Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου-Αιγάλεω
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Alexmei
Ο Κολοσσός αντιμετοπίζει το "αδιάφορο" Αιγάλεω και με συνδιασμό ήττα του Ρεθύμνου στην Κρήτη από τον Άρη θα πάρει πάλι κεφάλι στην μάχη της παραμονής. Χωρίς Διαμαντόπουλο και Τσαμάτο θα παίξει ο Κολοσσός ενώ για το Αιγάλεω έφυγε και ο Πάτερσον. Ελπίζω ο Άρης να "βοηθήσει" τον Κολοσσό και να περάσει νικηφόρα από την Κρήτη αλλά και ο Κολοσσός να μην τα σκ@τώσει με το Αιγάλεω biggrin.gif biggrin.gif bball.gif


Καλή τύχη στην ομάδα bball.gif bball.gif

Kolossos-Rhodes μου φένεται πάλι Βοεράδη έχουμε στο Βενετόκλειο
Alexmei
QUOTE
Ξεκούραση πριν την μάχη…
Tην ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν αύριο οι παίκτες του Kολοσσού, πριν το καθοριστικό παιχνίδι της Tεταρτης (17:00- Sport+) κόντρα στο Aιγάλεω. Oι «θαλασσί» θα προπονηθούν σήμερα το μεσημέρι στο «Bενετόκλειο» και θα απολαύσουν μιάμιση μέρα ξεκούρασης από τον Bαγγέλη Aλεξανδρή.

Tα προβλήματα για τους Pοδίτες είναι γνωστά, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω της θλάσης που υπέστη στους προσαγωγούς. O 28χρονος γκαρντ ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, ώστε να προλάβει το ματς της 23ης Aπριλίου με την A.E.K. Aπό τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσει επίσης ο Mάριος Mαταλόν, που θα αγωνιστεί το απόγευμα στο παιχνίδι των επίλεκτων Eλπίδων από το Bορρά και το νότο, στο All Star Game της Aμαλιάδας.

Για τους «θαλασσί» η νίκη κόντρα στο Aιγάλεω αποτελεί μονόδρομο, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην A1, ενώ είναι πολύ πιθανό την Tρίτη να γίνει προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Kολοσσού, κάτι που θα ανακοινωθεί από την K.A.E. Aπό 16-23 Aπριλίου ο Kολοσσός θα δώσει τρία παιχνίδια (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της A1) και φυσικά θέλει ισάριθμες νίκες για να παραμείνει στην A1.

OI APIΘMOI TOY KOΛOΣΣOY

O Nτανίλο Πίνοκ βρίσκεται στις περισσότερες επιμέρους στατιστικές κατηγορίες του Kολοσσού. Mάλιστα κατέχει την πέμπτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με 328 πόντους (μ.ο. 14.3). Στην ίδια λίστα βρίσκεται ο Γιώργος Διαμαντόπουλος με 269 πόντους (μ.ο. 14.9) αν και έχει αγωνιστεί σε λιγότερα παιχνίδια, ενώ ο Ίβο Γιοσίποβιτς είναι 18ος με 260 πόντους (μ.ο. 11.3). Στα ριμπάουντ και τις ασίστ δεν υπάρχει κάποιος παίκτης του Kολοσσού που να ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ενώ ο Nτανίλο Πίνοκ είναι 4ος στα κλεψίματα με 43. Mάλιστα ο αθλητής των «θαλασσί» αν και «κοντός» είναι 8ος στα κοψίματα με 16. O Πίνοκ επίσης είναι 14ος στα λάθη με 49 και κατέχει την τρίτη θέση στους παίκτες με τα περισσότερα δίποντα (112). O Γιοσίποβιτς είναι 15ος στις βολές με 62 ευστοχές, ενώ δεν ξεχωρίζει κάποιος στα τρίποντα.


kolossosbc.gr
Alexmei
Τελικό σκορ 92-89 σε ένα ακόμα δραματικό φινάλε. Σε συνδιασμό με το Κιτρινόμαυρο πέρασμα του Άρη από το Ρέθυμνο ο Κολοσσός βρέθηκε πάλι πάνω από την επικύνδινη ζώνη. Ένα ματς που μόνο το φινάλε έκρυβε φάσεις, (από όσα μου είπαν γιατί πήγα στο τέλος) με αποκορύφωμα ένα απίστευτο τρίποντο του Τέιλορ με δύο παίχτες πάνω του από τα 7 μέτρα περίπου,και αμέσως μετά κλέψιμο και πάσα πίσω από το κεφάλι του Βουσκάνοβιτς από το ένα τρίποντο στον Παναγιωταράκο που βρισκόταν κοντά στο απέναντι. Μετά ήρθε τρίποντο από το Αιγάλεω, και μετά τάιμ-άουτ του Κολοσσού με 10.2 για το τέλος.Επαναφορά, η μπάλα στον Βουκσάνοβιτς και αυτός κάνει μια γύρα το πίσω μέρος του γηπέδου για να εξαντλήσει τον χρόνο. Κανείς δεν πάει να του κάνει φάουλ, με στα πρώτα 6 δεύτερα, μετά τον περνάει τον αμυντικό, δεν σβηρίζεται το φάουλ που του έγινε, πάσα στον Πίννοκ, πάει να καρφώσει ολομόναχος και του φεύγει η μπάλα tongue.gif χτυπάει στην στεφάνη και εκτοξέυεται προς τα πλάγια, αλλά τελιώνει ο χρόνος, τέλος καλό, όλα καλά. smile.gif bball.gif bball.gif
tasos12
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουμε με απίστευτο τρίποντο πριν τη λήξη. Μπράβο σε παίχτες και Σκουρτόπουλο που το παλεύουν παρά τα τεράστια προβλήματα.Με λίγη τύχη μπορεί να μπούμε στην οχτάδα. Θέλουμε 2 ήττες της Ολύμπιας και της Αελ. Αν χάσει και η Αεκ στη Ρόδο ίσως βγούμε και 7οι.
Alexmei
QUOTE
Πολυτιμότερος ο Ντανίλο Πίνοκ

Δημοσίευση: 17 Απριλίου 2008 17:17


Ο Κολοσσός έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή μετά τη νίκη του επί του Αιγάλεω και ο Ντανίλο Πίνοκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής.


Ο Πίνοκ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και σημείωσε 23 πόντους ( 7/9 β., 8/13 διπ., 8 ριμπ., 5 ασ., 6 κλ.) βοηθώντας τους "θαλασσί" να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αιγάλεω.

Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

1. Ντανίλο Πίνοκ (Κολοσσός) 80
2. Γιώργος Τσιάκος (ΠΑΟΚ) 59
3. Ιμπραϊμ Κουτλουάι (ΠΑΟΚ) 47
4. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός) 40
5. Τζερόντ Στίβενσον (Μαρούσι) 17
6. Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (Ολυμπιακός) 16
7. Κένι Τέιλορ (Κολοσσός) 12
8. Ρέισον Τέρι (Αρης) 11
9. Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι) 10
10. Σπύρος Παντελιάδης (Άρης) 4
11. Γιάννης Γεωργαλής (Πανιώνιος) 1
12. Δημήτρης Μαυροειδής (Μαρούσι) 1


από sport24.gr

είχα ένα προαίσθημα ότι θα έβγαινε καθώς αν εξεραίσουμε την εμφάνιση του Παντελιάδη στην Κρήτη, του Σάρας και του Τσιάκου,κανείς άλλος δεν έκανε κάποια έκπληξη για να οδηγηθεί η ομάδα του σε νίκη.Ο Πίννοκ ήρθε πρώτος λόγο της κρισημότητας του ματς και ο Τσιάκος δεύτερος για τον ίδιο λόγο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.