Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poll: Dvd Εθνικής-προβλέψεις!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
NBAholic
Έρχεται Σεπτέμβρης (ΟΚ, όχι ακόμη, αλλά ποιος περιμένει; ), πλησιάζει Ευρωμπάσκετ! Στην προηγούμενη ευκαιρία ελληνικής ομάδας για διάκριση, είδαμε επιτέλους μια εφημερίδα να προσφέρει μια 6άδα μπασκετικών DVD.

Τώρα που έρχεται Ευρωμπάσκετ, πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποια πιθανότητα να κυκλοφορήσει κανά DVD από τα Ευρωμπάσκετ του '87 ή του '89 ή από κανένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής; Τι λέτε, ποιες είναι οι πιθανότητες;

ΥΓ. Πιθανά προβλήματα στο poll οφείλονται στο ότι είναι το πρώτο που διοργανώνω. Αν πετύχει, αλίμονό σας...Θα ακολουθήσουν κι άλλα rolleyes.gif
harris
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ...........

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ 19.gif
dizzy_fingers
Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού έπαιζε το θέμα του οπαδισμού που σίγουρα πουλάει πιο πολύ από την εθνική.
Και όσον αφορά την εθνικοφροσύνη μας αυτήν την εποχή, μετριέται σε πειρατικά και "σήκωσέ το", παρά σε "τιριριιρι" (θυμηθείτε το ανέκδοτο).
Οπότε, μέχρι να αρχίσει το ευρωμπάσκετ...μπααααααααααα.

Αν στο ευρωμπάσκετ καταφέρουμε κάποια επιτυχία...ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ! Ποιός μας σώζει μετά από τον κάθε δημοσιογράφο που θα θυμιθεί ξαφνικά το μπάσκετ...και ασφαλώς θα πέσει το αντίστοιχο dvd wink.gif.
LEFTERIS733
QUOTE (dizzy_fingers @ Jul 22 2005, 05:20 PM)
παρά σε "τιριριιρι" (θυμηθείτε το ανέκδοτο)

Ποιο ανεκδοτο;
dizzy_fingers
Είναι πολύ ελεεινό να το πω δημόσια...από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουμε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ icon_drunk.gif...

Τις φωτό τις πήρες?
LEFTERIS733
Ναι τις πηρα.

Στειλε το ανεκδοτο με πμ.
Warrior
Εγω φηφισα στανταρ!!

Σιγα μην αφησουν την ευκαιρια να παει χαμενη...
Air Kef
Ο dizzy έχει απολυτο δίκιο.Κάτσε να περάσουμε στους 4 και θα δείτε dvd που θα πέσουν με <<αξέχαστους>> αγώνες.. peace.gif
nick77
Έτσι στην ψύχρα δεν πιστεύω να κυκλοφορήσουν. Ούτε σημασία δεν θα δώσουν αρχικά στην διοργάνωση. Το μπάσκετ έχει πέσει πλέον στην συνείδηση του μέσου Έλληνα φιλάθλου. Αν διακριθεί η Εθνική (πράγμα χλωμό για μένα) αποκλείεται να μην κυκλοφορήσουν ένα σωρο DVD και VCD με την Εθνική. Η ελληνική επιτυχία, ακόμα και στο πινγκ πονγκ να έρθει, πουλάει μετέπειτα.
nick77
Λοιπόν ας διαδώσω πρώτος την πληροφορία wink.gif

Το περιοδικό "Ραδιοτηλεόραση" θα κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και θα προσφέρει DVD με στιγμές της Εθνικής αλλά και ελληνικών συλλόγων από το αρχείο της ΕΡΤ
NBAholic
Ομολογώ πως δεν το άκουσα. Θαυμάσια πληροφορία. Με βλέπω να ξαναγίνομαι "αναγνώστης" (που λέει ο λόγος).
dizzy_fingers
Έστω αγοραστής biggrin.gif....
ashton
Aν περάσουμε τίποτα ημιτελικά σίγουρα.
Διαφορετικά δεν το βλέπω...
NBAholic
Ορμώμενος από την αλλαγή του μήνα, να επαναφέρω την ερώτηση περί Ραδιοτηλεόρασης: Είναι καλά διασταυρωμένες οι πληροφορίες; Διότι σήμερα κυκλοφόρησε τεύχος με ένα DVD με τα γκολ της σεζόν 84-85. Αν το πράγμα συνεχιστεί έτσι χωρίς διακοπή, θα πρέπει να περιμένουμε 20+ βδομάδες ακόμα...

Ή μήπως θα μπει εμβόλιμο κανά DVDάκι της πλάκας;
hagi
Εγώ λέω ότι μπορεί και να βάλουν αλλά για λόγους μόνο οικονομικούς..

Σιγά μην το κάνουν για το μπάσκετ. Αλλά από την άλλη δεν θα διαφωνίσω με τον φίλο nick77 ότι μπορεί να μην δώσουν καθόλου σημασία.

Αν ισχύει αυτό για την ραδιοτηλεόραση μπράβο τους αλλά ποιος θα το μάθει;;; Μόνο αυτοί που θα το αγοράσουν...
dizzy_fingers
Είδε κανείς τη διαφήμιση στην τηλεόραση για το DVD (τα Dvd συγκεκριμένα...3 είναι) με τον τελικό του '87?
Πωλείται στα περίπτερα λέει.
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 6 2005, 09:49 PM)
Είδε κανείς τη διαφήμιση στην τηλεόραση για το DVD (τα Dvd συγκεκριμένα...3 είναι) με τον τελικό του '87?
Πωλείται στα περίπτερα λέει.
*

Απο την περασμενη Τεταρτη ειναι η απο την επομενη?
NBAholic
Μάλλον εννοεί μεθαύριο. Μέσω "Κερκίδας του Σαββάτου" έμαθα ότι κάτι τέτοιο θα κυκλοφορήσει και από τη Ραδοτηλεόραση την Πέμπτη. Εν πάση περιπτώσει, θα έχω 14 τα μάτια μου τώρα.
miltos
Κάτι άκουσα και εγώ σήμερα στην πρωϊνή ζώνη της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι η Ραδιοτηλεόραση θα δώσει κάποιο DVD με το Ευρομπάσκετ του 87.
Να δούμε..
Green_Fan
Εγώ πάντως προβλέπω να γίνεται ο Σκούντης ο νέος Εθνικός σπορτκάστερ που θα σκούζει και θα κλείνει την φωνή του στο μικρόφωνο!!Από εκεί και πέρα θα κυκλοφορήσει σειρά DVD με τους 6 αγώνες (3 ομίλων,προημιτελικός,ημιτελικός,τελικός) καθώς και ένα ακόμα με videos από τους πανηγυρισμούς στην Ομόνοια! biggrin.gif
Green_Fan
Κυκλοφόρησε μια συλλογή με 3 DVD από το Ευρωμπάσκετ του 1987 στην τιμή των 15 Ευρώ.Θα τη βρείτε στα περίπτερα.
miltos
Πολύ καλή και προσεγμένη έκδοση. Πολλές και όμορφες αναμνήσεις. Μπράβο σε αυτούς που φρόντισαν να βγει αυτή η έκδοση.
NBAholic
Τα αγόρασα πρώτος πρώτος χθες το πρωί. Είδα σερί τους αγώνες με Γιουγκοσλαβία και με ΕΣΣΔ το '89...Τον πρώτο αγώνα δεν τον είχα σε κασέτα, λόγω κακών συγκυριών, τον δε δεύτερο τον έχω, αλλά δε γνωρίζω πού βρίσκεται. Γι'αυτό και περίμενα αυτά τα δυο παιχνίδια.

Το ματς με την ΕΣΣΔ το '89 ήταν όντως πιθανώς το καλύτερο παιχνίδι του Γκάλη. Δεν είχε μόνο 45 πόντους, πρόλαβε και μοίρασε και 5 ασίστ (οι δύο σε τρίποντο), δηλαδή ήταν άμεσα ή έμμεσα υπεύθυνος για τους 57 από τους 81 πόντους της ομάδας. Το ποσοστό είναι ένα εξωφρενικό 70%.

Παρεπιπτόντως, στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας (και γενικώς στις περισσότερες διοργανώσεις) χρεώνονταν πολύ δύσκολα οι ασίστ. Στον αγώνα με τη Γιουγκοσλαβία, μόνο ο Γκάλης είχε (με τα σημερινά δεδομένα) 3 ασίστ στο ημίχρονο, ενώ όλη η ελληνική ομάδα είχε χρεωθεί επισήμως με μόλις 1.
NBAholic
Παιδιά, όταν πάρει το μάτι σας καμιά σειρά DVD ή audio CD, πείτε το. Προσωπικά, έχω βρει μέχρι στιγμής μια έκδοση-αφιέρωμα στο Ευρωμπάσκετ (αυτή με το περικάρπιο), αλλά χωρίς κάποιο CD/DVD.

Στην Ιστοσελίδα του Sportime υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο της περιγραφής των τελευταίων δευτερολέπτων των αγώνων με Γαλλία και Γερμανία από το SSport FM.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.