Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:


http://www.sport24.gr/html/ent/526/ent.151526.asp

11 τρίποντα!!! σε 10'...
sihainas
Ρε σεις...ήταν πραγματικά απίστευτο... δεν θυμάμαι να έχω νευριάσει τόσο πολύ πάλι...αλλά ήταν απίστευα εκνευριστική η ευστοχία τους στο 4ο 10λεπτο... με αποκορύφωμα φυσικά την φάση που πάει να κάνει κάτι σαν πάσα και μπαίνει 3ποντο...ε μετά από κανά 2λεπτο δεν άντεξα και το άλλαξα γιατί αν το έβλεπα μέχρι το τέλος θα τα είχα σπάσει όλα... Δεν πειράζει πάντως είναι 3ο συνεχόμενο ματς που στο τέλος παθαίνει μεγάλο μπλακ άουτ ο Θρύλος...
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
Έτσι το είδαμε: Ο Ολυμπιακός έμοιαζε στο α’ μέρος να έχει τη νίκη στο τσεπάκι του. Ωστόσο, η πίεση της τουρκικής ομάδας προκάλεσε άλυτα επιθετικά προβλήματα στην ελληνική ομάδα, που σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε στην διαδικασία να περάσει την μπάλα μέσα στην ρακέτα. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ κακοί αμυντικά, άφησαν πολλά ανοικτά σουτ στους Τούρκους και εκείνοι –με την βοήθεια και της τύχης- τους τιμώρησαν. Εντύπωση προκάλεσαν και κάποια αδόκιμα σχήματα που επέλεξε ο Ισραηλινός τεχνικός, όπως και το γεγονός ότι έριξε στο παρκέ τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο 28ο λεπτό και τον απέσυρε δύο λεπτά αργότερα, αντικαθιστώντας τον με τον Γιάννη Μπουρούση!


Επειδη δεν ειδα τον αγωνα..σε ποια σχηματα αναφερεται το αρθρο?

Απιστευτη ανατροπη...Ακου 11 τριποντασε μια περιοδο! ohmy.gif

Οντως πρεπει να προσεχτουν τα μπλακ αουτ στο τελος.Παντως,οταν ο αλλος δεν χανει τριποντο(!) σου
χτυπα σε μεγαλο βαθμο την ψυχολογια..
thrylos7
QUOTE
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα..σε ποια σχηματα αναφερεται το αρθρο?


Αυτό που θυμάμαι ότι είδα για λίγο ήταν με τους Πεν, Μούλα, Παπαμακάριο, Βασιλόπουλο και Ζίζιτς(ή Στακ)...

Όντως, περίεργο για τον Σοφοκλή...
Warrior
Kατι αντιστοιχο εκανε και στην Λαρισα.Σε καποιες φασεις επαιζε με 3 πλευ-μακερ(σχεδον δηλαδη).Και τοτε
εγω δεν καταλαβα τι ειχε στο μυαλο του...Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ηταν στο 1ο(καλο) ημιχρονο του
Ολυμπιακου ή στο 2ο.

Με τον Σχορτσιανιτη κατι θα παιζει με τα κιλα.Δεν εξηγειται αλλιως..
christos
Δεν ειδα το παιχνιδι,ελπιζω να το δειξει επαναληψη το supersport που διαλεξε το Σαχταρ-Ρομα.. 68.gif
Καπου ακουγα οτι λεει σε καποια φαση πηγε καποιος να κανει κατι σαν αλευ ουπ κ μπήκε κ αυτο!! Παντως χωρις να εχω εικονα ομολογω οτι κι αλλες φορες εχει δειξει συμπτωματα να αφηνει πολλα ελευθερα περιφερειακα σουτ,όπως κ επιπολαιοτητας κ αδρανειας στο 30'..Οποτε παιζει να μην ηταν κ τοσο κουλο αυτο που εγινε..
chinaski
Ο προπονητης της Εφες ειπε οτι τα 11 τριποντα ειναι "μερος του παιχνιδιου και δεν εχει να πει τιποτα ".

Ποσους ποντους εβαλε στην τελευταια περιοδο, 38? Ε οχι και μερος του παιχνιδιου 11/12 τριποντα σε μια περιοδο, σε λιγο θα μας πει οτι αυτο ειχε προετοιμασει. Θελω πολυ να κατεβασω το παιχνιδι να το δω.
rchos
ενταξει η εφες τετοια εμφανιση που εκανε θα ξανακανει την δευτερα παρουσια!ελεος δηλαδη!11/12 τριποντα σε μια περιοδο!παει πολυ!ποσο τους ανοιξε πια?ηρθε η ηττα δεν πειραζει!καλο θα ηταν να ερθει σε αλλο παιχνιδι αλλα οκ.ελπιζω να σοβαρευτουν μετα απο αυτο!
παλι για τα ιδια παμε παντως!η πρωτη θεση θα κριθει στην ισπανια με την ταου!η εφες θα κανει τουλαχιστον 2 ηττες ακομη πιστευω!
Air Kef
Εγώ πάλι όχι.Να βλέπω την αντιπαλη ομάδα να ευστοχεί με κάθε τρόπο και Τούρκους να πανηγυριζουν;;;;

That's not for me...
apkat
Παιδια ηταν συγκλονιστικο αυτο που συνεβη..Ηταν ασταματητοι στο δευτερο ημιχρονο..Ο ολυμπιακος βεβαιως μπλοκαρε και τους εδωσε την ευκαιρια αλλα αυτα τα πραγματα δε γινονται..Ειπε και ο Γκερσον αυτο που ειδατε δε θα το ξαναδειτε...
Air Kef
Έχω απορια.Ποιος έχασε το τριποντο στην δ' περιοδο;;
Να παει και ζητησει συγνωμη αμεσως και στην αυριανη προπόνηση της Εφες να μεινει μια ώρα μετά το τέλος να σουτάρει τρίποντα για να βελτιωθει.

Που να έρθετε ρε Μαχμουτι στο ΣΕΦ και να στραβώσετε τα στεφάνια ρε.Ούτε λέι απ να μην βάζετε.Μέρος του παιχνιδιου θα είναι.
hagi
Αν έπαιζε ο Άρης και έχανε έτσι θα λέγαμε εμείς οι Αρειανοί ότι αυτά δεν γίνονται και διάφορα τέτοια..Να που τελικά γίνονται και με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός..

Πάντως έχασε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι το είχε..39 πόντους σε δεκάλεπτο δύσκολα βλέπεις όμως..

Αυτή είναι η μαγεία του μπάσκετ όμως...Δεν πειράζει..Η ήττα είναι στο πρόγραμμα..Το θέμα είναι να μαθαίνουν από αυτές και να γίνοντε καλύτεροι..
Αυτό που δεν μου αρέσει στον Ολυμπιακό φέτος είναι ότι όταν είναι πίσω προσπαθεί να φτάσει τον αντίπαλο με ατομικές ςνέργειες και όχι ομαδικά..Αυτό κάποιες φορές γίνεται αλλά τις περισσότερες όχι και με άσχημες συνέπειες όπως εχθές..
thrylos7
QUOTE
Έχω απορια.Ποιος έχασε το τριποντο στην δ' περιοδο;;
Να παει και ζητησει συγνωμη αμεσως και στην αυριανη προπόνηση της Εφες να μεινει μια ώρα μετά το τέλος να σουτάρει τρίποντα για να βελτιωθει.


Ο Μάρκους Χάισλιπ... είχε 1/2 στην τέταρτη περίοδο και το πολύ μικρό 2/5 στον αγώνα...
4 ο Ερντέν(που έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο με άλλο ένα τρίποντο), 2 ο Νίκολας, 3 ο Τζένκινς(που μόνο ο Μαχμουτί ήξερε ότι θ' αγωνιστεί), 1 ο Κούρτογλου.

Πράγματι, δεν είναι τόσο βαθμολογικό το πλήγμα...

Ελπίζω να το πάρουν σοβαρά το ματς(εντάξει, έτσι θα γίνει), άσχετα με τον τρόπο που ήρθε η ήττα.. Αυτό που λέει ο Αρκάδιος παραπάνω δηλαδή, δεν έφταιξε μόνο η τύχη..

Σαν τους Γάλλους έχουμε γίνει(όχι ως προς το τελικό αποτέλεσμα).. Παίρνουμε διαφορά και δε "σκοτώνουμε" τον αντίπαλο...
Είναι λογικό βέβαια να μην έχουμε σταθερή απόδοση σε 40'...

Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι παίξαμε κυρίως με 6-7 παίκτες... Ενώ ήταν και δεδομένη η κούραση απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια...
38' ο Πεν, 33 Ντόμερκαντ και Ζίζιτς, 32 ο Άκερ, 24 ο Στακ, 16 ο Βασιλόπουλος... Σύνολο: 176'!! Μετά ο Μούλα με 9', ο αρχηγός με 8' και οι Σοφοκλής, Μπουρούσης, Μπάρλος από 2'...
apkat
Ο γνωστος Διαμαντοπουλος? Δε παμε καλα...

Ωρα ειναι να αρχισουν να συζητανε και για προπονητη επειδη χασαμε ενα παιχνιδι στην Τουρκια απο τη σεληνιασμενη στο β μερος Εφες.. Ο πινι ξερει τι κανει..Παντα ετσι επαιζε αλλωστε. Το μονο μυστηριο για μενα ειναι ο Σοφοκλης..Εχει φτασει να παιζει το μεγιστο 7-8..Δεν ειμαι σιγουρος πλεον οτι ειναι θεμα κιλων.. sad.gif
Alexmei
QUOTE(chinaski @ Nov 23 2006, 01:29 AM) *
Ο προπονητης της Εφες ειπε οτι τα 11 τριποντα ειναι "μερος του παιχνιδιου και δεν εχει να πει τιποτα ".

Ποσους ποντους εβαλε στην τελευταια περιοδο, 38? Ε οχι και μερος του παιχνιδιου 11/12 τριποντα σε μια περιοδο, σε λιγο θα μας πει οτι αυτο ειχε προετοιμασει. Θελω πολυ να κατεβασω το παιχνιδι να το δω.



39 πόντους.... τουλάχιστον θα δούμε αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει την ήττα και να γυρίσει στις νίκες.
Air Kef
Σιγά μην δν ξεπεράσει τωρα ο Ολυμπιακος την ήττα.

Με μέτρια εμφάνιση θα νικήσει σίγουρα το φαβορι για την 3η θεση της Α1,όπως και τον επόμενο της Ευρωλιγκας,οπότε..

Τώρα αν χάσει απο τον Άρη είναι αλλη υπόθεση..
qspock
QUOTE(Warrior @ Nov 23 2006, 04:27 AM) *
Επειδη δεν ειδα τον αγωνα..σε ποια σχηματα αναφερεται το αρθρο?


Δεν ξερω το αρθρο που αναφερεται. Αλλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι αντι για τον Σοφο υπηρχε μια εμμονη στον Βασιλοπουλο. Ελα ομως που ηθελε καθαρο ψηλο γιατι ο Βασιλο (που ηταν σε κακη μερα) δεν μπορεσε επουδενι να κοντραρει τους αντιπαλους ψηλους...

Οσοι δεν ανησυχειτε για την ηττα, καλο θα κανετε να ανησυχησετε για το πως παιζει η ομαδα. Ηταν το πρωτο σοβαρο ματς, και το τεστ ηταν μια παταγωδης αποτυχια! Με τετοια μερα ευστοχιας που βρεθηκαν βασικες μοναδες οπως ο Ακερ ο Ζιζιτς και ο Ντομερκατ, και με τη διαφορα υπερ του, ο Ολυμπιακος καταφερε να βαλει την Εφες στο παιχνιδι και να παθει ενα μλακ αουτ ανευ προηγουμενου. Αν πραγματικα προσπαθουσε να νικησε χθες, τοτε τα μυνηματα ειναι περα για περα ανησυχητικα.

Το μεγαλυτερο βαρος της ευθυνης παιρνει ο προπονητης, που:

1) Δεν καταφερε ουτε σε μια στιγμη να ανακοψει τη ροη του ματς και να σταματησει την Εφες απο το να σουταρει. Ηταν ευστοχοι, αλλα τους δοθηκαν ολα τα σουτ. Δεν ειναι αμυνα αυτη που παιζει ο Ολυμπιακος. Απλα δεν υπαρχουν στοχοι, σχεδιο...

2) Αλλα ακομα τραγικοτερος ηταν ο τροπος που εχασε τη διαφορα. Η Εφες μειωνε στην τριτη και τεταρτη περιοδο επειδη δεν υπηρχαν ψηλοι να παιξουν αμυνα και να παλεψουν στα ριμπαουντ (αμυντικα-επιθετικα). Η απουσια του Σχορτσιανιτη ηταν ενα ασυγχωρητο πληγμα σε εκεινο το διαστημα και οχι μονο. Και το οτι ο Γκερσον δεν επαιρνε ταιμ αουτ και γενικα δεν εκανε τιποτα για να σταματησει την Εφες, ειναι πραγματικα αξιο αποροιας...

Το υπολοιπο της ευθυνης φερουν αυτοι που οργανωναν το παιχνιδι: Και κυριως ο Πεν, που να μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικος, δεν φαινεται ικανος να σηκωσει το βαρος σε τετοιο αγωνιστικο επιπεδο. Ειναι ακρως επιπολαιος, και δεν μπορει να σωσει ρυθμο στους συμπαικτες του. Κανει βεβιασμενες προσπαθειες κατα κανονα αστοχες καταστρεφοντας τις επιθεσεις και δινοντας στον αντιπαλο ευκαιρια αιφνιδιασμου.

Αλλα αυτο το τελευταιο εχει επισημανθει εδω και καιρο. Αυτο που δεν ειχε επισημανθει ηταν ο παροπλισμος του μεγαλυτερου οπλου του Ολυμπιακου, του Σοφοκλη.

Ο Σοφο επρεπε να χρησιμοποιηθει και οσο κερδιζε ο Ολυμπιακος. Αλλα τοτε υπηρχε το αλλοθι του οτι παει καλα η ομαδα. Που και παλι δεν εστεκε, αφου αντ'αυτου εμπαινε ο Βασιλοπουλος και αλλαζε τους βασικους ψηλους αποτυγχαινοντας κυριως στην αμυνα (οχι οτι ηταν καλος και επιθετικα). Απο κει και περα, οταν η Εφες μειωνε και περασε μπροστα, παλι ο Σοφο καθοταν στον παγκο. Το "καψωνι" ειναι αδικαιολογητο και ασυγχωρητο οταν στερεις την ομαδα σου απο τη νικη.

Βασικοι ξεκινανε οι γνωστοι πλην του Σοφο. Απο κει και περα, ο Γκερσον κανει κυκλικες αλλαγες για να κραταει φρεσους τους βασικους. Ε λοιπον ο Σοφο ηταν εκτος και αυτων των κυκλικων αλλαγων εχτες! Επαιξε οσο και ο Μπουρουσης.

Και γενικα, δεν βλεπω και πολυ προσαρμοστικοτητα απο πλευρας Ολυμπιακου στον παιχνιδι του αντιπαλου. Απλα αν αντιδρασει σωστα ο αντιπαλος, μπορει να κερδισει. Δεν εξαρταται και πολυ απο τον Ολυμπιακο, ο οποιος απλα δεν μπορει να αντιδρασει σε καταστασεις ανατροπης.

Αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι, χαμηλωστε τον πηχη για φετος...
Igor
Του Κουτογλου το τριποντο το ειδατε??? ΕΛΕΟΣ.
thrylos7
Ναι, το είδαμε... ohmy.gif

Μέχρι κι εσείς βγήκατε απ' τα ρούχα σας ε; tongue.gif
XANIA74
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΓΚΕΡΣΟΝ .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΧ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ 5 ΜΙΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΥΛΟΥΣ .
Ο ΖΙΖΙΤΣ ΤΗΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΚ ! ΕΛΕΕΟΣ
thrylos7
Καλώς ήρθες ΧΑΝΙΑ74!

Το πρώτο "πρόβλημα" στους ψηλούς είναι ο Σοφοκλής... γιατί φαίνεται πως κι αυτός ξεκουράζει τον Ζίζιτς.

Όσο για τον τελευταίο, μη φοβάσαι, δεν έχει ανάγκη...
Δείχνει ότι στα χέρια του Πίνι θα γίνει καλύτερος απ' ότι ήταν μέχρι τώρα...
(Θυμάμαι που το καλοκαίρι, όταν αναφέρθηκε ότι μπορεί να φύγει ο Ζίζιτς, ήταν πολλοί που υποστήριξαν ότι ο Γκέρσον είναι "ερωτευμένος" μαζί του και αποκλείεται... να τον "φύγει"..)

Αν μπορείς γράφε με μικρά..
reignman
παντως σχετικα με τη μη χρησιμοποιηση του σοφο στους αγωνες απο καποιους φιλαθλους της μακαμπι λεγεται πως το κανει σαν καψωνι στον σοφο μεχρι να συμορφοθει... τα ιδια εκανε σε Σολομον , Σαρας και Τζαμσι...
Igor
Αν εσεις λετε για τον Μπουρουση που δεν παιζει παρα μονο λιγο , τι να πουμε και εμεις για τον παιχταρα τον Γιαβτοκας..????
Τελως παντων το τριποντο του αμπαλου αυτου με εκνευρισε. ΕΛΕΟΣ. Ο αμπαλος.. Μη μας βγαζουν γλωσσα και οι Τουρκοι.

Το θεμα ειναι οτι ο Σοφο εχει κουραστει ή τον εχουν καταλαβει. Τωρα ομως μη τα βαζετε με τον Γκερσον, 11/12 ?? Τρελο ποσοστο!! Δυσκολο να κερδισεις οσο καλα και να παιζεις.
thrylos7
Αν είναι να βγει σε καλό, καλά κάνει Σον...

Συνεχίζει να βγαίνει απ' τα ρούχα του ο Igor... tongue.gif

Τ' ότι τον έχουν καταλάβει είναι σίγουρο... Μπορούν όμως να κάνουν κάτι; Μάλλον τα κιλά του είναι το θέμα.. Δες στην πρώτη σελίδα της Ευρωλίγκα τι μοντελάκι ήταν...
sihainas
QUOTE(http://sport24.gr/html/ent/435/ent.152435.asp)
Τέλος ο ΜακΝαμάρα
Ο Τζέρι Μακναμάρα αποκτήθηκε για να βοηθήσει στην Ευρωλίγκα ως πλέι μέικερ, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο Αμερικανός κατάλαβε ότι το μέλλον του στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου βέβαιο και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πίνι Γκέρσον. Ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση παίκτη για να γεμίσει το... ευρωπαϊκό κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ.


... rolleyes.gif
thrylos7
Να το μεταφέρω; Αλλά όχι, αφού μόνο για την Ευρωλίγκα τον είχαμε...

Καλώς τον αφήσαμε να φύγει, εφόσον δεν ήταν στα πλάνα και έχανε έτσι ολόκληρη χρονιά...
Αλλά κάτι μου λέει ότι κάναμε "πατάτα"... Ελπίζω να μη το δούμε να οργιάζει σύντομα...

Άντε ν' αρχίσουν να πέφτουν τα ονόματα...

Εν τω μεταξύ, το επόμενο ματς στη διοργάνωση είναι την Πέμπτη, στις 20:45 με τη Δυναμό Μόσχας... και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, για να δούμε την αντίδραση της ομάδας μετά από 2 συνεχόμενες ήττες.

Για τους ουδέτερους, το καλό είναι ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να παίξει ο Παπαδόπουλος... έτσι ίσως μπορέσουμε να δούμε κόντρα Λάζαρου - Σοφοκλή...
Βέβαια και ο Σοφοκλής δεν είναι και στις καλύτερές του, οπότε το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων μάλλον θα είναι πιο ενδιαφέρον ως προς τη μονομαχία τους.

Τώρα που το σκέφτομαι και το Φώτσης - Βασιλόπουλος μια χαρά είναι....
sihainas
γι' αυτό το έβαλα στην Ευρωλίγκα... anyway... Τι να πω... από αυτά που είχαμε ακούσει...σίγουρα δεν θα περιμέναμε τέτοια κατάληξη...χωρίς να έχει παίξει καν... να είχε παίξει και να μην ήταν καλός...να το καταλάβω...μπορεί να ήταν και εκείνο το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ακουστεί... άντε να δούμε μπορεί να είναι και για καλό...
thrylos7
Διάβασα κάπου βιαστικά ότι αυτός εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει (κάτι που μου φαίνεται λογικό)... Για να τον άφησαν σημαίνει ότι ήταν εκτός πλάνων...
thrylos7
Δύσκολα τα πράγματα... (betsmart.gr):

QUOTE
Ο «Πίνχας» μετρά μόνο ήττες στην 7ετή του παρουσία στην Ευρωλίγκα στην καταραμένη 6η αγωνιστική

Όλα τα ‘χε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε! Ο Ολυμπιακός διανύει ένα από τα χειρότερα δεκαήμερα της φετινής σεζόν έχοντας στην πλάτη του δύο επίπονες ήττες από Εφές Πίλσεν και Άρη, γεγονός που δίνει οριακό χαρακτήρα στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Μόσχας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Προσέξτε όχι μιας τυχαίας αγωνιστικής αλλά της 6ης…

6 (έξι, στ’)= Στα μάτια του Θεού ο αριθμός έξι υποδηλώνει ατέλεια, καθώς υστερεί από τον αριθμό εφτά ο οποίος στην Αγία Γραφή συμβολίζει πληρότητα ή τελειότητα. Το σημάδι 666 τονίζει αυτή την έλλειψη επαναλαμβάνοντας τον αριθμό τρεις φορές.

Ο Πίνι Γκέρσον, παρότι Εβραίος, έχει νιώσει στο πετσί του τη γραφή της ατέλειας του αριθμού 6. Είναι ο αριθμός που τον κυνηγά σε όλη του την καριέρα στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πολλές προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του αλλά ο νόμος της ατέλειας τον έχει αφήσει χωρίς νίκη στην 7ετή του παρουσία στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι την καταραμένη 6η αγωνιστική των ομίλων. Ιδού του λόγου το αληθές…

1998-99: Το πρώτο «αίμα»
05/11/1998-6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Μακάμπι 67-58 (Οικονόμου 19-Κάτας 16)

1999-00: Υπόκλιση στον Ολυμπιακό
04/11/1999- 6η αγωνιστική: Μακάμπι-Ολυμπιακός 54-65 (Χάφμαν 16-Ρόμπινσον 19)

2000-01: Βατερλό στη Σλοβενία
07-12-2000- 6η αγωνιστική: Κρκα-Μακάμπι 89-87 (Πετρόφ 21-Πάρκερ 23)

2001-03: Διετής διακοπή στην καριέρα του Γκέρσον στη Μακάμπι

2003-04: Η επιβεβαίωση της κατάρας
29/11/2003- 6η αγωνιστική: Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ 84-87 (Η ομάδα του λαού ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 49-34)

2004-05: Ούτε με Σάρας!
29/11/2004- 6η αγωνιστική: Ολίμπια Λουμπλ-Μακάμπι 93-81 (Μπόισα 28, Όζμπολτ 22)

2005-06: Ποτέ, ποτέ, ποτέ!
08/12/2005- 6η αγωνιστική: Μακάμπι-Λιέτουβος Ρύτας 86-92 (Βούισιτς 25-Μουγεζίνοβιτς 24).

2006-07: Ολυμπιακός-Ντινάμο Μόσχας
Ο Πίνι Γκέρσον καλείται να νικήσει τον εαυτό του και το κισμέτ της 6ης αγωνιστικής! Πριν βάλει την πετσέτα στο λαιμό έχει να θυμηθεί 7 εφιαλτικές βραδιές 6ης αγωνιστικής στον πάγκο της Μακάμπι! Μήπως έπρεπε να φύγει από το Τελ Αβίβ για να σπάσει την κακοδαιμονία. Η απάντηση στο ΣΕΦ…


Αυτά βέβαια είναι 6(!!!) παιχνίδια και όχι 7... Οπότε ο "κακός" αριθμός έφυγε.. rolleyes.gif
Air Kef
Φοβερή ιστορία..

Και δν ήταν ολα δυσκολα εκτος εδρας.Ας πουμε το περσινο με την Λιέτουβους ή εκεινο με τον Ολυμπιακό το 99 ήταν κάπως απρόσμενα!
jjc
Ξερει κανεις αν εχουν μεινει εισητηρια για σημερα;SOS 42.gif
rchos
εγω δεν εχω αγορασει εισητηριο και θα παω γηπεδο!θα βρεις σιγουρα.
thrylos7
Αφού δε βγήκε είδηση για sold out... Ούτως ή άλλως λογικό μου φαίνεται να μην υπάρξει.. Τρέχα στο γήπεδο!
enypnio
koita mono an amolisei kamia 30ara o fotsis einai epikindini i dinamo
Anaz
Ειχα μεγαλη περιεργεια κ φόβο για το σημερινο παιχνιδι λόγω του χαρακτηρα κ του τροπου παιχνιδιου των Ρωσων!Αλλα ως τώρα ο Ολυμπιακος εχει καταφερει ν'ανοιξει το παιχνιδι κ να τρεξει οποτε δεν αντιμετωπίζει ιδιαιτερο προβλημα παρόλο που δεν εχει πιασει ψηλα στανταρ..Για να δουμε στο 2ο ημίχρονο..
reignman
ουτε σημερα με επεισε ο ολυμπιακος... δειχνει πολυ αναρχο το παιχνιδι μας.. επισης φαινεται οτι τρωει κοληματα με παιχτες ο γκερσον... ο μπουρουσης ενα 3ποντο εκανε και βγηκε εξω χωρις δευτερη σκεψη τα ιδια κανει και στον στακ ... ενω πεν ακερ και βασιλο εχουν το απυροβλυτο του παπα...
jjc
Ωπα ρε παιδια, ξυπνησε ο Ντομερκαντ!! shot.gif
Πως κι ετσι?


ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΖΙΖΙΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 [u]77.gif 77.gif
sihainas
πραγματικά ο Ζίζιτς είναι όλα τα λεφτά φέτος...αντίθετα με τον Πενν που είχε...κρατηθείτε... 0 ασσίστ... huh.gif rolleyes.gif είχε βέβαια 14 πόντους...αλλά όπως και να το κάνουμε... 0 ασσίστ είναι κάπως...
rchos
αυτο με τον ζιζιτς το σκεφτομουνα και εγω!επειγωντος ανανεωση συμβολαιου!επισης ξερετε τι αλλο σκεφτομουνα κατα την προθερμανση σημερα στο γηπεδο?
ποσο ωραια θα ειναι η ομαδα του χρονου αν ερθει ενας εκ των φωτση-παπαδοπουλο η και οι δυο μαζι!ειδικα ο φωτσης!ονειρα!!!!
παντως η πιο συγκλονιστικη στιγμη για μενα σημερα στον αγωνα ηταν η ωρα που εκανα αυτην ακριβως την σκεψη!απο εκει και περα οχι τοσο καλος ο ολυμπιακος αλλα πιο σοβαρος τουλαχιστον.οποτε πλησιαζαν εκανε ενα ξεσπασμα και ξαναμεγαλωνε την διαφορα!
για παιχτες το μονο που θα πω ειναι οτι ο μπουρουσης αξιζει ευκαιριες!βεβαια με τον ζιζιτς ετσι σελινιασμενο που να βρεις ευκαιριες!
στο ημιχρονο ειχαμε αγωνα ατομων με αμαξιδια αναπηρικα.μπραβο στην καε για την κινηση αυτη!το τζαμπολ εκανε ο ματσε.ο οποιος πλεον φοραει κανονικο παπουτσι και περπαταει σχεδον χωρις να κουτσαινει!
sihainas
Δυστυχώς είδαμε πολύ λίγο εμείς από την TV τον αγώνα με τα αμαξίδια... αλλά προλάβαμε τη φάση που φωνάζανε όλοι Νά'τοι να'τοι οι πρωταθλητές... ωραία πράγματα (με την καλή σημασία της έκφρασης tongue.gif )

Ο Μπουρούσης όντως έδειξε ότι αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες...
Air Kef
Αλλαξτε τον Πεν τώρα που ειναι νωρις...
Anaz
Nωρις με ποια εννοια..??κ να τον αλλαξουν με ποιον αυτην την εποχη..??
rolleyes.gif
Ο Ζιζιτς ειναι οντως ολα τα λεφτα!Θα μπορουσε να τροφοδοτηθει κ ακομα περισσοτερο όμως..
Σημερα πήγαμε καλύτερα αμυντικα,στην επιθεση όμως σε κλειστη αμυνα πάλι δειχναμε καπως αναρχοι,χωρις συστημα κ η μπαλα δεν πήγαινε οσο θα'πρεπε στους ψηλους!Ηταν ζεστός ο Ντομερ όμως σήμερα κ καθαρισε!
Δεν καταλαβαινω με τιποτα πως ο Γκερσον εχοντας Σοφο,Ζιζιτς τρομερα φορμαρισμενο,Μπουρουση κ Στακ θελει ψηλο...Εγω δεν νομιζω οτι η ομαδα χρειαζεται ψηλο!Ο ιδιος δεν εχει παρει αυτα που θα μπορουσε απο τους παιχτες του! 33.gif
Air Kef
To λογικο ειναι να θελει κι άλλο ψηλο επειδή δν του κάνουν αυτοι που έχει τώρα.Μην ξεχνάμε ότι κανεναν απο αυτους δν διάλεξε μια Ζιζιτς,Σοφο,Μπάρλος ήταν απο πέρσι ενώ Στακ και Μπουρουσης αποκτήθηκαν νωρίς,πριν έρθει ο ιδιος!Και μέχρι τώρα ο Γκέρσον δειχνει να μην εμπιστεύεται τον Μπουρούση,ενω και ο Σοφο δν πέρνει τα αναμενομενα λεπτά..


Τώρα για τον Πεν περισσοτερο για να δειξω πως πιστεύω πως ειναι η κυρια αιτια που ο Ολυμπιακος κολλαει στο 1 με 1.
Εγώ να έπαιζα στον γαύρο με τετοιους συμπαικτες μια ασσιστ θα την έβγαζα.
rchos
QUOTE
Εγώ να έπαιζα στον γαύρο με τετοιους συμπαικτες μια ασσιστ θα την έβγαζα.


ενταξει ρε παιδια μεχρι και την προηγουμενη αγωνιστικη ειχε 4.2 ασσιστ ανα αγωνα!ξαφνικα δηλαδη ειναι αχριστος επειδη δεν εβγαλε ασσιστ!καταλαβαινω οτι δεν σας αρεσει και μπορω να το δεχτω!μαλιστα μπορω να πω οτι εχει μεγαλη βαση η αρνητικοτητα που δειχνεται γι'αυτον!αλλα αυτο το πραγμα ειναι πια υπερβολη!ξεψιριζουμε τωρα τα παντα για να βρουμε αρνητικα!δηλαδη την πρωτη αγωνιστικη που εβγαλε 7 ασσιστ στην τυχη τις εβγαλε χωρις να ξερει τι κανει?μην ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο ετοιμοι να πυροβολησουμε στη πρωτη στραβη!

Υ.Γ. ο παιχταρας μας ο ζιζιτς αντρεας λεγεται.γιορταζε χθες!αντε χρονια του πολλα και πολλα χρονια να μεινει στην ομαδα του ευχομαι!φυσικα υγιεις παντα!
apkat
Εγω λοιπον δεν χανω την υπομονημου και εξακολουθω να πιστευω οτι ο Πεν θα παιξει πολυ καλα..Και ξαναλεω τοσο ικανο πλει μεικερ στο γρηγορο παιχνιδι,στην αντοχη και στο σκοραρισμα δεν θα εβρισκε αλλου ο Γκερσον..Στο σετ παιχνιδι οντως εχει προβληματα αλλα αυτο θα διορθωθει η με τον καιρο η με τον Μουλα


Παντως εχουν ενδιαφερον οι δηλωσεις του

http://www.sport24.gr/html/ent/907/ent.152907.asp

Αν ισχυουν οσα λεει... biggrin.gif
thrylos7
Ο Πίνι θέλει ψηλό για τη θέση του Σοφοκλή, ο οποίος δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να προσφέρει... Έχει 20 κιλά παραπάνω!
Γιατί ρε Σόφο;

Το πρόβλημα του Πεν δεν είναι οι ασσίστ.

Δεν ξέρω τι κάνει με τους άλλους ψηλούς, από τον Ζίζιτς όμως φαίνεται να παίρνει το 100%!

Με Κολωνία τώρα...
Anaz
QUOTE
Δεν ξέρω τι κάνει με τους άλλους ψηλούς, από τον Ζίζιτς όμως φαίνεται να παίρνει το 100%!
Δεν συμφωνω!Η αγωνιστικη αξια του Ζιζιτς φέτος δεν ειναι αποτελεσμα του Γκερσον αλλα προσωπικο δικο του!Τρανο παραδειγμα το παιχνίδι με τον Αρη που τροφοδοτηθηκε ελαχιστα κ μάλιστα αρκετες φορες βρεθηκε με μιςματς αλλα δεν πήγε ποτε η μπάλα σε αυτον.. 68.gif
Ο Σοφο κ οταν ηρθε παχυς ηταν αλλα γρηγορα βρηκε τον καλο εαυτο του.Ακομα κι ετσι μπορει να προσφερει πολλα..Κ το'χει αποδειξει!Δεν νομιζω οτι φταινε τόσο τα κιλα..
Σε καμμια περιπτωση δεν βλέπω αναγκη για ψηλο!Αν ο Γκερσον δεν μπορει να τους εκμετταλευτει γιατι ίσως δεν ειναι αυτο που θελει,ειναι αλλο θεμα..
QUOTE
Παντως εχουν ενδιαφερον οι δηλωσεις του
Ιδιαιτερα αυτο:

Το ενθαρρυντικό για τους Ερυθρόλευκους είναι ότι ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας δεν επεχείρησε να εξηγήσει… μεταφυσικά τα 11/12 τρίποντα της Εφές Πίλσεν στη μοναδική ευρωπαϊκή ήττα του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Αντιθέτως, έχει καταλάβει ότι ένας από τους βασικότερους λόγους που "γκρέμισαν" το αήττητο στην Ευρωλίγκα ήταν η... αδιαφορία προς τους ψηλούς και συγκεκριμένα προς τον Αντρια Ζίζιτς, ο οποίος ενώ έκανε πάρτι με 20 πόντους, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιρνε την μπάλα κατόπιν αιτήσεως!
"Αυτό μου το λένε πολλοί και με βρίσκει σύμφωνο!", παραδέχθηκε ο Αμερικανός γκαρντ υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να τροφοδοτούμε περισσότερο τους ψηλούς και αν προσέξατε, απέναντι στην Ντιναμό, προσπάθησα να δημιουργήσω καταστάσεις, προκειμένου να βοηθηθούν οι ψηλοί και να σκοράρουν. Ο Ζίζιτς ήταν εκπληκτικός για άλλο ένα βράδυ. Θα χρειαστεί να βρούμε τρόπους, ώστε και ο Ράιαν (Στακ) να γίνει πιο απειλητικός προς το αντίπαλο καλάθι.
rchos
ετσι ετσι!να την κανουμε αγρια δυση την ομαδα!

παντως αναζ ο ιδιος ο ζιζιτς με δηλωσεις του προχτες δινει το κρεντιτ στον γκερσον για το ποσο καλα παιζει φετος!
Anaz
Προφανως κ αποφασιζει ο προπονητης αλλα πρεπει να'χει κ τον καταλληλο πλευ μεκερ να μπορει να τα εφαρμοσει!Μη ξεχναμε οτι ο πλευ μεκερ ειναι ο δευτερος προπονητης στο παρκε.. wink.gif
QUOTE
παντως αναζ ο ιδιος ο ζιζιτς με δηλωσεις του προχτες δινει το κρεντιτ στον γκερσον για το ποσο καλα παιζει φετος!
Kαλα ο ιδιος μπορει να λέει οτι θελει αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ισχύει κιολας.. biggrin.gif Θελω να πώ οτι αυτα ειναι τυπικες κουβεντες που λενε παντα!Ρωτανε οι δημοσιογραφοι κ κλασσικα ο παιχτης απαντα "ναι,αλλα αν δεν ειχα την στηριξη του προπονητη κ των συμπαιχτων μου που τους ευχαριστω κ μπλα μπλα..". Δεν μου λεει κατι..Παντως εγω στις δηλώσεις του δεν το ειδα αυτο.Ειδα μονο να την λέει εμμεσως στον Καζλαουσκας.. Το οτι παιζει περισσοτερο φετος ειναι αποτελεσμα της απουσιας του Σοφο!
dizzy_fingers
...άρα....πίσω από τον παραγκωνισμό του Σόφο, τα πολλά κιλά, τη διαμάχη με τον Γκέρσον κρύβεται ο Ζίζιτς!!!!Αυτός κινεί τα νήματα πίσω από την ομάδα του Ολυμπιακού!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο)!!!!! laugh.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.