παικτες δεν ειναι καλοι ειναι αλλο)!!! και επειδη χανεις απο μια ομαδα τι???? και στην τελικη δεν μας εχεις πει,εσυ τι εισαι? παικτης απο αλλη ομαδα?προπονητης απο αλλη ομαδα? διοικηση απο αλλη ομαδα? η απλος φιλαθλος? για να ξερουμε... και για να μην μας λες εμεις τι ειμαστε ο ΑΟΔΥΜΗΣ ειναι παικτης της Δυμης και εγω επισης παικτης

Θέλω να σχολιάσω αυτό για τον Υπερίωνα...πιστεύω ότι ο Υπερίωνας αν ήταν από τον πρώτο γύρω αυτή η ομάδα που είναι τώρα,με
τις υπάρχουσες προσθήκες θα ήταν πρώτοι άντε 2η στον όμιλο δίχως να αμφισβητώ τις υπόλοιπες ομάδες,αυτή είναι η άποψή μου!!

πάντως από την εικόνα που έχω από το πρωτάθλημα πιστεύω ότι δίκαια οι Ιτιές και η Δύμη είναι στισ δύο πρώτες θέσεις.

και αν είχε γίνει το πρώτο εξ αναβολής παιχνίδη θα ήταν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα που κακώς οι παράγοντες της Εσκαή δεν το έχουν ορίσει ακόμη!!Τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν τον πρωταθλητή που πιστεύω θα είναι ένας από αυτούς τους 2.
Παναχαικος και Σείριος πιστεύω είναι ασταθές ομάδες

Πάντως ο Υπερίωνας αν μπει στην Τριάδα του ομίλου πιστεύω θα ανέβει!!
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Mar 24 2010, 13:51 ) *
Θέλω να σχολιάσω αυτό για τον Υπερίωνα...πιστεύω ότι ο Υπερίωνας αν ήταν από τον πρώτο γύρω αυτή η ομάδα που είναι τώρα,με
τις υπάρχουσες προσθήκες θα ήταν πρώτοι άντε 2η στον όμιλο δίχως να αμφισβητώ τις υπόλοιπες ομάδες,αυτή είναι η άποψή μου!!

πάντως από την εικόνα που έχω από το πρωτάθλημα πιστεύω ότι δίκαια οι Ιτιές και η Δύμη είναι στισ δύο πρώτες θέσεις.

και αν είχε γίνει το πρώτο εξ αναβολής παιχνίδη θα ήταν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα που κακώς οι παράγοντες της Εσκαή δεν το έχουν ορίσει ακόμη!!Τα μεταξύ τους παιχνίδια θα κρίνουν τον πρωταθλητή που πιστεύω θα είναι ένας από αυτούς τους 2.
Παναχαικος και Σείριος πιστεύω είναι ασταθές ομάδες

Πάντως ο Υπερίωνας αν μπει στην Τριάδα του ομίλου πιστεύω θα ανέβει!!

ακριβωσ ετσι οπως τα λες φιλεμου.....να προσθεσω μονο επειδη εχω δει ολες τις ομαδες κ εχω παιξει φυσικα οτι δεν βλεπω μεγαλες διαφορες απο υπεριων μεχρι ιτιες.....λιγο καλυτερες οι ιτιες απο τουσ αλλουσ.....με μικρη διαφορα.......κ αποδω κ περα κανενα αποτελεσμα δεν θα ειναι εκπληξη....................
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 24 2010, 12:20 ) *

ο υπεριων επαιξε χωρις τεσσερεις παιχτες...
laimbeer7
QUOTE(vosporos @ Mar 24 2010, 17:10 ) *
ο υπεριων επαιξε χωρις τεσσερεις παιχτες...

ναι ελειπε ο κομπι,ο γκαζολ,κ κανα 2 ακομα,φιλε vospore απο αυτα που γραφεις γενικοτερα φαινεται να μην εχεισ μεγαλη σχεση με το τοπικο μπασκετ.......εγω πιστευω οτι παιζεις μεν σε καποια ομαδα κανα 3λεπτο αλλα.....μαλλον πιο πολυ πρεπει να ασχολησαι με το ποδοσφαιρο.........δλδ μπορει να εισαι κανα δεξι μπακ κ μετα να μην εχεισ τι να κανεισ κ να πηγαινεις κ για μπασκετακι??????ετσι δεν ειναι??/
vosporos
QUOTE(AODYMIS @ Mar 24 2010, 17:17 ) *
ναι ελειπε ο κομπι,ο γκαζολ,κ κανα 2 ακομα,φιλε vospore απο αυτα που γραφεις γενικοτερα φαινεται να μην εχεισ μεγαλη σχεση με το τοπικο μπασκετ.......εγω πιστευω οτι παιζεις μεν σε καποια ομαδα κανα 3λεπτο αλλα.....μαλλον πιο πολυ πρεπει να ασχολησαι με το ποδοσφαιρο.........δλδ μπορει να εισαι κανα δεξι μπακ κ μετα να μην εχεισ τι να κανεισ κ να πηγαινεις κ για μπασκετακι??????ετσι δεν ειναι??/

η αληθεια σε ποναει βλεπω!!!!!!!
laimbeer7
QUOTE(vosporos @ Mar 24 2010, 17:20 ) *
η αληθεια σε ποναει βλεπω!!!!!!!

ναι γιατι παιρνω πολυ χρημα κ μαλλον θα τα χασω αμα δεν ανεβει η ομαδα.......ασε δεν μπορω να κοιμηθω την νυχτα εχω εφιαλτες ολο τον υπεριων βλεπω μπροσταμου........
vosporos
QUOTE(AODYMIS @ Mar 24 2010, 17:24 ) *
ναι γιατι παιρνω πολυ χρημα κ μαλλον θα τα χασω αμα δεν ανεβει η ομαδα.......ασε δεν μπορω να κοιμηθω την νυχτα εχω εφιαλτες ολο τον υπεριων βλεπω μπροσταμου........

φυσιολογικο ειναι!
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 24 2010, 22:14 ) *
φυσιολογικο ειναι!

εσυ συστηματικα δεν μας λες! παιζεις πουθενα??? για να μην μας λες προφανως θα σε εχουμε πελατη
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Mar 24 2010, 22:53 ) *
εσυ συστηματικα δεν μας λες! παιζεις πουθενα??? για να μην μας λες προφανως θα σε εχουμε πελατη

ΠΑΙΖΕΙ......ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 24 2010, 22:53 ) *

να εχετε πελατες στη δυμη λιγο δυσκολο,σαν αλβανος τουριστας ακουγεται smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 25 2010, 03:37 ) *
να εχετε πελατες στη δυμη λιγο δυσκολο,σαν αλβανος τουριστας ακουγεται smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

μπορει να ακουγεται αλλα ξερει να απανταει οταν τον ρωτανε κατι,εσυ παλι εκει τον χαβα σου!!!!
kbb
QUOTE(S.Pippen @ Mar 25 2010, 16:18 ) *
μπορει να ακουγεται αλλα ξερει να απανταει οταν τον ρωτανε κατι,εσυ παλι εκει τον χαβα σου!!!!

Χαμός στον Α όμιλο μετά την ήττα της Δύμης... 90% έχουν ανέβει οι Ιτιές....φαίνεται δυνατός ο Σείριος...με το Β όμιλο τι γίνεται??

A. Hardaway
QUOTE (kbb @ Mar 30 2010, 11:25 ) *
Χαμός στον Α όμιλο μετά την ήττα της Δύμης... 90% έχουν ανέβει οι Ιτιές....φαίνεται δυνατός ο Σείριος...με το Β όμιλο τι γίνεται??

Στον Β' όμιλο ο Αχαϊός Σαραβαλίου είναι 95% πρώτος.για την δεύτερη θέση δεν ξέρω τι γίνεται με Γαστούνη. Όσο για τον Α' όμιλο έχεις ένα δίκιο αλλά μην αποκλείουμε τίποτα, οι Ιτιές φαίνεται πως έχουν ενα προβάδισμα αλλά αν η Δύμη κααφέρει και πάρει όλα τα ματς που απομένουν μπορεί να μείνουν και απέξω.
alexxanthi2
Ξερετε τι παιζει με την ανοδο?ο 1ος απευθειας...αλλα πλειοφ ποσοι πανε?
kbb
QUOTE(alexxanthi2 @ Mar 30 2010, 13:01 ) *
Ξερετε τι παιζει με την ανοδο?ο 1ος απευθειας...αλλα πλειοφ ποσοι πανε?

Απ'οσο ξέρω οι πρώτοι από τους ομίλους ανεβαίνουν κατευθείαν και οι 2οι και 3οι παίζουν μπαράζ μεταξύ τους...

Πιστεύω Ιτιές και Αχαιός δεν θα ανέβουν μόνο αν αυτοκτονήσουν...
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Mar 30 2010, 15:52 ) *
Απ'οσο ξέρω οι πρώτοι από τους ομίλους ανεβαίνουν κατευθείαν και οι 2οι και 3οι παίζουν μπαράζ μεταξύ τους...

Πιστεύω Ιτιές και Αχαιός δεν θα ανέβουν μόνο αν αυτοκτονήσουν...

ετσι πιστευω κ εγω.......με τον αχαιο για μενα αποτι εχω δει να ειναι η καλυτερη ομαδα τις β............
vosporos
QUOTE(S.Pippen @ Mar 25 2010, 17:18 ) *

σου ειχα πει ,θα ερθεις ΤΡΙΤΟΣ.
A. Hardaway
QUOTE (vosporos @ Mar 30 2010, 15:10 ) *

εγώ παίζω απο 1ος μέχρι και 5ος πλέον
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Mar 30 2010, 15:08 ) *
ετσι πιστευω κ εγω.......με τον αχαιο για μενα αποτι εχω δει να ειναι η καλυτερη ομαδα τις β............

Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζει κάποια ομάδα από την Β...πιστεύω ότι ο Ά όμιλος είναι πιο δυνατός και αν έπαιζε και ο Χαρίτος στην Γαστούνη θα ήταν πρώτοι αυτοί στο Β όμιλο...!!

Πάντως το Σαραβάλι δεν νομίζω να είναι η καλύτερη ομάδα...αυτή είναι η άποψή μου
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Mar 30 2010, 16:16 ) *
Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζει κάποια ομάδα από την Β...πιστεύω ότι ο Ά όμιλος είναι πιο δυνατός και αν έπαιζε και ο Χαρίτος στην Γαστούνη θα ήταν πρώτοι αυτοί στο Β όμιλο...!!

Πάντως το Σαραβάλι δεν νομίζω να είναι η καλύτερη ομάδα...αυτή είναι η άποψή μου

εγω 2-3 φορες που τουσ εχω δει μου αρεσε το μπασκετ που παιζουν......για β τοπικο μιλαμε παντα...........μην φανταστεισ τπτ οργια.........

QUOTE(vosporos @ Mar 30 2010, 16:10 ) *

εμπειρε vospore.......
kbb
QUOTE(AODYMIS @ Mar 30 2010, 15:20 ) *
εγω 2-3 φορες που τουσ εχω δει μου αρεσε το μπασκετ που παιζουν......για β τοπικο μιλαμε παντα...........μην φανταστεισ τπτ οργια.........

εμπειρε vospore.......

Εγώ θα έλεγα ότι οι Ιτιές είναι αυτή που ξεχωρίζει λίγο (έχει πολύ καλούς στην θέση 4 και 5...αυτοί κάνουν όλη την διαφορά)
κάτι που οι άλλες ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές στο σημείο αυτό!!

A. Hardaway
QUOTE (kbb @ Mar 30 2010, 16:25 ) *
Εγώ θα έλεγα ότι οι Ιτιές είναι αυτή που ξεχωρίζει λίγο (έχει πολύ καλούς στην θέση 4 και 5...αυτοί κάνουν όλη την διαφορά)

μόνο ο Βαλεοντης ειναι αξια
laimbeer7
QUOTE(kbb @ Mar 30 2010, 16:25 ) *

φιλεμου εμεισ εχουμε 5 ψηλους......με τουσ 3 ναναι κοντα στα 2 μετρα......δεν ειχαμε δηλαδη προβλημα με τισ ιτιεσ εκει.....γενικα ομωσ ειναι δουλεμενη ομαδα
alexxanthi2
QUOTE(AODYMIS @ Mar 30 2010, 17:25 ) *
φιλεμου εμεισ εχουμε 5 ψηλους......με τουσ 3 ναναι κοντα στα 2 μετρα......δεν ειχαμε δηλαδη προβλημα με τισ ιτιεσ εκει.....γενικα ομωσ ειναι δουλεμενη ομαδα

γιατι εχεις παιξει μ αυτους??εκτος και αν δεν εισαι απο τη δυμη
laimbeer7
QUOTE(alexxanthi2 @ Mar 30 2010, 22:50 ) *

παιξαμε 1 δεκαλεπτο..........αλλα γενικοτερα δεν εχουμε προβλημα με ψηλεσ ομαδες

QUOTE(alexxanthi2 @ Mar 30 2010, 22:50 ) *

να πω ακομα οτι το παιχνιδι που εχει αναβλ.οριστικε για τις 11-4 στισ 2.30.......η δυμη παιζει κ την προηγουμενη μερα στις 5.30(2 παιχνιδια σε 20ωρες κ λιγοτερο)......οι ιτιεσ εχουν ρεπο................................... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
A. Hardaway
QUOTE (AODYMIS @ Mar 31 2010, 01:44 ) *
παιξαμε 1 δεκαλεπτο..........αλλα γενικοτερα δεν εχουμε προβλημα με ψηλεσ ομαδες

να πω ακομα οτι το παιχνιδι που εχει αναβλ.οριστικε για τις 11-4 στισ 2.30.......η δυμη παιζει κ την προηγουμενη μερα στις 5.30(2 παιχνιδια σε 20ωρες κ λιγοτερο)......οι ιτιεσ εχουν ρεπο................................... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

δηλαδη καλουμαστε να δωσουμε 2 ματς σε λιγότερες απο 24 ώρες. δηλαδη τωρα αυτο ειναι ας το πουμε το πιο ιδανικο η μαλλον η αρχη που διορισε την ημερομηνια και την ωρα προφανεστατα δεν ειχε αλλη ωρα να διορισει το ματς και μας βολεψαν..... και να σκεφτουμε οτι το μπασκετ ειναι το εθνικο μας σπορ
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Mar 31 2010, 01:57 ) *
δηλαδη καλουμαστε να δωσουμε 2 ματς σε λιγότερες απο 24 ώρες. δηλαδη τωρα αυτο ειναι ας το πουμε το πιο ιδανικο η μαλλον η αρχη που διορισε την ημερομηνια και την ωρα προφανεστατα δεν ειχε αλλη ωρα να διορισει το ματς και μας βολεψαν..... και να σκεφτουμε οτι το μπασκετ ειναι το εθνικο μας σπορ

φυσικα κ δεν υπηρχε αλλη ωρα δεν ειχαν αλλου ρεπο οι ιτιεσ.........
A. Hardaway
QUOTE (AODYMIS @ Mar 31 2010, 02:04 ) *
φυσικα κ δεν υπηρχε αλλη ωρα δεν ειχαν αλλου ρεπο οι ιτιεσ.........

τοτε καλα μας διορισανε,να μην εχουμε παραπονο!
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Mar 31 2010, 02:08 ) *
τοτε καλα μας διορισανε,να μην εχουμε παραπονο!

εγω λεω να παιξουμε κ δευτερα,τριτη να τελειωνουμε
A. Hardaway
QUOTE (AODYMIS @ Mar 31 2010, 02:11 ) *
εγω λεω να παιξουμε κ δευτερα,τριτη να τελειωνουμε

οχι οχι!!! να παιξουμε σαββατο με τρίτωνα,κυριακή 12,30 με κεραυνο στο αιγιο,να μην προλαβουμε να γυρισουμε απο αιγιο,να αναβληθει το ματς των 14,30 και να κατακυρωθει υπέρ των ιτεών και να παιξουμε το τελευταιο ματς κατά τις 15,15 να μην χασουμε και ολο το απογευμα της κυριακης
kbb
QUOTE(S.Pippen @ Mar 31 2010, 01:15 ) *
οχι οχι!!! να παιξουμε σαββατο με τρίτωνα,κυριακή 12,30 με κεραυνο στο αιγιο,να μην προλαβουμε να γυρισουμε απο αιγιο,να αναβληθει το ματς των 14,30 και να κατακυρωθει υπέρ των ιτεών και να παιξουμε το τελευταιο ματς κατά τις 15,15 να μην χασουμε και ολο το απογευμα της κυριακης

Mια εικόνα από τους δύο ομίλους

Ιτιές και Παναχαϊκός στον α’ όμιλο, Αχαιός και Γαστούνη στον β’ βρίσκονται στην κορυφή των βαθμολογιών. Στον όμιλο όπου υπάρχουν οι περισσότερες Ηλειακές ομάδες (στον β’) ελπίδες για την κορυφή έχει και ο Κρόνος Στρεφίου.
Αναλυτικά ρεπορτάζ για τα ματς με Ηλειακό ενδιαφέρον που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Πανελλήνιος-Γαστούνη 51-56
Ο Γ.Σ. Γαστούνης πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Πάτρα επί του Πανελληνίου (56-51) και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Ανδρικάκη, παρά τις απουσίες των Χαρίτου, Αθανασούλη, Ανέστη Γιαρικάνη και Πολυχρονόπουλου, παρουσιάστηκε αποφασισμένη για τη νίκη και την πήρε έστω και δύσκολα. Η ηλειακή ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 17-8 στο α΄ δεκάλεπτο. Στη β΄ περίοδο όμως, οι Πατρινοί ισορρόπησαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στο γ΄ δεκάλεπτο, η Γαστούνη με καλή άμυνα πήρε προβάδισμα επτά πόντων και το διατήρησε και στην τελευταία περίοδο. Ο Πανελλήνιος κατάφερε να μειώσει μέχρι τους τρεις πόντους αλλά οι παίκτες της Γαστούνης έμειναν ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη που τους εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή στα πλέι-οφ.
Τα δεκάλεπτα: 8-17, 19-10, 6-13, 18-16
Γαστούνη: Σπηλιωτόπουλος 115, Βισβάρδης 10 (2), Σταματάτος 12 (1), Μυλωνάκης 7, Παπαδόπουλος 3, Μανθόπουλος 5, Δαλαμάρας 4.

Κρόνος-ΑΕΚ Κ. Παναγιάς 73-65
Ο Κρόνος Στρεφίου επικράτησε 73-65 της ΑΕΚ Κ. Παναγιάς και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πλέι-οφ. Η ομάδα του Αλέξανδρου Παπαγιάννη παρέμεινε στην τρίτη θέση και στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην τριάδα και να παίξει στα πλέι-οφ ανόδου. Αντίθετα, αυτή του Τάκη Θεολογίτη, θα παλέψει για την παραμονή έχοντας να αγωνιστεί τόσο με τον Μυρσιναϊκό όσο και με το Ακταίο στο «Αέθλιον».
Όσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι, στο κλειστό των Κρεστένων, κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο α΄ ημίχρονο (26-26) και στο γ΄ δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Στην τελευταία περίοδο ο Κρόνος, έχοντας σε καλή μέρα το Ζούνη, ισοφάρισε και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τεσσάρων-πέντε πόντων. Στη ρουλέτα των βολών, ο Κρόνος ήταν εύστοχος και επικράτησε τελικά με 73-65. Καλύτεροι από τους νικητές οι Ζούνης, Κωστόπουλος ενώ από τους ηττημένους οι Τσακουμάκος, Ζαφείρης.
Τα δεκάλεπτα: 10-9, 16-17, 18-22, 29-17
Κρόνος: Μπουλούτας 6 (1), Λιακόπουλος 9 (1), Καραλής 4 (1), Παπαδόπουλος 7, Ζούνης 21 (1), Βλάχος 2, Αναγνωστόπουλος 5, Κωστόπουλος 10 (2), Κουρνούτος 9.
ΑΕΚ: Ματσάνκος, Περικλεους 5 (1), Ε.Σ. Φιτσάλος, Ξανθός 3, Πικριδάς 8 (1), Ε.Α. Φιτσάλος 9, Ζαφείρης 14, Ροζάκης 9, Τσακουμάκος 14.

Μυρσιναϊκός-Αχαιός 41-79
Ο Μυρσιναϊκός ηττήθηκε από τον Αχαιό με 79-41 χθες στο «Αέθλιον». Οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, αφού έχουν μόλις μία νίκη σε 15 αγώνες. Η αχαϊκή ομάδα παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει την απευθείας άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Όσο για το παιχνίδι, δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Μάλιστα στο α΄ δεκάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν 9-24 και το ημίχρονο τελείωσε στο +21 για τον Αχαιό (46-25).
Τα δεκάλεπτα: 9-24, 16-22, 11-17, 5-16
Μυρσιναϊκός: Θωμόπουλος 3 (1), Μαραγκός 6 (2), Βαλλιάνος 2, Κρυπωτός 7 (1), Νικολόπουλος 23.

A΄ Όμιλος
Αποτελέσματα
Υπερίων-Παραλία 20-0 α.α.
Σείριος-Δύμη 55-49
Τρίτων-Παναχαϊκός 41-86
Κεραυνός-Ιτιές 60-80
Ρεπό: Σκαγιοπούλειο

Βαθμολογία
(Σε 15 αγώνες)
Ιτιές (11-2) 24
Παναχαϊκός (10-4) 24
Σείριος (9-4) 22
Υπερίων (8-6) 22
Δύμη (8-4) 20
Σκαγιοπούλειο (6-7) 19
Κεραυνός (5-8) 17
Τρίτων (2-11) 15
Παραλία (0-3 ) -
* Η Παραλία αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
** Ο Κεραυνός έχει ένα μηδενισμό, διότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Σείριο. Ιτιές και Δύμη έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική
Παραλία-Σείριος
Σκαγιοπούλειο-Υπερίων
Παναχαϊκός-Κεραυνός
Δύμη-Τρίτων
Ρεπό: Ιτιές

Β΄ Όμιλος
Αποτελέσματα
Ακταίο-Πήγασος 42-44
Πανελλήνιος-Γαστούνη 51-56
Γαλαξίας-ΕΦΑ 40-46
Κρόνος-Κ. Παναγιά 73-65
Μυρσιναϊκός-Αχαιός 41-79

Βαθμολογία
(Σε 15 αγώνες)
Αχαιός (13-2) 28
Γαστούνη (11-4) 26
Κρόνος (10-5) 25
ΕΦΑ (9-5) 23
Γαλαξίας (9-5) 23
Πήγασος (8-6) 22
Πανελλήνιος (5-10) 20
Κ. Παναγιά (4-10) 18
Ακταίο (3-12) 18
Μυρσιναϊκός (1-14) 16
*Κ. Παναγιά, ΕΦΑ, Πήγασος και Γαλαξίας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική
Γαστούνη-Γαλαξίας
Πήγασος-Πανελλήνιος
Κ. Παναγιά-Μυρσιναϊκός
ΕΦΑ-Κρόνος
Αχαιός-Ακταίο

Από Ηλείας Σπορτ το Sait
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.