Ενδιαφέρον το πρωτάθλημα-πολλές εκπλήξεις. Τα είπαμε. Μην βιάζεστε για συμπεράσματα - Τι έπαθε ο Ζωγράφου ? τον ματιάξανε και αυτόν? Το περιστέρι έχει μια καλή πορεία - άντε basket4 και εις ανώτερα. Η δάφνη με τόσους τραυματισμούς και πάλι καλά τα πήγε . Το Παγκράτι δυνατό -άντε να δούμε και τους υπόλοιπους.
kobes
Dec 10 2007, 22:40
QUOTE(play8 @ Dec 10 2007, 17:29 )
Καλημερα !! Τη λεξη ''μοντελο'' δεν θα τη σχολιασω αλλα για πες μου κατι εχεις δει πολλα τρενα να τερματιζουν στον πρωτο γυρο???
μην τσιμπας..........
dionyssis
Dec 10 2007, 22:43
Συνοστισμός και στην ουρά. Πόσο πιθανό είναι να πέσουν 4 ομάδες;
diama13
Dec 10 2007, 22:48
QUOTE(dionyssis @ Dec 10 2007, 22:43 )
Συνοστισμός και στην ουρά. Πόσο πιθανό είναι να πέσουν 4 ομάδες;
εννοεις στην ουρα υποβιβασμου?
dionyssis
Dec 10 2007, 23:23
Ναι για τον υποβιβασμό μιλάω.
lili_4
Dec 11 2007, 01:04
QUOTE(basket4 @ Dec 10 2007, 10:31 )
ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι?μονο τα αποτελεσματα θα λεμε? οριστε..η dolly μιλησε
Δεν έχω να πω και πολλά πράγματα.. Είμασταν τραγικές στην επίθεση και όπως είπε και η dolly δεν είναι λογικό να περιμένεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι βάζοντας 31 πόντους. Το Γαλάτσι πάντως δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά λείπαν 2 πολύ καλές παίχτριες και δεν το έχω ξαναδεί φέτος.. Αυτά σου κάνουν ή θες και άλλα;
Επίσης μία ερώτηση.. Τελικά ποια είναι η πρώτη σκόρερ της Α' ΕΣΚΑ;
soouza
Dec 11 2007, 13:51
diama αγωνιστική και προγνωστικά....Πρέπει να τζα.....
16/12/2007 21:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 έχει την ψυχολογία με το μέρος του 16/12/2007 18:00:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2 μάλλον..αλλά δύσκολα..Ο Μελάς έχει σημαντικές απουσίες.. 16/12/2007 21:30:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2 16/12/2007 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1 υποθέτω οτι θα συνέλθουν απο 2 συνεχείς ήττες 16/12/2007 19:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2 16/12/2007 21:15:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 16/12/2007 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
basket4
Dec 11 2007, 14:15
QUOTE(lili_4 @ Dec 11 2007, 03:04 )
Επίσης μία ερώτηση.. Τελικά ποια είναι η πρώτη σκόρερ της Α' ΕΣΚΑ;
θες να σου πω τις πρωτες σκορερ?ευχαριστως... λοιπον...(δεν ειναι με τη σειρα απλα σου λεω τις πρωτες) Αγρογιαννη,Μπαρουχου,Τουμπογιαννη,Καναβαρ υ,Μπενεκη,Πετρακη,Χαραλαμπακη,Τουλιατου,Μπ καλεξη, Αντωνογιαννακη,Βαλβη,Χρονοπουλου...(πρεπει να ξεχναω και καποιες )
C05
Dec 11 2007, 14:17
QUOTE(basket4 @ Dec 11 2007, 14:15 )
θες να σου πω τις πρωτες σκορερ?ευχαριστως... λοιπον...(δεν ειναι με τη σειρα απλα σου λεω τις πρωτες) Αγρογιαννη,Μπαρουχου,Τουμπογιαννη,Καναβαρ υ,Μπενεκη,Πετρακη,Χαραλαμπακη,Τουλιατου,Μπ καλεξη, Αντωνογιαννακη,Βαλβη,Χρονοπουλου...(πρεπει να ξεχναω και καποιες )
Όλο το Περιστέρι? Πρώτη φορά το συναντάω αυτό...
soouza
Dec 11 2007, 14:19
QUOTE(froso @ Dec 11 2007, 14:15 )
16/12/2007 21:15:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 έχει την ψυχολογία με το μέρος του 16/12/2007 18:00:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2 μάλλον..αλλά δύσκολα..Ο Μελάς έχει σημαντικές απουσίες.. 16/12/2007 21:30:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 2 16/12/2007 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1 υποθέτω οτι θα συνέλθουν απο 2 συνεχείς ήττες 16/12/2007 19:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2 16/12/2007 21:15:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 16/12/2007 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
Διπλό ο Παπάγου?froso for ever.Eπειδή τον ξέρω τον Ιωνικό κι είδα και τις στρατιγίνες την Κυριακή πιστεύω πως δύσκολο μοιάζει το διπλό και χωρίς παίκτρια ρακέτας.
basket4
Dec 11 2007, 14:19
QUOTE(C05 @ Dec 11 2007, 16:17 )
Όλο το Περιστέρι? Πρώτη φορά το συναντάω αυτό...
γιατι καλε?που ειναι το παραξενο??? ειμαι αντικειμενικη ετσι??
C05
Dec 11 2007, 14:21
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 14:19 )
Διπλό ο Παπάγου?froso for ever.Eπειδή τον ξέρω τον Ιωνικό κι είδα και τις στρατιγίνες την Κυριακή πιστεύω πως δύσκολο μοιάζει το διπλό και χωρίς παίκτρια ρακέτας.
Γιατί θα λείπει πάλι η ψηλή του Παπάγου?
diama13
Dec 11 2007, 14:37
QUOTE(soouza @ Dec 11 2007, 14:19 )
καλα,ολα τα ξερεις εσυ?αρα θα ξερεις και τον λογο που ελειπε και την προηγουμενη εβδομαδα.......
θα λειπει και αυτη τη κυριακη δλδ?
froso
Dec 11 2007, 14:41
QUOTE(diama13 @ Dec 11 2007, 14:37 )
καλα,ολα τα ξερεις εσυ?αρα θα ξερεις και τον λογο που ελειπε και την προηγουμενη εβδομαδα.......
θα λειπει και αυτη τη κυριακη δλδ?
ετσι φαίνεται παιδια..αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις..θα δείξει..
diama13
Dec 11 2007, 14:42
QUOTE(froso @ Dec 11 2007, 14:41 )
ετσι φαίνεται παιδια..αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις..θα δείξει..
απο που φαινεται δλδ??εμεις λεμε για την ψηλη του παπαγου,οχι για το αν θα χασουν ή οχι.....
froso
Dec 11 2007, 14:44
QUOTE(diama13 @ Dec 11 2007, 14:42 )
απο που φαινεται δλδ??εμεις λεμε για την ψηλη του παπαγου,οχι για το αν θα χασουν ή οχι.....
diama δες πμ για να σου πω
soouza
Dec 11 2007, 14:45
QUOTE(diama13 @ Dec 11 2007, 14:42 )
Η Λένια δε θα επιστρέψει για τη δύσκολη συνέχεια.Τουλάχιστον αυτό ισχύει προς το παρόν.
dolly12
Dec 11 2007, 15:06
Το Προμηθεας -Δαφνη εγω θα το ελεγα 1
η δαφνη δυστυχως στερειται ψηλης και το γηπεδο του προμηθεα δε φημιζεται για τα καλα του στεφανια, οποτε τα σουτ της δαφνης θα ειναι δυσκολα και δε ξερω ποσο ευστοχα... παντως θα ειναι καλο παιχνιδι
Baby_Jane
Dec 11 2007, 16:58
QUOTE(dolly12 @ Dec 11 2007, 15:06 )
η δαφνη δυστυχως στερειται ψηλης και το γηπεδο του προμηθεα δε φημιζεται για τα καλα του στεφανια, οποτε τα σουτ της δαφνης θα ειναι δυσκολα και δε ξερω ποσο ευστοχα... παντως θα ειναι καλο παιχνιδι
..Συμμεριζομαι την αποψη σου για την απουσια "κλασικης" ψιλης στο ροστερ της Δαφνης..τα αποτελεσματα ομως δειχνουν πως ακομα και με το "κοντο" - ευελικτο σχημα της,,μπορει να χτυπαει τα παιχνιδια..
Baby_Jane
Dec 11 2007, 16:58
..Συμμεριζομαι την αποψη σου για την απουσια "κλασικης" ψιλης στο ροστερ της Δαφνης..τα αποτελεσματα ομως δειχνουν πως ακομα και με το "κοντο" - ευελικτο σχημα της,,μπορει να χτυπαει τα παιχνιδια..
asimvivastoi
Dec 12 2007, 00:18
Hey !!! diaVaza aytes tIs meRes aYta pou gRaFate__ & eiXa mIa apOrIa__ Gt dN peRimEnaTe tO gaLaTsi nA keRdiSei mE tOsI mEgaLi diAfoRa tO G.S. peristeriou?? Dn Exei & kaMia oMaDaRa tO G.S.!!!!
Live strong
Dec 12 2007, 09:17
QUOTE(asimvivastoi @ Dec 12 2007, 02:18 )
Hey !!! diaVaza aytes tIs meRes aYta pou gRaFate__ & eiXa mIa apOrIa__ Gt dN peRimEnaTe tO gaLaTsi nA keRdiSei mE tOsI mEgaLi diAfoRa tO G.S. peristeriou?? Dn Exei & kaMia oMaDaRa tO G.S.!!!!
Καλώς μας ήρθες και καλά ποστ να έχεις!
Το τοπικ που άνοιξες διαγράφηκε και το ποστ μεταφέρθηκε στη κατηγορία αυτή!
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!
soouza
Dec 12 2007, 14:28
dolly να δούμε.Ο Προμηθέας έκανε καλή εκτός έδρας νίκη και είναι ανεβασμένος.Από την άλλη μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Δάφνη.Τώρα για τα στεφάνια μου φαίνεται λίγο αστείο.Μην παρεξηγηθώ αλλά οι σουτερ δεν καταλαβαίνουν από έδρες και λοιπά!
BASKETBALL#6
Dec 12 2007, 21:54
Γειά σε όλους!!! Καλώς σας βρήκα!!! Λοιπόν η δική μου άποψη για το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ, μετά απο όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει και με τα σημερινά δεδομένα, είναι πως το εισητήριο για την Α2 θα το πάρει επιτέλους η ΑΕΠΑΠ! Ο Ζωγράφος, αν και δυνατή ομάδα, έκανε δυο απαράδεκτες κατα τη γνώμη μου ήττες για μια ομάδα που υποτίθεται πως κυνηγάει την άνοδο...Όμως και να είχε κερδίσει αυτά τα δυο παιχνίδια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσει το Παγκράτι μέσα στο Μετς ή ακομα και να χάσει με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων (με την οποία είχε κερδίσει στην έδρα του) και αυτό γιατί το Παγκράτι στους τελευταίους αγώνες και κυρίως μετά την αλλαγή προπονητή έχει αρχίσει να παίζει πολύ καλό μπάσκετ! Το Παγκράτι πίεζει στην άμυνα σχεδόν για 40 λεπτά γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να κλέβει εύκολα την μπάλα και να βγαίνει στον αιφνιδιασμό. Απο την άλλη και στην επίθεση δεν πάει πίσω! Απο τη μια οι φοβερές πάσες και εμπνεύσεις της Ζαχαροπούλου και απο την άλλη η πολύ καλή ευστοχία, κυρίως απο τη Νικολοπούλου, στα τρίποντα και τα ελεύθερα σουτ! Το κυριότερο όμως κατα τη γνώμη μου είναι πως το Παγκράτι έχει αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση τα θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια και γι΄αυτό δεν έκανε τις ήττες που έκανε ο Ζωγράφος! Ποτέ όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει τελικά! Μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να έχουμε εκπλήξεις! Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε...
sch
Dec 12 2007, 22:12
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 12 2007, 23:54 )
Γειά σε όλους!!! Καλώς σας βρήκα!!! Λοιπόν η δική μου άποψη για το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ, μετά απο όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει και με τα σημερινά δεδομένα, είναι πως το εισητήριο για την Α2 θα το πάρει επιτέλους η ΑΕΠΑΠ! Ο Ζωγράφος, αν και δυνατή ομάδα, έκανε δυο απαράδεκτες κατα τη γνώμη μου ήττες για μια ομάδα που υποτίθεται πως κυνηγάει την άνοδο...Όμως και να είχε κερδίσει αυτά τα δυο παιχνίδια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσει το Παγκράτι μέσα στο Μετς ή ακομα και να χάσει με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων (με την οποία είχε κερδίσει στην έδρα του) και αυτό γιατί το Παγκράτι στους τελευταίους αγώνες και κυρίως μετά την αλλαγή προπονητή έχει αρχίσει να παίζει πολύ καλό μπάσκετ! Το Παγκράτι πίεζει στην άμυνα σχεδόν για 40 λεπτά γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να κλέβει εύκολα την μπάλα και να βγαίνει στον αιφνιδιασμό. Απο την άλλη και στην επίθεση δεν πάει πίσω! Απο τη μια οι φοβερές πάσες και εμπνεύσεις της Ζαχαροπούλου και απο την άλλη η πολύ καλή ευστοχία, κυρίως απο τη Νικολοπούλου, στα τρίποντα και τα ελεύθερα σουτ! Το κυριότερο όμως κατα τη γνώμη μου είναι πως το Παγκράτι έχει αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση τα θεωρητικά "εύκολα" παιχνίδια και γι΄αυτό δεν έκανε τις ήττες που έκανε ο Ζωγράφος! Ποτέ όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει τελικά! Μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να έχουμε εκπλήξεις! Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε...
είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πείτε ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Μην ξεχνάτε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια που το πρωτάθλημα παιζόταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική ή καλύτερα στις τελευταίες αγωνιστικές. Υπομονή, στους ανυπόμονους...
anti15
Dec 13 2007, 09:20
Καλημέρα!!!! Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας.......ελπίζω να με δεχτείτε......
tsops
Dec 13 2007, 09:56
QUOTE(anti15 @ Dec 13 2007, 09:20 )
Καλώς ήλθες και καλές συζητήσεις
a9902
Dec 13 2007, 12:46
QUOTE(anti15 @ Dec 13 2007, 19:20 )
Γειά σου και καλά posts...
soouza
Dec 13 2007, 15:20
QUOTE(BASKETBALL#6 @ Dec 12 2007, 21:54 )
Καλως το basketball.Σε γενικές γραμμές σωστά τοποθετήθηκες.Είναι νωρίς βέβαια για προβλέψεις πρωταθλητών!Νομίζω ότι και το Περιστέρι είναι αξιόμαχο.Αναμονή.
anti15
Dec 13 2007, 17:09
QUOTE(soouza @ Dec 13 2007, 15:20 )
Καλως το basketball.Σε γενικές γραμμές σωστά τοποθετήθηκες.Είναι νωρίς βέβαια για προβλέψεις πρωταθλητών!Νομίζω ότι και το Περιστέρι είναι αξιόμαχο.Αναμονή.
Πιστεύω οτι το πρωτάθλημα είναι τόσο ενδιαφέρον φέτος που θα εκπλαγούν πολλοί στο τέλος...Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές ανατροπές και θα γίνουν και ακόμα πιο πολλές.Γι αυτό καλύτερα ας το απολαύσουμε......Και αυτή την Κυριακή θα είναι όλοι ωραίοι αγώνες γιατί όλες οι ομάδες θα παλέψουν για να κλείσουν θετικά αυτή την χρονιά..
athina
Dec 13 2007, 22:41
QUOTE(anti15 @ Dec 13 2007, 09:20 )
γεια σου... καλως ηρθες...
athina
Dec 13 2007, 22:47
QUOTE(soouza @ Dec 13 2007, 15:20 )
Καλως το basketball.Σε γενικές γραμμές σωστά τοποθετήθηκες.Είναι νωρίς βέβαια για προβλέψεις πρωταθλητών!Αναμονή.
συμφωνω... ειναι πολυ νωρις για προβλεψεις...γιατι ποτε δεν ξερεις... βεβαια εχουν ξεχωρισει καποιες ομαδες αλλα δεν μπορουμε να πουμε απο τωρα τι θα γινει στο τελος του πρωταθληματος... ας ευχηθουμε καλη συνεχεια στις ομαδες...και ας κερδισει ο καλυτερος... μεχρι τοτε ομως...
diama13
Dec 13 2007, 23:25
QUOTE(athina @ Dec 13 2007, 22:47 )
συμφωνω... ειναι πολυ νωρις για προβλεψεις...γιατι ποτε δεν ξερεις... βεβαια εχουν ξεχωρισει καποιες ομαδες αλλα δεν μπορουμε να πουμε απο τωρα τι θα γινει στο τελος του πρωταθληματος... ας ευχηθουμε καλη συνεχεια στις ομαδες...και ας κερδισει ο καλυτερος... μεχρι τοτε ομως...
Και η Δάφνη όαση,μικρών κοριτσιών,χωρίς μισθοφόρους προερχόμενη από το άστρο του κυρίου Δημήτρη Τσοπανάκου που είναι ο υπεύθυνος αυτής της δημιουργίας!Δε θα ήθελα να αδικήσω τον τωρινό προπονητή αλλά η βάση βρέθηκε έτοιμη οπότε ο τελευταίος δε δύναται να κριθεί.Προς το παρόν πηγαίνει περίφημα!
diama13
Dec 14 2007, 20:07
QUOTE(C05 @ Dec 14 2007, 16:01 )
Εσυ? Μάλλον ξέρω... Δάφνη και μόνο Δάφνη...
οχι,που κολλαει αυτο?εγω ξεχωριζω το παγκρατι,τον ζωγραφου και το περιστερι........
εσυ ποιες ξεχωριζεις?
athina συμφωνω......
α,και κατι καινουργιο.....στο παιχνιδι προμηθεας-δαφνη αλλαξε η ωρα στις 5μιση.....για οσους ηθελαν να ερθουν...
C05
Dec 14 2007, 20:22
QUOTE(diama13 @ Dec 14 2007, 20:07 )
οχι,που κολλαει αυτο?εγω ξεχωριζω το παγκρατι,τον ζωγραφου και το περιστερι........ εσυ ποιες ξεχωριζεις? athina συμφωνω...... α,και κατι καινουργιο.....στο παιχνιδι προμηθεας-δαφνη αλλαξε η ωρα στις 5μιση.....για οσους ηθελαν να ερθουν...
Mάλιστα... Εγώ ξεχωρίζω Παγκράτι, Ζωγράφου, Δάφνη και ΓΣ Περιστερίου. Στην αρχή βέβαια δε μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το Περιστέρι, αλλά κάποιες καλές του εμφανίσεις στα παιχνίδια με έκαναν να αλλάξω γνώμη..
diama13
Dec 14 2007, 20:25
QUOTE(C05 @ Dec 14 2007, 20:22 )
Mάλιστα... Εγώ ξεχωρίζω Παγκράτι, Ζωγράφου, Δάφνη και ΓΣ Περιστερίου. Στην αρχή βέβαια δε μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το Περιστέρι, αλλά κάποιες καλές του εμφανίσεις στα παιχνίδια με έκαναν να αλλάξω γνώμη..
συμφωνω προφανως..........αλλα για το περιστερι ειναι αμφιρροπα τα πραγματα........δλδ ειναι πως θα τους βγει το παιχνιδι.........και οχι οτι ειναι μια σταεθρη ομαδα........
C05
Dec 14 2007, 20:29
QUOTE(diama13 @ Dec 14 2007, 20:25 )
συμφωνω προφανως..........αλλα για το περιστερι ειναι αμφιρροπα τα πραγματα........δλδ ειναι πως θα τους βγει το παιχνιδι.........και οχι οτι ειναι μια σταεθρη ομαδα........
Έτσι φαίνεται πως είναι.. Συμφωνούμε...
diama13
Dec 14 2007, 20:32
QUOTE(C05 @ Dec 14 2007, 20:29 )
Έτσι φαίνεται πως είναι.. Συμφωνούμε...
ναι εκτος απο μια ομαδα,που εγω δν μπορω να εκφερω γνωμη......
σε ποια παιχνιδια θα πας αυριο?
C05
Dec 14 2007, 20:36
QUOTE(diama13 @ Dec 14 2007, 20:32 )
ναι εκτος απο μια ομαδα,που εγω δν μπορω να εκφερω γνωμη...... σε ποια παιχνιδια θα πας αυριο?
Για τη Δάφνη δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη? Δε χρειάζεται... Όλοι ξέρουν οτι είναι μία πολύ καλή και δεμένη ομάδα... Δεν ξέρω πού θα πάω και αν θα πάω αύριο. Θα δείξει...
katharoaimo
Dec 15 2007, 19:12
QUOTE(soouza @ Dec 14 2007, 18:47 )
Και η Δάφνη όαση,μικρών κοριτσιών,χωρίς μισθοφόρους προερχόμενη από το άστρο του κυρίου Δημήτρη Τσοπανάκου που είναι ο υπεύθυνος αυτής της δημιουργίας!Δε θα ήθελα να αδικήσω τον τωρινό προπονητή αλλά η βάση βρέθηκε έτοιμη οπότε ο τελευταίος δε δύναται να κριθεί.Προς το παρόν πηγαίνει περίφημα!
soouza νομιζω αυτο που λες ειναι αδικο για τον Χριστο Τζαμαλη χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να μειωσω τη δουλεια του περσινου μου προπονητη.ο Τσοπανακος ξεκινησε μια ομαδα απο το μηδεν,την ανεβασε δυο κατηγοριες αλλα η ομαδα δεν ηταν ετοιμη για την α'εσκα και μαλιστα τοσο ετοιμη ωστε να εχει με το τελος σχεδον του πρωτου γυρου την τεταρτη θεση.οπως ειπες πιτσιρικια ειμαστε ολες και αν δεν ειχε κανει τοσο καλη δουλεια ο τωρινος προπονητης θα παλευαμε για την παραμονη μας στις τελευταιες θεσεις.Επισης ειναι 100% αδικο και για τον Παπαμικρουλη που ηταν περυσι προπονητης των νεανιδων και coachαρισε ολες τις μικρες της ομαδας.εκανε και αυτος δουλεια.το αναφερω γιατι η σιωπη μου ειναι σαν να συμφωνω μαζι σου κατι που δεν ισχυει.ο Τσοπανακος ειναι υπευθυνος για την μεχρι τωρα καλη πορεια μας αλλα οχι ο μονος υπευθυνος.Και πιστευω πως και ο ιδιος συμφωνει με αυτο.καλη συνεχεια...
soouza
Dec 15 2007, 20:04
QUOTE(katharoaimo @ Dec 15 2007, 19:12 )
soouza νομιζω αυτο που λες ειναι αδικο για τον Χριστο Τζαμαλη χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να μειωσω τη δουλεια του περσινου μου προπονητη.ο Τσοπανακος ξεκινησε μια ομαδα απο το μηδεν,την ανεβασε δυο κατηγοριες αλλα η ομαδα δεν ηταν ετοιμη για την α'εσκα και μαλιστα τοσο ετοιμη ωστε να εχει με το τελος σχεδον του πρωτου γυρου την τεταρτη θεση.οπως ειπες πιτσιρικια ειμαστε ολες και αν δεν ειχε κανει τοσο καλη δουλεια ο τωρινος προπονητης θα παλευαμε για την παραμονη μας στις τελευταιες θεσεις.Επισης ειναι 100% αδικο και για τον Παπαμικρουλη που ηταν περυσι προπονητης των νεανιδων και coachαρισε ολες τις μικρες της ομαδας.εκανε και αυτος δουλεια.το αναφερω γιατι η σιωπη μου ειναι σαν να συμφωνω μαζι σου κατι που δεν ισχυει.ο Τσοπανακος ειναι υπευθυνος για την μεχρι τωρα καλη πορεια μας αλλα οχι ο μονος υπευθυνος.Και πιστευω πως και ο ιδιος συμφωνει με αυτο.καλη συνεχεια...
Kataharoaimo πιστεύω πως ή δε διαβάζεις καλά ή δε θες!Μίλησα για το ποιος έβαλε τις βάσεις και όχι ποιος βρήκε έτοιμη μαγια κοριτσιών να δουλέψει.Ο κύριος Τζαμάλης πάει περίφημα αλλά είναι νωρίς να κριθεί!Οσο για τον περισινό coach των νεανίδων επειδή τυγχάνει να γνωρίζω δε θα πάρω θέση για καλό όλων.Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός........εκ του ευεργετιθέντος!
katharoaimo
Dec 15 2007, 21:29
[quote name='soouza' date='Dec 15 2007, 20:04 ' post='140531'] Kataharoaimo πιστεύω πως ή δε διαβάζεις καλά ή δε θες!Μίλησα για το ποιος έβαλε τις βάσεις και όχι ποιος βρήκε έτοιμη μαγια κοριτσιών να δουλέψει.Ο κύριος Τζαμάλης πάει περίφημα αλλά είναι νωρίς να κριθεί!Οσο για τον περισινό coach των νεανίδων επειδή τυγχάνει να γνωρίζω δε θα πάρω θέση για καλό όλων.Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός........εκ του ευεργετιθέντος! [/quote
διαβαζω πολυ καλα.πιστεψε με.και απαντησα ακριβως σε αυτο που ειπες.το οτι διαφωνουμε δεν σημαινει οτι δεν καταλαβα τι ειπες.ειπα τη γνωμη μου.απο κει και περα δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε.
soouza
Dec 15 2007, 22:39
Δε θα ήθελα να δώσω συνέχεια.κatharoaimo,φαντάζομαι ποια είσαι και πιθανών ξέρεις κι εσύ οπότε μπορεί και αύριο να τα πουμε live.Πάντως μίλησα για παρελθόν και τη συμβολή του tsops και ότι ειναι νωρις να κριθεί ο νέος coach.Το τελειώνω κάπου εδώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.