Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BasketForum.gr
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
dizzy_fingers
Καλησπέρα!

Όπως μπορεί να διαβάσατε από το μέηλ που σας ήρθε, το forum μας έγινε αυτόνομο από το site (overplay) και πλέον ακούει στο όνομα basketforum.gr.

Επίσης, στο φόρουμ μπορεί να παρατηρήσετε μερικές αλλαγές, με πιο κραχτή αυτή του skin. Έβαλα το σκιν που υπήρχε στο παλιό overplay (πάντα μου άρεσε... wub.gif ).
Αν δε σας αρέσει το καινούριο ή έχετε συνηθίσει στο παλιό, μπορείτε να αλλάξετε skins από το My Controls -> Options -> Skins and Languages.

Ε...αυτά προς το παρόν! (νυστάζω και είμαι κουρασμένος... icon_wave.gif )

peace.gif
LEFTERIS733
Καλη η προσπαθεια και πολυ καλες οι χρωματικες αλλαγες και το καινουριο(παλιο) skin. laugh.gif

Πανω που ειχα ετοιμασει ολοκληρη λιστα με προβληματα βλεπω οτι τα περισσοτερα απο αυτα λυθηκαν!Ισως να εφταιγε και το γεγονος οτι εκανα format και μεχρι να ξαναπροσαρμοσω τις ρυθμισεις μου...Παντως δεν μου κανει ανανεωση στα post που εχω διαβασει.Να μην ειναι δηλαδη εντονες οι μπαλες κτλ.

Τελικα dizzy μηπως εισαι εσυ ο γκαντεμης;Μολις ειπες κατι για τον υπολογιστη μου (σε ενα πμ) και χτες εκει που εβλεπα τον αγωνα (με το γνωστο παρανομο τροπο... biggrin.gif ) τρωει μια φλασια και κανει επανεκκινηση.Αυτο ηταν.Δεν ξαναφορτωσε windows.Βρε καλε μου,βρε χρυσε μου,τιποτα.Τελικα αναγκαστηκα σημερα να κανω format και να χασω μαζι με τα σωσιματα απο τα παιχνιδια και περιπου 2 χιλιαρικα mp3 και video (η τελευταια σοδεια του dc++ biggrin.gif ).Αμα εισαι ατυχος...Βλεπεις την ειχα ξαναπατησει οταν ειχα πρωτοπαρει τον υπολογιστη και απο τοτε ειχα παντα 2 partition (τωρα τελευταια 2 δισκους).Στο ενα το λειτουργικο και στο αλλο τραγουδια,φωτογραφιες,βιντεο κτλ.Και οπως ετοιμαζομουν να ταξινομησω το υλικο φτιαχνω 3 φακελους στην επιφανεια εργασιας (αρα στο C ) και τα ριχνω μεσα.Και τωρα τα κλαιω... shot.gif Τι το ηθελα ο μ@λ@κ@ς;Δεν τα εβαζα στο D να εχω το κεφαλι μου ησυχο;

Το αποκορυφωμα ειναι οτι το μοιραιο εγινε λιγο μετα το γκολ οποτε εχασα και το 2ο ημιχρονο... 68.gif 68.gif 68.gif
LEFTERIS733
Ξεχασα να πω οτι:

1. αναμεσα στις διαφορες κατηγοριες δεν εχει γραμμες για να ξεχωριζουν (μπορεις να βαλεις πορτοκαλι οπως ηταν παλια)

2.Οταν κανω κλικ πανω σε μια μπαλα για να σβησει και να ξερω εστω με αυτο τον τροπο τι εχω διαβασει δεν με επαναφερει στην σελιδα που ημουν (πρωην αρχικη σελιδα) αλλα με παει στην καινουρια αρχικη σελιδα που λες τα δικα σου για το διαχωρισμο... biggrin.gif

Και μην πεις παλι οτι γκρινιαζω.Να βοηθησω προσπαθω. rolleyes.gif
dizzy_fingers
QUOTE
1. αναμεσα στις διαφορες κατηγοριες δεν εχει γραμμες για να ξεχωριζουν (μπορεις να βαλεις πορτοκαλι οπως ηταν παλια)


Επειδή η φόρμα είναι λίγο διαφορετική όσον αφορά τη σχεδίαση, δεν ξέρω ακόμα πως να το φτιάξω έτσι ώστε να φαίνονται οι γραμμές αλλά να μην επηρρεάζονται άλλα σημεία του φόρουμ (αν βάλω δηλαδή πορτοκαλί εκεί, μπορεί να μας αλλάξει ένα γκρίζο αλλού και να ασχυμήνει πολύ sad.gif ).


QUOTE
2.Οταν κανω κλικ πανω σε μια μπαλα για να σβησει και να ξερω εστω με αυτο τον τροπο τι εχω διαβασει δεν με επαναφερει στην σελιδα που ημουν (πρωην αρχικη σελιδα) αλλα με παει στην καινουρια αρχικη σελιδα που λες τα δικα σου για το διαχωρισμο...


Χμ....αυτό θα το κοιτάξω 39.gif
dizzy_fingers
Το 2ο το έφτιαξα υπό μία έννοια...αυτήν δηλαδή της μεταφοράς στο Portal (έτσι λέγεται αυτό με τα δικά μου για το σχίσμα μεταξύ overplay και basketforum tongue.gif ). Πλέον σε βγάζει στη σελίδα του φόρουμ.
Το πρόβλημα είναι ότι πια, δε σβήνεται η μπάλα παρά μόνο αν έχεις δει το κάθε ποστ της ενότητας αυτής.
LEFTERIS733
Τσου.Δεν το εφτιαξες... tongue.gif

Επισης οταν πατας "mark this forum as read" σε πηγαινει στην ιδια σελιδα.
dizzy_fingers
Κάποιον θα πυροβολήσω μάλλον βραδυάτικα... 45.gif
Όταν κλικάρεις τη μπάλα σε βγάζει πάλι στο portal? huh.gif
Εμένα γιατί με βγάζει στη σελίδα του φόρουμ?

Το άλλο θα το φτιάξω αύριο...
LEFTERIS733
Παταω στη μπαλα διπλα απο το νεα-ανακοινωσεις και με παει στην ιδια σελιδα.Παταω τη μπαλα διπλα απο το ελληνικο μπασκετ και με παει στο portal.(ξερεις...εκει που λες τα δικα σου... biggrin.gif ).

Γιατι τωρα οταν παταω τη μπαλα να μη σβηνει;μεχρι τωρα εσβηναν.
dizzy_fingers
Γιατί πρέπει να διαβάσεις ΟΛΑ τα ποστ για να σβηστεί...ΤΕΜΠΕΛΗ! 33.gif

Ναι, στο ελληνικό μπάσκετ σε βγάζει στο portal γιατί ξέχασα να αλλάξω τα φόρουμ που έχουν υποφόρουμ μέσα.
Αν κλικάρεις σε κάποια μπάλα αλλού (όπως στο Νέα-Ανακοινώσεις όπου βρίσκεσαι τώρα) θα σε βγάλει στη σελίδα του φόρουμ αλλά δε θα σβήσει η μπάλα.
Ο μόνος τρόπος πια, για να σβήσει η μπάλα είναι να δείτε όλα τα νέα ποστ.

Τα άλλα αύριο...
dizzy_fingers
"Mark this forum as read" και "Ελληνικό μπάσκετ" έτοιμα.
Δε σβήνει η μπάλα όταν κλικάρεις πάνω της (όπως είπαμε...πρέπει να δειτε όλα τα καινούρια ποστ για να σβήσει) αλλά τουλάχιστον δε σε πάει στο portal.
LEFTERIS733
QUOTE (dizzy_fingers @ Apr 12 2005, 04:13 AM)
Γιατί πρέπει να διαβάσεις ΟΛΑ τα ποστ για να σβηστεί...ΤΕΜΠΕΛΗ! 33.gif

Καλα πλακα μου κανεις;Εννοειται οτι ειχα διαβασει ολα τα ποστ ( wink.gif ),η μπαλα δεν εσβηνε και γι'αυτο παταγα πανω της για να σβησει.Για ψαξ'το λιγο γιατι στο παλιο ανανεωνονταν και εσβηναν μια χαρα.
dizzy_fingers
Ρε Λευτέρη, πως γίνεται εμένα να σβήνουν μόλις διαβάζω όλα τα ποστ και εσένα όχι?

Έχεις προσέξει επίσης ότι (ακόμα και στο παλιό γινόταν έτσι) για να σημειωθεί ένα τόπικ ως διαβασμένο πρέπει να πας στο φόρουμ όπου είναι ανοιγμένο το τόπικ και μετά να βγείς στην αρχική σελίδα.

Κάντο αυτό και αν επιμένει, τότε δεν ξέρω....ξανακάνε φορμάτ τον υπολογιστή σου tongue.gif. Γιατί μάλλον μόνο σε εσένα εμφανίζεται το πρόβλημα.

Θα τα πούμε καλύτερα κι από κοντά αύριο.
LEFTERIS733
QUOTE (dizzy_fingers @ Apr 13 2005, 05:51 PM)
Έχεις προσέξει επίσης ότι (ακόμα και στο παλιό γινόταν έτσι) για να σημειωθεί ένα τόπικ ως διαβασμένο πρέπει να πας στο φόρουμ όπου είναι ανοιγμένο το τόπικ και μετά να βγείς στην αρχική σελίδα.

Οχι στο παλιο γινοταν αμεσως.Δεν χρειαζοταν να παω στην αρχικη σελιδα.Τελος παντων θα τα πουμε καλυτερα απο κοντα. wink.gif
LEFTERIS733
Γιατι ορισμενα topic στο φορουμ του αμαρουσιου ειναι κλειδωμενα;
dizzy_fingers
Έλα ντε...κάτι δεν κατάλαβε καλά ο marios που είναι mod στο φόρουμ του Αμαρουσίου και τα κλείδωσε laugh.gif .
Του έστειλα πμ εδώ και καιρό αλλά απ'ότι φαίνεται δεν έχει μπει και μάλλον θα τα ανοίξω εγώ.. 45.gif
icon_bored.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.