Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι θα ψηφίσετε σε περίπτωση νέων εκλογών;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ May 22 2012, 00:27 ) *
Παντως η δημιουργια ξανα μπορει και να μπει στην βουλη.

Αν βάλεις μαζί τα ποσοστά από Δράση - Φιλ. Συμμαχία και Δημιουργία Ξανά τότε μπαίνουν.
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ May 22 2012, 00:58 ) *
Αν βάλεις μαζί τα ποσοστά από Δράση - Φιλ. Συμμαχία και Δημιουργία Ξανά τότε μπαίνουν.

Nαι.. wink.gif

Το κακο βεβαια ειναι οτι σε αυτες τις εκλογες αρκετοι θα ψηφισουν για κυβερνηση και ετσι χανουν τα μικρα κομματα.
LFO
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 22 2012, 00:32 ) *
η μπακογιαννη εζησε τις εξωκομματικες της περιπετειες,αλλα μολις ηρθαν τα δυσκολα γυρισε πισω στο πατρικο της.μπηκε επικεφαλης στο επικρατειας,αν και δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν χιλιαδες λοβοτομημενοι που θα την ψηφιζαν ουτως η αλλως.οχι κυρια μπακογιαννη δεν ειναι τα 2 μεγαλα κομματα αδιορθωτα οπως λεγατε με τοσο στομφο κατα την προεκλογικη σας περιοδο,αδφιορθωτοι ειναι οι λαλακες οι ψωφοφοροι σας.

Η κα. Μπακογιαννη γυρισε στην ΝΔ για πολλους λογους. Οι πιο σημαντικοι λογοι δεν ειναι πολιτικοι, δυστυχως....

Το να "τρεχεις" ενα κομμα , εκτος Βουλής, δηλαδη χωρις κρατικη επιχορηηγηση ειναι ενα ακριβο σπορ , ειδικα αυτη την εποχή. Επίσης , μάνα είναι wink.gif , εχει και ενα γιο δημαρχο που πρεπει να βολεψει....

Εξάλλου ο αδελφος της θα ειναι ο επομενος προεδρος της ΝΔ, πως θα μπορουσε να ειναι απεναντι του?

QUOTE(Nuntius @ May 22 2012, 00:58 ) *

Πιθανον ναι αλλα οχι με την προσθεση που κανεις....

Απο το 1,8 της Δρασης , με το ζορι θα παει το 1 μαζι τους ΑΛΛΑ θα παρουν αλλο 1 απο αυτούς που δεν θα ακολουθησουν την Ντορα στον Σαμαρα (οχι στην ΝΔ, στον Σαμαρα...)

Βεβαια θα υπαρξει πολωση, αν καταφερουν να μπουν θα ειναι οριακα...
maik23
thomsen or tsipras???? whatever,its the same thing...

dedicated to kingkrimson(the rebel without a cause, rolleyes.gifthe savior of greece) ....at 7.05 is all the money!!!mougga mr mpalafas....give it all adonis,the showman of tv smiley.gif

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/defa...;pubid=29367159

if you are wondering why i posted in greek-english is because our next ''prime minister'' speaks them so well...what an accent!!! watch the man who will represent us to europe !!! smiley.gif

http://greece.greekreporter.com/2012/05/17...n-the-eurozone/

smiley.gif 39.gif guns.gif help.gif wav.gif ph34r.gif blink.gif wacko.gif unsure.gif laugh.gif huh.gif ohmy.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
maik23
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:
ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 48.000 ευρώ
ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 9.000 ευρώ where is the rest of your earnings-money ??? you spend them all?... 40.000 euros per year???pure ,sorry poor labor worker rolleyes.gif
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: -
ΟΧΗΜΑΤΑ: 1 μοτοσυκλέτα 650 κ.β.
Flash
QUOTE(maik23 @ May 22 2012, 09:38 ) *
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:
ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 48.000 ευρώ
ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 9.000 ευρώ where is the rest of your earnings-money ??? you spend them all?... 40.000 euros per year???pure ,sorry poor labor worker rolleyes.gif
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: -
ΟΧΗΜΑΤΑ: 1 μοτοσυκλέτα 650 κ.β.

Καλά, δεν πολυκαταλαβαίνω το νόημα του post (χωρίς να τρέφω πολιτική εκτίμηση για τον Τσίπρα). Επιπλέον, το παραπάνω προφανώς δεν περιλαμβάνει την τεράστια βουλευτική αποζημίωση και τα αντίστοιχα προνόμια που πολλαπλασιάζουν το εισόδημα.
HLR CENATION
http://www.newsnow.gr/article/102119/ta-ps...mva-voutsi.html

Τα ρεζιλικια του Τσιπρα και το επικινδυνου ΣΥΡΙΖΑ.
bballbill
48 χιλιάρικα? Πωω ρε φίλε αυτά είναι λεφτά. Πώς θα γίνει να μπούμε κι εμείς στην πολιτική ρε παιδιά? Ψήνεστε να κάνουμε ένα κόμμα? Οργανωτική δομή έχουμε. Για πρόεδρο και πολιτική επιτροπή θα βάλουμε τον άντμιν και τους μοντς κι οι υπόλοιποι θά'μαστε μέλη. Θέσεις μας ο αθλητισμός κι η ευγενής άμυλα. Αρκούν αυτά. Θα μπούμε βουλή άκοπα. Το πιστεύω.
priest
μια ακομη εξαιρετικη εκπομπη του χατζηνικολαου,με θεμα ευρω ή δραχμη!

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page...175&catID=2
T.W.Is.M.
Τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο Τσιπρας δε θελει να κυβερνησει ή να συγκυβερνησει???
Ginobili
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epeiso...oy.1786700.html

Να χαιρόμαστε το κράτος μας...
lamar
QUOTE(Ginobili @ May 23 2012, 00:57 ) *
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epeiso...oy.1786700.html

Να χαιρόμαστε το κράτος μας...

Και για να μη ξεχνιομαστε, για ολα φταινε οι Ελληνες ξενοφοβικοι ρατσιστες...

Ginobili
Αλήθεια,γιατί στις τηλεοράσεις εδώ και 2 μέρες που γίνονται αυτά δεν λένε τίποτα? Επειδή έχουμε προεκλογική περίοδο....? wink.gif
LFO
Eφοσον ΝΔ & ΔΗΣΥ θα κατεβουν σε ενα ψηφοδελτιο, δεν διορθωνει καποιος το poll ωστε να μπορουμε και εμεις οι φιλελευθεροι να ψηφισουμε σωστα?
bballbill
Ο λαός trollάρει.
maik23
Καλά, δεν πολυκαταλαβαίνω το νόημα του post (χωρίς να τρέφω πολιτική εκτίμηση για τον Τσίπρα).

http://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY smiley.gif

περα απο την πλακα σου απαντω-διευκρινυζω τι εννοω απαντωντας στον αριστερο ''επαναστατη" πατριωτη μας που με διωχνει απο την ελλαδα για να ζησει μονο αυτος και κατι αλλοι....

δες
οσο για τα μετρητα σου αν φοβασαι, σπρωξτα εξω οπως ολος ο κοσμος

αληθεια καποιοι αριστεροι δεν κατηγορουσαν τα μεγαλα κομματα οτι εξαναγκασαν τους πολιτες να βγαζουν τα λεφτα τους εξω? χαιρομαι που εσυ διαψευδεις τον αρχηγο σου και υποστηριζεις να κανουμε αυτο ακριβως που κατηγορειτε!!!
και επειδη θελω να σου αποδειξω σε τι μπαχαλο ειστε εκει στην αριστερα που μυριστηκατε εξουσια και τρελλαθηκατε και λετε αλανταλλον ,
ο αρχηγος σας (τσιπρας) δεν κατηγορουσε τους αλλους πολιτικους οτι βγαζανε τις καταθεσεις τους εξω?αληθεια ειναι δυνατον καποιος που κερδιζει 48.000 ευρω συν τις αποζημιωσεις που λεει και ο φλας πιο πανω να εχει καταθεσεις μονο 9.000 ευρω στην τραπεζα??????? δλδ τα υπολοιπα τι τα κανει?τρωει 50.000 ευρω τον χρονο? κανει πλουσια ζωη και ειναι ηγετης των φτωχων εργατων? η' μηπως τα εχει βγαλει και αυτος τα χρηματα του εξω εκει που κατηγορει τους αλλους πολιτικους οτι τα βγαλανε?η' μηπως τα μεταβιβασε σε συγγενη του για να τα βγαλει εξω?ρωταω εγω τωρα.υποκρισια σε ολο το μεγαλειο.οπως και αλλοι πολιτικοι σε ολα τα κομματα.αλλα εδω μιλαμε τον ιπποτη της φτωχειας.τουλαχιστον ο καρατζαφερης ειχε την τιμιοτητα να επι οτι εχει πλουσια εσοδα και τα βαζει ολα στο ποθεν εχες.

Αυτα λοιπον πηγαινε να τα πεις στους φιλους σου τους πειρατες να γουσταρετε,,, που εχετε και το ιδιο ηψηλο επιπεδο και μπορειτε και τα βρισκετε μεταξυ σας.
Εμπρος λοιπον στις νεες μεγαλες επαναστασεις που χαραξαν οι πειρατες για γρηγορο και ανεμποδιστο ιντερνετ!!! ενα νεο μεγαλο ιντερνετ χωρις ιους και θυγατερες για χαλαρο, απολαυστικο και ανεμποδιστο downloading!
μονο προσεξτε μη στουκαρετε σε καμοια ξερα!
Επισης μαθε οτι σοσιαλισμος δεν υφισταται και δεν εχει εφαρμοστει πουθενα επι γης...και η Σουηδια πεφτει μακρυα απο εδω, οσο για τα μετρητα σου αν φοβασαι, σπρωξτα εξω οπως ολος ο κοσμος και μη καθεσαι και αραδιαζεις φιλοπατριωτικες κορωνες επι φιλοπατριωτικων κορωνων ..

ξεχασες το εγεεερθητωωω!!!!!!!!!!

αλλα τα χει με αλλον!!!!

σιγουρα οχι με εσενα.ηταν που δεν θα απαντουσες.χαιρομαι παντως, μαρεσουν τα ποστ σου.εχουν ωραια επιχειρηματα και πολιτικες θεσεις rolleyes.gif .συνεχισε ετσι διαφημιζεις αρκετα την ανικανοτητα και το ειλκρινες προσωπο της αριστερας!!! smile.gif rolleyes.gif

Να χαιρόμαστε το κράτος μας

χαλια μαυρα και καποιοι θελουν να φερουμε κιαλλους.ονοματα δεν λεω ξερουν αυτοι... unsure.gif
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 01:14 ) *
Και για να μη ξεχνιομαστε, για ολα φταινε οι Ελληνες ξενοφοβικοι ρατσιστες...

... ευτυχως ομως οι σουπερ ηρωες μας αποφασισαν για αλλη μια φορα να σωσουν την πατριδα μας ...
41.gif 41.gif 41.gif
bballbill
Σταματήστε να δημιουργείτε αντιπαλότητες μεταξύ σας για χαζομάρες.
Magnus92
QUOTE(bballbill @ May 23 2012, 13:32 ) *
Σταματήστε να δημιουργείτε αντιπαλότητες μεταξύ σας για χαζομάρες.

Δεν νομιζω να ειναι χαζομαρα η δραση μιας ομαδας νεοναζι δολοφονων...
Και που με αφορφη μια δολοφονια ενος ανθρωπου απο καποιους αλλοδαπους, θα βρουν και παλι πατημα να κανουν τα δικα τους...
KingCrimson
QUOTE(maik23 @ May 23 2012, 12:08 ) *
ξεχασες το εγεεερθητωωω!!!!!!!!!!

ευτυχως που εισαι εσυ εδω περα με τα ανελεητα τρολαρισματα σου να μας το υπενθυμιζεις
maik23
ευτυχως που εισαι εσυ εδω περα με τα ανελεητα τρολαρισματα σου να μας το υπενθυμιζεις

ακομα ενα ποστ με επιχειρηματα!!! βελτιωνεσαι με τον καιρο...
lamar
QUOTE(Magnus92 @ May 23 2012, 13:37 ) *
Και που με αφορφη μια δολοφονια ενος ανθρωπου απο καποιους αλλοδαπους, θα βρουν και παλι πατημα να κανουν τα δικα τους...

Eγω παντως μεχρι στιγμης Ελληνες βλεπω να δολοφονουνται...απο καποιους αλλοδαπους....!!! Τον εναν για μια καμερα, τον αλλο επειδη τους ενοχλησε ο σκυλος του. Στα Γιαννενα 4 καποιοι αλλοδαποι βιασαν ομαδικως μια κορη μπροστα στα ματια του πατερα της... Νταξει μωρε...
Οταν βρεις κανα φονο αλλοδαπου απο ελληνα να το ποσταρεις για να δουμε κι εμεις οι ρατσιστες...
Τα υπολοιπα ειναι μπαρμπουτσαλα και αερολογιες της πλακας...

Μεχρι να παρει χαμπαρι το κρατος τι συμβαινει και να κανει αυτο που πρεπει, θα εχουν φτασει στο 10 και τοις εκατο, οι νεοναζι δολοφονοι!!!
maik23
Τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι ο Τσιπρας δε θελει να κυβερνησει ή να συγκυβερνησει???

γιατι ειναι αληθεια φιλε.αυτα λεμε τοσο καιρο και αρχιζει να επιβεβαιωνεται το πραγμα.
apkat
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 13:28 ) *
Eγω παντως μεχρι στιγμης Ελληνες βλεπω να δολοφονουνται...απο καποιους αλλοδαπους....!!! Τον εναν για μια καμερα, τον αλλο επειδη τους ενοχλησε ο σκυλος του. Στα Γιαννενα 4 καποιοι αλλοδαποι βιασαν ομαδικως μια κορη μπροστα στα ματια του πατερα της... Νταξει μωρε...

Mπορω να εχω καποιο σοβαρο λινκ απο το συμβαν στα Γιαννενα;;
lamar
QUOTE(apkat @ May 23 2012, 15:52 ) *
Mπορω να εχω καποιο σοβαρο λινκ απο το συμβαν στα Γιαννενα;;

Εχω κανει λαθος στην πολη, ειναι στην Αρτα το γεγονος...

Δεν ξερω αν σου κανει αυτο το site... Aν ενδιαφερεσαι πραγματικα ψαξε λιγο, κατι θα βρεις κι εσυ.

http://www.sigmalive.com/news/greece/491762
HLR CENATION
QUOTE(maik23 @ May 23 2012, 15:41 ) *
γιατι ειναι αληθεια φιλε.αυτα λεμε τοσο καιρο και αρχιζει να επιβεβαιωνεται το πραγμα.

Θα συμφωνησω και εγω.Η αριστερα στην Ελλαδα μονο καταγγελτικο ρολο εχει.

Επενδυει στο χαος για ιδιον οφελος. wink.gif
apkat
Ωραια μιλαμε για ενα συμβαν που δεν συνεβη βεβαια τωρα οπως παρουσιαζεται αλλα προ τριετιας..Επισης η ιστορια στα Γιαννενα που πηγες να πεις στην αρχη ειναι αλλος ενας βιασμος που υποτιθεται οτι ειχε γινει σε ενα νεαρο ζευγαρι..Φυσικα αυτη η ιστορια δεν συνεβη ποτε αλλα καποιοι την εβγαλαν προς τα εξω..Αντιστοιχα σε πολλες πολεις της Ελλαδας εχει δημιουργηθει αυτο το κλιμα τρομοκρατιας απο δηθεν επιθεσεις ωστε να αναλαβουν μετα τα "καλα παιδια"..Γνωστοι οι φασιστες για τις π*****κες μεθοδους τους που βασιζονται στο ψεμμα, τον φοβο και την τρομοκρατια..
lamar
QUOTE(apkat @ May 23 2012, 16:04 ) *
Ωραια μιλαμε για ενα συμβαν που δεν συνεβη βεβαια τωρα οπως παρουσιαζεται αλλα προ τριετιας..Επισης η ιστορια στα Γιαννενα που πηγες να πεις στην αρχη ειναι αλλος ενας βιασμος που υποτιθεται οτι ειχε γινει σε ενα νεαρο ζευγαρι..Φυσικα αυτη η ιστορια δεν συνεβη ποτε αλλα καποιοι την εβγαλαν προς τα εξω..Αντιστοιχα σε πολλες πολεις της Ελλαδας εχει δημιουργηθει αυτο το κλιμα τρομοκρατιας απο δηθεν επιθεσεις ωστε να αναλαβουν μετα τα "καλα παιδια"..Γνωστοι οι φασιστες για τις π*****κες μεθοδους τους που βασιζονται στο ψεμμα, τον φοβο και την τρομοκρατια..

Την ιστορια με το ψεμα την ξερω. Αυτη λενε οτι εγινε πριν τρεις μερες. Βεβαια ενταξει αν εγινε προ τριετιας, ολα καλα... Θα το εχει ξεπερασει τωρα το κοριτσακι, θα εχει φτασει και 18, κι ο πατερας σουπερ θα ειναι. Θα νιωθει μεγαλη ασφαλεια για το παιδι του...

Τωρα αν εσυ ξερεις κατι παραπανω, θα ηθελα κι εγω ενα σοβαρο λινκ...

Τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν καν. Μου ειναι παντελως αδιαφορα ποιοι ειναι τα καλα παιδια και ποιοι οχι!!!

Και δεν μιλαμε για ενα συμβαν... Τον αλλον το εσφαξαν στη Πατρα για εναν σκυλο, και τον αλλο για μια καμερα. Εκτος αν ειναι κι αυτο ψεμα...
apkat
Πατα στο google βιασμος 15χρονης αρτα και θα σου βγουν πολλα πολλα αποτελεσματα με την διαψευση..
rakos
ας μην ειχαν υπογραψει οι νδμπατσοκοι το δουβλινο 2 να μη μενανε εδω οι μεταναστες
τα παραπονα σας σ αυτους που ψηφιζατε τοσα χρονια λοιπον
lamar
QUOTE(apkat @ May 23 2012, 16:22 ) *
Πατα στο google βιασμος 15χρονης αρτα και θα σου βγουν πολλα πολλα αποτελεσματα με την διαψευση..

Δεν υπαρχει καμια διαψευση για τον βιασμο. Υπηρξε βιασμος αλλα πριν απο τρια χρονια λενε καποια αλλα σαιτ και το πιστευω. Αυτο σε τι αλλαζει την κατασταση, μου λες??? Παιζει καποιο ρολο. Μηπως το προβλημα προεκυψε τωρα, ή επειδη εγινε πριν απο τρια χρονια δεν τρεχει καστανο?
bballbill
QUOTE(Magnus92 @ May 23 2012, 13:37 ) *

Δεν αναφερόμουν σ'αυτό. Στο Μάικ και τον Κρίμσον πήγαινε το σχόλιο.

Το πρόβλημα με τις οργανώσεις αυτές είναι ότι δεν περιμένουν να βρουν πάτημα τις περισσότερες φορές. Το δημιουργούν.

edit:Σωστός ο ράκος. Μη στρέφουμε την προσοχή μας σε λάθος σημείο. Αλλού είναι η ρίζα του προβλήματος.
lamar
QUOTE(bballbill @ May 23 2012, 16:36 ) *
edit:Σωστός ο ράκος. Μη στρέφουμε την προσοχή μας σε λάθος σημείο. Αλλού είναι η ρίζα του προβλήματος.

Καποιοι λιγοι που στη ζωη μας δεν ψηφισαμε ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, που κανουμε τα παραπονα μας???
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 15:28 ) *
Οταν βρεις κανα φονο αλλοδαπου απο ελληνα να το ποσταρεις για να δουμε κι εμεις οι ρατσιστες...

Μεχρι να παρει χαμπαρι το κρατος τι συμβαινει και να κανει αυτο που πρεπει, θα εχουν φτασει στο 10 και τοις εκατο, οι νεοναζι δολοφονοι!!!

Καλα το ποιος ειναι αυτος που λεει τις αερολογιες, και τα λογια τα οποια δεν τα πιστευει καν , απλα του τα εχουν περασει στον εγκεφαλο , αστο να αιωρειται στην ατμοσφαιρα...

Προσπερναμε λοιπον το προφανες, οτι σε μια κοινωνια 10 και κατι εκατομμυριων ανθρωπων μπορει να τυχουν στατιστικα και καποιοι εγκληματιες απο αλλη χωρα. Βεβαια ο αριθμος των Ελληνων εγκληματιων στην Ελλαδα ειναι λιγακι μεγαλυτερος, αλλα αστο βρε αδερφε.. Αυτο μας εχουν πει οτι δεν συμφερει να το λεμε...

Και ναι φιλε μου εχω δει πολλες φορες τους Ελληναρες σου, ειτε αυτοι ειναι μελη της ΧΑ ειτε της ΕΛΑΣ να τραμπουκιζουν και να χτυπανε μεταναστες ακομα και με μαχαιρια...
Και ναι φιλε μου οι δολοφονιες μεταναστων απο ελληνες ειναι πολυ περισσοτερες, και συγγνωμη που στο λεω και σου χαλαω το παραμυθακι...

Και οποτε θες μπορουμε να ποσταρουμε και τα λινκ που ζητησες για να τα δειτε κι εσεις οι ρατσιστες...
lamar
QUOTE(Magnus92 @ May 23 2012, 16:44 ) *
Και ναι φιλε μου οι δολοφονιες μεταναστων απο ελληνες ειναι πολυ περισσοτερες, και συγγνωμη που στο λεω και σου χαλαω το παραμυθακι...

Και οποτε θες μπορουμε να ποσταρουμε και τα λινκ που ζητησες για να τα δειτε κι εσεις οι ρατσιστες...

Περιμενω με αγωνια...

Επισης ολα αυτα που λες, που τα ξερεις? Εμενα μου εχουν πει ενα παραμυθακι και το χω πιστεψει. Εσυ ο ψαγμενος ολα αυτα που τα εμαθες? Να παμε κι εμεις οι ρατσιστες για να ξεστραβωθουμε...
T.W.Is.M.
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 16:39 ) *
Καποιοι λιγοι που στη ζωη μας δεν ψηφισαμε ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, που κανουμε τα παραπονα μας???

Στον καθρεφτη, γιατι δε φταινε μονο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλα και η αρρωστη νοοτροπια του Ελληνα, που για ολα κατηγορει τους αλλους.
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 16:47 ) *
Περιμενω με αγωνια...

Επισης ολα αυτα που λες, που τα ξερεις? Εμενα μου εχουν πει ενα παραμυθακι και το χω πιστεψει. Εσυ ο ψαγμενος ολα αυτα που τα εμαθες? Να παμε κι εμεις οι ρατσιστες για να ξεστραβωθουμε...

Μονο εγω το βλεπω τοσο προφανες ρε γαμωτο; Ποσες ειδησεις στα καθημερινα δελτια ειδησεων αφορουν εγκληματικες ενεργειες; Τα περισσοτερα εξ αυτων μιλανε για Ελληνες εγκληματιες...
Και αν το θες και αλλιως, ειναι απλα μαθηματικα ρε λαμαρ. Οταν απο τη μια εχεις 100 ατομα και απο την αλλη 2 , προφανως το μεγαλυτερο αριθμητικο κομματι θα παει στους 100..
Φυσικα στο ακουσμα των ειδησεων αυτων αλλαζουμε σελιδα, ανω αντιθετα στεκομαστε πολυ περισσοτερα στα εγκληματα των μεταναστων... Γι αυτο μιλησα και για "καραμελιτσες" και "παραμυθακια"...

Και επειδη ( δυστυχως ) μενω πλεον σε μια μεγαλουπολη, και τρυγυρναω γενικα και με διαφορα, εχουν δει αρκετα πραγματα τα ματακια μου...

Ελπιζω να σε καλυψα εν μερει rolleyes.gif

ΥΓ Για το πρωτο σκελος σου λεω πως ακομα και ενα απλο Google search με τις λεξεις κλειδια θα σε πεισει smile.gif

εντιτ: οτι λεμε εμεις το Σαββατο το γραφει και ο Twism την Κυριακη smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 15:28 ) *

Επισης, αφου θα ξερεις οτι τα ΜΜΕ προβαλλουν οτι θελουν και οπως το θελουν, μεχρι τωρα τους βολευε να τονιζουν οτι ο Χ εγκληματιας ηταν αλλοδαπος, ενω αν ειχε κανει κατι Ελληνας, απλα δεν ελεγαν τιποτα για την υπηκοοτητα. Τωρα που τα ΜΜΕ θελουν να ριξουν το ποσοστο της Χρυσης Αυγης, μπορει να αρχισουν να αναφερουν κι αλλα πραγματα...
lamar
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 23 2012, 17:05 ) *
Στον καθρεφτη, γιατι δε φταινε μονο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλα και η αρρωστη νοοτροπια του Ελληνα, που για ολα κατηγορει τους αλλους.

Δηλαδη εγω που ειμαι ανεργος ενα χρονο τωρα, μετα απο 14 σερι χρονια εργασιας, η εφορια απο το 1997 που κανω δηλωση, μου προκρατουσε τους φορους, δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω απο το δημοσιο, μια ζωη ιδιωτικος υπαλληλος, πρεπει να παραπονεθω σε μενα, για ποιο λογο??? Για καντο μου λιανα αυτο, γιατι μου κανει σαν το μυθικο, μαζι τα φαγαμε...

bballbill
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 16:39 ) *

Αυτό δε λύνεται μόνο με παράπονα. Δεν είναι σκουπίδια να φωνάξεις το δήμο να τα μαζέψει.

Συνήθως όποιος δε μπορεί να σκεφτεί μόνος του συσκέφτεται. Δε μπορεί ν'απασχολεί μόνο εσένα αυτό το πρόβλημα.
lamar
QUOTE(Magnus92 @ May 23 2012, 17:08 ) *
Και επειδη ( δυστυχως ) μενω πλεον σε μια μεγαλουπολη, και τρυγυρναω γενικα και με διαφορα, εχουν δει αρκετα πραγματα τα ματακια μου...

εντιτ: οτι λεμε εμεις το Σαββατο το γραφει και ο Twism την Κυριακη smiley.gif

Εσυ μενεις σε μια μεγαλουπολη του 1 και κατι εκ. μαξιμουμ εδω και λιγα χρονια και βλεπεις διαφορα, εγω που μενω 36 χρονια στα Πατησια διπλα στο κεντρο της Αθηνας της πολης των 5 και εκ. κατοικων, τι εχω δει???

apkat
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 14:30 ) *
Δεν υπαρχει καμια διαψευση για τον βιασμο. Υπηρξε βιασμος αλλα πριν απο τρια χρονια λενε καποια αλλα σαιτ και το πιστευω. Αυτο σε τι αλλαζει την κατασταση, μου λες??? Παιζει καποιο ρολο. Μηπως το προβλημα προεκυψε τωρα, ή επειδη εγινε πριν απο τρια χρονια δεν τρεχει καστανο?

A μα και γω δεν ισχυριστηκα οτι δεν συνεβη στο αρχικο μου ποστ..Ειπα απλα οτι μαλλον εγινε πριν 3 χρονια και για εναν παραξενο λογο παρουσιαστηκε σαν φρεσκο εγκλημα...Και ειπα ξανα..Ειναι γνωστες οι τακτικες των φασιστων χρονια τωρα..Επενδυουν στο ψεμμα, τον φοβο και την τρομοκρατια με προφανεις στοχους..

Αντιστοιχα υπαρχουν και τελειως ψευτικες και κατασκευασμενες ειδησεις οπως αυτη η ιστορια στα Γιαννενα...και σε πολλες αλλες πολεις που βγαινουν τετοιες ψευτικες ειδησεις για να τρομαξουν τον κοσμο..
lamar
QUOTE(apkat @ May 23 2012, 17:23 ) *
A μα και γω δεν ισχυριστηκα οτι δεν συνεβη στο αρχικο μου ποστ..Ειπα απλα οτι μαλλον εγινε πριν 3 χρονια και για εναν παραξενο λογο παρουσιαστηκε σαν φρεσκο εγκλημα...Και ειπα ξανα..Ειναι γνωστες οι τακτικες των φασιστων χρονια τωρα..Επενδυουν στο ψεμμα, τον φοβο και την τρομοκρατια με προφανεις στοχους..

Αντιστοιχα υπαρχουν και τελειως ψευτικες και κατασκευασμενες ειδησεις οπως αυτη η ιστορια στα Γιαννενα...και σε πολλες αλλες πολεις που βγαινουν τετοιες ψευτικες ειδησεις για να τρομαξουν τον κοσμο..

Δηλαδη κατα τη γνωμη σου δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους ανθρωπους που παρανομα εχουν ερθει στην Ελλαδα...
Magnus92
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 17:22 ) *
Εσυ μενεις σε μια μεγαλουπολη του 1 και κατι εκ. μαξιμουμ εδω και λιγα χρονια και βλεπεις διαφορα, εγω που μενω 36 χρονια στα Πατησια διπλα στο κεντρο της Αθηνας της πολης των 5 και εκ. κατοικων, τι εχω δει???

Δεν αμφιβαλω. Απλα με ρωτησες απο που ξερω ολα οσα λεω , και σου απαντησα . rolleyes.gif

QUOTE(lamar @ May 23 2012, 17:24 ) *
Δηλαδη κατα τη γνωμη σου δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους ανθρωπους που παρανομα εχουν ερθει στην Ελλαδα...

Συγγνωμη, αλλα εδω θελω να παρεμβω κι εγω, για να διευκρινισω και ολα αυτα που λεω τοσο καιρο...

Θα ηταν, πιστευω, πολυ καλο για ολους μας να κατανοησουμε πως δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εχουν ερθει στην Ελλαδα , εστω και παρανομα οπως λες ( αυτος ο ορισμος περι παρανομων ανθρωπων ειναι πραγματικα ανατριχιαστικος )...
Ο βαθυτερος αντιπαλος μας ειναι ΤΑ ΑΙΤΙΑ που εχουν οδηγησει τους ανθρωπους αυτους εδω περα... Και ο νοών νοείτω...
apkat
Δεν ειπα οτι δεν υπαρχει προβλημα..Προφανως υπαρχει και πανω σε αυτο το προβλημα πατανε οι φασιστες διογκωνοντας το και παρουσιαζοντας το ως το βασικο προβλημα της Ελλαδας..

Βεβαια για καθε προβλημα υπαρχουν καποιες λυσεις..Η λυση του βγαζω μαχαιρι και οποιον παρει ο Χαρος ομως ειναι εξ'ορισμου προβληματικη και οδηγει σε εναν φαυλο κυκλο βιας..

Εδω και ενα αρθρο για αυτα που λεγαμε πριν..
lamar
Mαλιστα, συμφωνα με την κυρια Λινα Στεφανου, ολα αυτα ειναι ασυστολα ψευδη και οτι ολα αυτα ειναι προπαγανδα της ΧΑ!!!

Μαλλον ζω σε αλλη διασταση... Ολα ειναι υπεροχα, ζουμε μια υπεροχη ζωη, δεν υπαρχει εγκληματικοτητα, πηγαινεις ανετα στην πλατεια Βαθη τα μεσανυχτα, διανυεις ανετα την Σωκρατους για να πας Ψυρρη.

Οκ!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(lamar @ May 23 2012, 17:17 ) *
Δηλαδη εγω που ειμαι ανεργος ενα χρονο τωρα, μετα απο 14 σερι χρονια εργασιας, η εφορια απο το 1997 που κανω δηλωση, μου προκρατουσε τους φορους, δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω απο το δημοσιο, μια ζωη ιδιωτικος υπαλληλος, πρεπει να παραπονεθω σε μενα, για ποιο λογο??? Για καντο μου λιανα αυτο, γιατι μου κανει σαν το μυθικο, μαζι τα φαγαμε...

Το μυθικο "μαζι τα φαγαμε" εχει κομματια αληθειας! Φυσικα ο καθε Παγκαλος που το ειπε εχει χιλιαδες φορες περισσοτερη ευθυνη απο μενα πχ, αλλα υπο την εννοια οτι ολοι ειχαμε(και εχουμε ισως) λαθος νοοτροπια και λαθος κριτηρια εχει δοση αληθειας. Η ενσταση μου εμενα για τη συγκεκριμενη φραση ειναι οτι χρησιμοποιηθηκε για να διωξει την ευθυνη απο αυτους που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο. Ο καθενας ομως εκμεταλλευτηκε το σαπιο κρατος στο βαθμο που μπορουσε. Κι εμενα η εφορια μου προκραταει τους φορους, κι εγω δεν εχω καταφερει να κλεψω το δημοσιο για να παρω κανενα σημαντικο ποσο. Το οτι αλλοι το εχουν κανει ομως δε σημαινει οτι θα επρεπε να το εχω κανει κι εγω. Ολοι ειχαμε τη λογικη να παρουμε οτι μπορουμε απο το κρατος, να αποφυγουμε οποια πληρωμη μπορουμε, να βολευτουμε με το οποιοδηποτε πλαγιο μεσο. Παντου γινονταν κινησεις και συναλλαγες που ευνοουσαν ολους πλην του κρατους. Αυτη η νοοτροπια μας οδηγησε εδω. Και μη νομιζεις οτι αν ηταν αλλος στη θεση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Απλα αυτοι οι δυο αποδειχτηκαν πιο ικανοι στα ψεματα, τις υποσχεσεις και την κοροιδια.
Ginobili
Το πρόβλημα είναι τεράστιο κι έχει πολλές πτυχές.Η κυριότερη και σημαντικότατη είναι η εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί σε μεγάλα τα ύψη τα τελευταία 5-6 χρόνια,και συνεχίζεται να αυξάνεται.Τα επίσημα νούμερα να κοιτάξουμε απλά,το καταλαβαίνουν αυτό και τα άτομα που ζουν σε καλύτερες περιοχές και δεν το ζουν στο πετσί τους όπως οι άλλοι.
Από κει και πέρα,υπάρχει και το οικονομικό πρόβλημα όπου επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο τα ταμεία καθώς πολλοί λαθρομετανάστες μπορούν και χρησιμοποιούν δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες υγείας.Από την άλλη ένα σημαντικό συνολικό ποσό ρευστού βγαίνει από την ελληνική αγορά έξω όπου στέλνουν οι αλλοδαποί στις χώρες τους.
Πολλές αρρώστιες έχουν μεταφερθεί από τους ανθρώπους αυτούς,αρρώστιες που είχαν να εμφανιστούν εδώ και 60 χρόνια.
Και από την άλλη,έχουμε ένα άρρωστο ελληνικό κράτος και μία επικρατούσα αριστερίστικη διεθνιστική ιδεολογία που ενισχύει και διευκολύνει αυτό το δουλεμπόριο σε συνεργασία με τους φίλους μας τους Τούρκους υπηρετώντας συγκεκριμένους σκοπούς.Μια ιδεολογία που διατείνεται ότι "αγαπάει" αυτούς τους μετανάστες,θέλοντας να φέρει όσους περισσότερους μπορεί σε αυτή την χώρα..έστω κι αν κάθονται στα φανάρια να καθαρίζουν τζάμια,και να μένουν 15 άτομα σε διαμερίσματα 50 τμ...μα πόσο ανθρωπιστές πραγματικά είναι ο ο Χρυσοχοίδης ο Τσίπρας οι οικολόγοι,και η Παπαρήγα.... rolleyes.gif

Υπόψιν,στον περίφημο φράκτη του Έβρου θα εμπλακούν και τουρκικές εταιρείες...

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=458811
bballbill
Το πρόβλημα είναι όντως μεγάλο, όμως στη βάση του είναι απλό. Είτε υποχρεώνεις την υπάρχουσα πολιτική σκηνή να λάβει μέτρα είτε την ξεφορτώνεσαι.
Nuntius
QUOTE (apkat @ May 23 2012, 16:04 ) *
Γνωστοι οι φασιστες για τις π*****κες μεθοδους τους που βασιζονται στο ψεμμα, τον φοβο και την τρομοκρατια..

41.gif 41.gif wink.gif wink.gif

QUOTE (lamar @ May 23 2012, 17:22 ) *

Ο Magnus έχει ζήσει την αγωνιώδη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να φύγουν από την χώρα και την επιμονή του κράτους να μην περάσουν απέναντι.

Εσύ έχεις ζήσει την γκετοποίηση του κέντρου.

Εγώ έχω ζήσει και τα δύο και έχω δει με τα μάτια μου ποιοι γκετοποιούν και δημιουργούν τα προβλήματα.

Ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.