Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TOΥΡΝΟΥΑ 'ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ'
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
ashton
QUOTE
Το 17ο διεθνές τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, είναι προ των πυλών, αφού ξεκινάει την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο του Ελληνικού με τη συμμετοχή του Πανιωνίου, της ρωσικής Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, της ΑΕΚ και του Αιγάλεω.

Το πρώτο και σημαντικό αγωνιστικό τεστ για τους «κυανέρυθρους» θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να δουν όλα τα νέα αστέρια της και να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, ύστερα από τη σκληρή προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Πάντως, υπάρχουν και δυσάρεστα νέα για τον Λούκα Παβίσεβιτς, αφού δε θα μπορεί να υπολογίσει στα πλάνα του τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, αφού ο νεαρός φόργουορντ υπέστη ελαφριάς μορφής διάσειση στην προπόνηση και αναγκάστηκε να τοποθετήσει κολάρο στον λαιμό του. Ο νεαρός άσος θα παραμείνει τέσσερις μέρες εκτός παρκέ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά την Παρασκευή:

17.30 Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης-Αιγάλεω

20.00 Πανιώνιος -Α.Ε.Κ.

sportfm.gr

Τα παιχνιδια θα μεταδοθούν και από Νόβα (νομίζω)
ashton
Aπό Νova (Ssport 4) τα παιχνίδια :

SUPER SPORT 4
17:30 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ 'A. ΒΑΡΙΚΑΣ' Κ / ALL - Κατάλληλο για Ολους
Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης-Αιγάλεω (Ζ)

20:00 ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ 'A. ΒΑΡΙΚΑΣ' Κ / ALL - Κατάλληλο για Ολους
Πανιώνιος - ΑΕΚ (Ζ)
Warrior
Ποσο θα εχει το εισητηριο εχεις ακουσει??
rchos
5 ευρο ειναι το εισιτηριο.μαλιστα ψηνομαι πολυ ασχημα στο πανιωνιος-αεκ να παω!
Warrior
Eγω και τα δυο ψηνομουν να δω(δεν με χαλαγε καθολου και η Ντιναμο του Κατσικαρη με το ΑΙγαλεω)αλλα
κατι προεκυψε και δεν θα παω! sad.gif
Warrior
QUOTE
Ειδήσεις Α1 : Περίπατο η Αγία Πετρούπολη 93-76 με ΑΙΓΑΛΕΩ

Ανώτεροι οι ρώσοι του Κατσικάρη

Η Αγία Πετρούπολη του Φώτη Κατσικάρη νίκησε ευκολα με 93-76 το Αιγάλεω στην πρεμιέρα του τουρνουά Ανδρέας Βαρίκας.Η ρωσικη ομάδα ηταν ανωτερη και το Αιγάλεω δεν απέιλησε σε κανένα σημειο.Η ελληνική ομάδα ειχε τον Αντερσον να κάνει ολη την δουλειά στην επίθεση και ο αμερικανός δέιχνει πραγματικό λαβράκι..Καλός και ο Κλαρκ,ο Καλλινίκης πήρε πολλές μάχες και ηταν η ψυχή της ομάδας,ανέτοιμος ο Ρίτσνερ.Συνολικά το Αιγάλεω θέλει δουλειά αλλά ειναι μάλλον σε καλό δρόμο...Η Αγία Πετρούπολη ειναι ανέτοιμη για τους υψηλούς στόχους της αλλά ειχε ελλείψεις και ηταν κουρασμένη από τα συνεχή φιλικα

Δεκαλεπτα 21-19,53-35,72-56,93-76

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Γέρετιν 15 (1), Αλεξάντροφ 9 (1), Βορόνοφ 10, Βερεμέενκο 10, Ζαμπέλιν 3 (1), Γιαγκοβένκο 7, ΜακΚάρτι 12, Σουρόβτσεφ 23 (3), Βορίτσκοφ 2.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κυριακόπουλος, Άντερσον 26 (4), Στιπάνοβιτς 3 (1), Κουκουράβας, Παπαδημητρίου 3 (1), Κλαρκ 20, Σάροβιτς 3, Καλλινικίδης 13, Σου 4, Ρίτσνερ, Μάικιτς 4.



QUOTE
Ειδήσεις Α1 : Εύκολα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 70-58 την ανέτοιμη ΑΕΚ


Καλόι κατά διαστήματα οι νεοσμυρνιώτες


Ευκολη νίκη για τον Πανιώνιο στο τουρνουά Ανδρέας Βαρίκας στο Ελληνικό.Η ομάδα της Νεας Σμύρνης μπροστα σε 300 φίλους της νίκησε με 70-58 την ΑΕΚ που ηταν φυσικά παντελώς ανέτοιμη εχοντας μολις 4 προπονήσεις στα πόδια της...Στην ΑΕΚ αλλωστε περιμένουν ακόμα τους αμερικανόυς τους(ο Μακ Φερσον αναμένεται το Σαββατοκύριακο).Παντως η Ενωση εδειξε μαχητικότητα στο τέλος οταν ο Πανιώνιος χαλάρωσε και ο Παβίσεβιτς αλλαζε παίκτες και συστήματα.Καλές εντυπώσεις από την Ενωση αφησε ο Περκοβιτς και ο μαχητικός Βετούλας.Απο τον Πανιώνιος ο Χάντσον ηταν σε καλή κατασταση ενώ επαιξε και ο μικρός Γιάνκοβιτς γιος του αδικοχαμένου Μπόμπαν

Τα δεκάλεπτα 21-8, 37-16, 56-33, 70-58

Πανιώνιος (Λούκα Παβίσεβιτς)
Καυκής 3 (1), Τομοβιτς 8 (2), Γιάνκοβιτς, Περπέρογλου 9 (2), Ντόιτσιν 3, Χατζής 6, Λουκόφσκι 1, Αγγελόπουλος 2, Μαυροειδής, Χάτσον 17, Ντραγκόλιεβιτς 8, Ουίνστον 13 (2).

ΑΕΚ (Βαγγέλης Αλεξανδρής)
Σ. Νικολαΐδης 1, Μ. Νικολαΐδης 4, Ταπούτος 15 (1), Μάγλος 2, Μαγκουνής, Κόμματος 11 (2), Βετούλας 10 (2), Αθανασούλας, Παπανικολάου, Πέρκοβιτς 15 (1).


Απο betsmart τα δυο αρθρα...
ashton
Πήγα και είδα το β' ημίχρονο του Αιγάλεω-Δυναμό και το α' του Πανιώνιος-ΑΕΚ

Πάρτε προς το παρόν μερικές φωτό από το πρώτο ματς και αργότερα γράφω περισσότερα



Kατσικάρης


Γιατζόγλου


Αιγάλεω-Δυναμό Αγ.Π.


οι παίκτες της ΑΕΚ παρακολουθούν το 1ο ματς
mikri prasini ollandeza
άδειο γήπεδο, ε?
ashton


η ομάδα στην παρουσίαση




Ο Κατσικάρης παρακολουθεί με το γιό του Μεριχωβίτη και τον Τόμιτς



Νίκος Χατζής

και











φάσεις από το 1ο ημίχρονο
rchos
σε μια απο τις φωτογραφιες φαινομαι και εγω!πολυ μακρινο πλανο βεβαια!
ashton
Πες μου σε ποια, για να σε μεγενθύνω :-)
rchos
στην 4η φωτο μεσα στο πληθος στις εξεδρες ειμαι!και τι πληθος!χιλιαδες λαου!

πως σου φανηκε το παιχνιδι?καλα στο πρωτο ημιχρονο η αεκ δεν υπηρχε μεσα στο γηπεδο!το ωραιο της βραδυας ηταν οτι πανω απο μενα καθονταν κατι παιδια πανθηρες!καμια δεκαρια!καποια στιγμη ερχεται μια πληροφορια οτι αεκτζηδες ερχονται στο κλειστο!σηκωνονται οι δεκα στο καπακι και πανε προς τα εξω για να τους 'υποδεχτουν' οπως ελεγαν!"δεν γινεται να ερθουν τα χανουμια σπιτι μας και να μας κανουν μαγκες!"
ε ρε μυαλα!
D.R.I
ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ,ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ
dizzy_fingers
Νομίζω πως το εμπεδώσαμε ότι δεν πρόκειται να πας σε αγώνα του Πανιωνίου φέτος...δε μοιράζεσαι και τίποτα άλλο μαζί μας?
rchos
ειδα μονο το παιχνιδι πανιωνιος-αεκ.αυριο θα ξαναπαω στο πανιωνιος-δυναμο α.π.
η αεκ προφανως δεν μπορει να κριθει απο αυτο το ματς!4 μερες ειναι οι παιχτες και προπονουνται οποτε ειναι ανουσιο να μιλησουμε!παντως εχω να πω οτι υπαρχουν καποιοι αρκετα καλοι παιχτες που μπορουν να σηκωσουν στις πλατες τους την προσπαθεια για αξιοπρεπεια στην ευρωπη και 8αδα στην ελλαδα!σε αυτο το παιχνιδι ηταν προφανης η ελειψη φυσικης καταστασης για τους περισσοτερους παιχτες της ενω φαινοταν απο την ασυνενοησια τους και σε αμυνα και κυριως σε επιθεση οτι προπονουνται μονο 4 μερες μαζι! βετουλας,κομματος,περκοβιτς,ταπουτος φανηκε οτι θα τραβηξουν το μεγαλο κουπι φετος με τον περκοβιτς στο 2ο ημιχρονο να με εντυπωσιαζει σχεδον με καποιες προσπαθειες του!ειναι προφανης η ελειψη ψηλου περα του μαγλου(θα αποκτηθει παιχτης εκει)!υπαρχει και ο μακφερσον ηδη στο ροστερ που δεν επαιξε καθολου!με δυο τρεις προσθηκες η ομαδα θα ειναι σουπερ(λογω των καταστασεων)!το κυπελο το ξεχναμε αποκλειεται σε 10 μερες να παρουσιασει ομαδα να κοντραρει τον αρη(με τον αρη δεν παιζει?) αλλα αν της δωσουμε λιγο χρονο στο πρωταθλημα την 8αδα την εχει ανετα!

για τον πανιωνιο θα περιμενω και το παιχνιδι με την δυναμο καθοτι απο αυτο με την αεκ δεν βγαινουν συμπερασματα!μονο 2 πραγματα γρηγορα.
1)μου φαινεται οτι ισως να υπαρξει προβλημα στον ασσο καθοτι υπαρχει μονο λουκοφσκι,καυκης.
2)ο πανιωνιος θα ειναι αυτο που λεμε ομαδα προπονητη!αυτο συνηθως και με ροστερ σαν του πανιωνιου βγαινει σε καλο!
περισσοτερα αυριο!
dizzy_fingers
QUOTE
αλλα αν της δωσουμε λιγο χρονο στο πρωταθλημα την 8αδα την εχει ανετα!

Στάνταρ.
Μακεδονικός, Απόλλων Πατρών, ΑΕΛ, Ολυμπιάδα Πατρών, αμέσως 4 ομάδες τις οποίες μπορεί να περάσει (οι δύο πρώτες έχουν ήδη αγοράσει εισητήρια για Α2, οι άλλες δύο ας ελπίσουμε πως θα βγάλουν την Α2 ασπροπρόσωπη...αλλά σοβαρό υλικό δε δείχνουν να έχουν).

Βέβαια, δε μπορούμε να κρίνουμε από τώρα τί πορεία θα έχουν οι ομάδες φέτος, αλλά δεδομένης της κατάστασης της ΑΕΚ πριν μερικές μόλις εβδομάδες και αυτής που έχει τώρα, νομίζω πως οι προσδοκίες που ήταν του επιπέδου "ας μείνουμε κατηγορία", αναβαθμίστηκαν στο "πάμε σε καλή θέση στα playoffs".
Βάσει υλικού (και μόνο), πιστεύω πως θα παλέψει με ΠΑΟΚ και Ολύμπια Λάρισας (εκτός αν κάνει το μεγάλο μπάμ φέτος) για τις θέσεις 7-8 των playoffs.


Αυτός ο Πανιώνιος, από την άλλη έχει μαζέψει πολύ καλό υλικό.
Ειδικά οι forward της φυσάνε!
Το τρίο Χατζής-Οικονόμου-Χάτσον έπαιξε μαζί αρκετά σήμερα? Δεν είδα όλο το παιχνίδι...
nash
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 16 2006, 04:04 AM) *
Το τρίο Χατζής-Οικονόμου-Χάτσον έπαιξε μαζί αρκετά σήμερα? Δεν είδα όλο το παιχνίδι...


Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι νομίζω ότι ο Οικονόμου δεν παίζει καθόλου και είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας αφού ο Λιανός ψάχνει τρόπο για να σπάσει το συμβόλαιο του...
ashton
Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει φωτό με τον Οικονόμου στην εξέδρα :-)
Ο Λιανός τον έχει για φεύγα .
Αυτός από όσο ξέρω θέλει να έρθει στην ΑΕΚ αλλά ο Αλεξανδρής δεν τον πολυθέλει.
Πάντως είχε 'τρυφερό τετ-α-τετ' με τον φροντιστή της ΑΕΚ, Γιώργο Γαργαρόπουλο.
rchos
ο οικονομου ειναι ξενο σωμα απο την ομαδα εδω και καιρο!ετσι και αλλιως στα φοργουορντ ο πανιωνιος εχει μαζεψει παιχτες!οι δυο απο τους σερβους εκει παιζουν.ο χατσον ενταξει ειναι παιχταρας!ο χατζης δεν επαιξε πολυ!
ashton
Η ΑΕΚ νικησε 70-58 το Αιγάλεω

QUOTE
Bαρίκας: Νίκη της ΑΕΚ με εκπληκτικό ΜάγλοBαρίκας: Νίκη της ΑΕΚ με εκπληκτικό Μάγλο
Νίκος Γιαννόπουλος - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 16/09/2006 19:22 - Τελ. ανανέωση : 16/09/2006 21:56


Μπορεί η ΑΕΚ να μετράει μόλις 5 ημέρες προπονήσεων, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε να νικήσει το Σάββατο με 73-66 το Αιγάλεω και να πάρει την 3η θέση στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας».
Aποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Κώστας Μάγλος ο οποίος με την εμφάνισή του εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με την Ενωση. Ο Ελληνας σέντερ πέτυχε 18 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν και ο Πέρκοβιτς με 14 πόντους, ενώ ο Βετούλας οργάνωνε πολύ καλά το παιχνίδι της ΑΕΚ. H διαφορά έφτασε ακόμα και τους 10 πόντους (56-46 στο 31’).

Το Αιγάλεω έδειξε ότι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Σίγουρα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια αλλά είναι γεγονός ότι στερείται ποιοτικών λύσεων.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 28-32, 53-46, 73-66.

ΑΕΚ: Σ. Νικολαϊδης 8 (1), Π. Νικολαϊδης 8 (2), Ταπούτος 11, Μάγλος 18 (10ρ), Μαγγουνής, Κόμματος 8 (9ρ), Βετούλας 5 (1), Παπανικολάου 1, Πέρκοβιτς 14.

Αιγάλεω: Κυριακόπουλος 3 (1), Αντερσον 6 (1), Στιπάνοβιτς 9 (1), Μάικιτς 10, Παπαδημητρίου 6 (2), Κλαρκ 19 (2), Ρίκνερ 2, Σάροβιτς 2, Καλλινικίδης 9


contra.gr

Και μερικές φωτό από το σημερινό ματς























εξαιρετική εμφάνιση ο Μάγλος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικα. Με κάνει να αναθεωρώ όσα έγραφα χθες γι'αυτόν.
Η νίκη ήρθε άνετα, αν σκεφτεί κανείς πως στο 2ο δεκάλεπτο μείναμε πίσω παίζοντας για 8-9' με Μαγκουνή, Αθανασούλα, Παπανικολάου (και λίγο Μάτο) στο παρκέ.

1 : Ο Βετούλας θέλει δουλειά (μου φαίνεται πως έχει κοιλίτσα), ενω ο Σωτήρης κάνει τα γνωστά και καλά και κακά που ξέρουμε
2 : Ο Μάκης έχει διάθεση, ομαδικότητα, πιέζει στην άμυνα. Ο Μαγκουνής πήγε καλά αμυντικά, αλλά επιθετικά έχασε κάτι άχαστα .
3 : Ταπούτος, θετικός και σήμερα, όπως και ο Κόμματος που έπαιξε για κάμποσο στο 3.
4 : ο Πέρκοβιτς, έχει δυνατό κορμί, ξέρει το άθλημα και τα βασικά του, έχει καλό σουτ, καλή κίνηση και παίζει άμυνα.
5 : Ο Μάγλος έκανε σούπερ εμφάνιση όπως έγραψα και παραπάνω.

Σήμερα έμειναν εκτός 12άδας οι Σουρλής, Μέλνικς και μπήκαν οι Μάτος, Μιχάλογλου.

Το ματς παρακολούθησε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.


Στον τελικό κέρδισε ο Πανιώνιος
QUOTE
«Α. Βαρίκας»: Νικητής ο Πανιώνιος
Online 22:54 16/9

Την πρώτη θέση του 17ου Τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» κέρδισε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», που εφέτος αφιέρωσαν το τουρνουά στη μνήμη του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, επιβλήθηκαν άνετα της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης με 82-69 στον τελικό στο κλειστό του Ελληνικού.

Τα δεκάλεπτα: 23-10, 32-39, 57-57, 82-69

goal news
Warrior
H φανελα της ΑΕΚ ειναι ψιλοτραγικη ή μου φαινεται??δεν φανταζομαι να εχει αυτη και στις επισημες
υποχρεωσεις...

Βαλτε καμια ριγα στο σορτσακι τουλαχιστον ρε παιδια!

Τον τελικο του τουρνουα τον ειδε κανεις??Μου εκανε εντυπωση η ευκολη νικη του Πανιωνιου..
ashton
Η φανέλα, είναι η φανέλα των προπονήσεων.

στον τελικό, το ματς ήταν κλειστό μέχρι τις αρχές του 3ου δεκάλεπτου, έπαιξε καλή άμυνα ο αιώνιος, έλειπε και ο Μακάρτι που χτύπησε και ήρθε η εύκολη νίκη.
mikri prasini ollandeza
Να κάνω μια ερώτηση?Καλά...την κάνω...αφού Ανδρέασ Βαρικάς λέγονται εδώ του Πανιωνίου μερικές εγκαταστάσεις γιατί στείλανε τους αγώνες στο Ελληνικό??!!
rchos
ημουν και στο παιχνιδι πανιωνιος-δυναμο στο βαρικας αλλα λογω των γεγονοτων με τον ματσε δεν εγραψα.
ο πανιωνιος εχει πολυ συμπαθητικη ομαδα φετος.θεωρω οτι θα ειναι ΟΜΑΔΑ γιατι εχει καλο προπονητη.απο οτι φαινεται οι δυο αμερικανοι ειναι καλοι και αν για τον χατσον το ξεραμε και ο ουινστον εδειξε οτι στο σκοραρισμα θα βοηθαει πολυ!κατα τα αλλα οι σερβοι 4 τον αριθμο ειναι καλοι ρολιστες ολοι!στο βαρικας ντοιτσιν και λουκοφσκι εδειξαν πως δενουν περισσοτερο με την ομαδα και βοηθησαν περισσοτερο.οι τομοβιττς και ντραγκοιλοβιτς ηταν ακομη καπως ανετοιμοι η δεν ξερουν ακομη τους ρολους τους.ειδικα ο τομοβιτς εκανε πολλα λαθη!απο κει και περα για τους ελληνες ο χατζης δεν επαιξε πολυ αλλα δεν τον βλεπω να κανει και απιστευτα πραγματα!ο καυκης θα βοηθησει οσο μπορει ενω οι μικροι που πλεον μεγαλωσαν αγγελοπουλος μαυροειης περπερογλου με εξαιρεση τονν περπερογλου οι αλλοι δυο στο τουρνουα αυτο με απογοητευσαν!βεβαια ακομη ειναι νωρις για να τους κρινουμε!12ος παιχτης ηταν ο γιανκοβιτς.δενυπαρχει περιπτωση να παιξει φετος με την ομαδα στα επισημα καθοτι αν και ταλενταρα σωματικα ειναι ακομη ανυπαρκτος και στο αλληνικο σκληρο πρωταθλημα δεν εχει καμια τυχη.μην ξεχναμε βεβαια ειναι μολις 15.5 χρονων!
υποθετω 12ος παιχτης θα ειναι ο φωτης βασιλοπουλος οταν επιστρεψει απο τον τραυματισμο του.αληθεια ποτε γυρναει ξερετε?
συμπερασματικα βλεπω οτι η τετραδα ειναι εφικτος στοχος οχι ομως ευκολος!μαζι με τις υπολοιπες ομαδες της περσινης 8αδας θα παλεψει για την τετραδα!

οσο για την ομαδα του κατσικαρη απογοητευτικα!
asxetos
Perimenw na dw ti tha kanei o Panionios fetos. Vlepw oti o Perperoglou exei anevei poly kai pisteuw oti tha borouse na klithei akoma kai stin Ethniki!
D.R.I
Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ
dizzy_fingers
Μη γράφεις με κεφαλαία καθώς στη γλώσσα του ίντερνετ σημαίνει ότι φωνάζεις.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.