Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
whaler
QUOTE (Varvos @ Mar 17 2017, 12:12 ) *
η 13 εχει επιστρεψει στο οακα;
Γιατι και μενα μου φανηκε σχετικα υποτονικη χθες η κερκιδα

Off topic και ζητώ συγγνώμη, αλλά υπάρχουν ακόμα θέματα με τον ΔΓ που δεν έχουν λυθεί, ίσως να μην ήταν και όλοι οι οργανωμένοι χθες. Τώρα δε με το γήπεδο του ποδοσφαίρου που ήρθε στην επιφάνεια, ίσως πάρει η μπάλα και το μπάσκετ, οπότε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για καιρό ακόμα. Κλείνει το off topic bball.gif
john wick
QUOTE (Varvos @ Mar 17 2017, 10:12 ) *

καμμία σχέση πραγματικά...
Πολύ καλό κλίμα χτες στο Μαρούσι και πολύς κόσμος...Μείναν άδεια κάποια καθίσματα ψηλά στους περιστερώνες (στις γωνίες)

Είχαμε και Παναγιώτη Κολλημένο να κάνει live αναμετάδοση του Μπεσίκτας-Ολυμπιακός.... smiley.gif
irving
QUOTE(G-arenas @ Mar 17 2017, 12:19 ) *
παντως μην σας ξεγελαει η νικη. η ρεαλ ειναι τραγικη ομαδα με τραγικο προπονητη. ενα τσιρκο ειναι σε αμυνα και επιθεση. ουτε μια περιστροφη δεν βγαζουν στην αμυνα. απλως εχουν μακραν το καλυτερο, ποιοτικοτερο και βαθυ ροστερ στην ευρωλιγκα! ισως να ειναι η καλυτερη αντιπαλος για μας στα play off καθως μας ταιριαζουν πολυ ομαδες που ειναι αναρχες και δεν ειναι πολυ δουλεμενες και ομαδες προπονητη οπως η τσσκα , η φενερ και ο οσφπ. βεβαια παντα ο οσφπ παραμενει η καλυτερη επιλογη για μας.

torture.gif
j-kidd13
QUOTE(Varvos @ Mar 17 2017, 12:12 ) *

Επειδη μετα απο χρονια,χθες ειδα το παιχνιδι στους οργανωμενους,μονο υποτονικη δεν ηταν η κερκιδα.
CG.
QUOTE (Varvos @ Mar 17 2017, 12:12 ) *

Μια χαρα ηταν η εξεδρα χτες
Οταν χρειαστηκε εκει ηταν
Δεν παιζαμε και με ΟΛΥ εξαλλου
Η 13 εκει ηταν.
Αααα ακουστηκε και το κουφο "γηπεδο, μονο στην λεωφορο"... Οτι να ναι

Εγω κραταω επιφυλαξεις για την ανοδο της ομαδας
Επιθετικα τα pnr του γκιστ δεν αλλαζουν την ομαδα, αν και αμυντικα μπορει η ομαδα να κερδιζει ςκτος.
Με λιγα λογια αλλαγη της ομαδας θα υπαρξει μονο αμυντικα και ισως μας κανει ικανους για κατι παραπανω, επιθετικα δεν ειδα τιποτε παραπανω παρα την προσπαθεια του γκιστ και καλαθη για συνεργασια η οποια μονη της δεν φτανει

Αν ο τραυματισμος του μπογκτανοβιτς αποδειχτει σοβαρος (ευχομαι να ναι καλα ο αθλητης) η φενερ ειναι μακρα η καλυτερη αντιπαλος που μπορει να μας τυχει. Ακομα και με φουλ εχθρικη διαιτησια. Θυμιζω ο σλουκας ειναι εκτος με υπουλο τραυματισμο και οι υπολοιποι δειχνουν σκασμενοι
Το γραφω εδω απο τωρα. Απο οσο εχω δει ευρωλιγκα και εχω δει πααααραααα πολλα ματς πρωτο φαβορι ειναι η ρεαλ για πολλους λογους και προσωπικα πιστευω οτι θα το παρει αν δεν της τυχουν σοβαροι τραυματισμοι στην περιοδο των τελικων αγωνων. Οποτε μην μας τυχει
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.