Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης - Μαρούσι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
weirdo1977
QUOTE
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μαρούσι

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι άρχισε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 17:00.

Η παρουσία σας στο Αλεξάνδρειο θα αποτελέσει την καλύτερη ψυχολογική «ένεση» για τους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, προκειμένου να αφήσουν πίσω την ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και να μπουν στη λεωφόρο των επιτυχιών. Η σεζόν τώρα ξεκινάει για τον ΑΡΗ και κανείς δεν πρέπει να λείψει από την φετινή προσπάθεια.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6-7: 10 ευρώ
Θύρα 8-9-10: 15 ευρώ


ψιλοκαλες οι τιμές ε ?
Warrior
Kαλες οι τιμες,αλλα δεν περιμενω πολυ κοσμο στο γηπεδο.... sad.gif

Εκτος και αν θελησουν πολλοι να δουν σε τι κατασταση ειναι ο Ραούφ...
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Ο Άλεξ Σκέιλς ντεμπουτάρει στην αποστολή του Άρη κόντρα στο Μαρούσι

Όταν ένας καλαθοσφαιριστής υποφέρει από πόνους στη φτέρνα λειτουργεί πάντα υπό το φόβο της πελματιαίας απονεύρωσης, ενός ύπουλου τραυματισμού που μπορεί να σου διαλύσει μία ολόκληρη σεζόν (βλ. Ταπούτος σε Ηρακλή). Ο Άλεξ Σκέιλς ακολουθώντας την αγωγή του γιατρού Άρη, Μίτου Θεοδώρου, έχει περισσότερες ελπίδες από ποτέ να επιστρέψει σε αγωνιστική υποχρέωση του Άρη μετά από σχεδόν ένα μήνα μετέχοντας της αποστολής για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στο Μαρούσι.

«Ο Σκέιλς βρέθηκε ξανά στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του στον πελματογράφο, ενώ σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να βγάλει έστω την προπόνηση της Τρίτης ενώ αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή για την αναμέτρηση με το Μαρούσι έστω και ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης», ανέφερε το απόγευμα ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των κιτρίνων μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από την αντίδραση του οργανισμού του Αμερικανού στην επιθετική θεραπεία της περασμένης εβδομάδας.

Τα θετικά νέα στην υπόθεση Σκέιλς δεν επηρεάζουν το σχεδιασμό των τελικών κινήσεων των σνθρώπων του Άρη στην υπόθεση της ενίσχυσης στην Ευρωλίγκα με το Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ, ο οποίος ζήτησε χρόνο από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να εκδόσει νέο διαβατήριο (τα εγγραφά του χάθηκαν στον τυφώνα Κατρίνα) αλλά και να εξασφαλίσει αθλητική βίζα, έτσι ώστε να ντεμπουτάρει στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε-Ουλκέρ.


Αντε,επιτελους γυρνα ο Σκειλς!

Λογικα δεν θα παιξει την Τεταρτη,αλλα ισως ειναι σε θεση το Σαββατο με Μακεδονικο...

Παντως με το Μαρουσι θελει πολυ προσοχη ο αγωνας.Αν εχουμε νεο στραβοπατημα θα εχουμε πολλα
προβληματα...
hagi
Συμφωνώ ότι πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί θα δημιουργηθεί μεγάλη γκρίνια μετά αν χάσουμε..Εξάλλου πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μας το παιχνίδι..Είμαστε καλύτεροι από το Μαρούσι και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο..

Άντε επιτέλους να γυρίσει και ο Σκέιλς αλλά και οι άλλοι να παίξουμε πλήρης να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε..Αν και ακόμη είναι νωρίς γιατί είναι εκτός ομάδας τόσο καιρό..
liolias
Ακομα ειναι νωρις για να κρινουμε αλλα ας ελπισουμε να κερδισει ο Αρης για να μην δημιουργηθουν προβληματα.Εξαλου και το Μαρουσι ειναι αποδυναμωμενο και μεσα στο Αλεξανδρειο δυσκολα να τα καταφερει.
Alexmei
δεν την βλέπω άνετα την νίκη αλλά βλέπω την νίκη. (αν με πιάνετε wink.gif cool.gif )

άντε να δούμε πως θα τα πάει ο Σκέιλς και ο Ραούφ
Warrior
O Ραουφ...δεν εχει ερθει ακομα Θεσσαλονικη! biggrin.gif

Ο Σκειλς,μαλλον για ψυχολογικους λογους θα ειναι στον παγκο.Δεν τον βλεπω να παιζει.

Το θεμα ειναι να δουμε σε τι κατασταση ειναι Καλαιτζης και Ηλιαδης και αν τελικα θα αγωνιστουν.
HOULIGAN76
Μπα μην ανησυχείτε! 19.gif
Δεν είμαστε έτοιμοι και δεν νομίζω να κάνουμε το διπλό. 19.gif
Αλλά και ο Αρης δεν είναι στα καλύτερα του.Και η ευρωλίγκα πλησιάζει!
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΜΑΡΟΥΣΙ - Σεϊμπούτις: «Δύσκολη αποστολή στο Αλεξάνδρειο»

Χωρίς Συμεωνίδη στη Θεσσαλονίκη οι «κίτρινοι»

Χωρίς τον Φίλιππο Συμεωνίδη θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι τον Αρη αστο Αλεξάνδρειο (Τετάρτη, 17.00, ΕΤ1). Απαντες στην ομάδα των Βορείων Προαστείων ξέρουν τη δυσκολία της αποστολής τους, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να ρεφάρουν την ήττα από την Ολύμπια, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που μπορεί να παίξει μια ομάδα στο πρωτάθλημα», τπονισε ο Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις και συνέχισε: «Ο Αρης ετοιμάζεται για την Ευρωλίγκα και ποντάρει στην ψυχολογία του Αλεξάνδρειου. Από την άλλη εμείς διατηρούμε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Μια ήττα, έστω και εκτός προγράμματος, δεν είναι δυνατόν να την κλονίσει. Τα λάθη και τα ριμπάουντ , που είναι ομαδική υπόθεση και όχι μόνο των ψηλών, θα κρίνουν πολλά, γιατί φέτος τόσο εμείς όσο και ο Άρης βασιζόμαστε στον ρυθμό που εξασφαλίζεται με την κατοχή της μπάλας», κατέληξε.
geosider
ας είναι καλά τα παλικάρια, ο Ουίλκισον με τον Μάσει και ο Ηλιάδης βέβαια
από το Μαρούσι σήμερα πολύ μεγάλα αγγούρια ο Κιρίτσης και ο Τόμας 77.gif υποκλίνομαι σ'αυτούς
SteelGandalf
QUOTE
Θρίλερ στο Αλεξάνδρειο και ο Αρης 68-67 το Μαρούσι

Ο Αρης σε ένα παιχνίδι θρίλερ επικράτησε στο Αλεξάνδρειο του Αμαρουσίου με 68-67, χάρη σε δύο άστοχες βολές του Τόμας, τρία δέκατα πριν το φινάλε του αγώνα. Είχε προηγηθεί ένα γκολ-φάουλ του Μάσει που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Τα δεκάλεπτα: 23-18, 43-34, 54-49, 68-67.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους στα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Στο τέλος, όμως, της πρώτης περιόδου ο Αρης προηγήθηκε 23-18, ενώ στις αρχές του δεύτερου δεκάλεπτου οι παίκτες του πάτησαν... γκάζι και «έχτισαν» διψήφια διαφορά (30-20). Εκμεταλλευόμενο τα λάθη του Αρη και τα δικά του επιθετικά ριμπάουντ, το Μαρούσι μείωσε σε 37-33, ωστόσο οι γηπεδούχοι με ένα σερί 6-0 επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (43-33) λίγο πριν από τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν, ωστόσο ο Αρης συντηρούσε το υπέρ του προβάδισμα, το οποίο έφτασε για πρώτη φορά στο +12 (48-36) στο 34΄. Στη συνέχεια το Μαρούσι με αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να κάνει ένα σερί 13-0 και να προηγηθεί 49-48, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (54-49). Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε 9,7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, όταν ο Μάσεϊ «έγραψε» το 68-67 με γκολ-φάουλ. Ο Τόμας προσπάθησε να δώσει τη νίκη στο Μαρούσι, αλλά αστόχησε, όμως οι διαιτητές καταλόγισαν ανύπαρκτο φάουλ στον Παντελιάδη τρία δέκατα του δευτερολέπτου πριν από το τέλος, στέλνοντας τον Αμερικανό στη γραμμή του φάουλ. Τελικά ο Τόμας αναδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, αφού αστόχησε και στις δύο βολές, με αποτέλεσμα ο Αρης να πανηγυρίσει τη νίκη.

Διαιτητές: Κουκουλεκίδης, Σχινάς, Κορομηλάς Ηλ.

ΑΡΗΣ: Καστλ 5, Σιγάλας, Τσαλδάρης 6 (2), Σεραπίνας 4, Καλαϊτζής, Ηλιάδης 7, Ουίλκινσον 16, Παντελιάδης 14 (1), Μάσεϊ 13, Γιαννούλης 3.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Τόμας 12 (1), Νοέας, Χαραλαμπίδης 8, Κυρίτσης 8 (1), Σεϊμπούτις 13 (2), Εϊμπραμς 18, Στεφανίδης, Κολώκας 2, Καϊμακόγλου 4, Γιαννουλάκος, Καράγκουτης 2.


Πηγή: www.metrosport.gr

Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος. Τέτοιες νίκες μετρούν για διπλές σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πάει το Μαρούσι. Άντε να δούμε. smile.gif
geosider
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 19 2006, 12:33 AM) *
Πηγή: www.metrosport.gr

Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος. Τέτοιες νίκες μετρούν για διπλές σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πάει το Μαρούσι. Άντε να δούμε. smile.gif

μετρά διπλή όχι μόνο γι' αυτό αλλά και γιατί θα έκανε πολύ καλό στην ψυχολογία
πρέπει να γυρίσει ο Σκέιλ και με τον Ηλιάδη έτοιμο νομίζω θα συνέλθει και η περιφέρεια
αφού Ουίλκισον, Μάσει σκίζουν όπως φαίνεται
Warrior
Εμενα μου αρεσε ο Παντελιαδης σημερα.Ηταν το μοναδικο πλευ μακερ μας που απεδωσε.Ο Καλαιτζης
ειναι δικαιολογημενος,μιας και στην ουσια εχει μολις μια βδομαδα προπονησεων,αλλα ηταν καλυτερος απο
τον Καστλ που σημερα ηταν παλι(και με ΠΑΟ εμενα ετσι μου φανηκε)τραγικος.

Απο κει και περα,η ομαδα δεν μου αρεσε καθολου παλι.Δεν βλεπω ενα συστημα ρε παιδια,οργανωμενες
επιθεσεις.Στηριζομαστε σε προσωπικες ενεργειες των παικτων...Ως ποτε θα γινεται αυτο?

Παντως με τετοια εμφανιση την αλλη βδομαδα με Φενερ,δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Ευχομαι να
βελτιωθει η εικονα με Σκειλς και οταν ενσωματωθουν πληρως Ηλιαδης και Καλαιτζης,που ακομα και με μια
μετρια εμφανιση(οπως η σημερινη)εδειξαν οτι ελειψαν..

Το μονο που πρεπει να κρατησουμε απο αυτη την εμφανιση ειναι η νικη και η καλη εμφανιση(και κυριως η
μαχητικοτητα 41.gif ) του Μασει.
dizzy_fingers
...και για τους ουδέτερους την κάκιστη διαιτησία που αν και έκανε εναλλάξ λάθη, λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα με το ανύπαρκτο φάουλ στο τέλος (και από την άλλη δίκαια μπορεί να φωνάζει το Μαρούσι για τη φάση που...η μπάλα από την τρίπλα του Τόμας χτύπησε στα πόδια του διαιτητή blink.gif ).

Συμφωνώ για Παντελιάδη (off topic: διαφωνώ για Καστλ ενάντια σε ΠΑΟ tongue.gif), ο Μάσεϊ έκλεισε αρκετά στόματα τα οποία μουρμούριζαν τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Ηλιάδης αρχίζει και μπαίνει στο κλίμα.

Όσο για τις εμφανίσεις σας...όσο πάει, όλο και πείθομαι πως αυτό θα είναι το παιχνίδι σας φέτος.
Ατομικές προσπάθειες και καλή σκληρή άμυνα. Όπως λες, στην ευρωλίγκα θα είναι δύσκολα τα πράγματα έτσι, αλλά δε βλέπω πως μπορεί να αλλάξει τώρα (το "τώρα" ακολουθεί μία περίοδο όχι από την αρχή της σεζόν, αλλά από πέρσι που ανέλαβε ο Ματζόν).

Ίδωμεν 39.gif...
Warrior
Η διατησια ηταν τραγικη πραγματικα.Παρα πολλα εκατερωθεν λαθος σφυριγματα.Εχασα το μετρημα σε
καποια φαση.Μια απο την μια,μια απο την αλλη...

Παρολ'αυτα,θεωρω απαραδεκτες τις δηλωσεις Κακιουση.Τα λαθος σφυριγματα ηταν ισοκατανεμημενα(τι
συζηταμε τωρα θα μου πεις) και παραλιγο να παρει το παιχνιδι το Μαρουσι με τα δυο ανυπαρκτα φαουλ
στον Τομας.Σωστα διαμαρτυρετε το μαρουσι για την φαση με τον Σειμπουτις και τον διαιτητη.Βεβαια η
μπαλα θα κατεκηγε εκτος τελικης γραμμης,αλλα δεν εχει σημασια.

Ο Καστλ με ΠΑΟ ηταν κακος οργανωτικα και εκανε πολλα λαθη.Φαουλ κερδιζε και βολες εβαζε...
Θα μου πεις κατι ηταν και αυτο σε εκεινο το χαλι.


QUOTE
Όσο για τις εμφανίσεις σας...όσο πάει, όλο και πείθομαι πως αυτό θα είναι το παιχνίδι σας φέτος.
Ατομικές προσπάθειες και καλή σκληρή άμυνα. Όπως λες, στην ευρωλίγκα θα είναι δύσκολα τα πράγματα έτσι, αλλά δε βλέπω πως μπορεί να αλλάξει τώρα (το "τώρα" ακολουθεί μία περίοδο όχι από την αρχή της σεζόν, αλλά από πέρσι που ανέλαβε ο Ματζόν).


Δυστυχως και γω αυτο πιστευω.Και δεν νομιζω οτι θα λυθει το προβλημα αν φερουν τον Πεδουλακη(επειδη
πολυ ακουγεται τελευταια angry.gif ).Αν αποφασισουν να τον αλλαξουν....μονο για Γιαννακη.

Αν χασει το ματς με Ουλκερ...κουναει μαντηλι εκτιμω.

Απο την αλλη βλεπω Παναθηναικο να χανει απο Ολυμπιαδα blech.gif ,Ολυμπιακο να ψαχνεται,Μπαρτσελονα
και Μπενετον να "ψιλοπαραπαιουν" και πολλα αλλα και οπλιζομαι με υπομονη.
Ειναι νωρις ακομα για ομαδες που αλαζουν σε μεγαλο ποσοστο το ροστερ τους,αλλα απο την αλλη...το
αναρχο μπασκετ που παιζουμε,δεν ειναι φετινο φαινομενο οπως ειπαμε..
dizzy_fingers
Μας έπιασαν τα απαισιόδοξα βραδυάτικα στις 2...αλλά είναι αίσθησή μου πως τα πράγματα δε θα βελτιωθούν από άποψη "παιχνιδιού" όταν επιστρέψουν οι απόντες.
Σε αυτό που θα βελτιωθεί η ομάδα σας, θα είναι η πληθώρα επιλογών για ατομικές προσπάθειες ανά παιχνίδι.

Νομίζω, λοιπόν, πως θα πρέπει να συμβιβαστούμε όλοι πως ο Άρης θα κυνηγάει στα περισσότερα παιχνίδια το αποτέλεσμα, παρά θα το κρατάει.
Προσοχή, δε λέω πως θα χάνει τις περισσότερες φορές...έχει αποδείξει ότι με αυτό το στυλ μπορεί να κερδίσει και να φτάσει μακριά, αλλά η κάθε νίκη πλέον θα μοιάζει με ηρωική...χαμηλό σκορ και θεαματικές επιδόσεις από έναν δύο διαφορετικούς παίχτες κάθε φορά.

Οποιαδήποτε αλλαγή προπονητή θα ήταν ανούσια, κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή.
Ακόμη και ο Γιαννάκης, αν ερχόταν, δε θα μπορούσε να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας. Το καλό θα ήταν ότι θα τον είχατε για από του χρόνου. wink.gif
qspock
QUOTE(Warrior @ Oct 19 2006, 04:52 AM) *
Απο την αλλη βλεπω Παναθηναικο να χανει απο Ολυμπιαδα blech.gif ,Ολυμπιακο να ψαχνεται,Μπαρτσελονα
και Μπενετον να "ψιλοπαραπαιουν" και πολλα αλλα και οπλιζομαι με υπομονη.


Ξερεις πια ειναι η διαφορα με τους παραπανω? Αυτοι ψαχνονται τωρα άλλα ειναι σιγουρο οτι θα βρουνε την ακρη...

Το θεμα Πεδουλακη ειναι πολυ υποπτο. Πως παραιτηθηκε ετσι ξαφνικα? Μηπως αν κερδιζε χτες το Μαρουσι ειχαμε ανακοινωσεις σημερα? Οι οποιες τωρα ισως καθυστερησουν λιγακι?
hagi
Και μένα δεν μου άρεσε πολύ η ομάδα αλλά βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον..Όπως έχω ξαναπεί θεωωρώ ότι θα βελτιωθεί η ομάδα όταν είναι πλήρης και έχουν παιχνίδια μεταξύ τους..
Μου άρεσε και μένα ο Παντελιάδης που ήταν μεγάλη απειλή για το Μαρούσι κάθε φορά που έμπαινε προς το καλάθι..
Ο Μάσει πολύ καλός και μαχητικός και γενικά νομίζω ότι όλοι θα προσφέρουν σε κάθε παιχνίδι..
Επαναλαμβάνω ότι για μένα είμαστε πολύ πιο πλήρης από πέρσι και θα πάμε καλύτερα,αν φυσικά υπάρξει χημεία στους παίχτες..

Τώρα για το παιχνίδι με την Φενέρ,το φοβάμαι και γω αν παίξουμε έτσι..

Τραγική πάντως η διαιτησία και για τους δύο αλλά ειδικά στο ανύπαρκτο φάουλ στο τέλος που πήγε να κρίνει το παιχνίδι..

Πάντως η ομάδα δεν ήταν τόσο στατική όσο άλλες φορές..Έχω δει και χεορότερες επιθέσεις που στηρίζονταν αποκλειστικά σε ατομικές ενέργειες..
Τώρα γιατί δεν αλλάζει αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω..
sarounas
QUOTE(qspock @ Oct 19 2006, 05:59 AM) *
Το θεμα Πεδουλακη ειναι πολυ υποπτο. Πως παραιτηθηκε ετσι ξαφνικα? Μηπως αν κερδιζε χτες το Μαρουσι ειχαμε ανακοινωσεις σημερα? Οι οποιες τωρα ισως καθυστερησουν λιγακι?

συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω,
θεωρώ μάλλον δεδομένη την έλευση του Άρτζι στο Αλεξάνδρειο
πάντως ο Ματζόν δεν είναι κανένας τυχαίος προπονητής, επιπλέον είναι πολύ δύσκολη ομάδα ο Αρης για να δουλέψει κανείς, αφού εκτός της αφόρητης πίεσης, εχει μάλον πάνω από το κεφάλι του, τον Δαμιανίδη.
αυτό πιστεύω θα γίνεται πάντα στον Άρη.
η μόνη λύση θα ήταν ένας προπονητής με έντονη προσωπικότητα που να μην του κουνιούντε όπως Ίβκοβιτς, Μεσίνα, Ιβάνοβιτς και φυσικά Γιαννάκης αλλά επειδή οι τρεις πρώτοι δεν έρχονται ούτε με σφαίρες, καταλήγουμε πάλι στον Γιαννάκη
όσο καλός και να 'ναι ο Πεδουλάκης μάλλον θα ναι μια από τα ίδια
βεβαίως μόνο κακό γίνεται με το να αναπαράγουμε όλα αυτά, αλλά η ομάδα παίζει ευρωλίγκα και πρέπει να έχει μια αξιοπρεπή χρονιά, αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε ΄κλίμα συνεχούς αμφισβήτησης
nash
Tραγική εκτός από την διαιτησία ήταν και η κάλυψη του αγώνα από την ΕΡΤ. Να δούμε πότε θα μάθουν να μεταδίδουν σωστά ένα αγώνα μπάσκετ. Καθε καλαθι μας το δείχνανε τρεις φορες ριπλέι σε αργη κίνηση λες κι έμπαινε γκολ, με αποτέλεσμα να χάνουμε όλη την επόμενη φάση ή να προλαβαίνουμε μόνο την τελική προσπάθεια. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να μάθουνε να σταματάνε τα ριπλέι όταν παίζεται παιχνίδι?? Ελεος δηλαδή...
Anaz
Πραγματι πολυ περιεργη η παραιτηση Πεδουλακη! 39.gif
Εμενα παντως μ'αρεσει πολυ σαν προπονητης,αλλα αν ειναι να φυγει ο Ματζον μες στα μεσα της χρονιας,ας ειναι για τον Γιαννακη..
liolias
Φυσικα ο οποιοσδηποτε θα ηθελε το Γιαννακη στην ομαδα του.
HOULIGAN76
Τόσο χάλια παίξαμε?

Για να χάσουμε {δεν είδα το ματς}απο τον ανύπαρκτο Αρη έστω και με 1 πόντο φαίνεται οτι ακόμη ψαχνόμαστε!

Πολλά ζόρια θα τραβήξετε εσείς οι Αρειανοί εφέτος.Ο Ματσόν είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ{sic}ενώ για τον Πεδουλάκη εαν τον πάρετε μόνο αυτό έχω να σας πω. ΤΑ ΣΥΛλΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!
rchos
QUOTE
Εμενα παντως μ'αρεσει πολυ σαν προπονητης,αλλα αν ειναι να φυγει ο Ματζον μες στα μεσα της χρονιας,ας ειναι για τον Γιαννακη..


ναι αλλα ο γιαννακης δεν προκειτε να παει!εγω ψηφιζω κατσικαρη για τον αρη που κανει και ριμα! biggrin.gif παντως ας φυγει ο ματζον!
Warrior
QUOTE(sarounas @ Oct 19 2006, 02:02 PM) *
συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω,
θεωρώ μάλλον δεδομένη την έλευση του Άρτζι στο Αλεξάνδρειο
πάντως ο Ματζόν δεν είναι κανένας τυχαίος προπονητής, επιπλέον είναι πολύ δύσκολη ομάδα ο Αρης για να δουλέψει κανείς, αφού εκτός της αφόρητης πίεσης, εχει μάλον πάνω από το κεφάλι του, τον Δαμιανίδη.
αυτό πιστεύω θα γίνεται πάντα στον Άρη.


Δεν θελω να το πιστεψω και γω και απο χθες με εχει πιασει μεγαλη ανησυχια.

Σιγουρα ο καρεκλα του προπονητη του Αρη ειναι "ηλεκτρικη"...Δεν ειναι για να καθισει ο Πεδουλακης.

QUOTE(nash @ Oct 19 2006, 02:32 PM) *
Tραγική εκτός από την διαιτησία ήταν και η κάλυψη του αγώνα από την ΕΡΤ. Να δούμε πότε θα μάθουν να μεταδίδουν σωστά ένα αγώνα μπάσκετ. Καθε καλαθι μας το δείχνανε τρεις φορες ριπλέι σε αργη κίνηση λες κι έμπαινε γκολ, με αποτέλεσμα να χάνουμε όλη την επόμενη φάση ή να προλαβαίνουμε μόνο την τελική προσπάθεια. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να μάθουνε να σταματάνε τα ριπλέι όταν παίζεται παιχνίδι?? Ελεος δηλαδή...


Εκτος αυτου....εκει που παιζοταν το παιχνιδι,ριχνανε κατι ξεκαρφωτα πλανα στους προπονητες!!Θυμαμαι
ειχαμε διεκδικηση ριμπαουντ και ξαφνικα μας ριχναν ενα κοντινο του Ματσον blink.gif και δεν ξεραμε τι
συνεβει στην φαση! angry_red.gif


QUOTE(HOULIGAN76 @ Oct 19 2006, 02:58 PM) *
Τόσο χάλια παίξαμε?

Για να χάσουμε {δεν είδα το ματς}απο τον ανύπαρκτο Αρη έστω και με 1 πόντο φαίνεται οτι ακόμη ψαχνόμαστε!

Πολλά ζόρια θα τραβήξετε εσείς οι Αρειανοί εφέτος.Ο Ματσόν είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ{sic}ενώ για τον Πεδουλάκη εαν τον πάρετε μόνο αυτό έχω να σας πω. ΤΑ ΣΥΛλΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!


Παλι καλα που υπαρχεις και συ ο υπαρκτος και μας θυμιζεις οτι ειμαστε ανυπαρκτοι!

Σε ευχαριστουμε που νοιαζεσαι για την ψυχολογικη μας ηρεμια,αλλα μην ανησυχεις...ο Αρης θα τον βρει τον
δρομο του! icon_wave.gif

Δυστυχως ειναι δυσκολο να βρουμε καλο προπονητη για τον παγκο μας!Εμενα οι ελπιδες μου εξανεμιστηκαν
με την προσληψη του Κακιουση στο Μαρουσι... sad-smiley-009.gif


QUOTE(rchos7 @ Oct 19 2006, 03:34 PM) *
ναι αλλα ο γιαννακης δεν προκειτε να παει!εγω ψηφιζω κατσικαρη για τον αρη που κανει και ριμα! biggrin.gif παντως ας φυγει ο ματζον!


Eπειδη Κατσικαρη δεν θα φερουν(και ουτε Γιαννακη νομιζω εχουν σκοπο),να μεινει ο Ματσον!
weirdo1977
δε ξέρω τι λέτε οι υπόλοιποι, εμενα η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε...[όσο δεν έπαιζε ο kasl δηλαδή] από την στιγμή που μπήκε ο kasl στην ομάδα το παιχνίδι μας διέλυσε... και το περίεργο ήταν ότι τον κράτησε 20 λεπτά μέσα... ήταν απαράδεκτος οργανωτικά, δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει φέτος... θυμίζει μπρόουερ... κατά τα αλλα οι περισσότεροι παίκτες έκαναν καλή εμφάνιση, εγώ είμαι αισιόδοξος για την συνεχεια.

p.s. δεν με χαλάει ο πεδουλάκης, έχει ισχυρή προσωπικότητα k χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο..
hagi
Δεν πρέπει να τρελενόμαστε από τώρα...Η ομάδα θα αλλάξει συμπεριφορά..Θα παίξει διαφοερτικό μπάσκετ σε λίγο καιρό και θα γίνει ανταγωνιστική..

Έτσι πιστεύω τουλάχιστον..
klearxos
Καλημερα
Εγω θα συμφωνησω με τον Weirdo.
To ματς οπως το ειδα το πρωτο ημιχρονο(το δευτερο δεν το ειδα καθολου) ηταν μια καλη εμφανιση της ομαδας. Τωρα για το δευτερο....
thrylos7
Άργησα λίγο αλλά ας ποστάρω κι εγώ για το ματς.

Συμφωνώ με weirdo, αυτό με τον Καστλ είχε φανεί και στα Μαυροσκούφεια(που παίζει σαν Μπρούερ ντε!)... αλλά αυτό μάλλον είναι γιατί δεν έπαιξε Σκέιλς.

Στο πρώτο ημίχρονο, από τη στιγμή που βγήκε με 2 φάουλ ο Καστλ ο Άρης ανέβασε στροφές και έλεγξε τον αγώνα. Στατικότητα δεν υπήρξε(ή τουλάχιστον δεν παρατήρησα, άρα αυτό είναι θετικό)... Γουίλκινσον και Παντελιάδης ήταν οι κορυφαίοι επιθετικά, ο Μάσεϊ έκανε αρκετά καλά τη δουλειά του, ο Σεραπίνας είχε πολύ μεστή εμφάνιση(και ξεχάστηκε στον πάγκο αργότερα..), ενώ ο Τσαλδάρης βοήθησε με 2 ψυχολογικά σουτ..
Στο δεύτερο μέρος, συνεχίστηκε για λίγο αυτή η εικόνα, αλλά το Μαρούσι αξιοποιώντας τη δύναμή του στην περιφέρεια και τον πολύ καλό Έιμπραμς προηγήθηκε 48-49.. Το σκορ έγινε 56-49 κι εκεί μάλλον τελειώνε το παιχνίδι.. Λάθος! Η εικόνα αντιστρέφεται πλήρως και το Μαρούσι καταφέρνει να προηγηθεί με 6 πόντους λίγο πριν το τέλος.. Εκεί, κάνοντας τραγικά λάθη, ξανάβαλε τον Άρη στο παιχνίδι, το οποίο κατάφερε να "κλέψει" με καλάθι και φάουλ του Μάσεϊ.

Ναι, το έκλεψε το ματς. Μπορεί να ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να έπαιξε γενικά καλύτερα, αλλά ο Άρης έκανε την ανατροπή.. Μου θύμισε το περσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ULEB cup που όλα πήγαν στραβά στο τέλος για τους φιλοξενούμενους.

Ο Καλαϊτζής ήταν σαφώς ανέτοιμος και ο Ηλιάδης δε χρησιμοποιήθηκε πολύ. Γουίλκινσον και Μάσεϊ έκαναν αυτά που ξέρουν στο καλάθι, ενώ ο Γιαννούλης δε φάνηκε.. πόσο μάλλον ο Φλέτσερ.
Αν κάποιος κυριάρχησε στη ρακέτα ήταν ο Άρης... Βέβαια, έπαιζε με το Μαρούσι, που έχει εξ' ορισμού πρόβλημα στη ρακέτα ενώ ο ίδιος μάλλον απλά παρουσιάζει πρόβλημα στη ρακέτα.

Για το Μαρούσι, ξεχώρισαν ο ουσιαστικός Έιμπραμς και ο άτυχος και άστοχος(τ' ότι έχασε 3 βολές αποτελεί είδηση) Σειμπούτις που είχε τον πιο ενεργό ρόλο.. Ο Καϊμακόγλου ήταν αρκετά καλός αλλά μετά την πρώτη έξοδό του δε φάνηκε(μήπως δε χρησιμοποιήθηκε κιόλας; )
Η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο Κυρίτσης που ήταν εντελώς εκτός κλίματος αγώνα... Ακόμη δε μπορώ να δω τα στατιστικά του στον Γαλάνη αλλά σίγουρα έχει κάνει 6-7 λάθη... + η αστοχία...
Σε μια στιγμή, που εκτελούνταν βολές, ο Σέι φώναξε τον Κυρίτση... Αυτός τίποτα... τον ξαναφώναξε.. τίποτα... τον ξαναφώναξε.. τίποτα... Ε την επόμενη φορά (μέχρι κι εγώ τον άκουσα) το κατάλαβε ο Αλέξης... δεν ήταν στο γήπεδο.

Η διαιτησία ήταν κάκιστη... λάθη εκατέρωθεν... Για την τελευταία φάση δεν έχω άποψη γιατί ήμουν στη ακριβώς αντίθετη πλευρά... Αλλά είδα πράγματα απίστευτα στη διάρκεια του ματς.. Αυτό δεν ξέρω αν ωφέλησε κανέναν, σίγουρα όμως στοίχισε στην ποιότητα του αγώνα.. Στα πρώτα 15' ουσιαστικά δεν είδαμε μπάσκετ.. Μόνο βολές!..

Σιγά σιγά θα δέσει η ομάδα... και (μάλλον) θα παίξει και καλά...
Air Kef
Νότη καμια φώτο;; tongue.gif
thrylos7
Είδες... μ' αυτά και μ' αυτά το' χω ξεχάσει αυτό το θέμα.. Έβγαλε ένας φίλος μου(ναι, έπεισα πολύ εύκολα 2 να έρθουν) ένα βίντεο με τις τσιρλίντερς.. Αυτές ακόμη πιο ανέτοιμες! Στο πρώτο τους χορευτικό.. λάθος τραγούδι.. Αμηχανία και πάλι πίσω... Αυτό θα ήταν το καλύτερο χορευτικό τους! Στα υπόλοιπα μπορούμε να πούμε ότι έλειπε ο συγχρονισμός και ήταν κάτι σε τσίρκο... Πολλά διαφορετικά πρόσωπα επίσης..

Στο Παλέ ήταν 3000-3500 άτομα.
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Oct 20 2006, 05:04 PM) *
Είδες... μ' αυτά και μ' αυτά το' χω ξεχάσει αυτό το θέμα.. Έβγαλε ένας φίλος μου(ναι, έπεισα πολύ εύκολα 2 να έρθουν) ένα βίντεο με τις τσιρλίντερς.. Αυτές ακόμη πιο ανέτοιμες! Στο πρώτο τους χορευτικό.. λάθος τραγούδι.. Αμηχανία και πάλι πίσω... Αυτό θα ήταν το καλύτερο χορευτικό τους! Στα υπόλοιπα μπορούμε να πούμε ότι έλειπε ο συγχρονισμός και ήταν κάτι σε τσίρκο... Πολλά διαφορετικά πρόσωπα επίσης..


Θελουμε επειγοντως μεταγραφες και στις cheerleaders μου φαινεται... biggrin.gif

QUOTE(thrylos7 @ Oct 20 2006, 05:04 PM) *
Στο Παλέ ήταν 3000-3500 άτομα.


Πολλους λες!! rolleyes.gif
goos
3.500 ειχε το παλε;κ γιατι δεν τα βαλανε μεσα τα παιδια να δουν τον αγωνα;το χειροτερο για εμενα ηταν οτι δεν ειχε καθολου κοσμο το γηπεδο,τι περιμενουν δηλ να παιξουμε στην ευρωπη για να γεμησει η να ερθει ο οσφπ κ ο παο για να ειναι sold out;η ομαδα θελει τον κοσμο μαζι της γιατι για να διατηρηθουμε εκει που θελουμε,πρεπει να ειναι εδρα το παλε,δεν εχουμε την ομαδα του παο να περνουμε ευκολα τα ματσακια στην εδρα μας.οποισδηποτε μπορει να μας κανει την ζημια.με γεματο παλε ομως κανεις.



χαρηκα πολυ για τον μασει γιατι το ελεγα κ το εχω γραψει απτην αρχη οτι ειναι πολυ καλος παιχτης κ θα μας βοηθησει.δεν εχουν πολλες ομαδες την πολυτελεια να εχουν ενα παιχτη που κ στην ασχημη του μερα θα παιρνει 10ριμπαουντ.τελος γιαυτο που δεν χαρηκα ειναι οτι ειχα πει οτι ο κοματος θα ηταν υπερπολυτιμος στον αρη μας κ οντως το παληκαρι κλεινει στοματα με την αεκ.Μαγκια του 41.gif
thrylos7
Πάνω από το μισό ήταν γεμάτο...

QUOTE
κ γιατι δεν τα βαλανε μεσα τα παιδια να δουν τον αγωνα;

Ποια παιδιά;
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Oct 20 2006, 05:58 PM) *
Ποια παιδιά;


Τους υπολοιπους 1500!! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.