1. Γιατι δεν υπαρχει κανενα κοριτσι στην αντιστοιχη θεση και αυτο το υπεροχο ομολογουμενως φορουμ θα κατηγορηθει αδικα ως αντιφεμινιστικο.
2. Προβαλλοντας το παραπανω επιχειρημαδειχνω ποσο αλτρουιστικο ατομο ειμαι. Παντα βαζω το κοινο καλο πανω απο το εγω μου! Επισης ειμαι πολυ δικαιη (ρωτηστε οποιον θελετε αν ειμαι ή οχι) ετσι σε καταστασεις κρισης βρισκω παντα τη λυση που ειναι η πιο σωστη! Μα τη καλο ατομο που ειμαι πια!
3. Υποσχομαι αν γινω moderator θα σταματησω να καταπιεζω τους γυρω μου, και τα μελη του μπασκετ φορουμ, να λενε ποσο γαματες ειναι ΟΟΟΟΟΛΕΣ οι ταινιες με την Κιρστεν Ντανστ και τον Τζον Κιουζακ(αλλα πειτε δε θα ηταν τελεια ιδεα να παιξουν οι 2 τους σε ταινια? Προσεξτε τι θα απαντησετε στη μελλοντικη μοντερετορ)
4. Γιατι σαν moderator θα μπαινω πολυ πιο συχνα στο φορουμ και θα προσπαθω να φτιαχνω πολλα ωραια τοπικ! (Γλειψιμοοοοοοοοο)
5. Γιατι ειμαι πολυ περιεργο ατομο και θελω να ξερω τι λενε στα ιδιατερα του φορουμ οι moderators...
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
6.Γιατι ο παλιο admin οταν τα πρωτοφτιαξαμε μου ελεγε να γραφτω στο φορουμ και θα μου δωσει εξουσια(1 μιση χρονο αργοτερα ακομα να τη δω)... (Σπυρο δεν το εννοουσα το παλιο admin...)
& 7. To πιο σημαντικο θα σκασει απο τη ζηλεια του ο Keyser xaxaxaxa
![19.gif](../style_emoticons/default/19.gif)
Σας παρακαλω βοηθηστε με να τον πεισω!!! Απαντησεις απο τον Καιζερ δε δεχομαι και η γνωμη του δε θα γινει αποδεκτη (εκτος αν ειναι υπερ μου!!!!!)