Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mεταγραφές 2006-07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
hagi
Θεωρώ πολύ καλή μεταγραφή τον Ουάλας στους Μπουλς.Σίγουρα είναι από τους καλύτερους παίχτες στη θέση του και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο..
Alexmei
QUOTE(hagi @ Jul 15 2006, 03:08 PM)
Θεωρώ πολύ καλή μεταγραφή τον Ουάλας στους Μπουλς.Σίγουρα είναι από τους καλύτερους παίχτες στη θέση του και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο..
*

Δν θα πείραζε όμως να έμενε στα Πιστόνια να βοηθήσει εκεί.... angry_red.gif γιατί έφυγε δν καταλαβαίνω.....αξίζει κι άλλον τίτλο αλλά στους Μπούλς δν νομίζω να τα πάρει κανέναν...

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; είναι δυνατόν ο Πέτζα να παίρνει ίδια λεφτά με τον Μπεν Ουάλας,  w00t.gif  δεν λέω καλός ο Πέτζα αλλά μάλλον υπερτιμημένος

Δν νομίζω υπερτιμημένος....είναι η ανάγκες της ομάδας. Αν στους Χόρνετς είναι από τους καλύτερους παίχτες τους, σίγουρα του δείνουν πολλά.....αν τώρα ο Ουάλας πάει στους Ιντιάνα και παίξει με τον Πέτζα θα πάρει περισσότερα λεφτά από τον Πέτζα wink.gif

(fixed geosider) wink.gif
NBAholic
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; είναι δυνατόν ο Πέτζα να παίρνει ίδια λεφτά με τον Μπεν Ουάλας,    δεν λέω καλός ο Πέτζα αλλά μάλλον υπερτιμημένος

Είναι θέμα ομάδας και περιστάσεων. Ο Πέτζα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι όλοι θα του δίνουν την μπάλα στη νέα του ομάδα και υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο (ανώτερο της αξίας του, πρέπει να ομολογήσω).
Μικρό ερωτηματικό και για το κατά πόσο ο Ουάλας θα αποσβέσει όλο του το συμβόλαιο, δεδομένου ότι τα καλύτερα χρόνια του μάλλον έχουν περάσει (και να μην έχουν, προς το τέλος αυτού του συμβολαίου, είναι απίθανο να είναι το ίδιο αποτελεσματικός).
Alexmei
QUOTE(NBAHolic)
Είναι θέμα ομάδας και περιστάσεων.

δλδ όπως το είπα εγώ ε;
NBAholic
Nαι, καλό το προηγούμενό σου ποστ.
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ Jul 15 2006, 08:05 PM)
Nαι, καλό το προηγούμενό σου ποστ.
*

Thnx smile.gif αρχίζω και ψάχνω αυτά τα θέματα... wink.gif
geosider
QUOTE(Alexmei @ Jul 15 2006, 05:31 PM)
Δν θα πείραζε όμως να έμενε στα Πιστόνια να βοηθήσει εκεί.... angry_red.gif γιατί έφυγε δν καταλαβαίνω.....αξίζει κι άλλον τίτλο αλλά στους Μπούλς δν νομίζω να τα πάρει κανέναν...
Δν νομίζω υπερτιμημένος....είναι η ανάγκες της ομάδας. Αν στους Ιντιάνα είναι  από τους καλύτερους παίχτες τους, σίγουρα του δείνουν πολλά.....αν τώρα ο Ουάλας πάει στους Ιντιάνα και παίξει με τον Πέτζα θα πάρει περισσότερα λεφτά από τον Πέτζα  wink.gif
*

συγγνώμη κιόλας αν κάνω λάθος, αλλά ο Στογιάκοβιτς δεν πήγε στους Χόρνετς;
sarounas
QUOTE(geosider @ Jul 16 2006, 03:38 PM)
*

Ναι φυσικά, ο Πέτζα παίζει πλέον για την Νέα Ορλεάνη, άντε και τον βγάζουμε από την οικομομική σύγκριση με τον Μπεν, ρωτώ πάλι 12 εκατομύρια το χρόνο; μάλλον κώτσους τους έπιασε και εν προκειμένου τον Μπάιρον Σκοτ, shot.gif νομίζω μια χαρά θα ήταν το πολύ να του δίναν 8 τον χρόνο
morfi
QUOTE(sarounas @ Jul 16 2006, 07:47 PM)
Ναι φυσικά, ο Πέτζα παίζει πλέον για την Νέα Ορλεάνη, άντε και τον βγάζουμε από την οικομομική σύγκριση με τον Μπεν, ρωτώ πάλι 12 εκατομύρια το χρόνο; μάλλον κώτσους τους έπιασε και εν προκειμένου τον Μπάιρον Σκοτ, shot.gif
*

Τζαμπα τα λεφτα... 68.gif

QUOTE(sarounas @ Jul 16 2006, 07:47 PM)
νομίζω μια χαρά θα ήταν το πολύ να του δίναν 8 τον χρόνο
*

Και λιγοοοοοοοτερα, και λιγοοοοοοοτερα... cool.gif
NBAholic
Ναι. Δεν πρόσεξα καλά το ποστ ώστε να δω το λάθος, αλλά και πάλι ισχύει αυτό που λέμε. Οι Χόρνετς χρειάζονται σκόρερ, αλλά μάλλον πιάστηκαν κορόιδα...
Alexmei
QUOTE(geosider @ Jul 16 2006, 03:38 PM)
*

OOOΥΥΠΠΠΣΣΣΣ 40.gif To είχα ξεχάσει...... θα το φτιάξω.....
Alexmei
Μάθατε για τον Σπανούλη; έγινε ο 6 million dollar baby για τους Houston Rockets !!!! hous1-sm.gif

σχετικό άρθρο: Sport24

Οι Χιούστον Ρόκετς βαρέθηκαν να παρακολουθούν απλώς τον Βασίλη Σπανούλη. Αποφάσισαν ότι ήλθε η στιγμή να τον διεκδικήσουν δυναμικά προσφέροντάς του… 6 εκατ. δολ. για τρία χρόνια!
Σε συνεντεύξεις του κατά τη διάρκεια της εφετινής χρονιάς, ο "Kill Bill" -νταμπλούχος Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην παρθενική χρονιά του στην Ευρωλίγκα- είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του με τους "πράσινους" αντιλαμβανόμενος ότι και τα χρήματα που μπορούσαν να δαπανήσουν οι Ρόκετς για να τον αποκτήσουν δεν αντικατόπτριζαν την αληθινή αξία του και η παρουσία του στο Τριφύλλι ως το 2008 θα μπορούσε να τον… απογειώσει αγωνιστικά προλειαίνοντας ακόμη περισσότερο το έδαφος για το ΝΒΑ.

Από το 2004 που τον επέλεξαν στο ντραφτ του ΝΒΑ (Νο50 μέσω των Ντάλας Μάβερικς) οι Ρόκετς δεν σταμάτησαν στιγμή να παρακολουθούν τον 24χρονο γκαρντ αποστέλλοντάς του dvd με τα συστήματα της ομάδας, καθώς και με παρατηρήσεις σχετικά με το ποιες αδυναμίες θα πρέπει να βελτιώσει, ώστε να ολοκληρωθεί ως αθλητής. Η περίοδος, όμως, "παρακολούθησης", του Σπανούλη μάλλον εξέπνευσε και οι Ρόκετς δείχνουν αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

"Κλειστό" τριετές συμβόλαιο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρουν 6 εκατ. δολάρια στον γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται ενώπιον ενός τεράστιου διλήμματος: Να ενδώσει στις πιέσεις των Ρόκετς δοκιμάζοντας (με τριετές εγγυημένο συμβόλαιο και όχι με αβέβαιη συμφωνία όπως οι περισσότεροι ρούκις) την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ή να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος, όπου οι φιλοδοξίες είναι υψηλότατες και επιπροσθέτως θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και άλλους τίτλους και να μάθει όλα τα μυστικά δίπλα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή!

Ως χαρακτήρας, ο Σπανούλης είναι… αχόρταγος ως προς την έννοια φιλοδοξία". Κατά καιρούς έχει εκμυστηρευτεί ότι "θέλω να αντιμετωπίζω τους καλύτερους" και ότι "κάποια στιγμή θα δοκιμάσω στο ΝΒΑ". Οσο για το "buy out", που έχει συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό; Αν τα χρήματα που του προσφέρουν οι Ρόκετς είναι τόσα πολλά, οι 350.000 δολάρια της αποζημίωσης προς τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι… ψίχουλα!

Όχι, όμως, ότι και οι "πράσινοι" είναι διατεθειμένοι να αφήσουν έτσι το θέμα και τον Σπανούλη να φορέσει τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς. Η υπόθεση έχει φτάσει στα αφτιά διοικητικών στελεχών και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα αργήσει να γίνει προσπάθεια αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, ώστε να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Ελληνας διεθνής και να είναι ακόμη περισσότερο ευχαριστημένος από τις οικονομικές απολαβές του.

Εξάλλου, στο μυαλό του Σπανούλη υπάρχει και το ηθικό κομμάτι. Η στήριξη εκ μέρους του Ομπράντοβιτς, η συμπεριφορά της διοίκησης και του απλού κόσμου που τον σταματά στον δρόμο, αποτελούν στοιχεία, που δεν θα μπορούσε εύκολα να ξεχάσει και αυτή η ψυχολογική πίεση καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την απόφασή του, μια "απόφαση καριέρας και ζωής", όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στο περιβάλλον του, σε συμπαίκτες στην εθνική ομάδα και φυσικά στην οικογένειά του, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα!

Εν κατακλείδι, βλέποντας αρκετούς συναδέλφους του να επιλέγουν το δρομολόγιο "Ευρώπη - ΝΒΑ" (Γιασικεβίτσιους, Καλντερόν πέρυσι, εσχάτως Πάρκερ κ.α.), ο 24χρονος γκαρντ αντιλαμβάνεται ότι τόσο μεγάλες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται πολλές φορές στην αθλητική διαδρομή ενός μπασκετμπολίστα και αν μάλιστα το Χιούστον αποδειχθεί τόσο επίμονο στην υπόθεση της μεταγραφής του, δεν είναι καθόλου απίθανο το να ενδώσει στις αμερικανικές πιέσεις. Ακόμη και αν με αυτή την κίνηση αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει επειγόντως όχι έναν, αλλά δύο… αντι-Λάκοβιτς!
morfi
Mετα απο αυτο πιστευω οτι αξιζα μια παραπανω ευκαιρια στο καμπ των σελτικς...
fragos
http://contra.gr/Basketball/USA/NBA/124717.html
για το morfi μονο.
Alexmei
δν είδα το Link αλλά έχω κάποιο προαίσθημα ότι είναι για τους Celtics και για τον Pierce που θα μείνει εκεί.
womanplayer
Billi πηγαινε στο NBA nba-sm.gif nba-sm.gif nba-sm.gif hippy.gif.jpeg blush.gif
morfi
QUOTE(fragos @ Jul 18 2006, 05:50 PM)

Παλι καλα που υπαρχεις και εσυ και με ενημερωνεις... banana.gif
Ενα τηλεφωνο παιρνω στα γραφεια της ομαδας και τα μαθαινω πριν απο ολους σας...

QUOTE(Alexmei @ Jul 18 2006, 05:55 PM)
δν είδα το Link αλλά έχω κάποιο προαίσθημα ότι είναι για τους Celtics και για τον Pierce που θα μείνει εκεί.
*

Εχασες... γυμνες φωτογραφιες της κειτι χολμς ειναι... cool.gif
morfi
QUOTE(womanplayer @ Jul 18 2006, 09:39 PM)
Billi πηγαινε  στο  NBA  nba-sm.gif  nba-sm.gif  nba-sm.gif  hippy.gif.jpeg  blush.gif
*

Toσο πολυ μισεις το ΝΒΑ?
Alexmei
από το contra.gr; ας έχει... 33.gif εγώ θα ήθελα της αγαπημένης μου keira knightley η της jennifer love banana.gif
Alexmei
Ο Γκριρ πήγε ΝΒΑ. Ναι, ο πρώην πια παίχτης της Νάπολης και πιο παλιά της Νήαρ Ηστ θα αγωνιστή στους Μπάκς για τα υπόλοιπα 2 χρόνια.
Dromeas7
QUOTE(Alexmei @ Jul 19 2006, 08:47 PM)
Ο Γκριρ πήγε ΝΒΑ. Ναι,  ο πρώην πια παίχτης της Νάπολης και πιο παλιά της Νήαρ Ηστ θα αγωνιστή στους Μπάκς για τα υπόλοιπα 2 χρόνια.
*

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Τόσο πολύ έχει ξεπέσει το ΝΒΑ????
Μα καλά απο τα κολέγια δεν βγαίνει κανένας σοβαρός πλειμέικερ???
Alexmei
Οι Μπακς είναι ρε τι θες; biggrin.gif
morfi
QUOTE(Dromeas7 @ Jul 20 2006, 01:16 AM)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Τόσο πολύ έχει ξεπέσει το ΝΒΑ????
Μα καλά απο τα κολέγια δεν βγαίνει κανένας σοβαρός πλειμέικερ???
*

Βγαιιιιιιιιιινουνε, βγαιιιιιιιιιινουνε.Σοβαρα βγαινουνε... cool.gif

QUOTE(Alexmei @ Jul 20 2006, 03:45 AM)
Οι Μπακς είναι ρε τι θες;  biggrin.gif
*

Εσυ τωρα τι προβλημα εχεις με τους μπακς?
Alexmei
QUOTE(morfi @ Jul 20 2006, 02:52 AM)
Βγαιιιιιιιιιινουνε, βγαιιιιιιιιιινουνε.Σοβαρα βγαινουνε...  cool.gif
Εσυ τωρα τι προβλημα εχεις με τους μπακς?
*

κανένα
Achilleas13
Μεγάλη μεταγραφή ο Σπανούλης.Για εκτο ή για έβδομο παίκτη τον προορίζουν?Ποιον εχοθν PG οι Rockets?
Alexmei
ωρίστε Αχιλλέα δες: http://www.nba.com/rockets/roster/

ποιο νούμερο λέτε να φοράει; blink.gif
Air Kef
Ζήτησε και πήρε το αγαπημένο του 10,που είχε στον Παναθηναικο ο ......Χατζηβρέτας. biggrin.gif

Ο Γκριρ είχε κάνει και μια καταπληκτηκή Ευρωλίγκα με την Σλασκ αν δεν κάνω (πάλι) λάθος και ήταν στους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης.. cool.gif
NBAholic
Eνδιαφέρον τόπικ από το πάντα υψηλής αξιοπιστίας RealGM, περί του Σπανούλη.

http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php...der=asc&start=0
morfi
QUOTE(Alexmei @ Jul 20 2006, 05:59 PM)
ποιο νούμερο λέτε να φοράει; blink.gif
*

ελπιζω κανενα...

Ξεκολλειστε λιγο με τον σπανουλη... ειναι πολυ εως παρα πολυ ακατορθωτο να τα καταφερει... cool.gif
Air Kef
Σιγα ρε Βασίλη.Εγώ πιστεύω μια χαρά θα τα πάει.Σούπερ σταρ δεν θα γίνει αλλά κάτι Ούντριχ και λοιποί μέτριοι Ευρωπαίοι γκαρντ δεν ήταν καθόλου καλύτεροι όταν πήγαν.
Air Kef
Πλάκα-πλάκα,σε κάνα δυο χρόνια,τον βλέπω να πέρνει την θέση του Τ-Μακ..Ήταν καλύτερος ο Τ-Μακ όταν πήγε δηλαδή;;
morfi
QUOTE(Air Kef @ Jul 21 2006, 06:02 PM)
Σιγα ρε Βασίλη.Εγώ πιστεύω μια χαρά θα τα πάει.Σούπερ σταρ δεν θα γίνει αλλά κάτι Ούντριχ και λοιποί μέτριοι Ευρωπαίοι γκαρντ δεν ήταν καθόλου καλύτεροι όταν πήγαν.
*

Και κατι ουντριχ παραμενουν μετριοι οπως ηταν... cool.gif
morfi
QUOTE(Air Kef @ Jul 22 2006, 02:50 PM)
Πλάκα-πλάκα,σε κάνα δυο χρόνια,τον βλέπω να πέρνει την θέση του Τ-Μακ..
*

Αυτα δεν λεγονται ουτε για πλακα...

QUOTE(Air Kef @ Jul 22 2006, 02:50 PM)
Ήταν καλύτερος ο Τ-Μακ όταν πήγε δηλαδή;;
*

Ναι, πολυ καλυτερος ητανε αλλα κανεις δεν τον προσεχε... cool.gif
Air Kef
Ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος αμυντικός του Τ-Μακ,άσε που δεν τραυματίζεται κι όλας,σε αντίθεση με τον άλλον που την μισή χρονία είναι στην λίστα με τους τραυματίες. icon_wave.gif
Alexmei
ρε Βασίλη τι κάνεις έτσι; Τι νομίζεις ότι ο Σπανούλης καθόταν και τα έξυνε και πήγε ΝΒΑ; ξέρεις πόσες ώρες την ημέρα ήταν στα γήπεδα; Εγώ εύχομαι το καλύτερο γι αυτόν και να μείνει εκεί.
Alexmei
Ζήτησε και πήρε το αγαπημένο του 10,που είχε στον Παναθηναικο ο ......Χατζηβρέτας.

ε αφού το 11 το έχει ο μικροσκοπηκός Yao.... σιγά το 2.25 ύψος του......................... 24.gif όταν έρθει ο Σπανούλης για διακοπές ή κάτι τέτοιο, (όχι Βασίλη μην γράψεις ότι θα έρθει γιατί τον έδιωξαν) σίγουρα θα τον ρωτάνε πως φένεται ο Yao από κοντά και πως είναι η φάτσα του T-mac όταν του παίζει άμυνα στην προπόνηση.... 24.gif
morfi
QUOTE(Air Kef @ Jul 22 2006, 05:44 PM)
Ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος αμυντικός του Τ-Μακ,
*

Καλος αμυντικος στην Α1 και στην ευρωπη... στο ΝΒΑ θα καταφερει να μαρκαρει τον κιντ και τον μπαρον ντειβις?αντε τον σμους παρκερ...

QUOTE(Air Kef @ Jul 22 2006, 05:44 PM)
άσε που δεν τραυματίζεται κι όλας,σε αντίθεση με τον άλλον που την μισή χρονία είναι στην λίστα με τους τραυματίες. icon_wave.gif
*

Το επιχειρημα σου ειναι αστοχο... ετυχε να τραυματιστει ο μακγκρειντι... δεν γινονται καθε μερα αυτα... και ο τζορνταν στο ξεκινημα της καριερας του ειχε μεινει το λιγοτερο 6 μηνες εξω και οταν γυρισε εκανε ρεκορ ποντων στα πλειοφ... τραυματισμοι συμβαινουν καθε μερα... cool.gif
NBAholic
σιγά το 2.25 ύψος του

Μόνο που είναι 2,29. Οπότε δεν είναι τόσο μικροσκοπικός όσο νομίζεις. tongue.gif
Achilleas13
Εγω πάντως πιστεύω πτι ο Σπανούλης μπόρει να καταξιωθεί ειδικά στην ομάδα που πήγε η οποία δεν εχει και καποιο σποθδαιό guard
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ Jul 22 2006, 10:17 PM) *
Μόνο που είναι 2,29. Οπότε δεν είναι τόσο μικροσκοπικός όσο νομίζεις. tongue.gif

δυστηχώς για σένα έχεις κάνει λάθος. Εγώ έπεσα ποιο κοντά στο ύψος...

http://www.nba.com/playerfile/yao_ming/index.html
NBAholic
Το σάιτ του ΝΒΑ δεν ενημερώνεται τακτικά για όλους τους παίχτες. Το βιογραφικό του Κόμπι, πχ, είχε μείνει μέχρι και πρόσφατα (είναι ακόμη άραγε; ) πίσω στο 2003...

Είχα βρει μια αναλυτική διεύθυνση περί των ψηλότερων παιχτών της ιστορίας του ΝΒΑ, η οποία και έλεγε ότι ο Γιάο ψήλωνε ακόμη και όταν μπήκε στο ΝΒΑ κι ότι έχει φτάσει τα 2,29 πλέον.
Alexmei
QUOTE(NBAholic @ Jul 24 2006, 04:40 PM) *
Το σάιτ του ΝΒΑ δεν ενημερώνεται τακτικά για όλους τους παίχτες. Το βιογραφικό του Κόμπι, πχ, είχε μείνει μέχρι και πρόσφατα (είναι ακόμη άραγε; ) πίσω στο 2003...

Είχα βρει μια αναλυτική διεύθυνση περί των ψηλότερων παιχτών της ιστορίας του ΝΒΑ, η οποία και έλεγε ότι ο Γιάο ψήλωνε ακόμη και όταν μπήκε στο ΝΒΑ κι ότι έχει φτάσει τα 2,29 πλέον.

Nα πάρει.............το ήξερα ότι δν ενημερώνεται........ OK you win, for the last time.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Jul 24 2006, 07:40 PM) *

Το επισημο site του ΝΒΑ και να μην ενημερωνεται?! Αποκλειεται... εγω μια χαρα ενημερωμενο το βρισκω... αλλωστε απαρχει και το basketball-reference.com καθως και το ομονυμο του χωρις την παυλα (basketballreference.com για τους αργοσχολους που δεν το καταλαβανε tongue.gif ) το οποιο υπερεχει σε ελαχιστα σημεια π.χ στα schedule των ομαδων αφου απο μια χρονια και μετα (δεν θυμαμαι ακριβως ποια) εχει και τα recaps ολων των αγωνων!Δεν το εχω ψαξει ομως για να εντοπισω τις διαφορες.Ειναι η μοναδικη που εχω παρατηρησει...

QUOTE(NBAholic @ Jul 24 2006, 07:40 PM) *
Είχα βρει μια αναλυτική διεύθυνση περί των ψηλότερων παιχτών της ιστορίας του ΝΒΑ

Η οποια ειναι? cool.gif
NBAholic
Το επισημο site του ΝΒΑ και να μην ενημερωνεται?! Αποκλειεται... εγω μια χαρα ενημερωμενο το βρισκω...

To βιογραφικό του Κόμπι. Τι είχα πει; Ότι είχαν μείνει στο 2003; Έκανα λάθος!

http://www.nba.com/playerfile/kobe_bryant/bio.html

Η οποια ειναι?

http://www.freewebs.com/nbagiants/

Ενδιαφέρουσες σημειώσεις τόσο για το Γιάο στη μέση της σελίδας όσο και στο τέλος.
Alexmei
νέα μεταγραφή έφινε στο Detroit.... το όνομα; Ναζρ Μοχάμεντ....αντικαταστάτης του Wallace που έμεινε ελεύθερος από του Spurs φέτος.... σίγουρα δν είναι ο κορυφαίος αμυντικός όπως ο Wallace αλλά ελπίζω να πιάσει τόπο....

Σχετικό άρθρο

QUOTE("sport24.gr")
Το κενό του Μπεν Ουάλας στους Πίστονς είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο. Ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ έφυγε για το Σικάγο και τα "πιστόνια" αναζήτησαν τον αντικαταστάτη του. Εν τέλει κατέληξαν στον Ναζρ Μοχάμεντ που είχε μείνει ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και συμφώνησαν μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο πρόεδρος των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζόε Ντουμαρς, τόνισε: "Ο Ναζρ είναι πολύ καλός παίκτης και έμπειρος. Είναι πολύ καλός αμυντικός και έχει έφεση στο ριμπάουντ και θα προσδώσει δύναμη στη ρακέτα μας, ενώ και ο υποδειγματικός χαρακτήρας του συγκατελέγεται στα προσόντα του".

Ο Μοχάμεντ στην πολυετή καριέρα του στο ΝΒΑ μετράει 7.1 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο. Την περυσινή χρονιά με τη φανέλα των Σπερς είχε 6.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ.
morfi
Παλι καλα που υπαρχει και ο απο πανω και μας ενημερωνει... 69.gif Αυτο εχει γινει εδω και κατι βδομαδες... cool.gif

Παντοτινα δικος σας...
morfi banana.gif
Alexmei
QUOTE(morfi @ Jul 25 2006, 01:29 AM) *
Παλι καλα που υπαρχει και ο απο πανω και μας ενημερωνει... 69.gif Αυτο εχει γινει εδω και κατι βδομαδες... cool.gif

Παντοτινα δικος σας...
morfi banana.gif

εγώ τώρα το είδα. καθώς έχω παραμελήσει τον υπολογιστή(και χαίρομαι γι αυτό) και δν ενημερώνομαι τόσο γρήγορα...... και μην πεις τπτ επειδή είμαι τέτοια ώρα μέσα απλός δν έχω τι να κάνω....
dizzy_fingers
εγώ τώρα το είδα. καθώς έχω παραμελήσει τον υπολογιστή(και χαίρομαι γι αυτό) και δν ενημερώνομαι τόσο γρήγορα......

Αυτό δεν είναι όμως δικαιολογία για να ποστάρεις κάτι που έχει ήδη γραφτεί.
Το έχεις κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Ρίχνε μια ματιά πρώτα σε ότι έχει γραφτεί πρηγουμένως σε άλλα τόπικ.
Alexmei
ok συγγνώμη.........

τώρα κάτι καινούργιο καθώς το άρθρο γράφτηκε σήμερα. tongue.gif

ο Salmons (76ers) μετακόμισε στο Sacramento...μετά από 4 χρόνια.

Σχετικό άρθρο

και κάτι από την άλλη μεριά του Ατλαντικού:

Ο Γκαρμπαχόσα υπέγραψε στους RAPTORS.....όπως λέτε οι Raptors θα γίνουν οι πιο ευρωπαϊκή ομάδα στο ΝΒΑ.......

Σχετικό άρθρο

P.S. (Σιγά μην ξόδευα το 1000 ποστ μου στο off topic) tongue.gif tongue.gif
morfi
QUOTE(Alexmei @ Jul 25 2006, 06:18 PM) *
Ο Γκαρμπαχόσα υπέγραψε στους RAPTORS.....

Στην ευρωπη το παλικαρι ειναι superstar... αν και μου αρεσει πολυ (και θα τον ηθελα με χιλια στον ολυμπιακο) στο ΝΒΑ μαλλον δεν το κοβω να τα βγαζει περα... ε τι περιμενατε να πω? tongue.gif τετοια παραδειγματα υπαρχουν παμπολλα (ποοοοοοοοοοοοο ωρες ωρες μου αρεσουν αυτα που γραφω...) οπως το ιδιο ισχυει και για αυτους που ερχονται απο τα κολεγια.Επειδη καποιος ειναι ο καλυτερος κολλεγιακος παικτης, εχει βγει MVP του final four, εχει σηκωσει το πρωταθλημα και απο τα 18 του εχει γινει εξωφυλλο στο Slam δεν σημαινει οτι μπορει να αντεπεξελθει στις αναγκες και τις δυσκολιες του ΝΒΑ (συνεχιζω να με εκπλησω...)

QUOTE(Alexmei @ Jul 25 2006, 06:18 PM) *
όπως λέτε οι Raptors θα γίνουν οι πιο ευρωπαϊκή ομάδα στο ΝΒΑ.......

Καποτε μου αρεσε αυτη η ομαδα... εχω και αυθεντικη της εμφανιση... (authentic οχι οτι να ναι cool.gif ) με το νουμερο 15... καταλαβατε... wos_sport5.gif κριμα για τον μπος που χαραμιζεται εκει περα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.