Help - Search - Members - Calendar
Full Version: τιμωρία για Ελληνες παίχτες από την ΕΟΚ;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
colonel gomelsky
QUOTE(Nostradamus @ Aug 20 2010, 21:07 ) *
Αυτός ο οποίος απαντά στη βία με βία καθιστά τον ευατό του το ίδιο με αυτόν που το ξεκίνησε. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

ΥΓ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ KRSTIC ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙΣ!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι μια ηθική αντίληψη. Σεβαστή μεν, αλλά διαφωνώ.

ΥΓ. Του έκανε κάτι ο Σόφο; Και ότι τον "κυνήγησε" είναι και αυτό έγκλημα;

@κολοκοτρώνης: Μα και γω δεν θεωρώ ότι ο Ντούντα είναι ο υποκινητής. Γιατί πιστεύω ότι όταν τα νεύρα είναι τεταμένα δεν χρειάζεται υποκινητής. Αν όμως θεωρήσουμε ότι κάποιος για κάποιο λόγο πρέπει να παίζει αυτό το ρόλο αυτός είναι ο ίβκοβιτς και μετά ο Τεόντοσιτς.

@Venomous: Ειδικά εγώ φουστανελάς δεν ήμουν ποτέ. Αλλά άλλο αυτό κι άλλο να μας δέρνουν κιόλας μέσα στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει κι ένα όριο...
nikefalin
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 20 2010, 20:59 ) *
ΥΓ. Ο Κρίστιτς αν τηρούνταν ο νόμος θα έπρεπε να είναι σήμερα στο αυτόφωρο.
ΥΓ. 2 Απ ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι καταδικάζετε το ίδιο τους πάντες. Για μένα δεν ισχύει αυτό. Μπουρούσης, Τσαρτσαρής, Φώτσης και Σόφο είναι παλληκάρια και όχι αλήτες που υποδαυλίζουν τη βία. Η σαλαμοποίηση "όλοι ενεπλάκησαν, άρα πρέπει να πληρώσουν" μόνο δικαιοσύνη δεν επιφέρει.

ΥΓ.3 Αν ψάχνουμε σώνει και καλά για τον υποκινητή αυτός είναι ένας, ηλικιωμένος, καταξιωμένος και ασπρομάλλης. Κρίμα.

1 . O νόμος τηρήθηκε. Απλά υπήρχε η ερμηνεία του εισαγγελέα και δεν έγινε το αυτόφωρο αλλά παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο. Κατ΄εμέ κουκουλώνεται δια του αρραβώνως. Αλλά δεν έγινε κάτι παράνομο.

2. Τα παλικάρια πονάνε μωρέ ? Να είμαστε σοβαροί πέρα από οπαδικές γραμμές. Τα παλικάρια μας μιας και δεν είναι μωρά και παίζουν μπάσκετ τουλάχιστον 10 χρονάκια οφείλουν να γνωρίζουν πως ειδικά σε φιλικό αγώνα δεν "τρελένεσαι". όταν λοιπόν ο αντίπαλος προσπαθεί να πειράξει το μυαλό σου κοιτας να του το πειράξεις εσύ καλύτερα. Να χάσει το σχέδιο του να τον πνίξει η ίδια του η θηλιά. Δεν εχω παίξει μπάσκετ πολλά χρόνια , αλλά στα λίγα χρόνια σαν παίκτης έμαθα 2-3 πραγματάκια που μπορούν να σε κάνουν να χεις το πάνω χέρι στα Mind games. Και προπάντων έμαθα πως αντιδρώντας σπασπωδικά πάντα χάνεις. Όλα αυτά σε λίγα χρόνια "καριέρας" σε παιδικοεφηβικά. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως επαγγελματίες παίκτες που έχουν πάνω από 10 χρόνια σε όλα τα επίπεδα δεν έχουν ποτέ ακούσει τίποτα για όλα αυτά.
it takes 2 to tango , μονός τσακωμός δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει σαλαμοποίηση λοιπόν, αλλά να καταλογιστουν και στα "παλικάρια" μας οι ευθύνες που τους αναλογούν. όσο και ....εθνικά αρεστή είναι η εικόνα του Σοφοκλή να βαδίζει αργά και σταθερά προς τον Κρίστιτς και να του υποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο το "ερχεται η ώρα σου" αλλο τόσο είναι ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΗ.
όλοι λοιπόν να καταλάβουν τι παπαριά έκαναν.

3. Εδώ μαζί σου. όσοι θυμούνται λίγο παραπάνω και πέρυσι στο Ακρόπολις ο Ιβκοβιτς τα ίδια έκανε. απλά πέρυσι τον ανέχτηκαν οι διαιτητές.
kolokotronis
QUOTE(Venomous @ Aug 20 2010, 21:12 ) *
Προκλήθηκαν?? Ποιος προκλήθηκε? Ο Φώτσης μήπως??

Μήπως έχουνε βγει λίγο οι φουστανέλες? Οι αλητήριοι Σέρβοι και οι ήρωες Έλληνες? Έλεος, όποιος έπαιξε ξύλο φταίει, υπήρχαν παίκτες της Εθνικής μας που προκάλεσαν!

Για να μην πω για τη διαιτησία...

Μάλιστα...
Ποιος σημάδεψε τα γεννητικά όργανα του άλλου πάνω στο σουτ?
Ο Φωτσης κινήθηκε προς τον Τεόντοσιτς και μίλησε σε έντονο ύφος.
Ποιος σήκωσε το χέρι πρώτος και έγινε ότι έγινε?
Αν φταίει μία ο Φώτσης, ο Τεόντοσιτς πόσες φταίει?
Αν πιστεύεις ότι φταίνε όλοι το ίδιο, είναι η γνώμη σου και είναι σεβαστή.
Αν πιστεύεις ότι δεν προκλήθηκε ο Φώτσης πάλι δικαιωμά σου.
Εγω το βλέπω διαφορετικά και δεν χρειάζεται να είσαι ''ελληνάρας'' για να το δεις έτσι.

Δεν σε πρόλαβα ναικφαλιν.
colonel gomelsky
QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 21:15 ) *
1 . O νόμος τηρήθηκε. Απλά υπήρχε η ερμηνεία του εισαγγελέα και δεν έγινε το αυτόφωρο αλλά παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο. Κατ΄εμέ κουκουλώνεται δια του αρραβώνως. Αλλά δεν έγινε κάτι παράνομο.

2. Τα παλικάρια πονάνε μωρέ ? Να είμαστε σοβαροί πέρα από οπαδικές γραμμές. Τα παλικάρια μας μιας και δεν είναι μωρά και παίζουν μπάσκετ τουλάχιστον 10 χρονάκια οφείλουν να γνωρίζουν πως ειδικά σε φιλικό αγώνα δεν "τρελένεσαι". όταν λοιπόν ο αντίπαλος προσπαθεί να πειράξει το μυαλό σου κοιτας να του το πειράξεις εσύ καλύτερα. Να χάσει το σχέδιο του να τον πνίξει η ίδια του η θηλιά. Δεν εχω παίξει μπάσκετ πολλά χρόνια , αλλά στα λίγα χρόνια σαν παίκτης έμαθα 2-3 πραγματάκια που μπορούν να σε κάνουν να χεις το πάνω χέρι στα Mind games. Και προπάντων έμαθα πως αντιδρώντας σπασπωδικά πάντα χάνεις. Όλα αυτά σε λίγα χρόνια "καριέρας" σε παιδικοεφηβικά. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως επαγγελματίες παίκτες που έχουν πάνω από 10 χρόνια σε όλα τα επίπεδα δεν έχουν ποτέ ακούσει τίποτα για όλα αυτά.
it takes 2 to tango , μονός τσακωμός δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει σαλαμοποίηση λοιπόν, αλλά να καταλογιστουν και στα "παλικάρια" μας οι ευθύνες που τους αναλογούν. όσο και ....εθνικά αρεστή είναι η εικόνα του Σοφοκλή να βαδίζει αργά και σταθερά προς τον Κρίστιτς και να του υποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο το "ερχεται η ώρα σου" αλλο τόσο είναι ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙ-ΚΗ.
όλοι λοιπόν να καταλάβουν τι παπαριά έκαναν.

3. Εδώ μαζί σου. όσοι θυμούνται λίγο παραπάνω και πέρυσι στο Ακρόπολις ο Ιβκοβιτς τα ίδια έκανε. απλά πέρυσι τον ανέχτηκαν οι διαιτητές.

Ναι ρε συ αλλά εσύ μιλάς για mind games, thrash talking κτλ. Όταν σε χτυπάνε είτε παίζεις στα παιδοεφηβικά είτε στο ΝΒΑ το ίδιο αντιδράς! Και δεν λέω μπράβο στο Φώτση που τον χτύπησε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να τον καταδικάσω. Πόσο μάλλον να μοιράσω ευθύνες μεταξύ των 2.
nikefalin
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 20 2010, 21:26 ) *
Ναι ρε συ αλλά εσύ μιλάς για mind games, thrash talking κτλ. Όταν σε χτυπάνε είτε παίζεις στα παιδοεφηβικά είτε στο ΝΒΑ το ίδιο αντιδράς! Και δεν λέω μπράβο στο Φώτση που τον χτύπησε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να τον καταδικάσω. Πόσο μάλλον να μοιράσω ευθύνες μεταξύ των 2.

οκ εσύ δεν μπορείς, εγώ μπορώ ( και αρκετός κόσμος μπορεί )
Venomous
Υπάρχει κανένας που να είπε ότι δεν φταίει ο Τεόντοσιτς? Νομίζω έχει ακούσει τα περισσότερα και όχι ιδιαίτερα άδικα. Αλλά ήταν αντίδραση αυτή του Φώτση? ΟΚ, κωλόπαιδο ο Τεόντοσιτς, είναι γνωστό. Αυτό που έκανε γίνεται σχεδόν σε κάθε ματς. Τον καυγά τον ζητούσε ο Φώτσης επίμονα καθώς κολλούσε στη μούρη του άλλου και τον έβριζε και τον έσπρωχνε. Ε.όχι και αθώωος επειδή είναι Έλληνας. Είναι βασικός υπαίτιος και το λέω ενώ τον συμπαθώ γενικά και παραξενεύτηκα καθώς έχει δείξει ότι είναι πράος γενικά.

@colonel gomelsky δεν πήγαινε σε σένα το συγκεκριμένο σχόλιο.
Anaz
ΥΓ. 2 Απ ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι καταδικάζετε το ίδιο τους πάντες. Για μένα δεν ισχύει αυτό. Μπουρούσης, Τσαρτσαρής, Φώτσης και Σόφο είναι παλληκάρια και όχι αλήτες που υποδαυλίζουν τη βία. Η σαλαμοποίηση "όλοι ενεπλάκησαν, άρα πρέπει να πληρώσουν" μόνο δικαιοσύνη δεν επιφέρει.

ΥΓ.3 Αν ψάχνουμε σώνει και καλά για τον υποκινητή αυτός είναι ένας, ηλικιωμένος, καταξιωμένος και ασπρομάλλης. Κρίμα.

Μισο γιατι τρελαινομαι οταν διαβαζω τις βλακειες των προπαγανδιστων δημοσιογραφων να γραφονται και σε αυτο εδω το φορουμ... Mε ποιον ακριβως τροπο ειναι υποκινητης ο Ιβκοβιτς για το ξυλικι που επεσε ρε παιδια??Ειμαστε σοβαροι??? Επειδη αντεδρασε με εξαιρετικα ηπιο και ανθρωπινο τροπο στον κομπλεξισμο του Χριστοδουλου??? Αρχισε ο Δημητρακης και η Πρασινη τα γνωστα, και τα αναπαραγουμε κι εμεις εδω?? Δεν ειμαστε καλα.. rolleyes.gif

Οχι δεν φταινει ολοι το ιδιο. Αλλα οχι και να βγαζουμε παλικαρια τους δικους μας...
120
δηλωσεις καζλα κατα ντουντα:

Ηταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Μετά το τρίποντο του Φώτση, ο Τεόντοσιτς τον χτύπησε και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε κατά την διάρκεια του ματς. Δυστυχώς εκεί έληξε το παιχνίδι. Κάποιοι διεθνείς προέρχονται από διαφορετικά πρωταθλήματα, άλλοι παίζουν στον Ολυμπιακό και άλλοι στον Παναθηναϊκό. Είχε και αυτό την επίδρασή του…».

Όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του συναδέλφου του, Ντούσαν Ιβκοβιτς, σύμφωνα με τις οποίες για τα όσα έγιναν φταίνε τα σφυρίγματα των διαιτητών, απάντησε: «Τι μπορείς να πεις για όσα έγιναν. Είμαι λυπημένος, αλλά δεν θεωρώ πως για όλα αυτά φταίνε τα σφυρίγματα. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανώτεροι από κάποιους άλλους. Για την ιστορία, αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να κερδίσεις με κάθε κόστος».

απο superbasket
Sleeper
Μιας και το θέμα είναι η τιμωρία των παιχτών απο την ΕΟΚ να ρωτήσω κάτι?
ΟΚ εμείς ως φίλαθλοι εχουμε τις απόψεις μας και κρίνουμε ο καθένας με τις απόψεις του και τις αντιλήψεις του. Η ΕΟΚ, ο επίσημος φορέας του μπάσκετ στην Ελλάδα, ο οργανωτής του τουρνουά στο οποίο οι παίκτες τις Εθνίκης έπαιξαν ξύλο τι πρέπει να κάνει? Δεν είναι προφανές οτι έστω για τα μάτια του κόσμου πρέπει να δώσει πρόστιμο στους εμπλεκομενους? Δεν σας ενοχλεί οτι το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερωθήκαμε είναι οτι δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας απο τη ΦΙΜΠΑ? Δεν νιώσατε λίγο κουτοπόνηροι? Οτι τους ξεγελάσαμε τους κουτόφραγκους μη γράφοντας τα περιστατικα στο φύλλο αγώνα?

Συγγνώμη αλλά εμένα αυτο με αηδίασε τόσο όσο και η κίνηση του Κριστιτς.

Με εξαίρεση την κίνηση του Κριστιτς θεωρώ οτι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν. Οι αθλητές δεν είναι ούτε αγιοι ουτε διάβολοι. Ανθρωποι είναι και μπορεί να ξεφύγουν και να βγάλουν ενα ασχημο προσωπο. Ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ αλλά η ανθρωπινη φύση δεν ξεπερνιεται.

Εν κατακλείδι μεγαλύτερη ντοπή αποτελει η προσπάθεια για κουκούλωμα απο εναν επίσημο φορέα που ευαγγελίζεται οτι είναι υγιής και κάνει την Ελλάδα περήφανη πάρα επειδή μερικοί αθλητές ξέφυγαν απο τα όρια.
nikefalin
QUOTE(120 @ Aug 20 2010, 21:45 ) *
δηλωσεις καζλα κατα ντουντα:

Ηταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Μετά το τρίποντο του Φώτση, ο Τεόντοσιτς τον χτύπησε και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε κατά την διάρκεια του ματς. Δυστυχώς εκεί έληξε το παιχνίδι. Κάποιοι διεθνείς προέρχονται από διαφορετικά πρωταθλήματα, άλλοι παίζουν στον Ολυμπιακό και άλλοι στον Παναθηναϊκό. Είχε και αυτό την επίδρασή του…».

Όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του συναδέλφου του, Ντούσαν Ιβκοβιτς, σύμφωνα με τις οποίες για τα όσα έγιναν φταίνε τα σφυρίγματα των διαιτητών, απάντησε: «Τι μπορείς να πεις για όσα έγιναν. Είμαι λυπημένος, αλλά δεν θεωρώ πως για όλα αυτά φταίνε τα σφυρίγματα. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανώτεροι από κάποιους άλλους. Για την ιστορία, αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείς να κερδίσεις με κάθε κόστος».

απο superbasket

ο κόουτς λέει την αλήθεια. Για αυτό και έχει ευθύνη ο Ντούντα όταν σε φιλικό , το γράφω ξανα ΦΙΛΙΚΟ στοολίζει τον διαιτητή με τρόπο ανεπίτρεπτο για την ιστορία του, τη θέση του και την ηλικία του στο κάτω κάτω. Στο κάτω κάτω αν ένιωθε άβολα από την διαιτησία ας το σταμάταγε. Να επαιρνε την ομάδα του και να ευχαριστούσε για την φιλοξενία 3-4 ημερών. Δηλαδή είναι εικόνα αυτή προπονητή επαγγελματία σε ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ? ?? Ούτε στο Δ τοπικό με τους εστιάτορες προπονητές ( κανα 2 που υπάρχουν δηλαδή ) δε συμβαίνει αυτό.

Και πέρυσι στο ακρόπολις παρόμοια έκανε. το "Σοφός" που του λέμε όλοι δε σημαίνει "ασύδοτος, εγώ κι όλοι σας "

http://www.sport-fm.gr/article/288284
«Συγγνώμη από όλους τους Έλληνες»

Μετανιωμένος από όσα συνέβησαν στο χτεσινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία, εμφανίστηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, Νέναντ Κρστιτς.

Με δηλώσεις του στο MEGA λίγο πριν αναχωρήσει από τη χώρα μας ο σέντερ της Σερβίας ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και από τον Γιάννη Μπουρούση και φάνηκε στεναχωρημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτά που έγιναν, αν και συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου εκνευριστήκαμε από την αποβολή του προπονητή μας και μετά το πράγμα ξέφυγε. Ήταν η κακιά στιγμή. Θέλω να ξεχάσω ό,τι έγινε. Δεν έχω δει καν το βίντεο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες παίκτες και από τον Γιάννη Μπουρούση».

ελλάδα - σερβία - καμμία τιμωρία!
GK_23
QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 21:52 ) *
ο κόουτς λέει την αλήθεια. Για αυτό και έχει ευθύνη ο Ντούντα όταν σε φιλικό , το γράφω ξανα ΦΙΛΙΚΟ στοολίζει τον διαιτητή με τρόπο ανεπίτρεπτο για την ιστορία του, τη θέση του και την ηλικία του στο κάτω κάτω. Στο κάτω κάτω αν ένιωθε άβολα από την διαιτησία ας το σταμάταγε. Να επαιρνε την ομάδα του και να ευχαριστούσε για την φιλοξενία 3-4 ημερών. Δηλαδή είναι εικόνα αυτή προπονητή επαγγελματία σε ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ? ?? Ούτε στο Δ τοπικό με τους εστιάτορες προπονητές ( κανα 2 που υπάρχουν δηλαδή ) δε συμβαίνει αυτό.

Και πέρυσι στο ακρόπολις παρόμοια έκανε. το "Σοφός" που του λέμε όλοι δε σημαίνει "ασύδοτος, εγώ κι όλοι σας "

Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποιο άλλο περιστατικό με τον Ίβκοβιτς στο χθεσινό αγώνα πέραν της φάσης με τις δύο τεχνικές ποινές. Ούτε να του έγινε παρατήρηση μέχρι εκείνο το σημείο θυμάμαι. Τι εννοείς στόλισε τον διαιτητή; Τον έβρισε; Δε θεωρώ βρισιά αυτά που του είπε μετά την αποβολή του. Ο λόγος που δέχθηκε τις τεχνικές ποινές ποιος ήταν; Αν για αυτό το λόγο χρεώνουν τεχνικές ποινές τότε οι Μπαρτζώκας, Γιαννάκης και Αγγέλου δεν θα έπρεπε να κοουτσάρουν σήμερα. Οι χθεσινές αντιδράσεις του Ίβκοβιτς είναι χάδια μπροστά στις αντιδράσεις προπονητών της Α1.

Στο περσινό Ακρόπολις έτυχε να είμαι σε όλα σχεδόν τα ματς. Ο Ίβκοβιτς, σε ματς με τη Ρωσία νομίζω, είχε ανοίξει διάλογο με τον Μαστραφτσή χωρίς να τον προσβάλει και γελούσε όλο το γήπεδο με τις ατάκες του και την ελληνική προφορά του. Μαζί και ο Μαστραφτσής, ο οποίος όποτε έκρινε γινόταν λίγο πιο αυστηρός και το θέμα έληγε εκεί. Σήμερα διάβασα κάπου πως σύμφωνα με "αποκλειστικές πληροφορίες" ο Ίβκοβιτς προετοίμαζε το κλίμα από το ξενοδοχείο και τάχα απαγόρευσε στους Σέρβους να μιλούν με τους Έλληνες διεθνείς icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Όσο για αυτά που λέει ο Καζλάουσκας, διαφωνώ στο ότι δεν μας ενδιαφέρει η νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Σε κάθε τουρνουά Ακρόπολις τα ίδια συμβαίνουν με τους διαιτητές, 90-10 μας σφυρίζουν.
Anaz
Εγω αναρωτιεμαι...Οι Σερβοι ειναι αυτοι που ηθελαν να κερδισουν με καθε κοστος σε αυτο το τουρνουα ή εμεις..?? Πιο ντροπιαστικο και απαραδεκτο ειναι να αντιδρα ενας προπονητης σε μια εις βαρος του διαιτησια σε φιλικο, ή να φιλοξενεις ενα φιλικό τουρνουα στο οποιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χασεις..? Μ'αρεσει που κοροιδευουμε τους Ισπανους...Ειμαστε ικανοποιημενοι δηλαδη εμεις απο τη φιλοξενια μας??
Και για να καταλαβω γιατι διακρινω πολλες υπερβολες.. Ποια ήταν πια η τοσο υπερβολικη αντιδραση του Ιβκοβιτς?? blink.gif Γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο, επ'ουδενι.. Ισα ισα!! Αυτο που ειδα ήταν μια απο τις πιο γελοιες και κομπλεξικες αποβολες προπονητη στην ιστορια!!Και μιας και ειχαμε την τυχη να υπαρχουν και μικροφωνα ουτε καν οταν αποβληθηκε ο Ντουντα δεν τον ακουσα "να στολίζει τον διαιτητή με τρόπο ανεπίτρεπτο για την ιστορία του". Πολύ κοσμια κι ανθρωπινη βρηκα την αντιδραση του.
nikefalin
QUOTE(sixama23 @ Aug 20 2010, 22:07 ) *
Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποιο άλλο περιστατικό με τον Ίβκοβιτς στο χθεσινό αγώνα πέραν της φάσης με τις δύο τεχνικές ποινές. Ούτε να του έγινε παρατήρηση μέχρι εκείνο το σημείο θυμάμαι. Τι εννοείς στόλισε τον διαιτητή; Τον έβρισε; Δε θεωρώ βρισιά αυτά που του είπε μετά την αποβολή του. Ο λόγος που δέχθηκε τις τεχνικές ποινές ποιος ήταν; Αν για αυτό το λόγο χρεώνουν τεχνικές ποινές τότε οι Μπαρτζώκας, Γιαννάκης και Αγγέλου δεν θα έπρεπε να κοουτσάρουν σήμερα. Οι χθεσινές αντιδράσεις του Ίβκοβιτς είναι χάδια μπροστά στις αντιδράσεις προπονητών της Α1.

Στο περσινό Ακρόπολις έτυχε να είμαι σε όλα σχεδόν τα ματς. Ο Ίβκοβιτς, σε ματς με τη Ρωσία νομίζω, είχε ανοίξει διάλογο με τον Μαστραφτσή χωρίς να τον προσβάλει και γελούσε όλο το γήπεδο με τις ατάκες του και την ελληνική προφορά του. Μαζί και ο Μαστραφτσής, ο οποίος όποτε έκρινε γινόταν λίγο πιο αυστηρός και το θέμα έληγε εκεί. Σήμερα διάβασα κάπου πως σύμφωνα με "αποκλειστικές πληροφορίες" ο Ίβκοβιτς προετοίμαζε το κλίμα από το ξενοδοχείο και τάχα απαγόρευσε στους Σέρβους να μιλούν με τους Έλληνες διεθνείς icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Όσο για αυτά που λέει ο Καζλάουσκας, διαφωνώ στο ότι δεν μας ενδιαφέρει η νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Σε κάθε τουρνουά Ακρόπολις τα ίδια συμβαίνουν με τους διαιτητές, 90-10 μας σφυρίζουν.

οπως είπα και παραπάνω, εσύ δεν τα θεωρείς, αλλά τι να κανουμε , είναι

Δεν χρειάζεται αυθυποβολή. Θα σου στείλω και πμ για αυτό. Και πέρυσι ο Ιβκοβιτς έκανε τα ίδια σε πιο ελαφρύ τόνο. Σε κάθε απόφαση διαμαρτυρία , γκρίνια και ελληνικούρες με την προφορά του. Ο Καζλα δεν έχει ανάγκη νικες σε φιλικά, αυτό εννούσε. Και παρεπιπτόντως χτες δεν ήταν περίπτωση 90 - 10. όχι οτί η εύνοια είναι ωραίο πράγμα , ειδικά σε φιλικά . Η Εθνική πρέπει να προετοιμάζεται με απόλυτα "εχθρικες διαιτησίες" , αυτό που γίνεται στο Ακρόπολις δεν έχει νόημα. Αλλά , διαφορετικό πράγμα 5-6 ανάποδα σφυρίγματα σε φιλικά ( που συμβαίνουν παντού , δηλαδή πριν μιλήσετε για τους διαιτητές μας δείτε τι γίνεται στα υπόλοιπα φιλικά εκτός Ελλάδας) και διαφορετικό πράγμα το χτεσινό καραγκιοζιλίκι του Ιβκοβιτς.

QUOTE(Anaz @ Aug 20 2010, 22:10 ) *
Εγω αναρωτιεμαι...Οι Σερβοι ειναι αυτοι που ηθελαν να κερδισουν με καθε κοστος σε αυτο το τουρνουα ή εμεις..?? Πιο ντροπιαστικο και απαραδεκτο ειναι να αντιδρα ενας προπονητης σε μια εις βαρος του διαιτησια σε φιλικο, ή να φιλοξενεις ενα φιλικό τουρνουα στο οποιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χασεις..? Μ'αρεσει που κοροιδευουμε τους Ισπανους...Ειμαστε ικανοποιημενοι δηλαδη εμεις απο τη φιλοξενια μας??
Και για να καταλαβω γιατι διακρινω πολλες υπερβολες.. Ποια ήταν πια η τοσο υπερβολικη αντιδραση του Ιβκοβιτς??Γιατι εγω δεν ειδα κατι τετοιο, επ'ουδενι.. Ισα ισα!! Αυτο που ειδα ήταν μια απο τις πιο γελοιες και κομπλεξικες αποβολες προπονητη στην ιστορια!!Και μιας και ειχαμε την τυχη να υπαρχουν και μικροφωνα ουτε καν οταν αποβληθηκε ο Ντουντα δεν τον ακουσα "να στολίζει τον διαιτητή με τρόπο ανεπίτρεπτο για την ιστορία του". Πολύ κοσμια κι ανθρωπινη βρηκα την αντιδραση του.

κάποτε ο Ιωαννίδης έβγαζε το σακάκι τώρα ο Ντούντα βγάζει τα γυαλιά προς τον "τυφλό διαιτητή".

να περάσω τον κανονισμό καλύτερα για να δείτε πότε δίνεται μια τεχνική σε προπονητή ??
lamar
QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 22:16 ) *
οπως είπα και παραπάνω, εσύ δεν τα θεωρείς, αλλά τι να κανουμε , είναι

Δεν χρειάζεται αυθυποβολή. Θα σου στείλω και πμ για αυτό. Και πέρυσι ο Ιβκοβιτς έκανε τα ίδια σε πιο ελαφρύ τόνο. Σε κάθε απόφαση διαμαρτυρία , γκρίνια και ελληνικούρες με την προφορά του. Ο Καζλα δεν έχει ανάγκη νικες σε φιλικά, αυτό εννούσε. Και παρεπιπτόντως χτες δεν ήταν περίπτωση 90 - 10. όχι οτί η εύνοια είναι ωραίο πράγμα , ειδικά σε φιλικά . Η Εθνική πρέπει να προετοιμάζεται με απόλυτα "εχθρικες διαιτησίες" , αυτό που γίνεται στο Ακρόπολις δεν έχει νόημα. Αλλά , διαφορετικό πράγμα 5-6 ανάποδα σφυρίγματα σε φιλικά ( που συμβαίνουν παντού , δηλαδή πριν μιλήσετε για τους διαιτητές μας δείτε τι γίνεται στα υπόλοιπα φιλικά εκτός Ελλάδας) και διαφορετικό πράγμα το χτεσινό καραγκιοζιλίκι του Ιβκοβιτς.

κάποτε ο Ιωαννίδης έβγαζε το σακάκι τώρα ο Ντούντα βγάζει τα γυαλιά προς τον "τυφλό διαιτητή".

να περάσω τον κανονισμό καλύτερα για να δείτε πότε δίνεται μια τεχνική σε προπονητή ??

Ναι για πες μας τον κανονισμο, και επισης μετα πες μας, στα ματς που καθεσαι στη γραμματεια ποσοι προπονητες αποβαλλονται και ποσοι θα επρεπε να εχουν αποβληθει.

Αν αυτο που εκανε ο Ιβκοβιτς χθες ειναι καραγκιοζιλικι, που διαμαρτυρεται στον διαιτητη χωρις χειρονομιες, χωρις να υψωνει τον τονο της φωνης του και χωρις υβρεολογιο, τοτε αυτα που γινονται καθε μερα στους αγωνες των τοπικων και εθνικων πρωταθληματων ειναι εγκληματα.

Εκτος αν στα ματς που εισαι εσυ στη γραμματεια, οι προπονητες ειναι ο Χριστος και ο Αη Γιαννης ο Προδρομος!!!!
Anaz
Nα διαβαζω αυτα που γραφεις απο προπαγανδιστες γλυφτροτσιρακια δημοσιογραφους στα site, το προσπερνω..Αλλα οταν τα διαβαζω κι απο σενα ρε nikefalin κουφαινομαι.. huh.gif καραγκιοζιλικι η αντιδραση του Ντουντα σε μια κακη κ προκλητικη διαιτησια εις βαρος του, και οχι η αποβολη ενος προπονητη σε φιλικο αγωνα που φιλοξενεις με δευτερη καπακι τεχνικη για πραγματα που γινονται ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ -μια ηπια διαμαρτυρια κι ενα "μας δουλευεις" μετα το Τ-..??
κοιταμε το δεντρο κι οχι το δασος. Σαν αυτο που διαβασα χτες οτι ειναι γνωστο κ συνηθισμενο να σφαγιαζονται διαιτητικα οι αντιπαλοι μας στο Ακροπολις, οποτε θα πρεπει να το περιμενουν και να μην αντιδρουν,αλλιως φταινε αυτοι..Τρομερη λογικη!! rolleyes.gif
iraklis peristeriou
QUOTE(Sleeper @ Aug 20 2010, 21:47 ) *
Η ΕΟΚ, ο επίσημος φορέας του μπάσκετ στην Ελλάδα,
... τι πρέπει να κάνει?
... Δεν σας ενοχλεί οτι το πρώτο πράγμα για το οποίο ενημερωθήκαμε είναι οτι δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας απο τη ΦΙΜΠΑ? ...Δεν νιώσατε λίγο κουτοπόνηροι? Οτι τους ξεγελάσαμε τους κουτόφραγκους μη γράφοντας τα περιστατικα στο φύλλο αγώνα?

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν ξεκίνησα αυτό το thread, και μαζί την ψηφοφορία.

Τόσα χρόνια, σε όλα τα αθλήματα, όταν πέφτει ξύλο, η απάντηση των αρμοδίων είναι "θα είμαστε αυστηροί, μπλα μπλα, αλλά οι ομάδες προστατεύουν τους παίχτες τους, έρχονται και τους υπερασπίζονται, θα μπορούσαν να τους τιμωρήσουν οι δικές τους ομάδες, μπλα μπλα..."

Αυτή τη φορά, η ΕΟΚ και ο υφυπουργός Αθλητισμού έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι!!!
Είμαι πραγματικά σε δίλημμα... από τη μια δικαιολογώ τον Φώτση, γιατί ξέρω ότι ο Τεόντοσιτς έπαιξε βρώμικα στο φιλικό, βλέποντας απέναντι "πράσινους", και είμαι σίγουρος ότι τα βρώμικα χτυπήματα δεν τα έκανε σε Σπανούλη / Σόφο / κλπ παρά μόνο στους δικούς του "εχθρούς". Δεν ασχολούμαι άλλο, ας ασχοληθούν μαζί του οι Σέρβοι και οι Ολυμπιακοί. Αν τους αρέσει, χαλάλι τους.

Επίσης, το να πλακωθούν μόνο δύο παίχτες δικαιολογείται, όταν παίζεις μπάσκετ. Οι υπόλοιποι πρέπει να τους μαζέψουν, με τον εξής κανόνα: "Ο καθένας πιάνει τον συμπαίκτη του, για να τον ηρεμήσει. Ποτέ δεν προσπαθείς να ηρεμήσεις τον αντίπαλο! Αυτό θα το κάνουν οι δικοί του συμπαίκτες."

Όταν Τεόντοσιτς - Φώτσης πιάστηκαν στα χέρια, ο ΔΔ έσπρωχνε και μίλαγε στο Φώτση. 3 Σέρβοι όμως (κάποιος τους κατονόμασε παραπάνω, νομίζω Κρστιτς, Μπιέλιτσα, Κέσελυ, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μη βαράτε) έπιασαν το Φώτση από το λαιμό... Αυτό δεν σημαίνει "προσπαθώ να σας χωρίσω..." Σήμερα που έχω καθαρό μυαλό, σκέφτομαι πως αν έπαιζα συμπαίκτης του Φώτση, εκείνη τη στιγμή θα πήγαινα να πλακωθώ με τους τρεις... Λάθος! Αν ήμουν συμπαίκτης του Φώτση, εκείνη τη στιγμή θα σκεφτόμουν πως φοράω φανέλα της Εθνικής, και θα πήγαινα να απομακρύνω τον Φώτση, τον Σόφο ή όποιον άλλο ήταν έτοιμος για μπουνιές... Πάντως, οι Σέρβοι ψάχνονταν για ξύλο...

Στο κόσμο μου, λοιπόν, θα ήθελα σήμερα να υπάρχει ένα επίσημο κράτος που να ασχολείται με την εικόνα της Εθνικής μας, και όχι να περηφανευόμαστε πόσο "καπάτσοι" είμαστε και καταφέραμε να το κουκουκώσουμε χωρίς να μπορεί να μας κάνει "ντα" η ΦΙΜΠΑ. Τα ίδια που κάνει κάθε ελληνική ομάδα μετά από επεισόδια. Μέχρι οι εφημερίδες μιλούσαν με περηφάνια για τους Ελληνες αθλητές, που προκλήθηκαν.

Τώρα που το σκέφτομαι πιο ήρεμα, και αφού διάβασα πολλές γνώμες...
Δε θα απαιτούσα αυστηρή τιμωρία. Θα ήθελα όμως σοβαρότητα! και ταχύτατα αντανακλαστικά στα φαινόμενα βίας!

Θα ήθελα σήμερα:
1. Να γίνει συνέντευξη τύπου όπου να ζητήσουν συγνώμη από τους έλληνες θεατές, ο αρχηγός Φώτσης, ο Σόφο, ο Τσαρτσαρής. Συγνώμη, επειδή προσέβαλαν την Εθνική, ανεξάρτητα αν και οι αντίπαλοι έκαναν το ίδιο.
2. Να δηλώσει ο Φώτσης ότι δεν έπαιξε σωστά το ρόλο του αρχηγού της ομάδας, για αυτό παραχωρεί τον τίτλο αυτό για τον επόμενο άξιο συναθλητή του!
3. Να τιμωρήσει η ΕΟΚ τον Φώτση (μόνο) για 1 επίσημο αγώνα... (μικρή απώλεια, με την Κίνα παίζουμε, θα τα καταφέρουμε) και χρηματικό πρόστιμο για Φώτση, Σόφο, Τσαρτσαρή, το οποίο θα αφαιρεθεί από το πριμ της Eurobank και θα δωθεί σε παιδικές ακαδημίες μπάσκετ!
4. Μετά από όλα αυτά!!! να βγει ο υφυπουργός ή ο πρόεδρος της ΕΟΚ και να το παίξει μάγκας:
Α. Να ζητήσει από τους Σέρβους να κάνουν το ίδιο
Β. Να ξεκαθαρίσει στη ΦΙΜΠΑ ότι δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί με την ελληνική ομάδα
Γ. Να ρωτήσει τη ΦΙΜΠΑ ποιά ήταν η τιμωρία του Βαρεχάο και ποιά θα είναι η τιμωρία του Κρστιτς

Και μετά, ξύπνησα...
tzagasdog
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 20 2010, 20:59 ) *

Τι λες ρε Κολονελ....

Δλδ κανει οτι μαλακια κανει ο Τεοντοσιτς και τσουπ του σφυριζει το φαουλ. Τι δουλεια εχει να παει να την πεσει στον Μιλος μετα? τσιτα ασοβαρος ειναι και αυτος....
αν δεν πηγαινε δεν θα γινοταν τπτ... ο Φωτσης το αρχισε...
και ρε τυπε πηρες το φαουλακι θα περασεις 4 ποντους μπροστα τι πας να κανεις τον ηρωα της θυρας 13? και να το παιξεις τσαμπουκας?
Στην τελικη αν ηξερε οτι ο Τεοντοσιτς ειναι κωλοπαιδι ενας παραπανω λογος να μην παει.
(συν οτι σιγα το χτυπημα... οταν σε χτυπαει ο Σεντερ πανω στο σκριν νομιζω οτι ειναι χ10 ο πονος... ο Φωτσης συνεχισε επειδη και ειδε οτι το εκανε επιτηδες και οχι επειδη πονεσε)
Που να επαιζε και κανας Bruce Μποουεν εδω δειτε..

και το θεικο

τσιτα ασοβαροι ειναι και οι 3 Σερβοι που την πεφτουν στον Φώτση Κεσελι, Κριστιτς και Βελισκοβιτς(?).
Αλλα οσο ασοβαροι και αν ηταν οι παραπανω τον κακο χαμο ο Σοφο τον εκανε. Γιατι αν δεν πηγαινε να ριξει μπουκετα εκει το πιο πιθανο ειναι ο ΔΔ να τους χωριζε να εδιωχνε και τους Σερβους και τελος....
Αυτος τι πηγε να κανει εκει τον Σουπερμαν?

καλα το οσκαρ ασοβαροτητας και ρατσισμου το παιρνει ο Τσαρτσαρης... πραγματικα αν ειχε κανει αντιστοιχες δηλωσεις στην Αμερικη πχ για τους εγχρωμους παιχτες θα ηταν φυλακη και αυτο τα λεει ολα.
nikefalin
QUOTE(lamar @ Aug 20 2010, 22:25 ) *
Ναι για πες μας τον κανονισμο, και επισης μετα πες μας, στα ματς που καθεσαι στη γραμματεια ποσοι προπονητες αποβαλλονται και ποσοι θα επρεπε να εχουν αποβληθει.

ωραία ιστορία αυτή ....πόσοι θα έπρεπε.... δεν είναι ο τοπος να την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα περί αξιοπρέπειας.

ο κανονισμός είναι εύκολος

Ορισμός

38.3.1 Τεχνικό σφάλμα είναι ένα σφάλμα όχι επαφής με παίκτη αλλάσυμπεριφοράς που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, σε ενέργειες όπως:

·Να αγνοεί προειδοποιήσεις διαιτητών.
·Nα επικοινωνεί χωρίς σεβασμό με τους διαιτητές, τον κομισάριο, τουςκριτές της Γραμματείας ή τους αντιπάλους.
·Nα χρησιμοποιεί γλώσσα ή χειρονομίες που ενδεχομένως να προσβάλ-λουν ή να προκαλέσουν τους θεατές.

και αρκετά ακόμα.

QUOTE(iraklis peristeriou @ Aug 20 2010, 22:27 ) *
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν ξεκίνησα αυτό το thread, και μαζί την ψηφοφορία.

Τόσα χρόνια, σε όλα τα αθλήματα, όταν πέφτει ξύλο, η απάντηση των αρμοδίων είναι "θα είμαστε αυστηροί, μπλα μπλα, αλλά οι ομάδες προστατεύουν τους παίχτες τους, έρχονται και τους υπερασπίζονται, θα μπορούσαν να τους τιμωρήσουν οι δικές τους ομάδες, μπλα μπλα..."

Αυτή τη φορά, η ΕΟΚ και ο υφυπουργός Αθλητισμού έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι!!!
Είμαι πραγματικά σε δίλημμα... από τη μια δικαιολογώ τον Φώτση, γιατί ξέρω ότι ο Τεόντοσιτς έπαιξε βρώμικα στο φιλικό, βλέποντας απέναντι "πράσινους", και είμαι σίγουρος ότι τα βρώμικα χτυπήματα δεν τα έκανε σε Σπανούλη / Σόφο / κλπ παρά μόνο στους δικούς του "εχθρούς". Δεν ασχολούμαι άλλο, ας ασχοληθούν μαζί του οι Σέρβοι και οι Ολυμπιακοί. Αν τους αρέσει, χαλάλι τους.

Επίσης, το να πλακωθούν μόνο δύο παίχτες δικαιολογείται, όταν παίζεις μπάσκετ. Οι υπόλοιποι πρέπει να τους μαζέψουν, με τον εξής κανόνα: "Ο καθένας πιάνει τον συμπαίκτη του, για να τον ηρεμήσει. Ποτέ δεν προσπαθείς να ηρεμήσεις τον αντίπαλο! Αυτό θα το κάνουν οι δικοί του συμπαίκτες."

Όταν Τεόντοσιτς - Φώτσης πιάστηκαν στα χέρια, ο ΔΔ έσπρωχνε και μίλαγε στο Φώτση. 3 Σέρβοι όμως (κάποιος τους κατονόμασε παραπάνω, νομίζω Κρστιτς, Μπιέλιτσα, Κέσελυ, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μη βαράτε) έπιασαν το Φώτση από το λαιμό... Αυτό δεν σημαίνει "προσπαθώ να σας χωρίσω..." Σήμερα που έχω καθαρό μυαλό, σκέφτομαι πως αν έπαιζα συμπαίκτης του Φώτση, εκείνη τη στιγμή θα πήγαινα να πλακωθώ με τους τρεις... Λάθος! Αν ήμουν συμπαίκτης του Φώτση, εκείνη τη στιγμή θα σκεφτόμουν πως φοράω φανέλα της Εθνικής, και θα πήγαινα να απομακρύνω τον Φώτση, τον Σόφο ή όποιον άλλο ήταν έτοιμος για μπουνιές... Πάντως, οι Σέρβοι ψάχνονταν για ξύλο...

Στο κόσμο μου, λοιπόν, θα ήθελα σήμερα να υπάρχει ένα επίσημο κράτος που να ασχολείται με την εικόνα της Εθνικής μας, και όχι να περηφανευόμαστε πόσο "καπάτσοι" είμαστε και καταφέραμε να το κουκουκώσουμε χωρίς να μπορεί να μας κάνει "ντα" η ΦΙΜΠΑ. Τα ίδια που κάνει κάθε ελληνική ομάδα μετά από επεισόδια. Μέχρι οι εφημερίδες μιλούσαν με περηφάνια για τους Ελληνες αθλητές, που προκλήθηκαν.

Τώρα που το σκέφτομαι πιο ήρεμα, και αφού διάβασα πολλές γνώμες...
Δε θα απαιτούσα αυστηρή τιμωρία. Θα ήθελα όμως σοβαρότητα! και ταχύτατα αντανακλαστικά στα φαινόμενα βίας!

Θα ήθελα σήμερα:
1. Να γίνει συνέντευξη τύπου όπου να ζητήσουν συγνώμη από τους έλληνες θεατές, ο αρχηγός Φώτσης, ο Σόφο, ο Τσαρτσαρής. Συγνώμη, επειδή προσέβαλαν την Εθνική, ανεξάρτητα αν και οι αντίπαλοι έκαναν το ίδιο.
2. Να δηλώσει ο Φώτσης ότι δεν έπαιξε σωστά το ρόλο του αρχηγού της ομάδας, για αυτό παραχωρεί τον τίτλο αυτό για τον επόμενο άξιο συναθλητή του!
3. Να τιμωρήσει η ΕΟΚ τον Φώτση (μόνο) για 1 επίσημο αγώνα... (μικρή απώλεια, με την Κίνα παίζουμε, θα τα καταφέρουμε) και χρηματικό πρόστιμο για Φώτση, Σόφο, Τσαρτσαρή, το οποίο θα αφαιρεθεί από το πριμ της Eurobank και θα δωθεί σε παιδικές ακαδημίες μπάσκετ!
4. Μετά από όλα αυτά!!! να βγει ο υφυπουργός ή ο πρόεδρος της ΕΟΚ και να το παίξει μάγκας:
Α. Να ζητήσει από τους Σέρβους να κάνουν το ίδιο
Β. Να ξεκαθαρίσει στη ΦΙΜΠΑ ότι δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί με την ελληνική ομάδα
Γ. Να ρωτήσει τη ΦΙΜΠΑ ποιά ήταν η τιμωρία του Βαρεχάο και ποιά θα είναι η τιμωρία του Κρστιτς

Και μετά, ξύπνησα...

μέσες ακρες σε 9 σελίδες πλην των γνωστών γυαλιών αυτά πρότειναν οι περισσότεροι αλλά όχι τόσο μαζεμένα. Αλλά ξέχασα...την ουτοπία του irakli δεν μπορούν να την μοιραστούν όλοι..
Ginobili
που είναι το ποστ μου?
nikefalin
QUOTE(Anaz @ Aug 20 2010, 22:26 ) *
Nα διαβαζω αυτα που γραφεις απο προπαγανδιστες γλυφτροτσιρακια δημοσιογραφους στα site, το προσπερνω..Αλλα οταν τα διαβαζω κι απο σενα ρε nikefalin κουφαινομαι.. huh.gif καραγκιοζιλικι η αντιδραση του Ντουντα σε μια κακη κ προκλητικη διαιτησια εις βαρος του, και οχι η αποβολη ενος προπονητη σε φιλικο αγωνα που φιλοξενεις με δευτερη καπακι τεχνικη για πραγματα που γινονται ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ -μια ηπια διαμαρτυρια κι ενα "μας δουλευεις" μετα το Τ-..??
κοιταμε το δεντρο κι οχι το δασος. Σαν αυτο που διαβασα χτες οτι ειναι γνωστο κ συνηθισμενο να σφαγιαζονται διαιτητικα οι αντιπαλοι μας στο Ακροπολις, οποτε θα πρεπει να το περιμενουν και να μην αντιδρουν,αλλιως φταινε αυτοι..Τρομερη λογικη!! rolleyes.gif

δηλασή σε επισημο αγώνα ο Σοφός θα έβγαζε τα γυαλιά να τα κάνει δώρο ετσι ? αλήθεια το "πράγματα που γίνονται κατά κόρον" ακούγεται σαν το " περνάμε και με κόκκινο φανάρι αλλά γίνεται κατά κόρον . ή βρίζουμε στο γήπεδο αλλά γίνεται κατά κόρον.

Ανθρωπος με την προσφορά , την ιστορία, τις γνώσεις , την κουλτούρα του Ντούντα δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να κάνει "πράγματα που γίνονται κατα κόρον". Πόσο μάλλον σε φιλικά έ ?

γιατί αν ο κάθε Χριστοδούλου τον σφυρίζει άσχημα σε ένα φιλικό , αυτός δεν δικαιούται να τον ειρωνεύεται και να ξεσηκώνει και τους παίκτες του. Χάνει το δίκιο του και την σοβαρότητα του. Εντάξει κερδίζει την απανταχού γαυροσύνη βέβαια που τα "βάζει με την παράγκα του Βασιλακόπουλου" , αλλά αυτό δεν αφορά το μπάσκετ. Θα μπορούσε να το κάνει στην συνεντευξη τύπου που έδωσε σαν προπονητής του Ολυμπιακού, εκεί που είπε το φοβερό "δεν ειχαμε καλούς προπονητές αλλά τώρα έχουμε"¨. Τι είδους ανασφάλεια είναι αυτή για έναν άνθρωπο που έχει τόση αναγνώριση στην Ευρώπη αλλά και εδώ ??

CrossoverOnE
QUOTE(tzagasdog @ Aug 20 2010, 22:31 ) *
καλα το οσκαρ ασοβαροτητας και ρατσισμου το παιρνει ο Τσαρτσαρης... πραγματικα αν ειχε κανει αντιστοιχες δηλωσεις στην Αμερικη πχ για τους εγχρωμους παιχτες θα ηταν φυλακη και αυτο τα λεει ολα.

O Tσαρτσαρης μιλησε για ξενους παικτες οχι για εγχρωμους.Η πλειονοτητα του ΝΒΑ ειναι εγχρωμοι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Αυτο το λεω για να μην ισοπεδονουμε τα παντα.Αρχικα με ενοχλησε και εμενα η δηλωση του Τσαρτσαρη...αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειχε να κανει με ρατσισμο..οσο με το οτι αναφεροταν πχ στον Τεοντοσιτς.Αλλα τι να λεγε;Ο Τεοντοσιτς τρωει ψωμι εδω και θα πρεπε να δειχνει περισσοτερο σεβασμο και δε ξερω τι αλλο;Αυτο δε νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να το ακουσουμε.Και ισως καλως δεν εγινε γιατι θα δημιουργουσε αλλα θεματα μετα.Ωστοσο για μενα δεν επρεπε καμια δηλωση να γινει...τουλαχιστον δηλωση τετοιου περιεχομενου.Γιατι δε βγηκε κανενας Τσαρτσαρης στις τηλεορασεις να πει τα ιδια οταν ειχαμε το περιστατικο με τον Πασχαλη....
nikefalin
λίγο πριν βγει ο Τσαρτσαρής οι ρεπορτεραίοι έλεγαν οτί οι ομοσπονδιακοί τους είχαν πει πως είχαν συστήσει στους παίκτες να μην μιλήσει κανείς.
Εαν αυτό έγινε και βγήκε ο Τσαρτσαρής ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. Πριν 10 λεπτά έπαιζε κι ετρωγε μπουνιές, τι να πει δλδ ? Δείγμα ασοβαρότητας. Ο Φιλίππου σαν "μανατζερ" τι ρόλο βάραγε ?
Ας εβγαινε ο Καλάθης να πει 2 λόγια στο κάτω κάτω ή ο Βασιλειάδης.
GK_23
QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 22:52 ) *
δηλασή σε επισημο αγώνα ο Σοφός θα έβγαζε τα γυαλιά να τα κάνει δώρο ετσι ? αλήθεια το "πράγματα που γίνονται κατά κόρον" ακούγεται σαν το " περνάμε και με κόκκινο φανάρι αλλά γίνεται κατά κόρον . ή βρίζουμε στο γήπεδο αλλά γίνεται κατά κόρον.

Ανθρωπος με την προσφορά , την ιστορία, τις γνώσεις , την κουλτούρα του Ντούντα δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να κάνει "πράγματα που γίνονται κατα κόρον". Πόσο μάλλον σε φιλικά έ ?

γιατί αν ο κάθε Χριστοδούλου τον σφυρίζει άσχημα σε ένα φιλικό , αυτός δεν δικαιούται να τον ειρωνεύεται και να ξεσηκώνει και τους παίκτες του. Χάνει το δίκιο του και την σοβαρότητα του. Εντάξει κερδίζει την απανταχού γαυροσύνη βέβαια που τα "βάζει με την παράγκα του Βασιλακόπουλου" , αλλά αυτό δεν αφορά το μπάσκετ. Θα μπορούσε να το κάνει στην συνεντευξη τύπου που έδωσε σαν προπονητής του Ολυμπιακού, εκεί που είπε το φοβερό "δεν ειχαμε καλούς προπονητές αλλά τώρα έχουμε"¨. Τι είδους ανασφάλεια είναι αυτή για έναν άνθρωπο που έχει τόση αναγνώριση στην Ευρώπη αλλά και εδώ ??

Το τι είπε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σαν προπονητής του Ολυμπιακού δεν νομίζω πως έχει κάποια σχέση με το χθεσινό ματς. Άλλη κουβέντα αυτή και δέχομαι ότι ίσως ήταν φάουλ αυτή του η δήλωση. Μην τα μπερδεύουμε όμως όλα.

Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε για το αν έχει μερίδιο ευθύνης ο Ίβκοβιτς στα χθεσινά επεισόδια, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν θα συνεχίσω την κουβέντα.

QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 23:00 ) *
λίγο πριν βγει ο Τσαρτσαρής οι ρεπορτεραίοι έλεγαν οτί οι ομοσπονδιακοί τους είχαν πει πως είχαν συστήσει στους παίκτες να μην μιλήσει κανείς.
Εαν αυτό έγινε και βγήκε ο Τσαρτσαρής ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ. Πριν 10 λεπτά έπαιζε κι ετρωγε μπουνιές, τι να πει δλδ ? Δείγμα ασοβαρότητας. Ο Φιλίππου σαν "μανατζερ" τι ρόλο βάραγε ?
Ας εβγαινε ο Καλάθης να πει 2 λόγια στο κάτω κάτω ή ο Βασιλειάδης.

Χθες βράδυ ο traveller εξέφρασε την άποψη πως ο Τσαρτσαρής μίλησε κυρίως από τη σκοπιά του μέλους του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ και είπε όσα είπε. Και αυτό να συνέβη, το να εκμεταλλεύεσαι κάποιες καταστάσεις για να προωθήσεις συνδικαλιστικές απόψεις είναι φάουλ πιστεύω.
Anaz
nikefalin
Eξακολουθω να θεωρω πολυ συνηθισμενη και τουλαχιστον αξιοπρεπη την συμπεριφορα του Ιβκοβιτς και εξαιρετικα υπερβολικα τα σχολια σου και αστοχο τον παραλληλισμο με το κοκκινο φαναρι, ειδικα στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση, και οτι στεκομαστε στο δεντρο και οχι το δασος που ειναι η προκλητικη κ κομπλεξικη χτεσινη διαιτησια του Χριστοδουλου κ το ολο συστημα που δυστηχως περιτριγυριζει και φροντιζει να προστατευει με καθε τροπο κ κοστος την "επισημη αγαπημενη".
Αυτα απο μενα.
Ginobili
Εννοείται ότι μας έκαναν περήφανους.Όχι θα καθόμαστε να μας δέρνουν να μας βρίζουν και να μας ειρωνεύονται οι Σέρβοι μέσα στο σπίτι μας επειδή νιώθουν αδικημένοι οι "ανώτεροι".
Το πόσο προκλητικός είναι ο Τεόντοσιτς το ξέραμε...ένας ήταν στον Ολυμπιακό,οι συμπαίκτες του ήταν πιο μυαλωμένοι και τερμάτιζε εκεί η ιστορία.Εδώ ολόκληρος Κλέιζα που "τρώγεται" για μανούρα...ξέρει να συγκρατεί τα νεύρα του,ο δε Διαμαντίδης χθες...έβλεπε τον Τεόντοσιτς να δίνει "μπουνιά" στον Φώτση...και συνέχιζε να κρατάει τον Φώτση!!!! Στην Σερβία όμως....έχουν κι άλλα καλόπαιδα.....αντί να λήξει το συμβάν εκεί...έτρεξαν Βελίτσκοβιτς(τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν το πήρε ο Ζοτς,και πόσο αρμονικά έχει κολλήσει στην Ρεάλ του Μεσίνα)...Κέσελι και Κρίσιτς να πλακώσουν τον Φώτση....!!!!

Λοιπόν τι θα έκαναν οι Έλληνες παίκτες???? Οποιοσδήποτε παίκτης που αγαπάει τον συμπαίκτη του και θα το έβλεπε αυτό θα τρελαινόταν.Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ο Τσαρτσαρής...που την έπεσε στον Κέσελι και ο Σόφο στον Κρίσιτς???

Περηφάνια λοιπόν!!!! Και δίνω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Εθνικής γιατί έδωσαν το υγιές πρότυπο της αγάπης και της αλληλεγγύης στον συμπαίκτη όταν του την πέφτουν πολλοί ανεξαιρέτως συλλογικών συμφερόντων.Δεν κατάλαβα δηλαδή...ο Μπουρούσης και Σπανούλης παίκτες του Ολυμπιακού δε είναι??? Βλέπετε να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του ΠΑΟ και τον Σπανούλη??? Ο Σόφο τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό δεν έπαιζε...??? Ο δε Μπουρούσης γιατί δεν το έπαιξε καλός στον Ίβκοβιτς...???
Και έχει το θράσος ο Ίβκοβιτς να βγαίνει και να λέει ότι οι τεχνικές ποινές που δέχτηκε ήταν η αιτία για αυτό που έκαναν οι παίκτες του.....Κάτι ήξεραν ο Φάνης και ο Φασούλας....
modernam
πως τα ειδα εγώ:

1. μεχρι την αποβολή του ιβκοβιτς το παιχνίδι είναι χαλαρό και ωραίο
2. η αποβολη του ντούντα είναι μια από τις πιο γελοιές που εχω δει
3. μετά την αποβολή ξεκινά να υπάρχει ένταση
4. στη φαση του σουτ ο μιλος τρέχει να κόψει και πεφτει πάνω στη μέση/γεννητικα οργανα του φώτση λόγω του ότι στριμώχνεται ανάμεσα στο κορμί του φώτση και ενός άλλου σέρβου
5. ο φώτσης πιστευει ότι το έκανε επίτηδες και του ζητάει τα ρεστα μούρη με μούρη
6. ο μιλος στην αρχή ΄κάνει πίσω
7. ο φώτσης συνεχίζει και ο μιλος απλώνει το χέρι του για να του κλείσει το στόμα και να ξεκωλήσουν τα προσωπά τους
8. ο φώτσης φτύνει και ο μίλος ρίχνει μπουνιά
9. μετα ακολουθεί το χαος.

αν μπορούσα να τιμωρήσω κάποιους αυτοί θα ήταν:

1. ο διαιτητής γιατί παίρνει εξωπραγματικές αποφάσεις και χαλάει εξ αρχής τον αγώνα
2. σοφοκλή, κριστιτς, τεοντοσιτς και κεσελυ γιατι ρίχνουν μπουνιές χωρίς λόγο
3. τον φώτση κυρίως επειδη και στη πρώτη φορά το ξεκινάει αυτός αλλά και στη δέυτερη φάση το συνεχίζει και ξαναεπιτείθεται στον μίλος
4. στον τσαρτσαρη για τις δηλώσεις που κάνει αμέσως μετά
GK_23
QUOTE(Ginobili @ Aug 20 2010, 23:13 ) *
Εννοείται ότι μας έκαναν περήφανους.

Σε έκαναν, μη βάζεις α' πληθυντικό...
Timemaster
Χτες το βράδυ που μπήκα στο φόρουμ υπήρχε ένα σχόλιο για το παιχνίδι από τον Manu7 και ήμασταν μέσα 4-5 νοματαίοι !
Οπότε ανεξάρτητα την άποψη μας για όλα τα περιστατικά λίγο εως πολύ το ευχαριστηθήκαμε όλο αυτό το σούσουρο...
και για εμένα είμαστε ΟΛΟΙ εμείς που γράψαμε πάνω από 20 σελίδες μόνο σε αυτό το φόρουμ συνένοχοι σε αυτό που γίνεται.
rolleyes.gif

Από εκεί και πέρα η άποψη μου είναι πως όλα δεν έγιναν έτσι ξαφνικά.... και ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης του μέσα στην ιστορία!

α. Οι διαιτητές που δεν πήραν λίγο ποιο χαλαρά το παιχνίδι και το έσπρωχναν προς την Εθνική ενώ θα μπορούσαν να κάνουν τα στραβά μάτια στην αποβολή του Ιβκοβιτς.
β. Ο Ίβκοβιτς που θα μπορούσε να δει το παιχνίδι χαλαρά σαν ένα τεστ και όχι σαν έναν αγώνα win or die! Και να ξεσηκώνει τα παιδιά του και να προκαλεί τους αντιπάλους με τις διαμαρτυρίες και την συμπεριφορά του. Έκανε πράξεις και είπε λόγια που δεν αρμόζουν στην ηλικία του και την καριέρα του.
γ. Ο Τεόντοσιτς που ήταν μέσα στα νεύρα και έκανε μερικά βρώμικα χτυπήματα μέσα στον αγώνα
δ. Ο Φώτσης που πήγε και ζήτησε τον λόγο για τις διαμαρτυρίες του ΤΕΟ και για το ύπουλο χτύπημα του
ε. Ο Τεόντισιτς που πήγε να χτυπήσει τον Φώτση,
στ. Ο Φώτσης που αντί να γυρίσει από την άλλη και να σηκωθεί να φύγει αφήνοντας τους διαιτητές να βγάλουν το φίδι πήγε να ανταποδώσει το χτύπημα
ζ. Το τρίο της συμφοράς των Σέρβων που ψαχνόταν για καβγά και αντί να πάει να κρατήσει τον Τεόντοσιτς πήγαν και επιτέθηκαν στον Φώτση σαν να το είχαν προσχεδιάσει όλο αυτό και να ήταν έτοιμοι για καυγά.

Από εκεί και πέρα δε μπορώ να κατηγορήσω Διαμαντίδη που πήγε να χωρίσει, Σχορτσιανίτη που χώθηκε μέσα για να υπερασπιστεί τον συμπαίχτη του που τον τραβούσαν τρεις αλλά και τους δύο πάγκους που σηκώθηκαν για να χωρίσουν παίχτες και η κατάσταση ξέφηγε από τον έλεγχο.

η. εφθίνες έχει ο Κρστιτς που πέρασε το όριο του απλού καβγά και σήκωσε καρέκλα όχι για να προστατευθεί μιας και ο Σοφοκλής είχε αρχίσει να απομακρύνεται και δεν υπήρχε κανείς γύρω του να του επιτεθεί αλλά από τα νεύρα του για να την πετάξει σε κάποιον επάνω.
θ. Οι οπαδοί- ψευτόμαγκες που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσουν τους Σέρβους
ι. Η αστυνομία του γηπέδου που επέτρεψε κόσμο να μπει στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπήκε να σταματήσει την σίραξη όταν γενικεύτηκε.
ια. Ο Τσαρτσαρής για τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε
ιβ. Οι δημοσιογράφοι και οι σχολιαστές που βρήκανε θέμα και αρχίσανε να ξαναμασάνε τις παλιές κασέτες και να το κάνουν οπαδικό πόλεμο
ιγ. Ο υπεύθυνος τύπου της Εθνικής ομάδος που επέτρεψε ή δεν εμπόδισε τον Τσαρτσαρή να κάνει δηλώσεις.
ιδ. Η FIBA , η ΕΟΚ και γενικά οι αρμόδιοι που εξαιτίας του μουντομπάσκετ θα τα κουκουλώσουν και θα αφήσουν ατιμώρητους τους παίχτες και των δύο ομάδων και που την επόμενη μέρα δεν έτρεξαν να διορθώσουν τα γεγονότα με από κοινού συνέντευξη τύπου των πρωταγωνιστών κ.λ.π.

Αν κάποιο από τα πρώτα 7 δε γινόταν πιθανότατα αυτό το γεγονός τώρα θα το σχολιάζαμε καμιά 10ρια άτομα για την κακή οικόνα της εθνικής μας και για τα παλιά προβλήματα που βγίκαν στην φόρα.

Κατά εμένα πρέπει ο Τεόντοσιτς και ο Φώτσης να μην πάνε στο Μουντιμπάσκετ
ο Κρστιτς να του απαγορευτεί να παίξει μπάσκετ σαν επαγγελματίας για τουλάχιστον ένα χρόνο
να γίνει από κοινού μια φιλανθρωπική συγκέντρωση και των δύο ομάδων για να δείξουν πως όλα ήταν η κακιά στιγμή ή η ένταση τησ στιγμής αν προτιμάτε.
rolleyes.gif

Υ.Γ. Χτες σκέφτηκαν να πάω κόντρα στην περπατημένη και απλά να αδιαφορήσω αηδιασμένος για το γεγονός και να μη γράψω τίποτα αλλά και εγώ δεν διαφέρω σε τίποτα!!!
Υ.Γ. 2 Αυτόν που λιπάμε ποιο πολύ είναι τον Παππά που ήταν η σειρά του να παίξει και να αποδείξει πως έχει θέση στην Τουρκία αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού δε του το επέτρεψε.
icon_drunk.gif
colonel gomelsky
Ερώτηση προς όλους όσους καταδικάζουν γενικά τα γεγονότα:

α)Τι θα έπρεπε να κάνει κατά την άποψή σας ο Τσαρτσαρής όταν χτυπούσαν τον πεσμένο συμπάικτη του;

β)Τι θα έπρεπε να κάνει ο Φώτσης όταν ο Τεόντοσιτς τον χτύπησε; Η απάντηση "ας μην ζητούσε τα ρέστα ο Φώτσης" δεν μπορεί να γίνει δεκτή γιατί μετά θα παίζουμε την κολοκυθιά και κάποιος θα μπορεί να ισχυριστεί ότι ας μην έκανε και το αντιαθλητικό ο Τεόντοσιτς.

γ)Τη φάση στην οποία ο Τεόντοσιτς πάει και κρύβεται πίσω από τον Σόφο την είδατε; Δεν τη βαφτίσαν μάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μόνο οι δημοσιογράφοι. Αυτή φαίνεται να ήταν και η "λογική" του Τεόντοσιτς.

ΥΓ. Μια χαρά είναι οι δηλώσεις του Τσαρτσαρή και ισχύουν για οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Το αυτονόητο δλδ. Επειδή μίλησε μόνο για την Ελλάδα είναι ρατσιστής;

ΥΓ.2 Το πρόβλημα που υποβόσκει και αχνοφαίνεται σε πολλά ποστ αλλά κανείς δεν το παραδέχεται είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η εθνική στηρίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό σε παίκτες του ΠΑΟ. Αυτό ενοχλεί.

ΥΓ. 3 Ο Ντούντα έχασε ένα τεράστιο παράσημο στη μεγάλη καριέρα του που κατά την άποψή μου θα το κατάφερνε αν είχαν αποφευχθεί αυτά: Να χειροκροτηθεί ως προπονητής του αιωνίου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.
nikefalin
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 20 2010, 23:27 ) *

α)Τι θα έπρεπε να κάνει κατά την άποψή σας ο Τσαρτσαρής όταν χτυπούσαν τον πεσμένο συμπάικτη του;

β)Τι θα έπρεπε να κάνει ο Φώτσης όταν ο Τεόντοσιτς τον χτύπησε; Η απάντηση "ας μην ζητούσε τα ρέστα ο Φώτσης" δεν μπορεί να γίνει δεκτή γιατί μετά θα παίζουμε την κολοκυθιά και κάποιος θα μπορεί να ισχυριστεί ότι ας μην έκανε και το αντιαθλητικό ο Τεόντοσιτς.

γ)Τη φάση στην οποία ο Τεόντοσιτς πάει και κρύβεται πίσω από τον Σόφο την είδατε; Δεν τη βαφτίσαν μάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μόνο οι δημοσιογράφοι. Αυτή φαίνεται να ήταν και η "λογική" του Τεόντοσιτς.

ΥΓ. Μια χαρά είναι οι δηλώσεις του Τσαρτσαρή και ισχύουν για οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Το αυτονόητο δλδ. Επειδή μίλησε μόνο για την Ελλάδα είναι ρατσιστής;

ΥΓ.2 Το πρόβλημα που υποβόσκει και αχνοφαίνεται σε πολλά ποστ αλλά κανείς δεν το παραδέχεται είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η εθνική στηρίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό σε παίκτες του ΠΑΟ. Αυτό ενοχλεί.

σαν τον Τεοντοσιτς κάνεις κι εσύ ομως. Και το ρίχνεις το οπαδικό σου στο τέλος. Και ο οπαδισμός δεν έχει θέση εδώ, στα άλλα τόπικ καλύτερα. Τελος.
colonel gomelsky
QUOTE(nikefalin @ Aug 20 2010, 23:33 ) *
σαν τον Τεοντοσιτς κάνεις κι εσύ ομως. Και το ρίχνεις το οπαδικό σου στο τέλος. Και ο οπαδισμός δεν έχει θέση εδώ, στα άλλα τόπικ καλύτερα. Τελος.

Κάνεις ένα μικρό λάθος. Αν το έριχνα στο οπαδικό δεν θα μιλούσα πριν για τον Μπουρούση και τη στάση του, ούτε για τον Σόφο. Το τελευταίο είναι μια παρατήρηση που μπορεί είτε να ισχύει είτε όχι.
nikefalin
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 20 2010, 23:41 ) *
Κάνεις ένα μικρό λάθος. Αν το έριχνα στο οπαδικό δεν θα μιλούσα πριν για τον Μπουρούση και τη στάση του, ούτε για τον Σόφο. Το τελευταίο είναι μια παρατήρηση που μπορεί είτε να ισχύει είτε όχι.

μπα ειλικρινά σου λεω οτί αυτό φαίνεται σαν "καλυψη απόκρυψη" κάτι σαν το ύφος του τεόντοσιτς "δεν εκανα τίποτα"
babs
Ρε παιδιά αν είναι εύκολο μη πετάτε ελαφρά τη καρδία λεκτικά πυροτεχνήματα όπως "ρατσιστικές δηλώσεις Τσαρτσαρή" και άλλα παρόμοια. Θα τα διαβάζει ο Μαντέλα και θα λύνεται στα γέλια.
modernam

τίποτα ή να πάει να χωρήσει τους άλλους χωρίς καμια επιθετικη κίνηση

του λες δυο γαλλικά (αν το έκανε εσκεμένα που δεν νομίζω) και διαμαρτύρεσαι στο διαιτητή
ο μίλος κάνει πίσω (όπως και έκανε)
και το τελειώνεις εκεί ... τερμα

ο καθένας το βλέπει όσο πράσινα θέλει

μια χαρά είναι μόνο για σενα και αλλο ένα 5% με 10%

ασχετο ... στο ποδοδσφαιρο δεν ισχύει

ΥΓ. 3 Ο Ντούντα έχασε ένα τεράστιο παράσημο στη μεγάλη καριέρα του που κατά την άποψή μου θα το κατάφερνε αν είχαν αποφευχθεί αυτά: Να χειροκροτηθεί ως προπονητής του αιωνίου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

... θα χειροκρότημα δεν ξέρω αλλά μουγκα θα πεσει
score
Δεν μπορώ να καταδικάσω τους παίκτες που ενεπλάκησαν στην κλοτσοπατηνάδα.
όποιος είναι καθημερινά στα γήπεδα έχει γίνει μάρτυρας συράξεων.
Δεν μπορώ όμως να δικαιολογήσω τους υπαίτιους του καυγά. οπότε Αντώνης και μίλος στην πυρά τώρα.
Ο Μίλος πρέπει να μετριάσει τα ύπουλα κτυπήματα. Εντάξει πολλοί παίζουν έτσι αλλά όχι και σε φιλικό...
Μεγάλος επαγγελματίας-αθλητής-μάγκας ο Φώτσης... πρώτη φορά του συμβαίνει κάτι τέτοιο (χτύπημα κάτω από την ζώνη).

Αλλά αυτός που με έβγαλε από τα ρούχα μου είναι ο Τσαρτσαρής... ρατσιστής με τα όλα του...
colonel gomelsky
Ωστέ ρατσιστής με τα όλα του ο Τσαρτσαρής. Ωραία. Τότε όμως είναι και ο Ομπράντοβιτς ρατσιστής. Όλοι θυμούνται από κείνη τη συνέντευξη τύπου ότι πρόσέβαλε τον Καζλάουσκας. Πριν είχε πει "εγώ τρώω ψωμί στην Ελλάδα και σέβομαι τη χώρα στην οποία ζω και δουλεύω".

ΚΚΚ Τσαρτσαρής και Ζοτς.
tzagasdog
QUOTE(CrossoverOnE @ Aug 20 2010, 22:55 ) *
O Tσαρτσαρης μιλησε για ξενους παικτες οχι για εγχρωμους.Η πλειονοτητα του ΝΒΑ ειναι εγχρωμοι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.Αυτο το λεω για να μην ισοπεδονουμε τα παντα.Αρχικα με ενοχλησε και εμενα η δηλωση του Τσαρτσαρη...αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειχε να κανει με ρατσισμο..οσο με το οτι αναφεροταν πχ στον Τεοντοσιτς.Αλλα τι να λεγε;Ο Τεοντοσιτς τρωει ψωμι εδω και θα πρεπε να δειχνει περισσοτερο σεβασμο και δε ξερω τι αλλο;Αυτο δε νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να το ακουσουμε.Και ισως καλως δεν εγινε γιατι θα δημιουργουσε αλλα θεματα μετα.Ωστοσο για μενα δεν επρεπε καμια δηλωση να γινει...τουλαχιστον δηλωση τετοιου περιεχομενου.Γιατι δε βγηκε κανενας Τσαρτσαρης στις τηλεορασεις να πει τα ιδια οταν ειχαμε το περιστατικο με τον Πασχαλη....

οποιος ζει και εργαζεται στην Ελλαδα και πληρωνει τους φορους του, εχει τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με τον καθενα μας.
Σορυ κιολας αλλα μονο αυτο δεν φαινεται στις δηλωσεις του Τσαρτσαρη.
Τσιτα ρατσιστικες ειναι. (οκ το παραδειγμα με τους μαυρους ειναι ακραιο στις μερες μας οχι ομως και πριν 50 χρονια...)

για μενα μεριδιο ευθυνης εχει ο Ιβκοβιτς που δυναμιτισε το κλιμα. Βεβαια τις ιδιες χαζομαρες κανει και ο Ομπραντοβιτς χρονια τωρα και δεν του μιλαει κανεις αλλα τελος παντων....

Ελατε τωρα μεταξυ μας σταματηστε να λετε οτι ο Τεοντοσιτς εριξε μπουνια.... κλασικη αδιαφορη σπροξια ηταν... οχι τπτ αλλο ντροπιαζουμε και τα πραγματικα μπουκετα....
εννοω για την 1η φορα πριν φαει τη χλεπα....
μετα ολα δικαιολογουνται.... λεμε τωρα....

1)να τους χωρησει και οχι να αρχησει να ριχνει μπουκετα

2) δεν τον χτυπησε 1ος ουσιαστικα τον εσπρωξε και τον απομακρυνε.... κλασικη περιπτωση σπρωξιματος μην τα λεμε ολα μπουκετα και γροθιες γιατι δεν ειναι.

3) και μετα ολος τυχαιος το πολυ καλο παιδι ο Φωτσης του ξαναορμαει.... χαχα....

4)χμμμ μας λες και εσυ οτι εισαι ρατσιστης, οκ δεκτο δημοκρατια εχουμε απλα να το εχω στα υποψιν για σενα

5)Ποιον?

6)τα κανε και αυτος μπαχαλο... απλα αν εκανε τα ιδια ο Ομπραντοβιτς στη θεση του δεν θα ειχε γινει τπτ διαφωνεις?
nikefalin
basketblog.gr

Η... εκδοχή του Φώτση

Του Γιάννη Ψαράκη
20/08/2010 (23:10)

Ο πρώτος, μετά τον Τσαρτσαρή, Ελληνας διεθνής που προχώρησε σε δηλώσεις για όσα ντροπιαστικά συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ στον αγώνα Ελλάδας-Σερβίας ήταν ο Αντώνης Φώτσης. Ο αρχηγός της Εθνικής, εκ των πρωταγωνιστών της απίστευτης κλωτσοπατινάδας, μίλησε σε ρωσικό site για το πώς ξεκίνησαν όλα θεωρώντας υπεύθυνο τον Μίλος Τεόντοσιτς ενώ υποστήριξε πως ο Κρστιτς θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έκανε…

"Σε μία φάση και ενώ επιχείρησα τρίποντο ο Τεόντοσιτς μου έκανε φάουλ το οποίο σφύριξαν οι διαιτητές. Ο Μίλος έτρεξε τότε προς εμένα (σ.σ. κάτι τέτοιο βέβαια διαψεύδεται από το βίντεο του αγώνα αφού ο Φώτσης κινήθηκε προς τον Τεόντοσιτς) και άρχισε να παραπονιέται. Τότε του είπα να πάει να παραπονεθεί στον διαιτητή.

Ξεκίνησε μία φραστική διένεξη, ο Τεόντοσιτς έχασε την ψυχραιμία του και με χτύπησε στο θώρακα. Τότε έσπευσαν και οι υπόλοιποι παίκτες να μας χωρίσουν αλλά ο Κρστιτς για λόγο που δεν κατάλαβα άρχισε να χτυπάει τους πάντες τόσο δυνατά που προκάλεσε τη σύρραξη", ήταν τα πρώτα λόγια του Φώτση ο οποίος πρόσθεσε:

"Καταλαβαίνω ότι τέτοια επεισόδια μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή σε έναν αγώνα μπάσκετ. Ποτέ όμως στη ζωή μου δεν έχω δει έναν μπασκετμπολίστα να σηκώνει και να πετάει καρέκλα προς παίκτες και φιλάθλους. Δεν θέλω να σχολιάσω τις πράξεις του Κρστιτς αλλά είμαι σίγουρος ότι ντρέπεται για όσα έκανε", κατέληξε ο Φώτσης.

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε στο Soviet Sports και στον απεσταλμένο δημοσιογράφο Κιρίλ Ζανγκαλίσου και ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος με αφορμή τη δήλωση-τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν "απάντησε" πως "η FIBA δεν έχει καμία δικαιοδοσία να επέμβει στα όσα έγιναν στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία αφού ο συγκεκριμένος αγώνας αφορά τις δύο Ομοσπονδίες των χωρών και μόνο αυτές μπορούν να τιμωρήσουν τους παίκτες", είπε ο Βασιλακόπουλος προσθέτοντας πως "οι παίκτες θα δεχθούν αυστηρές επιπλήξεις για όσα έκαναν"...

μσατα αμασητα τα μασημενα .....Ελλάς - Σερβία - καμμία τιμωρία ολέ. Πως κάνει η στρουθοκάμηλος είπαμε ?
Gidovoskos
QUOTE(iraklis peristeriou @ Aug 20 2010, 22:27 ) *

Συμφωνώ με την άποψη του φίλου 'iraklis peristeriou' , καθώς επίσης να προσθέσω ότι η άποψη του για εκτόνωση τέτοιας ένθερμης κατάστασης μέσα στο γήπεδο πρέπει πλέων να διδάσκετε σε ιδικά σεμινάρια για εκτόνωση κατάστασης κλότσομπουνιδιου και γενικής σύρραξης , δηλαδή πέφτουν μπουνιδια και θέλεις να λήξη το θέμα ? ασχολείσαι μαζεύεις τον συμπαίκτη σου το συμμάζεμα του αντίπαλου το αφήνεις στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας .

Επίσης να τονίσω ότι τα τελευταία χρόνια όλα τα παιχνίδια Ελλάδας – Σερβίας φιλικά ξεφιλικα γίνετε της Ποπης, παιχνίδια με σκληρές κλειστές άμυνες που πάνε σε χαμηλά σκορ και ο νικητής στο τελευταίο λεπτό. Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Είναι και το μπάσκετ που παίζουμε και εμείς και οι σέρβοι τσουκου τσουκου* βαλε και λίγο αντιπαλότητα παναθηναϊκός-ολυμπιακός , Βαλε και λίγο κόμπλεξ και από τις δυο πλευρές, του στηλ εγώ είμαι καλύτερος όχι εγώ είμαι καλύτερος που σου έμαθα και μπάσκετ όχι εγώ είμαι καλύτερος γιατί έτσι γουστάρω.

Υ.Γ αν και φέτος με αυτά που έχει δήξη η εθνική μας φαίνεται να θέλουμε να αλλάξουμε το τροπάρι τσουκου τσουκου ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ μπας και βαρέσουμε νίκη με τα τουρμποκίνητα ισπανά
GK_23
QUOTE(nikefalin @ Aug 21 2010, 00:17 ) *
μσατα αμασητα τα μασημενα .....Ελλάς - Σερβία - καμμία τιμωρία ολέ. Πως κάνει η στρουθοκάμηλος είπαμε ?

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε στο Soviet Sports και στον απεσταλμένο δημοσιογράφο Κιρίλ Ζανγκαλίσου και ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος με αφορμή τη δήλωση-τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν "απάντησε" πως "η FIBA δεν έχει καμία δικαιοδοσία να επέμβει στα όσα έγιναν στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία αφού ο συγκεκριμένος αγώνας αφορά τις δύο Ομοσπονδίες των χωρών και μόνο αυτές μπορούν να τιμωρήσουν τους παίκτες", είπε ο Βασιλακόπουλος προσθέτοντας πως "οι παίκτες θα δεχθούν αυστηρές επιπλήξεις για όσα έκαναν"...

Μου θυμίζει την περσινή του δήλωση, σύμφωνα με την οποία, "η ομοσπονδία θα ασχοληθεί με τους Παπαλουκά-Διαμαντίδη μετά το Ευρωμπάσκετ" biggrin.gif

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η FIBA ζήτησε να σταλούν υπομνήματα και από τις δύο ομοσπονδίες μέχρι την Τρίτη. Οπότε και να επιληφθεί του θέματος τελικά η Παγκόσμια Ομοσπονδία, δύσκολο αυτό να συμβεί πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
stemi
Μιας και αναφερόμαστε στην πιθανότητα τιμωρίας των Ελλήνων και βλέποντας τα επισόδια και από άλλη γωνία: http://www.youtube.com/watch?v=OOm9xuXV3nA , τελικά:

Ο Σχορτσιανίτης δεν έριξε και πολύ ξύλο. Μια μπουνιά "μόνο" στα πλευρά του Μπιελίτσα καθώς ο τελευταίος κτυπούσε τον Φώτση που κτυπούσε τον Τεόντοσιτς.

Ο Φώτσης είναι στη δυσχερέστερη θέση, δείτε πόσο μανιασμένα χτυπάει τον Τεόντοσιτς (στο 0:24 του βίντεο).

Ο Τσατσαρής επίσης έχει ενεπλακεί σοβαρά.

Κανένας άλλος Έλληνας δεν ενεπλάκει, αντίθετα πολλοί προσπαθούσαν να χωρίσουν τους υπόλοιπους.
kolokotronis
Αναφέρθηκε σωστά πριν ότι δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε οπαδικά το χθεσινό καυγά.
Γιατί βλέπω φίλους του ολυμπιακού να προσπαθούν να μας πείσουν ότι Τεόντοσιτς προσπάθησε να αποφύγει τη σύρραξη?
Ένα σπρωξιματάκι?
Εντάξει δεν ήταν και μπουκέτο?
Έκανε πίσω?
Δεν πήγε να τον βαρέσει, πήγε να του κλείσει το στόμα μόνο?
Πόσο να πόνεσε ο Φώτσης που όρμησε μετά?

Τον ερειστικό τον Αντώνη....
CrossoverOnE
QUOTE(tzagasdog @ Aug 21 2010, 00:06 ) *
οποιος ζει και εργαζεται στην Ελλαδα και πληρωνει τους φορους του, εχει τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με τον καθενα μας.
Σορυ κιολας αλλα μονο αυτο δεν φαινεται στις δηλωσεις του Τσαρτσαρη.
Τσιτα ρατσιστικες ειναι. (οκ το παραδειγμα με τους μαυρους ειναι ακραιο στις μερες μας οχι ομως και πριν 50 χρονια...)

To παραδειγμα με τους μαυρους υπαρχει και τωρα...αντεστραμμενο....πολλοι κατηγορουν τον Garnett για ρατσιστη/προκατειλημενο απεναντι σε ξενους παικτες λευκους...φυλακη δεν μπηκε παντως (προσωπικα ουτε και ρατσιστη τον θεωρω βεβαια).Φυλακη δεν πηκε ουτε ο Κολαντζελο οταν ειπε Nigger τον Spreewell.Τωρα κατα τα αλλα νομιζω οτι το επαγγελμα του μπασκετμπολιστα δεν γινεται να το βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τον Αλβανο-Ρωσο-Αφρικανο Εργατη-αγροτη-τεχνιτη κλπ.Ισα ισα που θεωρω οτι αυτοι γινονται πολυ πιο συχνα στοχος ρατσισμου σε σχεση με καποιον αλλοδαπο αθλητη και η ασχημη συμπεριφορα θα ηταν πιο "λογικη" απο μερους τους.Μαλιστα οι αλλοδαποι πχ σπανια τρωνε δουλεια απο Ελληνες...που το 80% βγαινει απο πανεπιστημιο και χειρονακτικη δουλεια δεν εχει κανει ποτε.Αλλα το θεμα του μπασκετ ειναι πολυ διαφορετικο.Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις που ξενοι χαμηλοτερης αξιας τρωνε τη δουλεια απο Ελληνες.Χωρις να εννοω ΦΥΣΙΚΑ τον Τεοντοσιτς.Αυτο αν θελεις να παρεις τις δηλωσεις του Τσαρτσαρη τοις μετρητοις.Αν δεν θελεις να τις παρεις κατα λεξη..ειναι προφανες οτι αναφεροταν στον Τεοντοσιτς και θα ηταν ιδιαιτερα απιθανο να βγει οποιοσδηποτε να κατονομασει παικτη..οχι μονο ο Τσαρτσαρης.Επισης ειναι προφανες οτι κατι επρεπε να πει για να τον "κατηγορισει".Δεν διαφωνω συνεπως με τις δηλωσεις του...παρα με το γεγονος οτι βγηκε να κανει δηλωσεις.....
Gidovoskos
Το δικαστήριο που εγώ προεδρεύω και σαν απόλυτος δημοκράτης ο οποίος είμαι, αποφασίζων και διατάσω κτλπ και κτλπ αποφανθην τα παρακάτω.
Λαμβάνοντας ιπόψιν ότι είναι όλη τους είναι καλά παιδία καταβαθος αλλά έχουν ένα κακό πίνουν πόλους καφέδες ρε γαμώτο, 5-10 διπλούς εσπρεσο την ημέρα , ΑΡΑ δεν φταίει κανένας . Οι κατηγορούμενοι είναι ΑΘΟΟΙ.
Διατάσω τον εγκλεισμό του σε κέντρο αποτοξινώσεις από τον καφέ, από εδώ και στο εξής θα πίνουν μόνο χαμομήλι και τσαι του βουνού.

smiley.gif

Σοβαρά τώρα

Για τον τεοντοσιτς θα μπορέσει να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης να αφήσει εποχή όταν και αν καταφέρει να ΜΗΝ μπλέκει σε όλα τα κλοτσομπουνιδια τα οποία γίνονται, δεν θα κάνει καλό στην καριέρα του αυτή η συμπεριφορά. – κρίμα

Για τον Τσαρτσαρη τη να πεις βγήκε και έκανε δηλώσεις ενθερμο και είπε ότι νάνε - απαράδεκτος

Κεσελη, Φωτσης , Σοφοκλής, μπιελιτσα απαλλάσσονται λόγο βλακείας

Ο κριστιτς είναι απαράδεκτος εντελώς και επικίνδυνος.

T.W.Is.M.
QUOTE(modernam @ Aug 20 2010, 23:16 ) *
πως τα ειδα εγώ:

1. μεχρι την αποβολή του ιβκοβιτς το παιχνίδι είναι χαλαρό και ωραίο
2. η αποβολη του ντούντα είναι μια από τις πιο γελοιές που εχω δει
3. μετά την αποβολή ξεκινά να υπάρχει ένταση
4. στη φαση του σουτ ο μιλος τρέχει να κόψει και πεφτει πάνω στη μέση/γεννητικα οργανα του φώτση λόγω του ότι στριμώχνεται ανάμεσα στο κορμί του φώτση και ενός άλλου σέρβου
5. ο φώτσης πιστευει ότι το έκανε επίτηδες και του ζητάει τα ρεστα μούρη με μούρη
6. ο μιλος στην αρχή ΄κάνει πίσω
7. ο φώτσης συνεχίζει και ο μιλος απλώνει το χέρι του για να του κλείσει το στόμα και να ξεκωλήσουν τα προσωπά τους
8. ο φώτσης φτύνει και ο μίλος ρίχνει μπουνιά
9. μετα ακολουθεί το χαος.

αν μπορούσα να τιμωρήσω κάποιους αυτοί θα ήταν:

1. ο διαιτητής γιατί παίρνει εξωπραγματικές αποφάσεις και χαλάει εξ αρχής τον αγώνα
2. σοφοκλή, κριστιτς, τεοντοσιτς και κεσελυ γιατι ρίχνουν μπουνιές χωρίς λόγο
3. τον φώτση κυρίως επειδη και στη πρώτη φορά το ξεκινάει αυτός αλλά και στη δέυτερη φάση το συνεχίζει και ξαναεπιτείθεται στον μίλος
4. στον τσαρτσαρη για τις δηλώσεις που κάνει αμέσως μετά

Συμφωνω στις τιμωριες γενικα. Οι δηλωσεις του Τσαρτσαρη δε μου φανηκαν ρατσιστικες παντως. Στο πρωτο κομματι που φωτογραφιζει τον Τεοντοσιτς συμφωνω απολυτα. Μετα ομως ξεφευγει. Υποθετω οτι εννοει τον Κεσελι, αλλα ετσι χανει τη μπαλα, γιατι μιλαει για καποιον που δεν εχει παιξει ουτε αγωνα στην Ελλαδα και που λιγα λεπτα πριν ειχαν παιξει μπουνιες. Απο κει και μετα δηλαδη ειναι φαουλ.
Απο την περιγραφη που κανεις εχω μονο να διαφοροποιηθω στο οτι πιστευω οτι η ενεργεια του Τεοντοσιτς ειναι σκοπιμη. Το εχει ξανακανει και σε καθε ευκαιρια δεν αποφευγει τις βρωμικες ενεργειες. Ολοι ξερουν οτι εχει εμπλακει σε επεισοδια και επομενως ολες οι ενδειξεις ειναι εναντιον του. Πιστευω οτι ηθελε να χαλασει το παιχνιδι, αλλα το πραγμα ξεφυγε περισσοτερο απ οτι περιμενε(μαλλον δεν περιμενε τετοια αντιδραση) και μετα συγκρατουσε το Σοφο κρυβομενος πισω του.
Αναρωτιεμαι τι πρεπει να γινει την επομενη φορα που θα εμπλακει σε καποιο μικροεπεισοδιο. Οχι αν...οταν, γιατι θεωρω δεδομενο οτι θα ξαναγινει.
Α ναι...και κατι αλλο. Πρωτα σπρωχνει ο Τεοντοσιτς(γιατι δεν ηταν μπουνια αυτο, μην υπερβαλλουμε) και μετα φτυνει ο Φωτσης.
rchos

εχουν γραφτει πολλα αλλα νταλα εδω μεσα αλλα αυτο το ποστ ξεπερναει ολα τα υπολοιπα!

α) ειναι δυνατον να ρωτας τετοια πραγματα?υπαρχει τρανο παραδειγμα!δημητρης διαμαντιδης!ο τσαρτσαρης επρεπε να κανει οτι και ο διαμαντιδης.αν ολοι καναν οτι αυτος ολα θα τελειωναν σε 5 δευτερολεπτα το πολυ.

β) αυτο που ολοι εσεις λοιπον ειδατε καθαρα χτες ο φωτσης σημερα το αρνειτε με τις δηλωσεις του.ουτε για χτυηματα στα γεννητικα οργανα ακουσα να λεει ουτε κατι τετοιο.φυσικα ολοι εμεις οι ειδικοι αν και με πλατη ο φωτσης καταλαβαμε οτι τον χτυπησε στα γεννητικα οργανα!ξαναλεω οτι ειμαι σιγουρος πως ο μιλος εχει κανει καποια τσατσια!ο αργηγος της εθνικης μου ομως απαγορευεται να αντιδραει ετσι!πρεπει να εισαι ψυχραιμος και να βαζεις την ομαδα σου πανω απο τον εαυτο σου!

γ) αυτο ειναι αστειο σχολειο που μονο στην πρασινη περιμενα να διαβασω(αντε και απο τον twism).ο τεοντοσιτς ειναι καλοπαιδο και αυτο ειναι γνωστο αλλα δεν ειναι και ο διαβολος ο ιδιος να ενορχιστρωνει ετσι μαεστρικα τα παντα!λιγο ελεος δηλαδη!

Υ.Γ. οι δηλωσεις τσαρτσαρη ειναι αθλιες.σε ολα τα επιπεδα.περιμενω δηλωση αυριο του προεδρου των προπονητων οτι ο ζοτς ο ιβκοβιτς και ο ντρουκερ πρεπει να φυγουν απο την χωρα γιατι υπαρχουν ελληνες προπονητες που εκει πρεπει να δωθουν τα λεφτα και οχι στους ξενους.αν γινει τετοια δηλωση θα γελας.τωρα επειδη την εκανε ο τσαρ ειναι σωστη.η δηλωση ειναι τραγικη αλλα απολυτως φυσιολογικη απο εναν αθλητη που πριν λίγα λεπτα πλακωνοταν με ξενους αθλητες.οπως ηδη ειπαμε επρεπε να τον εχουν σταματησει.αφησαν το παιδι να εκτεθει!ολοι πανω κατω πανω στα νευρα μας τα ιδια θα λεγαμε.

Υ.Γ.2 αυτο εδω ειναι το αποκορυφομα στο ποστ σου!επειδη μπερδευεσαι λιγο σε αυτο το φορουμ συνδεση εθνικης-παναθηναικου εχουν κανει μονο φιλοι του παναθηναικου.αν στο δικο σου το μυαλο υποβοσκει αυτη η αποψη δεν σημαινει οτι υποβοσκει και στο μυαλο των υπολοιπων.ειτε σας αρεσει ειτε οχι η εθνικη ειναι η εθνικη ολων μας και οχι μονο του παναθηναικου.ξεκολατε το μυαλο σας.

Υ.Γ.3. αυτο υποθετω ειναι η συνεχεια του απο πανω ε?αφου η εθνικη μας αποτελειτε απο παναθηναικους ο ντουντα αποβληθηκε σε αγωνα εναντιον της εθνικης αρα εβλαψε τον παναθηναικο!ασε που μαλλον μας περνας για μικρα παιδια οταν μας λες οτι υπηρχε εστω μιση πιθανοτητα να χειροκροτηθει ο ιβκοβιτς μεσα στο οακα.και ο θεος ο ιδιος να κατεβει αντιπαλος γιουχα θα φαει(οχι στο οακα μονο.μιλαω και για το σεφ στο συγκεκριμενο θεμα)

η λασπη που πεταγετε στον ιβκοβιτς απο χτες εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο.ακομη και ο γιαννακης θα εχει αγαλιασει τωρα βλεποντας οτι σε αλλους κανουν χειροτερα απο οτι σε αυτον!
μακαρι ολοι οι προπονητες να ηταν τοσο ψυχραιμοι οταν αποβαλονταν απο τον παγκο της ομαδας τους παντως.
δεν λεω αλλα για το θεμα γιατι για μενα δεν εχει σημασια τι ομαδα ειναι ο καθενας.ολοι οι παιχτες που ενεπλακησαν χτες ειναι απαραδεκτοι.

α κατι τελευταιο μονο!
αυτος ο κυριος με τα γκρι συνεχιζει να μου καταστρεφει το αθλημα που τοσο αγαπαω.ακομη ενα παιχνιδι που ημοιυν μεσα στο γηπεδο και μου το καταστρεφει!οχι τιποτα αλλο μα καποτε μου αρεσαν και τα παιδια απο την πατρα και τωρα δεν μπορω να τα ακουσω πλεον!η πρωτοτυπια βεβαια της ημερας ειναι οτι μου χαλασε πρωτη φορα παιχνιδι σπρωχνοντας την ομαδα που υποστηριζω!
cryptic
Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε, στο τέλος θα βγεί ΚΚΚ ο Τσατσαρής. Αντιγράφω τις δηλώσεις του:

Καταρχήν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Δεν συνάδουν αυτές οι εικόνες με τον αθλητισμό.

Είναι κρίμα για κάποια παιδιά που τρώνε ψωμί εδώ και προκαλούν συνεχώς. Παιδιά που έρχονται στην Ελλάδα και δημιουργούν προβλήματα. Θα πρέπει να επιληφθεί η ομοσπονδία.

Δεν θα κάνουμε βεντέτες, είμαστε αθλητές κι αύριο θα το ξεχάσουμε. Είναι κρίμα, θα πρέπει από πιο ψηλά να επιληφθούν του θέματος, γιατί κάποιοι συγκεκριμένοι προκαλούν. Υπάρχει πολύ ταλέντο στη χώρα μας και τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες ίσως θα πρέπει να τα δίνουν σε ταλέντα από την Ελλάδα.

Κατ' αρχήν ζητάει συγνώμη (προφανώς οι μισοί δεν το πρόσεξαν). Στη συνέχεια αναφέρεται σε συγκεκριμένους παίχτες (Τεόντοσιτς και Κέσελει). Προφανώς και δε θα αναφερθεί ονομαστικά, μην τρελαθούμε κιόλας. Ούτε μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έχει και άδικο, στην τελική νομίζω τα έχει ζήσει λίγο καλύτερα απο εμάς ολόκληρη τη χρονιά.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι 'περασμένα ξεχασμένα' και λέει το "άκρως ρατσιστικό" ότι υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και καλό είναι να το προωθούμε περισσότερο στις ομάδες αντί να δίνουμε κατευθείαν λεπτά συμμετοχής σε αντίστοιχα ξένα ταλέντα. Οκ, λίγο ασύνδετο με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά αυτό λέγεται εμετική και ρατσιστική δήλωση; Ήμαρτον ρε σείς.
a bullet for your head
Εγω δεν μπορω να καταλαβω,γιατι ο Φωτσης & ο Βασιλακοπουλος,εκαναν δηλωσεις σε Ρωσικα μεσα & οχι σε Ελληνικα(εκτος & εαν κανω λαθος & εχουν κανει ηδη,η' εχουν κανει καποιοι αλλοι)...
Παντως ο Κριστιτς εμφανως μετανιωμενος,ζητησε συγνωμη μπροστα στον φακο του MEGA...
CrossoverOnE
QUOTE(cryptic @ Aug 21 2010, 04:00 ) *
Στη συνέχεια αναφέρει ότι 'περασμένα ξεχασμένα' και λέει το "άκρως ρατσιστικό" ότι υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και καλό είναι να το προωθούμε περισσότερο στις ομάδες αντί να δίνουμε κατευθείαν λεπτά συμμετοχής σε αντίστοιχα ξένα ταλέντα. Οκ, λίγο ασύνδετο με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά αυτό λέγεται εμετική και ρατσιστική δήλωση; Ήμαρτον ρε σείς.

Το 90% του φορουμ λοιπον απαρτιζεται απο ρατσιστες.....
Επιμενω οτι το μονο λαθος ηταν το οτι βγηκε να κανει δηλωσεις..οχι τα λογια του...
Nostradamus
QUOTE(CrossoverOnE @ Aug 20 2010, 21:14 ) *
Δεν ειναι ολοι σα το Βουδα...να αυτοσυγκεντρωνονται και να ηρεμουν σε κλασματα δευτερολεπτου...ολοι ειμαστε ανθρωποι και εχουμε διαφορετικα ορια...ο μονος λογος που δε μιλαω απο χθες ειναι γιατι δε μπορω να κρινω κανενα χωρις να γνωριζω τι εγινε.Το τι ειδαμε στη TV δεν αρκει για να γνωριζουμε ουτε αν η ριζα του κακου κριβεται σε περιστατικα στο παρελθον,ουτε τι ειπωθικε (αν ειπωθικε) και εδωσε τη σπιθα ουτε κρυφα απο την καμερα χτυπηματα που μπορει να υπηρξαν.Καλο ειναι να λετε τη γνωμη σας προσθετοντας "με βαση αυτα που ειδα"...δεν ειναι δυνατον να εισαι απολυτος σε τετοια πραγματα..Αν εσενα δεν υπαρχει τιποτα που μπορει καποιος να σου κανει και να σε φερει σε σημειο να αντιδρασεις ασχημα..ας σε ανακυρηξουμε αγιο....

Aν είναι κάποιος άγιος ή όχι δεν χρειάζεται να τον ανακυρήξουν οι άλλοι αλλά το έχει μέσα του και σε κάμια περίπτωση δεν υποστήρίζω κάτι τέτοιο για τον ευατό μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς άγιος για να κάνει κάποια νορμάλ βήματα καθαρού επαγγελματισμου΄το 2010 που ζούμε. Δηλαδή όλοι οι ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, βολευμπολίστες, παίκτε πινγκ-πονγκ κλπ. που δεν έχουν τσακωθεί ακόμη θα έπρεπε να διεκδικήσουν την ενθεότητα με αυτή τη λογική. Έλεος ρε παιδιά, αλλά η κυνικότητα και η λογική του όποιος με χτύπησε θα κινήσω γη και ουρανο για να του γ...σω
τη μάνα δεν έχει οριο πια σε αυτή τη χώρα.

Ίσως τελικά τέτοιοι που είμαστε, τέτοιους σαν ανθρώπους σαν τον Βασιλακόπουλο θέλουμε να κουκουλώνουν τα πάντα.

ΥΓ. Κάθε τι που λέω και δημοσιεύεται με το όνομά μου εννοείται ότι είναι η "σκοπιά που είδα εγώ τα πράγματα" αφού με κάθε δημοσίευση που γράφω πάνω γραφει "ο Νostradamus έγραψε". Είναι αυτονόητο να πω ότι είναι η άποψή μου.

ΥΓ2. Δεν διαφωνώ πουθενά στο πρώτο μισό του post σου. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.