Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α΄Κατηγορία Δωδεκανήσου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
pitto
Επισκεφθείτε το επίσημο site της Α.Ε. Δικαίου Κω !!!!
pitto
Διατηρήθηκε η παράδοση
Η παράδοση που θέλει την ομάδα μας να κερδίζει πάντα εντός έδρας την Ε.Α.ΚΑ., διατηρήθηκε και σήμερα στο κλειστό της Κω. Τελικό σκορ 69-46 με την ομάδα του Γιάννη Παπούλη να κρατάει μόνο το αποτέλεσμα, καθώς το παιχνίδι κινήθηκε σε αργό τέμπο από την πλευρά των "σφουγγαράδων", παρασύροντας και τους γηπεδούχους και δεν παρουσιάστηκε καλό θέαμα, εξαιρουμένων κάποιων ξεσπασμάτων.

Το ματς ξεκίνησε με την Ε.Α.ΚΑ. να παίζει άμυνα ζώνης -σχεδόν σε όλο το παιχνίδι- δίνοντας πολλά ελεύθερα σουτ στην Α.Ε. Δικαίου, τα οποία σουτ οι παίχτες της τα "πήραν", χτίζοντας έτσι μια διαφορά από τα πρώτα λεπτά. Μια διαφορά που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι παίχτες του Γιάννη Παπούλη, ήταν πιο εύστοχοι στα λει απ (έχασαν αρκετά) και πιο συγκεντρωμένοι στις ελεύθερες βολές.

Το παιχνίδι κινήθηκε στα ίδια επίπεδα σε όλη την διάρκειά του, με την επιθετική πολυφωνία των γηπεδούχων να τους δίνει την νίκη. Από την Ε.Α.ΚΑ. απείλησε μόνο ο Μαύρος, που πέτυχε 20 πόντους.



Τα δεκάλεπτα : 21-14, 37-20, 59-35, 69-46.

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Παπούλης): Μαύρος 3(1), Πολίτης 14(4), Παπακωνσταντίνου, Μολυβιάτης 2, Αντωνόπουλος 10, Μανώλας 8, Χατζηχαραλάμπους 5(1),Πάλλας, Γιάννου 14, Αμοιρίδης 2, Στόικος 9, Πίτσης Θ. 2

Ε.Α.ΚΑ. : Τσουκαλάς, Μονοκάνδυλος, Τσαγκάρης, Κουλιάς Ε. 13, Γεωργιάδης 3(1), Χρυσάκης 4, Μαύρος 20, Κουλιάς Μ., Γαβαλάς 6(1), Πέρρος

ΠΗΓΗ : http://www.ae-dikaioubc.gr/
pitto
Μόνη τρίτη η Α.Ε.Δικαίου
Μόνη τρίτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Ανδρών βρέθηκε η ομάδα μας, μετά την διεξαγωγή του αναβληθέντος παιχνιδιού με τον Γ.Σ. Αφάντου 2005, όπου την βρήκε νικήτρια με σκορ 57-63.

Παρ'όλο που στα τρία πρώτα δεκάλεπτα απέδωσε κακό μπάσκετ, με κακή άμυνα και αργές επιστροφές, αστοχία στις βολές και -αδικαιολόγητα- πολύ άγχος, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φωνές του Γιάννη Παπούλη έπιασαν τόπο και ένα σερί 0-10 μετέτρεψε το 46-43 (29’) σε 46-53 (33’) φέρνοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Πολύ καλή άμυνα και κλεψίματα στο τελευταίο τρίλεπτο από τους Πολίτη, Μολυβιάτη και Μαύρο, εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, καθάρισαν το ματς.

Η ψυχολογία πλέον στο στρατόπεδο της Α.Ε. Δικαίου βρίσκεται στο ζενίθ, ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή 2000, με σκοπό και πάλι την νίκη για το 3 στα 3, και την εδραίωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα: 16-8, 32-27, 46-45, 57-63

Γ.Σ. ΑΦΑΝΤΟΥ 2005 (Πετράκης- Παπακώστας): Μαρκάκης 8(1), Καντής Μ. 6(1), Λιβιεράτος 4, Τσιμπιρλός 7, Συμιακός Γ. 16, Παούνης, Νικολής 10, Καντής Ν. 6.

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Παπούλης): Μαύρος 1, Πολίτης 12(1), Μάμμος, Μολυβιάτης 6, Αντωνόπουλος 18, Μοσχοβάκης, Χατζηχαραλάμπους 5(1), Μόσχος, Χαραλαμπόπουλος 7(1), Αμοιρίδης, Στόικος 14, Πίτσης Θ.

ΠΗΓΗ : http://www.ae-dikaioubc.gr/
pitto
Θετικό ντεμπούτο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Την χαρά της νίκης γεύτηκαν οι παίχτες της ομάδας μας, ύστερα από δύο σερί ήττες, στο πρώτο ματς με τον Βασίλη Κωστόπουλο στον πάγκο. Νίκη με 65-49, η οποία μας σταθεροποιεί στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ύστερα από τις 6 πρώτες αγωνιστικές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά, με αποτέλεσμα η σαφής υπεροχή μας στο γήπεδο, να μην αποτυπώνεται και στον πίνακα του σκορ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Το άγχος ήταν φανερό στους παίχτες μας και δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι μας (ίσως οι πολλές και συνεχείς αλλαγές στην πεντάδα να είναι η αιτία). Από την άλλη, ο Ζέφυρος δικαιολόγησε απολύτως την βαθμολογική του θέση και έδειξε πως είναι -ίσως- η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Το μόνο που κατάφερε οι αντίπαλη ομάδα, ήταν να περάσει μπροστά στο σκορ στο τέλος του δεύτερου δεκάλεπτου με 1 πόντο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, φάνηκε καθαρά η διαφορά των δυο ομάδων. Με πολύ πιεστική άμυνα -οι φωνές του Βασίλη Κωστόπουλου βοήθησαν σε αυτό-, κλεψίματα, αιφνιδιασμούς και επι μέρους σκορ 23-11, η διαφορά πήγε στους 13 πόντους. Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό και το τελικό σκορ κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Κορυφαίος για την ομάδα μας -για 2ο σερί παιχνίδι- ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος που έβγαλε.....black jack στην επίθεση με 21 πόντους.


Δεκάλεπτα: 12-6, 24-23, 47-34, 65-49

Διαιτητές: Ξανθός- Ζαμάγιας

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Κωστόπουλος): Μαύρος 2, Πολίτης 2, Χαραλαμπόπουλος Γ. 21(3), Μολυβιάτης 2, Αντωνόπουλος 7, Μανώλας, Τριτσάρης 13, Μόσχος, Γιάννου 5, Στόικος 6, Πίτσης Θ. 7.

ΖΕΦΥΡΟΣ (Μπίλιας): Δημητρίου 4, Μαργεττής 1, Πολυχρόνης, Μορφωπός 9(2), Κούκιαλι 2, Κυριαζής 3(1), Μουκέντι 4, Τσέρκης 10, Δάλλης 3, Σιώκος 5, Γιωτόπουλος 4, Μαρουλλάκης 4.


http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php/compo...kos/124-newcome
pitto
Νικήτρια έφυγε από την Κάλυμνο η ομάδα μας, διατηρώντας έτσι το νικηφόρο σερί που έχει απένταντι στην Ε.Α.ΚΑ. (δεν έχει χάσει ποτέ εξαιρουμένου του περσινού μπαράζ). Κέρδισε πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το τελικό 55-71 και έτσι διατηρήθηκε στο "παιχνίδι" της τετράδας.

Ο αγώνας δεν ξέφυγε καμία στιγμή από τον έλεγχο των παιχτών του Βασίλη Κωστόπουλου και οι αντίπαλοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-10 με τρίποντο του Γεωργιάδη. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, μιας και το δεκάλεπτο έκλεισε στο +4 και από εκεί και πέρα η διαφορά συνεχώς αυξανόταν.

Ο έλεγχος των ριμπάουντ και οι αιφνιδιασμοί ήταν τα στοιχεία που έδωσαν την ώθηση στους παίχτες του Βασίλη Κωστόπουλου, ο οποίος στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή και έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο έδινε οδηγίες μέσω...του αντιπροέδρου Δήμου Εψιμου από την κερκίδα....

Δεκάλεπτα: 19-23, 30-40, 38-53, 55-71

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Μαύρος): Τσουκαλάς, Σκόνης 4, Ζαχαρίου, Κουλλιάς 21(1), Μονοκάνδυλος 4, Γεωργιάδης 7(1), Σκουφετζής 9(1), Κούρος 6, Γαβαλάς 2, Σκουμπουρδής 2

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Κωστόπουλος): Μαύρος 4, Πολίτης, Χαραλαμπόπουλος Γ. 27(2), Μολυβιάτης 2, Αντωνόπουλος 8, Μανώλας 4(1), Χαραλαμπόπουλος Σ. 3(1), Τριτσάρης 8, Γιάννου, Αμοιρίδης, Στόικος 15(2), Παμπός


http://www.ae-dikaioubc.gr
pitto
Πείτε τώρα την γνώμη σας στο Shoutbox ae-dikaioubc !!!!
pitto
Νίκη στο τοπικό ντέρμπι

Εύκολη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας απέναντι στον Ηρακλή 2000 με σκορ 45-73. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο πρώτο μόλις δεκάλεπτο όπου οι παίχτες του Βασίλη Κωστόπουλου εκμεταλλεύτηκαν τις χτυπητές αδυναμίες του αντιπάλου μέσα στην ρακέτα, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και πήραν μια διαφορά 17 πόντων (6-23).

Παρ' όλες τις πολλές αλλαγές που γινόντουσαν στην πεντάδα, η διαφορά συνεχώς αυξανόταν, χωρίς οι παίχτες μας να χάσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε κανένα σημείο, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 20-39. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής 2000, ήταν να μειώσει με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου σε 38-48, αλλά μέχρις εκεί. Η επιθετική πολυφωνία των παιχτών μας (4 με διψήφιο αριθμό πόντων) δεν επέτρεψε στους Καρδαμιώτες του Δημήτρη Τζομάκα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, οι οποίοι είχαν τον Δημήτρη Σάζαλη απελπιστικά μόνο του να παλεύει για κάτι καλό.

Δεκάλεπτα : 6-23, 20-39, 36-55, 45-73

Ηρακλής 2000 (Τζομάκας) : Χατζησταμάτης 1, Σακελλαρόπουλος, Παπαδάκης, Κωνσταντίνος, Σάζαλης 21(4), Πιζάνιας 4, Αγρέλης 5(1), Μέρης, Δρόσος Δ. 9, Κενανόπουλος 3(1), Δρόσος Π. 2, Διακοστεφανής

Α.Ε.Δικαίου (Κωστόπουλος) : Μαύρος 10(1), Πολίτης 15(2), Χαραλαμπόπουλος Γιώργος 14, Μολυβιάτης, Αντωνόπουλος 9(1), Τριτσάρης 7, Χαραλαμπόπουλος Στέφανος 2, Μόσχος, Γιάννου, Αμοιρίδης, Στόικος 6(1), Παμπός 10

http://www.ae-dikaioubc.gr/

pitto
Λύγισε στην παράταση....

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ενωση Ιβίσκου/Ιάλυσου, χάνοντας στην παράταση με σκορ 72-75 (κανονική διάρκεια 69-69). Η έλλειψη προπονήσεων αυτή την εβδομάδα (λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) , αλλά και η απουσία 2ου πλεϊ-μέικερ (ο Γιάννης Μαύρος έβγαλε σχεδόν όλο το ματς μόνος του, μιας και ο Θανάσης Μολυβιάτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον καρπό), ήταν οι κύριες αιτίες για την ήττα μας.

Το ματς ήταν από την αρχή ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, χωρίς να μπορεί καμία από τις δυο να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα μας χτύπησε μέσα στην ρακέτα, με τον Στόικο, να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι με συνεχόμενους πόντους και τον αντίπαλο σέντερ (Κούρος) με 3 φάουλ. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο αρχηγός Γιάννης Αντωνόπουλος, που ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους κρατώντας την ομάδα μας κοντά στο σκορ.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε όλο το παιχνίδι, με τις ομάδες κοντά στο σκορ και την ομάδα μας να παίζει πολύ καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση να έχει επιπόλαιες επιλογές. Οι παίχτες μας ουσιαστικά αυτοκτόνησαν, αφού 1.30'' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ήταν μπροστά με 5 πόντους, αλλά με κακές επιλογές στην επίθεση, χάθηκε η διαφορά. Και φτάνουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ με 69-68. Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αστόχησε στην επίθεση και στην συνέχεια του σφυρίχτηκε αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Τσιτσούλα. Αυτός ευστόχησε σε 1 από τις 2 βολές που εκτέλεσε, κάνοντας το σκορ 69-69.Ο Βασίλης Κωστόπουλος, έδωσε εντολή για "καθαρή" άμυνα, η οποία απέδωσε, μιας και ο Κούρος με την λήξη έχασε το λέι-απ μόνος του, οδηγώντας έτσι το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν γιατί είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, μιας και παρ'ότι ταξίδεψαν μόλις 8 παίχτες στο νησί μας, ήταν πολύ ψύχραιμοι παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα. Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς, αφού όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν τα πάντα για την νίκη.

Δεκάλεπτα : 18-19, 37-42, 50-55, 69-69 (κανονική διάρκεια), 72-75

Α.Ε.Δικαίου (Κωστόπουλος) : Μαύρος 9(2), Πολίτης 9(1), Χαραλαμπόπουλος Γιώργος 14(3), Τριτσάρης 2, Αντωνόπουλος 15, Μανώλας 2, Χαραλαμπόπουλος Στέφανος 2, Μόσχος, Τσιάτσιος, Στόικος 11, Παμπός 8(1)

Ιβίσκος (Παπακώστας) : Πατινιώτης 6, Λιβιεράτος 12(1), Καστέλλας, Τσιτσούλας 10, Γρηγοράς 7(1), Κούρος 15, Αβεκλούριος 25(3)



pitto
Νίκη, τρίτη θέση και play off !!!

Την νίκη που οριστικοποίησε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πέτυχε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα μας, επικρατώντας της -ελλιπέστατης- Καλλιθέας με 79-64. Οι Ροδίτες παρουσιάστηκαν στο παρκέ με 5 μόλις παίχτες, αλλά αυτό το γεγονός περισσότερο αποσυντόνισε τους παίχτες μας, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ νωθρά τον αγώνα, υποτιμώντας σαφώς τους αντιπάλους τους. Η Καλλιθέα ξεκίνησε με άμυνα ζώνης και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη 16-22. Οι συνεχείς αλλαγές του Βασίλη Κωστόπουλου με ξεκούραστους παίχτες, άρχισαν να γέρνουν την πλάστιγγα προς την ομάδα μας και το ημίχρονο έκλεισε στο 38-32. Στο τρίτο δεκάλεπτο η πιο πιεστική άμυνα και οι αιφνιδιασμοί, έφεραν την διαφορά στους 15 πόντους και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για την νίκη.

Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα μας ξανά στα play off, για πρώτη φορά μετά το 2006 (και τότε αντίπαλος την τελευταία αγωνιστική ήταν η Καλλιθέα !) και αντίπαλο τον Διαγόρα, ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Στον μεγάλο τελικό θα περάσει η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.


Δεκάλεπτα: 16-22, 38-32, 61-47, 79-64


Α.Ε. Δικαίου (Κωστόπουλος): Πολίτης 12(2), Τριτσάρης 36(2), Μολυβιάτης 2, Αντωνόπουλος 6, Μανώλας 1, Χαραλαμπόπουλος Σ. 2, Μόσχος 2, Τσιάτσιος, Στόικος 5, Παμπός 13

Καλλιθέα (Μαρκάκης): Φώτης 16(4), Πήλος 10, Κωστάκης 9, Τσαλίκης 19(2), Κωνσταντινίδης 10



http://www.ae-dikaioubc.gr/
pitto
Τέλος η χρονιά με ήττα

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας στον 2ο αγώνα για τα play off απέναντι στον -εμφανώς ανώτερο και "γεμάτο" σε όλες τις θέσεις- Διαγόρα με το βαρύ 50-109. Αν στον πρώτο αγώνα στην "τέντα" λέγαμε πως ο Βασίλης Κωστόπουλος αντιμετώπισε προβλήματα καταρτισμού της 12αδας, στον χτεσινοβραδινό αγώνα τί πρέπει να πούμε ; Ορίστε μερικά από τα -έξτρα- προβλήματα : ο πρώτος σκόρερ του πρώτου αγώνα Κώστας Πολίτης, πρόλαβε να παίξει μόνο στο 4ο δεκάλεπτο (βρισκόταν στην Αθήνα και τελευταία στιγμή άλλαξε η ώρα πτήσης του). Η ίωση που "θέρισε" την ομάδα αυτή την εβδομάδα κράτησε μακριά από το παρκέ τον Γιώργο Μανώλα και τον Νίκο Μόσχο, και με τον αρχηγό Γιάννη Αντωνόπουλο να παίζει σε όλο τον αγώνα με 38 πυρετό. Στην κερκίδα του κλειστού της Κω βρέθηκαν και οι τραυματίες Χαραλαμπόπουλος Γ., Στόικος και Χατζηχαραλάμπους. Αν συνυπολογίσουμε πως την 10άδα συμπλήρωσαν 4 παίδες, φτάνουμε στο δίκαιο αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα.

Παρ'όλα τα προβλήματα, η ομάδα μας έπαιξε χωρίς άγχος και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Στην αρχή του αγώνα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Διαγόρας υποτίμησε την ομάδα μας, Τριτσάρης και Αντωνόπουλος, φόρτωσαν με πόντους το αντίπαλο καλάθι, ενώ βοήθησαν στην συνέχεια Χαραλαμπόπουλος Στ. και Μολυβιάτης. Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, ήταν στην άμυνα, μιας και οι παίχτες του Διαγόρα έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς. Οι δυνάμεις των παιχτών μας άρχισαν -φυσιολογικά- να τους εγκαταλείπουν, ενώ από την άλλη πλευρά βρισκόταν πάντα μια ξεκούραστη πεντάδα στο παρκέ. Ετσι, φυσιολογικά το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και το ματς είχε κριθεί προ πολλού, ο Βασίλης Κωστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίδες. Μάλιστα τα καλάθια των Αγρέλλη και Ζαϊμάκη πανηγυρίστηκαν από τον πάγκο και τους φιλάθλους της ομάδας, σαν να έκριναν τον αγώνα !

Δεκάλεπτα: 16-26, 32-52, 39-80, 50-109

Α.Ε. Δικαίου (Κωστόπουλος): Ζαϊμάκης 2, Πολίτης 3, Αγρέλλης 2, Μολυβιάτης 8, Αντωνόπουλος 11, Τριτσάρης 15, Χαραλαμπόπουλος Στ. 9(2), Κοντογιάννης Σ., Τσιάτσιος, Κοντογιάννης Γ

Γ.Σ. Διαγόρας (Τσακίρης): Παπανικολάου 10(2), Πουζουκάκης 12, Μαρουλλάκης 15(2), Νεραντζάκης 13(2), Μαυροματίδης 10, Χατζηφούντας 3, Μακρής 10(2), Κούκιαλι 7, Δούβαλης 15, Αθανασιάδης 2, Ζαμαντάκης 10(2), Ηλιού 2


http://www.ae-dikaioubc.gr/
pitto
Νίκη στον μικρό τελικό

Την τρίτη θέση στο final 4 εφήβων κατέκτησε η ομάδα μας νικώντας σήμερα στον μικρό τελικό τον Πανιώνιο Λέρου με 69-51. Αν και το ξεκίνημα ήταν πολύ άσχημο (ο Πανιώνιος προηγήθηκε 13-6 στο δεκάλεπτο) στην συνέχεια με ένα μεγάλο σερί και πρωταγωνιστές τον Στέφανο Χαραλαμπόπουλο και τον Παντελή Τριτσάρη, η κατάσταση άλλαξε και το ημίχρονο έκλεισε στο 27-20. Πολύ καλός ήταν και ο Μανώλης Δρόσος, ο οποίος με τις ασίστ του έκανε...μάγκες τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φυσικά τις αξιοποίησαν και έτσι η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι ο Βασίλης Κωστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες.

Υ.Γ. Στον μεγάλο τελικό ο Διαγόρας νίκησε τον Κολοσσό 77-66 και ανακυρήχθηκε πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Δεκάλεπτα: 6-13, 27-20, 48-33, 69-51

Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Κωστόπουλος): Αγρέλλης, Παπακωνσταντίνου, Δρόσος 14(1), Δεπασκουάλ 1, Τριτσάρης 29(3), Χαραλαμπόπουλος 14(1), Μαύρος, Τσιάτσιος 11(1)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΡΟΥ (Χατζηδάκης): Καστής, Νικηφόρος 11(1), Καρπάθιος 21(2), Λουλουργάς, Γιαννακός 2, Παραπονιάρης 2, Μπάκας 5, Καρπαθάκης 10


Εμεινε από δυνάμεις..........

Παρ'όλο το καλό ξεκίνημα, οι έφηβοι μας δεν τα κατάφεραν στον σημερινό ημιτελικό του final 4 και ηττήθηκαν από τον -σαφώς ανώτερο- Κολοσσό με 54-79. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας και με τον Τριτσάρη σε μεγάλη μέρα, προηγηθήκαμε με 23-10 στο δεκάλεπτο, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους που υποτίμησαν την ομάδα μας. Στο 2ο δεκάλεπτο η πίεση του Κολοσσού σε όλο το γήπεδο, είχε σαν αποτέλεσμα αρκετά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες, κλείνοντας το ημίχρονο στο +8, 39-31 για την ομάδα μας.

Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, οι παίχτες του Βασίλη Κωστόπουλου, σαν να συμμετείχαν στην.....Ωρα της Γης κατέβασαν τους...διακόπτες και με αμέτρητα λάθη, πολύ κακές επιλογές απέναντι στην ζώνη του Κολοσσού και με τις δυνάμεις να τους εγκαταλείπουν, έμειναν σχεδόν 8 λεπτά χωρίς καλάθι, χάνοντας την διαφορά. Ο Παντελής Τριτσάρης, που στο 1ο ημίχρονο έκανε μεγάλη προσπάθεια, είχε σχεδόν πάντα απέναντί του 2 παίχτες, και ο μόνος που βοήθησε σε κάποια σημεία του αγώνα ήταν ο Στέφανος Χαραλαμπόπουλος. Τα πάντα κρίθηκαν εκεί, όταν ο Κολοσσός με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, πήρε διαφορά +14 και το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μας για την προσπάθειά τους και στόχος είναι τώρα η νίκη στον αυριανό μικρό τελικό (11:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο Λέρου, που ηττήθηκε στον άλλο ημιτελικό από τον Διαγόρα με σκορ 65-33.

Υ.Γ. Οι αγώνες έγιναν σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από φίλους του μπάσκετ, και ιδιαίτερα τους "φανατικούς" της ομάδας μας (φώτο)!!!!



Δεκάλεπτα ήταν: 23-10, 39-31, 45-59, 54-79


Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Κωστόπουλος): Κασσιώτης, Αγρέλλης, Παπακωνσταντίνου, Δρόσος 1, Δεπασκουάλ 3(1), Τριτσάρης 30, Χαραλαμπόπουλος 12(2), Μαύρος, Τσιάτσιος 7(1)

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Δόσπρας): Σταυρόπουλος 18(1), Μπράτιτσης 4, Δανάς 10(2), Λεριάς 16(2), Λυπημένος, Αυγενικός 21(1), Μεϊχανετζίδης, Καψάσκης, Αναστασάκης 4, Καραγκεοργκίεφ 6



http://www.ae-dikaioubc.gr/








Giorgos#4
Ωραιος παικτης ο Τριτσαρης μας ξεσκισε στο 1ο ημιχρονο το Σαββατο!
pitto
QUOTE(Giorgos#4 @ Mar 31 2009, 15:57 ) *
Ωραιος παικτης ο Τριτσαρης μας ξεσκισε στο 1ο ημιχρονο το Σαββατο!



......................................................
pitto
Μετά κόπων και βασάνων αποφασίστηκε από την Τ.Ε. δωδ/σου πως τα διεξαχθούν τα τοπικά πρωταθλήματα. Από τις -αρκετές- αλλαγές, η πιο εξωφρενική είναι οι ομάδες θα πληρώνουν μόνες τους τα έξοδα μετακινήσεων (χωρίς να περιμένουν να τα πάρουν πίσω), τα έξοδα της γραμματείας και τα έξοδα των....διαιτητών...
μπάχαλο.......

και όλα αυτά στο όνομα της οικονομικής κρίσης...

και σαν να μην έφτανε αυτό, για πρώτη φορα στην ιστορία θα έχουμε διοργάνωση Κυπέλλου Δωδεκανήσου !!!!!!!!!
εδώ δηλαδή δεν θα έχουμε έξτρα έξοδα και έξτρα μετακινήσεις....



όλα τα έχει η Μαριορή, η φερετζές της έλλειπε, έχω να πω εγώ........

pitto
Τουρνουά μίνι στο Πυλί 07-08 Σεπτ 2009

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php/nea/195-mini7-8092009
pitto
Τοπικό ντέρμπι την 2η αγωνιστική

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php/nea/2...rmpi2agonistiki
pitto
Ηττα από την Καλλιθέα 64-65

Καθοριστική -για την συνέχεια του πρωταθλήματος- ήττα υπέστη σήμερα το μεσημέρι η ομάδα μας από την Καλλιθέα με σκορ 64-65. Το παιχνίδι ήταν από το ξεκίνημα ντέρμπι, αφού καμιά ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Αλέξανδρος Βόκοτας ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Στέργο Αλεξανδρή, ο οποίος πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια κρατούσε την ομάδα μας κοντά στο σκορ.

Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 29-32 υπέρ της Καλλιθέας, αλλά η ανάπαυλα φάνηκε να "ξυπνάει" τους παίχτες μας. Με μπροστάρηδες τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Θανάση Μολυβιάτη -οι οποίοι πέτυχαν τους 14 από τους 16 πόντους μας στο 3ο δεκάλεπτο- πήραμε μια διαφορά 6 πόντων, την οποία δεν καταφέραμε να κρατήσουμε λόγω των πολλών χαμένων αμυντικών ριμπάουντ.

Το ματς κύλησε πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, και φτάνουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα : 20'' για την λήξη και η ομάδα μας χάνει 61-64 και έχει την μπάλα στην κατοχή της. Ο Στέργος Αλεξανδρής -κορυφαίος σήμερα- με εκπληκτικό τρίποντο υπό πίεση ισοφάρισε σε 64-64 και από τον πάγκο δόθηκε εντολή για "καθαρή" άμυνα. Η άμυνα βγήκε, αλλά -δυστυχώς- χάθηκε το ριμπάουντ το οποίο πήρε ο Πήλος και κέρδισε φάουλ και δικαίωμα για 2 βολές. Στην συνέχεια όμως διαπληκτίστηκε με τον Παναγιώτη Γιάννου, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο με ντισκαλιφιέ. Ο Πέλλας που μπήκε στην θέση του -αποβληθέντα- Πήλου ευστόχησε στην 2η βολή, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

Στην ομάδα μας στοίχησαν οι πολλές απουσίες (Πολίτης, Σταυρόπουλος, Πίτσης, Μανώλας, Αμοιρίδης) και ξεχώρησαν οι Αλεξανδρής, Αντωνόπουλος στο σκοράρισμα, ο Μολυβιάτης στην πολύ καλή οργάνωση του παιχνιδιού και ο Διακαναστάσης στην καλή άμυνα στον Ηλιού (όσο τον μάρκαρε). Η συνέχεια για την ομάδας μας είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται επειγόντως μια νίκη για να "ξεκολλήσει" από τον πάτο της βαθμολογίας.

Δεκάλεπτα : 12-18, 29-32, 45-47, 64-65

Α.Ε. Δικαίου (Βόκοτας): Τσιαφίτσας 8, Μολυβιάτης 9(1), Αντωνόπουλος 16(1), Αλεξανδρής 21(2), Γιάννου 6, Μάμος 4, Διακαναστάσης, Παμπός

Καλλιθέα (Μαρκάκης) : Κλαζίδης, Πλατέλας 10, Ηλιού 25(3), Πήλος 6, Πέλλας 13(2), Ξυπολιάς 8, Τσιμπιρλός, Κιοτού, Καντής 3

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php/nea/232-itta6465
pitto

Ποια ομάδα θα υποβιβαστεί φέτος από την Α'Κατηγορία ?

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?optio...=32:ipivivasmos
pitto
Απολογισμός του ανδρικού 2009/2010 Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

Συνάντηση-απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε, έκανε χτες το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας. Παραβρέθηκαν παίχτες, προπονητής και διοίκηση και στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε μια αναδρομή των 6 τελευταίων μηνών, από τον Αύγουστο δηλαδή που ξεκίνησε η προετοιμασία με τον Δημήτρη Μαράγκα, μέχρι την προηγούμενη Κυριακή που ολοκληρώθηκε η σεζόν με τον Βαγγέλη Κουζουκάκη στον πάγκο. Επίσης έγινε μια πρώτη κουβέντα για την ένα σεζόν, μιας και η διοίκηση θέλει να κάνει έναν καλύτερο σχεδιασμό, κλείνοντας τις εκκρεμότητες πολύ νωρίς (το πολύ μέχρι το Πάσχα), αποφεύγοντας έτσι τα λάθη του παρελθόντος.....

Πέραν πάσης αμφιβολίας ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, η οποία -δυστυχώς- δεν χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Με άλλες προοπτικές ξεκίνησε η ομάδα και έφτασε στο...αμήν να πετύχει την παραμονή της στην Α' Κατηγορία, και αυτό όχι από το δικό της παιχνίδι, αλλά από την νίκη του Αφάντου απέναντι στην Καλλιθέα (η οποία και τελικά υποβιβάστηκε).

Οταν ξεκίνησε η προετοιμασία τον Αύγουστο, στην λίστα του Δημήτρη Μαράγκα υπήρχαν 17 ονόματα, κάνοντας έτσι τον Μακεδόνα κόουτς αρκετά αισιόδοξο για το μέλλον. Το κρίσιμο σημείο της χρονιάς, ήταν η προκήρυξη των εθνικών εκλογών, που είχε σαν αποτέλεσμα την απόσπαση του Δημήτρη στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Θεσσαλονίκη), αφήνοντας την ομάδα μας....στον αέρα, μόλις 3 ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ιβίσκο (20 Σεπτ). Η διοίκηση εμπιστεύτηκε την θέση του προπονητή στον Αλέξανδρο Βόκοτα, ο οποίος είχε πλέον τον ρόλο του παίχτη/προπονητή, μέχρι και την 3η αγωνιστική, όταν και ανέλαβε κόουτς ο Βαγγέλης Κουζουκάκης. Ολες αυτές οι αλλαγές δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστη την ομάδα, και αυτό φάνηκε με το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 6 συνεχόμενες ήττες στις πρώτες 6 αγωνιστικές. Η ομάδα άρχισε να "ρολάρει" περίπου μετά από ένα μήνα παρουσίας του Ροδίτη τεχνικού στον πάγκο και έτσι ήρθε η πρώτη νίκη με αντίπαλο τον Ζέφυρο. Τον μήνα Νοέμβριο η ομάδα έπαιξε -σαφώς- το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν, κάνοντας άλλη μια νίκη μέσα στην Καλλιθέα και φτάνοντας κοντά σε μια άλλη (Ιβίσκος), αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές μας έφερε....3 μήνες πίσω, μιας και γνωρίσαμε 3 σερί ήττες......

Στα των αριθμών τώρα, συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 20 αθλητές. Καταλάβαμε την 7η θέση στο πρωτάθλημα (με ρεκόρ 2-12), είχαμε την 7η επίθεση στο πρωτάθλημα (761 πόντοι, Μ.Ο. 54.4) και την 7η άμυνα (983 πόντοι, Μ.Ο. 70.2) και οι πρώτοι σκόρερς ήταν ο Κώστας Πολίτης (148 πόντοι), ο Γιάννης Αντωνόπουλος (138 πόντοι) ο Θανάσης Μολυβιάτης (103 πόντοι) και ο Ανδρέας Σταυρόπουλος (103 πόντοι). Για να έχουμε μια σύγκριση, τα αντίστοιχα περσινά (σεζόν 2008/2009) νούμερα ήταν : είχαμε καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα (με ρεκόρ 7-7), είχαμε την 4η επίθεση στο πρωτάθλημα (939 πόντοι, Μ.Ο. 67.1) και την 4η άμυνα (869 πόντοι, 62.1) και οι πρώτοι σκόρερς ήταν ο Κώστας Πολίτης (188 πόντοι), ο Γιάννης Αντωνόπουλος (174 πόντοι) και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος (135 πόντοι).

Τέλος στα γενικότερα στατιστικά στοιχεία, ο Γιάννης Αντωνόπουλος έγινε ο πρώτος στην ιστορία της ομάδα μας που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές (έφτασε τις 103), ενώ έγινε και ο πρώτος σκόρερ (818 πόντοι) ξεπερνώντας τον Γιώργο Τρύπα που έχει 720 πόντους. Επίσης, δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία πέρασε ο Θανάσης Μολυβιάτης, που έχει πλέον 68 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας μας, έχοντας πετύχει και 591 πόντους.



http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?optio...s&Itemid=50
pitto
Εχουμε πιάσει Νοέμβρη και ακόμα τα πρωταθλήματα στα Δωδεκάνησα δεν έχουν αρχίσει ακόμα !!!! όχι μόνο δεν έχουν αρχίσει, αλλά ούτε καν οι κληρώσεις δεν έχουν γίνει !!!!!!
Αιτία ?
η κόντρα της Τοπικής Επιτροπής με το σύνολο -σχεδόν- των σωματείων, με κύριο πρόβλημα τα οικονομικά. Και αυτό γιατί από πέρισυ όλα τα σωματεία υποχρεώθηκαν να αναλάβουν τα έξοδα του γιατρού, της γραμματείας όλων των αγώνων. Κουτσά-στραβά τα σωματεία το δέχθηκαν και τα πρωταθλήματα άρχισαν και τελειωσαν, περίπου ομαλά...
Αλλά φέτος, το κακό παράγινε : η Τ.Ε. στις φετινές προκυρήξεις των πρωταθληματων αναφέρει πως τα σωματεία αναλαμβάνουν ΟΛΑ τα έξοδα των μετακινήσεων (αν σκεφτείτε πως είμαστε όλο νησιά, καταλαβαίνετε τα έξοδα) , αλλά και -άκουσον άκουσον- τα σωματεία πρέπει να πληρώνουν και τους διαιτητές !!!!!!!!!!!!!
Φυσικά όλοι αντέδρασαν και το θέμα έχει φτάσει στην ΕΟΚ......

Και εμείς ? προς στιγμήν βολευόμαστε με φιλικά και προπονήσεις.....
68.gif 68.gif 68.gif
pitto
Επιτέλους πρωτάθλημα !!!!

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?optio...s&Itemid=50


QUOTE(pitto @ Nov 6 2010, 00:02 ) *
Εχουμε πιάσει Νοέμβρη και ακόμα τα πρωταθλήματα στα Δωδεκάνησα δεν έχουν αρχίσει ακόμα !!!! όχι μόνο δεν έχουν αρχίσει, αλλά ούτε καν οι κληρώσεις δεν έχουν γίνει !!!!!!
Αιτία ?
η κόντρα της Τοπικής Επιτροπής με το σύνολο -σχεδόν- των σωματείων, με κύριο πρόβλημα τα οικονομικά. Και αυτό γιατί από πέρισυ όλα τα σωματεία υποχρεώθηκαν να αναλάβουν τα έξοδα του γιατρού, της γραμματείας όλων των αγώνων. Κουτσά-στραβά τα σωματεία το δέχθηκαν και τα πρωταθλήματα άρχισαν και τελειωσαν, περίπου ομαλά...
Αλλά φέτος, το κακό παράγινε : η Τ.Ε. στις φετινές προκυρήξεις των πρωταθληματων αναφέρει πως τα σωματεία αναλαμβάνουν ΟΛΑ τα έξοδα των μετακινήσεων (αν σκεφτείτε πως είμαστε όλο νησιά, καταλαβαίνετε τα έξοδα) , αλλά και -άκουσον άκουσον- τα σωματεία πρέπει να πληρώνουν και τους διαιτητές !!!!!!!!!!!!!
Φυσικά όλοι αντέδρασαν και το θέμα έχει φτάσει στην ΕΟΚ......

Και εμείς ? προς στιγμήν βολευόμαστε με φιλικά και προπονήσεις.....
68.gif 68.gif 68.gif

pitto
Ε.Α.ΚΑ. - Α.Ε. Δικαίου 63-73

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?optio...s&Itemid=50


QUOTE(pitto @ Nov 29 2010, 22:56 ) *
Επιτέλους πρωτάθλημα !!!!

pitto
Α.Ε. Δικαίου - Αίολος Κεφάλου 85-60
http://ae-dikaioubc.gr/index.php?option=co...s&Itemid=50


QUOTE(pitto @ Nov 29 2010, 22:56 ) *
Επιτέλους πρωτάθλημα !!!!

pitto
Final-4 ανδρών 2015/2016

http://www.ae-dikaioubc.gr/index.php?optio...&Itemid=309
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.