Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Boom Dizzle
Παει κι αυτο το ματς......3 νικες λοιπον.......
Θα τις κανουμε ρε π#υστ% μου!Αρχης γενομενης με Μπαρτσα.....
Γιατι αυτη η Μπαρτσα μια ακρως τυχερη ομαδα ειναι,εκτος δεν μπορει(Εδω την κερδισε η Παρτιζαν εμεις δεν μπορουμε???Μην τρελαθουμε!)ΕΔΩ θα την κερδισουμε αρκει να γινει Sold out!

lightday
QUOTE(kounari @ Feb 12 2010, 00:27 ) *
το σημερινο ματς ηταν πιστευω μια απαντηση σ αυτους που τις προηγουμενες μερες μας ειχαν φαει τα αυτια με τους λουζερ της μπαρτσελονα, το ποσο θα χεστουν απανω τους μολις δουν τα δυσκολα, τη μεγαλη καρδια του παναθηναικου και παει λεγοντας rolleyes.gif

ολοκληρωτικη επικρατηση της ομαδας που απο περυσι παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη και δεν πηρε το ευρωπαικο λογω του...βορεαδη

παλι καλα που χαλαρωσαν στο τελος δηλαδη

bball.gif

Μάλλον ο Σίσκα ήταν αλλά δεν θυμάσε καλά γιατί το περισινό φ4 κάπου το έχεις απωθήσει στην μνήμη σου.
Κάθε τραυματική εμπειρία έτσι αντιμετωπίζεται έχω ακούσει.
kounari
QUOTE(lightday @ Feb 12 2010, 00:35 ) *
Μάλλον ο Σίσκα ήταν αλλά δεν θυμάσε καλά γιατί το περισινό φ4 κάπου το έχεις απωθήσει στην μνήμη σου.
Κάθε τραυματική εμπειρία έτσι αντιμετωπίζεται έχω ακούσει.

δεν πειραζει θα θυμαμαι το φετινο smiley.gif
lightday
QUOTE(kounari @ Feb 12 2010, 00:36 ) *
δεν πειραζει θα θυμαμαι το φετινο smiley.gif

Το οποίο είναι ποιο ? OK το κόβω εδω . Καλή η καζούρα αλλά με προυποθέσεις . Ξαφνικά πετάγεσαι και λές για διαιτησία , συν το απαξιωτικο για την ήττα. Χαλαρώσε και μάθε να κάνει ς τουλάχιστο έξυπνη πλάκα .
giannis_
QUOTE(kounari @ Feb 12 2010, 00:27 ) *
το σημερινο ματς ηταν πιστευω μια απαντηση σ αυτους που τις προηγουμενες μερες μας ειχαν φαει τα αυτια με τους λουζερ της μπαρτσελονα, το ποσο θα χεστουν απανω τους μολις δουν τα δυσκολα, τη μεγαλη καρδια του παναθηναικου και παει λεγοντας rolleyes.gif

ολοκληρωτικη επικρατηση της ομαδας που απο περυσι παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη και δεν πηρε το ευρωπαικο λογω του...βορεαδη

bball.gif

ειναι η γνωστη κλικα,γιαννακοπουλων-βορεαδη-μεσινα-σισκα(μην το ξεχναμε κ αυτο επιτηδες εχασε το τριποντο περσι ο ατιμος για να νικησουμε
.ρε φιλε εχεις ομαδαρα κατσε καμαρωσε,απολαυσε την κ μην βγαζεις κομπλεξ,γτ μονο αυτο βγαινει απο το ποστ σου.οχι τπτ αλλο αλλα "παιρνεις στο λαιμο σου" και τους υπολοιπους οπαδους της ομαδας σου
paodynasty
QUOTE(wagner love @ Feb 11 2010, 23:18 ) *
Ας είχα την ομάδα σας και φυσικά θα ήμουν πολύ προσεκτικός σε ό,τι θα έλεγα. Αν είναι δυνατόν. Ηρεμίστε, καταλάβετε πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Είστε το λιγότερο αχάριστοι!

Αφού απ΄ότι φαίνεται οι φίλαθλοι του Παο ξέρουν μόνο από μπάλα blove.gif ,
ας ακούσουμε και λίγο τους αρειανούς που είναι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έλεος μ'αυτή τη γκρίνια
apkat
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 12 2010, 00:34 ) *
Παει κι αυτο το ματς......3 νικες λοιπον.......
Θα τις κανουμε ρε π#υστ% μου!Αρχης γενομενης με Μπαρτσα.....
Γιατι αυτη η Μπαρτσα μια ακρως τυχερη ομαδα ειναι,εκτος δεν μπορει(Εδω την κερδισε η Παρτιζαν εμεις δεν μπορουμε???Μην τρελαθουμε!)ΕΔΩ θα την κερδισουμε αρκει να γινει Sold out!

Γκουχ γκουχ..Ηρεμια που εγινε η Μπαρτσα μια ακρως τυχερη ομαδα που δεν νικαει εξω..+20 κοντα μεσα στην Σιενα εκανε και η μονη της ηττα φετος εκτος ειναι με την Παρτιζαν..
kounari
QUOTE(lightday @ Feb 12 2010, 00:37 ) *
Το οποίο είναι πιο ?

αυτο που εσυ θα το δεις απο την τηλεοραση smiley.gif
voreadis7
O Ζέλικο Ομπραντοβιτς πρέπει να καταλάβει οτι είναι προπονητής του *5 Πρωταθλητή Ευρώπης.. Είναι θλιβερό το θέαμα καθε φορά που νομίζει οτι αδικείται να κάνει σαν 3χρονο που του έκλεψαν το γλυφιντζούρι.
AZ1980
QUOTE(kounari @ Feb 11 2010, 22:27 ) *

bball.gif

Χμμμ... Έχεις άδικο! Ο "λούζερ" θα έβγαινε από μέσα τους αν πιέζονταν, και δυστυχώς ο ΠΑΟ σήμερα, αν και σε μικρά διαστήματα κατάφερε να βγάλει πάθος και ένταση στο παρκέ, δεν κατάφερε να τους πιέσει.

Όταν τους "στρίμωξε" η Παρτιζάν έχτισαν νέο κλειστό στο Βελιγράδι από τα ...τούβλα!

Συνεπώς καμιά απάντηση δεν πήραμε, όλοι ξέραμε και είχαμε γράψει πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και πόσο καλή ομάδα είναι η Μπάρτσα και πόσο καλά θα έπρεπε να παίξουμε για να τους κερδίσουμε.

Και όλοι ξέραμε (και εξακολουθούμε να γνωρίζουμε) πόσο ...μικρό καλάθι πρέπει κάποιος φαν του ευρωπαικού μπάσκετ να κρατά όταν ακούει Μπαρτσελόνα smile.gif

Μη βιάζεσαι λοιπόν, συνιστώ ψυχραιμία! wink.gif

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση σήμερα, και δεν είμαστε και άυτή τη στιγμή στο επίπεδό τους από ταχύτητα, οι περισσότεροι γκαρντς συνέρχονται από τραυματισμούς. Πολύ καλύτερη η Μπάρτσα, δίκαια νίκη (φυσικά και η διαιτησία ήταν υπέρ τους 100%, αλλά θα ήμουν ...Τσίλντρες αν ασχολιόμουν με κάτι τέτοιο από τη στιγμή που η ομάδα μου έπαιξε εμφανώς χειρότερα απ' την αντίπαλό της smile.gif)

Δεν έχει χαθεί τίποτα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση σε κρίσιμη καμπή, αλλά αποδείχτηκε πως δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να βγάλουμε τόσο καλό παιχνίδι όσο απαιτείτο από τις περιστάσεις, αλλά και από την φανταστική ευστοχία της Μπάρτσα.

Eλπίζω και σε επανένταξη του Σάρας, από την αρχή της χρονιάς κραυγάζουμε πως η ομάδα είναι μια κλάση κάτω χωρίς αυτόν να "ξεκλειδώνει" όταν οι άλλοι "κολλάνε". Έστω για 5, 10 λεπτά.

bball.gif
Razorblade Fish
Ρε παιδια νομιζω Περπερογλου και Τεπιτς ειναι διαφορετικες περιπτωσεις...Ο Περπε φυσικα και δεν ειναι για βασικο τριαρι στον Παναθηναικο,αλλα ειναι Ελληνας,εχει δειξει πολλες φορες τη χρησιμοτητα του και γενικοτερα ειναι αξιομαχος...Ειπαμε,δεν ειναι για 30 λεπτα,αλλα μια χαρα θεση εχει στον Παναθηναικο.Πολυτιμο γραναζι.Ο Τεπιτς απο την αλλη ποτε δεν μου αρεσε,πιανει θεση ξενου και κατα τη γνωμη μου ειναι ανεπαρκεστατος για αυτο το επιπεδο.Η φιγουρα του ειναι τελειως αντιμπασκετικη,ενω και στην αμυνα που υποτιθεται ηρθε ως εξολοθρευτης και αποτελει τη σπεσιαλιτε του,τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους...
xristos_metal
ΤΙμητικη ηττα για τον Παο. Εγω περιμενα να φαει 25 αλλα το εσωσε στο ημιχρονο που αντι για 20 το πηγε στους 9.Θεωρητικα υπαρχει η πιθανοτητα να περασει ο Παο αν κανει 3 νικες, αλλα με βαση την εικονα που δειχνει ειναι αδυνατο. Οτι και να λεμε παντως για πιθανοτητες μιλαμε για τον πρωταθλητη ευρωπης, δε μπορει να παρουσιαζει τετοια απελπιστικη εικονα. Με 4 εντος εδρας ματς ολα στρωμενα μπρος του δειχνει τετοιο προσωπο. Ενταξει ξεφτιλα.
AZ1980
QUOTE(giannis_ @ Feb 11 2010, 22:32 ) *
ο μαικ ειναι ψυχαρα,τελος δεν υπαρχει αυτος ο ανθρωπος τρελα ρισπεκτ 77.gif 77.gif

ΘΕΟΣ!!!

Και μπράβο σε όλους για την προσπάθεια!

bball.gif

il postino
QUOTE(kounari @ Feb 12 2010, 00:39 ) *

αναμεσα απο δυο τιλους (κυπελλο-πρωταθλημα) smiley.gif η ομαδα θα χρειαζεται ξεκουραση , οποτε θα βρουμε χρονο να αραξουμε και λιγο!!!!
AZ1980
QUOTE(kounari @ Feb 11 2010, 22:39 ) *

Είσαι σιγουρος πως "σε παίρνει" να κάνεις τέτοιου είδους "καζούρα" σε φίλους του μπασκετικού ΠΑΟ? Αποκλείεται να το πιστεύεις αυτό... Εκτός αν δεν είχες ποτέ στη διάθεσή σου ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο biggrin.gif

bball.gif
Boom Dizzle
QUOTE(apkat @ Feb 12 2010, 00:38 ) *
Γκουχ γκουχ..Ηρεμια που εγινε η Μπαρτσα μια ακρως τυχερη ομαδα που δεν νικαει εξω..+20 κοντα μεσα στην Σιενα εκανε και η μονη της ηττα φετος εκτος ειναι με την Παρτιζαν..

Φιλε apkat σεβαστη η αποψη σου!Αλλα εγω το εννοω με την εννοια οτι ειναι ακρως τυχερη στην εδρα τους!Δεν μπορει να τα βαζουν ολα εκει μεσα!Τετοια τυχη πια?????Εδω ολοι κοπαναγαν τριποντα και σουτ απο παντου!Δεν θυμαμαι το Ντονγκ να βαζει με ανεση τοσα σουτ....ενα ορθιο ξοανο τυπου Εζε θυμαμαι που επεζε μεσα στο καλαθι της Μαλαγα.....Τεσπα!
duncan21
Παιδια ηρεμηστε λιγο.Πανω κατω αναμενονη ηταν η σημερινη ηττα.Καποια στιγμη ο Παο θα ρολαρει.Το θεμα ειναι να το κανει γρηγορα γιατι οι επομενες 20-25 μερες ειναι κατι παραπανω απο καθοριστικες και ειναι πιθανο να βρισκεται εκτος δυο στοχων απο τον Φλεβαρη.Μου φαινεται οτι αυτη τη στιγμη στον Παο κυριαρχει μια νωχελικοτητα,ελλεψη ενεργειας και αυτοσυγκεντρωσης.Φαινεται απο τα πολλα αβιαστα λαθη κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων.Στην επιθεση αν δεν βγουν τα πικ εν ρολ δεν υπαρχει β πλανο με συνεπεια να κολλαει η μπαλα στα χερια των γκαρντ.Λογικα θα βρει λυσεις ο Ζοτς.
nicolicius
Απλά δεν γίνεται κάθε χρονιά η ομάδα να σέρνεται και στο τέλος να περιμένουμε να ξυπνήσει...

Στο 3 έχουμε 2 μονοκόμματους παίκτες χωρίς τρίπλα αργούς. Ειδικά αυτόν τον Τέπιτς απορώ τι του βρήκε ο Ζότς!

Μπατίστ απλά respect!

Ginobili
Μην περιμένετε τίποτα άλλο για φέτος στην Ευρώπη...και μην ελπίζετε σε τίποτα.
Καλύτερα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μόνο την Ελλάδα....να δούμε πως θα βελτιωθούμε,πως θα εγκλιματίσουμε τον Χάισλιπ...και πως θα συνέλθει και ο Γιασικεβίτσιους...μπας και καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Για Ευρωλίγκα...του χρόνου πάλι πάμε για το 6ο,δεν χάθηκε ο κόσμος.Όποιος θέλει ας το πάρει φέτος.....εκτός από την ΤΣΣΚΑ και την Ρεάλ... 69.gif
(Τους εβραίους δεν τους υπολογίζω καν για φέτος.... smiley.gif )
Air Kef
Lightday και kounari ηρεμίστε λίγο, γενικώς όποιος δεν αντέχει πλάκα ας μην μπει απόψε κι όποιος έχει όρεξη για ειρωνίες κτλ. καλό είναι να απουσιάσει.

Θέλω να γράψω και μπασκετικό ποστ, αλλά γίνεται χαμός και, δυστυχώς, κάποιος πρέπει να σας προσέχει κάποιος.
Boom Dizzle
QUOTE(duncan21 @ Feb 12 2010, 00:47 ) *
Παιδια ηρεμηστε λιγο.Πανω κατω αναμενονη ηταν η σημερινη ηττα.Καποια στιγμη ο Παο θα ρολαρει.Το θεμα ειναι να το κανει γρηγορα γιατι οι επομενες 20-25 μερες ειναι κατι παραπανω απο καθοριστικες και ειναι πιθανο να βρισκεται εκτος δυο στοχων απο τον Φλεβαρη.Μου φαινεται οτι αυτη τη στιγμη στον Παο κυριαρχει μια νωχελικοτητα,ελλεψη ενεργειας και αυτοσυγκεντρωσης.Φαινεται απο τα πολλα αβιαστα λαθη κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων.Στην επιθεση αν δεν βγουν τα πικ εν ρολ δεν υπαρχει β πλανο με συνεπεια να κολλαει η μπαλα στα χερια των γκαρντ.Λογικα θα βρει λυσεις ο Ζοτς.

Τι να το κανω φιλε μου οταν η ομαδα ρολλαρει να εχει βγει εκτος 2 στοχων?????Αυτο που προσωπικα εγω βλεπω ειναι
μια ομαδα πολυ διστακτικη,σαν οι παιχτες να εχουν ξεχασει οτι ειμαστε πρωταθλητες Ευρωπης.....

ΥΓ:Κατι ασχετο:Η ομαδα του 2008 ηταν πιο αξιοπρεπης απο τη φετινη ομαδα αναμφιβολα!Τοτε πληρωσαμε τη αργη προσαρμογη του Σαρας!
apkat
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 12 2010, 00:45 ) *
Φιλε apkat σεβαστη η αποψη σου!Αλλα εγω το εννοω με την εννοια οτι ειναι ακρως τυχερη στην εδρα τους!Δεν μπορει να τα βαζουν ολα εκει μεσα!Τετοια τυχη πια?????Εδω ολοι κοπαναγαν τριποντα και σουτ απο παντου!Δεν θυμαμαι το Ντονγκ να βαζει με ανεση τοσα σουτ....ενα ορθιο ξοανο τυπου Εζε θυμαμαι που επεζε μεσα στο καλαθι της Μαλαγα.....Τεσπα!

Ε προφανως δεν ειναι θεμα τυχης γιατι το κανουν με ολους..Τυχερος μπορει να σαι 1-2 φορες..Μια ολοκληρη σεζον δεν ειναι θεμα τυχης..Ειναι θεμα ικανοτητας..Και η Μπαρτσελονα ειναι παρα παρα πολυ καλη ομαδα..Ισως η καλυτερη φετος..να δουμε αν θα αντεξει μεχρι το τελος γιατι γεγονος ειναι οτι με αυτην την ομαδα εχουμε δει πολλα..

Οσο για τον Ντονγκ προφανως δεν τον εχεις παρακολουθησει αρκετα ειδικα φετος..Το παιδι κανει πολυ καλη χρονια σε μια ομαδα γεματη με καλους ψηλους..Δες οτι δεν ειναι το μονο το σημερινο ματς που εκανε καλο παιχνιδι..Και επισης σημερα τα προφανη εκανε με βαση το τι του εδωσε ο παο.
AZ1980
QUOTE(apkat @ Feb 11 2010, 22:53 ) *
Ε προφανως δεν ειναι θεμα τυχης γιατι το κανουν με ολους..Τυχερος μπορει να σαι 1-2 φορες..Μια ολοκληρη σεζον δεν ειναι θεμα τυχης..Ειναι θεμα ικανοτητας..Και η Μπαρτσελονα ειναι παρα παρα πολυ καλη ομαδα..Ισως η καλυτερη φετος..να δουμε αν θα αντεξει μεχρι το τελος γιατι γεγονος ειναι οτι με αυτην την ομαδα εχουμε δει πολλα..

Οσο για τον Ντονγκ προφανως δεν τον εχεις παρακολουθησει αρκετα ειδικα φετος..Το παιδι κανει πολυ καλη χρονια σε μια ομαδα γεματη με καλους ψηλους..Δες οτι δεν ειναι το μονο το σημερινο ματς που εκανε καλο παιχνιδι..Και επισης σημερα τα προφανη εκανε με βαση το τι του εδωσε ο παο.

+1

bball.gif
AirNick
[quote name='AZ1980' date='Feb 12 2010, 00:42 ' post='384316']
ΘΕΟΣ!!!

Και μπράβο σε όλους για την προσπάθεια!

Ποιά Προσπάθεια; Μπράβο σε όλους;... Μάλλον θα εννοείς την προσπάθεια των παικτών τότε που χαλάρωσε η Μπαρτσελόνα. Α! και κάτι άλλο.Νύξεις για διαιτησία . Δεν είδα καμιά τραβηγμένη από τα μαλλιά που να καθόρισε τον αγώνα. Δηλαδή στο ΟΑΚΑ οι διαιτήτες δεν θα παίξουν τον Παναθηναικό 100%;
Paris87
Δεν ειχαμε καθολου νευρο...οι παιχτες επρεπε να μπουν να τους φανε ζωντανους. Παρα πολυ καλη η αμυνα της Μπαρτσα και τιποτα ιδιαιτερο ετσι οπως την ειδα η επιθεση της.
Οταν παιζαμε με παθος και την μπαλα κλεβαμε και ξεμπλοκαραμε στην επιθεση αλλα αυτο το καναν 2-3 φορες και ετσι δεν γινεται...τα λεμε στο Οακα
(Ο Χεισλιπ τωρα ηρθε στην ομαδα τι να κανει)
(Ο Στραταρος ουδεν σχολιον!)
(Τεπιτς??? Μηπως Βελιτσκοβιτς ε ΑΖ? rolleyes.gif )
Αυτα bball.gif
Boom Dizzle
QUOTE(apkat @ Feb 12 2010, 00:53 ) *

Eδω εχεις απολυτο δικιο....Γενικα λογω μαθηματων δεν παρακολουθω πολυ φετος....Παντως αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε
ο Ντονγκ εχει βελτιωθει πολυ!
lightday
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 12 2010, 00:51 ) *
Αυτο που προσωπικα εγω βλεπω ειναι
μια ομαδα πολυ διστακτικη,σαν οι παιχτες να εχουν ξεχασει οτι ειμαστε πρωταθλητες Ευρωπης.....

Δυστυχώς διακρίνεται ο φόβος που οδηγεί στην θολούρα και στην εντύπωση πως πάντα είμαστε 1,5 ταχύτητα κάτω καθώς και στο χτίσιμο οικοδομών.
Αυτοί που έχουν κρύο αίμα για αυτή την περίοδο δυστυχώς μετρούνται στα δάκτυλα ενός ανάπηρου μονόχερα (1 άντε 2). Πλέον το τί μέλη γενέσθε πάει για το κύπελο. Αν χαθεί μάλλον για φέτος είναι προτιμότερο να αφιερώσουμε την σεζόν για να εγκλιματιστούν περισσότερο οι καινούργιοι παίχτες
il postino
καποιοι φιλοι δεν εχουν καταλαβει κατι παρα πολυ απλο και ξεκινανε την κριτικη πανω σε καποια παιδια αδικα.

απο τη στιγμη που η ομαδα δεν ειναι σε καλη κατασταση δε μπορουν αυτοματα να φανουν αποδοτικοι παικτες οπως οι περπε και τεπιτς , αφου γι αυτους γραφονται πολλα.

τα 2 παιδια αυτα δεν ειναι παικτες που θα παρουν αυτον τον παο απο το χερι ,σε αυτη την ηλικια , και θα τον ξαναβγαλουν στην επιφανεια! για να αποδωσουν πρεπει πρωτα η ομαδα να ρολαρει σωστα και να αποδιδει αναλογα , σε πρωτη φαση , με την ποιοτητα των πρωτοκλασατων παικτων της.

εδω δε μπορουν να αποδωσουν , για πολλους λογους , παικτες οπως οπως ο σπαν , ο δδ , ο μπατιστ , ο πεκο και περιμενουν καποιοι κατι αξιολογο απο τον περπερογλου!

και στην τελικη , οταν σε μια ομαδα δεν υπαρχει καλη οργανωση απο τα ποιντ , οταν δεν υπαρχει στοιχειωδη κυκλοφορια της μπαλας , πώς περιμενεις απο αυτα τα τριαρια κατι εξιολογο?

υποστηριξε κανεις οτι οι περπε-τεπιτς ειναι παικτες των 20π-7ρ-5ασ σε τετοιο επιπεδο αλλωστε? απλα αυτα τα παιδια για να βοηθησουν πρεπει πρωτα να βοηθηθουν απο την ομαδα.

υ.γ χαλαρωστε παιδια , δεν τρεχει τιποτα , ενα ευρωπαικο λιγοτερο. ας συνεχισουν οι γιαννακοπουλοι να ειναι κοντα στην ομαδα και θα επιστρεψουμε!
str
ο καλαθης ποιος μπορει να μου πει τι χοντρο βυσμα εχει για να καταληξει να παιζει οχι μονο στον παναθηναικο αλλα και στην εθνικη????????????????

παντως ειμαστε κωλοφαρδοι..εχουμε ακομα ελπιδες ετσι οπως ειναι ο ομιλος...αρκει να κερδισουμε την παρτιζαν με την διαφορα υπερ μας...

το χειροτερο σεναριο που μας αφηνει εξω ειναι να κερδισει το μαρουσι και την παρτιζαν και την μπαρτσελονα..τοτε εννοειται περναει αυτο και εμεις εξω..
\σε ολα τα αλλα..αλλα σε ΟΛΑ παμε σε διπλες ή τριπλες ισοβαθμιες με παρτιζαν και μαρουσι ΜΟΝΟ ή μια τετραπλη...και δεν παιζει τοτε η μπαρτσα να κατσει να χασει απο παρτιζαν τελευταια αγωνιστικη γιατι θα κινδυνευει αυτη να χασει το πλεονεκτημα......
Igor
Κατι κραχτο δεν ειχαμε.
Αλλα ειχαμε κατι επιθετικα φαουλ εφευρεσεις των διατητων. 3 σε σκριν και αλλα 2 εκτος φασης... tongue.gif
Ειχαμε την απιστευτη ανοχη στα θεατρα του Ναβαρο, και στις διαμαρτυριες Πασκουαλ και παιχτων.

Σαφως χασαμε στα ισια. Απλα με αυτον τον τροπο η Μπαρτσελονα γινεται αντιπαθητηκη ομαδα, οσο και αν αποδιδει ελκυστικο μπασκετ..
AZ1980
QUOTE(AirNick @ Feb 11 2010, 22:56 ) *
Ποιά Προσπάθεια; Μπράβο σε όλους;... Μάλλον θα εννοείς την προσπάθεια των παικτών τότε που χαλάρωσε η Μπαρτσελόνα. Α! και κάτι άλλο.Νύξεις για διαιτησία . Δεν είδα καμιά τραβηγμένη από τα μαλλιά που να καθόρισε τον αγώνα. Δηλαδή στο ΟΑΚΑ οι διαιτήτες δεν θα παίξουν τον Παναθηναικό 100%;

ΟΚ, αν είναι με αφορμή την πλακίτσα που έγραψα να αρχίσουμε πάλι άκυρες συζητήσεις επι συζητήσεων περί σφυρίχτρας, το παίρνω πίσω, ζητώ και συγγνώμη, έχεις απόλυτο δίκιο, ήμουν λάθος! smile.gif Όχι άλλο κάρβουνο!!! smile.gif

Εγώ είδα σήμερα την ομάδα να προσπαθεί πολύ, απλά να μην μπορεί σωματικά και πνευματικά να ελέγξει τα πράγματα. Και δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή. Δικαίωμά μου, νομίζω wink.gif

bball.gif

QUOTE(Paris87 @ Feb 11 2010, 22:57 ) *
(Τεπιτς??? Μηπως Βελιτσκοβιτς ε ΑΖ? rolleyes.gif )

Πω πω ξύνεις πληγές!!! biggrin.gif

bball.gif
Ginobili
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 11 2010, 23:51 ) *
ΥΓ:Κατι ασχετο:Η ομαδα του 2008 ηταν πιο αξιοπρεπης απο τη φετινη ομαδα αναμφιβολα!Τοτε πληρωσαμε τη αργη προσαρμογη του Σαρας!

Μια χαρά ήταν ο Σάρας.Μόνος του έπαιζε μέσα στο Βελιγράδι...και στους τελικούς μια χαρά έπαιζε.Αυτό που πληρώσαμε εκείνη την χρονιά ήταν η ανυπαρξία μας στους ψηλούς,με το παλτό τον Ζίζιτς...τον τελειωμένο Τομάσεβιτς....και τον Τραυματία Τσαρτσαρή....
Boom Dizzle
Και τωρα μπορει να πει καποιος τα σεναρια προκρισης?????

ΥΓ:Πραγματικα δεν υπαρχει πιο αντιπαθεστατη ομαδα απο την Μπαρτσελονα(και σε μπασκετ κ σε ποδοσφαιρο μου βγαζουν απεχθεια και πολλα απωθημενα)και την Εθνικη Ισπανιας!!!!Εδω μου καθονται!!!!
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Feb 11 2010, 23:04 ) *
Μια χαρά ήταν ο Σάρας.Μόνος του έπαιζε μέσα στο Βελιγράδι...και στους τελικούς μια χαρά έπαιζε.Αυτό που πληρώσαμε εκείνη την χρονιά ήταν η ανυπαρξία μας στους ψηλούς,με το παλτό τον Ζίζιτς...τον τελειωμένο Τομάσεβιτς....και τον Τραυματία Τσαρτσαρή....

Οh yeah!

+1

bball.gif
lightday
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 12 2010, 01:04 ) *

ΥΓ:Πραγματικα δεν υπαρχει πιο αντιπαθεστατη ομαδα απο την Μπαρτσελονα(και σε μπασκετ κ σε ποδοσφαιρο μου βγαζουν απεχθεια και πολλα απωθημενα)και την Εθνικη Ισπανιας!!!!Εδω μου καθονται!!!!

off topic στο ποδόσφαιρο είναι ποίηση .Στο μπάσκετ σε προκαλεί με την έλλειψη σεβασμού που δείχνει.
Ginobili
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 11 2010, 23:04 ) *

Συμφωνώ απόλυτα.Ακόμα και όταν έχουν υπερομάδες....δεν μπορούν να κρύψουν το κόμπλεξ τους....
Ίσως γιατί η φήμη και η δυναμική αυτού του συλλόγου...δεν συμβαδίζει με τους τίτλους,οι οποίοι τους λείπουν....
nicolicius
QUOTE(Ginobili @ Feb 12 2010, 01:04 ) *

Τα είπες όλα!

Εγω σ ένα σημείο μόνο θα σταθώ και πάλι, ύστερα απ αυτό το χάλι, με την Μπαρτσελόνα να βάζει τα πάντα, τα σούτ μας να μην μπαίνουν και την διαφορά να μένει στους 12 δεν είναι και άσχημα.

Ειναι καιρός να το πιστέψουν και σ ενα γεμάτο ΟΑΚΑ σίγουρα μπορούν να κερδίσουν αυτη την Μπάρτσα.

Η περσινή Μπάρτσα για μένα ηταν πιο δυνατή, ίσως παίζει ρόλο και η απώλεια της παικτούρας που λέγεται Andersen!
AZ1980
Nταξ ρε παιδιά, μη τους ρίχνουμε και "λάσπη" σήμερα, μια χαρά μας "κουδούνισαν" biggrin.gif

Αυτός ο Γκριμάο και με Εθνική και με συλλόγους όλο μας πονάει! Ψηλό, δυνατό τριάρι... Πότε θα βγάλει επιτέλους το ελληνικό μπάσκετ ένα τέτοιο? Αμάν πια με αυτό τον πόνο!

bball.gif
Boom Dizzle
Σας καληνυχτιζω με μια προβλεψη και μια προταση.
Αν ο Παναθηναικος κερδισει εδω μεσα την Μπαρτσελονα,θα περασει,ειμαι σιγουρος γι αυτο!
Τωρα πως θα σας φαινοταν το καλοκαιρι αντι του Τεπιτς να ειχαμε Βεσελυ κ αντι του Περπε,Καιμακογλου?????
kounari
Παιδια εγω μια τελευταια απορια εχω

αυριο ο ομπραντοβιτς ποσες ωρες θα τους κανει προπονηση;;
φανταζομαι θα χει και βιντεοθεραπεια το μενου..τον βλεπω το φωτση να του πηγαινει η μυωπια 25 με τοσα βιντεο φετος
Paris87
QUOTE(BakariosG13 @ Feb 12 2010, 01:23 ) *
Σας καληνυχτιζω με μια προβλεψη και μια προταση.
Αν ο Παναθηναικος κερδισει εδω μεσα την Μπαρτσελονα,θα περασει,ειμαι σιγουρος γι αυτο!
Τωρα πως θα σας φαινοταν το καλοκαιρι αντι του Τεπιτς να ειχαμε Βεσελυ κ αντι του Περπε,Καιμακογλου?????

Οτι πρεπει θα ηταν...μολις τελειωσε το ματς το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο! rolleyes.gif
Αν και δεν σημαινει οτι ειναι σωστο αλλα μετα απο ηττα ολα σου περναν απο το μυαλο...
dirk10
περπερογλου τσαρτσαρης φωτσης τεπιτς(δανεικος) σπανουλης(εκτως κι αν δεν παιζει στο 1 τοτε ευχαριστως να μεινει) για μενα πρεπει να πουν αντιο!!!!!!!!!!
πολυ κουραστικο μπασκετ απο τον παο και νομιζω οτι η ομαδα χρειαζετε φρεσακρισμα απ του χρονου δηλαδη!!
νομιζω οτι στο κομματι της δημιουργιας ειναι ο χειροτερος ΠΑΟ που εχω δει τα τελευταια χρονια
στην αμυνα λαθη παιδικου!
Razorblade Fish
QUOTE(AZ1980 @ Feb 12 2010, 01:17 ) *
Nταξ ρε παιδιά, μη τους ρίχνουμε και "λάσπη" σήμερα, μια χαρά μας "κουδούνισαν" biggrin.gif

Αυτός ο Γκριμάο και με Εθνική και με συλλόγους όλο μας πονάει! Ψηλό, δυνατό τριάρι... Πότε θα βγάλει επιτέλους το ελληνικό μπάσκετ ένα τέτοιο? Αμάν πια με αυτό τον πόνο!

bball.gif

Με την εθνικη ποτε μας πονεσε;Απο το 2003 εχει να παιξει νομιζω...Και ψηλο τριαρι 1.96 δεν τον λες...Καλος παικτης,αλλα μην υπερβαλλουμε.Ενας χρησιμος ρολιστας ειναι που εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι...
Air and King
Ο Παναθηναικος αυτη την στιγμη πληρωνει την ηττα απο την Παρτιζαν στο ΟΑΚΑ και τιποτα αλλο!

Μπορουσε καλλιστα κερδιζοντας την Παρτιζαν και ας εχανε και απο Μαρουσι και την Μπαρτσελονα σημερα να προκριθει εστω και 2ος(κατι που και τωρα μπορει αλλα ειναι πιο δυσκολο και δεν εξαρταται απολυτα απο τον ιδιο),να συνελθει αγωνιστηκα καθως εχει καιρο μεχρι τους 8 για κατι τετοιο.......Αυτη η ηττα απο την Παρτιζαν μαλλον θα ειναι ολη η χρονια για τον Παναθηναικο στην Ευρωπη φετος!

Σαφως δεν παιζει καλα ο Παναθηναικος αυτη την περιοδο αλλα εδω που τα λεμε και η Μπαρτσελονα σημερα δεν επαιξε κανενα μεγαλο μπασκετ και σιγουρα οχι αυτο που εχει παιξει στο μεγαλυτερο μερος της Χρονιας!

Ο Παναθηναικος πιστευω οτι μπορει να κερδισει την Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ αλλα μαλλον σε κλειστο παιχνιδι απο πλευρας σκορ!
enypnio
ρε παιδιά ο περπέρογλου για αναπληρωματικός άμα έχει τριάρι ο παναθηναικός καλός είναι για μοναδικό τριάρι του πάο δεν κάνει

και σήμερα καλό τον είδα από τους καλύτερους αυτός και ο μπατίστ που έπαιζε

επίσης νταξ η μπάρτα είνα καλύτερη ομάδα δεν έγινε και τπτ

papaki_PAO
QUOTE(dirk10 @ Feb 12 2010, 01:46 ) *
περπερογλου τσαρτσαρης φωτσης τεπιτς(δανεικος) σπανουλης(εκτως κι αν δεν παιζει στο 1 τοτε ευχαριστως να μεινει) για μενα πρεπει να πουν αντιο!!!!!!!!!!
πολυ κουραστικο μπασκετ απο τον παο και νομιζω οτι η ομαδα χρειαζετε φρεσακρισμα απ του χρονου δηλαδη!!
νομιζω οτι στο κομματι της δημιουργιας ειναι ο χειροτερος ΠΑΟ που εχω δει τα τελευταια χρονια
στην αμυνα λαθη παιδικου!

Όλους θα τους διώξουμε. Ακούς εκεί να μην μπορούν να επανέλθουν από τις κακές εμφανίσεις μέσα σε 6 μέρες. Ντροπή τους. Και για να μην τους αναγκάσουμε εμείς, ας πετάξουν τις φανέλες μόνοι τους...

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, απλά επειδή διάβασα και τα ποστ που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα (τι τό'θελα wacko.gif wacko.gif), νομίζω πως η υπερβολή στο τόπικ χτύπησε κόκκινο!Βγήκαν άχριστοι όλοι όσοι έπαιζαν, από τον Σπανούλη(καλά αυτός ούτως ή άλλως θα φάει βρισίδι μετά από κάθε αγώνα), μέχρι τον Διαμαντίδη (που σήμερα ανακαλήψαμε πως δεν έχει κότσια)..
Βλέποντάς το ψύχραιμα το θέμα, φέτος πληρώσαμε την παρατεταμένη κοιλιά της ομάδας και το συνηθισμένο ντεφορμάρισμα που περνάει κάθε χρόνο. Ο όμιλος δεν ήταν εύκολος,και ας χαρήκαμε πολλοί στην αρχή για την κλήρωση με Παρτιζάν και Μαρούσι. Ε... με τρεις νίκες από δω και πέρα, περνάμε... Αν δεν νικήσουμε την Μπάρτσα εντός, απλά ίσως και να μην αξίζει να περάσουμε, γιατί άλλες ομάδες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, παίζουν καλύτερα... Επομένως η πρόκριση κρίνεται σε 2 βδομάδες.. Μπορεί η ομάδα να έχει επανέλθει.. μπορεί και όχι... Μην ξεγράφετε κανέναν παίχτη και μην υποτιμάτε τόσο πολύ την ομάδα που υποστηρίζετε (στους Παναθηναϊκούς απευθύνομαι). ΌΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!
mrproedros
Euroleague 2010 - Top 16 - Week 3 : Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 83-71 highlights (11-2-10)

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
Hooligan7
εγώ απορώ πως αυτός ο παναθηναικός θα κερδίσει άρη και μαρούσι και ολυμπιακο μέσα σε 1 βδομάδα...γιατί εγώ λέω πως θα τους κερδίσει...

υ.γ. είδε κανείς τους αδένες των παικτών του παο στο παρκέ? γιατί ο ζοτς είπε θα τους αφήνανε...και μην πέσετε να με φάτε...δήλωση του ίδιου είναι...δεν προκαλώ...
AZ1980
QUOTE(Razorblade Fish @ Feb 12 2010, 00:59 ) *
Με την εθνικη ποτε μας πονεσε;Απο το 2003 εχει να παιξει νομιζω...Και ψηλο τριαρι 1.96 δεν τον λες...Καλος παικτης,αλλα μην υπερβαλλουμε.Ενας χρησιμος ρολιστας ειναι που εκανε ενα πολυ καλο παιχνιδι...

Ναι, δίκιο έχεις, βλακείες λέω. "Αθλητικός" έπρεπε να πω, όχι "ψηλός". Πάντως κι εγώ χρήσιμο ρολίστα τον θεωρώ, όχι κάτι παραπάνω.

bball.gif
Igor
Ρε παιδια νομιζω οτι εισαστε αδικοι με τον Τεπιτς και τον Καλαθη. Αυτοι οι παιχτες δεν ηρθανε για να παρουνε βασικο ρολο στην ομαδα.

Ο Ζοτς τους πηρε σαν γραναζια διπλα στους σουπερ-σταρ Σπανουλη, Διαμαντιδη, Νικολας και Γιασικεβιτσιους. Καλα εκανε και τους εμπιστευτηκε ο Ζοτς, παροτι ο Σαρας ειναι πλεον μονιμως τραυματιας και οι Σπανουλης και ΔΙαμαντιδης παιζουν ασταματητα για πολλα χρονια. Ο Ομπραντοβιτς ηξερε οτι οι παιχτες του στην περιφερεια ηταν ταλαιπωρημενοι, αλλα θεωρησε οτι θα ειναι παλι στα επιπεδα των περσυνων εμφανισεων. Ετσι επελεξε να μην παρει καποιον μεγαλο παιχτη στην περιφερεια αλλα να αρκεστει στους Τεπιτς & Καλαθη που ουσιαστικα πηραν τη θεση του Χατζι και του Κετσμαν.

Τελικα, ο Σαρας ακομα αναζητειται, ο Διαμαντιδης διανυει την χειροτερη του χρονια στον Παναθηναικο αφου ουτε αμυντικα ειναι τοσο καλος (προσεξτε το..), και ο Σπανουλης εχει ξαναγινει το turnover-machine λογω κουρασης. Ο Νικολας προσπαθει αλλα δεν μπορει. Και εχουμε και τον Στρατο Περπερογλο, που το παιδι δεν μπορει μονος του. Αμα πανε οι αλλοι καλα ειναι καλος. Αλλιως, αφηστε το.

Με αυτα τα δεδομενα εχουμε ολοι την εντυπωση οτι Τεπιτς, Καλαθης και Περπερογλου πρεπει να δωσουν κατι παραπανω στον ΠΑΟ. Ελα που δεν μπορουν ομως. Και ειναι λογικο.

Θεωρητικα η δομη της ομαδος δεν ειναι κακη. Απλα ο Ζοτς περιμενε οτι η σουπερ τετραδα θα ηταν στα επιπεδα της προηγουμενης χρονιας, και μαζι θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι (Τεπιτς, Περπερογλου, Καλαθης).. Τωρα που αυτοι οι 3 εχουν ενα επιπλεον βαρος, που δεν μπορουνε να σηκωσουν, φαινονται σαν να ειναι κακοι παιχτες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.