Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
morfi
Οι μπακς εχουν πολυ καλο υλικο και πανω απ'ολα παιζουν σαν ομαδα... στα πρωτα παιχνιδια της σεζον ειναι πολυ καλοι και ο πρωτος γυρος των πλειοφ τουλαχιστον για εμενα δεν ειναι αρκετος...
Τελικα ισως να ηταν καλη και για τις δυο μαδες η ανταλλαγη βιλλανουεβα - φορντ... και την αποδοκιμαζα οταν εγινε... cool.gif
dizzy_fingers
Πολύ φρέσκια ομάδα, μπράβο της που πηγαίνει καλά...αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα ειδικά με τέτοιους αντίπαλους στην περιφέρειά της.

Όντως, καλός ο Βιλανουέβα, που μαζί με τον Μπόγκατ (παίζει καλά, δε μπορείς να πεις) μπορούν να δώσουν αρκετή βοήθεια στον Ρεντ.

Για τους ευρωπαίους φίλους μας, μόνο, ο Ιλιάσοβα παρότι είναι νωρίς ακόμη, δεν έχει δείξει τίποτα.
Pierce
πηγε ο ιλιασοβα στο nba? πως μου διεφυγε...χμ. μα καλα ποσο χρονων ειναι?
dizzy_fingers
Χαζεύοντας τα ρόστερ τον βρήκα κι εγώ.
19 χρονών είναι.
Pierce
ο στερν δεν ειχε εφαρμοσει ενα νομο(μετα το ντραφτ του λεμπρον νομιζω) για να απαγορευει σε παιχτες κατω των 20 να γινονται ντραφτ? χολικ δωσε μας τα φωτα σου. biggrin.gif
NBAholic
Noμίζω ότι από φέτος (κι αν...) ισχύει αυτό. Ο ίδιος ο Στερν την προηγούμενη σεζόν δήλωνε σκόμη αμφιβολίες για το "νόμο" αυτό. Προσωπικά, ωστόσο, είμαι υπέρ της ωρίμανσης των παιχτών πριν φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο, μιας και το τελευταίο που θέλω να δω είναι το ΝΒΑ να μεταβάλλεται σε λίγκα με hip-hop teenagers που ξέρουν να καρφώνουν από τη σέντρα και δεν έχουν ιδέα περί των βασικών.
Pierce
σωστο το μετρο οχι μονο για μπασκετικους λογους αλλα και για κοινωνικοπολιτισμικους. τα σχολεια της αμερικης , η πλειοψηφια τουλαχιστον, δεν δινει την απαραιτητη παιδεια αρα τα πανεπιστημια τους οριμαζουν και σαν ανθρωπους. offtopic.gif αλλα σημαντικο
Alexmei
παιδιά 57 πόντους ο Redd;;; blink.gif ΟΥΑΟΥ! 25 πόντους στο 4ο 12λεπτο! w00t.gif
dizzy_fingers
...και η ομάδα του έχασε 40.gif.

113-111 και η Γιούτα συνεχίζει στους τρελούς ρυθμούς της.

Αντίθετα οι Μπακς, με ρεκόρ 2-5 έχουν κάνει κακή αρχή.
Θα στρώσουν, πιστεύω, στο μέλλον αλλά σε αυτήν την περιφέρεια, δεν έχουν καθόλου τύχη.
NBAholic
Οι 57 αυτοί πόντοι είναι ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Η ειρωνία είναι ότι ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ κατέχει τις επόμενες 15 καλύτερες επιδόσεις. Είναι σχεδόν αστεία η διαμόρφωση, δηλαδή.
Alexmei
ο Τζαμπάρ είχε μέχρι χτες την καλύτερη επίδοση (πόντους) με ......55
sarounas
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 12 2006, 11:33 AM) *
...και η ομάδα του έχασε 40.gif.

113-111 και η Γιούτα συνεχίζει στους τρελούς ρυθμούς της.

Αντίθετα οι Μπακς, με ρεκόρ 2-5 έχουν κάνει κακή αρχή.
Θα στρώσουν, πιστεύω, στο μέλλον αλλά σε αυτήν την περιφέρεια, δεν έχουν καθόλου τύχη.


Αν είδατε τις φάσεις, ο Ρεντ ισοφάρισε 111-111 7’’, στην συνέχεια δέχονται καλάθι και στην εκπνοή σουτάρει νέο τρίποντο και αστοχεί, ξενέρωμα δηλαδή!
dizzy_fingers
Ναι, τις είδα τις φάσεις...τραγική ειρωνεία, αλλά και τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος, ε biggrin.gif?
treathitch
Δυστυχώς για τους Μπακς, ο Βιγιανουέβα χάνει ένα μήνα. Κρίμα και είχε ξεκινήσει εκπληκτικά φέτος ο Τσάρλι..
morfi
Ο μορις γουιλλιαμς ειναι πραγματικα ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟΣ στα τελευταια παιχνιδια και μαλιστα εχει καταπληκτικα στατιστικα. 26.3π, 7.3ασ και 7.3ρ ! w00t.gif Εκτος απο αυτο περνει μαζι του και τους υπολοιπους ! Αν συνεχισει ετσι και παιζουν και οι αλλοι καλα οι μπακς θα εχουν πολυ καλυτερη τυχη απο οτι μεχρι τωρα.
Pierce
προμπλεμ.και μαλιστα τεραστιο προμπλεμ στο μιλγουοκι. τραυματιστηκε ο ρεντ στο γονατο και θα ειναι εξω για 6 εβδομαδες....
NBAholic
Η φετινή σεζόν γενικώς σημαδεύεται από απουσία αστεριών ομάδων. Ιδίως στην Ανατολή, κάτι τετοιο, αν και σπανιότερο φαινόμενο απ'ότι στη Δύση, κάθε άλλο παρά ωθεί τις ομάδες και τον κόσμο...
jjc
30 ποντακια-6 ριμπ-4 ασσιστ στο πρωτο του παιχνιδι στο μιλγουοκι ο κοντος 19.gif
drakonikolis
Κάντε τον BOykins All-Star ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! w00t.gif w00t.gif 77.gif smiley.gif
Zmac
Πιστεύω οτι η ομαδα χρειαζεται επειγοντως σμολ φοργουορντ.Καποιος παικτης σαν τον Τζεφρις των Knicks θα ηταν ιδανικος για τη θεση.
kostasvc15
Andrew Bogut of the Milwaukee Bucks has been fined $25,000 for directing an obscene gesture toward fans, it was announced today by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.
The incident occurred with 49.6 seconds remaining in the fourth period of the Bucks 108-93 loss to the Toronto Raptors on Monday, Mar. 12 at Bradley Center in Milwaukee, WI.

nba.com
Van_prentzi
Δε ξέρω.... οσα χρόνια παρακολουθώ αυτην την ομάδα, εχω καταλήξει οτι η διοίκηση δε το κατέχει το άθλημα....
Μα καλα, έκανε pick στο Νο1 τον Bogut??
Aυτός είναι σαν όρθιο κούτσουρο....δεν έπαιρνε καλύτερα τον Γλυνιαδάκη? laugh.gif
Τα παραλέω τώρα το ξέρω...αλλα οταν θυμάμαι οτι τελευταίο Νο1 για τους Bucks ήταν ο "Big Dog"
βγαίνω απο τα ρούχα μου....
Μετά πάνε και κάνουν pick τον Dirk Nowitzki και τον στέλνουν στο Dallas και πέρνουν τον Gary Trent του Πανελληνίου!!!!! hammer.gif
Αυτή η κίνηση σαν να σφραγισε τη μοίρα τους....γιατι με Cassell,Allen,Robinson & Dirk απο το 1998 κ μετά δε θα έπαιρνε άλλος προτάθλημα....
Σαν να μην έφτανε αυτό διαλύουν κ την καλύτερη περιφέρεια στο ΝΒΑ
(Μη θυμηθώ το trade Robinson για Kucoc....)
Και τελικά τους έμεινε μόνο ο Redd που ούτε αυτοί πιστεύανε οτι θα είναι τέτοιο πολυβόλο...
Μαζι με τους Warriors ειναι η ομάδα με τις ποιο αποτυχημένες ανταλλαγές
Οπότε μια χαρά είναι εκει στον πάτο της Central....ας πρόσεχαν

knicks-sm.gif 4ever
NBAholic
Μια διόρθωση μόνο: Το Νοβίτσκι τον αντάλλαξαν αντί του Ρόμπερτ Τρέιλορ. Μάλλον σε μπέρδεψαν τα "Τρ" και η ίδια θέση που παίζουν.
Van_prentzi
Δίκιο έχεις!!!
Με αυτόν τον χοντρομπαλά τον"Tractor" τον αντάλλαξαν.
Πω πω, ακόμα χειρότερα κ από οτι τα θυμάμαι έγιναν στην πραγματικότητα
Keyser_Soze
Νομίζω ότι τις μεγαλύτερες πατάτες στις ανταλλαγές τις είχαν κάνει οι Μπουλς στη μετά-Τζόρνταν εποχή όταν και έδωσαν τους Μπραντ και Αρτέστ. Δεν θυμάμαι τις ακριβείς ανταλλαγές που έγιναν αλλά θεωρώ ότι έκαναν τρελά λάθη...
Van_prentzi
O Αrtest στους Chicago, απλα συμπλήρωνε την πεντάδα.
Μετά το trade στην Indiana άρχισε να εξελίσσεται σε star.
Oσο για τον Βrand, κάτι έπρεπε να κάνουν...η ομάδα δεν κέρδιζε,
βρισκόταν εκεί που είναι οι Bucks τώρα....
Τουλάχιστον φάνηκε από τις κινήσεις τους οτι είχαν σχέδιο
και δεν αντάλαζαν παίχτες απλά για να τους ανταλάξουν oπως κάναμε
μικροί με τις UPPER DECΚ κάρτες!!!!
Zmac
Contra.gr

Οι ελπίδες που έχουν οι Milwaukee Bucks να προλάβουν τα play off είναι ελάχιστες. Δεν συντρέχει συνεπώς λόγος να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι Andrew Bogut και Charlie Villanueva θα λείψουν από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος εξαιτίας τραυματισμών.

Ο Αυστραλός σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό πόδι και για πρώτη φορά στη διετή θητεία του στο ΝΒΑ θα χάσει παιχνίδι των "ελαφιών". Τουλάχιστον θα αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση. "Είχε φτάσει στο σημείο να πονά μετά από κάθε παιχνίδι", σχολίασε ο γενικός διευθυντής των Bucks, Larry Harris.

Για τον 23χρονο φόργουορντ, τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά. Θα περάσει μάλιστα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον δεξιό ώμο. Μάλιστα δεν έχει ακόμη καθοριστεί το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ.
Van_prentzi
QUOTE(Zmac @ Mar 12 2007, 02:15 PM) *
Πιστεύω οτι η ομαδα χρειαζεται επειγοντως σμολ φοργουορντ.Καποιος παικτης σαν τον Τζεφρις των Knicks θα ηταν ιδανικος για τη θεση.



Γιατί σου αρέσει αλήθεια ο Jeffries;Είμαι πολύ περίργος να μάθω!!!
morfi
Τραγικά τραγικοί μία από τις ομάδες που φέτος περιμένω μέγιστη βελτίωση. Δεν μπορούσαν να σουτάρουν, δεν μπορούσαν να παίξουν άμυνα, δεν μπορούσαν να πασάρουν. Αν καταφέρουν να κοντρολάρουν λίγο το δύσκολο πρόγραμα που ακολουθεί, είμαι σίγουρος πως θα βρουν το δρόμο τους αρκεί το τέλος του μήνα να μην τους βρει με μόνο δύο-τρεις νίκες (Φιλαδέλφεια, Σάρλοτ και Μέμφις). rolleyes.gif
morfi
Οκ, τελικά κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. Όχι βέβαια τόσο καλά όσο περίμενα πριν ξεκινήσει η σεζόν αλλά όχι και τόσο άσχημα όσο μου φάνηκε στις αρχές αυτής.
Μόλις ξεκίνησε 5ήμερη εκδρομή στη gangsta West coast ( cool.gif ) ενώ ακολουθούν ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια με Ορλάντο εντός και Βοστόνη εκτός.
- Πρώτο δείγμα (@ Κλίπερς) θετικό. Σήμερα (@ Γκόλντεν Στέιτ) δεν περιμένω πολλά αφού δύσκολα θα συναγωνιστούν μία ομάδα όπως οι Γουόριορς ενώ περιμένω νίκες απέναντι σε Σιάτλ και (έστω και δύσκολα) Πόρτλαντ (με την προυπόθεση ο Μορίς Γουίλλιαμς να μην σκοράρει όπως σήμερα).
morfi
QUOTE(morfi @ Dec 5 2007, 16:14 ) *
Σήμερα (@ Γκόλντεν Στέιτ) δεν περιμένω πολλά αφού δύσκολα θα συναγωνιστούν μία ομάδα όπως οι Γουόριορς

I was right. Ok, τριάντα πόντοι είναι πολλοί αλλά αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων. Οι Γουόριορς ήταν επιθετικά εξαιρετικοί και εύστοχοι μέχρι αηδίας ( rolleyes.gif ) ενώ οι Μπακς τα είχαν χάσει, πράγματα δηλαδή που τα έχουμε δει και θα τα δούμε αρκετές φορές.
Αναμένω τα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια των Μπακς (αναφέρω πιο πάνω).
morfi
QUOTE(morfi @ Dec 5 2007, 16:14 ) *
ενώ περιμένω νίκες απέναντι σε Σιάτλ και (έστω και δύσκολα) Πόρτλαντ.

"έστω και δύσκολα", έχασαν. smile.gif
Περίμενα λίγο μπας και φανεί κάπου βελτίωση αλλά από αυτό που δείχνουν μέχρι τώρα οι Μπακς, δεν πρόκειται ποτέ (οκ, φέτος) να κερδίσουν αν δεν αποκτήσουν νοοτροπία νικητή και μάλλον θα κάνουν άλλες δύο ήττες με Ορλάντο (εντός) και Βοστόνη (εκτός).
Ελπίζω να βρω το χρόνο να κάνω κάποια σχόλια για την ομάδα και τους παίκτες ξεχωριστά.
Pierce
για τον ρεντ ως παιχτη και για τον ρεντ ως...ομαδα. tongue.gif
δεν βλεπω φως, περα απο αυτον εδω περα. Αντε και τον mason αλλα αυτος ειναι μια του υψους 28 του βαθους....
captain charisma
o redd ισως πρεπει να γινει ανταλαγη και να παιξει σε ομαδα τιτλου αλλιως δν κανει τιποτα στο μιζερο μιλγουοκι ο γι ακομα εξω απο τα νερα του ειναι ο μπογουτ δν βλεπω να εξελισεται σε κατι καλυτερο παραμενει στασιμος για τους αλλους ας μη το σχολιασω...θα ηθελα οι νταλας να δωσουν ανταλαγη τον τερι και ακομα ενα παιχτη για το ρεντ.... icon_drunk.gif λεμε τωρα
morfi
Βλέπω δεν σέβεστε τον, έναν από τους καλύτερους PG, Μορίς Γουίλλιαμς rolleyes.gif. Τέλος πάντων, όπως είπα θα ακολουθήσει ομαδικός και ατομικός σχολιασμός. Tώρα το πότε, είναι άλλη συζήτηση. laugh.gif
sarounas
Μορφή εκπνέει η προθεσμία σου για το Μιλγουόκι tongue.gif
να δεις τι θυμήθηκα ότι γράφαμε προ διετίας icon_drunk.gif
morfi
QUOTE(sarounas @ Dec 11 2007, 21:58 ) *
Μορφή εκπνέει η προθεσμία σου για το Μιλγουόκι tongue.gif
να δεις τι θυμήθηκα ότι γράφαμε προ διετίας icon_drunk.gif

χε, μόλις με έκανες να το θυμηθώ και εγώ laugh.gif . Πάντως, συνεχίζω να το πιστεύω και παίρνω θάρρος από ένα παρόμοιο σχόλιο που είχα κάνει κάποτε για τους Κλίπερς (εκτός φόρουμ, τότε δεν υπήρχε ! ). Φυσικά έπεσα 2 με 3 χρόνια έξω αφού περίμενα να γίνουν υπολογίσημη δύναμη μέχρι το 2003-το πολύ 2004, αλλά ποιός ξέρει, μπορεί να γίνει το ίδιο και με τους Μπακς ! cool.gif
morfi
Αν συνεχιστεί θα πιστέψω ότι υπάρχει κατάρα rolleyes.gif. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα αποδώσω σε αυτή, τη κακή πορεία της ομάδας.
Gravedigger
Χθες ο Ramon Sessions,rookie των Bucks μοίρασε 24 assists τις οποίες συνόδευσε με 20 pts και 8 rbs.Δεν ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται αυτή η επίδοση μεταξύ rookie (όλων των εποχών) αλλά είναι αξιοπρόσεκτη!
morfi
QUOTE(Gravedigger @ Apr 15 2008, 15:58 ) *
Χθες ο Ramon Sessions,rookie των Bucks μοίρασε 24 assists τις οποίες συνόδευσε με 20 pts και 8 rbs.Δεν ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται αυτή η επίδοση μεταξύ rookie (όλων των εποχών) αλλά είναι αξιοπρόσεκτη!

Παραλίγο να πιάσει κορυφή. Το ρεκόρ για ρούκι είναι 25 ασσίστ και έχει επιτευχθεί δύο φορές. Πάντως αξιοθαύμαστο είναι πως και οι δύο και ο παίκτης των Μπακς (που μάλλον δεν θα κάνει τίποτα το συγκλονιστικό στη καριέρα του) και ο παρακάτω στο κουίζ, δεν έκαναν μεγάλη καριέρα (με καλύτερο για μένα τον άνθρωπο που είναι η απάντηση στο κουίζ).

Quiz: Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ρούκι μοίρασε 20+ ασσίστ;
Alexmei
QUOTE(morfi @ Apr 15 2008, 14:06 ) *
Παραλίγο να πιάσει κορυφή. Το ρεκόρ για ρούκι είναι 25 ασσίστ και έχει επιτευχθεί δύο φορές. Πάντως αξιοθαύμαστο είναι πως και οι δύο και ο παίκτης των Μπακς (που μάλλον δεν θα κάνει τίποτα το συγκλονιστικό στη καριέρα του) και ο παρακάτω στο κουίζ, δεν έκαναν μεγάλη καριέρα (με καλύτερο για μένα τον άνθρωπο που είναι η απάντηση στο κουίζ).

Quiz: Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ρούκι μοίρασε 20+ ασσίστ;



χτες;
morfi
QUOTE(Alexmei @ Apr 15 2008, 16:18 ) *
χτες;

laugh.gif χε, θα μπορούσε να ήταν σωστή απάντηση αλλά εννοούσα πριν από το χτεσινό.
Alexmei
το ξέρω βρε πλάκα κάνω, μου φένεται πως πριν από αυτό ήταν ο Nate McMillan των Sonics το '87
Δεν θυμάμαι αν πέρασε άλλος τις 20 πιο μετά... sad.gif
Alexmei
QUOTE(pierce21 @ Apr 15 2008, 13:29 ) *
Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς: 135-151
Μιλγουόκι Μπακς: Μέισον 17, Βιλανουέβα 22, Μπόγκατ 25, Ρεντ 22, Σέσιονς 20, Γκάτζουριτς, Άιβι 2, Σίμονς 16, Ράφιν 2, Στόρεϊ 7, Βόσκχουλ 2.

Σικαγο Μπουλς: Ντενγκ 32, Τόμας 12, Νοά 15, Χιουζ 13, Χάινριχ 3, Σεφολόσα 6, Νοτσιόνι 10, Ντουχόν 22, Γκρέι 9, Γκόρντον 29, Νίκολς, Μπράουν.


όταν είδα το σκορ νόμισα ότι θα είχε τουλάχιστον 2 παρατάσεις. Κι όμως λογικά δεν θα υπήρχε άμυνα για να βγει ένα τέτοιο σκορ που οι μεν Μπουλς έχουν 7 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων και οι δε Μπακς 6 παίχτες με διψήφιο.... ohmy.gif
Rondo
Ο Σκοτ Σκάιλς θα είναι προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς από την επόμενη περίοδο αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Λάρι Κριστκόβιακ. Ο πρώην τεχνικός των Σικάγο Μπουλς, που υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ ως παίκτης και προπονητής, ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς, ωστόσο τα «ελάφια» πρόλαβαν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Σκάιλς είχε αναλάβει τους Μπουλς το Νοέμβριο του 2003 και απολύθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 2007 αφήνοντας τους «ταύρους» με απολογισμό 165 νίκες και 172 ήττες σε τεσσερισήμισι σεζόν. Οι Μπακς τελείωσαν τη φετινή περίοδο με ρεκόρ 26-56 έχοντας περισσότερες ήττες από ό,τι νίκες για τέταρτη συνεχή χρονιά.

πηγή sport-fm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.