Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Real Madrid CF (Balonsesto)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
billybiros
Επιβεβαιώνει για Ρεάλ ο «Λάζος»

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ισπανία για τις τελικές επαφές με τη «βασίλισσα», την ώρα που τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας θεωρούν δεδομένο πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Έχω μία πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρέπει να τελειώσουμε τις συζητήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα διευθετήσουμε κάποιες εκκρεμότητες», δήλωσε ο 27χρονος σέντερ στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο διεθνή άσος σέντερ λέγεται πως είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις-άνω των δύο εκατ. ευρώ ετησίως-από τον Ολυμπιακό (!) και τη Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο προτίμησε τη «βασίλισσα», που συν τοις άλλοις φιλοξενεί το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας την επόμενη περίοδο. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του «Λάζου» έπαιξαν σύμφωνα με τους Ισπανούς και οι συστάσεις του Αντώνη Φώτση, συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και τη Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Μαδριλένους τις σεζόν 2003/04 και 2004/05.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε τη σεζόν που τελείωσε 14,8 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 17 αγώνες της Ευρωλίγκας με τη Ντιναμό Μόσχας. Στη νέα του ομάδα (αν επαληθευτεί το ισπανικό δημοσίευμα) είναι πολύ πιθανό να συναντήσει τον Μιχάλη Πελεκάνο.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91649

SALUDO LAZAROS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gravedigger
Νομίζω θα ήταν καλύτερα να το γράψεις στο τόπικ όπου γράφουμε τις μεταγραφές που γίνονται στην Ευρώπη από το να ανοίξεις καινούριο τόπικ! icon_wave.gif
billybiros
QUOTE(Gravedigger @ Jul 2 2007, 02:49 AM) *
Νομίζω θα ήταν καλύτερα να το γράψεις στο τόπικ όπου γράφουμε τις μεταγραφές που γίνονται στην Ευρώπη από το να ανοίξεις καινούριο τόπικ! icon_wave.gif

Πιστεύω πως ίσος χρειάζεται ένα τόπικ για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Θέλω ελπίζω και πιστεύω πως θα μας απασχολήσει αρκετά φέτος. (μετά από τόσα χρόνια απογοητεύσεων και αποτυχιών).

Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 50 χρόνια και ίσος την 1η ευρωπαϊκή που θα παίξει στο ΝΒΑ. (και αυτό το τελευταίο έχει πολύ ψωμί).
Gravedigger
Α,ΟΚ αν το δημιούργησες γενικά για ότι αφορά την Real τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Απλά όπως το είδα νόμιζα ότι ήθελες μόνο να αναφέρεις την μεταγραφή!
billybiros
ΠΑΜΕ ΓΙΑ EUROLIGA

Ένδεκα από τους παρόντες παίκτες έχουν συμβόλαιο:

Raul Lopez (2),
Tunceri (1),
Llull (2),
Reyes (2),
Bullock (2),
Tomas (3),
Mumbrú (2),
Hervelle (2),
Χάμιλτον (2),
Sonseca (1) και
Sinanovic (2), αν και δύο τελευταίοι θα δοθούν δανικοί.

Όσον αφορά αυτούς που θα φύγουν ο Antonio Martin σχολίασε: «Εντός των ημερών θα οργανώσουμε μια συνεδρίαση για να πάρουμε αποφάσεις».

Όλα δείχνουν ότι θα προταθεί ανανέωση στους Charles Smith και Sekulic.
Οι Moiso, Varda και Milic δύσκολα θα παραμείνουν. Οι νεαροί Pablo Aguilar και Nguema, όπως και ο Jan Martin θα συνεχίσουν με τη δεύτερη ομάδα.

Πηγή:As
http://www.as.com/articulo/baloncesto/ano/...asdaibal_1/Tes/
Air Kef
Ρε digger,ολόκληρο "Real Madrid CF (Balonsesto)" εχει για τιτλο! tongue.gif

Καλως ηρθες billybiros,μακαρι να μεινει ψηλα το τοπικ της Βασιλισσας που επέστρεψε στους τίτλους και στα σαλονια της Ευρωλιγκας.. smile.gif
Gravedigger
QUOTE(Air Kef @ Jul 1 2007, 11:56 PM) *
Ρε digger,ολόκληρο "Real Madrid CF (Balonsesto)" εχει για τιτλο! tongue.gif

Αυτό το είδα αλλά επειδή έχουν ανοίξει τόσα και τόσα άκυρα τόπικ και αφού το πρώτο ποστ που διάβασα ήταν για μεταγραφή νόμισα ότι τον τίτλο τον έβαλε έτσι για να βάλει κάτι.Έκανα λάθος όμως και ελπίζω σε 1 αξιόλογο τόπικ.
billybiros
Δανικό σκέπτεται να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Κροάτη Μάρκο Τόμας

Η Ρεαλ Μαδρίτης θέλει να δώσει δανικό τον κροατη Marko Tomas, σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Επιπλέον δεν θέλει να τον προσφέρει σε ανταγωνίστρια ομάδα ή σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Φαίνεται για τον παίκτη ότι έχει ενδιαφερθεί η Leon που μάλλον ταιριάζει στα παραπάνω κριτήρια.

http://www.elmundo-lacronica.com/cronicade...6215&idcat=4035
billybiros
QUOTE(billybiros @ Jul 2 2007, 02:14 AM) *
ωστόσο προτίμησε τη «βασίλισσα», που συν τοις άλλοις φιλοξενεί το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας την επόμενη περίοδο.

το γύπεδο που παίζει η Ρεάλ είναι το Palacio Vistalegre http://www.palaciovistalegre.com/
14.000 θέσεων
το γύπεδο που θα γίνει το Final 4 ειναι το Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid 16.000 θέσεων
http://www.palaciodedeportes.com/
man10
Μου αρεσει το ροστερ της Ρεαλ παρα πολυ,ειδικα ο Λοπεζ ειναι η αδυναμια μου.Πιστευω οτι θα τα καταφερουν οι Μαδριλενοι να φθασουν στο final 4 στο σπιτι τους.
tsitum
Η μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης.Την θελω πρωταγωνιστρια αλλα χωρις να παιρνει τιτλους, για να την φτασουν οι αλλοι (κυριως ο Παναθηναικος).

Πελεκανε πηγαινε στη βασιλισσαααααααα!!!!!!!!!!!
billybiros
QUOTE(tsitum @ Jul 2 2007, 02:37 PM) *
Η μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης.Την θελω πρωταγωνιστρια αλλα χωρις να παιρνει τιτλους, για να την φτασουν οι αλλοι (κυριως ο Παναθηναικος).

Αυτό ξέχνα το.
Τα 8 μέσα στα επόμενα 1 με 3 χρόνια θα γίνουν τουλάχιστον 9.
Ο παναθηναϊκός να τη φτάσει δε γίνεται.
Με μπάτζετ 450.000.000 Ευρώ για τη σαιζόν 2007-2008 είναι δύσκολο. (και αυξανόμενο τα επόμενα χρόνια).
Μόνο ίσος αν η Ρεάλ πάει στο ΝΒΑ (κάτι που το σκέφτονται σοβαρά – αλλά και τους προβληματίζει).

Φυσικά με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή Tuncery – Moisso – Sonseca (δεν το συζητάμε αν μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ). Η άδεια συμμετοχής στο ΝΒΑ στοιχίζει 200.000.000 δολάρια (δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα που να μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα) όταν η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει 80.000.000 Ευρώ + 8 επί 12.000.000 Ευρώ =176.000.000 Ευρώ μόνο για τον ΚΑΚΑ (στο ποδόσφαιρο).
billybiros
the team
tsitum
Δειχνεις να σου αρεσει πολυ η βασιλισσα.Δε ξερω για τα στοιχεια που παραθετεις αλλα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω.Τι αλλαξε ομως τωρα κ γινονται ολα αυτα?Απο το '95 κ μετα γιατι δεν ειχε τοσο μεγαλο μπατζετ?Εδω θελω την απαντηση σου.

(δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα που να μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα) όταν η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει 80.000.000 Ευρώ + 8 επί 12.000.000 Ευρώ =176.000.000 Ευρώ μόνο για τον ΚΑΚΑ (στο ποδόσφαιρο).
Ειναι περιπου σαν να μου λες οτι επειδη στο Κακα δινουν τοσα,θα παρουν στο γκολφ τον καλυτερο γκολφερ.Καθε τμημα ξοδευει πανω κατω αυτα που διαχειριζεται το ιδιο το τμημα.
billybiros
Αν κάποιος θέλει ας ζητήσει σε ΠΜ το παραπάνω σε EXCELL όπου μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και να το προσαρμόσει στην ομάδα του.
billybiros
QUOTE(tsitum @ Jul 2 2007, 03:15 PM) *
Δειχνεις να σου αρεσει πολυ η βασιλισσα.Δε ξερω για τα στοιχεια που παραθετεις αλλα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω.Τι αλλαξε ομως τωρα κ γινονται ολα αυτα?Απο το '95 κ μετα γιατι δεν ειχε τοσο μεγαλο μπατζετ?Εδω θελω την απαντηση σου.

Ειναι περιπου σαν να μου λες οτι επειδη στο Κακα δινουν τοσα,θα παρουν στο γκολφ τον καλυτερο γκολφερ.Καθε τμημα ξοδευει πανω κατω αυτα που διαχειριζεται το ιδιο το τμημα.

Αυτός είναι και ο μεγάλος καημός μας. Η προηγουμένη διοίκηση πίστευε ότι το μπάσκετ δεν αποφέρει σημαντικά κέρδη και ήταν μέσα στην πολιτική αυστηρής λιτότητας. όσο και αν νομίζουν το αντίθετο η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας Πέρεθ δεν ξόδευε σχεδόν τίποτα ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ με εξέραιση 2 – 3 παίκτες (Μπέκαμ – Ρονάλντο – Ζιντάν). Δηλαδή η Ρεάλ τα έδινε όλα σε μερικούς που πίστευε ότι εμπορικά θα τις επέφεραν κέρδη (φανέλες – διαφημίσεις) για αυτό και το μεγάλο αυτό χάλι όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο.
Αυτό φαίνεται ή τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα αλλάξει. Σίγουρα δεν γίνεται μέσα σε ένα χρόνο (πέρυσι η διοίκηση εκλέχθηκε στα μέσα του καλοκαιριού)
Igor
Θελω να δω πως θα φτασει η Ρεαλ στο Φ4....

Γιατι να μην τη φτασει τη Ρεαλ ο ΠΑΟ ή καποια αλλη ομαδα ??
billybiros
QUOTE(Igor @ Jul 2 2007, 08:26 PM) *

Γιατι να μην τη φτασει τη Ρεαλ ο ΠΑΟ ή καποια αλλη ομαδα ??

Για να τη φτάσει πχ στα επόμενα 5 χρόνια πρέπει να πάρει άλλα 4 και η Ρεάλ κανένα.
Ο Παναθηναικός πήρε 4 σε 10 χρόνια κάτι που αποτελεί σπουδαία επίδοση. Ακόμα και να επαναληφθεί άλλα 4 στα επόμενα 10 χρόνια (κάτι τρομέρό και μεγαλοιώδες) πρέπει η ρεάλ να μην πάρει κανένα.

Τουλάχιστον στα επόμενα 10 - 12 χρόνια δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να τη φτάσει. Ο παναθηναικός και η ΤΣΣΚΑ έχουν τη δικία τους Ιστορία (αξιομνημονευτη). Ενώ και οι εποχές αλλάζουν. Σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει ομάδα οπως η Καντού με 10 τελικούς σε 10 χρόνια. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, και ένας σημερινός τίτλος αντοιστιχεί σε 2 με 3 εκέινης της εποχής. Θέλει χρήμα, οργάνωση, παίκτες, τύχη (πολλά πράγματα).
thrylos7

Η Ρεάλ με τη φετινή ομάδα θα μπορούσε να πάει F4... πόσο μάλλον του χρόνου...
Dominique
Σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει ομάδα οπως η Καντού με 10 τελικούς σε 10 χρόνια.

H Βαρεζε ηταν αυτη απ το 71 εως το 80.

Παίκτης της Ρεάλ πρέπει πλέον να θεωρείται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που συμφώνησε με τους Μαδριλένους για τριετές συμβόλαιο με απολαβές, που θα αγγίξουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Ο "πύργος" της Εθνικής μας ομάδας έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνό του και απομένει πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, η οποία θα γίνει όταν ο διεθνής παίκτης μεταβεί στη Μαδρίτη. Εκεί θα υπογραφούν και τυπικά τα συμβόλαια. ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την προσπάθεια για ενίσχυσή της με σκοπό να παρουσιάσει μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική τη νέα περίοδο στην Ευρωλίγκα όπου και θα διοργανώσει το final-4. Στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, υπάρχει ακόμα ένα Έλληνας, ο Μιχάλης Πελεκάνος, που και αυτός είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με τη "βασίλισσα".

απο spoortime.gr

Το ευρωπαικο μασκετ χρειαζεται παραδοσιακες δυναμεις οπως τη Ρεαλ δυνατες,αφηστε που εχουμε μπουχτισει με τις ιδιες και τις ιδιες ομαδες στην κορυφη τα τελευταια χρονια.Μακαρι να κανει το μπαμ η Ρεαλ αλλα για φετος δυσκολο το κοβω
tsitum
Γιατι δεν εχει ανακοινωσει ακομη η Ρεαλ Παπαδοπουλο,Πελεκανο?

Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει/ματαιωθει καποια μεταγραφη ενος απο τους 2?
Igor
Δεν νομιζω.
Εχουν κλεισει και οι δυο !
billybiros
QUOTE(tsitum @ Jul 11 2007, 05:54 PM) *
Γιατι δεν εχει ανακοινωσει ακομη η Ρεαλ Παπαδοπουλο,Πελεκανο?

Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει/ματαιωθει καποια μεταγραφη ενος απο τους 2?

Αυτό έχει να κάνει με τον προγραμματισμό παρουσιάσεων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) αυτή τη βδομάδα έχει Suster – Medzedler – Saviola & Pepe. Δεν θα ασχοληθεί κανένας με το μπάσκετ. Η παρουσίαση θα γίνει λογικά όταν θα είναι κενά τα μεταγραφικά στο ποδόσφαιρο.
man10
Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ότι η Φουενλαμπράντα είναι η ιδανική ομάδα για να... μεγαλώσει ο Μάρκο Τόμας.

Ο 22άχρονος Κροάτης φόργουορντ δεν είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας μετά και την άφιξη του Μιχάλη Πελεκάνου κι έτσι ο Φερνάντο Μαρτίν έψαχνε ομάδα για να τον δώσει δανεικό για ένα χρόνο. Ο διεθνής Κροάτης θα αγωνιστεί στη Φουενλαμπράντα ως δανεικός κι αν δείξει ότι έχει βελτιωθεί τότε θα επιστρέψει στη Μαδρίτη.

superbasket.gr
captain charisma
κριμα για τη ρεαλ που εδωσε τοσα λεφτα για το παπαδοπουλο.αυτος ο πακτης κανει μονο για ομαδες καφενεια τυπου ηρακλης ντιναμο.στη ρεαλ τι πηγε να κανει?για να λεει οτι καποτε επαιξε στη ρεαλ?καθε φορα που παιζει η ρεαλ γινεται πιο αργη στην επιθεση.... απο αμυνα τα ιδια χαλια ενα σουτ της προκοπης δεν μπορει να βαλει ο ερημος.η ρεαλ δεν ειναι εθνικη ελλαδος να παιζει με το συστημα δωστε τη μπαλα στο λαζο.η ρεαλ παιζει πιο πολυ με τα γκαρντ παρα με τους ψηλους.
η μεταγραφη του λαζου ηταν η μεγαλυτερη πατατα του καλοκαιριου.....
thrylos7
Ε δε μένουν και πολλές σοβαρές ομάδες έτσι... Ακόμα και η Εθνική και ο Παναθηναϊκός είναι (ή έχουν υπάρξει) καφενεία, στις μεγάλες μάλιστα δόξες τους...

Μεταξύ μας, ούτε για το φετινό Ηρακλή της Α2 δεν κάνει ο Λάζος... rolleyes.gif
billybiros
Να δούμε....
Η Ρεάλ ουσιαστικά κράτησε όλους τους ψηλούς της.
REYES - SECULIC - HERVELLE και HAMILTON (επέστρεψε)
και έφυγε μόνο ο Sonceca (τη θέση του οποίου πήρε ο Λάζαρος).
απο ψηλούς νομίζω οτι είναι εντάξη - τα γκάρντ δε μου γεμίζουν το μάτι
Tuncery - Lopes - Pelekanos & Smith (ενώ και ο Bullock) είναι ασταθής.
Οχι οτι είναι κακοί πάικτες αλλά ούτε (Σπανούλης ούτε Jasiskevisius ούτε Διαμαντίδης είναι)!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.