Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Α2??
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Kolossos-Rhodes
Με την ολοκληρωση του πρωτου γυρου,εχουμε ηδη σχηματισει καποια εικονα για ολες τις ομαδες της α1.ποια ειναι η γνωμη σας γυρω απο το ποιες ομαδες θα πεσουν στην Α2??Φετος πιστευω εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο αλλες χρονιες.Στις επιλογες εβαλα τις 4 τελευταιες ομαδες στην βαθμολογια οπως ειναι τωρα χωρις να αποκλειονται αλλες!Εγω θεωρω οτι η μια που θα πεσει ειναι η Ολυμπιαδα και η δευτερη θεση θα παιχτει σε μεγαλη κοντρα μεταξυ ΑΓΟΡ και Κολοσσου!Μια θεση η οποια θα κριθει κατα πασα πιθανοτητα στο μεταξυ τους παιχνιδι στην Ροδο Κολοσσος-ΑΓΟΡ!Με νικη του Κολοσσου κατα πασα πιθανοτητα ξεκαθαριζει η παραμονη υπερ του,με νικη αγορ τοτε πραγματικο ντερμπι με ενα μικρο προβαδισμα δινω στον ΑΓΟΡ λογω των πολυ καλων εμφανισεων του τελευταια.
Πιστευοντας οτι θα μπορεσουμε να κερδισουμε ΑΓΟΡ,ψηφιζω ΑΓΟΡ-Ολυμπιαδα smile.gif
Air Kef
Ψηφισα Ολυμπιαδα γιατι ετσι οπως εχει παει φετος μονο με θαυμα θα μεινει και Κολοσσο λογω Βαγγελη.

Δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να πεσει ο Πεδουλακης.smile.gif
thrylos7
O Κολοσσός όμως έχει καλό ρόστερ... Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους και θα πέσει ομάδα, που σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά δε θα υποβιβαζόταν...

Γι' αυτό, λέω πως θα πέσει μόνο η Ολυμπιάδα και θ' ανέβουν τρεις από την Α2. biggrin.gif
Kolossos-Rhodes
QUOTE(thrylos7 @ Jan 22 2008, 12:29 ) *
O Κολοσσός όμως έχει καλό ρόστερ... Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους και θα πέσει ομάδα, που σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά δε θα υποβιβαζόταν...

Γι' αυτό, λέω πως θα πέσει μόνο η Ολυμπιάδα και θ' ανέβουν τρεις από την Α2. biggrin.gif

Δηλαδη του χρονου η Α1 θα εχει 16 ομαδες? smile.gif
PanosIlio
Εγώ θεωρώ πως η Ολυμπιάδα θα πέσει ή να το πω αλλιώς θέλω να πέσει μπας και βάλουν μυαλό εκεί κάτω στην Πάτρα και κάνουν μία ομάδα που να έχει όλο τον κόσμο και να είναι και ανταγωνιστική, όπως πρέπει να γίνει και στη Λάρισα αυτό, δηλαδή να ενωθούν οι ομάδες εκεί.

Τώρα η άλλη ομάδα θα γίνει μάχη, προσωπικά δεν θέλω να βλέπω επαρχιακές ομάδες να πέφτουν άρα λέω Μαρούσι.
thrylos7
Δηλαδη του χρονου η Α1 θα εχει 16 ομαδες?

Γιατί όχι; Νομίζω ότι υπάρχει σαν σκέψη πάντως (απλά δεν ξέρω για πότε).

Κι αν κάποια ομάδα που προέρχεται από την Α2 εκδηλώσει αδυναμία, ίσως μείνει και η Ολυμπιάδα... Λέω ν' αλλάξω την ψήφο μου σε "καμιά" τελικά, αφού η εκδήλωση αδυναμίας δεν είναι διόλου απίθανη!

Edit:
Εγώ θεωρώ πως η Ολυμπιάδα θα πέσει ή να το πω αλλιώς θέλω να πέσει

Αποφάσισε, θέλεις ή όχι να πέφτουν επαρχιακές ομάδες; tongue.gif

Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πέσει το Μαρούσι.
pivot
Νομίζω ότι την μία θέση την έχει καπαρώσει η Ολυμπιάδα, λόγω πολλών προβλημάτων όχι μόνο αγωνιστικής δυναμικότητας.

Ο δεύτερος θα ήθελα να είναι το Αιγάλεω, αλλά μάλλον τη σκαπούλαρε! Επί της ουσίας είναι μια ομάδα χωρίς καμιά προοπτική, απλά κέρδισε το λαχείο με τον Τζάαμπερ.

Ο Κολοσός και το Ρέθυμνο είναι οι επικρατέστεροι για την δεύτερη θέση. Δεν θέλω να πέσει καμία από τις δύο.
Ο μεν Κολοσός έχει μια συμπαθητική ομάδα και κάνουν μεγάλη προσπάθεια στην Ρόδο, το δε Ρέθυμνο λόγω της αξίας και της συμπάθειας που έχω για τον Πεδουλάκη αλλά και γιατί έχει προοπτική γιατί διοικείται από πολύ αξιόλογους και σοβαρούς ανθρώπους.

Το Μαρούσι και μια ομάδα από την Λάρισα θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι. Το Μαρούσι γιατί από ότι φαίνεται ο Βωβός βαρέθηκε να βάζει χρήματα και θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της.
Στην Λάρισα θα μπορούσε να γίνει μια συγχώνευση και να μείνει μια δυνατή ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Επειδή το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο στο παρκέ, θα παίξουν ρόλο και άλλα ...
PanosIlio
QUOTE(thrylos7 @ Jan 22 2008, 12:54 ) *
Edit:
Αποφάσισε, θέλεις ή όχι να πέφτουν επαρχιακές ομάδες; tongue.gif

Δίκιο έχεις tongue.gif ο μόνος λόγος που θέλω να πέσει η Ολυμπιάδα είναι μπας και βάλουν λίγο μυαλό και ενωθούν με τον Απόλλωνα, για κανένα άλλο λόγο. Να δουν που κατάντησαν, ειδικά ο Απόλλωνας και να προβούν σε καινοτόμες λύσεις.
reth1
είναι άσχημο ομάδες από περιοχές με κόσμο που τις στηρίζει, όπως τη Ρόδο (Κολοσσός) και το Ρέθυμνο να παλεύουν για μια θέση και η μοναδική Πατρινή να είναι σχεδόν στην Α2. Κανονικά όπως προαναφέρατε και η Λάρισες θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα... Φανταστείτε ροστέρ με Κουμπουρα, Παπανικολόπουλο, Μπατή, Κυριακόπουλο, Παπαχρήστο, Τσιάρα, Τσέρανιτς, Τιγκ, Κολώκα, κ.λ.π., κ.λ.π.... Επίσης μία από Πάτρα (Ολυμπ+Απόλλων) και η Λαμία που ..έρχεται! Ιδανικό, ε; Το προτιμώ πάντως από Αιγάλεω, Μαρούσι, Πανελλήνιο...

Ελπίζω να "ξυπνήσει" κάποτε αυτή η ΕΟΚ και να δουλέψουν και τα wildcards wink.gif

Εγώ ελπίζω Μαρούσι - Ολυμπιάδα, ψήφισα όμως Κολοσσό και Ολυμπιάδα γιατί ο Κολοσσός αποδεκατίζεται μέρα με τη μέρα και οι διοικούντες... icon_drunk.gif
PanosIlio
Για να διοργανωθεί πρωτάθλημα στην Ελλάδα με wildcards πρέπει να...................μάλλον αφήστε δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...
pivot
Επειδή καλώς ή κακώς υπάρχει και παρασκήνιο που καθορίζει σε ένα βαθμό ποιος θα πέσει και ποιός θα ανέβει,
καλό αυτοί οι οποίοι "χειρίζονται" αυτά τα θεματα , να φροντίσουν να εξαπλωθεί το μπάσκετ (Α1) σε όλη την Ελλάδα, γιατί είναι καλό για όλους.

Οπου υπάρχουν σοβαρές ομάδες εντός ή εκτός Αθήνας με οικονομική αυτάρκεια, φιλάθλους, υποδομές να βοηθούνται και να επιβραβεύονται.
mono maroussi
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jan 22 2008, 14:52 ) *
Εγώ θεωρώ πως η Ολυμπιάδα θα πέσει ή να το πω αλλιώς θέλω να πέσει μπας και βάλουν μυαλό εκεί κάτω στην Πάτρα και κάνουν μία ομάδα που να έχει όλο τον κόσμο και να είναι και ανταγωνιστική, όπως πρέπει να γίνει και στη Λάρισα αυτό, δηλαδή να ενωθούν οι ομάδες εκεί.

Τώρα η άλλη ομάδα θα γίνει μάχη, προσωπικά δεν θέλω να βλέπω επαρχιακές ομάδες να πέφτουν άρα λέω Μαρούσι.

δυσκολο αυτο που λες..ουτε εγω θελω να βλεπω επαρχιακες ομαδες να πεφτουν αλλα τι να κανουμε..εχουμε και ενα ευρωπαικο και τοση ιστορια στην συλλογη μας..αλλα και αντικειμενικα να το δουμε το Μαρουσι δν παιζει να πεσει ετσι μην λεμε οτι να ναι..ολυμπιαδα-κολοσσος λεω..
tasos12
εγω θα προτιμούσα να πέσουν ομάδες που δε μαζεύουν κόσμο στο γήπεδο. Πανελλήνιος Ολυμπιάδα ή Μαρούσι. Ολυμπιάδα και Ρέθυμνο πάντως βλέπω...
mono maroussi
QUOTE(tasos12 @ Jan 24 2008, 16:22 ) *
εγω θα προτιμούσα να πέσουν ομάδες που δε μαζεύουν κόσμο στο γήπεδο. Πανελλήνιος Ολυμπιάδα ή Μαρούσι. Ολυμπιάδα και Ρέθυμνο πάντως βλέπω...

καλα και το αιγαλεω προβλημα θα χε αν δν εκανε καποιες νικες στην αρχη γιατι τωρα ξεφουσκωσε..και μας θυμομαστε ολοι πως μας κερδισε..οσο για τον κοσμο και το Μαρουσι τα 2 πρωτα χρονια 1000 ατομα μαζευε οσα και τ αιγαλεω δν λεει κατι αυτο..
mono maroussi
α και το τοπικ λεει ποιες πιστευετε οχι ποιες θελετε.. wink.gif ακου 5 ψηφους το Μαρουσι ελεος..εκει που εχω ταξιδεψει εγω..
Kolossos-Rhodes
Προσωπικα θεωρουσα και το μαρουσι ενα ισχυρο υποψηφιο για την α2 γιατι μπορει να εχει ιστορια και κυπελλα η ομαδα στο παρελθον αλλα φιλε μονο-μαρουσι δεν παιζουν τα κυπελλα στο πρωταθλημα αλλα οι παικτες που εχουν η καθε ομαδα και προσωπικα το μαρουσι δεν μου εδειχνε κατι ιδιαιτερο ωστε να μην κινδυνεψει!και μαλιστα εχει ενα αρκετα δυσκολο προγραμμα!αλλα ενταξει μετα την χθεσινη νικη και εφοσον λογικα δεν αλλαξει τιποτα απο την ενσταση του πανελληνιου,τοτε θεωρω οτι το μαρουσι δεν θα κινδυνεψει αφου δειχνει σημαδια βελτιωσης κατι στο οποιοι βοηθησε και η αποκτηση του κογιαντινοβιτς!

βλεποντας το προγραμμα της α1 θεωρω την ολυμπιαδα υποβιβασμενη και μεγαλη κοντρα αγορ-κολοσσου για την παραμονη,πιστευω οτι ο αγορ εχει πολλα παιχνιδια που μπορει να χτυπησει σε αντιθεση με τον κολοσσο που ειναι πιο περιορισμενα...για να δουμε,παντως εχει πολυ εινδιαφερον!!
mono maroussi
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Jan 27 2008, 14:39 ) *
Προσωπικα θεωρουσα και το μαρουσι ενα ισχυρο υποψηφιο για την α2 γιατι μπορει να εχει ιστορια και κυπελλα η ομαδα στο παρελθον αλλα φιλε μονο-μαρουσι δεν παιζουν τα κυπελλα στο πρωταθλημα αλλα οι παικτες που εχουν η καθε ομαδα και προσωπικα το μαρουσι δεν μου εδειχνε κατι ιδιαιτερο ωστε να μην κινδυνεψει!και μαλιστα εχει ενα αρκετα δυσκολο προγραμμα!αλλα ενταξει μετα την χθεσινη νικη και εφοσον λογικα δεν αλλαξει τιποτα απο την ενσταση του πανελληνιου,τοτε θεωρω οτι το μαρουσι δεν θα κινδυνεψει αφου δειχνει σημαδια βελτιωσης κατι στο οποιοι βοηθησε και η αποκτηση του κογιαντινοβιτς!

βλεποντας το προγραμμα της α1 θεωρω την ολυμπιαδα υποβιβασμενη και μεγαλη κοντρα αγορ-κολοσσου για την παραμονη,πιστευω οτι ο αγορ εχει πολλα παιχνιδια που μπορει να χτυπησει σε αντιθεση με τον κολοσσο που ειναι πιο περιορισμενα...για να δουμε,παντως εχει πολυ εινδιαφερον!!

αυτο ηθελα να πω οτι η χθεσινη νικη εκλεισε στοματα..αφου το υλικο υπαρχει μονο η σταθεροτητα χρειαζεται
Air Kef
Aν πεσει ο Πεδουλακης και μεινει ο Αλεξανδρης δν ξανασχολουμαι με Α1.
Kolossos-Rhodes
Να σου πω κατι φιλε air kef με ολον το σεβασμο θεωρω αυτο με τον αλεξανδρη πια εμπαθεια,και αυτο που λες αν πεσει ο πεδουλακης και οχι ο αλεξανδρης ειναι εντελως λαθος απαξιωνοντας μια ολοκληρη ομαδα εξαιτιας της εμπαθειας σου.
στην τελικη αν πεσει καποιος θα ειναι ο Κολοσσος και οχι ο Αλεξανδρης η ο ΑΓΟΡ και οχι ο Πεδουλακης!!!σημαντικοι οι προπονητες αλλα ξερεις οι παικτες ειναι που παιζουν μπασκετ.εγω για παραδειγμα θεωρω προσωπικα οτι σε συνολικη εικονα ο κολοσσος εχει καλυτερο υλικο και αν πεσει θα ειναι γιατι θα του στοιχισουν οι τραυματισμοι στα κρισιμα παιχνιδια με ΑΕΛ και ΑΓΟΡ
Folebos
Bασικά οπωσδήποτε το Μαρούσι οι υπόλοιπες παίζονται.
Air Kef
Kolossos-Rhodes συγνωμη που αργησα τοσο να απαντησω,τωρα το ειδα. smile.gif

Προφανως τον Αλεξανδρη τον αντιπαθω.

Παρακολουθώντας Α1 εδω και καποια χρόνια,εχω σχηματίσει μια προσωπική γνώμη για τον καθε προπονητη και τις ικανοτητες του.

Τον Αλεξανδρή ειδικα,τον ειχα και σχεδον 2 χρόνια απο κοντα,μιας και προπονούσε την Ολυμπια Λάρισας.

Απο το μπασκετ που έβλεπα εκεινη την περίοδο και το μπασκετ που επαιξε η ΑΕΚ περσι, εχω καταλήξει πως ο Αλεξανδρής ειναι ενας άθλιος προπονητης. tongue.gif
Επιπλέον,τον αντιπαθω επειδη έφυγε απο την Ολυμπια με πολλους ψυθηρους να ακουγονται για καποια αποτελέσματα.(Οχι οτι ο Πεδουλακης ειναι κανενας αγιος).

Απο την στιγμή που ο Κολοσσος εχει εμπιστευτει στον Αλεξανδρή το μέλλον του, θεωρώ πως ο Κολοσσός δν θα πάει καλά.Ηδη,αν σκεφτούμε το ροστερ που έχει,νομιζω το να παλεύει για παραμονή,δν ειναι και πολυ ικανοποιητικό.

Απο την αλλη,εκτιμω πολυ τον Πεδουλάκη ως προπονητη και το θεωρω πολυτέλεια για μια ομαδα που παλεύει για την παραμονη της να τον εχει στον παγκο της. Νομιζω ειναι ο καλυτερος Ελληνας κοουτς,μετα τον Γιαννακη.Προσωπικη αποψη παντα. smile.gif

Δεν εχω κατι με τον Κολοσσό. smile.gif
Με τον προπονητη του εχω.
mono maroussi
QUOTE(Folebos @ Feb 4 2008, 11:59 ) *

evilmonkey.gif evilmonkey.gif smiley.gif laugh.gif 69.gif w00t.gif γελασα βραδιατικα...οπωσδηποτε κιολας το Μαρουσι..για πες τα επιχειρηματα σου..χαχα icon_drunk.gif
ashton
α/ το Αιγάλεω πχ έχει περισσότερο κόσμο από τη Ρόδο πχ
β/ κάτι Νηαρ Ηστ, Περιστέρια, Παγκράτια έβγαλαν περισσότερους παίκτες από αρκετές επαρχιακές ομάδες που δουλευαν/δουλεύουν με υπερήλικες βετερανους
Kolossos-Rhodes
QUOTE(ashton @ Feb 11 2008, 00:56 ) *
α/ το Αιγάλεω πχ έχει περισσότερο κόσμο από τη Ρόδο πχ
β/ κάτι Νηαρ Ηστ, Περιστέρια, Παγκράτια έβγαλαν περισσότερους παίκτες από αρκετές επαρχιακές ομάδες που δουλευαν/δουλεύουν με υπερήλικες βετερανους

Δεν πιστευω οτι το αιγαλεω εχει περισσοτερο κοσμο αποτι στην ροδο αλλα τελοσπαντων,μην ξεχνας οτι φετος κανει και τρελη πορεια κατι που φυσικα τραβηξεν κοσμο.αλλα μπορω να σου πω πολλες ομαδες στην Α1 με λιγοτερο κοσμο.Ας ειχε και η ροδος ενα φυσιολογικο γηπεδο,ενα μικρο παλαι οπως εχει η καθε γειτονια της αττικης ασχετα αν η ομαδα παιζει γ εθνικη!και τοτε να δουμε ποσο κοσμο θα ειχε.
Οσο για τα περιστερια και τα παγκρατια που αναφερεις,ενταξει ειναι εξαιρεσεις,μπορω να σου δωσω αρκετα παραδειγματα ομαδων αθηνων που δεν εχουν προσφερει και ουτε προκειται να προσφερουν τιποτα στο ελληνικο μπασκετ.
εγω προσωπικα θα ηθελα να μεινουν και κολοσσος και αγορ στην α1 αλλα δυστυχως μονο μια θα μεινει
McRae
αναμενεται συγκλονιστικη μαχη για την παραμονη,ο αγορ μπορει να εχει μεινει πισω αλλα και καλο ροστερ εχει και αξιολογο προπονητη και το κυριοτερο βατο προγραμμα..απο την αλλη καθε εκτος προγραμματος ηττα μπορει να αποβει καθοριστικη και εξαιτιας της βαθμολογικης του θεσης θα αισθανονται τεραστια πιεση για καθε παιχνιδι..προσωπικα ουτε για την ομαδα μου ειμαι σιγουρος οτι εχει εξασφαλισει την σωτηρια,δεν μου δινει ακομη την σιγουρια οτι θα κερδισει ολα τα κρισιμα εντος εδρας ματς..το μαρουσι εχει ροστερ για τετραδα και καποια στιγμη θα ρολαρει..προβλεπω ολυμπια,αελ,παοκ,ροδος,αγορ να παλευουν ως την τελευταια αγωνιστικη..τεραστια και η νικη του αιγαλεω χτες γιατι πλεον χωρις τον τζααμπερ θα εμπαινε και αυτο σε περιπετειες..
mono maroussi
QUOTE(Folebos @ Feb 4 2008, 11:59 ) *

το μαρουσι φιλε το μαρουσι χαχαχαχαχ ελεος
tasos12
Καλά το Μαρούσι πάει γα 5η θέση άνετα...Πέρασε από Αεκ, Κυψέλη και Πυλαία...Κόσμο θέλει γιατί βαριά φανέλα έχει...
pivot
Νομίζω ότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα. Και μάλιστα αποτελεί δύσκολη στην επιλυσή της εξίσωση.

Για να επικαιροποιήσουμε λοιπόν τις προβλέψεις μας. Ποια ομάδα θα είναι ο παρτενέρ της Ολυμπιάδας;

Εγώ προβλέπω πολλαπλή ισοβαθμία από την οποία χαμένο είναι το Ρέθυμνο, προτιμώ όμως να πέσει η Ολύμπια.

.
penetration
Άσχετα αν η Ολύμπια νίκησε τον ΑΡΗ!!! μετά την Πάτρα παίζει το χειρότερο μπάσκετ στηνΑ1. Η ομάδα δεν έχει νεύρο και δεν δείχνει τίποτα σε επίθεση και άμυνα. Λογικά με την εικόνα των ομ΄δων στο δεύτερο γύρο έπρεπε να είναι αυτή η ομάδα που θα ακολουθήσει την Ολυμπιάδα στην Α2. Αμέσως μετά σε κακή εικόνα έρχεται ο Παοκ. Μία από αυτές τις δύο λογικά έπρεπε να πάει Α2 και σίγουρα όχι το Ρέθυμνο, που στο δεύτερο γύρο κάνει πρωταθλητισμό. Επειδή όμως το πρωταθλημα κρίνεται συνολικά το Ρέθυμνο ε'ιναι σε πιο δύσκολη θέση με Παοκ και Κολοσσό να ακολουθούν.
ashton
Τέλειωσε και η 22η αγωνιστική και με μόλις 4 να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, ας δούμε τι μπορεί να γίνει, αφού υπενθυμίσω τη σημερινή βαθμολογία ...

Παναθηναϊκός 20, Ολυμπιακός 19, Αρης 14, Πανελλήνιος 13, Πανιώνιος 12, Αιγάλεω 11,
Λάρισα, Μαρούσι, ΑΕΚ 10, Ολύμπια 9, ΠΑΟΚ, ΑΓΟΡ 8, Κολοσσός 7, Ολυμπιάδα 3. (αναφέρω μόνο τις νίκες)

23η αγωνιστική :
ΑΕΚ - ΠΑΟ, 2
Αιγάλεω - Ολύμπια, ανοικτό
ΠΓΣ - ΑΓΟΡ, ανοικτό
Αρης - Κολοσσός, 1
Πανιώνιος - Ολυμπιακός, ανοικτό
Ολυμπιάδα - Μαρούσι, 2
Λάρισα - ΠΑΟΚ, ανοικτό

Παναθηναϊκός 21, Ολυμπιακός 19-20, Αρης 15, Πανελλήνιος 13-14, Πανιώνιος 12-13, Αιγάλεω 11-12, Λάρισα 10-11, Μαρούσι 11, ΑΕΚ 10, Ολύμπια 9-10, ΠΑΟΚ 8-9, ΑΓΟΡ 8-9, Κολοσσός 7, Ολυμπιάδα 3.

24η αγωνιστική :
Ολύμπια - Ολυμπιάδα, 1
Κολοσσός - Αιγάλεω, ανοικτό
ΠΑΟΚ - ΠΓΣ, ανοικτό
ΠΑΟ - Πανιώνιος, 1
ΑΓΟΡ - Αρης, ανοικτό
Μαρούσι - ΑΕΚ, ανοικτό
Ολυμπιακός - Λάρισα, 1

Παναθηναϊκός 22, Ολυμπιακός 20-21, Αρης 15-16, Πανελλήνιος 13-15, Πανιώνιος 12-13, Αιγάλεω 11-13, Μαρούσι 11-12, Λάρισα 10-11, ΑΕΚ 10-11, Ολύμπια 10-11, ΠΑΟΚ 8-10, ΑΓΟΡ 8-10, Κολοσσός 7-8, Ολυμπιάδα 3.

25η αγωνιστική :
Αρης - Αιγάλεω, 1
ΑΕΚ - Ολύμπια, ανοικτό
Πανιώνιος - Μαρούσι, ανοικτό
ΠΓΣ - Ολυμπιακός, ανοικτό
Λάρισα - ΠΑΟ, ανοικτό
ΑΓΟΡ - ΠΑΟΚ, ανοικτό
Ολυμπιάδα - Κολοσσός, 2

Παναθηναϊκός 22-23, Ολυμπιακός 20-22, Αρης 16-17, Πανελλήνιος 13-16, Πανιώνιος 12-14, Αιγάλεω 11-13, Μαρούσι 11-13, Λάρισα 10-12, ΑΕΚ 10-12, Ολύμπια 10-12, ΠΑΟΚ 8-11, ΑΓΟΡ 8-11, Κολοσσός 8-9, Ολυμπιάδα 3.

26η αγωνιστική :
Αιγάλεω - Ολυμπιάδα, 1
ΠΑΟΚ - Αρης, ανοικτό
Κολοσσός - ΑΕΚ, ανοικτό
Ολύμπια - Πανιώνιος, ανοικτό
ΠΑΟ - ΠΓΣ, 1
Μαρούσι - Λάρισα, ανοικτό
Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ, 1

Οπότε η τελική πρόβλεψη είναι :

ΠΑΟ..................... 23 έως 24 νίκες
Ολυμπιακός........ 21 έως 23 νίκες
Αρης..................... 16 έως 18 νίκες
Πανελλήνιος....... 13 έως 16 νίκες
Πανιώνιος.......... 12 έως 15 νίκες
Αιγάλεω............... 12 έως 14 νίκες
Μαρούσι.............. 11 έως 14 νίκες
Ολύμπια.............. 10 έως 13 νίκες
Λάρισα................ 10 έως 13 νίκες
Α.Ε.Κ.................... 10 έως 13 νίκες
ΠΑΟΚ................... 8 έως 12 νίκες
ΑΓΟΡ.................... 8 έως 11 νίκες
Κολοσσός............. 8 έως 10 νίκες
Ολυμπιάδα........... 3 νίκες

http://vasilissa.blogspot.com/2008/03/blog-post_481.html
Kolossos-Rhodes
Αν κερδισει ο αγορ τον φορμαρισμενο πανελληνιο μεσα στην κυψελη,τοτε ο αγορ εχει σωθει οπως και να εχει.γιατι παει στο +2 απο κολοσσο και αντε γεια.
και ο παοκ ειναι στο +2 απο κολοσσο τωρα αφου υπερτερει στην ισοβαθμια.

Αν χασει τωρα ο αγορ απο τον πανελληνιο τοτε ολα παιζονται στο ποιος θα ειναι πιο ψυχραιμος.
Πολλα μπορουν να γινουν.
Ο αγορ μπορει να πεταει αλλα κανενα ματς δεν το εχει σιγουρο.ο αρης καποια στιγμη θα ξυπνησει και θα ειναι δυσκοο ματς για τον αγορ ας ειναι και στην κρητη οπως και ο παοκ που προτελευταια αγωνιστικη αν κινδυνευει μεσα στην κρητη ισως και να θελουν θεοι και δαιμονες για να κερδισει.

Ο κολοσσος επισης μπορει να καταφερει να παρει τις 3 νικες που θελει με ενα καπως ξεφουσκωμενο αιγαλεω ισως,την αδιαφορη ολυμπιαδα και την μετριοτατη αεκ αλλα μπορει και να παρει και καμια αφου αιγαλεω ποτε δεν ξερεις,η ολυμπιαδα παιζει χωρις αγχος και η αεκ λογικα θα ξυπνησει και αυτη,ειδικα αν τελευταια αγωνιστικη εχει βαθμολογικο ενδιαφερον....

για αυτο λεω οτι ολα ειναι πιθανα!!
μονο οπως ειπα αν κερδισει και τον πανελληνιο ο αγορ τοτε goodbye α1 για τον κολοσσο blink.gif
pivot
Aν κερδίσει και τον Πανελλήνιο εκτός το Ρέθυμνο, τότε πρέπει να μείνει τιμής ένεκεν στην Α1 ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων smile.gif
eu.champions07
Βλέπω τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Κολοσσού-ΑΓΟΡ και ετσι να πέφτει ο ΑΓΟΡ με την καταδικασμένη Ολυμπιάδα.
Λέτε ΟΜΩΣ τελευταία αγωνιστική και αν ο ΠΑΟΚ έχει χασει από την ΑΕΛ να παίζει στην Πυλαία με τον Αρη την κατηγορία; w00t.gif
nikolas12
Φετος με ολα αυτα τα μαθηματα δεν ειδα πολλα παιχνιδια οποτε θα ψηφισω ΑΓΟΡ-Ολυμπιαδα που για εμενα η γενικη εικονα τους δεν ειναι και τοσο καλη.
iliaszervos
απο ageofbasketball :

Πέφτει ο Κολοσσός: αν χάσει από την ΑΕΚ και την ίδια ώρα ΠΑΟΚ και ΑΓΟΡ κερδίσουν Άρη και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Πέφτει ο ΠΑΟΚ: α) αν χάσει από τον Άρη και ο Κολοσσός κερδίσει την ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο ΑΓΟΡ στο δικό του ματς, β) αν χάσει από τον Άρη, χάσει ο Κολοσσός από την ΑΕΚ και κερδίσει ο ΑΓΟΡ τον Ολυμπιακο.

Πέφτει ο ΑΓΟΡ: α) αν χάσει από τον Ολυμπιακό και κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Κολοσσός στο δικό του παιχνίδι, β) αν κερδίσει τον Ολυμπιακό και κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη και ο Κολοσσός την ΑΕΚ, γ) αν χάσει από τον Ολυμπιακό, χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Άρη και χάσει ο Κολοσσός από την ΑΕΚ.
penetration
Δυστυχώς για το Ρέθυμνο (και λέω δυστυχώς γιατί είναι πολύ πιο ποιοτική ο΄μαδα από Παοκ και Κολοσσό και παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ), το πιο πιθανό σενάριο που βλέπω και εύχομαι να μη βγει αληθινό είναι τη Μ.Τετάρτη να χάσουν και οι τρείς (Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει, ο Παοκ δεν μπορεί Αρη και ο Κολοσσός δεν μπορεί Αεκ) και τελικά να πάει Α2 το Ρέθυμνο.
basketikos
Eiμαι ενας απο τους 9 που προέβλεψαν οτι θα πεσει το Μαρουσι. Αυτο πριν την αλλαγή προπονητη.

Νομιζω οτι πρεπει να αναγνωρισω το διπλο λαθος μου:

Μπραβο στο Μαρουσι - και κυριως - ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Εδειξε οτι ειναι γατα, και απεδειξε ακομα και σ' εμας που παντα τον βλεπαμε αντι-τουριστικο (sic) oτι ειναι ενας πραγματικος γνωστης του αθληματος: 1-2 διορθωτικές κινήσεις, καλο κοοουτσαρισμα και την εσωσε περιπατο την παρτιδα. 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif

Απο εκει και περα - μακαρι να σωθει ο ΑΓΟΡ - ηρωική προσπαθεια, με μεγαλη ποιοτητα. Αλλα ολα ειναι θέμα διαθεσης της ομαδας της Ροδου. Για να δουμε
truth
ο ΠΑΟΚ θα νικήσει τον ΑΡΗ και θα πέσει το Ρέθυμνο
Weekendman
Μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική πίστευα οτι το Ρέθυμνο θα πέσει γιατί δεν πίστευα οτι θα ανατρέψει την διαφορά των 15 πόντων απο το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τώρα όμως ,και μέτα τα χθεσινά σε Μάσει και Ράιτ ο Άρης θα τα δώσει όλα για την νίκη ,και αυτό το πάθος σε συνδυασμό με την δεδομένη υπεροχή στην ποιότητα των παικτών του θα κατάφερουν να υπερκεράσουν την φανατική εξέδρα απεναντί τους έστω και οριακά.
Φυσικά για την χθεσινή επίθεση δεν καταδικάζω σε καμία περίπτωση τους φιλάθλους και οπαδούς του ΠΑΟΚ.
odysseas 1998
Εγώ βλέπω σίγουρα νίκη του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο και επειδή ο Άρης θέλει όσο τίποτα άλλο να μην σωθεί ο Πάοκ λόγω νίκης επί του Άρη βλέπω νίκη των κιτρίνων.Επομένως θεωρώ ότι στο Κολοσσός-Άεκ θα στραφεί το ενδιαφέρον για να δούμε αν θα υποβιβαστεί τελικά ο Πάοκ ή το Ρέθυμνο.
Weekendman
Με δυο μόνο εκτός έδρας νίκες της ΑΕΚ ως τώρα, και με πιο διψασμένο τον Κόλοσσο δεν βλέπω 2 για την ΑΕΚ οπότε ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη ,έχοντας σαν δεδομένη την ήττα του Ρεθύμνου απο τον Ολυμπιακό.
odysseas 1998
thumbsup.gif
Weekendman
Με δυο μόνο εκτός έδρας νίκες της ΑΕΚ ως τώρα, και με πιο διψασμένο τον Κόλοσσο δεν βλέπω 2 για την ΑΕΚ οπότε ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη ,έχοντας σαν δεδομένη την ήττα του Ρεθύμνου απο τον Ολυμπιακό.

Οσο αφορά το κίνητρο του Κολοσσού δεν μπορω να πώ οτι δικαιώθηκα ,αν πριν την τελευταία αγωνιστική ήταν ένα βαθμό πίσω απο το Ρεθυμνό ο Κολοσσός θα ευσταθούσε λογικά η παραπάνω υπόθεση μου.μάλλον πιάστηκα αδιάβαστος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.