Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (3) Oklahoma City Thunder vs (6) Dallas Mavericks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(3) Oklahoma City Thunder [55-27] vs (6) Dallas Mavericks [42-40]




Πρόγραμμα Αναμετρήσεων
QUOTE
Game 1 -- Sat. April 16, Dallas at Oklahoma City, 9:30 p.m., ESPN
Game 2 -- Mon. April 18, Dallas at Oklahoma City, 8 p.m., TNT
Game 3 -- Thu. April 21, Oklahoma City at Dallas, 7 p.m., TNT
Game 4 -- Sat. April 23, Oklahoma City at Dallas, 8 p.m., ESPN/R
Game 5 * Mon. April 25, Dallas at Oklahoma City, TBD, TBD
Game 6 * Thu. April 28, Oklahoma City at Dallas, TBD, TBD
Game 7 * Sat. April 30, Dallas at Oklahoma City, TBD, TNT


Η χρονιά της OKC πέρασε με κάποιον τρόπο απαρατήρητη εξαιτίας των κατορθωμάτων των Warriors και των Spurs στη Δύση. Παρόλα αυτά όποιος υποτιμήσει μια ομάδα με υγιείς Durant και Westbrook είναι σίγουρο ότι θα την πατήσει. Επιθετικά πραγματοποίησαν ακόμα μία εξαιρετική χρονιά, το ερώτημα για αυτούς είναι αν μπορούν να αμυνθούν αποτελεσματικά εναντίων των καλύτερων ομάδων για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Από την άλλη οι Mavs επιβεβαίωσαν το αρχαίο ρητό του Texas ότι με υγιή Dirk ανεξαρτήτου ηλικία και με ένα συμπλήρωμα βετεράνων και μετρίων παικτών η ομάδα θα καταφέρει να μπει στα playoffs. Αναμένουμε να κοντράρουν τα ματς αλλά τα κακά matchups που προκύπτουν και η ποιότητα της OKC θα κάνει τη διαφορά στη σειρά.

Σχόλια για τη σειρά εδώ.
Zoys
Η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι ήταν για σκούπα. Ο Γερμανός καλείται να σηκώσει βουνό για να ανακάμψει η ομάδα του στη συνέχεια της σειράς. Χλωμοί επιθετικά και ανήμποροι αμυντικά οι Mavericks παραδόθηκαν από νωρίς στις ορέξεις των γηπεδούχων καθώς ήταν φανερό ότι ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσουν τους συνήθεις υπόπτους Durant, Westbrook που ήταν καταιγιστικοί και είχαν κλειδώσει το 1-0 από το ημίχρονο. Συντριπτική η κυριαρχία των Thunder στα ριμπάουντ με 23 περισσότερα και τον Kanter να στήνει πάρτι μαζεύοντας 13 καθιστώντας προδιαγεγραμμένη την εξέλιξη της αναμέτρησης.
thalys
Ο Κάρλαϊλ είναι ο πιο υποεκτιμημένος προπονητής της λίγκας. Με τον Ντιρκ στη δύση του, ξεπεσμένους σταρς και ρούκιζ που δεν υπολόγιζε κανείς μπαίνει κάθε χρόνο πλέυ οφφ. Κι όχι μόνο μπήκε φέτος, έκανε το μπρέηκ χτες. Που ναι, τους έκατσε μια καλή βραδιά/κακή βραδιά της Οκλαχόμα, αλλά και πάλι αυτό που κατάφεραν δεν είναι λίγο.
Point Forward
Οι Dallas έχουν προπονητάρα , την εμπειρία και παιχτές μέτριους μεν, σκληροτράχηλους δε, από αυτούς που πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους (π.χ. Pachulia, Barrea, Evans). Το break έγινε, ο Dirk ξέρει τον τρόπο αλλά θα πρέπει να υπερκεράσει το ταλέντο του Durant και την εκρηκτικότητα του Westbrook και δυστυχώς για όλους μας έχουν περάσει οι εποχές που θα μπορούσε να πάρει μια όμαδα στην πλάτη του σε μια ολόκληρη σειρά. Πιο λογικό το 4-2 υπέρ OKC.
yorgos
QUOTE
Πιο λογικό το 4-2 υπέρ OKC.

Τέτοια λέγε, το' χουμε παίξει και πλήρωνε και πολύ καλά...

Και γω μια νίκη ακόμη τους βλέπω τους Μαβς να κάνουν, και φεύγουν με υπέρβαση.
SteveNashidis
Ακόμα απορώ πως νίκησαν με τον φέλτον και τον ντερόν!!!

Aλλά για να γίνει προηγήθηκε αυτό !
QUOTE
Kevin Durant's 26 misses are the most he has ever had in a game in his career, playoffs or regular season.





huh.gif
jasonick
Ντάξει τι να πούμε για το χθεσινό; Σε μία ομάδα που δεν περίμενα(με) να είναι καν στα playoffs πριν ξεκινήσει η σεζόν παίζοντας χωρίς το βασικό της 3άρι, τον ψηλό που έρχεται πρώτος από τον πάγκο (Lee), τον απρόσμενο ήρωα στα τέλη της χρονιάς (Barea) και με τον Deron να μην είναι στο 100 % να φεύγει με μεγάλο διπλό από την Oklahoma.
Ο Matthews μπορεί μην έχει φτάσει στα επίπεδα που ήταν πριν τον τραυματισμό του αλλά χθες ήταν συγκινητικός στην άμυνα πάνω στον Durant (7/33 (!) fg) με τον Anderson να βοηθάει επίσης σε αυτό το matchup. Ο Deron ξεκίνησε δυναμικά αλλά στην 3η περίοδο αποχώρησε με τον Harris που τον αντικατέστησε να κάνει αξιοπρεπή δουλειά, ο Felton έκανε ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ (βάλε ρε troll στο τέλος τις βολές..) και ο Mejri έβγαλε ενέργεια από τον πάγκο και δικαίως πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο από τον Pachulia που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν.
Εγώ έβλεπα sweep (πήγαμε και κουβά στις προβλέψεις) αλλά και 4-1 να λήξει περιμένω σε τουλάχιστον 1 ακόμα παιχνίδι να έχουμε ντέρμπυ.

QUOTE(thalys @ Apr 19 2016, 13:34 ) *
Ο Κάρλαϊλ είναι ο πιο υποεκτιμημένος προπονητής της λίγκας. Με τον Ντιρκ στη δύση του, ξεπεσμένους σταρς και ρούκιζ που δεν υπολόγιζε κανείς μπαίνει κάθε χρόνο πλέυ οφφ. Κι όχι μόνο μπήκε φέτος, έκανε το μπρέηκ χτες. Που ναι, τους έκατσε μια καλή βραδιά/κακή βραδιά της Οκλαχόμα, αλλά και πάλι αυτό που κατάφεραν δεν είναι λίγο.


Δεν θυμάμαι αν είχα ή αν ήθελα να κάνω ένα ποστ πέρσυ με το τι έκαναν οι παίκτες που έφυγαν από το Dallas και το σύστημα του Carlisle. Πρόχειρα θυμάμαι τον Carter από παίκτης που έπαιρνε ψήφους για 6ος παίκτης της χρονιάς να παίρνει DNPs στο Memphis λόγω απόδοσης, τον Blair με μεγάλο ρόλο στην ομάδα που παραλίγο να αποκλείσει τους μετέπειτα πρωταθλητές Spurs να μην παίζει καν στους Wizards, τον Marion από βασικό 3άρι να είναι ανύπαρκτος πέρσυ στους Cavs, ακόμα και τον Ellis που τον ενάμιση χρόνο από τα 2 χρόνια της θητείας του στην ομάδα έπαιξε το καλύτερο του μπάσκετ στη μετά GS εποχή. Γενικά από παίκτες που έχει κοουτσάρει εδώ από τον Collison μόνο δεν έχει πάρει το 100 %.
pk13
Δεν πιστεύω να αντέξουν οι Μαβς...Θα πάρουν ένα παιχνίδι ακομα ή στην καλύτερη περίπτωση δύο άλλα δεν μπορούν να κοντραρουν την Οκλαχομα...Αν ο Γερμανός ήταν τρία χρόνια πιο μικρός ίσως να γινότανε αλλά τώρα χλωμό...
Την Οκλαχομα οι Σπερς θα την καθαρίσουν εύκολα,πολύ εύκολα...Τέσσερα χρόνια το ίδιο πράγμα... Δεν θα πάρουν κατι μαζί ο Ντουραντ με τον Ουεστμπρουκ, ας το πάρουν απόφαση να πάνε παρακάτω γιατί περνάνε τα καλά τους χρόνια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.