Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Zielona Gora vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
TakeshyKurosawa
Στο ξεκίνημα της σεζόν από τα φιλικά στη Ρωσσία ακόμα ο ΠΑΟ μου έδινε την εικόνα ότι είναι πολύ δυνατός φέτος. Ίσως τελικά η ομάδα όντως να είχε ψιλοφορμαριστεί τότε σταμπάροντας ιδιαίτερα τα 2 πρώτα ματς με την ομάδα μου!Η εικόνα που παρουσιάζει τώρα είναι αποκαρδιωτική, αλλά έρχεται φαινομενικά εύκολο ματς με Ζαλγκίρις λόγω ΟΑΚΑ. Ο Τζόρτζεβιτς λογικά παίζει το κεφάλι του σε αυτό το ματς. Προς το παρόν τον κρατάνε στη θέση του το όνομα του και ο Σπανούλης!
CG.
Σημερα ο κουζμιτς ηταν φιλοτιμος.
Για οσο πληρωνεται και για οτι του ζητητε ειναι θετικος.
Το προβλημα ειναι ο ραντουλιτσα και τα γνωστα που του χρεωνουμε
Δευτερο ο φωτσης που πλεον πρεπει να λογιζεται για 5ος ψηλος.οποτε αμεσα ,μα αμεσα πρεπει να παρουμε 4/5.δυστηχως αμυντικα ειναι αρνητικοτατος αλλη μια φορα ενω επιθετικα ειναι εντελως μονοδιαστατος.
3 προβλημα ο παυλοβιτς.αμυντικα οσο και να προσπαθησει ειναι σοφτ και εχει αργα ποδια.πολλες φορες χανεται στις αλλαγες και χανει την συγκεντρωση του.δεν ταιριαζει με την καμια με τον γιανκοβιτς.χρειαζομασταν αλλου τυπου 3αρι και επιλέξαμε λαθος.
Στα γκαρντ η ποσοτητα ειναι το προβλημα.αλλα αφου φτασαμε εως εδω θα περιμενουμε τον παππα και ας κανουμε προσευχες για αποφυγη υποτροπης και να επανελθει σε ρυθμο συντομα
Προσωπικα τον τζορτζεβιτς δεν θα τον κρινω ακομα
Περιμενω να δω αν και εφοσον διορθωσει την ομαδα και μεσα απο την προπονηση και με μεταγραφη
Dred11
O Πάβλοβιτς αποκτήθηκε γιατί ήταν ένα φθηνό και ποιοτικό συμπλήρωμα του Γιάνκοβιτς και τον ήξερε ο προπονητής. Ο Φελντίν είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, δηλ. ένα γκαρντ που να συμπληρώνει τα κενά των άλλων κάνοντας όλες τις δουλειές: παίζει άμυνα, κατεβάζει με ασφάλεια τη μπάλα, δημιουργεί προσωπική φάση, έχει στην καλή του μέρα συμπαθητικό ποσοστό ευστοχίας. Υποτίθεται ότι το project είναι βασικό δυάρι ο Παππάς. Στην ιδανική περίπτωση θα έπρεπε να είχαμε πέμπτο γκαρντ κάποιον πραγματικό σκόρερ με φονικό τρίποντο, στη θέση του Μποχωρίδη. Αλλά είπαμε, στηρίζουμε το πρότζεκτ ελληνοποίησης με τα ρίσκα του. Έκτο ξένο, ψηλό που θα είναι αθλητικός, rim protector με συμπαθητικό σουτ κανονικά έπρεπε ήδη να έχουμε. Κι εδώ δεν χωράει δικαιολογία. Κατά τα λοιπά (και δεν κάνω πλάκα) έχουμε καλή ομάδα με προοπτική.
green_sky
Οσο η ομαδα δεν εχει το ευκολο αμυντικο ριμπαουντ και δεν μπορει να τρεξει τοσο θα προβληματιζει.Ειναι εικονα μπασκεμπολιστα αυτη που εχει ο Ραντουλιτσα ? Τι γ@@@@@@@@@@@@@ φαουλ ειναι αυτα που κανει συνεχεια? Με τα φιλαρακια του παιζει μονό και κανει πλακιτσα?Αυτος δεν μπορει στην κυριολεξια να στριψει.

Γραφετε για τον Αντωνη.Δηλαδη τι περιμενετε να δωσει παραπανω ενας παιχτης που εχει 15-16 χρονια στην πλατη του μπασκετ στο τοπ επιπεδο ? Και παλι καλα να λεμε που το εχει ακομα το σουτακι.Σημερα επαιξε 25 λεπτα και ειχε 4 ποντους και 4 ριμπαουντ.Ενας παιχτης με τα χιλιομετρα του Φωτση δεν μπορει να παιζει 25 λεπτα και να εχει καλη αποδοση.Το αμαξι εχει καψει φλαντζα.

Προγραμμα και βαθμολογια.

1. Λοκομοτίβ Κουμπάν 4-0
2. Μπαρτσελόνα 3-1
3. Ζαλγκίρις Κάουνας 2-2
4. Ζιελόνα Γκόρα 1-3
5. Πίναρ Καρσίγιακα 1-3
6. Παναθηναϊκός 1-3

-----------------------------------------------------------
12.11. 21:45 Μπαρτσελόνα – Λοκομοτίβ Κουμπάν
13.11. 19:45 Πίναρ Καρσίγιακα - Ζιελόνα Γκόρα
13.11. 21:45 Παναθηναϊκός -Ζαλγκίρις Κάουνας
-----------------------------------------------------------
19.11. 19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας - Ζιελόνα Γκόρα
19.11. 22:00 Μπαρτσελόνα - Πίναρ Καρσίγιακα
20.11. 21:45 Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κουμπάν
-----------------------------------------------------------
26.11. 20:00 Ζιελόνα Γκόρα - Μπαρτσελόνα
27.11. 17:45 Λοκομοτίφ Κουμπάν - Ζαλγκίρις Κάουνας
27.11. 19:45 Πίναρ Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός
-----------------------------------------------------------
02.12. 19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας - Πίναρ Καρσίγιακα
04.12. 19:00 Λοκομοτίφ Κουμπάν - Ζιελόνα Γκόρα
04.12. 21:45 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
-----------------------------------------------------------
10.12. 19:00 Πίναρ Καρσίγιακα - Λοκομοτίφ Κουμπάν
10.12. 22:00 Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις Κάουνας
11.12. 21:45 Παναθηναϊκός - Ζιελόνα Γκόρα
-----------------------------------------------------------
17.12. 19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός
18.12. 19:00 Λοκομοτίφ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα
18.12. 20:00 Ζιελόνα Γκόρα - Πίναρ Καρσίγιακα
-----------------------------------------------------------
qspock
Συνηθως, μια νεα ομαδα βελτιωνεται οσο περναει ο καιρος. Οταν μια ομαδα χειροτερευει, τοτε κατι δε παει καλα. Και δεν εχει να κανει μονο με τους παιχτες, ειναι η ψυχολογια τους τετοια που δεν παιζουν, υπαρχει προβλημα εσωτερικο, που ξεκιναει απο διαφωνια αποψεων. Οταν ας πουμε πας να αλλαξεις το dna μιας ομαδας που εμαθε να παιζει αμυνα και να μαχεται και φερνεις μισθοφορους που δεν κοπιαζουν και μαλιστα ειναι στο απυροβλητο, ε δε θα κοπιασει και κανενας αλλος.

Εγω θυμαμαι τον Ομπραντοβιτς που εφερνε Σερβους αλλα τους κατσαδιαζε ασυστολα και δεν εβαζε να παιζουν παιχτες που δεν μπαινανε στο συστημα (Νικολας) μεχρι να προσαρμοστουν. Τοτε υπηρχε συστημα βεβαια...

Προς το παρον το κακο ειναι πως οι οποιες αλλαγες παιχτων δε θα γινουν στην παρουσα φαση, αλλα ο ομιλος ειναι δυσκολος και η προκριση πλεον αμφιβολη. Θα χρειαστει συσπειρωση και με τη βοηθεια ολων (και της Ευρωλιγκας που φαινεται να χαιδευει την Ελληνικη ομαδα ως κατσιασματος) ισως αυτο επιτευχθει με τη ψυχη στο στομα.

Απο κει και περα θα χρειαστουν δυναμικες κινησεις: Να φυγουν οι Φελεντιν, Παβλοβιτς, Κουμσιτς και ισως και οι Ραντουλιτσα Τζορτζεβιτς.
Και να επανελθει η ομαδα σε ενα ροστερ με δυνατη αμυνα και ψυχη. Και με αθλητικους παιχτες και ξενους που μπορουν να σκοραρουν ΚΑΠΩΣ!

Δε γινονται αυτα τα πραγματα, τετοια χαλια εχουμε να δουμε απο τοτε που επαιζε στην ομαδα ο ...Κορωναιος.
green_sky
Στους αγωνες που απομενουν ο Παναθηναικος εχει 4 μεσα 2 εξω ενω καρσιγιασκα και ζαλγκιρις 3 μεσα 3 εξω.
Πολυ πιθανο να παιξει την τριτη θεση τελευταια αγωνιστικη στο καουνας.
salonikatasos
QUOTE (green_sky @ Nov 6 2015, 23:09 ) *
Στους αγωνες που απομενουν ο Παναθηναικος εχει 4 μεσα 2 εξω ενω καρσιγιασκα και ζαλγκιρις 3 μεσα 3 εξω.
Πολυ πιθανο να παιξει την τριτη θεση τελευταια αγωνιστικη στο καουνας.

κι εγώ αυτό φοβάμαι. το ιδανικό θα ήταν να βγούμε 2οι έτσι όπως πάνε οι όμιλοι,γιατί στους 16 θα μπαίναμε στον εύκολο όμιλο της τσσκα όπου μπορείς μέχρι και πλεονέκτημα έδρας στους 8. τώρα αν βγούμε 3οι,εκτός όλων των άλλων θα πάρουμε και τη μπαρτσελόνα μαζί μας στους 16. δηλαδή εμείς,ρεάλ και φενέρ ή κίμκι(όποια βγει 3η),οσφπ ή εφές(όποια βγει 2η),μπαρτσελόνα και τη δεύτερη από τον όμιλο της τσσκα(μάλαγα? μακάμπι?). θέμα πρόκρισης δεν υπάρχει. ακόμα και με 4 νίκες συνολικά περνάμε(όσο ξεφτίλα και να είναι να περάσουμε με ρεκόρ 4-6 το πιθανότερο είναι ο 4ος του ομίλου μας να περάσει με αυτό το ρεκόρ,αφού λοκομοτίβ,μπαρτσελόνα τους κερδίζουν όλους)
bodiroga10
οποιος δεν μπορει σταματαει το μπασκετ. αλλιως ας δει στην τηλεοραση πως κερδισε χτες ο ενα χρονο μεγαλυτερος του φωτση ρεγιες την μπαγερν που σε 27 λεπτα ειχε 20 ποντους και 11 ριμπαουντ

αυτο με τους χρονους στον παναθηναικο εχει γινει λιγο μοδα. τωρα ξεκινησε η σεζον τι παει να πει 25 λεπτα σε επαγγελματια παικτη. δηλαδη οι παικτες της ρεαλ που εχουν δυο ματσαρες καθε εβδομαδα με την acb ή της τσκκα που ταξιδευουν καθε εβδομαδα απ το καζακσταν και την λετονια στην ισπανια και την γαλλια και μετα παλι στην ρωσια κτλ τι να πουν;;;

ο νοτσιονι το 79 γεννηθεις επαιξε στο φαιναλ4 σε λιγοτερο απο 40ωρες δυο ματς σε καταπληκτικο ρυθμο και 25 λεπτα στο καθενα και ηταν ο καλυτερος παικτης

μπορει τα 12 λεπτα την προηγουμενη εβδομαδα να τον κουρασαν τον φωτση το περιεργο ειναι σημερα οσο ημασταν ξεκουραστοι στο 1ο ημιχρονο μας εκαναν πλακα οι πολωνοι στην 4η περιοδο πηγαμε να το γυρισουμε

μεχρι στιγμης στον παναθηναικο δεν υπαρχει ελλειψη αντοχης αλλα ελλειψη ποιοτητας μονο το 63% στις βολες τα λεει ολα(να ναι καλα και οι 12/13 του ραντουλιτσα) και το 28% στα τριποντα



QUOTE (green_sky @ Nov 6 2015, 23:09 ) *
Στους αγωνες που απομενουν ο Παναθηναικος εχει 4 μεσα 2 εξω ενω καρσιγιασκα και ζαλγκιρις 3 μεσα 3 εξω.
Πολυ πιθανο να παιξει την τριτη θεση τελευταια αγωνιστικη στο καουνας.

το ματς που θα κρινει την προκριση ειναι αυτο στην σμυρνη με την καρσιγιακα. αν νικησουμε αυτο μας φτανουν οι 4 νικες αλλιως ψαχνουμε 5(δυσκολο σεναριο αφου θα θελουμε τοτε ή νικη στο καουνας ή αηττητο οακα που μας το αλωνει καθε χρονο η μπαρτσα)
t0ny3
Μωρε το προγραμμα με το μερος μας ειναι, αλλα η ομαδα δεν βγαζει υγεια και εμπιστοσυνη μεσα στο παρκε. Και το χειροτερο ειναι πως δεν βλεπω ορεξη, ενεργεια και μαχητικοτητα. Η λεξη μισθοφοροι ειναι χαρακτηριστικη...

Ειναι ενοχλητικα μη αθλητικη η ομαδα φετος. Το γνωριζαμε απο το καλοκαιρι, αλλα δεν παμε να εκμεταλευτουμε και τα θετικα αυτης της καταστασης, με σετ παιχνιδι να ταισουμε τον ψηλο, να βγει κανενα καλο συστημα να βαλουν τα σουτακια, που δεν βαζουν οι Παυλοβιτς-Φελντιν. Δεν υπαρχει dna και τροπος παιχνιδιου του Παυλοβιτς ειναι χαρακτηριστικος της καταστασης. Βαλε και στο ροστερ εναν κακιστο Φωτση που ο μονος τροπος που μπορει να απειλησει ειναι απο το τριποντο, χωρις να ειναι παραλληλα ευστοχος. Ο Διαμαντιδης ειναι ντεφορμε, αλλα ειναι λογικο και ειπαμε δεν πρεπει να εξαρτιομαστε απο αυτον. Το τριποντακι του το εβαλε παντως.

Λειπει ο τσαμπουκας και ο Σαλε δεν ξερω αν εχει αυτο το στυλ κοουτσαρισματος του, αλλα ειναι εξαιρετικα ηρεμος.

Χαθηκε σημερα η πιστωση χρονου που επρεπε να κερδισουμε σημερα και πλεον με καθε ματς ως ενα τελικο για μια νεα ομαδα με προβληματα δεν ειναι και το καλυτερο.
green_sky
QUOTE (bodiroga10 @ Nov 7 2015, 00:19 ) *
οποιος δεν μπορει σταματαει το μπασκετ. αλλιως ας δει στην τηλεοραση πως κερδισε χτες ο ενα χρονο μεγαλυτερος του φωτση ρεγιες την μπαγερν που σε 27 λεπτα ειχε 20 ποντους και 11 ριμπαουντ

αυτο με τους χρονους στον παναθηναικο εχει γινει λιγο μοδα. τωρα ξεκινησε η σεζον τι παει να πει 25 λεπτα σε επαγγελματια παικτη. δηλαδη οι παικτες της ρεαλ που εχουν δυο ματσαρες καθε εβδομαδα με την acb ή της τσκκα που ταξιδευουν καθε εβδομαδα απ το καζακσταν και την λετονια στην ισπανια και την γαλλια και μετα παλι στην ρωσια κτλ τι να πουν;;;

ο νοτσιονι το 79 γεννηθεις επαιξε στο φαιναλ4 σε λιγοτερο απο 40ωρες δυο ματς σε καταπληκτικο ρυθμο και 25 λεπτα στο καθενα και ηταν ο καλυτερος παικτης

μπορει τα 12 λεπτα την προηγουμενη εβδομαδα να τον κουρασαν τον φωτση το περιεργο ειναι σημερα οσο ημασταν ξεκουραστοι στο 1ο ημιχρονο μας εκαναν πλακα οι πολωνοι στην 4η περιοδο πηγαμε να το γυρισουμε

μεχρι στιγμης στον παναθηναικο δεν υπαρχει ελλειψη αντοχης αλλα ελλειψη ποιοτητας μονο το 63% στις βολες τα λεει ολα(να ναι καλα και οι 12/13 του ραντουλιτσα) και το 28% στα τριποντα


Bodiroga αλλος ο σωματοτυπος και ο τροπος παιχνιδιου του νοντσιονι ,αλλος του ρεγες και αλλος του φωτση.Ο Φωτσης επαιζε ανεκαθεν πανω απο το στεφανι .Τωρα αυτο δεν μπορει να το κανει.Ειναι παρα πολυ καταπονημενος.Δεν ειναι θεμα εκγυμνανσης.Aπλα το σωμα του δεν μπορει να ανταπεξελθει αλλο.
Η ηλικια σε ενα παικτη ειναι δευτερευον σημασιας σε σχεση με τα χιλιομετρα που εχει γραψει ο καθε παιχτης και το πως το σωμα του εχει "αντιληφθει αυτα τα χιλιομετρα.
Αυτα που εκανε ο Φωτσης ειναι φανερο οτι δεν μπορει να τα κανει. Μπορει ομως με την εμπειρια του να δωσει παιχνιδια στην ομαδα την ωρα που εχουν σφιξει οι κ@@@οι.Δεν γινεται να παιζει 20-25 λεπτα .Δεν αντιλεγω οτι πρεπει να παρει ενα 4-5αρι.Σεβομαι ομως παρα πολυ αυτα που εχει προσφερει ο Φωτσης και πιστευω οτι μπορει να ειναι πολυ χρησιμος αρκει να ειναι φρεσκος.

Τony ειναι μαυρη τρυπα οι θεσεις 4 και 5.Αναγκαζεται να κλεινει η περιφερεια για να προστατευσει το "χαος" πισω και αναγκαστικα δινει το σουτ.Και με τον απεναντι το ιδιο εκανε απλα δεν μπηκαν τα σουτ του απεναντι.Οταν του μπηκαν τα σουτ ηταν 15 ποντους μπροστα.Οπως ειναι το ροστερ τωρα ομαδα που θα τρεξει τον παναθηναικο και θα εχει και το σουτ ειναι ικανη οχι απλα να τον κερδισει αλλα να τον διασυρει.Υπαρχει σοβαρο θεμα κατω απο το καλαθι. Απο κει ξεκινανε ολα.Για τις περιστροφες δε ας μην μιλησουμε καλυτερα οταν ειναι ο Ραντουλιτσα μεσα.Η χαρα των αντιπαλων κοντων.
shtarkws
Μόνο με την φανέλα δεν μπορείς να κερδίσεις εναντίον καμιάς ομάδας πόσο μάλλον σε επίπεδο ευρωλιγκας. Η ομάδα εκτός από τις απουσίες έχει και παίκτες ωσει παρών. Κυρίως ο Ραντουλιτσα και αν δεν βρεθούν σύντομα λύσεις η κατάσταση θα γίνει και χειρότερη
Putnam

Πολύ κράξιμο για Τζόρτζεβιτς και δεν του αξίζει, στα πρώτα δυνατά ματς της χρονιάς τα πήγε περίφημα. Από εκεί και πέρα παίζει διαρκώς με κοντό ρόστερ λόγω συνεχόμενων τραυματισμών. Διαχειρίζεται ομάδα ευρωλίγκας με 3 γκαρντ προς το παρόν, που έχει αφήσει και κενή μια θέση ξένου.

Επίσης το πουλέν του τον έχει προδώσει, θυμηθείτε όμως ότι όλοι σχεδόν -ειδικοί και μη- το καλοκαίρι έγραφαν για τανκ που θα κάνει πλάκα κλπ

Ας παίξει και μια φορά πλήρης η ομάδα να δούμε πιο ολοκληρωμένα την δουλειά του.
MiDi_MiLiZ
To προβλημα δεν ειναι ο Φωτσης. Ο Φωτσης ειναι αυτος που ειναι και δεν επιδεχεται αμφισβητησης απο κανεναν.
Αυτος που επιδεχεται αμφισβητησης ειναι ο νεοκοπος προπονητης ο οποιος αποφασισε οτι μπορει στα 35 του ο Φωτσης να βγαζει 25λεπτα, οταν μαλιστα δεν εχει φροντισει να τον πλαισιωσει με παιχτες που μπορουν να καλυψουν τις αδυναμιες που φερνει η ηλικια και η κουραση στο σωμα.

Λετε για τον Ρεγιες, αλλα δεν λετε οτι ο Ρεγιες εχει 4-5 σκυλια τριγυρω του και ειναι ανετος. Ο Φωτσης καλειται να παιξει το ρολο του σκυλου επειδη ο Ραντουλιτσα απλα δεν υπαρχει σε καμια πλευρα του παρκε, επειδη ο Κουζμιτς ειναι λιγος κι επειδη τα 3ρια ειναι εξαιρετικα σοφτ. Του ζηταμε να παρει στις πλατες του την ομαδα απο το 3 ως το 5 και δεν το ζηταμε ουτε απο τον Γιανκοβιτς, ουτε απο τον Παβλοβιτς, ουτε απο τον Ραντουλιτσα, ουτε απο το 2ο 5ρι μας.

Ειναι καθαρα θεμα απαραδεκτου σχεδιασμου. Ολοκληρο Γκιστ καταφερε και τον εστειλε στα πιτς μεσα σε μισο μηνα, και συζηταμε οτι ο Φωτσης δεν μπορει να ανταποκριθει σε τετοιους ρυθμους; Προφανως και δεν μπορει, αλλα δεν ειναι ευθυνη του παιχτη αυτο, αλλιως με την ιδια λογικη, ας κατηγορησουμε και τον Γκιστ που τραυματιστηκε.

Ειδα αμφισβητηση και για τον ΔΔ. Ο μονος παιχτης που εχει δωσει πραγματικα καλα παιχνιδια στην ομαδα απο την αρχη της σεζον, μαζι με τον Γκιστ. Κανεις αλλος. Προφανως στα 35 του θα εχει και κακες βραδιες, οταν για αλλη μια χρονια του ζηταμε να κανει περισσοτερα απο αυτα που μπορει το σωμα του κι οταν για ακομα μια χρονια ειναι πλαισιωμενος απο παιχτες της σειρας και καλειται να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια μονιμως.

QUOTE (Putnam @ Nov 6 2015, 23:40 ) *
Επίσης το πουλέν του τον έχει προδώσει, θυμηθείτε όμως ότι όλοι σχεδόν -ειδικοί και μη- το καλοκαίρι έγραφαν για τανκ που θα κάνει πλάκα κλπ


Εγω παντως ελεγα οτι ειναι τεραστιο ερωτηματικο εως προκλητικο να δινουμε 1μυριο σε παιχτη που εχει να παιξει 6μηνες μπασκετ, που δεν εχει να επιδειξει τιποτα απο την καριερα του και που τον διωξαν ακομα και οι Κινεζοι. Ειναι αδιανοητο να κοστολογειται ενας τετοιος παιχτης με βαση την παρουσια του σε 2-3 παιχνιδια ματς Μουντομπασκετ στα οποια η αποδοση του οφειλοταν στον Τεοντοσιτς, κυριως, και οχι στον ιδιο. Προσωπικα τον Ραντουλιτσα τον θεωρω τελειωμενη υποθεση, ειναι ισως η χειροτερη μεταγραφη που εχει κανει ο ΠΑΟ στην μετα-Ομπραντοβιτς εποχη (δεδομενου του κοστους της παντα).

Ελεγα επισης οτι ειναι υπερβολικα τα 2μυρια στον Καλαθη κι οτι δεν ειναι ο παιχτης-ηγετης που φανταζομαστε, απλα ειναι ενας ποιοτικοτατος ασος με συγκεκριμενες αδυναμιες , μεταξυ των οποιων το οτι δεν εχει στοφα ηγετη. 1-1,5μυριο ναι, 2μυρια ομως ειναι αδιανοητα πολλα.

Ελεγα επισης οτι ομαδα που παει να στηριχτει σε 2 παιχτες (σπρωχνωντας εκει το μισο της σχεδον μπατζετ), θα αντιμετωπισει μεγαλες δυσκολιες για να καταφερει και αξιοσημειωτο σε ενα μαραθωνιο μιας σεζον. Ειτε διοτι στο 1 παιχνιδι ο ενας θα φορτωνεται με φαουλ, ειτε γιατι θα τραυματιστει καποιος, ειτε γιατι απλα οταν θα περναει ενας απο τους 2 τους ντεφορμαρισμα, τοτε θα πρεπει να περιμενουμε παιχτες μετριους να κανουν αυτο που δεν μπορουν: υπερβαση.

Αντιμετωπισα ειρωνεια, σαρκασμο και ορισμενα pm των οποιων το περιεχομενο δεν αφορα τη δημοσια συζητηση.

Να ειμαι ειλικρινης ομως, δεν περιμενα οτι θα αρχισω να επιβεβαιωνομαι σε παιχνιδια με Ζιελονες Γκορες , αυτα μεχρι κι εγω πιστευα οτι θα τα χτυπαμε ευκολα. Διαψευδομαι.
ssoulliss
Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στην άκρη του πάγκου. Και εξηγούμαι. Ο Τζόρτζεβιτς δείχνει πανέξυπνος άνθρωπος. Δεν ξέρω όμως αν κάνει για ομάδα που έχει στόχο το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ίσως έχει μπερδέψει το στυλ μπάσκετ που παίζεται σε εθνικές ομάδες ,με το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρωλίγκα. Και η πρόσφατη ιστορία μας το έχει διδάξει αυτό.Ίσως σε βάθος χρόνου να του βγει το πλάνο του. Όμως μέχρι στιγμής οι ιδέες του είναι προβλέψιμες και δεν δείχνει να μπορεί να εμφυσήσει - ειδικά στους μη Σέρβους παίκτες - τη φιλοσοφία του.

Όταν άκουσα ότι τον έκλεισε ο Παναθηναϊκός στο μυαλό μου ήρθε ένας συνειρμός. Του Γιαννάκη στον Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι ότι ο "Δράκος" (ανάλογο τοτέμ στο Ελληνικό μπάσκετ, όπως ο Σάλε στο Σέρβικο αντίστοιχα) είχε γράψει χιλιόμετρα σε πάγκους μικρομεσαίων ομάδων με επιτυχία (Πανιώνιος και Μαρούσι). Ο Σάλε δεν έχει γράψει πουθενά χιλιόμετρα. Είναι καθαρά λαχείο. Μεγάλη προσωπικότητα αλλά λαχείο.

Νομίζω εν κατακλείδι πως οι παίκτες είναι μια χαρά. Το θέμα στις βολές το έχουν πολλές ομάδες στο υψηλό επίπεδο βλ. Ολυμπιακός. Άλλα είναι τα προβλήματα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ηρεμία και (ίσως) αλλαγή κατεύθυνσης. Αγωνιστικής κατεύθυνσης.
bodiroga10
QUOTE (green_sky @ Nov 6 2015, 23:37 ) *
Bodiroga αλλος ο σωματοτυπος και ο τροπος παιχνιδιου του νοντσιονι ,αλλος του ρεγες και αλλος του φωτση.Ο Φωτσης επαιζε ανεκαθεν πανω απο το στεφανι .Τωρα αυτο δεν μπορει να το κανει.Ειναι παρα πολυ καταπονημενος.Δεν ειναι θεμα εκγυμνανσης.Aπλα το σωμα του δεν μπορει να ανταπεξελθει αλλο.
Η ηλικια σε ενα παικτη ειναι δευτερευον σημασιας σε σχεση με τα χιλιομετρα που εχει γραψει ο καθε παιχτης και το πως το σωμα του εχει "αντιληφθει αυτα τα χιλιομετρα.
Αυτα που εκανε ο Φωτσης ειναι φανερο οτι δεν μπορει να τα κανει. Μπορει ομως με την εμπειρια του να δωσει παιχνιδια στην ομαδα την ωρα που εχουν σφιξει οι κ@@@οι.Δεν γινεται να παιζει 20-25 λεπτα .Δεν αντιλεγω οτι πρεπει να παρει ενα 4-5αρι.Σεβομαι ομως παρα πολυ αυτα που εχει προσφερει ο Φωτσης και πιστευω οτι μπορει να ειναι πολυ χρησιμος αρκει να ειναι φρεσκος.

Τony ειναι μαυρη τρυπα οι θεσεις 4 και 5.Αναγκαζεται να κλεινει η περιφερεια για να προστατευσει το "χαος" πισω και αναγκαστικα δινει το σουτ.Και με τον απεναντι το ιδιο εκανε απλα δεν μπηκαν τα σουτ του απεναντι.Οταν του μπηκαν τα σουτ ηταν 15 ποντους μπροστα.Οπως ειναι το ροστερ τωρα ομαδα που θα τρεξει τον παναθηναικο και θα εχει και το σουτ ειναι ικανη οχι απλα να τον κερδισει αλλα να τον διασυρει.Υπαρχει σοβαρο θεμα κατω απο το καλαθι. Απο κει ξεκινανε ολα.

η ομαδα πρεπει να αποφασισει η θα επενδυσει στο μελλον ή θα στραφει στο παρελθον
οταν μιλαμε για 5ο 4-5αρι ουσιαστικα εννοουμε εκτος αποστολης τον παπαγιαννη και τον χαραλαμποπουλο

ειναι κριμα οταν στην ηλικια του χαραλαμποπουλο ο φωτσης επαιρνε χρονο και βελτιωνοταν μεσω των αγωνων ο χαραλαμποπουλος να ειναι στην κερκιδα

η ομαδα για μενα πρεπει να εχει 10 παικτες που ειναι ετοιμοι να παιξουν αν χρειαστει και 30 λεπτα και 11ο και 12ο παικτη 2 απ τους μποχωριδη-παπαγιαννη-χαραλαμποπουλο σε ενα τετοιο ροστερ δεν εχει θεση ο φωτση

οταν ο συλλογος στοχευε στα ευρωπαικα παροπλιζε ισως τον μεγαλυτερο του απο αποψης προσωπικοτητας παικτη του τον αλβερτη στα 32 του, ο φωτσης ειναι σπουδαιος αλλα οταν ο συλλογος δεν μπορουσε να ακολουθησει τις οικονομικες του φιλοδοξιες αλλαζε ομαδα και καλα εκανε

ο διαμαντιδης ειναι αλλο κεφαλαιο για μενα πρεπει να σταματησει φετος αλλα ειναι τοσο μεγαλος παικτης για τον συλλογο που αυτος θα το αποφασισει το ποτε

και το φετινο πλανο με την ανανεωση θα αποτυχει γιατι οταν το βασικο σου 5αρι λογω φαουλ και αντοχων μπορει να παιξει 15 λεπτα τοτε χρειαζεσαι αναγκαστικα και 3ο 5αρι πιο εμπειρο απ τον παπαγιαννη

οταν το 2ο 4αρι σου δεν μπορει να παρει ριμπαουντ πλεον χρειαζεσαι 2ο 4αρι και ο χαραλαμποπουλος παει στο ψυγειο

οταν στο 3 εχεις δυο 3αρια που ειναι το πολυ για αναπληρωματικα τοτε θες και βασικο 3αρι σουτερ και παει ο μποχωριδης να παιζει στην 4η περιοδο με τον κολοσσο που τον κερδιζει με 40 ποντους

ετσι μελλον δεν χτιζεις αλλα μελαγχολεις για το παρελθον και ο χαραλαμποπουλος καταληγει γιαννοπουλος.ο παικτης δεν βελτιωνεται μεσω αγωνων με τον κολοσσο που η 5αδα με μεσα λουντζη-χαραλαμποπουλο-παπαγιαννη του εριξε 20 ποντους στην τελευταια περιοδο αλλα μεσω αγωνων ευρωλιγκα

αυτο που κανει και εκανε και χτες ο ιβκοβιτς στην εφες σε 3-4 χρονια πιστευω θα ειναι αυτο που θα αλλαξει το ευρωπαικο μπασκετ και ας παει χαμενη η φετινη χρονια για τους τουρκους. δυστυχως στην ελλαδα εχουμε χασει το οραμα και αν ο τσαρτσαρης δεν ειχε σταματησει οικειοθελως ακομα στην 12αδα θα τον ειχαμε
manos_89
Δεν πρέπει να καταστροφολογούμε παιδιά.
Κατα τη γνώμη μου είμαστε σε περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό φαίνεται από τα σου, τις βολές τα πάντα.

Τα μόνα μελανά σημεία που μπορώ να αναφέρω είναι:
1) Ο φώτσης, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί
2) Ο ραντούλιτσα, ο οποίος δείχνει να έχει άθλια φυσική κατάσταση

Πέρυσι ήταν εμφανές ότι δεν έχουμε ποιότητα παρ' όλα αυτά τέτοια εποχή ακούγαμε διθυραμβικά σχόλια και οτι το μόνο που έπρεπε να βελτιώσουμε είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Τελικά η αλήθεια ήταν ότι απλά σε μια περίοδο που κανένας δεν νοιαζόταν για τα παιχνίδια, μας μπαίναν όλα και παίρναμε τα παιχνίδια άνετα.

Φέτος η ομάδα έχει ποιότητα, πολύ περισσότερη από τα 3 τελευταία χρόνια. Ας δούμε για μια φορά στο τέλος τι θα γίνει χωρίς γκρίνιες και διθυράμβους.

Η μόνη προσθήκη που θα έκανα θα ήταν άλλο 1 τεσσάρι.

Τώρα που το θυμάμαι οι χρονιές του Ομπράντοβιτς ξεκίναγαν με την ομάδα να πετάει φωτιές, μετά ερχόταν μια μεγάλη περίοδος ντεφορμαρίσματος που κράταγε μέχρι να ξεκινήσουν τα προημητελικά και από εκεί και πέρα παίζαμε απίστευτα.
Reggie Miller 31
Τελικα ναι, φταιγαν κ οι απουσιες για σημερα... οποιος βλεπει τα αυτονοητα απο το καλοκαιρι, ειναι ασχετος... θελει υπομονη κλπ.... λοιπον ας παρουμε ενα σοβαρο ψηλο, γιατι με μπλα μπλα τιτλους δεν σηκωνεις. Αμα πια 3 χρονια τωρα ξεφτυλα κ αντε να κερδισουμε τον ολυμπιακο
t0ny3
Τη φωτια στα ματια των παικτων του ψαχνει ο Σαλε...

Η λυση η φιλοσοφια και το κινητρο παρακατω!


shtarkws
+1 φάουλ στον χρήστη midi miliz διότι αφού έσβησα με προειδοποιηση το μειωτικο, μαθητευομενος μάγος, για τον Τζορτζεβιτς από προηγούμενο ποστ του, επανήλθε με το ειρωνικό νεοκοπος. Επίσης οποίο ποστ δεν προάγει τον υγιή διάλογο με επιχειρήματα, αλλά ειναι στην κατευθυνση του να επιφέρει αντιμαχιες και να ρίχνει το επίπεδο της κουβέντας, επίσης θα τιμωρείται.
assistant
QUOTE(t0ny3 @ Nov 7 2015, 00:27 ) *
Τη φωτια στα ματια των παικτων του ψαχνει ο Σαλε...

Η λυση η φιλοσοφια και το κινητρο παρακατω!



EΠΙΚΗ συνεντευξη τυπου......ο Ραντουλιτσα δε θα παιξει ποτε μπάσκετ στον Παναθηναικο........του χει κανει μαγια η Ελεονωρα..........

QUOTE(shtarkws @ Nov 7 2015, 00:29 ) *
+1 φάουλ στον χρήστη midi miliz διότι αφού έσβησα με προειδοποιηση το μειωτικο, μαθητευομενος μάγος, για τον Τζορτζεβιτς από προηγούμενο ποστ του, επανήλθε με το ειρωνικό νεοκοπος. Επίσης οποίο ποστ δεν προάγει τον υγιή διάλογο με επιχειρήματα, αλλά ειναι στην κατευθυνση του να επιφέρει αντιμαχιες και να ρίχνει το επίπεδο της κουβέντας, επίσης θα τιμωρείται.

κλεινω σιγά-σιγά 8 χρονια στο φορουμ κι εχουν διαβασει πολλα τα ματια μου........αν με χαρακτηρισμούς τυπου ''νεοκοπος'' περναμε φαουλ οι μονοι που θα ειχαν μεινει να κανουν διαλογο εδώ μεσα θα ηταν οι mods με τους admins..........δεν το ξερω το παλικαρι και η αληθεια είναι οτι δε μου αρεσει το υφος που γραφει(αν και σε καποια συμφωνω μαζι του) αλλα δε γινεται θεωρω να πιανομαστε από τέτοιες λεξεις..........φιλικα και συμφορουμιτικα........
SG3ptshooter
Είναι η πρώτη ήττα που με ανησύχησε πραγματικά. Πρέπει να δω ακόμα πράγματα για να γίνω κάθετος, τουλάχιστον τα 2 εντός που έρχονται. Είναι η αναγκαία επικράτηση επί της Zalgiris και η ακόμα πιο απαιτητική αναμέτρηση με την Kuban. Μπορούμε να συζητήσουμε για τους παίκτες, για την τακτική, για τα οικονομικά, για τους μικρούς, για τους φθαρμένους. Αλλά όχι σήμερα κι όχι μετά απ' αυτό. Έχω αμφισβητήσει πολλάκις στο παρελθόν κι έχω τα θέματά μου και φέτος. Δεν έχω τη διάθεση από καιρό, πόσο μάλλον αυτή τη στιγμή.

Ο Gist και φέτος είναι ο πιο σημαντικός ψηλός της ομάδας όσον αφορά το συνολικό του impact στο παιχνίδι. Η απώλειά του είναι μεγάλη όπως και να χει. Όπως έχω πει ξανά λείπει πολύ στο μυαλό μου, όταν αυτές είναι οι ικανότητες των υπολοίπων της περιφέρειας, η ατομική δεξιότητα του Παππά στο σκοράρισμα.

Ναι, οκ δε φταίνε οι απουσίες που δεν πετυχαίνουν ελέφαντα απ' έξω οι παρόντες, ούτε ο Gist που ο Raduljica δεν έχει ψιλο-μάθει τουλάχιστον να μην κάνει τόσο εύκολα foul.

Και ναι όσο ρόλο και να έπαιξαν δεν είναι δικαιολογία για σήμερα οι απουσίες, με τον πιο αδύναμο του ομίλου έπαιζες. Εκεί τελειώνει η οποιαδήποτε συζήτηση. Κακή ήττα, εκτός προγράμματος, με κακή εμφάνιση και χωρίς περιθώριο για δικαιολογίες.

Μόλις άνοιξα τώρα το skype το πρώτο πράγμα που είδα μπροστά μου ήταν αυτό:
QUOTE
Away home record @euroleague for @paobc : 2001-2013 71W-54L (56,8%). Last 3 seasons 7W-25L (28%)

https://twitter.com/YPsar/status/6627205168...src=twsrc%5Etfw

Καλώς ή κακώς είναι παρατεταμένο φαινόμενο πια, όταν δεν είσαι η χρυσή ομάδα του παρελθόντος. Αν το αποδεχτούμε σα γεγονός μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και καλύτερα. Το τελευταίο μου πρόβλημα συνεχίζει να είναι ο Kuzmic, ας είμαστε λίγο πραγματιστές στην τελική. Αν δεν πάμε στο Βερολίνο φέτος σημειώνουμε τη μεγαλύτερη σε χρόνο απουσία μας απ' τα final 4 μετά την πρώτη μας εμφάνιση το 1994. Το "εξάστερος" δεν παίζει μπάλα από μόνο του, όπως δεν παίζει ούτε η φανέλα ξερωγώ της Milan αυτή τη στιγμή. Κλαψ σνιφ μεν, αλλά επίσης δεν αρμόζει ούτε αρκεί η παραίτηση σα στάση.

Οκ, συνεχίζουμε να έχουμε τα ερωτηματικά που υπήρχαν για πολλούς απ' το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε ακόμα για μένα να έχουμε ως best case scenario το να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για final four. Απλά ήρθε από νωρίς μια πρώιμη ώρα της κρίσης. Αν καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε θα είναι κέρδος για όλους. Αν όχι, θα είναι άλλη μια σεζόν προσαρμογών στην πορεία της χρονιάς. Δεν υπάρχει κάτι που να σιχαίνομαι περισσότερο, το θεωρώ ως τη μόνιμη γκρίνια μου άλλωστε.
OrNio
Μην το πολυαναλύουμε. Το πρόβλημα είναι ο Γκιστ. Οταν λείπει ο Γκιστ απλά δεν μπορούμε να νικήσουμε ουτε καν αυτές τις ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό φάνηκε και απ΄το πρώτο παιχνίδι με τον Αρη, όπου και δεν θα κερδίζαμε με κάνενα τρόπο χωρίς τον Γκιστ. Συνεπώς τα συμπεράσματα είναι τα εξής: 1. Τραγική η καλοκαιρινή επιλογή της μη απόκτησης ενός ακόμα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Γκιστ. 2. Πρέπει να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης το συντομότερο δυνατό.

Ο Ραντούλιτσα είναι αυτός που είναι και το ξέραμε. Είναι όντως τανκ στην επίθεση αλλα πίσω μπάζει, ενώ ο Κουζμιτς είναι μεν καλός αλλά αμφιβάλλω ότι μπορει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης του δευτερου ψηλού στον Παναθηναικό. Σήμερα εν απουσία του Γκιστ και με τον Φώτση ανύπαρκτο πια, ήταν ουσιαστικά δύο παίκτες στο τέσσερα και το πέντε.

Κατα την γνώμη απογοητευτικός είναι ο Πάβλοβιτς. Θεωρητικά ένας παίκτης με τις παραστάσεις του θα έπρεπε να κάνει πλάκα με ομάδες τύπου Ζιέλονα αλλά...

Γενικά πάντως νομίζω ότι εαν αποκτηθεί ένας ψηλός γρήγορος, εκρηκτικός, αλτικός κλπ κλπ η ομάδα αλλάζει επίπεδο.



A.CAB
Χάλια εμφάνιση σήμερα και πάρα πολύ κακή ήττα. Δεν πιστεύω πως τίθεται θέμα πρόκρισης. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν ρόδινα.
Παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος αλλά κακά τα ψέματα και λάθη στο σχεδιασμό έχουν γίνει και λάθη στον αγωνιστικό τομέα.

Η απουσία του Γκιστ είναι τεράστια και φαίνεται στο παρκέ πεντακάθαρα. Υπερβολικά σημαντικός πάιχτης για την ομάδα αλλά αν θέλουμε να στοχεύουμε ψηλά και να μην είμαστε μία ακόμα Τσεντεβίτα ή ένας Ερυθμρός Αστέρας δεν μπορούμε να στηριζόμαστε τόσο πολύ σε έναν ή δύο παίχτες. Παίχτες που να απέχουν τόσο πολύ από τους υπόλοιπους. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται κάνενας Γκιστ για να κερδίσεις τη Ζιέλονα Γκόρα.
Σήμερα έγινε πάρτι στη ρακέτα μας και στα ριμπάουντ και κλασσικά οι κοντοί κλείνανε προς τα μέσα για να σώσουν τα προσχήματα από διεισδύσεις και πικ ν ρολ και αφήνανε το σουτ ελεύθερο. Αυτό είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί. Ρουλέτα εν ολίγης.
Βάλε και την αστεία αστοχία σε ελεύθερα τρίποντα, βολές και χαμένα λέι απ και η ήττα ήταν φυσιολογικότατη. Πήγαμε να το κλέψουμε το παιχνίδι και αντικειμενικά θα ήταν άδικο για τους μαχητικότατους Πολωνούς.

Εγώ εξακολουθώ να πιστευω πως το ρίσκο που πήραμε να πάμε με 3 μόνο γκαρντ για 2 μήνες (και βλέπουμε πως κ πότε θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ο Παππάς) δεν μας βγήκε πλήρως. Ναι πήραμε κάποια κρίσιμα ματς στην αρχή αλλά η κόπωση μετέπειτα είναι εμφανής. Στο ΔΔ κάνει μπαμ αλλά και στον Καλάθη ο οποίος δίνει απίστευτη ενέργεια αμυντικά, προσφέρει (μετά από πολύ καιρό πάνω και απ' το Μήτσο) τα περισσότερα δημιουργικά και πρέπει και να σκοράρει. Άσε που γύρω του δεν έχει τους κατάλληλους σουτέρ. Ο Πάβλοβιτς είναι περίεργο τρένο. Ξέρει πάρα πολύ μπάσκετ αλλά ή θα βάλει το δύσκολο ή θα χάσει το απλό. Ενδιάμεσο δεν δείχνει να έχει. Ενώ το σουτ του είναι πολύ ασταθές. Ο Φελντέιν επίσης ενώ πρόκειται για καλό παίχτη τελικά και χρήσιμο, δεν δείχνει φονιάς από το τρίποντο. Βάλε και τη στάνταρ αστάθεια του Βλάντο και έδεσε το γλυκό.
Επίσης δυστυχώς οι φόβοι μου οι καλοκαιρικοί πως ο Φώτσης έπρεπε να μας είχε χαιρετήσει επιβεβαιώνονται. Το μόνο που δείχνει να έχει μείνει στο Φώτση αυτή τη στιγμή είναι το ψυχρό του σουτ. Δεν ξέρω όμως αν χωράει σε μια ομάδα περιορισμένου μπάτζετ και ροτέισον. Δεν γίνεται να είναι καν 2ο τεσσάρι αυτή τη στιγμή. Και επειδή δεν μπορεί να πάιξει ούτε στο 3 ούτε στο 5, δεν νομίζω πως χωράει ως τρίτος οπουδήποτε.
Θέμα υπάρχει και στο 3. Όχι τόσο μεγάλο ή σημαντικό όσο αλλού αλλά νομίζω πως η απόκτιση 2 πανομοιότυπων τριαριών δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Θέλαμε κάποιον που να παίζει σαφώς καλύτερη άμυνα. Αν είχε και σουτ ακόμα καλύτερα. Ας ήταν 2-3άρι ή 3-4άρι. Χρησιμότατος θα ήταν όπως και να 'χει. Η εμεπιρία και η κλάση του Πάβλοβιτς δεν είναι αρκετή πλέον για να είναι βασικό τριάρι και ο Γιάνκοβιτς δεν έχει πείσει πως μπορεί επίσης. Είναι καλοί ως δεύτεροι και οι δύο ή έστω καλοί για να μοιράζονται τη θέση με κάποιον ίδου μεν επιπέδου αλλά διαφορετικών χαρακτηριστικών.
Μέγιστο θέμα υπάρχει στο 5. Ο Κούζμιτς είναι εύκολος στόχος αλλά επιμένω πως είναι τουλάχιστον τίμιος γι' αυτά που μπορεί και γι' αυτά που παίρνει (βέβαια κάποτε με τόσα πήραμε το Λάσμε αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...). Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αστάθεια του Ραντούλιτσα, στη φυσική του κατάσταση και κυρίως στην ανύπαρκτη άμυνά του. Πολύ μεγάλο θέμα που στο σύνολό του δείχνει πως ο Ραντούλιτσα ίσως δεν θα έπρεπε να λογίζεται σαν βασικό σέντερ. Ή έστω έπρεπε να έχει κάποιον ισάξιο δίπλα του με άλλα χαρακτηριστικά.

Είναι αρκετά όλα αυτά συν την απειρία του Σάλε. Δεν πιστεύω πως πρέπει ή πως μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Ένα αθλητικό 4-5άρι είναι μέγιστη ανάγκη για αρχή. Για το θέμα της περιφέρειας πλέον η υπομονή με ότι αυτό συνεπάγεται είναι μονόδρομος.

Για να δούμε τι θα δούμε και την επόμενη εβδομάδα όπου υπερβολικά νωρίς έχουμε ματς-τελικό.
CG.
QUOTE (Putnam @ Nov 6 2015, 23:40 ) *
Πολύ κράξιμο για Τζόρτζεβιτς και δεν του αξίζει, στα πρώτα δυνατά ματς της χρονιάς τα πήγε περίφημα. Από εκεί και πέρα παίζει διαρκώς με κοντό ρόστερ λόγω συνεχόμενων τραυματισμών. Διαχειρίζεται ομάδα ευρωλίγκας με 3 γκαρντ προς το παρόν, που έχει αφήσει και κενή μια θέση ξένου.

Επίσης το πουλέν του τον έχει προδώσει, θυμηθείτε όμως ότι όλοι σχεδόν -ειδικοί και μη- το καλοκαίρι έγραφαν για τανκ που θα κάνει πλάκα κλπ

Ας παίξει και μια φορά πλήρης η ομάδα να δούμε πιο ολοκληρωμένα την δουλειά του.

Συμφωνω οτι ειναι νωρις να κριθει ο σαλε αλλα οτι εμεινε η ομαδα με μια θεση λιγοτερη ειναι ευθυνη του.πουθενα στην ευρωπη δεν γινεται αυτο.
Υποτιμας τις αλλες και δεν παιρνεις ξενο?η υπερεκτιμας τις δυνατοτητες σου.οπως και να χει εχει αμεση ευθυνη σε αυτο.
Δυστηχως για τους παραγοντες του αθληματος οι ελληνες ξερουν μπασκετ.Δεν ειρωνευομαι αλλα το λεω σοβαρα.Μπορει να γκρινιαζουμε να μην εχουμε υπομονη κτλ αλλα τα στραβα οι περισσοτεροι τα βλεπουμε αυτα που ρχονται.
Που σημαινει ,εδω μεσα ειχε ειπωθει πολλακις ο μεταγραφικος σχεδιασμος στους ψηλους.πως δεναν οι σερβοι στην φροντλαιν μας.οπως και η κακη αμυντικη συμπεριφορα σε αλλαγες και πνρ αμυνα του ραντουλιτσα.τανκ οντως ειχε αναφερθει σε συτον αλλα στο επιθετικο τομεα (ολη η σερβια τον επαιζε και εκανε θραυση).κανεις δεν αμφιβαλει ποσο καλος ειναι επιθετικα η ποσο θα γινει στο μελλον.Αλλα οι περισσοτεροι αμφιβαλλαμε για την αμυνα του,πως καλυπτεται η τρυπα αμυντικα με αυτο το διδυμο ψηλων,πως θα αντιμετωπισει ΜΑΠ γιατι αλλο φιμπα τουρνουα και αλλο ευρωλιγκα....και ηταν αγνωστο πως θα το αντιμετωπισει...Επισης ειχε ειπωθει αρκετες φορες για τις αντοχες του.Ηδη απο την σερβια η κακη φυσικη του κατασταση εκανε εντυπωση με αλλαγες καθε 7 λεπτα στο περιπου για να διατηρειτε φρεσκος..για το μπλαζε του υφος.για το οτι εφτασε 26 να τον δουμε σε σοβαρη διοργανωση σε συλλογικο επιπεδο για να κριθει και οτι προερχεται απο πρωταθληματα και χρονιες χωρις σοβαρους στοχους και αγχος.χωρις κινητρο ουσιαστικα.οποτε ειχαμε ανησυχιες
Οπως και να χει ενας παπας δεν φερνει την ανοιξη.οπως ελεγα σε ενα φιλο μου το μπασκετ ειναι δικαιο σθλημα.αν εχεις στελεχωθει σωστα δεν περιμενεις κανεναν παπα και κανεναν γκιστ να γυρισει.κανεναν τραυματισμο να σε επηρεασει.οταν οπως εχεις φανερες αδυναμιες απο το καλοκαιρι δεν φταινε οι γκρινιαρηδες που τα λενε,αλλα εσυ που δεν καλυψες τα κενα και παρακαλας να μην εχεις ατυχιες.ο παπας θα βοηθησει σιγουρα στο ροτεσιον και στις ανασες των περιφερειακων.καποια στιγμη και στο σκορ αλλα οι ομαδα εχει κενα στιν σχεδιασμο που αν εχεις καποιο στοχο υψηλο τις καλυπτεις αμεσα.Αν δεν το κανεις θα σε ικανοποιηενοςμε τοπ8 μαξιμουμ (μια απο τα ιδια δηλαδη) και να χτυπαςτο πρωταθλημα με μειονεκτημα εδρας
Καποιες φορες η κριτικη βοηθαει μια ομαδα.Αλλα η αυτοκριτικη βοηθαει ακομα περισσοτερο.
tuareg
Mια γνωμη απο εναν ουδετερο.
Δε θα σταθω σε τεχνικα θεματα για το αν ο ραντου ειναι τρυπα,η για το αν ο φωτσης γερασε,η αν χρειαζεστε μαπ και αν στοιχιζουν πολυ οι απουσιες,εχουν ειπωθει πολλακις.
Πιστευω πως ο ΠΑΟ σα συλλογος/διοικηση πρεπει να αποφασισει συντομα (και να το τηρησει/στηριξει βεβαια) τι θελει να κανει,να φτιαξει ομαδα που θα πρωταγωνιστει στο μελλον στην ευρωπη η ομαδα που να μπορει να το κανει αυτο αμεσα.
Ειτε χωνεις φραγκα και φερνεις παικτες ,ειτε κανεις υπομονη και δουλευεις να τους φτιαξεις,με πλανο,σχεδιο και εμπειρους που μπορουν να στηριξουν αυτο το εγχειρημα χωρις φανφαρες για εβδομο,βερολινο κλπ...
Γιατι και τα δυο μαζι δε γινεται,ειναι σα το ολιγον εγκυος....
MiDi_MiLiZ
QUOTE (shtarkws @ Nov 7 2015, 00:29 ) *
+1 φάουλ στον χρήστη midi miliz διότι αφού έσβησα με προειδοποιηση το μειωτικο, μαθητευομενος μάγος, για τον Τζορτζεβιτς από προηγούμενο ποστ του, επανήλθε με το ειρωνικό νεοκοπος. Επίσης οποίο ποστ δεν προάγει τον υγιή διάλογο με επιχειρήματα, αλλά ειναι στην κατευθυνση του να επιφέρει αντιμαχιες και να ρίχνει το επίπεδο της κουβέντας, επίσης θα τιμωρείται.

Σοβαρα τωρα εδωσες φαουλ επειδη ειπα νεοκοπο τον Τζορτζεβιτς; Τοτε μαθε οτι:
Δεν ειναι ειρωνικος χαρακτηρισμος.
Δεν το ειπα ερωνικα.
Ειναι πραγματικοτητα.
Και το εγραψα για να τονισω οτι η απειρια ειναι εκ των σημαντικων μειονεκτηματων του για να διαχειριστει τετοιες καταστασεις, αυτο αλλωστε βγαζαν και τα συμφραζομενα.

Αλλα υποψιαζομαι οτι θα φαω κι αλλο φαουλ τωρα που τον ειπα απειρο προπονητη (CG κι εςυ το εκανες, για προςεχε λιγακι) αρα σταματαω εδω.

Πραγματικα, κακο πραγμα να κανεις moderating με γνωμονα την εμπαθεια σου προς το προσωπο μου. Στην τελικη δωσε οσα φαουλ θες και κανε με και ban. Αν ειναι να μην περνανε λεξεις τυπου νεοκοπος και να σβηνονται ποςτ γεματα μπακςκετικα επιχειρηματα επειδη περιειχαν αυτη τη λεξη, επειδη κρινονται ως μη υγιης διαλογος και flame, τοτε προφανεστατα δεν εχω θεση εδω μεσα. Παρε την Μπακουλη να σου λιβανιζει προπονητη και παιχτες μερα νυχτα για να εισαι happy.

ΥΓ. Το δευτερο φαουλ σου μετα απο εκεινο που εσπευσες να μου πεις να συμμορφωθω επειδη απλως διαμαρτυρηθηκα που με ειρωνευτηκε φιλος σου για τα edit μου. Καλα το πας , συνεχισε ετσι.
green_sky
QUOTE (tuareg @ Nov 7 2015, 10:05 ) *
Mια γνωμη απο εναν ουδετερο.
Δε θα σταθω σε τεχνικα θεματα για το αν ο ραντου ειναι τρυπα,η για το αν ο φωτσης γερασε,η αν χρειαζεστε μαπ και αν στοιχιζουν πολυ οι απουσιες,εχουν ειπωθει πολλακις.
Πιστευω πως ο ΠΑΟ σα συλλογος/διοικηση πρεπει να αποφασισει συντομα (και να το τηρησει/στηριξει βεβαια) τι θελει να κανει,να φτιαξει ομαδα που θα πρωταγωνιστει στο μελλον στην ευρωπη η ομαδα που να μπορει να το κανει αυτο αμεσα.
Ειτε χωνεις φραγκα και φερνεις παικτες ,ειτε κανεις υπομονη και δουλευεις να τους φτιαξεις,με πλανο,σχεδιο και εμπειρους που μπορουν να στηριξουν αυτο το εγχειρημα χωρις φανφαρες για εβδομο,βερολινο κλπ...
Γιατι και τα δυο μαζι δε γινεται,ειναι σα το ολιγον εγκυος....


Το μπατζετ του παναθηναικου ειναι στο 1/4 με 1/5 σε σχεση με αυτο που εχουν αλλες τοπ ομαδες στην ευρωλιγκα.Ποσο πιο κατω να παει πια?????
Στην ομαδα τα τελευταια δυο χρονια εχουν ενταχθει ο Γιανκοβιτς , ο Παππας και μπαινουν σιγα σιγα ο Χαραλαμποπουλος , ο Παπαγιαννης και ο Μποχωριδης.Μιλαμε για πεντε παιχτες.
Το αν καποιος / καποιοι απο αυτους θα επρεπε να στηριχθουν τοσο πολυ ειναι αλλη κουβεντα.
Οπως επισης ειναι αλλη κουβεντα το οτι η ομαδα ειχε ικανους παιχτες (Λασμε , Μασιουλις) στα χερια της που γουσταραν με τα χιλια να παιζουν για το club kαι τους αφησε να φυγουν .
Ειναι ομως γεγονος οτι πεντε νεοι παιχτες τα τελευταια δυο χρονια εχουν ρολο μικρο ή μεγαλο στο ροστερ.Δεν γινεται να ενταξεις σε ενα ροστερ 12 νεους παιχτες ταυτοχρονα.
Η ευρωλιγκα ειναι αλλη ιστορια.Αυτο που βλεπουμε με την ανοχη των διαιτητων δεν ειναι 100% μπασκετ.Ειναι κατι μεταξυ μπασκετ και physical game.Για αυτο και αταλαντοι παιχτες με τεραστια φυσικα προσοντα ξεχωριζουν.Αλλο παιζω αμυνα , εχω γρηγορα ποδια ,κλεινω χωρους, πηδαω στο ριμπαουντ και αλλο παιζω αμυνα με τα χερια στον αντιπαλο , για να παρω θεση στο ριμπαουντ ή καλυτερη θεση στην επιθεση παω τον αλλο καροτσι και για να βγω απο τα σκριν εχω κανει και μου εχουν κανει 2-3 φαουλ.Οπως εχει γινει το παιχνιδι σημαντικο ρολο στην ροη του παιζουν οι διαιτητες.
Για αυτον τον τροπο παιχνιδιου ουτε ο Χαραλαμποπουλος ειναι ετοιμος ουτε βεβαια ο Παπαγιαννης.
Δεν γινεται να πεταξουμε αυτα τα παιδια στους καρχαριες στον βωμο του χαμηλου μπατζετ και να τα καψουμε.Πολυ καλα κανει ο Τζορτζεβιτς και δεν τους χρησιμοποιει.Τωρα πρεπει να βλεπουν τις αναγκες του παιχνιδου, να καταλαβουν τις αδυναμιες τους και να τις δουλεψουν.Αλλιως δεν θα κανουν ποτε προκοπη.Χρειαζεται υπομονη απο τους φιλαθλους και πολυ δουλεια απο τους μικρους.
shtarkws
+1 φαουλ και 10 μερες off στον Midi miliz, ο οποιος εκτος απο ειρωνιες και προβοκατσιες δεν φαινεται να εχει κατι να προσφερει στον ουσιαστικο διαλογο του φορουμ, δυστυχως

Οτιδηποτε προσωπικης φυσεως θελει καποιος να συζητησει μαζι μου πμ, εδω συνεχιζουμε τα του αγωνα, ελπιζω με μπασκετική κουβέντα
akratacity
QUOTE (green_sky @ Nov 7 2015, 11:04 ) *
Το μπατζετ του παναθηναικου ειναι στο 1/4 με 1/5 σε σχεση με αυτο που εχουν αλλες τοπ ομαδες στην ευρωλιγκα.Ποσο πιο κατω να παει πια?????
Στην ομαδα τα τελευταια δυο χρονια εχουν ενταχθει ο Γιανκοβιτς , ο Παππας και μπαινουν σιγα σιγα ο Χαραλαμποπουλος , ο Παπαγιαννης και ο Μποχωριδης.Μιλαμε για πεντε παιχτες.
Το αν καποιος / καποιοι απο αυτους θα επρεπε να στηριχθουν τοσο πολυ ειναι αλλη κουβεντα.
Οπως επισης ειναι αλλη κουβεντα το οτι η ομαδα ειχε ικανους παιχτες (Λασμε , Μασιουλις) στα χερια της που γουσταραν με τα χιλια να παιζουν για το club kαι τους αφησε να φυγουν .
Ειναι ομως γεγονος οτι πεντε νεοι παιχτες τα τελευταια δυο χρονια εχουν ρολο μικρο ή μεγαλο στο ροστερ.Δεν γινεται να ενταξεις σε ενα ροστερ 12 νεους παιχτες ταυτοχρονα.
Η ευρωλιγκα ειναι αλλη ιστορια.Αυτο που βλεπουμε με την ανοχη των διαιτητων δεν ειναι 100% μπασκετ.Ειναι κατι μεταξυ μπασκετ και physical game.Για αυτο και αταλαντοι παιχτες με τεραστια φυσικα προσοντα ξεχωριζουν.Αλλο παιζω αμυνα , εχω γρηγορα ποδια ,κλεινω χωρους, πηδαω στο ριμπαουντ και αλλο παιζω αμυνα με τα χερια στον αντιπαλο , για να παρω θεση στο ριμπαουντ ή καλυτερη θεση στην επιθεση παω τον αλλο καροτσι και για να βγω απο τα σκριν εχω κανει και μου εχουν κανει 2-3 φαουλ.Οπως εχει γινει το παιχνιδι σημαντικο ρολο στην ροη του παιζουν οι διαιτητες.
Για αυτον τον τροπο παιχνιδιου ουτε ο Χαραλαμποπουλος ειναι ετοιμος ουτε βεβαια ο Παπαγιαννης.
Δεν γινεται να πεταξουμε αυτα τα παιδια στους καρχαριες στον βωμο του χαμηλου μπατζετ και να τα καψουμε.Πολυ καλα κανει ο Τζορτζεβιτς και δεν τους χρησιμοποιει.Τωρα πρεπει να βλεπουν τις αναγκες του παιχνιδου, να καταλαβουν τις αδυναμιες τους και να τις δουλεψουν.Αλλιως δεν θα κανουν ποτε προκοπη.Χρειαζεται υπομονη απο τους φιλαθλους και πολυ δουλεια απο τους μικρους.

ο παναθηναικος του πεδουλακη επαιζε ακριβως αυτο το μπασκετ που περιγραφεις ομως δεν ειχε ιδιαιτερες επιτυχιες στην ευρωλιγκα...δεν φτανει μονο η αθλητικοτητα των παιχτων και το μπασκετικο ξυλο για να εχει επιτυχιες μια ομαδα

οι διαιτητες παιζουν μεγαλο ρολο στη ροη ενος αγωνα σε ολα τα παιχνιδια οχι μονο στην ευρωλιγκα...μην προσπαθεις να διακιολογησεις τα αδικαιολογητα με εμμεσες παρατηρησεις περι ανοχης διαιτητων και ευρωλιγκας στο σκληρο παιχνιδι

οσο για αυτο που λες για τους νεαρους του παναθηναικου διαφωνω απολυτα...αν δεν παιξουν δεν θα μπορεσουν ποτε να εξελιχθουν σαν παιχτες και πιστεψε με το να φανε αφθονο μπασκετικο ξυλο θα τους κανει καλο
δεν τους πετας στους καρχαριες βαζοντας τους να παιξουν γιατι σωματικα τουλαχιστον μπορουν να σταθουν ανετα σε αυτο το επιπεδο
jonaldidhs
Χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ,θα στα γρηγορα και την δικη μου γνωμη..

Θεωρω οτι το κυριοτερο προβλημα του παναθηναικου αυτη την στιγμη ειναι η ελλειψη βασικου σεντερ..Και ο ραντουλιτσα και ο κουζμιτς παιζουν και αποδιδουν σαν δευτεροι..Ο κουζμιτς θεωρω οτι μετα τα χρισουγεννα θα ειναι αποκαλυψη..Θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα αρχισει να βελτιωνεται και ραντου..

Αλλο ενα προβλημα που διακρινω ειναι η ελλειψη τριποντου..Ο παβλοβιτς ειναι κακος σουτερ,ο φελντειν μια χαρα,ο γιανκοβιτς μετριος προς κακος,ο καλαθης το ιδιο και ετσι εχουμε μια περιφερεια η οποια πασχει σε αυτον τον τομεα..Με την επιστροφη του παπα θα βελτιωθει καπως αυτο το προβλημα..

Δεν θεωρω οτι οι παιχτες που εχουμε ειναι κακοι..Μια χαρα θεωρω το ροστερ απλα δεν ειναι λειτουργικο..Με παπα-γκιστ και μποχωριδη θα αλλαξουνε πολλα προς το καλυτερο..Το στοιχημα αυτη την στιγμη ειναι κατα ποσο θα βελτιωθουνε κουζμιτς-ραντου..Απο αυτους θα εξαρτηθει το ποσο μακρια θα φτασουμε..Απτην βελτιωση τους..
OrNio
Ο Παππάς θα δώσει πόντους παρότι νομίζω ότι δεν είναι και αυτό που λέμε σουτέρ που σκοτώνει αλλά ωστόσο έχει την καλύτερη (ίσως) διεισδυση στην ευρώπη και στο one-one. Βέβαια ένα αρνητικό του Παππά (για εμένα σημαντικό) είναι ότι δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του, πιστεύω λόγω χαρακτήρα. Ο Μποχωρίδης μην γελιόμαστε δεν είναι απώλεια, είναι ένας μέτριος παίκτης με όχι και τόσο μεγάλο potential τελικά (όπως και ο Γιάνκοβιτς). Κούζμιτς και Ραντούλιτσα είναι αυτοί που είναι με τις αδυναμίες τους και τις δυνατότητές τους. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν, απλώς πιστεύω ότι όταν η ομάδα θα φορμαριστεί θα αποδίδουν στο μέγιστο εκεί που είναι καλοί (πχ ο Ραντούλιτσα στην επίθεση). Πραγματικά δεν πιστεύω όμως ότι ποτέ ο Ραντου θα πάιξει καλύτερη άμυνα ούτε ο Κούζμιτς επίθεση. Χρειαζόμαστε ψηλό που να συμπληρώνει και να δίνει ανάσες στον Γκιστ και παράλληλα να καλύπτει τις αδυναμίες των άλλων δυο. Έτσι πάντως γίνονται οι ομάδες και εκεί φαίνεται η ικανότητα του προπονητή: Να συνδυάζει χαρακτηριστικά των παιχτών (θετικά και αρνητικά) και να παρουσιάζει ένα σύνολο και όχι αλλα αντι αλλων. Τέλος κάποιος φίλος είπε ότι δεν πρέπει να πεταχτούν οι νέοι στους καρχαρίες. Διαφωνώ κάθετα. Πρώτον γιατί αυτοί οι νέοι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές (τι να πουν κιάλλοι δηλαδή). Δεύτερον γιατί μόνο από "φάπες" χτίζεις χαρακτήρα και Τρίτον (και βασικότερο) γιατί εαν δεν "μπορούν" να αποδόσουν με τους καρχαρίες μάλλον δεν κάνουν για μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό. Ο Χαραλαμπό ειδικά είναι κρίμα να μην παίρνει χρόνο. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Έχει το μυαλό και το mindset του Διαμαντίδη και αυτό είναι κυριολεκτικά λαχείο και μας κάθεται για δεύτερη φορά.
Nemesakos
Πρόστιμο και παράπονα για το rotation

Πρόστιμο λοιπόν 50000€ σε όσους αγωνίστηκαν χτες με την Ζιελόνα και πολλά παράπονα επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν ακόμα περισσότεροι παίκτες. Δλδ Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης. Άραγε επανήλθε ο ΔΓ?? οκ το πρόστιμο, η γκρίνια ομως είναι λίγο ενοχλητική για το να μην χρησιμοποιούνται οι νέοι...
green_sky
QUOTE (akratacity @ Nov 7 2015, 13:11 ) *
ο παναθηναικος του πεδουλακη επαιζε ακριβως αυτο το μπασκετ που περιγραφεις ομως δεν ειχε ιδιαιτερες επιτυχιες στην ευρωλιγκα...δεν φτανει μονο η αθλητικοτητα των παιχτων και το μπασκετικο ξυλο για να εχει επιτυχιες μια ομαδα

οι διαιτητες παιζουν μεγαλο ρολο στη ροη ενος αγωνα σε ολα τα παιχνιδια οχι μονο στην ευρωλιγκα...μην προσπαθεις να διακιολογησεις τα αδικαιολογητα με εμμεσες παρατηρησεις περι ανοχης διαιτητων και ευρωλιγκας στο σκληρο παιχνιδι


Ξεφευγουμε απο το αγωνα του παναθηναικου με τους πολωνους αλλα θα σου πω οτι ο Παναθηναικος του πεδουλακη αποκλειστηκε απο το F4 στο τελευταιο ματς με την μπαρτσελονα εχοντας κανει και break.Αλλα περα απο τον Παναθηναικο του αργυρη με αυτο το μπασκετ ο ολυμπιακος πορευεται τα τελευταια χρονια.........

Τωρα ειδα πως εβγαλε και ανακοινωση η ΚΑΕ με ουσιαστικη μομφη για την χρησιμοποιηση του ροστερ.Ακομα δεν αρχισε η χρονια και αρχισαν οι ανακοινωσεις.Η ομαδα χρειαζεται ενισχυση οχι ανακοινωσεις.
Η Ζιελονα Γκορα απο την οποια εχασε χθες το τριφυλλι μπορει μεν να μην εχει ονομα αλλα προκειται για ενα αξιομαχο συνολο που την πρωτη αγωνιστικη εχασε με 4 ποντους απο την ζαλγκιρις και την δευτερη αγωνιστικη εχασε στο τελευταιο λεπτο απο την Μπαρτσελονα μεσα στην βαρκελωνη και βεβαια την τεταρτη αγωνιστκη νικησε το Παναθηναικο.Αρα δεν ειναι τυχαια ομαδα.Ασημη μεν καλη δε.

Δηλαδη οι τουρκοι τι επρεπε να κανουν οταν οι τεραστιοι Ομπραντοβιτς και Ιβκοβιτς που εχουν 5 φορες το μπατζετ του Παναθηναικου και ο μεν πρωτος εφαγε 20αρα απο το στραβσουργο και ο δευτερος εχασε εντος απο την τσεντεβιτα.

Εγω αν ημουν στην θεση του Τζορτζεβιτς επειδη την κοβω την κατασταση να παρουσιαζεται σε περιπτωση στραβης σαν ο αποδιοπομπαίος τράγος θα σηκωνομουν να φυγω με την μια.Δεν παιζεται με τιποτα η κατασταση.

Ο Τζορτζεβιτς σκουπισε σε δυο συνεχομενα παιχνιδια τον απεναντι εκ των οποιων στο ενα κριθηκε τιτλος και εχει την ομαδα μεσα σε ολους του στοχους. Να το αφησουν να δουλεψει και θα κριθει στο τελος.
salonikatasos
το πρόστιμο από μόνο του θα ήταν μια σωστή κίνηση από τη διοίκηση. να συνοδεύεται και από δυσαρέσκεια όμως για το ροτέισον είναι λάθος,αφού γι αυτό πρέπει να αποφασίζει ο προπονητής. αν και θεωρώ ότι ο χαραλαμπόπουλος(και μόνο αυτός) θα μπορούσε να παίζει παραπάνω
akratacity
QUOTE (green_sky @ Nov 7 2015, 13:18 ) *
Ξεφευγουμε απο το αγωνα του παναθηναικου με τους πολωνους αλλα θα σου πω οτι ο Παναθηναικος του πεδουλακη αποκλειστηκε απο το F4 στο τελευταιο ματς με την μπαρτσελονα εχοντας κανει και break.Αλλα περα απο τον Παναθηναικο του αργυρη με αυτο το μπασκετ ο ολυμπιακος πορευεται τα τελευταια χρονια.........

Τωρα ειδα πως εβγαλε και ανακοινωση η ΚΑΕ με ουσιαστικη μομφη για την χρησιμοποιηση του ροστερ.Ακομα δεν αρχισε η χρονια και αρχισαν οι ανακοινωσεις.Η ομαδα χρειαζεται ενισχυση οχι ανακοινωσεις.
Η Ζιελονα Γκορα απο την οποια εχασε χθες το τριφυλλι μπορει μεν να μην εχει ονομα αλλα προκειται για ενα αξιομαχο συνολο που την πρωτη αγωνιστικη εχασε με 4 ποντους απο την ζαλγκιρις και την δευτερη αγωνιστικη εχασε στο τελευταιο λεπτο απο την Μπαρτσελονα μεσα στην βαρκελωνη και βεβαια την τεταρτη αγωνιστκη νικησε το Παναθηναικο.Αρα δεν ειναι τυχαια ομαδα.Ασημη μεν καλη δε.

Δηλαδη οι τουρκοι τι επρεπε να κανουν οταν οι τεραστιοι Ομπραντοβιτς και Ιβκοβιτς που εχουν 5 φορες το μπατζετ του Παναθηναικου και ο μεν πρωτος εφαγε 20αρα απο το στραβσουργο και ο δευτερος εχασε εντος απο την τσεντεβιτα.

Εγω αν ημουν στην θεση του Τζορτζεβιτς επειδη την κοβω την κατασταση να παρουσιαζεται σε περιπτωση στραβης σαν ο αποδιοπομπαίος τράγος θα σηκωνομουν να φυγω με την μια.Δεν παιζεται με τιποτα η κατασταση.

Ο Τζορτζεβιτς σκουπισε σε δυο συνεχομενα παιχνιδια τον απεναντι εκ των οποιων στο ενα κριθηκε τιτλος και εχει την ομαδα μεσα σε ολους του στοχους. Να το αφησουν να δουλεψει και θα κριθει στο τελος.

ο αποκλεισμος απο το F4 εστω και στον τελευταιο αγωνα δεν αποτελει καποια ουσιαστικη επιτυχια για το μεγεθος του παναθηναικου οσο για τον ολυμπιακο κανεις το κλασικο λαθος που κανουν ολοι οταν αναφερονται στον ολυμπιακο

ο ολυμπιακος λοιπον δεν ηταν μια απλα καλη αμυντικη ομαδα τα τελευταια χρονια καθως ιδιαιτερα σε πολυ κρισιμα παιχνιδια ειχα να επιδειξει και πολυ αξιολογες επιθετικες συγκομιδες

οποτε ευνοηθηκε απο τον τροπο που σφυριζουν οι διαιτητες στην ευρωλιγκα αλλα αυτο ηταν μονο το μισο μερος της επιτυχιας καθως και επιθετικα ηταν πολυ καλος (ειδικα επι μπαρτζωκα)

συγνωμη για το off topic...
bodiroga10
χτες οι δυο κουμπαροι χρησιμοποιησαν σε ομαδες με απεριοριστα μπατζετ και ροστερ 5 παικτες κατω των 20 αντιθετα οι ελληνικες ομαδες με τα περιορισμενα ροστερ χρησιμοποιησαν μονον ενα τον χαραλαμποπουλο για 1 λεπτο και αντε και τον 21ενος πλεον αγραβανη για 7

οι τουρκοι μπορει σ αυτην την φαση να τους ειρωνευομαστε για τα πολλα λεφτα που πετανε χωρις επιτυχιες αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα λεφτα που πεταχτηκαν στον παναθηναικο εστω και πιο περιορισμενα ειναι πολυ πιο πεταμενα

θα μπορουσε και ο ομπραντοβιτς να επαιρνε τον γκονλουμ ή να κραταγε τον σαβας απ το να βαζει να παιζει ο 17αρης γιουρτσεβεν σε μια ομαδα με 2πλασιο μπατζετ απ τον παναθηναικο ή αντιστοιχα ο ιβκοβιτς αντι να βαζει τον κορκμαζ να επαιρνε τον αρσλαν

αλλα επισης και αυτος που τα εχει μπερδεψει αρκετα ειναι και ο γιαννακοπουλος δεν μπορει να προωθησεις και γιανκοβιτς και χαραλαμποπουλο στο ιδιο ροστερ χρειαζεσαι βασικο 3αρι και πισω εναν απ τους δυο προτιμοτερο τον χαραλαμποπουλο

δεν μπορει επισης να θες να παιρνει χρονο ο παπαγιαννης αλλα να εχεις στο 4 τον φωτση που πλεον κανει για 5ος ψηλος

ακομα και στην περιφερεια εχει μαζεψει μποχωριδη-λουντζη-κονιαρη και τωρα παπαδακη ποιος θα πρωτοπαρει ευκαιριες και οταν απλα βαζεις εναν παικτη να παιξει με τον κολοσσο και να κερδισεις 40 ποντους η εξελιξη που θα εχει ειναι αναλογη του καραμαλεγκου και του ταταρουνη...

οσα ταλεντα πηραμε στα 17-18 και τα πιστευαμε πραγματικα παιξαν απ την 1η χρονια ευρωλιγκα αλβερτης-φωτσης κτλ ολοι οι υπολοιποι βιδαλης-σακοτα-ταταρουνης-καραμολεγκος-ζουμπς ειναι οι περισσοτεροι τωρα στην α2
green_sky
QUOTE (akratacity @ Nov 7 2015, 13:42 ) *
ο αποκλεισμος απο το F4 εστω και στον τελευταιο αγωνα δεν αποτελει καποια ουσιαστικη επιτυχια για το μεγεθος του παναθηναικου οσο για τον ολυμπιακο κανεις το κλασικο λαθος που κανουν ολοι οταν αναφερονται στον ολυμπιακο

ο ολυμπιακος λοιπον δεν ηταν μια απλα καλη αμυντικη ομαδα τα τελευταια χρονια καθως ιδιαιτερα σε πολυ κρισιμα παιχνιδια ειχα να επιδειξει και πολυ αξιολογες επιθετικες συγκομιδες

οποτε ευνοηθηκε απο τον τροπο που σφυριζουν οι διαιτητες στην ευρωλιγκα αλλα αυτο ηταν μονο το μισο μερος της επιτυχιας καθως και επιθετικα ηταν πολυ καλος (ειδικα επι μπαρτζωκα)

συγνωμη για το off topic...


Φιλε εχεις την γνωμη σου και εγω την δικη μου.
Υγεια να εχουμε να προχωρησει η χρονια και εδω ειμαστε να τα λεμε.
Dred11
Δεν θεωρώ σωστό να κατηγορούνται οι παίκτες για τις ήττες. Ποια άλλη ομάδα παίζει από την αρχή της σεζόν με 3 γκαρντς; Ποια σοβαρή ομάδα Ευρωλίγκας έχει 5 ξένους; Από την άλλη μεριά, δεν γίνεται να έχουμε φιλοδοξίες και να απαιτούμε να παίζουν στην Ευρωλίγκα σοβαρό χρόνο ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης. Αν αυτό είναι το πρότζεκτ γιατί φέραμε με 2 εκ. τον Καλάθη και με 1 εκ. τον Ραντούλιτσα; Βλέπουμε πόσο παίζει στην Μπάρτσα ο Βεζένκοφ που είναι σαφώς καλύτερος και από τους δύο δικούς μας φερέλπιδες και είναι και δύο χρόνια μεγαλύτερος. Ο Γιουρτσεβέν σε 3 ματς έχει παίξει 11 λεπτά. Μοναδικός πιτσιρικάς που παίρνει δικαιωματικά πολύ χρόνο (13 λεπτά ανά ματς) είναι ο Κορκμάζ, αλλά επιτρέψτε μου να έχω τη γνώμη ότι είναι πολύ πιο έτοιμος παίκτης και από τον Χαραλαμπόπουλο και από τον Παπαγιάννη, κι αυτό όχι γιατί παίζει περισσότερο, αλλά λόγω χαρακτήρα, καθώς είναι νευρώδης και τσαμπουκάς, ενώ οι δικοί μας είναι σοφτ.
more stars
'Ένα ακόμα κακό παιγνίδι, οι απουσίες και το μίκρεμα της ομάδας στοιχίζουν.
imo ήταν αναμενόμενο να πάει κάπως έτσι το ματς, με 3 παίκτες που λογίζονται ενεργοί μεν στο ροτέισιον αλλά "δεύτεροι". να παίρνουν σημαντικά περισσότερο χρόνο από αυτό που τους αναλογεί (Φελντίν, Παβλοβιτς, Φώτσης) και το δεδομένο πρόβλημα άμυνας στο ζωγραφιστό. Δυστυχώς το δίδυμο ψηλών δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Η άδεια θέση ξένου, imo αφέθηκε ώστε να κριθεί αναλόγως αναγκών από την επιστροφή Παπά και ανέβασμα Μποχώ ή την απόδοση του πειράματος στους ψηλούς (κανείς δεν είχε δοκιμαστεί σε αυτό το επίπεδο). Πλέον πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Ελπίζω να ψάχνονται ήδη. Μέσα Δεκέμβρη θα είναι πολύ αργά...

Επίσης οι βολές και τα πολλά εύκολα που κατάπιαμε στη άμυνα, δείχνουν κοιλιά. Τέτοια εποχή, μόνο ως λάθος σχεδιασμός μου μοιάζει. Ο Ζέλικο το έκανε τέλος 1st round/αρχές δεύτερου όπου η ομάδα δεν κινδύνευε.
Τέτοια εποχή πρέπει να καθαρίζεις τα εύκολα άνετα και από Γενάρη και πέρα αν θες να είσαι ανταγωνιστικός πας μόνο καλύτερα.
Μπάντζετ και απουσίες μας έχουν μικρύνει. Κάνουν κακό στην αυτοπεποίθηση και το κύρος της ομάδας τέτοιες εμφανίσεις (ανεξαρτήτως αποτελέσματος).

ΔΓ ξηλώσου για 4-5άρι άμεσα, Σάλε αναθεώρησε τους στόχους, βάλε περισσότερο τους μικρούς και κάνε το σταυρό σου να επιστρέψουν γρήγορα και σε πολύ καλή κατάσταση Παπας και Μπιστ. Και οι φιλοι της ομάδας ας είμαστε πιο ψύχραιμοι στη στεναχώρια μας.
AJSlaughter6
Στο sdog λεει οτι ο δγ παει για 4-5αρι παντως
yorgos
QUOTE
Εγω αν ημουν στην θεση του Τζορτζεβιτς επειδη την κοβω την κατασταση να παρουσιαζεται σε περιπτωση στραβης σαν ο αποδιοπομπαίος τράγος θα σηκωνομουν να φυγω με την μια.Δεν παιζεται με τιποτα η κατασταση.

Ο Τζορτζεβιτς σκουπισε σε δυο συνεχομενα παιχνιδια τον απεναντι εκ των οποιων στο ενα κριθηκε τιτλος και εχει την ομαδα μεσα σε ολους του στοχους. Να το αφησουν να δουλεψει και θα κριθει στο τελος.


Απλά απαράδεκτη στάση της διοίκησης που βγάζει στη σέντρα τον κόουτς που η ίδια επέλεξε. Τα ίδια κάθε χρόνο, παίρνεις προπονητή, τους δίνεις χαρτάκι ποιους θα βάλει και πώς και μετά του κάνεις κριτική και παρατήρηση δημοσίως.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από μια ομάδα καθόλου τυχαία, έχουν δυναμώσει πολύ οι "αδύναμοι" της Ευρωλίγκας. Δεν παίζει ανάλογα με το ρόστερ και το μπάτζετ του (που είναι ανώτερα από πέρυσι, σαφώς, και κάνουν για 8άδα στα ίσα), αλλά αλίμονο αν από το τέταρτο ματς κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια η διοίκηση. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους, ξεκίνησε τη σαιζόν κερδίζοντας χρόνο με το σπαθί της και η διοίκηση στην πρώτη στραβή αντί να στηρίξει, κράζει. Ο Ολυμπιακός σε επίπεδο διοίκησης είναι δυο επίπεδα πιο πάνω. Όπως ήμασταν εμείς για πολλά χρόνια επί Παύλου, αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες διαχρονικά. Και δε βλέπω να αλλάζει σύντομα, τόσες φορές τα έχουμε πει για τον ιδιοκτήτη της ομάδας που παίρνει αποφάσεις "εν ευθυμία". Έτσι δεν πάμε πουθενά.
djibriliant
[quote name='bodiroga10' post='743369' date='Nov 7 2015, 13:50 ']χτες οι δυο κουμπαροι χρησιμοποιησαν σε ομαδες με απεριοριστα μπατζετ και ροστερ 5 παικτες κατω των 20 αντιθετα οι ελληνικες ομαδες με τα περιορισμενα ροστερ χρησιμοποιησαν μονον ενα τον χαραλαμποπουλο για 1 λεπτο και αντε και τον 21ενος πλεον αγραβανη για 7

οι τουρκοι μπορει σ αυτην την φαση να τους ειρωνευομαστε για τα πολλα λεφτα που πετανε χωρις επιτυχιες αλλα πολυ φοβαμαι οτι τα λεφτα που πεταχτηκαν στον παναθηναικο εστω και πιο περιορισμενα ειναι πολυ πιο πεταμενα

Ελπίζω να μην κατάλαβα καλά,προφανώς εννοείς πεταμένα τα λεφτά της τελευταίας τριετιας έτσι?
bodiroga10
QUOTE (djibriliant @ Nov 7 2015, 15:41 ) *
Ελπίζω να μην κατάλαβα καλά,προφανώς εννοείς πεταμένα τα λεφτά της τελευταίας τριετιας έτσι?

ναι γι αυτο λεω και πιο περιορισμενα απ αυτα των τουρκων εννοω απ την εποχη του δημητρη γιαννακοπουλο στον παναθηναικο
djibriliant
QUOTE (bodiroga10 @ Nov 7 2015, 16:26 ) *
ναι γι αυτο λεω και πιο περιορισμενα απ αυτα των τουρκων εννοω απ την εποχη του δημητρη γιαννακοπουλο στον παναθηναικο

smiley.gif OK! Με φρίκαρες δεν μπορείς να φανταστείς τι νόμισα! icon_drunk.gif
Reggie Miller 31
Το θέμα είναι απλό και το λέγαμε και την προηγούμενη δεν γίνεται να έχεις έναν παίκτη αργό στην αμυνα οπως ο Ραντούλιτσα και να τον πλαισιώνεις με εξίσου αργούς παίκτες όπως οι Πάβλοβιτς, Φώτσης κλπ, οπότε έχουμε και λέμε 1 φάουλ στον Σάλε

Στην συνέχεια, έρχεσαι και λες ότι θα πας με νέα παιδιά, θα τους δείξεις εμπιστοσύνη κλπ και στην πράξη τι κάνεις; Σε έναν αγώνα που υπάρχει μόνο ένα 4άρι ο Φώτσης, αντί να χρησιμοποιήσεις και τον Χαραλαμπόπουλο που μπορεί εξίσου να παίξει στο 4, μου βάζεις τον κοντό Πάβλοβιτς... αποτέλεσμα; Τον κάνουν γιογιο οι αντίπαλοι ψηλοί... Επομένως, τους νέους παίκτες και ειδικά ένα παιδί που δείχνει να πατάει καλά στο παρκέ όπως ο Χαραλαμπόπουλος, τον χρησιμοποιείς ουσιαστικά ή όχι; Γιατί 10λεπτα με το Λαύριο δεν είναι ουσιαστική χρήση... Άρα 2 φάουλ στον Σάλε

Τέλος, βλέπουμε ΟΛΟΙ ότι λείπει ένας παίκτης στο στυλ του Μασιούλις, ένα 3-4αρι (μιας και στον Χαραλαμπόπουλο δεν του δείχνεις εμπιστοσύνη), φωνάζουμε ΟΛΟ το καλοκαίρι ότι αν τραυματιστεί ο Γκιστ ή ο Φώτσης η ομάδα θα μείνει γυμνή και ο Σάλε τι κάνει; Τίποτα... αφήνει μια θέση ξένου κενή, λες και το καλοκαίρι δεν υπήρχαν καλοί ελεύθεροι παίκτες και τώρα τι πάει να κάνει; Πάει για ένα 4-5αρι που θέλω πραγματικά να δω πως θα χωρέσει στο rotation... 3 φάουλ για τον Σάλε λοιπόν...

Δεν λέω να φύγει και πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να κριθεί στο τέλος, μιας και όλοι κάνουμε στραβοτιμονιές, το θέμα ομως είναι να ξυπνήσει και να αρχίσει να λειτουργεί σωστά! Το έκανε ο Ντούντα το 2012 και έφτιαξε ομαδάρα!

ΥΓ Το ελληνικό πρωτάθλημα και οι νίκες με τον Ολυμπιακό, δεν εξιτάρουν ούτε εμένα ούτε την μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της ομάδας, μιας και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα της πλάκας, με παίκτες που πριν απο 7-8 χρόνια, ούτε απέξω απο τα γήπεδα δεν θα περνούσαν. Η ευρωλίγκα ειναι το θέμα μας και εκεί έχουμε γίνει πολύ μικρή ομάδα, πάρα πολύ μικρή όταν βγαίνουμε έξω και παρακαλάμε να γίνει θαύμα να νικήσουμε την Μπάρτσα, όταν παλιά την παίζαμε στα ίσα...

ΥΓ2 Ελπίζω ο Ραντούλιτσα να καταλάβει σε τι ομάδα παίζει και ότι δεν είμαστε ούτε Κίνα, ούτε ακόμα μια ομαδούλα μέχρι την επόμενη αν την έχει δει γυρολόγος και ο,τι αρπάξουμε απο χρήμα, όπως πχ ο Σόφο...
Putnam
QUOTE (Nemesakos @ Nov 7 2015, 13:09 ) *
Πρόστιμο και παράπονα για το rotation

Πρόστιμο λοιπόν 50000€ σε όσους αγωνίστηκαν χτες με την Ζιελόνα και πολλά παράπονα επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν ακόμα περισσότεροι παίκτες. Δλδ Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης. Άραγε επανήλθε ο ΔΓ?? οκ το πρόστιμο, η γκρίνια ομως είναι λίγο ενοχλητική για το να μην χρησιμοποιούνται οι νέοι...


Πάντως ανακοίνωση απο ΠΑΕ που να γκρινιάζει για το μικρό ροτέισον δεν υπάρχει πουθενά, οπότε μάλλον το άφησαν να διαρρεύσει προς τα έξω τα παπαγαλάκια. Απίστευτη φαγούρα του ΔΓ για να προκόψουν οι νέοι του.


Από την άλλη ένα ακόμα καρφί (?) του Τζόρτζεβιτς προς την διοίκηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της έλλειψης ΜΑΠ (από δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα) :
"...Τώρα θα γυρίσουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά του προσόντα και όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς".
bodiroga10
η σχεση διοικησης-προπονητη μαλλον εχει αρχισει και διαταρασσεται. ισως απο εκεινη την δηλωση στον καλκαβουρα του τζορτζεβιτς οτι ο λογος που δεν αποκτηθηκε αθλητικος ψηλος μπορει να ειναι οικονομικος που νομιζω ηταν φαουλ του σασα

ειδικα αν σκεφτει κανενας πως θεωρητικα για τα 2 πενταρια ειχε μπατζετ κοντα στο 1,5 εκατ και οι επιλογες του μεχρι τωρα ειναι πολυ συζητησιμες.(πχ ο γιανγκ στον ολυμπιακο εχει συμβολαιο 750χιλ δολλαρια τον χρονο και ο χαντερ ακομα μικροτερο συμφωνα με δημοσιευματα 300χιλ ευρω τον χρονο)
j-kidd13
Δεν ειδα το παιχνιδι,και οπως φαινεται καλυτερα που δεν το ειδα,γιατι θα επιρρεαζει την διαθεση μου χειροτερα.
Η ομαδα προς το παρον ειναι σε πολυ κακη κατασταση.Δυστυχως ο βασικος μας σεντερ και παικτης που αποκτηθηκε για να κανει τη διαφορα,δεν κανει τιποτα,ο Ραντουλιτσα,κουραζεται ευκολα,δεν βγαζει πολυ χρονο σερι,και στην αμυνα ειναι τυπικη η παρουσια του,απλα σαν παικτης της 5αδας.Ετσι παει στραφι η μοναδικη ικανοτητα του να σκοραρει στο ποστ.Ειναι μεχρι τωρα μια τραγικη επιλογη,αναλογιζομενοι το κοστος της.Δεν ξερω τι θα γινει με την περιπτωση του,θα τον δουλεψουν,θα τον αδυνατισουν και θα δουλεψουν την φυσικη του κατασταση,παντως κατι πρεπει να γινει εκει.Ο Κουζμιτς που καποιοι ειρωνευονται,κραζουν κλπ,ειναι τιμιοτατος και προσφερει.Και χθες αμυντικα τα πηγε καλα.Απο κει και περα,λεγαμε καλα που ηρθε ο Καλαθης και ο Διαμαντιδης θα παιζει λιγοτερο,και τελικα παλι παιζει το ιδιο!Απαραδεκτο να μην αποκτηθει ενας παικτης ακομα τουλαχιστον μεχρι το Δεκεμβρη.Ο Παβλοβιτς μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει.Πονταρα πανω του,στην ποιοτητα του,αλλα φαινεται παρα πολυ βαρυς.Ειναι τρυπα στην αμυνα,και ακομα δεν εχει δειξει το καλο σουτ που διαθετει και για το οποιο αποκτηθηκε.Θελω να πιστευω οτι θα ανεβει στην πορεια,και οτι δεν ηταν φουσκα η μεταγραφη του.Η απουσια ενος ψηλου αθλητικου,ειναι παραπανω απο εμφανης.Χρειαζεται παικτης ο οποιος θα παιζει και στο 4 και στο 5,πιστευω να αποκτηθει χθες ενας τετοιος παικτης.Ο Φωτσης πλεον δεν ειναι για πολλα πραγματα.Το σουτ του το εχουν λιγοι,και πρεπει να ειναι ξεκουραστος ωστε να το αξιοποιησουμε,οποτε ειναι για περιορισμενο χρονο συμμετοχης,γι αυτο ειναι και απαραιτητη μια προσθηκη στους ψηλους.
Γενικα,συνισταται ψυχραιμια,ακομα ειναι η αρχη της χρονιας.Τωρα βεβαια αν συνεχισουμε να εχουμε αυτη την εικονα...ελατε να κλαψουμε ολοι μαζι... smiley.gif
AZ1980
Υπάρχουν προβλήματα αγωνιστικά, των οποίων όμως η επιλυση φαντάζει αυτή τη στιγμή απολύτως εφικτή, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον... Το πρόβλημα ωστόσο της παντελούς έλλειψης ψυχραιμίας και σοβαρότητας από την πλευρά της διοίκησης αυτής είναι κατά τη γνώμη μου πολύ κομβικότερο και ασύγκριτα πιο δυσεπίλυτο. Τείνει να εξελιχθεί πλέον σε διαρκή αυτοκαταστροφική μάστιγα για την ιστορική αυτή ομάδα. Πολύ κρίμα. Και λεφτά δαπανήθηκαν, και αξιόλογο υλικό υπάρχει, και σχετικά καλά δείγματα έχει δείξει ο κόουτς, αλλά δυστυχώς με τέτοια μόνιμη τρικυμία στο θυμικό της δικοικητικής ηγεσίας το μέλλον αρχίζει για μια ακόμη χρονιά να σκοτεινιάζει...


bball.gif
Nemesakos
QUOTE (Putnam @ Nov 7 2015, 21:19 ) *
Πάντως ανακοίνωση απο ΠΑΕ που να γκρινιάζει για το μικρό ροτέισον δεν υπάρχει πουθενά, οπότε μάλλον το άφησαν να διαρρεύσει προς τα έξω τα παπαγαλάκια. Απίστευτη φαγούρα του ΔΓ για να προκόψουν οι νέοι του.


Από την άλλη ένα ακόμα καρφί (?) του Τζόρτζεβιτς προς την διοίκηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της έλλειψης ΜΑΠ (από δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα) :
"...Τώρα θα γυρίσουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά του προσόντα και όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς".


Κακά τα ψέμματα ο ΔΓ φαίνεται να θέλει να έχει ενεργό ρόλο είτε στην στελέχωση του ρόστερ, είτε στο να παίζουν οι μικροί. Συμφωνώ πως είναι τεράστιο πρότζεκτ και ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης και ο Λούντζης. Το να παίζουν όμως σε Ευρωλίγκα έχει αποδειχτεί πως δεν ειναι η ωρα ακομα. Ο Πεδουλάκης , Αλβέρτης, ο Μανωλόπουλος ο Ιβάνοβιτς και τώρα ο Σάλε δεν τους βάζουν καθώς πολύ λογικά δεν του θεωρουν έτοιμους. Γιαυτό υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα.
Απλα θεωρώ πως ο ΔΓ πρεπει να καταλάβει πως από την στιγμή που προσέλαβε τον Σαλε, πήρε έναν άνθρωπο που έχει τεράστια προσωπικότητα, μεγαλύτερη από αυτόν, έναν άνθρωπο που θέλει να πετυχεί, έναν άνθρωπο που θέλει να χτίσει την καριερα του. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τον "τιμωρουν" με τα non paper για τις δηλώσεις του. Αλλωστε δεν είπε και κάτι που δεν ζηταμε εμεις εδω μέσα ας πούμε από το καλοκαίρι. Εναν ΜΑΠ. Καλός κ χρυσός ο Ραντού και ο Κούζμιτς αλλά επειδη το μπάσκετ αλλάζει, η δύναμη και η ταχύτητα, η αλτικότητα είναι αναγκαία. Στην τελική τι ωραίες άμυνες είδαμε με Γκιστ και Λασμε μαζι. (άλλο φαουλ με Λάσμε). Χτες όλοι ήταν ένα βήμα πίσω. Ναι με Γκιστ θα κέρδιζες δεν λεει κανεις οχι. Αν ο Σάλε δεν ζήταγε θα υπήρχε πρόβλημα. Όπως με Ιβάνοβιτς που του λεγαν να σου πάρουμε αυτον κ έλεγε οχι. Ελπίζω ο ΔΓ να ακούσει τον Σάλε εφόσον ζητήσει παίκτη, και περισσότερο ελπίζω να μην ασχολείται με τα εσωτερικά της ομάδας. Αν ήθελε πιόνι του στον πάγκο ας προσλάμβανε άλλον. Ο Σάλε όμως έχει τέτοια μεγάλη προσωπικότητα που πιονι δεν θα γίνει.

Μπορεί να είμαστε με τον πόνο μας για το 1-3 και τα do or die από τόσο νωρίς, αλλά όχι και να καταργήσουμε τον ρόλο του Σαλε και να του δίνουμε και χαρτάκι.. Όπως λέω συχνά, μπάσκετ έμαθε και σε μας ο Ομπραντοβιτς, δυστυχως για πολλούς...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.