Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.E.K. - Άρης - Playoffs 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2017

4η Φάση (Μικροί Τελικοί) - 3ος Αγώνας

Σάββατο, 3/6/2017, 17:00
(cosmotesport4HD "live")

Α.Ε.Κ. - Άρης

Ο Άρης των χιλίων προβλημάτων, κατεβαίνει στην Αθήνα για την 3η πράξη του δράματος. Λογικά σήμερα θα ολοκληρωθεί το σκούπισμα και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...

QUOTE(www.pressaris.gr - 3/6/2017)
Ο Άρης στο ΟΑΚΑ για να τους χαλάσει το πλάνο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα επιδιώξει σήμερα (17:00) να κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον σε μια σειρά, όπου τα δύο προηγούμενα παιχνίδια φανερώνουν ξεκάθαρα ότι κάποια πράγματα έχουν προαποφασιστεί.

Τα διαιτητικά εγκλήματα και στα δύο παιχνίδια έχουν φέρει την σειρά στο 2-0 υπέρ της ΑΕΚ. Είναι πιθανό σήμερα να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Άρη για την φετινή χρονιά, όμως μέσα στην ομάδα όλοι ενστερνίζονται αυτό που δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος, πως κατέβηκαν στην Αθήνα για να πάρουν το “διπλό”.

Το ότι το θέλουν είναι δεδομένο. Μπορούν όμως; Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατεβαίνει αποδεκατισμένη να παίξει τον τρίτο αγώνα της σειράς. Νοκ άουτ ο Γουίλ Κάμινγκς, νοκ άουτ εδώ και καιρό ο Τζάστιν Τζάκσον, εξαιρετικά αμφίβολος ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, με δύο… μισές προπονήσεις ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Με αυτά τα δεδομένα το έργο των κίτρινων γίνεται δύσκολο, αν συνυπολογίσει κανείς ότι η ομάδα είναι στοχοποιημένη διαιτητικά (δεδομένο κι αυτό…), τότε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες και ο Πρίφτης θα τα δώσουν όλα, για να γυρίσουν την σειρά στην Θεσσαλονίκη, για έναν τέτοιο αγώνα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι κι αν γίνει…


Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα (που λέει και το τραγούδι), κάθε τέτοια εποχή να βλέπω τον Άρη να θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο παρά ομάδα. Αναρωτιέμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που στην κρίσιμη περίοδο των playoffs ήμασταν πλήρεις. Αυτό το φετινό βέβαια είναι άλλο πράγμα. Θα πρέπει κάτι να γίνει και προς εκείνη την κατεύθυνση, διότι ακόμη και ομάδα του 7 (με άριστα το 10) να ήμασταν (όλοι μαζί στα καλά μας), έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ούτε τη βάση πιάνουμε.

QUOTE(www.pressaris.gr - 3/6/2017)
Στο νοσοκομείο o Σάκοτα, δεν παίζει με Άρη

Νοκ-άουτ για τον τρίτο μικρό τελικό της ΑΕΚ με τον Άρη (17:00) τέθηκε και ο Ντούσαν Σάκοτα που βρίσκεται στο νοσοκομείο.


Μετά τους Ούκιτς-ΜακΓκράθ τέθηκε εκτός μάχης και ο Ντούσαν Σάκοτα.

Χθες το βράδυ (2/6) ο Ντούσαν Σάκοτα εισήχθη εσπευσμένα στην «Ευρωκλινική Αθηνών» με υψηλό πυρετό εξαιτίας ιογενούς λοίμωξης.

Ο Σάκοτα παραμένει, ωστόσο, κλινήρης στο νοσοκομείο, όπου και λαμβάνει αγωγή.
radical
δε θα ειναι ευκολο το ματς χωρις τα 2 πλει-μεικερ (Ουκιτς, ΜακΓκραθ) και Ντουσαν Σακοτα
shtarkws
Απο την αρχη του ματς ο Αρης μου φαινεται κάπως απογοητευμένος
SteelGandalf
1η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 18-19

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 42-37

3η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 56-45

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 71-60

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με την Α.Ε.Κ. να κατακτά την 3η θέση και τον Άρη την 4η, αμφότερες για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 3/6/2017)
Ήττα στο ΟΑΚΑ (71-60) και τέλος στη χρονιά με την 4η θέση

Η χρονιά του Άρη ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ με σκορ 71-60 και τελείωσαν την σεζόν καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, όπως και το 2015 και το 2016.


Ο Άρης ξεκίνησε τον αγώνα εξαιρετικά παρά τα προβλήματά του. Ο Αντουάν Σκοτ και ο Βασίλης Καββαδάς έδωσαν λύσεις επιθετικά και ο Άρης προηγήθηκε με 16-7 (6’), ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η είσοδος στο παιχνίδι του Ντίξον και του Ελονού άλλαξαν την κατάσταση. Ο πρώτος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα (13π. στο α’), ο δεύτερος πλήγωσε τον Άρη με τα επιθετικά ριμπάουντ που κατέληξαν σε καρφώματα και η ΑΕΚ μείωσε σε 18-19 με τη λήξη του δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι κίτρινοι συνέχισαν να είναι ανταγωνιστικοί, παρά την αστοχία τους έξω από τα 6,75μ. (2/13τρ. με τον Τσαϊρέλη να έχει 0/4 στο α’). Κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα, βρήκαν τις κατάλληλες επιλογές και διατήρησαν το προβάδισμά τους έως το 17’ όταν προηγήθηκαν με 33-30 με καλάθι-φάουλ του Καββαδά.

Η ΑΕΚ ανέβασε στροφές στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τρίποντο του Νιούλεϊ ξέφυγε με 42-35, αλλά το σκορ στο 20λεπτο ήταν 42-37 με σκόρερ τον Τσαϊρέλη.

Στην τρίτη περίοδο ο Άρης έχασε την επαφή του με την ΑΕΚ, γιατί δεν λειτούργησε στην επίθεσή του. Με 3/12 σουτ και πέντε λάθη σε αυτό το διάστημα και σχεδόν έξι λεπτά χωρίς καλάθι οι κίτρινοι είδαν την ΑΕΚ να ξεφεύγει με 53-39 (17’).

Αυτή η διαφορά διατηρήθηκε ως τα μέσα της τέταρτης περιόδου (61-47 στο 34’, 63-48 στο 35’) και στο υπόλοιπο του αγώνα οι κίτρινοι δεν είχαν τις δυνάμεις για να διεκδικήσουν το ματς με ανατροπή και φυσιολογικά ηττήθηκαν με σκορ 71-60.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 42-37, 56-45, 71-60.
ashton
Για πρώτη φορά τελειώσαμε με 3-0 υπέρ μας σειρά best of five.

Η ομάδα για 3η φορά τα τελευταία 20+ χρόνια και 2η συνεχομενη τελειώνει τη σεζον με νικη στην έδρα της (το είχαμε κάνει και στο πρωταθλημα).
Εγιναν βηματα σε σχεση με πέρσι προς τα μπρος, όχι όσο θα θέλαμε αλλά έγιναν.

Υπάρχει κορμός για να χτισεις δεμένο συνολο - στο χέρι μας είναι.

Elonu MVP σημερα, τελειωσε τη σειρά των μικρών τελικών έχοντας 12,0π-8,0ρ (με 8/9 βολές, 14/20 2π).

μετά την απονομή ηρθε στο κοινό του :-)


συνέντευξη τυπου



QUOTE
Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής Άρη): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ήταν καλύτερη σ’ αυτήν τη σειρά και χειρίστηκε πολύ καλύτερα από μας τους τραυματισμούς, είχε πιο βαθύ ρόστερ και μπόρεσε να καλύψει καλύτερα τα κενά που δημιούργησαν οι απουσίες.

Εμείς πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ με τους τραυματισμούς. Τελειώνει μία πολύ μεγάλη, δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω πραγματικά τους παίκτες, για τη σχέση που είχαμε όλη τη χρονιά, αλλά κυρίως τους τελευταίους τρεις μήνες, την αυτοθυσία, την αυταπάρνηση και γενικά όλη την προσπάθειά τους, τη σύμπνοια που είχαν, ειδικά στις δύσκολες στιγμές.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, όλο το σταφ, τους ανθρώπους που είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και τους ανθρώπους που ταξιδεύουμε μαζί όλη τη χρονιά, για την αντοχή τους, το σθένος τους και όπως είπε και ο Ξανθόπουλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που έφτασαν μέχρι εδώ σήμερα, μέχρι το τέλος.

Ήταν πραγματικά μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά, με πάρα πολλές δυσκολίες, ατυχίες πολλών ειδών, εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα, παρόλα αυτά, κατάφερε να διατηρηθεί στην τετράδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και γι’ αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Αυτή η αυλαία που κλείνει σήμερα βρίσκει τον Άρη μ’ έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό. Παιδιά τα οποία έχουν περπατήσει μαζί αρκετά χιλιόμετρα, έναν κορμό που είναι ζυμωμένος μαζί, κάποια απ’ αυτά τα παιδιά είναι δύο και τρία χρόνια στην ομάδα. Νομίζω ότι υπάρχει μία καλή ελληνική βάση και με 1-2 προσθαφαιρέσεις και μεταξύ κάποιων ξένων, μπορεί η ομάδα να κοιτάξει με αισιοδοξία το επόμενο βήμα. Για μας σήμερα είναι η τελευταία μέρα. Και πάλι να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους».

Για την επόμενη χρονιά: «Εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι κάτω από συμβόλαιο. Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες. Εγώ για την ώρα είμαι εδώ, έχω κάποια σχετική ενημέρωση, αλλά ουσιαστικά θα διευθετηθούν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να διευθετηθούν., Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά στην παρούσα φάση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω συμβόλαιο για δεύτερο χρόνο. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε».

Βασίλης Ξανθόπουλος (μπασκετμπολίστας Άρη): «Αρχικά να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, νομίζω ότι κέρδισε δίκαια και τη σειρά γενικότερα. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Παλέψαμε για άλλη μία φορά. Πάλι στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε δυνατοί, κυρίως στην άμυνα κι έτσι χάσαμε.

Όπως καταλαβαίνετε, έφτασε το τέλος μιας σεζόν. Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και εκ μέρους των συμπαικτών μου, γιατί είναι αυτοί που μας επέλεξαν να έρθουμε στην ομάδα. Σίγουρα και στη διοίκηση γιατί κι αυτή με την προσπάθειά της μας έφερε στην ομάδα.

Θέλω να πω ότι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε υπερήφανοι. Το έχω ξαναπεί ότι το μπάσκετ είναι η δουλειά μας, μας προσφέρει λεφτά, είναι οι νίκες, είναι οι ήττες, αλλά νομίζω ότι στο τέλος μένουν και οι στιγμές που ζούμε και φέτος, πιστέψτε με, ζήσαμε πάρα πολύ έντονες στιγμές, κυρίως δύσκολες στιγμές.

Νομίζω ότι μέσα από αυτές τις στιγμές, αυτοί που μείναμε στο τέλος τουλάχιστον, βγήκαμε πιο δυνατοί, δεθήκαμε περισσότερο και είμαι υπερήφανος για όλους αυτούς που μείναμε στο τέλος. Αυτούς που ήμασταν στον πάγκο, τους προπονητές και τα παιδιά που έμειναν πίσω στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμού. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής ΑΕΚ): «Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σεβαστήκαμε το παιχνίδι, την μπάλα και τους αντιπάλους και κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν είναι εύκολο αυτό όταν πρέπει να πάρεις ένα αποτέλεσμα. Η σειρά γενικά δεν ήταν εύκολη, γιατί δεν είχαμε για πρώτη φορά φέτος τους πλέι μέικερ. Συγχαρητήρια στον Άρη ήταν πολύ ανταγωνιστικός.

Δεν είναι βραδιά Όσκαρ, που πρέπει να ευχαριστήσουμε τους πάντες, αλλά εγώ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους. Τους συνεργάτες μου, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, όλους όσοι έχουν δουλέψει για την ομάδα. Τον Γιώργο Χήνα, που αν δουλεύουμε όλοι πολύ, αυτός δουλεύει πιο πολύ από όλους.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα που μας έδωσε να είμαστε εδώ και μας παρέχει τα πάντα. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, γιατί δεν ήταν εύκολο, παρόλο που η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, ειδικά στην αρχή, οπότε δεν ήμουν εγώ, αλλά ο Γιούρι, που έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία. Παίξαμε καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Όταν ανέλαβα, θεώρησα ότι έπρεπε να αλλάξω πολλά πράγματα για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που ήθελα εγώ. Περάσαμε δύσκολο διάστημα, αλλά φτάσαμε εκεί που έπρεπε. Στα playoffs κάναμε δύο νίκες με το Ρέθυμνο και με τον Παναθηναϊκό μια άσχημη εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν πρέπει να μηδενίσει τα υπόλοιπα. Με τον Άρη κάναμε το 3-0, που δεν είναι εύκολο.

Ιδιαίτερα θέλω να μιλήσω για ένα παιδί, άσχετα αν πιστεύω γενικά ότι η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Ο Χαριτόπουλος ήξερε ότι θα έρθει εδώ ως παίκτης - ασφάλεια. Όμως ήρθε την πρώτη μέρα στη Σλοβενία και έκανε προπόνηση με 200%. Την προτελευταία μέρα έκανε προπόνηση με 300%, παρόλο που ήξερε ότι δεν θα παίξει. Χθες δεν έκανε προπόνηση, γιατί είχε κάνει τόσο δυνατή προπόνηση την προηγούμενη, που είχε σπασμούς!

Βοήθησε όλους τους μικρούς, τον Ελόνου να προσαρμοστεί και βοήθησε την ομάδα να είναι καλή και να λειτουργήσει σωστά. Γιατί όλα δημιουργούνται στην προπόνηση. Τον εκτιμώ γι’ αυτό. Να ευχηθώ και στον Γιώργο Βαβέτση ό,τι καλύτερο, γιατί περνά δύσκολες ώρες με την οικογένειά του.

Ο Μάιλ Ντίξον μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Ο σχεδιασμός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Θέλαμε αν τελειώσει καλά η σεζόν και ασχοληθήκαμε μόνο με αυτό. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Δημήτρης Μαυροειδής (μπασκετμπολίστας ΑΕΚ): «Αξίζαμε την τρίτη θέση. Το δείξαμε εύκολα σε αυτή τη σειρά. Η χρονιά ήταν πετυχημένη. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά δεν μας βοήθησε η κλήρωση και είχαμε και τραυματισμούς.

Στο πρωτάθλημα κάναμε και μια νίκη με τον Παναθηναϊκό, που την ήθελε ο κόσμος. Πάμε σκαλί σκαλί και ανεβαίνουμε. Πετυχημένος ή αποτυχημένος είμαι αν πετυχαίνει η ομάδα ή όχι. Πάντα ήμουν παίκτης ομάδας, από τότε που ξεκίνησα 18 ετών με τον κόουτς Μανωλόπουλο. Παίζω πάντα στο 100% ακόμα και κουτσός. Έτσι έχω μάθει και αυτό θα κάνω πάντα».


http://esake.gr/el/B7FA300D


QUOTE
Τρίτη φορά 3-0 στη σειρά - Ξεπέρασε τα 1.000 ριμπάουντ ο Σίμτσακ

Κατηγορία : Ρεκόρ Αγωνιστικής, Τι λένε οι αριθμοί | 03-06-2017

Μετά από 18 χρόνια και συνολικά 16 σειρές, ο «μικρός τελικός» του πρωταθλήματος τελείωσε με σκορ 3-0. Τη σεζόν 1998/99 ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Άρη με συνολικό σκορ 3-0 και από τότε σε κάθε σειρά έκαναν από τουλάχιστον μία νίκη και οι δύο ομάδες που διεκδικούσαν την τρίτη θέση.

Ως σκορ το 3-0 έχει εμφανιστεί πλέον τρεις φορές στους μικρούς τελικούς. Την περίοδο 1995/96 με το ζευγάρι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και την περίοδο 1998/99 με το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Άρης.

Αυτή είναι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και δεύτερη συνολικά που η ΑΕΚ τερματίζει στην τρίτη θέση της STOIXIMAN.GR Basket League. Από την άλλη ο Άρης για τρίτη διαδοχική σεζόν ολοκληρώνει τέταρτος, μία θέση που έχει βρεθεί συνολικά έξι φορές στη λίγκα.

* O Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεπέρασε τους 2.800 πόντους στην καριέρα του. Με τους 10 που σημείωσε στο τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ έφτασε τους 2.806 και ανέβηκε στην 33η θέση των κορυφαίων σκόρερ της STOIXIMAN.GR Basket League.

* Τις 300 προσπάθειες για δίποντο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Μπραντ Νιούλεϊ που πλέον μετρά 180/300.

* Τα 100 αμυντικά ριμπάουντ στη σεζόν ξεπέρασε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Στο φινάλε της σεζόν έφτασε τα 104.

* Ο Βασίλης Σίμτσακ μάζεψε τρία ριμπάουντ στο ΟΑΚΑ όμως το δεύτερο από αυτά ήταν ιστορικό, καθώς με εκείνο ο σέντερ του Άρη συμπλήρωσε τα 1.000 ριμπάουντ στην STOIXIMAN.GR Basket League. Έγινε δε ο 40ός αθλητής στην ιστορία της λίγκας που φτάνει σε τετραψήφιο αριθμό ριμπάουντ. Χρειάστηκε 264 αγώνες για να φτάσει τα 1.001.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αγωνίστηκε για 349η φορά στη λίγκα και έπιασε στην 19η θέση των αθλητών με τα περισσότερα παιχνίδια, τον Νίκο Κούβελα.

* Τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε ο Σπύρος Μούρτος αποτελούν την καλύτερη φετινή του επίδοση ενώ πλησίασε και το ρεκόρ του (11) στη λίγκα.

* Τα 14 συνολικά φάουλ που έκαναν οι παίκτες του Άρη είναι η χαμηλότερη φετινή τους επίδοση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα η ΑΕΚ είχε δεχθεί και πάλι 14 φάουλ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna για την κανονική περίοδο.


http://esake.gr/el/AD6A1AB8

ομιλία Μανωλοπουλου μετά τον αγώνα στους παικτες
ashton
...........Α.Ε.Κ...........Αρης
ΣΟΥΤ.......27/69 39%.......21/61 34%
ΔΙΠΟΝΤΑ....19/39 48%.......17/41 41%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ....8/30 26%........4/20 20%
ΒΟΛΕΣ.......9/11 81%.......14/25 56%
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ...27-8...........28-13
ΑΣΙΣΤ........18.............12
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ.....5..............4
ΚΟΨΙΜΑΤΑ......0..............0
ΛΑΘΗ.........11.............17
ΦΑΟΥΛ........22.............14




3. McGRATH
Σαφέστατα ανέτοιμος, φοβόταν να πάρει σουτ που έπαιρνε ψιλοαναγκαστικά... 0/2 2π, 0/3 3π. Γι'αυτο το λόγο πάντως σκεφτοταν αρκετα και μοιρασε τελικα 5 ασιστ. Ειχε ακομα 1 λαθος, 1 φαουλ σε 16'36"


4. ELONU
Πολύ επιβλητική εμφάνιση, statement για παραμονη. Σε 20'19" είχε 13π απο 1/1 1π, 6/7 2π, μάζεψε 9 (6-3) ρημπάουντ, ειχε 1 λαθος, 2 φαουλ (το ενα πολυ χαζο) και 2 κερδισμενα


7. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Μπορει να ακουγεται παραδοξο αλλά ψιλοστρωσαμε αμυντικά με αυτον. Τουλάχιστον όταν δεν μπορούσε να ακολουθήσει αντιπαλο εκανε κανα φαουλ.
Σε 18'48" είχε 5π με 1/4 3π, 1/1 2π 1-0 ρημπαουντ, 2 φαουλ, 2 κερδισμενα

8. MILOSEVIC
Μετριος και σημερα επιθετικά, έμεινε αποντος με 0/2 2π, 0/3 3π. Πήρε 6 (αμυντικα ολα) ρημπαουντ ενώ ειχε και 2 λαθη, 1 κλεψιμο, 1 κερδισμενο φαουλ σε 18'33"

9. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν αγωνίστηκε και σημερα - έκανε ειδική αναφορά στις δηλωσεις ο Μανωλοπουλος. Νομίζω επρεπε να μπει στο τελος για λιγο να πάρει χειροκροτημα


11. DIXON
Οταν οργάνωνε ηταν θετικος.. οταν αναλάμβανε ομως συνηθως αστοχος & επιπολαιος. Σε 32'51" έβαλε 19π με 3/10 2π, 3/6 3π, 4/4 1π. Ακομα 3-1 ρημπαουντ, 6 ασιστ (24 στα 3 ματς με Αρη -μο 8,0), 2 φαουλ, 2 κερδισμενα, 1 κλεψιμο, 1 λαθος


12. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
Φορτώθηκε ευκολα & γρηγορα με φαουλ κι επαιξε μονο 17'09". Σκοραρε 3π με ενα τριποντο μη μασώντας από αυτά που είχε χάσει (ελευθερα) πριν. 0/2 2π και 1/5 3π ειχε. Ακομα 2-0 ρημπαουντ, 4 ασιστ, 1 κλεψιμο, 3 λαθη, 4 φαουλ, 1 κερδισμενο


18. NEWLEY
Μαλλον θετικός ο αΣτραλός στο φινάλε του. Ειχε 8π με 0/2 1π, 1/1 2π, 2/4 3π, 3-0 ρημπαουντ, 1 κλέψιμο, 1 φαουλ, 1 κερδισμενο σε 17'32"


21. ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Με το γνωστο τσαμπουκα, εβγαλε ένα τρίποντο (1/1) ως συνηθως κι ένα διποντο (1/2) κι είχε 1-0 ρημπ και 5 φαουλ στα 12'12" που έπαιξε. Το ενα φαουλ ηταν σωστο για να κοψει αιφνιδιασμό - τα αλλα κατα βαση θεμα ελλειψης πειρας.


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Επαιξε 14'12", είχε 8 πόντους με 2/2 βολες, 3/3 2π, πήρε 7 (5-2) ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 1 λαθος, 4 φαουλ, 2 κερδισμενα.
Στη συνέντευξη πήγε με πάγο στο γονατο και στον αστράγαλο.. Δείγμα του με πόση αυταπάρνηση έπαιζε ολη τη σεζον


24. ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ
Μπηκε στο τελος για 3'52", πάλι σε garbage time. Ειχε 0/2 3π καθως εψαχνε το σουτ


32. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Θετικός σημερα, δίνοντας λύση στη ζωνη με τα σουτακια απο μεση αποσταση. Σε 27'56" ειχε 10π με 2/2 1π, 4/9 2π, 0/2 3π, 0-2 ρημπαουντ, 3 ασιστ, 2 λαθη, 1 φαουλ, 3 κερδισμενα .
radical
Μπραβο στη Βασιλισσα για τη σκουπα.
Δειχνει να καθιερωνεται ως η 3η δυναμη. Πηρε την 3η θεση στη regular με μεγαλη διαφορα απο τις ομαδες της Θεσ/νικης.
Για πιο ψηλα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα αφου οι 2 πρωτοι εχουν μεγαλα μπατζετ. Δεν ειναι καθολου ευκολο να καταφερει να μπει σφηνα τα επομενα χρονια.

Οσον αφορα τους μικρους τελικους, εφοσον ο 3ος δεν βγαινει Ευρωλιγκα οπως παλια, δεν εχουν κανενα λογο υπαρξης - καλυτερα να καταργηθουν.



ashton
βιντεο απο το ματς και την απονομή

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.