Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
caterpillar
ΑΡΙΩΝΑΣ Α.Ο.

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ



Μαρούσι, 23/03/2012



Αγαπητοί Συνάδελφοι,



Εχουμε την διαχείριση ενός σωματείου που η ανδρική του ομάδα αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες Γ΄ και Δ΄ .

Στην πορεία μας αυτή και βάσει των προκηρύξεων της διοργανώτριας ένωσης υποχρεωθήκαμε να έχουμε στο roster της ομάδας μας νέους παίκτες κάτω των 20 ετών και με συμμετοχή δύο ή ενός από αυτούς στην πεντάδα.



Στο Σωματείο μας, τότε, παρουσιάστηκαν κάποιες δυσλειτουργίες και προβλήματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας:



- Περιορισμένη «αγορά» παικτών κάτω των 20 ετών

- Η λύση των εφήβων δημιουργούσε πρόβλημα στην εφηβική ομάδα και την ακύρωνε στην ουσία

- Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες, που, που στην ομάδα ήταν με πολλούς ρόλους, (προπονητές μέσα στο γήπεδο, έφοροι, χορηγοί , φίλοι και συμπαραστάτες) έπρεπε να μειωθούν στο μισό και παραπάνω

- Βρεθήκαμε , λόγω προκήρυξης, «αιχμάλωτοι» των μικρών

- Οι προπονητές μας είχαν τεράστιο πρόβλημα στην διαχείριση του roster και της πεντάδας

- Είχαμε προστριβές με άλλα σωματεία λόγω του δυσανάλογου σωματικού όγκου των αντιπάλων παικτών

- Οι διαιτητές δεν μπόρεσαν να παίξουν αυτήν την δυσαναλογία , πολλές φορές διαχειρίστηκαν παιχνίδια, άλλες έδειξαν και κάποια ασυλία λόγω όγκου και ηλικίας

-

Κατανοώ τον πειραματισμό 1. Προς όφελος του αθλήματος

2. Προς όφελος του αναπτυξιακού του χαρακτήρα

3. Προς όφελος των νέων παιδιών



Δεν κατανοώ 1. Τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του πράγματος

2. Την διάλυση των εφηβικών ομάδων (με τα τόσα

άλλα προβλήματα)

3. Τον εξαναγκασμό σε αποχώρηση μεγαλύτερης

ηλικίας παικτών πρώτα με τους 30άρηδες της

ομοσπονδίας και στην συνέχεια με την προκήρυξη

της ένωσης



4. Την διάλυση του χαρακτήρα του παιχνιδιού της κάθε

ομάδας των σωματείων μας που βασίζεται πλέον σε

όποιους μικρούς βρήκε , αν βρήκε , και πού παίζουν

αυτοί

5. Την εμπλοκή των εφηβικών τμημάτων σε αντρικά πρωταθλήματα



Τέλος δεν κατανοώ την διαφορά της κούρασης της δικής μας από αυτή των άλλων κατηγοριών, την διαφορετικότητα των χρημάτων που δαπανούμε από τα χρήματα των άλλων.



Οι απόψεις μου είναι :



1. Η ηλικιακή διαφοροποίηση των κατηγοριών έγινε λόγω της σωματικής δυσαναλογίας των παικτών και έτσι έχουμε αντρικά τμήματα, εφηβικά, παιδικά, πανπαιδικά και μίνι και προμίνι αφού κάτι διαφορετικό θα ήταν επικίνδυνο

2. Αναπτυξιακές είναι και θα μπορούσαν να είναι όλες οι κατηγορίες και υπάρχουν για να δηλώσουν την δυναμικότητα των ομάδων και όχι το μέσο όρο ηλικίας τους

3. Και αν δεν κάνουμε ανάπτυξη εμείς στις γειτονιές, τις συνοικίες, τις κοινότητες , τους απομακρυσμένους δήμους , ποιος κάνει?



Η πρότασή μου είναι :



Οποια κατηγορία θεωρεί η ένωση αναπτυξιακή να έχει τέσσερις παίκτες κάτω των 21 ετών και όχι υποχρεωτικούς ούτε στην πεντάδα ούτε στην δωδεκάδα αλλά αφήνοντας τις θέσεις κενές

Στην συνέχεια θα μπορούσε η ένωση να κάνει υπομονή, σεβόμενη και τον δικό μας κόπο και προσπάθεια, αφού είμαστε οι πρώτοι που αναζητούμε την ανάπτυξη του αθλήματος, ώστε το μέτρο να αποδώσει



Συνάδελφοι θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις ώστε με ένα συγκερασμό τους να τις κοινοποιήσουμε στην ένωση





Με εκτίμηση,





Ο Πρόεδρος του ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ



Δημήτρης Πέτρου



Όπως καταλαβαίνετε, η Ένωση είναι αποφασισμένη να διατηρήσει και την επόμενη χρονιά την υποχρεωτική συμμετοχή 2 νέων στην πεντάδα και 5 νέων στη δωδεκάδα.
Η επιστολή αυτή θα σταλεί σε ΟΛΑ τα σωματεία της Γ' και Δ' κατηγορίας (και σε ορισμένα της Β').

Οι μεμονωμένες προσπάθειες απέτυχαν.
Ενωμένοι, ίσως καταφέρουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα...

Καλή δύναμη σε όλους!
ts_10
Καλημέρα,

Εμείς σαν Α.Σ Ροδόπολης διαφωνούμε απόλυτα με το κανονισμό των 2 πιτσιρικάδων στη πεντάδα και 5 στη δωδεκάδα. Κάτι τέτοιο όχι μόνο επιρρεάζει το στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας αλλά υποβαθμίζει και το ρόλο του εκάστοτε προπονητή που πρέπει να κάνει ''αλχημείες'' για να βρίσκει το κατάλληλο σχήμα ανά πάσα στιγμή. Επιπροσθέτως, με αυτό τον τρόπο αποδυναμώνονται οι εφηβικές ομάδες καθώς αρκετοί παίχτες πρέπει να παίζουν 2 παιχνίδια μέσα σε 2 ή 3 μέρες (εφηβικό,αντρικό) ή να διαλέγουν σε ποιό από τα 2 θα συμμετέχουν, επιλέγοντας κυρίως αυτό που ''υποχρεούνται'' να παίξουν.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μέτρο σκοπό έχει να προωθηθούν τα μικρά παιδιά και να κερδίσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, αλλά η εφαρμογή του έγινε πολύ πρόχειρα και χωρίς να σταθμιστούν όλα τα δεδομένα. Θεωρούμε ότι η υποχρεωτική παρουσία στην πεντάδα πρέπει να καταργηθεί και να μείνει ίσως η παρουσία στη δωδεκάδα, εξετάζοντας σε βάθος χρόνου εάν τελικά βοηθάει στην ανάπτυξη των παιχτών μικρότερης ηλικίας.

Με εκτίμηση

Α.Σ. Ροδόπολης
caterpillar
Α.Ο.ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

25 Απριλίου 2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με την σειρά μας ,θα θέλαμε να αναφερθούμε κι εμείς, στην απόφαση της διοργανώτριας ένωσης να έχουμε στο roster της ομάδας μας νέους παίκτες κάτω των 20 ετών και με συμμετοχή ενός από αυτούς στην πεντάδα.

Η δυσλειτουργία και στο δικό μας Σωματείο ήταν από την αρχή εμφανής.

1ον. Το γεγονός ότι ο Δήμος μας είναι ένας νέος Δήμος και αριθμεί μόλις 20 χιλιάδες κατοίκους, φαντάζομαι , ότι δίνει μια εικόνα του προβλήματος σε όποιον έχει την διάθεση να καταλάβει αυτό το πρόβλημα. Ο τόσο μικρός αριθμός κατοίκων της πόλης μας, μας δίνει την δυνατότητα να μιλάμε με άνεση για ανισότητα, εάν εξακολουθήσει να ισχύει αυτό το μέτρο , με δεδομένο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχουν ίσως άλλες ομάδες που εδρεύουν σε πόλεις με μεγαλύτερο πληθυσμό, όπως το Αιγάλεω, το Περιστέρι, η Καισαριανή η Πετρούπολη, το Γαλάτσι, η Αθήνα και πόσες ακόμη θα μπορούσαμε να αναφέρουμε.

2ον. Για να μπορεί η όποια ομάδα να χρησιμοποιεί μόνιμα στην πεντάδα έναν ή παραπάνω εφήβους, θα πρέπει όπως καταλαβαίνεται να έχει τουλάχιστον 4 έως 5, που να έχουν την δυνατότητα (αγωνιστικά - σωματότυπος κλπ κλπ).

Όποιοι από αυτούς δε, παίζουν στον αγώνα, θα πρέπει να παίζουν με την όποια επικινδυνότητα τραυματισμού, γιατί είναι βέβαιο, αφού σε μια πόλη σαν την δική μας που η προσφορά σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ μικρή, πώς δεν είναι δυνατόν να μπορούν να υπερκεράσουν αυτά τα παιδιά τα προβλήματα της ηλικίας τους (εξετάσεις- φροντιστήρια- πανεπιστήμιο κλπ), ώστε να μπορούν να συμμετέχουν επαρκώς στις προπονήσεις της ομάδας, για να μην κινδυνέψουν, ούτε στιγμή, αλλά και να είναι έτοιμοι να τους χρησιμοποιήσει ο προπονητής τους.

3ον. Άλλωστε νομίζουμε πως καί γι αυτά τα προβλήματα, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή παιδικής και όχι εφηβικής ομάδας στα πρωταθλήματα, διότι με την εισαγωγή των παιδιών σε Λύκειο και Πανεπιστήμιο τα πράγματα δυσκολεύουν γι αυτά και για τους γονείς τους, που σαν γονιός παιδιού στην ηλικία των 15 ετών σας λέω, ότι μεγαλύτερη βάση δίνω στην μόρφωση του παιδιού μου , η οποία θα καθορίσει το μέλλον του, παρά στην συμμετοχή του σε παιχνίδια ερασιτεχνικών κατηγοριών.

4ον. Η περιορισμένη «αγορά» παικτών κάτω των 20 ετών και ειδικά σε μικρούς Δήμους, όπως σας αναφέρω παραπάνω μεγιστοποιεί το πρόβλημα για εμάς.[/size]

[size=3]


5ον. Ποιος μπορεί άλλωστε να διασφαλίσει την αλήθεια όσον αφορά την συμμετοχή των μικρών;

( ταυτοπροσωπία ) , ώστε να μην κάνουν κάποιοι τα δικά τους παιχνίδια ; και να μην προσπαθούν άλλοι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες ; όταν δεν υπάρχει καμία διασφάλιση, αφού υπεύθυνη για ταυτοπροσωπίες , είναι μόνο η Ελληνική Αστυνομία ;



6ον. Στα φετινά πρωταθλήματα είδαμε τραυματισμούς εφήβων σε Ανδρικά τμήματα, που λόγω απειρίας, λόγω δύναμης, λόγω, λόγω ,λόγω, μπροστά σε μεγαλύτερους σε ηλικία και με περισσότερη δύναμη αθλητές θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί , εάν δεν υπήρχε το αναγκαστικό της συμμετοχής τους.

Αφού λοιπόν η Ένωση δεν μπορεί να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα ενός πιτσιρικά, αλλά δεν του παρέχει και την απαιτούμενη ασφάλεια-ασφαλιστική κάλυψη, πως είναι δυνατόν να τον βάζει σε κίνδυνο, και τι έχει να πει στους γονείς γι αυτό ;



7ον . Καλό θα ήταν δε, να μην αλλάξουμε και τον χαρακτήρα του πρωταθλήματος Ανδρών.



Με βάση λοιπόν τα παραπάνω και με δεδομένα τα πιστεύω μας όσον αφορά αυτό που λένε για τα <<γέρικα σκυλιά δεν τα σκοτώνουν>>, το έχετε ακούσει πιστεύουμε και μιλάμε πάντα για ε ρ α σ ι τ έ χ ν ε ς και μόνο, παρακαλούμε όπως λάβετε υπ’ όψιν σας, αυτήν μας την επιστολή και επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των ομάδων των ΑΝΔΡΩΝ.

Η πρότασή μου είναι :

Να υπάρχουν έφηβοι στην δωδεκάδα των ομάδων αντιστρόφως ανάλογη της δυναμικότητας και των κατηγοριών, για την ισότητα των πρωταθλημάτων - την ανάπτυξη των εφήβων (αποκομίζοντας εμπειρίες) και την ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού χαρακτήρα των πρωταθλημάτων κλπ κλπ , δηλαδή.

Δ΄ ΕΣΚΑ (κατηγορία) 2 έφηβοι στην δωδεκάδα (χωρίς υποχρέωση στην πεντάδα)

Γ΄ ΕΣΚΑ >> 2 έφηβοι στην δωδεκάδα >> >> >>

Β΄ ΕΣΚΑ >> 3 έφηβοι στην δωδεκάδα >> >> >>

Α΄ ΕΣΚΑ >> 3 έφηβοι στην δωδεκάδα >> >> >>

Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε πως θα έχουμε και πολύ δυνατά και μερικώς ισοδύναμα πρωταθλήματα και οι έφηβοι θα αποκτούν εμπειρίες.



Με εκτίμηση,



Ο Πρόεδρος του <<Α.Ο ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ >>

Φραγκούλης Νικόλαος

















delicia
Ο κύριος πρόεδρος του Κρόνου έθεσε ένα σημαντικό θέμα.Πως μπορούνε μικροί δήμοι να έχουν στην ομάδα τους 4-5 έφηβους ικανούς να ανταποκριθούν επαρκώς.Εμείς στο μικρό Ζεφύρι τι να πούμε που αιμορραγούμε με τους πιτσιρικάδες.Σε μια περιοχή που έχει δεν έχει 7-8 χιλιάδες κατοίκους να πρέπει να βρείς πέντε πιτσιρίκια να παίξουν.Αδύνατο σχεδόν.Προσωπικά πιστεύω ότι οι ομάδες χάνουν πολύ από την δυναμικότητα τους βάζοντας υποχρεωτικά 2 πιτσιρίκια στην πεντάδα. Και πλέον το πιστεύω ότι το μέτρο τους κάνει άπειρο κακό και αυτό γιατί επειδή γνωρίζουν ότι θα παίζουν βρέξει χιονίσει που λένε δεν πατάνε προπονήσεις κάνουν ότι θέλουν γιατί ξέρουν ότι τους έχουν ανάγκη οι ομάδες και δεν βελτιώνονται με αποτέλεσμα όταν θα γίνουν 21 οι περισσότεροι απο αυτούς(σίγουρα δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι )να μην έχουν θέση όχι στην δωδεκάδα αλλά καλά καλά ούτε στις κερκίδες του κάθε σταδίου..
Δεύτερον και σημαντικό κάνει τον προπονητή μαριονέτα , δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό οπως κρίνει καλύτερα.
Τρίτον κακά τα ψέματα πέφτει το επίπεδο πολύ. Εμάς ο ένας έφηβος μπ΄ηκε φαντάρος το έκοψε, ο δεύτερος δίνει πανελλήνιες και με το δίκιο του το παιδί κάθεται για διάβασμα και ο τρίτος είναι φαντάρος και παρακαλάμε τις παρασκευες να παίρνει εξόδους και να έρχεται έστω και απροπόνητος να παίζει. ΕΛΕΟΣ..
Προτείνω τέλος την ύπαρξη του υποχρεωτικού στην δωδεκάδα εφήβων παιχτών το πόσοι θα το δούμε και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ..
el-14
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ


1) ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

2) ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΖΩΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ πχ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.

3) ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (ΓΕΡΟΙ) ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.

4) ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ,

5) ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Η ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

6) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ.

7) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΕΦΗΒΟ Η ΕΦΗΒΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.

8) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (4) ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΗΝ 12αδα ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑ, ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

9) ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ (2) ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

10) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
zef news
QUOTE(tk60 @ May 12 2012, 09:29 ) *

Γνώμη μου για ολα αυτα που λενε οι παραπανω..Το μετρο αυτό ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ 22 ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ Η ΕΣΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ..
Οι ανθρωποι αυτοι εκαναν κακο παρα καλο και πρεπει να το διορθωσουν το συντομοτερο. Αυτή ειναι η γνώμη μου και την λεω με αυτα που ειδα ολην την χρονια . Δεν ανεχομαι καποιος να δουλευει στην προπονηση και να μην παιζει και να ερχεται ο πιτσιρικος και να σου παιρνει την θεση χωρις να παταει ποτε στο γηπεδο. Αν το θεωρειται σωστο ενταξει τοτε αν οχι ας το δουμε το μετρο απο την αρχη και παλι . Διοτι οπως ειπε και ο παραπανω απο τον πηγασο κυψελης δεν υπαρχει προπονητης που να εχει καλους εφηβους και να μην τους χρησιμοποιησει ετσι και αλλιως και οχι με το υποχρεωτικο που υπαρχει τωρααα ..
basketman
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ.

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΑ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.ΑΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ .ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑ .

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΣΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ!

ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ,ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ"

ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.