Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nταλλας-Σαν Αντονιο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Air and King
dall2-sm.gif(2) vs spurs1-sm.gif(7)

Σχολια για την σειρα.
spursforthe5
QUOTE(Air and King @ Apr 15 2010, 17:41 ) *
dall2-sm.gif(2) vs spurs1-sm.gif(7)

Σχολια για την σειρα.

οι σπερς εχουν ελπιδες μονο αν σπασουν την εδρα των μαβς στ πρωτα 2παιχνιδια.αλλιως... δν πιστευω οτι θα παρουν τη σειρα.μην ξεχναμε πως οι νταλλας παιζουν καλυτερα εκτος εδρας.με αυτη τη λογικη ειπα τα παραπανω για τα 2πρωτα παιχνιδια.μια νικη στα πρωτα 2 και βλεπουμε... με το καλο προβλεπω ενα 4-2 υπερ των σπερς
duncan21
Με τον Τζινομπιλι στην κατασταση των δυο τελευταιων μηνων ολα ειναι πιθανα.Εχουμε και την τιτανομαχια Ντανκαν-Νοβιτσκι.Πιστευω οτι θα γινουν πολυ ωραια παιχνιδια με ανατροπες.Λειπει ενας Χορι ομως...

Προβλεψη:4-3 για τους Μαβερικς αλλα παντα spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
captain charisma
πιστευω πως θα ειναι η πιο συναρπαστικη σειρα αγωνων για τον πρωτο γυρο των πλειοφς ασχετα αν περσι οι μαβερικς τους απεκλεισαν ευκολα με 4-1 λογο της απουσιας του τζινομπιλι..οι ισοροπιες ειναι λεπτες, οι εδρες μπορουν να σπασουν..αν αναλογιστουμε οτι οι μαβερικς φετος στην εδρα τους δυσκολευοταν να παρουν ευκολα αποτελεσματα και τα παιχνιδια κρινοταν παντα στο τελος, και εκτος εδρας παιξανε εκπληκτικο μπασκετ φετος και μπορουν να κερδισουν τον οποιοδηποτε..
οσο για τα ματς απ εχουμε πολλα ενδιαφεροντα οπως κιντ-παρκερ, μπατλερ-μανου, μαριον-τζεφερσον, νοβιτσκι-ντανκαν, αν και πιστευω πως το μαρκαρισμα του ντανκαν τη περισσοτερη ωρα θα το αναλαβουν οι νταπιερ και χειγουντ που ειναι δυνατα κορμια και ετσι θα γινει πιο ευκολο το εργο του ντιρκ, οσο για το μανου σιγουρα θα το μαρκαρουν οι μαριον και κιντ..
και οι 2 ομαδες εχουν καλες λυσεις απο το παγκο.
μαβερικς στα 7 παιχνιδια..

ελπιζω να δουμε σειρα αναλογη του 2006
Ginobili
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Χιλ,και πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του στον αστράγαλο που είχε γυρίσει πριν 10 μέρες.Αν δεν παίξει με το Ντάλας...ή παίξει ψιλοτραυματίας...σκούρα τα πράγματα.Είναι πολύ σημαντικός παίκτης τώρα που ο Πάρκερ ακόμα ψάχνεται...
Φέτος όμως έχουμε τον Τζινόμπιλι,έχουμε τον Τζέφερσον και έχουμε και τον Μπλερ....έχουμε τα @@ να τους αποκλείσουμε έστω κι αν ο τρελός πρόεδρος των αντιπάλων βάζει τους κάμεραμενς στο παιχνίδι..... icon_drunk.gif
il postino
η πιο αμφιρροπη σειρα του πρωτου γυρου ! εκ πρωτης αποψης δινω προβαδισμα στο νταλλας λογω μεγαλυτερης πληροτητας και εδρας , παρολαυτα αν ο μανου αρχισει τα προ υπογραφης συμβολαιου οργια και ο ντανκαν θυμηθει τα παλια τοτε βλεπω τον μεγαλο γερμανο να σκαει τουρκια ξεκουραστος ξεκουραστος.....

υ.γ προβλεπω μεγαλες εμφανισεις του κιντ!
T.W.Is.M.
Θα τη θεωρουσα την πιο αμφιρροπη σειρα, αν δεν ηταν εκεινο το περσινο 1-4. Βεβαια αλλη ομαδα εκεινοι οι Σπερς, αλλη οι φετινοι. Εχουν τυχη οι Σπερς, εχουν την εμπειρια, νομιζω ομως οτι στο τελος θα μιλησει ο Νοβιτσκι. Περιμενω κι απ τον Μπατλερ να κανει ενα μεγαλο ματς στη σειρα.
Προβλεψη: 4-2 Νταλας, γιατι οπως ειπε κι ο duncan21, λειπει ενας Χορι..
koutsou10
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 16 2010, 00:40 ) *
Θα τη θεωρουσα την πιο αμφιρροπη σειρα, αν δεν ηταν εκεινο το περσινο 1-4. Βεβαια αλλη ομαδα εκεινοι οι Σπερς, αλλη οι φετινοι. Εχουν τυχη οι Σπερς, εχουν την εμπειρια, νομιζω ομως οτι στο τελος θα μιλησει ο Νοβιτσκι. Περιμενω κι απ τον Μπατλερ να κανει ενα μεγαλο ματς στη σειρα.
Προβλεψη: 4-2 Νταλας, γιατι οπως ειπε κι ο duncan21, λειπει ενας Χορι..


πιστευω πως καλα θα κανουμε να το θεωρησουμε το πιο αμφιροπο ματς-απ στον 1 γυρο...
τελειως απροβλεπτες κ οι 2 ομαδες,δεν ειναι σταθερες στις αποδοσεις τους...
κ εγω δινω ενα πολυ μικρο προβαδισμα στο νταλας...οσο παταει η γατα... smiley.gif
benchwarmer
Προβλεπω συγκλονιστικη σειρα εδω. Και δεν μπορω να κανω καμια προβλεψη. Ελπιζω μονο να δουμε παιχνιδια ανταξια των Μανου-Ντανκαν-Κιντ-Ντιρκ, και ας κερδισει ο καλυτερος.
a bullet for your head
Πλην της σειρας Σανς-Μπλειζερς δεν εχω προβει ακομη σε προβλεψη...
Εδω σκεφτομαι να τολμησω να πονταρω στους Σπερς... rolleyes.gif

4-3 υπερ των Σπερς λοιπον..
j-kidd13
Μπορει το Νταλας να μοιαζει ως η ομαδα με τις περισσοτερες πιθανοτητες για προκριση,αλλα πιστευω οτι ειμαστε στο 51-49,λογω εδρας.To Nταλας πηγε πολυ καλα φετος,και ειδικα απο τον Φλεβαρη και μετα ανεβασε στροφες,φτανοντας και σε 13 σερι νικες.Θελω να περασουν οι Μαβς,και πιθανολογω σε ενα 4-3 υπερ τους,αλλα ολα ειναι ρευστα σε αυτο το ζευγαρι.
Air and King
QUOTE(captain charisma @ Apr 15 2010, 20:26 ) *
ελπιζω να δουμε σειρα αναλογη του 2006

Εκεινη η σειρα εχει μπει στο πανθεον..
Τα πραγματα ειναι παντα παραξενα με αυτες τις 2 ομαδες...Ποιος περιμενε περυσι οτι οι Μαβερικς θα περναγαν με 4-1 με μειονεκτημα εδρας εστω και αν οι Σπερς ειχαν προβληματα...

Φετος πιστευω οτι το Νταλλας εχει τον πρωτο λογο αλλα ειληκρινα δεν μπορω να προσδιορισω που θα παει η σειρα..Ολα ειναι ανοιχτα...Συμφωνα με την πορεια των 2 ομαδων φετος η λογικη λεει Νταλλας αλλα Σπερς=Respect.Ειναι η πιο σταθερη και σοβαρη ομαδα τα τελευταια 12 χρονια στο ΝΒΑ..Ανεξαρτητα αν καποιος δεν τους χωνευει η δεν του αρεσει το μπασκετ που παιζουν οφειλει να τους σεβεται..

Θα προσπαθησω να δω ολη την σειρα εστω και στο ποδι μιας και θα φυγω για το εξωτερικο για καποιο χρονικο διαστημα.

Υ.Γ Απολαυστε την σειρα και μην τρελενεστε...
Hoff
Όντως πολύ αμφίρροπη σειρά. Οι Spurs είναι ανεβασμένοι ενώ οι Mavs δε με έχουν πείσει ακόμη ότι είναι έτοιμοι για πρωτάθλημα (γιατί για να θεωρηθείς το ακλόνητο φαβορί απέναντι στους τωρινούς Spurs θα πρέπει να είσαι διεκδικητής του τίτλου). Ενδεχομένως και να τα καταφέρουν αλλά δεν ξέρω. Η παρουσία του Ντιρκ είναι πάντως εγγύηση.

QUOTE(Air and King @ Apr 16 2010, 18:06 ) *
Συμφωνα με την πορεια των 2 ομαδων φετος η λογικη λεει Νταλλας αλλα Σπερς=Respect.Ειναι η πιο σταθερη και σοβαρη ομαδα τα τελευταια 12 χρονια στο ΝΒΑ..Ανεξαρτητα αν καποιος δεν τους χωνευει η δεν του αρεσει το μπασκετ που παιζουν οφειλει να τους σεβεται..

Αυτό ακριβώς. Όποτε τους βλέπω με εκνευρίζουν, ο τρόπος που παίζουν (που είναι σαφώς κοντά στο ευρωπαϊκό στυλ) δε μου αρέσει ιδιαίτερα (αν και για τα play off είναι ό, τι πρέπει) αλλά τους σέβομαι. Ομάδα που έχει βγεί 4 φορές πρωταθλήτρια, με τον - ίσως - καλύτερο PF όλων των εποχών στη σύνθεσή τους και έναν από τους καλύτερους international παίκτες ever μόνο το σεβασμό (και δέος) μπορεί να αξίζει...
nikolas12
Μια πανεμορφη μαχη απο τα παλια.Στο θεμα μας τωρα.Καταπληκτικη σεζον φετος για τους Μαβερικς που πιστευω πως θα περασουν αλλα πολυ δυσκολα.Στηριζω Μαβερικς(ξερετε πως δεν συμπαθω καθολου τους Σπερς)και πιστευω πως θα περασουν με 4-3.
Johnaros
Αίμα και άμμος.
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...
Πάρκερ-Κιντ
Μανού/Χιλ-Τέρι/Μπάτλερ
Τζέφερσον-Μάριον
Ντάνκαν-Ντιρκ
Μακντάις/Μπλερ-Χέιγουντ/Νταμπιερ


Τα matchups είναι ένα κι ένα.
Από σούπερ σκόρερς μέχρι αμυντικά θηρία.
Τεχνική και δύναμη παντού.
Το Ντάλας προέρχεται από καταπληκτική σεζόν και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τελικούς (το προσωπικό μου φαβορί). Σοβαρότητα και καλό μπάσκετ σε όλη τη σεζόν, και παιχταράδες παντού. Ίσως το πληρέστερο ρόστερ της δεκαετίας.
Και βέβαια οι Σπερς είναι Σπερς. Και θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης.
Πολύ ενδιαφέρον θα είναι να δούμε την απόδοση του Τζινόμπιλι, καθώς έχει ήδη τσιμπήσει το συμβολαιάκι του.
Πιστεύω πολύ ότι ο Blair μπορεί να παίξει το ρόλο του xfactor...

Πρόβλεψη: 4-3 Ντάλας με 2 σπασίματα έδρας στη σειρά.
aegeansheed
O Johnaros σημειώνει πολύ σωστά ότι οι Mavs έχουν το μεγαλύτερο βάθος από οποιαδήποτε άλλη χρονιά μπορώ να θυμηθώ. To trade που έγινε είχε ένα μόνο λόγο: τα Playoffs. Όλοι τους είναι παίκτες ψημένοι από postseason και ξέρουν τι χρειάζεται. Τί να πουν και οι παίκτες των Spurs για ψήσιμο playoffs βέβαια! Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα είναι ισορροπημένο ζευγάρι (και όχι ένα Lakers-Thunder σ πούμε που δεν ξέρει κανείς τί να περιμένει από το παρεάκι του Westbrook-σου την έσκασα KD! tongue.gif ).

To NBA.COM έχει κάνει μια πολύ καλή παρουσίαση στο Video Section με Kamla, Dennis Scott και C-Webb, όπου στην παρουσίαση της σειράς κάλεσαν τον Nowitzki να σχολιάσει. Είπε το αυτονόητο, ότι ανησυχούν περισσότερο για τον Ginobili, αλλά τόνισε ότι ξέρουν (οι Mavs) ότι έχουν μεγάλο βάθος και ψηλά κορμιά ("longer and more physical" είπε, προφανώς αναφερόμενος σε Haywood-Dampier) και έδειξε σίγουρος για την ομάδα του.

Σχετικά με τα matchups τώρα οι Mavs τα έχουν όλα υπέρ τους. Με τον Parker να μην είναι 100% υγιής ο Carlisle λογικά θα ρίξει πάνω του τον Beaubois και θα τον κάνει να υποφέρει.
Στους ψηλούς επίσης ο Popovich λογικά θα παίξει τον Dice στον Nowitzki που μπορεί να μαρκάρει καλύτερα στην περιφέρεια από τον Duncan. O McDyess ήταν ο παίκτης των Pistons με την υψηλότερη απόδοση στις 2 τελευταίες εμφανίσεις τους στα playoffs, όμως ερχόμενος ξεκούραστος από τον πάγκο.
O Ginobili τώρα που είναι στα καλά του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Το πιο πιθανό είναι το Dallas να ακολουθήσει αμυντική πολιτική αντιμετώπισης Lebron: ξέρω ότι θα μου βάλει 30-40 πόντους, οπότε τον αφήνω να σκοράρει, αρκεί να μη μοιράζει και εύκολα καλάθια σε συμπαίκτες.
Hoff
Ο Νοβίτσκι το τερμάτισε... Μέχρι τώρα, 36 πόντους με 2 χαμένα σουτ!!!!!!! ohmy.gif
captain charisma
o νοβιτσκι αρχισε απο εκει που σταματησε περσι με τους ναγκετς οπου ειχε κοντα 35μ.ο σ ολη τη σειρα..μεγαλο παιχνιδι απο τον ντιρκ που εχασε μονο 2 σουτ..αξιοι συμπαραστατες του ο μπατλερ που εβαλε καποια τρελα καλαθια και ο κιντ..βοηθησε πολυ ο χειγουντ απο το παγκο, ο νταπιερ πρεπει να βελτιωθει λιγο στις βολες γιατι ο ποποβιτς εφαρμωσε τη τακτικη του χακ-ε-σακ και σημερα οπως και πριν 2 χρονια στη σειρα με το φοινιξ...αυτος το συστημα των εκτος φασης φαουλ ειναι πολυ σπαστικο,διοτι σταματαει συνεχως το παιχνιδι..
απο τους σπερς πολυ καλοι οι ντανκαν τζινοπιλι..
koutsou10
ειδα το 1 ημιχρονο του παιχνιδιου αυτου κ φαινοταν οτι οι του νταλας πατανε καλυτερα στο γηπεδο...

ο κυριοτερος λογος που κερδισαν οι μαβς ειναι ο μεγας ντιρκ,δεν υπαρχει παιχτης στο σαν αντονιο που να μπορει να τον μαρκαρει κ αυτο φανηκε.ο μακνταης ειναι ψιλοαργος κ ετρωγε τις προσποιησεις κ ο μπονερ ειναι κοντος κ δεν μπορει με τιποτα.φοβερο ματς απο τον γερμανο που η αληθεια ειναι οτι σαν σουπερ σταρ που ειναι πηρε κ τα σφυριγματακια του...

ο επομενος λογος ειναι η επικρατηση στα ρημπαουντ με νταμπιερ κ ειδικα ο χεηγουντ να τα παιρνει πανω απο τον ντανκαν κ να τελειωνει με ευκολα καρφωματα κ φυσικα η αμυνα κ των 2 αυτων πανω στον τιμ ντανκαν που λογικο ειναι να κουραστει...

πολυ καλοι επισης κ ο κιντ(13π,11 ασ,8 ρημπ) κ ο μπατλερ που εβαλε συνεχομενα καλαθια στο 3 δεκαλεπτο κ ηταν δευτερος σκορερ πισω απο τον γερμανο...οσον αφορα τα σπιρουνια οι κλασικοι 3 προσπαθησαν(τζινομπιλι,ντανκαν κ παρκερ)αλλα δεν ειχαν κ πολλες βοηθειες αφου ο μακνταης ηταν ο επομενος καλυτερος κ ηταν μετριος κ ο μπλερ ο τελευταιος που ηταν θετικος για την ομαδα του κ ισως επρεπε να παιξει παραπανω απο 8 λεπτα,ολοι οι υπολοιποι ηταν κακοι ως καταστροφικοι...
duncan21
Σημερα εχουμε το δευτερο ματσακι της σειρας.Φυσικα το κυριοτερο μελημα των Σπερς πρεπει να ειναι ο περιορισμος του Νοβιτσκι.Τα τεσσαρια των Σπερς δεν μπορουν να τον μαρκαρουν με καμια δυναμη.Πρωτη λυση ειναι τα double teams με την βοηθεια να ερχεται απο τον παικτη που μαρκαρει ειτε τον Μπατλερ ειτε τον Μαριον για να υπαρχει μικροτερη απειλη απο τα 7.25 σε πιθανη πασα του Νοβιτσκι.Μια αλλη λυση ειναι να τον αναλαβει ο Ντανκαν.Υπαρχει ομως μεγαλος κινδυνος να φορτωθει με φαουλ ο Τιμ και να εχουν προβληματα μετα οι Σπερς.Ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι η ολη υποθεση.Κατι θα σκαρφιστει ο Ποπ...

Στην περιφερεια πρεπει να ανεβουν οπωσδηποτε οι Τζεφερσον,Μεισον μπας και απελησουν λιγο απ 'εξω οι Σπερς.Μονο ο Μανου ειναι σταθερη απειλη απο τα 7.25.Θα δουμε.Aν γινει το break η σειρα θα παρει φωτια και μετα θα αρχισουν τα καλα...
duncan21
Πολυ καλο πρωτο ημιχρονο απο τους Σπερς.58-46 το σκορ με την τριαδα στην περιφερεια να κανει το παιχνιδι που πραγματικα μπορει να κανει.Σιγουρα ειναι ο RJ αυτος;Αστοχοι πολυ οι Μαβς κι αυτο οφειλεται στην φοβερη αμυνα των Σπερς.Τα ελευθερα σουτ των Μαβς στο πρωτο ημιχρονο μετρωνται στα δακτυλα του ενος χεριου.Παμε να συνεχισουμε ετσι στο β για να γινει το break.
duncan21
Eγινε το break για τους Σπερς.102-88 το τελικο σκορ.Οι Σπερς εκαναν σχεδον τελειο παιχνιδι με τους σταρ τους να ειναι ολοι σε πολυ καλη βραδια προεξαρχοντος φυσικα του μεγαλου Τιμ Ντανκαν.Πηγε να γινει η ανατροπη με τους Μαβερικς να μειωνουν απο το -20 στο -5 αλλα καπου εκει μιλησε ο αρχηγος με 8 σερι ποντους κανοντας το σκορ απο 84-89,84-97.Ο Ντανκαν ειχε 25 ποντους και 17 ριμπαουντ,Μανου 25,RJ 19 και Παρκερ 16ποντους με 8 ασιστ.Γενικα πολυ καλη αμυνα απο τους Σπερς και ιδιαιτερα στον Ντιρκ που τελειωσε το ματς με 24 ποντους αλλα 9-24 σουτ.Αστοχοι οι Μαβς με καλυτερο τους παικτη τον Τερι με 27 ποντους.Παμε για το 3-1 τωρα... spurs1-sm.gif
spursforthe5
μακαρι αν και ειναι πολυ δυσκολο.οι μαβερικς παιζουν παρα πολυ καλα εκτος εδρας.βεβαια αν παρουμε το 3παιχνιδι τοτε πιστευω θα παρουμε και το 4 γτ θα μεταφερθει το αγχος στσ μαβς.το σημερινο ηταν πολυ καλο παιχνιδι για τς σπερς.χιλ μασον και μπογκανς δν ειδα να παιζουν καλα.τον μπογκανς νομιζω καθολου δν τον ειδα
Das Kapital
Τρομερος ο Ντανκαν,στα 34 του παιζει σαν μικρο παιδι,καταπληκτικος και στους δυο αγωνες της σειρας,οι Σπερς ειναι παντα αξιοι προσοχης,θα σταματησω να το λεω μονο οταν αποχωρησει ο Ντανκαν!
Illusioner
Πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιτελους οι Σπερς φαίνονται ότι μπορούν να φτάσουν μακριά!! Τιμ σε τρομερή κατάσταση, Τόνυ αποτελεσματικός και μάλιστα από τον πάγκο και φυσικά ένας Μάνου superstar μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή. Και επιτέλους ο Τζέφερσον έπεξε για όσα πληρώνεται. Τώρα πίσω στο Τέξας όπου αν πάρουμε και τα 2 παιχνίδια τελειώσαμε την σειρά!! Δύσκολο μεν αλλά μπορούμε .

Και μιά υπενθύμιση. Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα το Σκαι έχει σε επανάληψη τον αγώνα για να τον ευχαριστιθούμε. Εγώ τουλάχιστον θα τον γράψω σίγουρα στο βίντεο. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
Ginobili
QUOTE(Illusioner @ Apr 22 2010, 11:32 ) *
Και μιά υπενθύμιση. Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα το Σκαι έχει σε επανάληψη τον αγώνα για να τον ευχαριστιθούμε. Εγώ τουλάχιστον θα τον γράψω σίγουρα στο βίντεο. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif

Έτσι...έτσι!!!! Δεν θα σαι ο μόνος.

Κιούμπαν.....τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.... wink.gif
captain charisma
η ζημια εγινε απ το τζεφερσον που εβαλε 17π στο πρωτο ημιχρονο νομιζω...το οτι θα τρωγαμε πολλους ποντους απ την αγια τριαδα το περιμεναμε αλλα απ το τζεφερσον οχι...
τα πραγματα νομιζω δυσκολευουν για τους μαβς, εκτος αν δειξουν το καλο προσωπο τους εκτος εδρας οπως καναν σ ολα τα παιχνιδια της κανονικης σεζον..
ο νοβιτσκι ναι μεν εβαλε 24π αλλα ηταν πολυ αστοχος...βοηθειες απο μαριον χειγουντ και κιντ δεν πηρε...
Illusioner
Ας μην ξεχνάμε ότι όσο περνούν οι μέρες συνέρχεται και ο Hill ο οποίος είναι κλείδι για τους Σπερς, καθώς βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά όλα πλέον γέρνουν προς τους Σπερς αλλά ας μην υποτιμάμε το Ντάλλας. Μπορούν έυκολα να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και το break. Το σημαντικό είναι να πάρουμε αυτά τα 2 ματς εντός. Επίσης ας μην ξεχάσουμε να επικροτήσουμε και τον Ποπ που επιτέλους δεν έπαιξε καθόλου Μπογκανς και ελάχιστα Μέισον. Έτσι rollaρει καλύτερα η ομάδα.

Και συμφωνώ απόλυτα. Κιούμπαν, τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!!! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
spursforthe5
εγω ευχαριστηθηκα οταν τον εδειχνε τσατισμενο.τι ωραια γευση να νικανε οι σπερς στο νταλλας

πιστευω οτι ο δυσκολοτερος αντιπαλος στη δυση ειναι το νταλλας.οποτε αν το περασουμε μπορουμε να ελπιζουμε...

εννοω οπως ειναι τωρα οι ομαδες.με τουσ λακερς να μην πολυτραβανε
T.W.Is.M.
QUOTE(Illusioner @ Apr 22 2010, 14:32 ) *
Τώρα πίσω στο Τέξας όπου αν πάρουμε και τα 2 παιχνίδια τελειώσαμε την σειρά!! Δύσκολο μεν αλλά μπορούμε .


Να σε διορθωσω? Δεν παει πισω στο Τεξας η σειρα, παραμενει στο Τεξας γιατι και το Νταλας εκει βρισκεται. tongue.gif
Παντως εγω το θεωρω δυσκολο να γινει το 1-3(και ακομα πιο δυσκολο βεβαια να γινει το 3-1 για το Νταλας). Νομιζω οτι οι ομαδες εχουν μικρη διαφορα δυναμικοτητας και θα πανε ισοπαλες πισω στο Νταλας. Αν γινει ετσι, νομιζω οτι ο νικητης του 5ου ματς θα παρει και την προκριση. Φυσικα και ειναι επικινδυνοι οι Σπερς και για τη συνεχεια. Ισως λογω εμπειριας και επιτυχιων του παρελθοντος ειναι πιο επικινδυνοι απο το Νταλας.
Καθοριστικο παντως το 3ο ματς γιατι θα δωσει μια ενδειξη για το ποιος το θελει περισσοτερο.
Illusioner
Σωστός απλά έγραψα έχοντας στο μυαλό πως μόνο μια ομάδα υπάρχει στο Τέξας. 69.gif 69.gif Και εγώ πιο πιθανό το βλέπω να γυρίσουν ισόπαλοι αλλά ίσως να μπορέσουν οι Σπερς να καθαρίσουν.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 22 2010, 19:39 ) *
Να σε διορθωσω? Δεν παει πισω στο Τεξας η σειρα, παραμενει στο Τεξας γιατι και το Νταλας εκει βρισκεται. tongue.gif
Παντως εγω το θεωρω δυσκολο να γινει το 1-3(και ακομα πιο δυσκολο βεβαια να γινει το 3-1 για το Νταλας). Νομιζω οτι οι ομαδες εχουν μικρη διαφορα δυναμικοτητας και θα πανε ισοπαλες πισω στο Νταλας. Αν γινει ετσι, νομιζω οτι ο νικητης του 5ου ματς θα παρει και την προκριση. Φυσικα και ειναι επικινδυνοι οι Σπερς και για τη συνεχεια. Ισως λογω εμπειριας και επιτυχιων του παρελθοντος ειναι πιο επικινδυνοι απο το Νταλας.
Καθοριστικο παντως το 3ο ματς γιατι θα δωσει μια ενδειξη για το ποιος το θελει περισσοτερο.
spursforthe5
ε 2νικες συνεχομενες ειναι πολλες μεσα στο σαν αντονιο.δν το εχει κανει καμοια ομαδα τα τελευταια 10χρονια .ετσι νομιζω.αν κανω λαθος να με διορθωσετε
captain charisma
οι λεικερς του σακ τη σεζον 2001 σκουπισε τους σπερς με 4-0 και τη σεζον 2002 με 4-1 και 2 νικες στο γηπεδο των σπερς.... wink.gif
spursforthe5
ειμουνα 8 και 9 χρονων αντιστοιχα.δικαιολογουμε.απο το 2007 αρχισα να βλεπω.αλλα δν το ειχα ακουσει αυτο το σκουπισμα.σορρυ. biggrin.gif ποο για φανταστειτε να παει 7παιχνιδι τι εχει να γινει???χαχαχα χαμος .ο κιουμπαν δν μπορω να φανταστω τι θα λεει πριν απο το ματς.και μετα εννοειται...
Das Kapital
Ο Κιουμπαν κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να τον σχολιαζουμε και να βρισκεται παντα στα πραγματα.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι ισως και ο πιο γνωστος ιδιοκτητης ομαδας αυτη τη στιγμη που απλος κοσμος σαν εμενα για παραδειγμα δεν γνωριζει την πλειοψηφια των υπολοιπων ιδιοκτητων των ομαδων του ΝΒΑ.
T.W.Is.M.
QUOTE(lebron15 @ Apr 23 2010, 01:45 ) *
Ο Κιουμπαν κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να τον σχολιαζουμε και να βρισκεται παντα στα πραγματα.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι ισως και ο πιο γνωστος ιδιοκτητης ομαδας αυτη τη στιγμη που απλος κοσμος σαν εμενα για παραδειγμα δεν γνωριζει την πλειοψηφια των υπολοιπων ιδιοκτητων των ομαδων του ΝΒΑ.


Ετσι ακριβως ειναι. Αφου τον ειχαν καλεσει(με αμοιβη φυσικα) να κανει τον guest host(κατι σαν general manager για μια μερα) στο RAW του WWE. Moνο που δεν μπηκε να παιξει ο τρελαμενος. Τον εβαλαν στο ρινγκ και εσπασαν με το σωμα του τραπεζι(πολυ λεπτο εννοειται) τοποθετημενο ορθιο στη γωνια του ρινγκ!!!
captain charisma
QUOTE(spursforthe5 @ Apr 23 2010, 00:37 ) *
ειμουνα 8 και 9 χρονων αντιστοιχα.δικαιολογουμε.απο το 2007 αρχισα να βλεπω.αλλα δν το ειχα ακουσει αυτο το σκουπισμα.σορρυ. biggrin.gif ποο για φανταστειτε να παει 7παιχνιδι τι εχει να γινει???χαχαχα χαμος .ο κιουμπαν δν μπορω να φανταστω τι θα λεει πριν απο το ματς.και μετα εννοειται...

επρεπε να δεις την φατσα του στο 7 παιχνιδι της σειρας του 2006 οταν εβαλε το τριποντο ο τζινομπιλι και το σκορ πηγε 104-101 για τους σπερς, και μετα το τελος του παιχνιδιου οταν το σκορ ηταν 119-111 για τους μαβς..και στους τελικους του νβα ειχε κανει σχολια κατα της διαιτησιας και εφαγε γερο προστιμο αλλα δεν μασαει απο τετοια ο μαρκαρος..

οσο για την εμφανιση του στο wwe ειχε εμφανιστει και πιο παλια το 2003 συγκεκριμενα σε ενα ppv και εφαγε rko απο ορτον smiley.gif
Air and King
QUOTE(lebron15 @ Apr 23 2010, 01:45 ) *
Ο Κιουμπαν κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να τον σχολιαζουμε και να βρισκεται παντα στα πραγματα.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι ισως και ο πιο γνωστος ιδιοκτητης ομαδας αυτη τη στιγμη που απλος κοσμος σαν εμενα για παραδειγμα δεν γνωριζει την πλειοψηφια των υπολοιπων ιδιοκτητων των ομαδων του ΝΒΑ.

Δες το και απο την αλλη μερια...Ο Κουμπαν ειναι ενας τυπος που του αρεσει να προκαλει αλλα για αυτο ειναι ξεχωριστος....Το ΝΒΑ εκτος απο τα αγωνιστηκα ειναι ωραιο γιατι εχεις πολλες διαφορετικες προσωπικοτητες...Ακομα και ανθρωποι που δεν χωνευουμαι ειναι απαραιτητοι στο να συντηρουν τις οποιες ιντριγκες...ειτε ειναι παιχτες,ειτε προπονητες,ειτε ιδιοκτητες...



Οσο αφορα την σειρα δεν εχω δει κανενα απο τα 2 ματς δυστυχως...Θα γινει σκληρη μαχη και η λογικη(αν υπαρχει) λεει οτι θα μοιραστουν τα παιχνιδια και στο Σαν Αντονιο οι ομαδες και μετα βλεπουμε......
Ειδα τα stats των 2 αγωνων με τον Νοβιτσκι να εχει ενα εντυπωσιακο 1ο παιχνιδι ενω ο Μανου φαινεται να συνεχιζει ακαθεκτος την εντυπωσιακη του πορεια τον τελευταιο καιρο..
Μου αρεσει που καναμε και κουβεντα στα ευρωπαικα τοπικ μηπως ερχοταν στην Ευρωπη και καποιοι δεν τον ηθελαν..Εκατσε στους Σπερς που τον θελουν...Εκει ειναι η θεση του αλλωστε στο ΝΒΑ.....
spursforthe5
το πρωτο ημιχρονο βρισκει τους σπερς να προηγουνται 47 44.κανενα τριποντο δεν εχουν βαλει οι σπερς!ο παρκερ παρα πολυ καλος.ο ντανκαν το ιδιο και ο μανου μονο μοιραζει ...μεχρι στιγμης εχοντας μονο 2 ποντους και πεντε ασσιστ.το προβλημα στις βολες επανεμφανιζεται με 7 στς 12.βλεπει κανεις το ματς??
spursforthe5
94 90 τελικο σκορ.ντανκαν και παρκερ οι κορυφαιοι.25 και 23 ποντους αντιστοιχα.στο 3δωδεκαλεπτο πηγαν να μας τα χαλασουν αλλα τελικα δν ανοιξε η διαφορα και στο 412λεπτο εκανε την επιθεση του ο μανου με 11 ποντους και ο παρκερ με καθοριστικα καλαθια εδωσαν τη νικη στα σπιρουνια.το γεγονος οτι δν μπηκε κανενα τριποντο απο πλευρας σπερς με προβληματησε αλλα και ταυτοχρονα το γεγονος οτι νικησαμε χωρις να βαλουμε τριποντο με κανει να πιστευω οτι θα παρουμε το 4παιχνιδι spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif παμε για το 3-1 για να εχουμε το πρωτο λογο για τη προκριση...

να σημειωσω πως ο μανου στο 2ημιχρονο επαιζε με ενα προβλημα στη μυτη απο οσο μπορουσα να διακρινω επειτα απο μια αγκωνια του γερμανου
captain charisma
το ματς το χασαν μονοι τους οι μαβερικς..παρολο που στη 3 περιοδο εκαναν την ανατροπη και εφτασαν να προηγουνται μεχρι και 9π, χαρις στην αμυνα ζωνη που επαιξαν σε αυτο το διαστημα..μετα εκαναν πολλα λαθη και εφταιγε και η διαιτησια που σ καποιες φασεις σφυριξε οτι να ναι...παντως περιεργο ο λιγος χρονος που επαιξαν οι μπατλερ μαριον και χειγουντ..κυριως ο 1 δεν επαιξε καθολου απ το 2 δεκαλεπτο και μετα..οσο για το χειγουντ πιστευω οτι εκανα βλακεια που δεν τον εβαλε περισσοτερη ωρα μεσα και ειχε το ψοφιο το νταπιερ να μαρκαρει το ντανκαν....περιεργα πραγματα απ το καρλαιλ...πηγε να παρει το ματς με μια 5αδα..
αν αποκλειστουν και φετος οι μαβς ο νοβιτσκι καλυτερα να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια απ το νταλας και να παει σ αλλη ομαδα για να διεκδικησει το πρωταθλημα..
spursforthe5
QUOTE(captain charisma @ Apr 24 2010, 08:25 ) *
το ματς το χασαν μονοι τους οι μαβερικς..παρολο που στη 3 περιοδο εκαναν την ανατροπη και εφτασαν να προηγουνται μεχρι και 9π, χαρις στην αμυνα ζωνη που επαιξαν σε αυτο το διαστημα..μετα εκαναν πολλα λαθη και εφταιγε και η διαιτησια που σ καποιες φασεις σφυριξε οτι να ναι...παντως περιεργο ο λιγος χρονος που επαιξαν οι μπατλερ μαριον και χειγουντ..κυριως ο 1 δεν επαιξε καθολου απ το 2 δεκαλεπτο και μετα..οσο για το χειγουντ πιστευω οτι εκανα βλακεια που δεν τον εβαλε περισσοτερη ωρα μεσα και ειχε το ψοφιο το νταπιερ να μαρκαρει το ντανκαν....περιεργα πραγματα απ το καρλαιλ...πηγε να παρει το ματς με μια 5αδα..
αν αποκλειστουν και φετος οι μαβς ο νοβιτσκι καλυτερα να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια απ το νταλας και να παει σ αλλη ομαδα για να διεκδικησει το πρωταθλημα..

εχει δρομο ακομα η σειρα φιλε.ακομα και με το 3-1 γυριζει
Ginobili
Άντε να πάω να κοιμηθώ τώρα με τέτοια υπερένταση.....Μεγάλη νίκη και κάναμε το 2-1.Στην τέταρτη περίοδο μίλησαν ο Τζινόμπιλι(στην αρχή) και ο Πάρκερ στο τέλος.Εύγε!!! Αυτά να βλέπω.....να κερδίζουμε δείχνοντας χαρακτήρα,χωρίς να τα περιμένουμε όλα από τον Ντάνκαν biggrin.gif ...σε αντίθεση με τους Μάβερικς που τα περίμεναν όλα από τον Γερμανό.

Όσο για το 0/7 τρίποντα....τι να πω....αφού κερδίσαμε,πάλι καλά.
Πάρα πολύ καλός και ο Χιλ,έδωσε σημαντικές λύσεις και στην επίθεση και ειδικά στην άμυνα.Πραγματικά αυτό το παλικάρι είναι τρομερό γρανάζι στην μηχανή μας.Καλός και ο Μακντάις που έπαιξε όσο καλύτερη άμυνα μπορούσε.Κακός ο Τζέφερσον...δεν βοήθησε επιθετικά σχεδόν καθόλου.Κακός και ο Μπόνερ...ο οποίος και άστοχος ήταν,και στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα.Πιστεύω ότι θα μπορούσε ο Γκρεγκ να δώσει περισσότερο χρόνο στον Μπλερ...ο οποίος όσο έπαιξε ήταν εξαιρετικός,καθώς έδινε πολλές μάχες στην ρακέτα(5 ριμπ σε 4').
Όλα τα λεφτά βέβαια,είπαμε....οι απίστευτες προσωπικές ενέργειες που έκαναν Μανού και Πάρκερ...ειδικά το Γαλλάκι στο τέλος,εκεί που είχαμε μπλοκάρει και δεν είχαμε τρόπο να σκοράρουμε(Ντάνκαν παροπλισμένος)...τα Γ..^%$σε ΟΛΑ!!! Τον ευχαριστώ για την απίστευτα ηδονική στιγμή που μας χάρισε να δούμε τα μούτρα του Κιούμπαν στο κρίσιμο εύστοχο σουτ.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Όσο για τους Μάβερικς...έλεος,αν αυτή η ομάδα θέλει να πάρει πρωτάθλημα με τον τρόπο που παίζει.....να το σκεφτώ κι εγώ να ρίξω την Φαρμάκη με τα λεφτά που βγάζω.... icon_drunk.gif Είμαι τρομερά απογοητευμένος από τον Κιντ...καμία σοβαρή οργάνωση...σε όλο το παιχνίδι τσούκου τσούκου μπολ με τον Γερμανό...και από κει και πέρα,περιμένανε εκλάμψεις από ταλιμπανιές του Μπαρέα και του Τέρυ......το οποίο τους βγήκε και σε κάποια σημεία,γιαυτό και ήταν κοντά στο σκορ.(Μεγάλη εξάρτηση από το περιφερειακό σουτ αυτή η ομάδα...)

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε αυτήν την σειρά,και οι Μάβερικς έχουν πραγματικά τρομερό βάθος.Αυτό που τους έλειψε στα 2 τελευταία παιχνίδια ήταν η απόδοση του Κιντ.Όταν κάνει καλές εμφανίσεις(που λογικά θα τις κάνει),θα κερδίσουν.Χωρίς την προσωπική του πινελιά είναι ανούσιο να περιμένουν να βάλει 45 πόντους ο Ντίρκ....για να κερδίσουν.
Illusioner
Χαχαχαχ ωραιός ο φίλος!!! Και εγώ ξετρελάθηκα όταν είδα την φάτσα του Κιούμπαν. Τεράστια νίκη για εμάς και πλέον με νίκη σοτ 4ο καθαρίζουμε την σειρά(δεν μπορεί το Ντάλλας όπως είναι να γυρίσει από 3-1). Όσο για σήμερα πλά να τονίσω και εγώ ότι ο Μάνου που είδαμε να παίζει και να κάνει τρελά πράγματα στην 4η είχε σπασμένη μύτη. Πραγματικά απίστευτη προσπάθεια από τον Μάνου. Επίσης σημαντικό θεωρώ ότι ο Χιλλ επιστρέφει στα γνώριμα επίπεδα και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αντέχουμε και άσχημα παιχνίδια από τον Τζέφφερσον. Γενικά όλα συνεχίζουν να είναι υπέρ μας. Ας τους τελειώσουμε λοιπόν!!! Go Spurs Go!! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif

QUOTE(Ginobili @ Apr 24 2010, 07:45 ) *
Άντε να πάω να κοιμηθώ τώρα με τέτοια υπερένταση.....Μεγάλη νίκη και κάναμε το 2-1.Στην τέταρτη περίοδο μίλησαν ο Τζινόμπιλι(στην αρχή) και ο Πάρκερ στο τέλος.Εύγε!!! Αυτά να βλέπω.....να κερδίζουμε δείχνοντας χαρακτήρα,χωρίς να τα περιμένουμε όλα από τον Ντάνκαν biggrin.gif ...σε αντίθεση με τους Μάβερικς που τα περίμεναν όλα από τον Γερμανό.

Όσο για το 0/7 τρίποντα....τι να πω....αφού κερδίσαμε,πάλι καλά.
Πάρα πολύ καλός και ο Χιλ,έδωσε σημαντικές λύσεις και στην επίθεση και ειδικά στην άμυνα.Πραγματικά αυτό το παλικάρι είναι τρομερό γρανάζι στην μηχανή μας.Καλός και ο Μακντάις που έπαιξε όσο καλύτερη άμυνα μπορούσε.Κακός ο Τζέφερσον...δεν βοήθησε επιθετικά σχεδόν καθόλου.Κακός και ο Μπόνερ...ο οποίος και άστοχος ήταν,και στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα.Πιστεύω ότι θα μπορούσε ο Γκρεγκ να δώσει περισσότερο χρόνο στον Μπλερ...ο οποίος όσο έπαιξε ήταν εξαιρετικός,καθώς έδινε πολλές μάχες στην ρακέτα(5 ριμπ σε 4').
Όλα τα λεφτά βέβαια,είπαμε....οι απίστευτες προσωπικές ενέργειες που έκαναν Μανού και Πάρκερ...ειδικά το Γαλλάκι στο τέλος,εκεί που είχαμε μπλοκάρει και δεν είχαμε τρόπο να σκοράρουμε(Ντάνκαν παροπλισμένος)...τα Γ..^%$σε ΟΛΑ!!! Τον ευχαριστώ για την απίστευτα ηδονική στιγμή που μας χάρισε να δούμε τα μούτρα του Κιούμπαν στο κρίσιμο εύστοχο σουτ.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Όσο για τους Μάβερικς...έλεος,αν αυτή η ομάδα θέλει να πάρει πρωτάθλημα με τον τρόπο που παίζει.....να το σκεφτώ κι εγώ να ρίξω την Φαρμάκη με τα λεφτά που βγάζω.... icon_drunk.gif Είμαι τρομερά απογοητευμένος από τον Κιντ...καμία σοβαρή οργάνωση...σε όλο το παιχνίδι τσούκου τσούκου μπολ με τον Γερμανό...και από κει και πέρα,περιμένανε εκλάμψεις από ταλιμπανιές του Μπαρέα και του Τέρυ......το οποίο τους βγήκε και σε κάποια σημεία,γιαυτό και ήταν κοντά στο σκορ.(Μεγάλη εξάρτηση από το περιφερειακό σουτ αυτή η ομάδα...)

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε αυτήν την σειρά,και οι Μάβερικς έχουν πραγματικά τρομερό βάθος.Αυτό που τους έλειψε στα 2 τελευταία παιχνίδια ήταν η απόδοση του Κιντ.Όταν κάνει καλές εμφανίσεις(που λογικά θα τις κάνει),θα κερδίσουν.Χωρίς την προσωπική του πινελιά είναι ανούσιο να περιμένουν να βάλει 45 πόντους ο Ντίρκ....για να κερδίσουν.
Das Kapital
QUOTE (captain charisma @ Apr 24 2010, 08:25 ) *
αν αποκλειστουν και φετος οι μαβς ο νοβιτσκι καλυτερα να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια απ το νταλας και να παει σ αλλη ομαδα για να διεκδικησει το πρωταθλημα..


Που θα βρει καλυτερο supporting cast απ'το Νταλλας τη στιγμη που εχει Μπατλερ,Κιντ,Μαριον και Τερρυ;
Αυτο που χειαζεται το Νταλλας ειναι ενας C,ετσι κι αλλιως ομως αυτο δεν ειναι νεο,θυμαμαι να το λεμε στο basketforum απο το 2007!
spursforthe5
QUOTE(Illusioner @ Apr 24 2010, 10:56 ) *
Χαχαχαχ ωραιός ο φίλος!!! Και εγώ ξετρελάθηκα όταν είδα την φάτσα του Κιούμπαν. Τεράστια νίκη για εμάς και πλέον με νίκη σοτ 4ο καθαρίζουμε την σειρά(δεν μπορεί το Ντάλλας όπως είναι να γυρίσει από 3-1). Όσο για σήμερα πλά να τονίσω και εγώ ότι ο Μάνου που είδαμε να παίζει και να κάνει τρελά πράγματα στην 4η είχε σπασμένη μύτη. Πραγματικά απίστευτη προσπάθεια από τον Μάνου. Επίσης σημαντικό θεωρώ ότι ο Χιλλ επιστρέφει στα γνώριμα επίπεδα και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αντέχουμε και άσχημα παιχνίδια από τον Τζέφφερσον. Γενικά όλα συνεχίζουν να είναι υπέρ μας. Ας τους τελειώσουμε λοιπόν!!! Go Spurs Go!! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif

ρε κατι ασχετο απο βιτλ ειδατε το παιχνιδι???
captain charisma
QUOTE(lebron15 @ Apr 24 2010, 13:06 ) *
Που θα βρει καλυτερο supporting cast απ'το Νταλλας τη στιγμη που εχει Μπατλερ,Κιντ,Μαριον και Τερρυ;
Αυτο που χειαζεται το Νταλλας ειναι ενας C,ετσι κι αλλιως ομως αυτο δεν ειναι νεο,θυμαμαι να το λεμε στο basketforum απο το 2007!

ναι εχει καλο σαπορντι καστ αλλα πρεπει να βοηθανε ολοι και να μην τα περιμενουν ολα απ τον γερμανο γιατι γινονται προβλεψιμοι..ο κιντ στα 2 τελευταια παιχνιδια δεν εχει παιξει καθολου καλα οπως και ο μαριον..και αν η βασικη 5αδα δεν προσφερει ευκολο σκορ τοτε ο αποκλεισμος ειναι σιγουρος...
και ο χειγουντ μια χαρα σεντερ ειναι αλλα παλι δεν καταλαβαινω γιατι τον χρησιμοποιει λιγο,και δεν το ξεκιναει βασικο?ειναι δυνατο κορμι και πιο αξιοπιστος απ τον νταπιερ..κανονια το αναποδο επρεπε αν γινεται βασικος ο χειγουντ και παγκιτης ο νταμπιερ με λιγοτερο χρονο συμμετοχης γιατι το παλικαρι ειναι ανεκδοτο..
τον μπατλερ δεν καταλαβα γιατι δεν τον ξαναεβαλε μετα?μαλωσε με το προπονητη?τι στο διαλο?
σοβαρεψου ρε καρλαιλ που πας να κερδισεις το ματς με 5 παικτες.
παντως εντυπωση μου εκανε στην ανατροπη με την αμυνα ζωνης, επαιξε με ανορθωδοξο σχημα με 3 κοντους κιντ-μπαρεα-τερι..
spursforthe5
το ειδατε οτι σε πολλες φασεις ο μανου μαρκαρε τον γερμανο????τωρα που εσπασε την μυτη του παιζει να χασει τον επομενο αγωνα η οχι??
Illusioner
Δύσκολα θα το χάσει ο Μάνου γιατί είναι σκυλί. Μόνο εάν είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα αλλά δεν νομίζω
!! Καλού κακού ας περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να είμαστε σίγουροι. Ως προς το matchup έχω να δηλώσω πως όποτε τον παίζει άμυνα ο Μάνου ο Νοβίτζκι δυσκολεύεται πολύ περισσοτέρο απο όταν το παίζει άμυνα ο Μπόνερ. 68.gif 68.gif Ας ελπίσουμε να κάνει τίποτα και το ξανθόπαιδο πέρα από το να χάνει σουτ.
QUOTE(spursforthe5 @ Apr 24 2010, 16:11 ) *
το ειδατε οτι σε πολλες φασεις ο μανου μαρκαρε τον γερμανο????τωρα που εσπασε την μυτη του παιζει να χασει τον επομενο αγωνα η οχι??
spursforthe5
γιατι οπου σταθω και οπου βρεθω μου λενε οτι οι σπερς θα χασουν σημερα?? mellow.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.