Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος - ΑΕΛ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Igor
Με μια ... μικρη καθυστερηση το τοπικ για το ματς του ΠΑΟ με την ΑΕΛ.
Παλι χωρις τηλεοπτικη καλυψη.

Ποιος ειναι ο λογος ???
panos75
Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό(92-81) με μέτρια εμφάνιση ωστόσο. Αν εξαιρέσεις τον Διαμαντίδη όλοι οι υπόλοιποι έκαναν αγγαρεία. Ο Ντικούδης μοίρασε άφθονο γέλιο με τις γκάφες του (μεταξύ των οποίων δύο χαμένα καρφώματα), ο Σάκοτα έδειξε για πολλοστή φορά ότι έχει μείνει στάσιμος και ο Ξανθόπουλος ότι όσα προσόντα και πάθος διαθέτει, τόσο μυαλό του λείπει (πέντε φάουλ σε ισάριθμα σχεδόν λεπτά).

Από τη μαχητική ΑΕΛ που έπαιξε ανοιχτά όλα τα λεφτά ήταν ο ''σεληνιασμένος'' Λεπόγιεβιτς και ο σταθερός Λι.
trefoil 13
Κάτι άσχετο με τον σχολιασμό του αγώνα αλλά επειδή συνέβη στο ΟΑΚΑ το γράφω εδώ...
Μπαίνω και μου τσεκάρουν το διαρκείας και όπως πηγαίνω προς τα μέσα, εκεί που μου ζητάνε να δούνε το τσαντάκι μου. Εκείνη την ώρα χτυπάει το κινητό μου με ένα σύνθημα. Με ύφος μου λέει ένας αστυνομικός:"τι λέει το κινητό σου;" και του απαντάω με χαμόγελο:" σύνθημα, πράσινε θεέ Παναθηναικέ" Και συμπληρώνω γελώντας: "να σου το στείλω" και με ύφος μου λέει:" δεν είμαι Παναθηναικός" και πολύ ευγενικά του κάνω:" μην τα λες αυτά εδώ μέσα!!" και γυρίζει με ύφος έτοιμος για τσαμπουκάδες και μου λέει" γιατί, τι θα γίνει; Για φέρτους εδώ, τι θα γίνει;;;"
Λες και είχα όρεξη να ασχοληθώ μαζί του. Ωστόσο, εάν υπήρχε στην θέση μου εκείνη την στιγμή κάποιος πιο θερμόαιμος, η συζήτηση δεν θα είχε τελειώσει εκεί. Να λοιπόν μια αιτία για δημιουργία επεισοδίων. Τα επεισόδια τα δημιουργούν αυτοί που υποτίθεται πως είναι εκεί για να τα αποτρέψουν...
trefoil 13
QUOTE(Arkadios @ Nov 19 2006, 12:45 AM) *
* Λοιπον σημερα πηγα να κατσω στην κεντρικη κερκιδα, μιας και ηταν πολυ χαμηλη η προσελευση και ειχε πολλα κενα καθισματα και με σταματα μια ταξιθετρια (?!?!?!?!) και μου λεει με απυθμενο θρασος, δωσε ενα φιλοδωρημα για να πας να κατσεις. Ειχα αργησει λιγο κιολας, και δεν ηθελα να παω απο γυρω γυρω και δεν ειχα καμια ορεξη για διαφωνιες και της τα εδωσα. Αλλα δεν μου αρεσε καθολου.
Κυριοι Γιαννακοπουλοι σας τα δινουμε με τα διαρκεις, με την επισημη μουτικ (εχει 3 φορες φθηνοτερα αλλου), με τα SMS και τα αλλα. Αν ανεχεστε απ τους υπαλληλους σας να επαιτουν στο γηπεδο και να τα τσεπωνουν οι ιδιοι, τοτε δεν ξερω τι να πω. Ντροπη.

Συνηθισμένο... Στείλε κανένα μέιλ στην ΚΑΕ...

QUOTE(Arkadios @ Nov 19 2006, 12:45 AM) *
Α, και σε τετοιους αγωνες με λιγοστο κοσμο, οποιος φωναξει κατι τον ακουει ολοκληρο το γηπεδο, δεν ειναι οτι κ καλυτερο να βλεπεις τον αγωνα υπο τις ιαχες (Κοκα κολα, σαντουιτς, πατατακια κτλ!!! Λαικη αγορα γιναμε, σπαζουν τα νευρα ολονων.

+1...
kolossos
Πιο αργά δεν μπορούσαν να το βάλουν το παιχνίδι; Μου βγήκε η ψυχή για να γυρίσω σπίτι μετά 68.gif . Κατά τα άλλα τίποτα σπουδαίο. Ένα μάλλον βαρετό βράδυ στο ΟΑΚΑ. Από τον ΠΑΟ ξεχώρισε ο Διαμαντίδης και από την ΑΕΛ ο ΛΕπόγιεβιτς. ΌΣο για το ότι τα στρουμφς είναι προκλητικά αυτό το ξέρουμε, μπράβο του όμως μεγάλη μαγκιά που πήγε να πουλήσει πέυμα στην κοπέλα 68.gif . Αν ήταν στο απέναντι πέταλο πολύ αμφιβάλλω αν θα το έλεγε όμως...
dimitrisp
Ντροπη αυτα που περιεγραψε τοσο η κοπελλα (υποτιθεται οτι τα οργανα της ταξεως πρεπει να ναι ουδετεροι και κοσμιοι - ΑΣΕ που δεν εχω ξανακουσει να ελεγχουν περιεχομενα κινητου τηλεφωνου αυτα ειναι προσωπικα υποτιθεται) οπως και το αλλο περιστατικο με την/τον ταξιθετρια/ταξιθετη που ηθελε μπουρμπουαρ κλπ (το εχω ξανακουσει)

Η ΚΑΕ ειναι ενημερη αραγε ??

Οσο για την ωρα φετος ολοι οι αγωνες ειναι 20.45 καπως καλυτερη και βατη ωρα γιατι και εγω αλλαζω 2 συγκοινωνιες να παω οποτε πηγαινω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.