Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Aρης 3rd game
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
weirdo1977
πολλά χρονια ήθελα να το δω αυτό... έφτασε η ώρα λοιπόν... να k οι δηλώσεις του δαμιανίδη στον libero.fm

Τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει πως είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει χτυπήσει τον Παναθηναϊκό τόσο πολύ, αν εξαιρέσει κανείς το φετινό Ολυμπιακό. Η ομάδα μας αδικήθηκε σε πολλά σημεία όπως στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου όπως και στο φετινό 2ο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν είναι δήλωση αλλαζονείας αυτό που θα πω αλλά θέλουμε να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να χάσουμε και 3-0 αλλά πάμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να το καταφέρουμε. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ και ο Παναθηναϊκός να έχει την εμπειρία και το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά το μπάσεκ παίζεται στο παρκέ.

p.s. εκείνος ο greenfan τι έγινε να ανάψουν λίγο τα αίματα ? tongue.gif
kferles
Παρ' ολο που ο Αρης θεωρειται outsider. Εγω που ειμαι Παναθηναϊκος φοβαμαι τον Αρη σαν αντιπαλο γιατι εχει δειξει πολυ καλα σημαδια φετος και επειδη το μπασκετ ειναι απροβλεπτο και παιζεται μεσα στις τεσσερεις γραμμες,που λεει και ο προπονητης μου, μπορει να εχουμε εκπληξεις αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο να μας νικησετε αλλα συμφωνω μαζι σου οτι δε θα το παλεψετε
Warrior
Το πρωτο παιχνιδι την Δευτερα για μενα ειναι το πλεον κρισιμο.Αν μπορεσουμε
να πιασουμε στον υπνο τον ΠΑΟ θα τον πιασουμε σε αυτο το ματς.Με τον
γενικοτερο ενθουσιασμο που υπαρχει και την ελλειψη αγχους...

Αν και δεν νομιζω ο Ομπραντοβιτς και οι παικτες του ΠΑΟ να εχουν υποτιμησει
τη σειρα.Παρολο που εχουμε πολυ καιρο να κερδισουμε τον Παναθηναικο,
ολες οι νικες του ηρθαν πραγματικα με "αιμα" και ειναι σιγουρα προετοιμασμενοι
για μια δυνατη σειρα αγωνων.Και αυτο φυσικα δεν ειναι καλο για μας.

Πιστευω πως αν το παιχνιδι παει οπως τις τελευταιες μας δυο επισκεψεις στην
Αθηνα,φετος και περυσι,αυτη τη φορα...δεν θα μας γλιτωσει το ροζ φυλλο.
Το θεμα ειναι θα παει ετσι??

Η μαχη στην ρακετα θα κρινει πολλα...Αν μπορουμε καπου να χτυπησουμε
τον Παναθηναικο,ειναι μεσα στο καλαθι.Οποτε η αποδοση των Στακ,Γκργκγκγ biggrin.gif και
Ουιλκινσον θα ειναι βαρομετρο.

Εγω παντως οσο και να το ονειρευομαι rolleyes.gif ,το θεωρω σχεδον αδυνατον
να παρουμε 3/5 ματς,ακομα και αν κερδισουμε το 1ο.

Οσο μας επιτρεπεται ακομα ομως,μπορουμε να ονειρευομαστε...και ποτε
δεν ξερεις τι μπορει να γινει!!
kferles
Σιγουρα ειναι δυσκολο να μας νικησετε και να περασετε στον τελικο αλλα στο μπασκετ δεν πρεπει να εισαι σιγουρος για κανεναν αγωνα.Οπως εμεις αποκλειστηκαμε απο την Ταου.Ετσι αν δεν αντιμετοπισουμε τους αγωνες με την απαιτουμενη σοβαροτητα και συγκεντρωση δεν θα ειναι ευκολη η σειρα
Γιατι ο Αρης δεν ευκολος αντιπαλος ειδικα στην εδρα του
hagi
Συμφωνώ παιδιά και γω.Είναι πολύ δύσκολο να αποκλείσουμε τον ΠΑΟ αλλά μπορεί και να γίνει.Έχουμε δείξει ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες..
Απλώς ελπίζουμε να γίνει το καλύτερο..
emperor
Άντε σήμερα αρχίζει το πρώτο παιχνίδι. biggrin.gif

Ειμαί πολύ αισιόδοξος παιδιά πάντως και έχω μια πίστη ότι θα κάνουμε το μεγάλο μπαμ και τότε........... w00t.gif w00t.gif

Αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ
hagi
Ήρθε η μέρα...Μερικές ώρες μας χωρίζουν από το πρώτο παιχνίδι..
Πολύ αγωνία για το πως θα παρουσιαστούμε..Έιμαι και γω αισιόδοξος αλλά δεν ξέρω τί θα βγει στο παιχνίδι..

Να ευχηθώ έναν καλό αγώνα χωρίς παρατράγουδα και με τη νίκη...
Άντε ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
kferles
2,5 ωρες ακομα για την αρχη + 1,5-2 ωρες για να δουμε τον αγωνα του 1ου παιχνιδιου που θα κρινει πολλα.
Ελπιζω να δειξουμε την καλη μας εικονα και να βγουμε νικητες
ΠΑΟ ΓΕΡΑ bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
chinaski
Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο. Το παιχνιδι κατεμε δεν αντεχει σε κριτικη. Το οτι μειναμε κοντα στο ημιχρονο ηταν τελιως συγκηριακο.

Ανυπαρκτη η αμυνα μας και πολυ εξυπνο παιχνιδι απο τον Παναθηναικο. 20+ ασιστ, πολυφωνια στην επιθεση, πολυ καλη αμυνα.


Αμα δεν τραβηξουν ολα τα οπλα απλα δεν γινετε να κερδισουμε, ειδικα με τον Παναθηναικο να εχει τετοια αποδοση. Κυριολεκτικα πρεπει ολοι να 'τραβηξουν'.Καστλ, Μπρουερ, Γκργκγρκγγρκ biggrin.gif biggrin.gif , Σιγαλας, ολοι σε αλλο γηπεδο σημερα.

Ελπιζω στο δευτερο παιχνιδι να παιξουμε καλυτερα και παλι συγχαρητηρια στον Παναθηναικο.
thrylos7
Μήπως πήραν τα μυαλά μας αέρα; Ότι δηλαδή ο Άρης μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό;
Ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός και ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Δεν έφτασε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όταν πήρε μια διαφορά, έφυγε και το όποιο άγχος υπήρχε και ήταν ακόμη πιο εύστοχος και στο τέλος χαλάρωσε, επιθετικά κυρίως.
Ο Άρης διατηρήθηκε δίπλα στο σκορ λόγω των πολλών εύστοχων τριπόντων(έφτασε 7/13) αλλά φαινόταν ότι δεν έπαιζε καλά... Οι μισές και παραπάνω επιθέσεις κατέληγαν σε τρίποντο. Όταν στο δεύτερο μέρος δεν ήταν εύστοχος από τη γραμμή των 6.25(7/26 έφτασε; ) "κλάταρε" και ο ΠΑΟ δε χρειάστηκε τρομερά μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τη διαφορά.
Ο Πάντιους ήταν σε φοβερή μέρα αλλά έκανε τα 3 φάουλ πολύ νωρίς και βγήκε. Ο Ματσόν τον ξεκίνησε στο β' ημίχρονο και έκανε αμέσως το 4ο.... Πάλι έξω. Μετά ήταν αργά.
Πάλι καλά βέβαια.. Συνήθως ο Ματσόν δε βγάζει τους παίκτες στο 3ο φάουλ(έχει γίνει άπειρες φορές με τον Σιγάλα), αλλά ίσως στο 4ο. Ίσως, γιατί μπορεί να χρειαστεί οι διαιτητές να βγάλουν τον παίκτη και όχι ο Ματσόν(5 φάουλ..). Πρωτότυπο πράγματι!
Ο Γκρρρ δε φάνηκε καθόλου.. Στα επόμενα παιχνίδια θα μπορούμε να ξέρουμε τι ψάρια πιάνει.

Τί έχει το Γαλάτσι; Αν δεν είχαμε τα παραδείγματα της ΑΕΚ θα λέγαμε ότι το γήπεδο ήταν άδειο. Πόσοι ήταν; 2000; Άντε να πούμε και τους 1500 που γέμισαν το βόλει στον τελικό... οι άλλοι;
Μαλεζάνι οεοε! Τι να πει κανείς!
(Να μη μιλάω πολύ βέβαια γιατί ποιος ξέρει πόσο κόσμο θα έχει αύριο το ΣΕΦ. Άλλο το όνομα του Άρη όμως και άλλο το όνομα του Αμαρουσίου.)

Ο τρόπος που έχασε ο Άρης ξενέρωσε πιστεύω τον κόσμο... όπως κι εμένα. Ελπίζω τελικά η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο Αλεξάνδρειο την Πέμπτη να είναι αντάξια ή και ακόμη καλύτερη(και θερμότερη) της αντίστοιχης στον πρώτο φετινό αγώνα των δύο ομάδων...
Η διοίκηση του Άρη ανέβασε κι άλλο τις τιμές... "Ημιτελικός είναι..." Λογικά θα έχει δημιουργηθεί ήδη topic οπότε θα ποστάρω εκεί γι' αυτό.

Edit: Μμμ ναι! Καλά! Δεν έχει δημιοργηθεί... Μπαίνω μέσα στη μπουτίκ, πάω στο συγκεκριμένο γραφείο, ήταν κάποιος άλλος μπροστά και του λέει ο υπεύθυνος: "Ημιτελικός είναι..."
Ανατριχιαστικές σκέψεις πέρασαν τότε από το μυαλό μου.. Πάγωσα! Δεν ήξερα τι να κάνω... Να κάνω το βήμα μπροστά ή να γυρίσω 180 μοίρες, αλλάζοντας σελίδα στη μπασκετική μου πορεία ως θεατής;... Τελικά προχώρησα! Ήμουν νευρικός, έτρεμα ολόκληρος, δεν ένιωθα τα πόδια μου... Σε δυο λεπτά έφτασα μπροστά στο γραφείο... Δεν ήξερα τι πω.. Μπλόκαρα.. Μ' έλουζε κρύος ιδρώτας! Τελικά, καταφέρνω να ψελλίσω: "Πω-πω-πως είναι-αι οι-οι τιμμές-ς-ς;"
"20 και 30 ευρώ" ακούγεται μια φωνή εξωπραγματική, από το υπερπέραν... Έκανα 2 στροφές γύρω από τον εαυτό μου και άρχισα να νιώθω σαν το κογιότ στα bugs bunny που του έρχεται ολόκληρος βράχος και βγάζει μια ομπρελίτσα για προστασία...
Πήρα τη μεγάλη απόφαση! Έβαλα το χέρι στην τσέπη και... άουτς! Με δάγκωσαν! Άτιμα καβούρια... Άρχισε να τρέχει αίμα, είχα πάθει σοκ.. Τα χειρότερα έπονται... Πάνω στη ζαλάδα, απάντησα: "Δύο για την 1"... Τα πήρα, μου έδωσε 10 ευρώ ρέστα.. Πανικόβλητος εγώ, έτρεξα κατευθείαν προς την έξοδο... Φοβόμουν να κάτσω άλλο εκεί μέσα... Πέρασα σαν σίφουνας μπροστά από τον υπόλοιπο κόσμο... Έκανα τη διαδρομή μέχρι την εγνατία σε 9.74 και ο Δαμιανίδης τηλεφώνησε αμέσως στον Ματσόν να φωνάξει τους δημοσιογράφους για να αναθεωρήσει τη δήλωσή του για τον Γκάτλιν!
Έφτασα σε χρόνο dt στη στάση... πήρα το πρώτο λεωφορείο κι έφυγα... Έβγαλα τα εισητήρια από την τσέπη(έβρεχε κιόλας) κι έγινα ο νέος Γκόλουμ... "Μy precious!"
Στο τέρμα της διαδρομής, δεν ήξερα που βρισκόμουν... Ευτυχώς όμως δε μ' ένοιαζε.. συνειδητοποίησα ότι το ένα εισητήριο το είχα πάρει για έναν φίλο μου κι έτσι ησύχασα... Τι λαχτάρα ήταν κι αυτή! Ουφ! Η ζωή είναι ωραία!

Δε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ήμουν μπροστά σας όταν διαβάζετε αυτό το μήνυμα...
fast.gif
emperor
Σήμερα ήμασταν άθλιοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Από την αρχή φαινόταν ότι η ομάδα δεν πατούσε καλά

Πως όμως να τραβήξουμε όταν ο Μπρούερ είχε 0-7 τρίποντα και ο Καστλ(κυρίως αυτός που είναι βαρόμετρο) δεν τράβηξαν στον σκοράρισμα.

Θρύλε μην μασάς το γήπεδο την Πέμπτη θα είναι ζίγκα θα δεις
Σήμερα μπορεί να είμαστε ξενερωμένοι αλλά από την Τετάρτη θα αρχίζουν να εξαφανίζονται τα εισητήρια

Έτσι είμαστε οι Αρειανοί δεν αλλάζουμε biggrin.gif
chinaski
Δεν νομιζω οτι πειραν τα μυαλα μας αερα. Δεν νομιζω οτι η ομαδα εχει δωσει αυτο το παραπανω που μπορει.


Κατα την αποψη μου σε κανενα σημειο της χρονιας ο Αρης δεν επαιξε το μπασκετ που μπορει να παιξει. Πραγματικα πιστευω οτι μπορουμε να παιξουμε πολυ καλυτερο μπασκετ.

Δεν περιμενα τον Παναθηναικο τοσο δυνατο, κυριως γιατι ειχε καιρο να παιξει κρισημο παιχνιδι, αλλα πραγματικα επαιξε πολυ καλα, κατι που δεν περιμεναν οι δικοι μας.


Μειναμε μεσα στο παιχνιδι λογο ψυχολογιας. Η ομαδα κατεβηκε με πολυ καλη ψυχολογια και αυτο φαινετε απο το ποσοστο των τριποντων στο πρωτο ημιχρονο. Αλλα ο Παναθηναικος δεν αφησε τον Αρη να το πιστεψει παραπανω . Για αυτο ηρθε η καταρευση στο δευτερο ημιχρονο. Σε περιπτωση που ο Παναθηναικος ητανε νωθρος οπως στο μεταξυ μας παιχνιδι της κανονικης περιοδου, το παιχνιδι θα ειχε διαφορετικη εξεληξει.Οσο ποιο πολυ πιστευεις στον εαυτο σου τοσο ποιο πολυ πονανε οι σφαλιαρες εξου και η καθηζηση του δευτερου ημιχρονου.

Ηταν καλο μαθημα για εμας, ελπιζω να πεισμωσει τους παικτες για το επομενο παιχνιδι.
qspock
Να σχολιασω μονο το πρωτο μερος, μιας και το δευτερο δεν ειχε ενδιαφερον. Αυτα λοιπον που μου εμειναν απο το ματς ειναι:

1) Τελικα τι πραγμα ειναι αυτο με τον ΠΑΟ? Καταλαβατε γιατι ενω φετος ο ΠΑΟ ειχε sold-out σε ολοκληρο ΟΑΚΑ, στα υπολοιπα παιχνιδια εχει οσους ο Αρης κατεβαζει μονο σε φιλικα? Σηκωνει κουβεντα το πραγμα.

Και δυο αποριες που διαιωνιζονται στο μυαλο μου συνεχως εδω και χρονια:
2) Ο Σιγαλας γιατι παιζει μπασκετ?
3) Ο Χατζηγεωργιου γιατι περιγραφει αγωνες?

Αυτα...

Αντε να ξεμπερδευουμε με τους ημιτελικους για να αρχισουν τα ενδιαφεροντα: Ο μεγαλος και μικρος τελικος...
hagi
Κακό παιχνίδι από εμάς.Δείξαμε ότι είχαμε ψυχολογία με τα τρίποντα αλλά μέχρι εκεί.Δεν παίξαμε καλά αντίθετα με τον ΠΑΟ και χάσαμε φυσιολογικά.

Δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο..Να δούμε αν θα αλλάξουμε κάτι στη συνέχεια..

Thryle πολύ καλή η ιστορία σου..Γελάσαμε και λιγάκι!!
Warrior
Φυσικα με τετοιες εμφανισεις δεν εχουμε καμια τυχη με τον Παναθηναικο.
Δεν νομιζω βεβαια οτι θα ξανακανουμε τοσο κακη εμφανιση,αλλα και παλι
τα πραγματα ειναι δυσκολα.Ειναι κατι που το ξεραμε απο την αρχη της σειρας
και δεν νομιζω οτι ειχαν παρει τα μυαλα μας αερα.Οταν παιζεις ημιτελικα
πρωταθληματος,δεν παιζεις για να χασεις.Και στην συνεχεια θα διεκδικησουμε
τις πιθανοτητες που μας αναλογουν...

Χθες Μπρουερ,Καστλ,Σιγαλας και Ματσον ηταν τραγικοι,οπως και η αμυνα
μας.Ειχε φανει απο την αρχη του παιχνιδιου,οτι δεν εχουμε τυχη χθες.Το σκορ
στο ημιχρονο ηταν πλασματικο,λογω της ευστοχιας στα τριποντα.

Με ενοχλησε που ο Ματσον πεταξε λευκη πετσετα απο το 25'!!Υπαρχει η
δικαιολογια της συντηρησης δυναμεων,μιας και αυτη η ομαδα εχει περιορισμενες
λυσεις.Ομως δεν μου αρεσε....

Εγινε το 1-0 στην τελικη,δεν μετρανε οι διαφορες σε αυτη τη φαση.Ισως
θα ηταν χειροτερο να χαναμε στον ποντο μετα απο υπερπροσπαθεια.

Το πιο κρισιμο ματς της σειρας θα ειναι αυτο της Πεμπτης...
Papaloukas 4 ever
QUOTE(qspock @ May 16 2006, 05:46 AM)
3) Ο Χατζηγεωργιου γιατι περιγραφει αγωνες?
*


Αυτή την απορία την έχω και εγώ. χίλιες φορές ο Σκουντής ή ακόμα καλύτερα ο Περπερίδης. Θα μπορούσαν ίσως να βάλουν Σωτηρίου - Βαλαβάνη από ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
Warrior
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ May 16 2006, 11:56 AM)
Αυτή την απορία την έχω και εγώ. χίλιες φορές ο Σκουντής ή ακόμα καλύτερα ο Περπερίδης. Θα μπορούσαν ίσως να βάλουν Σωτηρίου - Βαλαβάνη από ΕΡΑ ΣΠΟΡ.
*


Και γω συμφωνω παιδια και ξεχασα να το γραψω...

Ο ανθρωπος ειναι τραγικος.Απλα δεν αντεχεται!! angry_red.gif

Χιλιες και μια ο Σκουντης.Μπορει να φλυαρει...αλλα εγω την απολαμβανω
την περιγραφη.

Παντως απο τον Χατζηγεωργιου...οποιοσδηποτε θα ηταν καλυτερος! biggrin.gif

QUOTE(chinaski)
Κατα την αποψη μου σε κανενα σημειο της χρονιας ο Αρης δεν επαιξε το μπασκετ που μπορει να παιξει. Πραγματικα πιστευω οτι μπορουμε να παιξουμε πολυ καλυτερο μπασκετ.


Και γω θελω να το πιστευω...Το θεμα ειναι οτι δεν το εχω δει και αρχιζουν
και εξανεμιζονται οι ελπιδες μου.Μονο με τον Παναθηναικο στο ΟΑΚΑ και τον
Ολυμπιακο στο Αλεξανδρειο,αντε και σε κανα δυο Ευρωπαικα παιξαμε μπασκετ
φετος...

Στηριζομαστε υπερβολικα στην αμυνα φετος.Οτι επιτυχιες ειχαμε απο κει προηλθαν.
Το θεμα ειναι να βλεπουμε και λιγο μπασκετακι ομως.Εγω δεν βλεπω καιρο
τωρα να βγαινουν συστηματα στην επιθεση και αυτο με ανυσηχει πολυ.
Ισως ο τροπος που παιζουμε να αρκει για να παρουμε την 3η θεση,αλλα
για να παρουμε νικες απο τον ΠΑΟ...πρεπει να παιξουμε μπασκετ και να
ελπιζουμε στην πολυ καλη μας μερα,να τον βρουμε σε μετρια.
thrylos7
QUOTE
Thryle πολύ καλή η ιστορία σου..Γελάσαμε και λιγάκι!!

Eυχαριστώ! Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί το αστείο από το γελοίο μερικές φορές απέχει πολύ λίγο... unsure.gif

Ο Χατζηγεωργίου έχει γίνει κουραστικός... Μέχρι πρόσφατα δε με πείραζε τόσο, το διασκέδαζα μάλιστα αλλά πλέον... δεν αντέχεται.
Φλυαρεί ο Σκουντής... ε και; Δε λέει λάθος πράγματα ή διάφορα στο στυλ του πρώτου.

Γενικά φέτος ο Άρης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Αν εξαιρέσουμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις ο Άρης δεν έχει πιάσει καλή απόδοση. Βοήθησε και η τύχη(με τους αντιπάλους) να φτάσει εκεί που έφτασε(Ελλάδα και Ευρώπη).

QUOTE
Το πιο κρισιμο ματς της σειρας θα ειναι αυτο της Πεμπτης...

Πράγματι! Μέχρι το επόμενο, θέλω να πιστεύω...
HOULIGAN76
Kοσμοσυρροή στο Γαλάτσι. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Ο Αρούλης μάλλον κρατάει δυνάμεις για τον μικρό τελικό με... τον Ολυμπιακό!! w00t.gif biggrin.gif
Warrior
Mετονομασα "λιγο" τον τιτλο του τοπικ για να συνεχισουμε εδω την συζητηση.

ΔΕν νομιζω οτι χρειαζεται να ανοιξουμε και αλλο τοπικ...

Τριτο παιχνιδι της σειρας λοιπον.....και η λογικη λεει οτι θα βγει σημερα
η πρωτη ομαδα των τελικων της Α1.

Μακαρι να μην γινει αυτο.. rolleyes.gif

"Εμεις" πρεπει να το παλεψουμε σημερα το παιχνιδι και να φυγουμε,με οσο
γινεται πια sad.gif ,με ψηλα το κεφαλι...
thrylos7
Ο Άρης θα το πάρει το ματς... αρκεί να μην τα παρατήσει με την πρώτη δυσκολία..
thrylos7
Tζάμπα ήττα για τον Άρη...
Πρώτα η βλακεία του Μπρούερ να μην πασάρει στο low post στον Στακ με αντίπαλο τον Διαμαντίδη και αντί αυτού να τα βάλει με όλους για να εισπράξει τάπα από τον Μπατίστ.
..και μετά τα συνεχόμενα φάουλ που έκαναν στο τέλος... ο Πέτροβιτς δηλαδή, γιατί του Πάντιους(5ο) που ήταν ζεστός και του Καστλ(ο Λάκοβιτς πέφτει με ένα απλό άγγιγμα) αμφιβάλλω αν ήταν...

Ο Χατζηγεωργίου ξεδίπλωσε πάλι το τεράστιο ταλέντο του... και τα αισθήματά του ασφαλώς... Φοβερή η παγωμάρα του όταν πλησιάσε για πρώτη φορά στον πόντο ο Άρης... Αίσχος!

Ο Παναθηναϊκός απ' την άλλη έκανε κάποια μικρή συντήρηση δυνάμεων... 12 ισάξιοι παίκτες; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ο Διαμαντίδης(όσο κι αν μας τα έπρηξε ο Χατζηγεωργίου) ήταν φοβερός... Στα μεγάλα ματς αυτός κάνει όλη τη δουλειά.
chinaski
Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο και στους φιλαθλους του καλη τυχη στον τελικο.

Μπραβο στα παιδια που επιτελους το παλεψαν. Μεγαλο σχολειο αυτη η σειρα με τον Παο για τον Αρη. Δεν το παρατησαν το παιχνιδι και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα. Ειμαι αισιοδοξος οτι μπορουμε να σπασουμε την εδρα του Αμαρουσιου και να παρουμε την τριτη θεση.
qspock
Επιτελους ενα παιχνιδι της σειρας με ενδιαφερον... Το παλαιψε ο Αρης αλλα ηταν ηδη δυσκολη η αποστολη.
Για τον ΠΑΟ εχω να πω οτι παρουσιαζεται πιο φρεσκος, πιο πληρης και πιο σοβαρος απο ποτε. Παιζει και με ψηλους πλεον, και οι κοντοι του ειναι φοβερα εως εκνευριστικα ευστοχοι. Το οτι αυτο συνεπεσε με τη διακοπη των ευρωπαικων υποχρεωσεων μαλλον δεν ειναι τυχαιο. Καποιοι παιχτες ειχαν λιωσει ασταματητα απο το καλοκαιρι ακομα και τις εθνικες ομαδες. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Λακοβιτς που πλεον ειναι ο πραγματικος Λακοβιτς.
weirdo1977
μονο σε μένα σπάσαν τα νεύρα οι διαιτητές ? ohmy.gif
hagi
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και μπράβο στα παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν τον ΠΑΟ.
Στην αρχή φαινόταν μια από τα ίδια αλλά ευτυχώς το σώσαμε.Τουλάχιστον χάσαμε παλέυοντας..
Νομίζω όμως ότι δεν είχαν και πολύ το μυαλό τους σε αυτά τα παιχνίδια και φάνηκε στους δύο πρώτους αγώνες.
Το θέμα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε την τρίτη θέση και είναι τεράστια ευκαιρία να βγούμε Ευρωλίγκα.

Εδώ που φτάσαμε κάθε αγώνας είναι κρισιμότατος.Τώρα αρχίζουν οι τελικοί για μας!!
Άντε να τελειώσει και η άλλη σειρά να ξεκινήσουν οι αγώνες..
Warrior
Να πω και γω με την σειρα μου συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για την
προκριση του στον τελικο.Ηταν σιγουρα πολυ καλυτερος και περασε παναξια.
Αλλωστε νομιζω οτι τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους....

Απο κει και περα...τωρα που θυμηθηκαμε να παιξουμε μπασκετ...ηταν αργα πια.
Νομιζω φανηκε για αλλη μια φορα οτι το βαρομετρο,σε ματς αυτου του επιπεδου,
για τον Αρη ειναι η αποδοση του Στακ.Χθες ηταν σε καλη μερα ο αρχηγος
και ηταν ο βασικος λογος της επαναφορας απο το -18....Μολις βγηκε για
να παρει ανασες,ξεφυγε παλι ο Παναθηναικος.Η απυσια φανηκε και στην
αμυνα,οπου οταν ελειπε,οι ψηλοι του ΠΑΟ επαιζαν βολλευ...

QUOTE
μονο σε μένα σπάσαν τα νεύρα οι διαιτητές ?


Μαζι με τον πανικο που επιασε τον Χατζηγεωργιου....επιασε και τους διαιτητες
κατι αντιστοιχο,που εδωσαν καποια σφυριγματα πραγματικες εφευρεσεις
οπως το 5ο φαουλ του Παντιους,το φαουλ του Καστλ πανω στον Λακοβιτς
το φαουλ στον Στακ σε μπλοκ αουτ blink.gif ....

Το ματς ομως δεν χαθηκε απο τους διαιτητες...Εξαλλου ειναι κατι που το περιμενεις
οταν παιζεις στην εδρα του ΠΑΟ πια.Θα παρει τα σφυριγματα της εδρας.

Το ματς μπορουσαμε να το παρουμε αν δεν καναμε παιδαριωδη λαθη,οπως
το μπουρδουκλωμα του Γκργκρ,τις βλακειες του Πετροβιτς(οσο μπασκετ ξερει...
τοσο μυαλο του λειπει!)τα κλασικα πλεον λαθακια του Μπρουερ ή ακομα
και το αστοχο κρισιμο τριποντο του Στακ.Αν δεν εκανε οτι εκανε ο τραγικος
(σε ολη τη σειρα) Σιγαλας στην αρχη του παιχνιδιου...οταν και βρεθηκαμε
να κυνηγαμε απο το 5ο λεπτο διαφορα 12 ποντων.

Δικαια λοιπον κερδισε ο ΠΑΟ και φανηκε και παλι στα κρισιμα σημεια του
χθεσινου αγωνα..
Δυστυχως εμεις δεν εχουμε Διαμαντιδη,οπως και να το κανουμε...Αυτος το
καθαρισε το παιχνιδι χθες για τον ΠΑΟ με πολυ κρισιμα και μεγαλου βαθμου
δυσκολιας καλαθια.

Συμφωνω με τον hagi,τωρα αρχιζουν οι τελικοι για μας...Οπως και να το
κανουμε,δεν ειμασταν ετοιμοι για μια κοντρα με τον ΠΑΟ,οσο και να το
θελαμε...

Υ.Γ.:Εδω και τωρα πρεπει να καταργηθει η διαταξη με τις παρατηρησεις
για τα υβριστικα συνθηματα...Μεχρι πριν απο λιγο καιρο,πιστευα οτι μπορουσε
να συνεισφερει στην δημιουργια κοσμιας ατμοσφαιρας στα κλειστα..

Απο τη στιγμη που χρησιμοποιειται για να τιμωρουν επιλεκτικα οποιον θελουν
και αντιμετωπιζουν καθε ομαδα με διαφορετικα κριτηρια,δεν εχει λογο υπαρξης.
Μονο κακο κανει πια...
Νίκος
O ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΤΟ 2-0 , 3-0 sweep εως τώρα, φαντάζει ακόμη περισσοτερο φαβορί για τον τίτλο.


Απορια.

sweep στα playoff πρωτάθλημα έχει παρει ποτε ομάδα ?
V@Roxe##13
Τι ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ? Οχι οτι το διαπιστωσα τωρα αλλα καθε φορα που τον βλεπω κολαω ακομη πιο πολυ μαζι του. Ο ανθρωπος χταποδι (οπως θα ελεγε και ο Χατζηγεωργιου) ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ... Παντως κανει τα παντα μεσα στο παιχνιδι και δεν κρυβεται στις δυσκολες στιγμες.Τωρα που βελτιωσε και το σουτ του. Εκτος απο αυτο δεν νιαζεται για την στατιστικη του. Ειναι με διαφορα ο κορυφαιος παικτης του ελληνικου πρωταθληματος και ενε απο τα καλυτερα πλει μακερ στην Ευρωπη, αν οχι ο καλυτερος...
hellenic
Sigoura o Diamond kanei poli kali periodo gia mena asxetos ti lene h alli!To paidi sikonei to PAO,exei poli psilo arithmo simmetoxeis kai ta dinei olla!Amfibalo giati den ton theloyn sto NBA!
kop-13
QUOTE(V@Roxe##13 @ May 22 2006, 03:28 PM)
Ειναι με διαφορα ο κορυφαιος παικτης του ελληνικου πρωταθληματος και ενε απο τα καλυτερα πλει μακερ στην Ευρωπη, αν οχι ο καλυτερος...
*


Είναι η επιτομή του all-around!!!
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό... Το πρωί της Πέμπτης (25/05) η ΚΑΕ απολογήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη κατά των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιώργου Σιγάλα και ο αθλητικός δικαστής την απάλλαξε από κάθε κατηγορία.


Το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνος δεν αναγραφόταν τίποτα, ήταν τελικά υπέρ των «πρασίνων», που γλίτωσαν την παρατήρηση, η οποία θα ήταν η 2η και με πιθανό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν στην σειρά των τελικών τον Ολυμπιακό, ίσως να αντιμετώπιζαν πρόβλημα, καθώς οι πέντε παρατηρήσεις ισούνται με ποινή αποκλεισμού της έδρας.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο αθλητικός δικαστής κάλεσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία επικαλούμενος τις εκθέσεις του παρατηρητή ΔΕΑΒ, κ. Βούλγαρη, και του κομισάριου, κ. Μάκρα.


65.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.