Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
vastravoud
Αποχαιρετούμε το 2011 με ένα αδιάφορο παιχνίδι smile.gif
il postino
πλακα πλακα δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωπη που να εχει δωσει τοσα "αδιαφορα" παιχνιδια φετος!!!

εννοειται οτι κανω ασχημο χιουμορ αλλα καλο ειναι να μη βαφτιζουμε καποια παιχνιδια αδιαφορα μονο και μονο επειδη δεν κρινεται κατι βαθμολογικα!!οπως επισης να μη δινουμε ελαφρυντικα τυπου "ηταν αδιαφορο το ματς" σε παιχνιδια που η ομαδα παρουσιαζεται κατωτερη των προσδοκιων!!

η ομαδα προσπαθει να σταθεροποιηθει σε ενα υψηλο επιπεδο και αυτο δεν ειναι ευκολο.αλλοτε το καταφερνει αλλοτε οχι!η διαρκεια ειναι στοιχειο που θα ερθει σιγα σιγα (αν ερθει...).μετα την ηττα μας απο την καβαλα ειχαμε 2-3 ματσακια που παιξαμε καλα!!μετα ηρθε εκεινο το τριλεπτο στη μοσχα που τα διελυσε ολα και μετα η "ηττα" απο το μαρουσι!!ολο σκαμπανεβασματα ειμαστε μεχρι τωρα και αυτο ειναι λογικο!!αλλωστε πλην τσσκα δε νομιζω οι αλλες ομαδες να δινουν και ρεστα!!ακομα και η μπαρτσα δε μου φαινεται να παρουσιαζει και κατι εξαιρετικο μεχρι τωρα!!

το ματς με τη μπαμπεργκ ειναι κρισιμοτατο και δεν εχει καμια σημασια στην παρουσα φαση που ειναι αδιαφορο βαθμολογικα!!πρεπει να νικησουμε, πρεπει να παιξουμε καλα, πρεπει η χρονια να κλεισει με ομορφο τροπο και αυτο θα γινει κιολας!!!!




priest
μπηκε 13 δευτερολεπτα ο μαριτς και 1 φαουλ..ελεος..

γενικα κακη η ομαδα για αλλη μια φορα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.