Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
aegeansheed
Memphis Grizzlies




Γέφυρα, απονεύρωση, εξαγωγή φρονιμίτη, σφραγίσματα... Έχει μείνει κάποιο γερό ακόμα;
Μασελάκι θα μπει;




Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-18): 22-60

Leaders:
Πόντοι: Gasol 17.2
Ριμπάουντ: Green 8.4
Ασσίστ: Tyreke 5.2

Πιθανή 5άδα:
Conley
Brooks - Anderson - Green - Gasol






Πάγκος:
PG: Shelvin Mack, Jevon Carter, (Brandon Goodwin)
SG: Garrett Temple, MarShon Brooks, Wayne Selden
SF: Chandler Parsons, Omri Casspi
PF: Jaren Jackson Jr., Ivan Rabb
C:

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: MarShon Brooks (FA), Kyle Anderson (FA), Omri Casspi (FA), Shelvin Mack (FA), Garrett Temple (ανταλλαγή από SAC), Yuta Watanabe** (2-way), D.J. Stephens (2-way)
Draft Picks: Jarren Jackson (#4, 1ος), Jevon Carter (#32, 2ος)
Έφυγαν: Deyonta Davis & Ben McLemore (ανταλλαγή με SAC), Jarell Martin (ανταλλαγή με ORL), Dakari Johnson (overseas)

Προπονητής:
J.B. Bickerstaff: Κλασσικό μπασκετικό επίθετο*, γεννημένος στο Denver, αλλά με στενούς δεσμούς με τη Σότα (Πανεπιστήμιο, assistant στους Wolves, προσωπική επιλογή του McHale ως assistant του στους Rockets -η σειρά αυτής της σχέσης) θα βρίσκεται στη θέση του head coach για πρώτη φορά από το ξεκίνημα μιας χρονιάς. Οι Grizzlies είναι η πρώτη ομάδα που θα εμπιστευθεί αυτήν τη νευραλγική θέση στον (οριακά) 40άρη προπονητή. Πρακτικά σημαίνει ότι έχει το άτυπο approval από Marc και Conley, που είναι το πιο σημαντικό πρώτο βήμα για να κρατήσεις τα αποδυτήρια χωρίς πολύ μουρμούρα.
Πέρυσι έκανε 15 νίκες στα 63 ματς που έμεινε στην κορυφή του coaching chart. Χωρίς Conley, με πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και αρκετά 10ήμερα συμβόλαια προς το τέλος. Δεν μπορείς να κρίνεις με το gross κριτήριο του "καλό-κακό-μέτριο". Ταιριάζει με την προσωρινότητα της κατάστασης του franchise ένας προπονητής που ψάχνει κι ο ίδιος τα πατήματά του, αλλά έχει φιλοδοξίες και όρεξη να δουλέψει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες; Αποκρίνομαι μάλλον καταφατικά στον προβληματισμό κι αναμένω τη σαιζόν με σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον από την προηγούμενη.

* υπάρχουν στοιχεία και για έναν Full-Back με το όνομα Erik, που έπαιξε δύο χρονιές στο NFL, αλλά... σόρυ "θέση", μάλλον σε γνωρίσαμε στα δύσκολα χρόνια σου, σήμερα αναγνωρίζουμε Kyle Juszczyk, άντε και κάναν Kuhn/Ripkowski μόνο



Σχόλιο:
Η κατάσταση στο franchise δεν είναι ιδανική. Με αρκετή αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό για πάνω από έναν χρόνο, o Pera σταθεροποίησε προσωρινά (Απρίλιος 2018) την κατάσταση όσον αφορά στο ποιός αποφασίζει για τους Grizzlies, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα ένα βήμα που δίνει κάποια σιγουριά σχετικά με την κατεύθυνση στην οποία στρατηγικά κινείται η εταιρεία. Με σαφές πλάνο για μια προγραμματισμένα και απροκάλυπτα tanked χρονιά πέρυσι, ενδεικτικό της αβεβαιότητας -στο τμήμα του basketball operations πλέον- ήταν ότι o Gasol είχε ζητήσει να μιλήσει προσωπικά με τον ιδιοκτήτη για να πειστεί ότι "πηγαίνουμε κάπου" και αξίζει να μη ζητήσει trade. Οι δηλώσεις που βγήκαν προς τα έξω σχημάτιζαν ένα συμβιβασμένα χαρούμενο "we cool". Αρκετοί παίκτες ξεπετάχτηκαν μέσα στη χρονιά, ευκαιρία για δοκιμές ήταν εξ' άλλου, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς βρήκαν στέγη, προσωρινή ή μόνιμη σε άλλες ομάδες (Kobi Simmons, Wade Baldwin IV). Το management ήταν τόσο κακό, που δεν κατάφερε καν να αποκτήσει ούτε ένα pick 2ου γύρου για τον Tyreke Evans, στην χρονιά που είχε τη μεγαλύτερη ανταλλακτική αξία στην καριέρα του ως veteran πλέον.
Οι κινήσεις στο draft ήταν αρκετά καλές-για Memphis, αν και θα ήθελα να είχαν ένα τρίτο pick στη φάση που βρίσκονται. Αγαπάμε Jevon Carter, είναι born-veteran σε όλα του. Επίσης επέλεξαν forward που έχει μακρινό σουτ και παίζει άμυνα, δύο θέσεις, που κάποτε θα γίνουν μία, όταν ο J.J.Jr θα είναι έτοιμος για να βγάζει 80άρα σαιζόν. Μπορεί να γίνει μέχρι και all-star, αν και συνήθως οι all-arounders πλήττονται σε όρους προβολής, αλλά κερδίζουν την εκτίμηση από έμπειρους προπονητές που τους μεταμορφώνουν σε πολύτιμα κομμάτια ενός roster που έχει βλέψεις για πρωταθλήματα. Αμφιβάλλω αν οι Grizzlies μπορούν να γίνουν ποτέ τέτοια, πιο gentle έκφραση θα μπορούσα να βρω, αλλά νιώθω ότι η αρχή είναι η νοοτροπία και το organizational culture ως top-bottom στρατηγική που μεταδίδεται προς τα κάτω και στη συνέχεια καλλιεργείται στο core τμήμα ενός NBA franchise, την ομάδα. Το ταλέντο από μόνο του τις περισσότερες φορές δεν επαρκεί για να έρθουν οι διακρίσεις.
sad.gif
(θα μπορούσε να σταματήσει κι εδώ: η επιλογή για απαισιόδοξο τέλος στην "ταινία")


Η σημαντικότερη προσθήκη ήταν ο Slow Mo, σε μια σπάνια περίπτωση τα τελευταία χρόνια που ομάδα αφήνει restricted free agent της να φύγει. Οι Spurs δε μάσησαν, τί κι αν ήξεραν ότι θα έχαναν και Kawhi. Δεν είναι υπερβολικά τα περίπου $10 τον χρόνο στο cap για αυτά που θα δώσει ο Anderson, μπορεί να μη γεμίζει το μάτι το σύνηθες statline του, αλλά έχει intangibles, defensive flexibility (γενικότερα flexibility), κινήσεις γενικά κι ας είν' αργές -συνολικά θα μπορούσε να είναι μια slim έκδοση του Boris Diaw ίσως, που θα ομαλοποιήσει αρκετά πράγματα, σε σχέση με το πλήθος των δοκιμών που αναμένονται σε lineups και φέτος. Ο Dillon θα είναι ακόμα καλύτερος και μαζί με τον Temple οι Grizzlies θα έχουν τουλάχιστον κάποιες δυνατότητες στην περιφέρεια, αμυντικά για αρχή. Δεν είναι να λες παραπάνω λόγια, καλύτερα να δούμε πώς θα διαχειριστούν τις ήττες στην αρχή, ελπίζοντας ότι μπορούν να κάνουν κάποια έκπληξη στις πρώτες δύο εβδομάδες από λιγότερο δεμένες ομάδες ή άλλες που ψάχνονται περισσότερο, αρπάζοντας κάποια νίκη ως λάφυρο από την ανάγκη τους(; ελπίζω δηλαδή...) να θέλουν να ξαναπαίξουν μπάσκετ που θα κερδίζει αγώνες.
Εξ' άλλου ο Conley-σήμερα*** που μιλάμε- είναι υγιής, ενώ δείχνει agile και ορεξάτος κι αυτό είναι η σημαντικότερη ελπιδοφόρα είδηση για τους Grizzlies στη φετινή χρονιά. Στο Memphis μια χρονιά χωρίς Conley, είναι σαν να φτιάχνεις pancakes χωρίς ζάχαρη.
smile.gif
(το καλό τέλος, happily ever after. Δε μου πήγαινε... ήμασταν κι εμείς και με το Μέφις κάποτε)




Πρόβλεψη: 25 - κάτι
Conference rank: 13οι στους 15

** χαίρομαι που βρήκε ομάδα, ο Ιάπωνας είναι το άτυπο "τρίτο pick" αυτής της χρονιάς, είχε καλό SL και κάποια στιγμή θα παίξει

*** το σήμερα είναι σήμερα, το αύριο τί θα φέρει, κανένας δεν το ξέρει. Mellon Conley and the infinite sadness-ποίηση

SG3ptshooter
Το ζω για οχτάδα έχω πίστη στο roster bball.gif
SG3ptshooter
Μεγάλο ματσάρισμα και_καλά σιγανών ποταμακίων που ένιωσαν ανάγκη για μαλλί σελεμπριτάδικο και μπαντανοκορδέλες, 30 ο Conley



Έστω και προς ώρας, μόνοι πρώτοι στη Δύση. cool.gif
Andre Miller
Οι Κονλει, Γκασολ βρωμάνε μπαρούτι!
Λείπει βεβαια ο Ζαχ από την παρέα, αν και ο Τζάκσον είναι πολύ καλος!
SG3ptshooter


Ποιος να μου το λεγε πως πρώτη Δεκέμβρη ίσως το μόνο πράγμα που θα με ένοιαζε για ΝΒΑ θα ήταν οι Grizzlies.. Γύρισε το ματς με τα τρίποντά του πλάκα πλάκα ο Jaren. Σπάνιο skillset.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 1 2018, 15:02 ) *
Ποιος να μου το λεγε πως πρώτη Δεκέμβρη ίσως το μόνο πράγμα που θα με ένοιαζε για ΝΒΑ θα ήταν οι Grizzlies.. Γύρισε το ματς με τα τρίποντά του πλάκα πλάκα ο Jaren. Σπάνιο skillset.

Πολύ νωρίτερα απ' ότι ήλπιζα. Θα γινόταν, αλλά ευτυχώς συνέβη τώρα. Θυμίζει κάπως πώς βρέθηκαν να παίζουν στη Λίγκα αυτή ο Draymond (Lee->hamstring, χαλάλι κι ας με πλήγωσε στο Fantasy:P) και ο Donovan πέρυσι. Για τέτοια ταλέντα δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί όλο αυτό και να στερούνται οι ίδιοι εμπειρίες σε full ανταγωνιστικό επίπεδο και οι ομάδες τους καρπούς από την απόδοσή τους.
Τεράστιος Χουκάς, τρομερό mismatch το bullying μικρό μπάσιμο με το αριστερό. Θυμίζει Randolph εκεί χαμηλά. Δεν κόβεται. Too much fundamentals and lenght to stop him.
aegeansheed
Έμπαινε κι εσύ, να ψάξουμε να βρούμε την καταχωνιασμένη αρκουδοπροβιά μας. Θα φορεθεί ξανά λένε.

SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Dec 18 2018, 16:04 ) *

QUOTE
Carter has struggled mightily on the offensive end of the floor this season. He is shooting a frigid 24.3 percent from the floor and 61.5 percent from the free-throw stripe.


To thread είναι η απόλυτη ξεφτίλα των δύο οπαδών που έχουν οι Grizzlies στην Ελλάδα. laugh.gif
SG3ptshooter
Προβλέψιμα, επάνοδος...

Ποιος ποιος ο Conley o Θεος, 40
Andre Miller
QUOTE (SG3ptshooter @ Mar 6 2019, 09:18 ) *
Προβλέψιμα, επάνοδος...

Ποιος ποιος ο Conley o Θεος, 40
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S2DdhyWcqeY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S2DdhyWcqeY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Με φτιάχνουν κάτι τέτοια αναπάντεχα biggrin.gif
Igor
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 6 2019, 09:18 ) *
Προβλέψιμα, επάνοδος...

Ποιος ποιος ο Conley o Θεος, 40
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S2DdhyWcqeY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S2DdhyWcqeY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Eιναι ο Conley o GOAT που δεν εχει παιξει ποτε σε all star game ?
SG3ptshooter
http://bkref.com/tiny/Pu41o

Είναι μια τριπλέτα με Andre Miller και Rod Strickland -ο οποίος είχε και All-NBA team selection- που θα έπρεπε να είχε τιμηθεί οπωσδήποτε νομίζω. sad.gif
aegeansheed
Το λέει η καρδιά αυτής της ομάδας. Οποιαδήποτε ομάδα είχε Conley και Noah δηλαδή... θα ήταν defacto δύσκολος αντίπαλος απέναντι σε οποιονδήποτε. Ειδικά μέσα σε αυτό το γήπεδο και φορώντας τη φετινή εκδοχή της ένδοξης φανέλας των Grizzlies. Όσες φορές πλησιάζαν οι Ρόκετς, ο Conley οδηγούσε. Τί να πούμε πάλι γι' αυτόν τον τυπάκο που του αλλάζουν συπαίκτες δυο φορές το χρόνο σε μόνιμη βάση πλέον και πάλι οδηγεί... κάνοντας κι αυτή τη φορά μια νίκη απέναντι σε μια top4 ομάδα της Δυτικής να φαίνεται σα μια ακόμα μέρα... στο γραφείο.

Harden-Conley-D'angelo: το πιο θανατηφόρο pick n roll σήμερα. Έτσι και σε βάλουν πλάτη έχει τελειώσει η φάση...

Οι Rockets το πάλεψαν με Green και Harden στο τέλος, αλλά ο Danuel House έκανε σε διαδοχικές κατοχές απανωτές γκάφες. Το Houston το καλύτερο που μπορούσε να καταφέρει ήταν να στείλει το ματς στην παράταση και το έκανε με τη βοήθεια της τύχης και του Harden, o οποίος στη συνέχεια σκόραρε και τους 10 της ομάδας του στην παράταση. Ακόμα δε με πείθει για 4άδα Δυτικής στα playoffs αυτή η ομάδα...

Career night για Βαλαντσούνα (33 πόντοι), που μάλλον προορίζεται ως ο νέος "Marc" της επόμενης 4ετίας για τους Grizzlies.

Συμπεράσματα-εκ νέου επιβεβαίωση: α) συνεχίζεται ο αδιάκοπος αγώνας για τη μπασκετική αναγνώριση του Μάηκ Κόνλεη, β) απέναντι στους Rockets μπορεί να σκοράρει οποιοσδήποτε αρκεί να το πιστεύει.
Manimal
Tyler βασικούρα με 29pts 11/19FG, 5/10 3pts kai 9 ast σε 43λεπτά. Μπήκε στα παπούτσια του Κόνλευ και τους πήγε μέχρι παράτα. Μάλιστα. Και συζητάμε σε άλλο τόπικ αν θα πρέπει να πάρει Βασιλειάδη στην Εθνική.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Mar 23 2019, 07:25 ) *
Tyler βασικούρα με 29pts 11/19FG, 5/10 3pts kai 9 ast σε 43λεπτά. Μπήκε στα παπούτσια του Κόνλευ και τους πήγε μέχρι παράτα. Μάλιστα. Και συζητάμε σε άλλο τόπικ αν θα πρέπει να πάρει Βασιλειάδη στην Εθνική.

Του πάει ο Μάρτης laugh.gif
Ξεκίνησε καυτός με 3/3 τρίποντα και 4/4 συνολικά πριν χάσει το επόμενό του. Βέβαια το ματς δε μπορεί να αποτελέσει κριτήριο-επιχείρημα για Εθνικές κλπ, ματς χωρίς πίεση και με αρκετή χαλαρότητα στην άμυνα απέναντί του, που θα δυσκολευτεί να να βρει εκτός Αμερικής, ειδικά σε τουρνουά λίγων ημερών. Αλλά είναι ένα ματς NBA, όπως και να έχει, είναι αρκετά υψηλό επίπεδο και είναι σεβαστή και αξιοπρόσεκτη η επίδοση, δεν αλλάζει αυτό. Ο εκφωνητής μάλιστα ανέφερε ότι προέρχεται από συνεχόμενες πολύ καλές εμφανίσεις στη G-League και με την ευκαιρία μπήκα να δω τί είχε κάνει πριν το ΝΒΑ διαμαντάκι του:

(12/3) vs Sioux Falls: (32 λεπτά) 27π - 10/20 (3/9) +17
(18/3) vs Sioux Falls: (31 λεπτά) 30π - 9/16 (6/10) +17
(20/3) vs Salt Lake City: (34 λεπτά) 34 πόντοι - 11/23 (3/10) +6

Νομίζω το shooting του δείχνει καλό (οριακά πάνω από 50% στα τρία αυτά) και το 42% στα τρίποντα είναι αξιοπρεπές και νομίζω βάζει υποψηφιότητα και αυτός για την προετοιμασία, εφόσον δεν υπάρχει περιορισμός με τις θέσεις νατουραλιζέ.

Το σημαντικό είναι ότι βγήκε ξανά στην επιφάνεια γιατί είχε εξαφανιστεί για ένα εξάμηνο στους Hawks και μέχρι πρόσφατα στους Grizzlies. Με τη χθεσινή του εμφάνιση θα μπορούσε να πάρει 5-7 παιχνίδια των τελευταίων δύο εβδομάδων με την πρώτη ομάδα και μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αν αποφασιστεί να αράξει ο Conley (σιγά που δε θα γίνει δηλαδή...).

QUOTE
After a few minutes walking in silent contemplation, Tyler saw a humanlike figure in the distance. Startled to see another person in this grand empyrean hall, he waved. The faraway person waved back, then beckoned Tyler to come closer. Eager to perhaps have some of his questions answered as to the nature of the place he was now in, he walked over at a brisk pace.

The man was wearing a similar white robe to Tyler's, and his face looked vaguely familiar, but Tyler couldn't place him. "Who are you?" he asked.

"Carlos Delfino," the man replied. "I think I know what your next question is going to be. Everybody asks the same ones when they meet me."

Andre Miller
Το χωρίς πίεση το καταλαβαίνω, οι Γκρίζλις είναι σε φάση τάνκινγκ εδώ και μήνες. Γιατί όμως λες για χαλαρή άμυνα απέναντί του; Αμφιβάλεις πως οι Μάτζικ καίγονταν να κερδίζουν αυτόν τον αγώνα;
aegeansheed
QUOTE(Andre Miller @ Mar 23 2019, 14:55 ) *
Το χωρίς πίεση το καταλαβαίνω, οι Γκρίζλις είναι σε φάση τάνκινγκ εδώ και μήνες. Γιατί όμως λες για χαλαρή άμυνα απέναντί του; Αμφιβάλεις πως οι Μάτζικ καίγονταν να κερδίζουν αυτόν τον αγώνα;

Δεν έχεις άδικο. Ήταν πιο έντονη η "live" εικόνα που είχα από την 1η περίοδο, που του έδιναν το σουτ. Αν δούμε τις φάσεις στη συνέχεια νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψα, ούτε και συνολικά εν τέλει, το αντίθετο μάλιστα, έβαλε δύσκολα καλάθια και παλικαρίσια.
Λογικό είναι πάντως να έβρισκε "χώρο", έχουμε μια κλασική περίπτωση ΝΒΑ game που ξεκινά άτονα και χαλαρά και στη συνέχεια όταν στην 4η υπάρχει ενδιαφέρον λόγω μικρής διαφοράς σκορ, τότε αρχίζουν και το βλέπου σοβαρά και οι δύο διεκδικώντας τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις. Επιπλέον υπήρχε το ελαφρυντικό ότι δεν υπολόγισαν αρκετά την ικανότητά του στο σουτ (έπαιζαν under) εκτός από το όποιο mismatch που μπορώ εγώ να βαφτίζω "χαλαρότητα", άλλος "ανικανότητα" ή "έλλειψη επαρκούς scouting".

Έχουμε δει άπειρα garbage time 30άρια παιχνίδια, έως και 50άρες (Tony Delk laugh.gif ). Δεν ήταν τυχαίο το πετυχημένο σχόλιο του DownToBuck που έριξα. Το θέμα για τον Dorsey είναι να ανταποκριθεί όταν θα του ξαναδωθεί η ευκαιρία και να αντιμετωπίσει τη δυσκολία από την καλύτερη αντιμετώπισή του αμυντικά από τη σπουδή των τάσεων και προτιμήσεών του από τον αντίπαλο.
Andre Miller
QUOTE (aegeansheed @ Mar 23 2019, 15:08 ) *
Δεν έχεις άδικο. Ήταν πιο έντονη η "live" εικόνα που είχα από την 1η περίοδο, που του έδιναν το σουτ. Αν δούμε τις φάσεις στη συνέχεια νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψα, ούτε και συνολικά εν τέλει, το αντίθετο μάλιστα, έβαλε δύσκολα καλάθια και παλικαρίσια.
Λογικό είναι πάντως να έβρισκε "χώρο", έχουμε μια κλασική περίπτωση ΝΒΑ game που ξεκινά άτονα και χαλαρά και στη συνέχεια όταν στην 4η υπάρχει ενδιαφέρον λόγω μικρής διαφοράς σκορ, τότε αρχίζουν και το βλέπου σοβαρά και οι δύο διεκδικώντας τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις. Επιπλέον υπήρχε το ελαφρυντικό ότι δεν υπολόγισαν αρκετά την ικανότητά του στο σουτ (έπαιζαν under) εκτός από το όποιο mismatch που μπορώ εγώ να βαφτίζω "χαλαρότητα", άλλος "ανικανότητα" ή "έλλειψη επαρκούς scouting".

Έχουμε δει άπειρα garbage time 30άρια παιχνίδια, έως και 50άρες (Tony Delk laugh.gif ). Δεν ήταν τυχαίο το πετυχημένο σχόλιο του DownToBuck που έριξα. Το θέμα για τον Dorsey είναι να ανταποκριθεί όταν θα του ξαναδωθεί η ευκαιρία και να αντιμετωπίσει τη δυσκολία από την καλύτερη αντιμετώπισή του αμυντικά από τη σπουδή των τάσεων και προτιμήσεών του από τον αντίπαλο.
Με βάζεις σε πειρασμό να δω το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση!
Άσχετο, αλλά τι περίπτωση είναι αυτός ο DownToBuck!
Manimal
Οκ συμφωνώ ότι δεν αποτελεί ένα ματς κριτήριο για την Εθνική, σε FIBA rules μάλιστα, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι υπό κατάλληλες συνθήκες (εμπιστοσύνη, κίνητρο) αποδίδει πράγματα που στην Εθνική είναι απαραίτητα, πόσω μάλλον όταν είναι στην ηλικία όπου πρέπει να επενδύσεις στο μέλλον. Δεν μιλάω για βασικός αλλά τουλάχιστον στην 12άδα με σταθερό χρόνο στο ροτέσιον πρέπει να πάρει και ας μας βγει και σε κακό σε πρώτη φάση. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση όμως να τον αφήσουμε να ξενερώσει. Χθες το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο η ευστοχία του αλλά και η οργάνωση της επίθεσης που ανταποκρίθηκε καταπληκτικά. Τον είχα μόνο για catch n shoot player, δεν τον είχα καν για ballhandler.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.