Ο ΑΓΣ Πολυνίκης ανταποκρινόμενος ξανά στη μεγάλη ζήτηση που έχει από τους φίλους του μπάσκετ η συμμετοχή στη λίγκα που διοργανώνει, ανακοινώνει τη δημιουργία τρίτου ομίλου στο φετινό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή τώρα.


Ο όμιλος θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 10 ομάδων και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν ως το τέλος Μαρτίου. Πάντως, οι φίλοι που ενδιαφέρονται να φτιάξουν την ομάδα τους και να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να ξέρουν ότι όσο πιο γρήγορα το κάνουν, τόσο το καλύτερο, γιατί λόγω της αυξημένης ζήτησης και του περιορισμού των θέσεων (που επιβάλλεται από τις ώρες των γηπέδων και το όψιμο της χρονικής στιγμής που ξεκινά η λίγκα) θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με τις 10 πρώτες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή να μπαίνουν και στο πρωτάθλημα.

Οπότε, αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στον κόσμο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», όπως περισσότεροι από 700 φίλοι του μπάσκετ έχουν ήδη κάνει φέτος, δεν έχετε παρά να μαζέψετε τους φίλους σας και να φτιάξετε την ομάδα σας, να δηλώσετε συμμετοχή για να μπείτε κι εσείς στο πρωτάθλημα που είναι πλέον… ο πιο «καυτός» προορισμός του ερασιτεχνικού μπάσκετ στο λεκανοπέδιο.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, κ. Γιώργο Γράψα, στο e-mail grapgeo@gmail.com ή στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γιώργος Γράψας: 6907798511 (Wind), 6938656311 (Cosmote)
Χρύσα Γράψα: 6949139325 (Vodafone)