Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ Moderator!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
eftychia
*σημειωση: του Off topic εννοειται οτι εννοω.

1. Γιατι δεν υπαρχει κανενα κοριτσι στην αντιστοιχη θεση και αυτο το υπεροχο ομολογουμενως φορουμ θα κατηγορηθει αδικα ως αντιφεμινιστικο.

2. Προβαλλοντας το παραπανω επιχειρημαδειχνω ποσο αλτρουιστικο ατομο ειμαι. Παντα βαζω το κοινο καλο πανω απο το εγω μου! Επισης ειμαι πολυ δικαιη (ρωτηστε οποιον θελετε αν ειμαι ή οχι) ετσι σε καταστασεις κρισης βρισκω παντα τη λυση που ειναι η πιο σωστη! Μα τη καλο ατομο που ειμαι πια!

3. Υποσχομαι αν γινω moderator θα σταματησω να καταπιεζω τους γυρω μου, και τα μελη του μπασκετ φορουμ, να λενε ποσο γαματες ειναι ΟΟΟΟΟΛΕΣ οι ταινιες με την Κιρστεν Ντανστ και τον Τζον Κιουζακ(αλλα πειτε δε θα ηταν τελεια ιδεα να παιξουν οι 2 τους σε ταινια? Προσεξτε τι θα απαντησετε στη μελλοντικη μοντερετορ)

4. Γιατι σαν moderator θα μπαινω πολυ πιο συχνα στο φορουμ και θα προσπαθω να φτιαχνω πολλα ωραια τοπικ! (Γλειψιμοοοοοοοοο)

5. Γιατι ειμαι πολυ περιεργο ατομο και θελω να ξερω τι λενε στα ιδιατερα του φορουμ οι moderators... smiley.gif

6.Γιατι ο παλιο admin οταν τα πρωτοφτιαξαμε μου ελεγε να γραφτω στο φορουμ και θα μου δωσει εξουσια(1 μιση χρονο αργοτερα ακομα να τη δω)... (Σπυρο δεν το εννοουσα το παλιο admin...)

& 7. To πιο σημαντικο θα σκασει απο τη ζηλεια του ο Keyser xaxaxaxa 19.gif

Σας παρακαλω βοηθηστε με να τον πεισω!!! Απαντησεις απο τον Καιζερ δε δεχομαι και η γνωμη του δε θα γινει αποδεκτη (εκτος αν ειναι υπερ μου!!!!!)
tsitum
Ψηφιζω υπερ Ευτυχιας.

Αν κ δε θυμαμαι ποια ειναι η Κιρστεν Ντανστ.....

Ανοιγεις πολλα μετωπα ομως με kayser,dizzy κ θα ναι δυσκολα τα πραγματα... Ξεκινα συμμαχιες
kostasvc15
Τωρα σοβαρα περιμενεις να γινεις μοντερατορ μετα απο αυτο το τοπικ; biggrin.gif peace.gif
Keyser_Soze
Για ποιους λόγους δεν πρέπει να γίνει η Έφη μοντερέιτορ:

1. Γιατί είναι ανεπίτρεπτο μία γυναίκα που δεν έχει την παραμικρή ιδέα από μπάσκετ να πάρει διοικητική θέση στο παρόν φόρουμ.

2. Γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω για τους Κιούζακ, Ντανστ, Γουάιτ Στράιπς και Σίμπσονς. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε περίπτωση που γίνει μοντερέιτορ η Έφη. "Δεν μου αρέσει ο Κιούζακ"-->ΜΠΑΝ!

3. Γιατί θα μπαίνει πιο συχνά στο φόρουμ και θα γεμίσουμε με κουτσομπολίστικα τόπικ που θα αφορούν κυρίως του προαναφερθέντες διάσημους.

4. Γιατί θα πιέσει τον αντμιν να αλλάξει το σκιν του φόρουμ και θα το γεμίσει με καρδούλες, λουλουδάκια και φωτογραφίες των προαναφερθέντων διάσημων.

Και τελευταίο και σημαντικότερο: 5. Γιατί, φίλε Σπύρο (αντμιν) ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ. Σε περίπτωση που τα χαλάσετε (κάτι που εύχομαι να μη γίνει φυσικά) τι θα κάνεις; Θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Γι' αυτό σου λέω κάνε εμένα μοντ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο laugh.gif icon_drunk.gif
Και σου υπόσχομαι όταν έρθεις Νάξο θα την βάλουμε την Έφη να κοιμηθεί και θα πάμε να σου δείξω τις πραγματικές ομορφιές του νησιου biggrin.gif cool.gif
eftychia
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 21 2007, 08:40 PM) *

1. Γιατί είναι ανεπίτρεπτο μία γυναίκα που δεν έχει την παραμικρή ιδέα από μπάσκετ να πάρει διοικητική θέση στο παρόν φόρουμ.
2. Γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω για τους Κιούζακ, Ντανστ, Γουάιτ Στράιπς και Σίμπσονς. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε περίπτωση που γίνει μοντερέιτορ η Έφη. "Δεν μου αρέσει ο Κιούζακ"-->ΜΠΑΝ!

3. Γιατί θα μπαίνει πιο συχνά στο φόρουμ και θα γεμίσουμε με κουτσομπολίστικα τόπικ που θα αφορούν κυρίως του προαναφερθέντες διάσημους.

4. Γιατί θα πιέσει τον αντμιν να αλλάξει το σκιν του φόρουμ και θα το γεμίσει με καρδούλες, λουλουδάκια και φωτογραφίες των προαναφερθέντων διάσημων.

Και τελευταίο και σημαντικότερο: 5. Γιατί, φίλε Σπύρο (αντμιν) ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ. Σε περίπτωση που τα χαλάσετε (κάτι που εύχομαι να μη γίνει φυσικά) τι θα κάνεις; Θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Γι' αυτό σου λέω κάνε εμένα μοντ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο laugh.gif icon_drunk.gif
Και σου υπόσχομαι όταν έρθεις Νάξο θα την βάλουμε την Έφη να κοιμηθεί και θα πάμε να σου δείξω τις πραγματικές ομορφιές του νησιου biggrin.gif cool.gif

Ολα αυτα που γραφεις μπλα μπλα μπλα τα διαβαζω.... Για να καταληξεις να σε κανει εσενα moderator! Και τι πειραζει να κανω ban 2-3 ατομα που δε συμφωνουν μαζι μου και να γεμισω το φορουμ με gossip? Εξαλλου ολοι ξερουν οτι οι αντρες(πλειοψηφια φορουμ) ειναι οι μεγαλυτερες κουτσομπολες! Ασε που θα βαζω και καυτα κουτσομπολια απο μπασκετμπολιστες??? Ενταξει Μανωλη ακομα τι πειραζει που δε πολυασχολουμαι με μπασκετ? Δεν ειπα να με κανει μοντερετορ στο ΝΒΑ στο OFF TOPIC ζητησα!!!
Τελος ποιος θα κοιμηθει στη Ναξο??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μανωλακη μου παρολα αυτα ακομα σ αγαπω!

Παρεπιπτωντως tsitum σ ευχαριστω πολυ! (Και για τη συμβουλη, ειδες την υστατη προσπαθεια μου να καλοπιασω το Μανωλη στο τελος!!!)
Air Kef
Θα ειναι τοσο ωραιο το ξενοδοχείο που θα μενει,που δν θα θελει να φύγει απο το δωματιο. banana.gif biggrin.gif biggrin.gif 19.gif

H μαχη ειναι ανιση,αν και τα επιχειρήματα του Μανου ειναι καλυτερα απο τις Έφης.. rolleyes.gif
eftychia
QUOTE(Air Kef @ Jun 21 2007, 09:00 PM) *
Θα ειναι τοσο ωραιο το ξενοδοχείο που θα μενει,που δν θα θελει να φύγει απο το δωματιο. banana.gif biggrin.gif biggrin.gif 19.gif

H μαχη ειναι ανιση,αν και τα επιχειρήματα του Μανου ειναι καλυτερα απο τις Έφης.. rolleyes.gif

Γελασα πολυ μ αυτο με το ξενοδοχειο !!! biggrin.gif
Οχι δεν ειναι και μπορω ολα ευκολα να τα αντικρουσω!
1. Ειπαμε ζητω θεση στο οφ τοπικ
2. Τα παραλεει δε θα το κανω!!! sad.gif (ναι λες κι αν γραψει ακνεις για το steel fm εναντιον και τον κανει μοντερετορ δε θα τον κανει αυτος μπαν)
3. Προειπα αρεσουν τα κουτσομπολια
4. Βαριεμαι καρδουλες, κατι για Tenacious D σκεφτομουν και φωτογραφιες της Ναξου αλλα αφου δε θες...)
5. Λες κι αν (χτυπα ξυλο) χωρισουμε θα ελω να μπαινω σ ενα χωρο που θα βλεπω συνεχεια το Σπυρο (ασε που ο admin μπορει να με κανει μπαν-το ρωτησα απο πριν!)

Ειδες ολα τα επιχειρηματα του επιδεχονται αντιλογο ενω τα δικα μου? Τι εχεις να πεις? Υπαρχει αλλη γυναικα δηλαδη moderator?

A! tsitum η Κιρστεν ειναι αυτη που πρωταγωνιστη στο spiderman (δε μου αρεσει απο κει)
nikefalin
QUOTE(eftychia @ Jun 21 2007, 09:16 PM) *
Γελασα πολυ μ αυτο με το ξενοδοχειο !!! biggrin.gif
Οχι δεν ειναι και μπορω ολα ευκολα να τα αντικρουσω!
1. Ειπαμε ζητω θεση στο οφ τοπικ
2. Τα παραλεει δε θα το κανω!!! sad.gif (ναι λες κι αν γραψει ακνεις για το steel fm εναντιον και τον κανει μοντερετορ δε θα τον κανει αυτος μπαν)
3. Προειπα αρεσουν τα κουτσομπολια
4. Βαριεμαι καρδουλες, κατι για Tenacious D σκεφτομουν και φωτογραφιες της Ναξου αλλα αφου δε θες...)
5. Λες κι αν (χτυπα ξυλο) χωρισουμε θα ελω να μπαινω σ ενα χωρο που θα βλεπω συνεχεια το Σπυρο (ασε που ο admin μπορει να με κανει μπαν-το ρωτησα απο πριν!)

Ειδες ολα τα επιχειρηματα του επιδεχονται αντιλογο ενω τα δικα μου? Τι εχεις να πεις? Υπαρχει αλλη γυναικα δηλαδη moderator?
A! tsitum η Κιρστεν ειναι αυτη που πρωταγωνιστη στο spiderman (δε μου αρεσει απο κει)

Καλές όλες οι εξηγήσεις αλλά ο τίτλος του τόπικ θυμίζει άσμα "50 ways to be your lover" biggrin.gif biggrin.gif
(πλάκα κάνω παιδιά)
Anaz
Eftychia for president!!E..συγγνωμη moderator ηθελα να πω!! icon_wave.gif
Ειμαι μαζι σου!Ουτως η αλλως καιρο τωρα θελω να ριξω την κυριαρχια του admin,οποτε δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να υλοποιησω τα πανουργα σχεδια μου απ'το να συμμαχησω με ενα πολυ κοντινο του προσωπο.. 19.gif
morfi
QUOTE(eftychia @ Jun 21 2007, 06:24 PM) *
*σημειωση: του Off topic εννοειται οτι εννοω.

1. Γιατι δεν υπαρχει κανενα κοριτσι στην αντιστοιχη θεση και αυτο το υπεροχο ομολογουμενως φορουμ θα κατηγορηθει αδικα ως αντιφεμινιστικο.

2. Προβαλλοντας το παραπανω επιχειρημαδειχνω ποσο αλτρουιστικο ατομο ειμαι. Παντα βαζω το κοινο καλο πανω απο το εγω μου! Επισης ειμαι πολυ δικαιη (ρωτηστε οποιον θελετε αν ειμαι ή οχι) ετσι σε καταστασεις κρισης βρισκω παντα τη λυση που ειναι η πιο σωστη! Μα τη καλο ατομο που ειμαι πια!

3. Υποσχομαι αν γινω moderator θα σταματησω να καταπιεζω τους γυρω μου, και τα μελη του μπασκετ φορουμ, να λενε ποσο γαματες ειναι ΟΟΟΟΟΛΕΣ οι ταινιες με την Κιρστεν Ντανστ και τον Τζον Κιουζακ(αλλα πειτε δε θα ηταν τελεια ιδεα να παιξουν οι 2 τους σε ταινια? Προσεξτε τι θα απαντησετε στη μελλοντικη μοντερετορ)

4. Γιατι σαν moderator θα μπαινω πολυ πιο συχνα στο φορουμ και θα προσπαθω να φτιαχνω πολλα ωραια τοπικ! (Γλειψιμοοοοοοοοο)

5. Γιατι ειμαι πολυ περιεργο ατομο και θελω να ξερω τι λενε στα ιδιατερα του φορουμ οι moderators... smiley.gif

6.Γιατι ο παλιο admin οταν τα πρωτοφτιαξαμε μου ελεγε να γραφτω στο φορουμ και θα μου δωσει εξουσια(1 μιση χρονο αργοτερα ακομα να τη δω)... (Σπυρο δεν το εννοουσα το παλιο admin...)

& 7. To πιο σημαντικο θα σκασει απο τη ζηλεια του ο Keyser xaxaxaxa 19.gif

Σας παρακαλω βοηθηστε με να τον πεισω!!! Απαντησεις απο τον Καιζερ δε δεχομαι και η γνωμη του δε θα γινει αποδεκτη (εκτος αν ειναι υπερ μου!!!!!)

Όξω.
Gravedigger
Εγώ σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζα υπερ!Αλλά από την στιγμή που θεωρώ την Kirsten Dunst πολύ άσχημη και δεν την χωνεύω καθόλου,και ο Cusack μου είναι αδιάφορος δεν με βλέπω να έχω μέλλον στο φόρουμ!

Υ.Γ.Έχετε δει την Kirsten Dunst στο Jumanji???Είναι μικρή ακόμα αλλά πραγματικά υπάρχει πιο άσχημο κοριτσάκι σε ταινία???
morfi
QUOTE(Gravedigger @ Jun 21 2007, 11:43 PM) *
Εγώ σε κανονικές συνθήκες θα ψήφιζα υπερ!Αλλά από την στιγμή που θεωρώ την Kirsten Dunst πολύ άσχημη και δεν την χωνεύω καθόλου,

Σαν γκόμενα κάνεις. Σου έκλεψε τον spidy ? banana.gif

QUOTE(Gravedigger @ Jun 21 2007, 11:43 PM) *
Υ.Γ.Έχετε δει την Kirsten Dunst στο Jumanji???Είναι μικρή ακόμα αλλά πραγματικά υπάρχει πιο άσχημο κοριτσάκι σε ταινία???

Η Kirsten Dunst είναι αυτή ? blink.gif ohmy.gif 41.gif peace.gif evilmonkey.gif icon_wave.gif 69.gif w00t.gif mellow.gif huh.gif dry.gif wacko.gif unsure.gif ph34r.gif 40.gif
Gravedigger
QUOTE(morfi @ Jun 21 2007, 08:47 PM) *
Σαν γκόμενα κάνεις. Σου έκλεψε τον spidy ? banana.gif

Μπα φλωράκος ήτανε ο spidy! tongue.gif
QUOTE(morfi @ Jun 21 2007, 08:47 PM) *
Η Kirsten Dunst είναι αυτή ? blink.gif ohmy.gif 41.gif peace.gif evilmonkey.gif icon_wave.gif 69.gif w00t.gif mellow.gif huh.gif dry.gif wacko.gif unsure.gif ph34r.gif 40.gif

Ναι αυτή είναι!και στη 6η αίσθηση το κοριτσάκι που κάνει εμετό πάνω από το σεντόνι είναι η Mischa Burton!(Άλλο χάλι...)
Pierce
QUOTE(Gravedigger @ Jun 21 2007, 11:54 PM) *
Ναι αυτή είναι!και στη 6η αίσθηση το κοριτσάκι που κάνει εμετό πάνω από το σεντόνι είναι η Mischa Burton!(Άλλο χάλι...)

evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
tsitum
η Κιρστεν ειναι αυτη που πρωταγωνιστη στο spiderman (δε μου αρεσει απο κει)
Την ειδα στο youtube.Διαφορετικη απο τα αλλα προτυπα αλλα δεν ειναι ο τυπος μου.

Τωρα σοβαρα περιμενεις να γινεις μοντερατορ μετα απο αυτο το τοπικ;

Όξω.

H μαχη ειναι ανιση,αν και τα επιχειρήματα του Μανου ειναι καλυτερα απο τις Έφης..

Οι μυημενοι ειναι κομματακι αρνητικοι.Ξεκινησε απο τα καινουργια μελη.Οσοι γραφονται απο δω και περα,pm,καλοσορισες κτλ biggrin.gif biggrin.gif

Υ.Γ.Η Κιρστεν Ντανστ ειχε παιξει στις Αυτοχειρες παρθενους της Κοπολλα?
eftychia
Ναι ειχε παιξει εκει(αυτη ακριβως ηταν η ταινια που τη συμπαθησα τελειως).
Δεν μπορεις να κρινεις αν ενας ειναι ομορφος ή ασχημος απο οταν ηταν 10 χρονων(στο Jumanji) . Δες την τωρα σε φωτοφραφησεις αλλα και στις αυτοχειρες (νομιζω εκει ειναι 15)!
dizzy_fingers
Έφη, βρες 10 άτομα που να συμφωνούν μαζί σου και θα σε κάνε mod δοκιμαστικά για ένα μήνα.

Το δηλώνω μπροστά σε όλο τον κόσμο για να μη λες τίποτα tongue.gif.

(και τώρα βάζω φωτιά στο τόπικ 19.gif )
eftychia
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 23 2007, 01:05 PM) *
Έφη, βρες 10 άτομα που να συμφωνούν μαζί σου και θα σε κάνε mod δοκιμαστικά για ένα μήνα.

Το να συνδεθω εγω με αλλους 10 διαφορετικους λογαριασμους θα μετραει??? (Ουψ το "ειπα" δυνατα!)
Keyser_Soze
+1 στην Έφη από μένα. biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 23 2007, 01:05 PM) *

Επιβεβαιώνω την είδηση ως αυθεντική, την άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά biggrin.gif
και γώ μαζί με ΤΗΝ Έφη , δώστε την εξουσία στο λαό icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Air Kef
Ε for eftychia!

M for Moderator. smile.gif
Das Kapital
Ευτυχια ΟΛΕ!!!!

+1
Alexmei
1
Anaz
το εχω δηλωσει εξ'αρχης κ εξηγησα κ τους λογους.

+1 icon_wave.gif
eftychia
Σας ευχαριστω ειστε πολυ καλοι!!! biggrin.gif
Μανωλακι με συγκινεις!(κατι θα πω στο Σπυρο και για σενα!!!)
Zmac
Αν ήμουν αντμιν δε θα χα πρόβλημα.Αλλα δεν καταλαβαίνω τι θα κάνεις...Θα λες σε μας να μην κάνουμε σπαμ ή κάτι παρόμοιο blink.gif ?

Μάλλον το τόπικ δημιουργήθηκε για πλάκα (ετσι φαντάζομαι τουλάχιστον) rolleyes.gif peace.gif
Das Kapital
6 Μεχρι στιγμης,Ντιζζυ ετοιμασου να τηρησεις την υποσχεση σου γιατι αλλες 4 εχουν μεινει !!!!
dizzy_fingers
Τί μου το θυμίζετε? Εσείς θα υποφέρετε από τη δικτατορία των celebrity gossip αν βγει mod 19.gif tongue.gif!
kostasvc15
Εγω +1 στον Ντιζι! smiley.gif
Οχι αλλους Mods tongue.gif
Bonzo
+1 στην Ευτυχία.
NBAholic
+1 στο Μορφή για Αντμίν! Πάμε, άλλοι 9. rolleyes.gif
Keyser_Soze
+1 Στον Μορφή για μοντ είτε του ΠΑΟ είτε της Ευρωλίγκα. laugh.gif
dizzy_fingers
QUOTE(kostasvc15 @ Jun 24 2007, 01:06 PM) *
Εγω +1 στον Ντιζι! smiley.gif
Οχι αλλους Mods tongue.gif

Κρίμα και το επόμενο άτομο που θα έκανα mod θα ήσουν εσύ... rolleyes.gif
nikefalin
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 24 2007, 07:54 PM) *
+1 Στον Μορφή για μοντ είτε του ΠΑΟ είτε της Ευρωλίγκα. laugh.gif

+2 στον morfi για mod της Ευρωλίγκας και του Ευρωμπάσκετ tongue.gif
Pierce34
+ 1 ακομη στο μορφη για mod
-1 στην Εφη.Σορρυ αλλα μου την δινει η Ντανστ
liolias
+1 στην Ευτυχια αλλα θελουμε και περισσοτερες Ελληνιδες biggrin.gif
man10
+1 στον morfi και απο εμενα!
kostasvc15
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 24 2007, 06:09 PM) *
Κρίμα και το επόμενο άτομο που θα έκανα mod θα ήσουν εσύ... rolleyes.gif

+1 στην Ευτυχια! biggrin.giftongue.gif
Igor
-1 στον Μορφι. Τον θελω να σχολιαζει πρωταθλημα Β' Εθνικης.
-1 στη Ευτηχια. Θελω Keyser για mod. Εκτος αν δουμε και αλλα τοπικ με celebs.. Tοτε γινεται +1...
tsitum
Νομιζω οτι εχουν φτασει αισιως οι 9 ψηφοι.

Το σκεφτομαι............
39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif

Μαλλον ειμαι ο πιο σημαντικος κρικος στην ολη ιστορια...

Ο,τι πω θα ταραξει συθεμμελα το διαδικτυακο συμπαν κ θα σηματοδοτησει μια νεα αρχη στο ρουν του φορουμ...

Οτι γινει παρακατω ειναι γραφτο να γινει.

+1 eftychia (ΕΥΤΥΧΙΑ)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ

Απο δω κ περα ή θα μαθει η Ευτυχια μπασκετ ή θα μαθουμε εμεις ολα τα παγκοσμια κουτσομπολια κ θα γινουμε οι μεγαλυτερες μπασκετικες Κατιναρες της ηλεκτρονικης επικοινωνιας...... magic.gif magic.gif magic.gif magic.gif magic.gif magic.gif

smiley.gif laugh.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
Εσύ ήσουν ήδη στους 9 βρε tongue.gif laugh.gif.

Αλήθεια, για κάντε μία σούμα ποιοί είναι υπέρ?
Igor
Τζαμπα η προετοιμασια του post, tsitum..
tsitum
Η ψηφοφορια αρχισε απο το ποστ 19 με τον kayser soze.Πιο πριν ειχα εκφρασει θεση αλλα χωρις την καταμετρηση της.Οι 6 ψηφοι επιβεβαιωνονται με μια παυση σε εκεινο το σημειο κ απο εκει κ επειτα εχουμε μια του bonzo,μια του liolia κ μια του kostasvc15.Συνολο μεχρι τη δικη μου 9.Με την καταλυτικη δικη μου,10.

Νομιζω πως ο admin πρεπει να παραδεχτει το αποτελεσμα κ να πραξει τα δεοντα. biggrin.gif biggrin.gif

Ο κυβος ερριφθη κ ο Θεος δε παιρνει την υπογραφη του πισω.
2 σε 1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
apkat
Kαι 9 να ναι δινω και γω +1 στην Ευτυχια για να τελειωνουμε..Ευτυχια φορ μοντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συνεχισε δυνατα και μη σταματας να γραφεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
Ω οιμέ!
Συμφορά που μας βρήκε! ohmy.gif

Είναι όντως 10 (και τώρα 11 με τον apkat)!
Das Kapital
Yeah man,και κατω απο το nick της γραφει ακομα Α1 68.gif !!! tongue.gif
Gravedigger
Dizzy ακόμα προλαβαίνεις να σβήσεις μερικά ποστ! tongue.gif Αλήθεια τα Α1,Euroleague κτλ αλλάζουν η τώρα που δν υπάρχει αριθμός ποστ μένουν έτσι κ αυτά?
morfi
Αίσχος.
tsitum
Αλήθεια τα Α1,Euroleague κτλ αλλάζουν η τώρα που δν υπάρχει αριθμός ποστ μένουν έτσι κ αυτά?
Πλεον στα 100 ποστς γινεσαι μια πολλα υποσχομενη Κιρστεν Ντανστ,στα 300 ενας ντροπαλος,γλυκουλης,νευρικος Τζον Κιουζακ κ στα 1000 η μεγαλη μεσημεριανη ενημερωτικη οικοδεσποινα,Χριστινα Λαμπιρη.

Καθε εβδομαδα θα δημοσιευεται στη traffic το καλυτερο κουτσομπολιο μελους μας.

Αλλαξε το φορουμ παρτε το χαμπαρι.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
morfi
Ντροπή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.