Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης:Mεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
Warrior
Στα κίτρινα θα ντυθεί όπως όλα δείχνουν ο Μανώλης Παπαμακάριος… Ο διεθνής γκαρντ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Αρη για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου (2+1), έναντι 800 χιλιάδων ευρώ, και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι να… πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Με την κίνηση αυτή, ο Αρης παίρνει ουσιαστικά την… μπουκιά από το στόμα του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ωστόσο, η στασιμότητα που επικρατεί στο Λιμάνι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ζούρος έχει ήδη αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης (έχει αποστείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο, θα ανακοινωθεί επίσημα, όμως, μόλις λυθεί το συμβόλαιο του Τσαρλς Μπάρτον), οδήγησαν τον πρώην παίκτη του Μακεδονικού στην απόφαση να πει το «ναι» στον άλλοτε Αυτοκράτορα.

Αυτή είναι η τρίτη και –ελπίζει- όχι φαρμακερή για τον Μανώλη Παπαμακάριο. Και εξηγούμε… Ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικο-εφηβικά τμήματα του Περιστερίου, όμως, το καλοκαίρι του 2004 (και μετά από αρκετά χρόνια υπομονής), τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Μακεδονικός, με τον οποίο υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, τα άλυτα οικονομικά προβλήματα, που ταλάνισαν και ταλανίζουν την ομάδα της Κοζάνης, ανάγκασαν τις δύο πλευρές να λύσουν συναινετικά την συνεργασία τους (στις 25 Μαϊου), κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παπαμακάριου. Στον Αρη, λοιπόν, ελπίζει να βρει την σταθερότητα που αναζητά στην καριέρα του.

www.sportime.gr


Τελειωσαμε οπως ολα δειχνουν με το θεμα προπονητη και αρχισε η δημιουργια της
ομαδας της επομενης περιοδου...

Μετα τις ανανεωσεις των Στακ,Παντιους,Ορφανου και Χαριτοπουλου(κινησεις που
εγιναν με τη συμφωνη γνωμη του Ζουρου) φαινεται να ειμαστε κοντα στην πρωτη
μεταγραφη του καλοκαιριου.

Βεβαια και περυσι τον ειχαμε κλεισει τον Παπαμακαριο και..θυμαστε..
Καλη κινηση θα ειναι αν πραγματοποιηθει.

Επισης απο την ΚΑΕ λενε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τον Παντιους και το
ενδιαφερον του Ολυμπιακου που εκδηλωθηκε.
Αρνουνται μαλιστα και την υπαρξη του επιμαχου ορου στο συμβολαιο του.
harris
molis ekleise....ta lemeto vrady wink.gif
Warrior
Σε εμας ή εσας??
harris
ARH
Areianos
Τελικά τον κλείσαμε ή όχι ; blink.gif Οι μισές ιστοσελίδες λένε πως τον κλείσαμε και οι άλλες μισές ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά και πάει Ολυμπιακό!
Anxel
Από sport24.gr:

Το απόγευμα πρόβαρε τα κίτρινα του Άρη, αλλά το βράδυ οι πληροφορίες τον ήθελαν να μιλάει με τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια της καριέρας του με τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Μανόλη Παπαμακάριο που έχει γίνει το μήλον της έριδος, ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.
Οι πληροφορίες ήθελαν το απόγευμα, τον Μανόλη Παπαμακάριο να έχει συμνφωνήσει με τον Άρη και μετά από εισήγηση του Ηλία Ζούρου να του έγινε μια πολύ καλή πρόταση (καλύτερη από του Ολυμπιακού) για να μετακομίσει στη Θεσσσλονίκη.

Ενώ, όλα έδειχναν ότι οι ερυθρόλευκοι έχαναν ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Γιόνας Καζλάουσκας, τα δεδομένα φέρεται να άλλαξαν με την τελευταία στιμγμή και φήμες ήθελαν τον Παπαμακάριο να συζητάει από κοντά την πρόταση του Ολυμπιακού.

Από τον επίσημο Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, αλλά οι "ψίθυροι" έχουν αρχίσει και ακούγονται έντονα, ενώ μερικοί κάνουν λόγο για τρικ του μάνατζερ του παίκτη για να δραστηριοποίσει τον Ολυμπιακό και να τον αναγκάσει να "χτυπήσει" άμεσα και με καλή προσφορά τον πρώην παίκτη του Μακεδονικού.

Η διαφορά πάντως, ανάμεσα στο ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός και εκείνο που θέλει ο Παπαμακάριος δεν είναι μεγάλη, ενώ αν λάβουμε υπόψιν, ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει (όχι δημόσια) ότι θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Αυτό που αναμένεται, είναι αν ο Ολυμπιακός μετά τον Ζούρο χάσει και τον Παπαμακάριο από τον Άρη ή αν θα πάρει ρεβάνς με "γκολ στο 90".


Λέτε να βγώ αληθινός που από την στιγμή που ανακοινώθηκε οτι έφυγε από τον Μακεδονικό ο Παπαμακάριος είχα γράψει οτι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό;
Όπως και να έχει πάντως είναι 100 φορές καλύτερος του Ζορόσκι...
harris
Λοιπον, μολις γυρισα σπιτακι μου.....ακουστε τι εγινε...

Κατα τις 5 το απογευματακι εσκασε η βομβα στην εφημεριδα οτι ο Παπαμακ εκλεισε στον ΑΡΗ....κανενας δεν το διεψευδε αλλα και κανενας δεν ελεγε ναι.....Απο οτι φαινεται ηταν εισηγηση του Ζουρου.....ο οποίος ειναι εισηγηση του Ιωαννιδη laugh.gif ]

Αργοτερα φημες ελεγαν οτι ειχε κατεβει στον Πειραια και ειχε τετ-α-τετ με τον Θρύλο....αν ειναι τελικα αληθεια η οχι θα το μάθουμε αυριο.......παντως , ισως να εγινε αυτο για να ανεβασει το κασε του και να ζητησει περισσοτερα.........ποιος ξερει....

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
hagi
Τελικά στον Ολυμπιακό ο Παπαμακάριος.

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι κοιμόμαστε λίγο.Εκτός και δεν τον θέλαμε και πολύ...Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο Παπαμακάριος.Όχι ότι έιναι φοβερός αλλά σίγουρα είναι καλό να βρίσκεται στην ομάδα σου.Για να δούμε θα πάρουμε κανέναν καλό Έλληνα ή θα μείνουμε στο τέλος έτσι;;;
Είδωμεν....
Warrior
Παντως απο την διοικηση διαψευσανε οτι εκδηλωσανε ενδιαφερον. huh.gif

Παντως αυτο που βρωμαγε απο την αρχη ηταν τα 800.000Ε που διναμε για τον
παιχτη..πολλα τα λεφτα θα ηταν.Με αυτα τα λεφτα πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε
και καλυτερο,γι'αυτο δεν τα βαφω και μαυρα..wink.gif

To θεμα ειναι αν τελικα οντως του καναμε προταση και μας επαιξε,οπως περυσι, αυτος ή ο μανατζερ του τελοσπαντων...

Εν τω μεταξυ ανανεωσε και ο Καστλ χθες.
dizzy_fingers
Τελικά οι πιο σημαντικές μεταγραφές σας θα είναι οι ανανεώσεις των παιχτών σας...
Δεν είναι και μικρό πράγμα, δεδομένης της παρούσας κατάστασης... wink.gif
Warrior
Μικρο πραγμα ειναι Σπυρο..αν δεν ερθουν τουλαχιστον δυο ηχηρα ονοματα,δεν μου
λενε τιποτα εμενα αυτες οι ανανεωσεις!
Καλες κινησεις ειναι αλλα δεν αρκουν.

Και ερχεται σημερα ο Δαμιανιδης με δηλωσεις του στο metrosport.gr,να κανει την
πρωτη προσπαθεια να βαλει ταβανι στις φιλοδοξιες της ομαδας...Ιδου λοιπον τι λεει:

"Η επιλογή του Ηλία Ζούρου είναι δεδομένη, και θα γίνει επίσημη μόλις τελειώσει το θέμα με τον πρώην τεχνικό μας, κ. Μπάρτον. Ο Ηλίας Ζούρος ήταν και είναι πρώτος προπονητής, και αυτό θα κάνει και στην ομάδα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ο άνθρωπος ο οποίος πάντα θα έχει άποψη για το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει το άθλημα καλύτερα από κάθε άλλον, και αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Ο Ηλίας Ζούρος είναι ένας τεχνικός αποδεκτός και από τον Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς η απόφαση ήταν καθολική. Ο κορμός της ομάδας είναι δεδομένος. Αυτό που μένει είναι να γίνουν οι τελικές προσθήκες. Για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε στις μετεγγραφές θα το αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες. Αντιλαμβάνομαι τη μεγάλη πικρία που υπάρχει, και προέρχεται και από τη κατάσταση που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αρης τα τρία τελευταία χρόνια έχει παίξει τέσσερις τελικούς και έχει δυο τίτλους. Και αυτό θέλουμε. Να συνεχίσουμε να χτυπάμε τίτλους. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν στο τιμόνι τους τον Γιαννακόπουλο, τον Κόκκαλη, τον Φιλίππου, τον Βωβό, ανθρώπους που είναι από τους πλέον πλούσιους. Εμείς βάζουμε τον πήχη μέχρι εκεί που ξέρουμε πως μπορούμε να φτάσουμε. Είναι θετικό το ότι ο κόσμος θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστεί, γιατί αυτό σημαίνει πως ο κόσμος βλέπει πως η ομάδα μπορεί. Ο Αρης έχει καταξιωθεί".


Kαι ρωταω εγω τωρα...τι θελει να πει ο ποιητης(ιδιαιτερα με τα εντονα γραμματα);; huh.gif

Να μας πει λοιπον...Μεχρι που μπορουμε να φτασουμε;
Τι εννοει,ποιος ειναι ο στοχος για την επομενη χρονια;
Και ποιος ειναι αυτος που θα βαλει ταβανι στην ομαδα;
Προπαντως...με ποια κριτηρια βαζει τα ορια;

Γιατι δεν γινονται οι κινησεις που θα επιφερουν μεγαλυτερα εσοδα
Που ειναι το τμημα μαρκετινγκ...που ειναι η μπουτικ...που ειναι η εμπορικη εκμεταλλευση
της ιστοριας μας;

Ολα αυτα που που μας υποσχεθηκε πριν λιγα χρονια..
Εγω δεν πιαστηκα απο τις δηλωσεις για πρωταθλητισμο στο 3ετες πλανο.Σωστες
κινησεις δεν βλεπω...μετα τον πρωτο χρονο που καναμε αλματα..παγωσαν τα παντα.
Και το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι;

Tι συμβαινει τελικα με την "Γεννεσις",μεχρι που μπορει και γιατι δεν αναζηταμε
επενδυτη αν δεν μπορουν;
Αυτη την στιγμη το τμημα μπασκετ εχει εξυγειανθει απολυτα...

Εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η ομαδα να παλευει να μπει στην 4αδα.

Μιλησε και για το θεμα με τον Παπαμακαριο:

"Είναι μια πάγια τακτική του μάνατζέρ του, ο οποίος ενέπλεξε τον Αρη αν και είχε προαποφασίσει το που θα πάει τον παίκτη του. Ο Αρης φέτος δεν ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη, όμως ο μάνατζέρ του με μοχλό πίεσης τον Αρη, κατάφερε να πάει τον παίκτη του στον Ολυμπιακό".
harris
προβλεπω μπορες unsure.gif
emperor
Αν είναι να δίναμε 800000 για τον Παπαμακάριο δεν δίνουμε λίγα παραπάνω για Σπανούλη.Λέω εγώ.

Ο κύριος Δαμιανίδης μας δουλεύει αλλά εμείς πλέον δεν τρώμε το παραμύθι.ΝΑ παραιτηθεί.Δεν μπορεί άλλο.
Warrior
Παντως εκδηλη ειναι η ανησυχια στις ταξεις του κοσμου για ολα οσα συμβαινουν και για το τι θα
γινει το φετινο(πολυ κρισιμο..)καλοκαιρι.Εξ'ου και η ανοιχτη επιστολη που σταλθηκε
σημερα στην διοικηση της ΚΑΕ Αρης καθως και σε διαφορα ΜΜΕ απο μεριδα φιλαλθων
υπογεγραμμενη ονομαστικα.Kινηση που δεν εχει να κανει με συνδεσμους...
To περιεχομενο της ειναι το εξης:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Αξιότιμοι Κύριοι

Όλοι εμείς οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης που υπογράφουμε την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον προβληματισμό και την ανησυχία μας για την πορεία του τμήματος μπάσκετ της αγαπημένης μας ομάδας.

Η επιλογή του κ. Ηλία Ζούρου ως πρώτου προπονητή της ομάδας δε σας κρύβουμε ότι μας ξένισε και μας απογοήτευσε. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο κ. Ζούρος είναι νέος, εργατικός και ταλαντούχος, όμως άποψή μας είναι ότι η ομάδα μας, μετά την περιπέτεια του κ. Μπάρτον και κυρίως τη στάση του απέναντι στον κόσμο και σε κρίσιμες καμπές της περιόδου, χρειαζόταν έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, με παρακαταθήκη στο χώρο του αθλήματος και κοινωνό της μπασκετικής αξίας που ονομάζεται ΆΡΗΣ, για να την οδηγήσει τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, εφόσον η επιλογή του κ. Ζούρου θα είναι οριστική θα τον στηρίξουμε, με θέρμη και πάθος, με στόχο την κορυφή, όπως πάντοτε στηρίξαμε όποιον υπηρέτησε την ομάδα μας, παραμερίζοντας τις όποιες επιφυλάξεις έχουμε τη στιγμή αυτή, χωρίς να κλείνουμε όμως τα μάτια και να φιμωνόμαστε σε οποιοδήποτε ατόπημα συντελεστεί.

Ακούμε τις τελευταίες ημέρες από τα Μ.Μ.Ε. διάφορα ονόματα να παρελαύνουν ως υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα με το θεό στο στήθος. Προσδοκούμε και περιμένουμε η ομάδα να ενδυναμωθεί με ΈΛΛΗΝΕΣ παίκτες πρώτης σειράς, με όρεξη και στόχους αλλά πάνω από όλα παίκτες δεδομένων αγωνιστικών δυνατοτήτων, και με εγνωσμένης αξίας ξένους που θα προσφέρουν το «κάτι παραπάνω». Φτάνουν πια τα «λαχεία» από διάφορα περιθωριακά πρωταθλήματα που κανένα εχέγγυο δεν προσφέρουν ως προς την «ανηφόρα» που καλείται να υπερκεράσει η ομάδα στο δρόμο της επιστροφής στη φυσική της θέση. Εξυπακούεται, ότι κάθε παίκτης που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απωλεσθεί.

Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία φέτος επιτέλους να διεξαχθεί μεγάλος διεθνής φιλικός αγώνας προς τιμή του ανυπέρβλητου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ και να του αποδοθούν οι τιμές που του αρμόζουν, ανάλογες με την αξία του και την τεράστια προσφορά του στο σύλλογό μας. Όλη η Ελλάδα γαλουχήθηκε με τα κατορθώματά του και, επιτέλους, θα πρέπει σε συνεννόηση με την πολιτεία, τους φορείς (πανελληνίους και πανευρωπαϊκούς), αλλά και μεγάλα ονόματα του παρελθόντος να διοργανωθεί κάτι εξαιρετικά μεγαλοπρεπές, όπως άλλωστε του αξίζει.

Ελπίζουμε ότι φέτος η Κ.Α.Ε. θα οργανωθεί σε αρτιότερα και πιο επαγγελματικά πλαίσια, όπως άλλωστε προστάζουν πλέον όχι μόνο «οι καιροί» αλλά και οι ιθύνοντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς το άθλημα βαδίζει σε ανώτερα επίπεδα και η ομάδα μας φαίνεται να μένει σημαντικά πίσω. Προσδοκούμε, λοιπόν, στη δημιουργία επίσημης και πλήρους μπουτίκ, σε αναδιοργάνωση της ιστοσελίδας της ομάδας, σε πολυεπίπεδη και «επαγγελματική» οργάνωση και διοίκηση της εταιρίας (Κ.Α.Ε.) και το κυριότερο σε ανανεωμένη και πιο ορθολογιστική τιμολογιακή πολιτική αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, δομημένη παράλληλα φιλολαϊκά, όπως, άλλωστε, αρμόζει στο λαοφιλέστερο μπασκετικό σωματείο στην ελληνική ιστορία.

Περιμένουμε τέλος από τη διοίκηση της ομάδας μας, τη διοίκησή μας, να ανακοινώσει, σε μας αλλά και σε όλους τους υγιείς φιλάθλους ανά την Ελλάδα, επίσημα, καθαρά και ξάστερα το προγραμματισμό για την νέα χρονιά, τον προϋπολογισμό που θα είναι διαθέσιμος σε αυτούς που θα κληθούν να πάρουν τα ηνία της ομάδας και το στόχο που θα τεθεί βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα (ζητήματα όπως το γηπεδικό, αλλά και τα κλειστά ευρωπαϊκά συμβόλαια δεν πρέπει να πάψουν να απασχολούν τους διοικούντες αλλά και τους φιλάθλους).Αυτοί ο στόχοι, από κάθε άποψη, δε μπορεί να είναι άλλοι από την κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Κύριοι της διοίκησης. Ουδέποτε αμφισβητήσαμε Αρειανοσύνη σας, την εντιμότητά σας και τη μέχρι σήμερα διάθεσή σας για προσφορά στο σύλλογο. Αναγνωρίζουμε τις επιτυχίες σχετικά με την υπαγωγή της ομάδας στην ειδική εκκαθάριση των χρεών και το στήσιμο της ομάδας από την αρχή με ένα μόνο συμβόλαιο, το θέμα του Αλεξανδρείου, τους 4 τελικούς και τα 2 κύπελλα. Όμως τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων. Σε μία χρονιά που και εσείς γνωρίζετε ότι είναι κομβική για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Σε μία χρονιά που ο λαός του ΑΡΗ έχει στραφεί σε εσάς και προσδοκά μόνο στο μπάσκετ για να αντλήσει χαρά και περηφάνια, τολμήστε την υπέρβαση. Οδηγήστε τον ΑΡΗ μας στη φυσική του θέση. Την πρώτη. Να είστε σίγουροι ότι όλοι θα είμαστε κοντά σας. Με κάθε τρόπο.

Μετά τιμής
hagi
Συμφωνώ και χαίρομαι παράλληλα για αυτή την κίνηση αλλά δεν ξέρω ποιος θα την λάβει υπόψιν του.

Μακάρι να γίνονταν όλα αυτά που αναφέρει η επιστολή και να την έπαιρναν σοβαρά όλοι οι διοικούντες.

Εύχομαι το καλύτερο για τον ΑΡΗ μας.
aris3
Ηρεμηστε ρε παιδια ποιος παπαμακαριος.Υπαρχουν πολυ καλυτεροι παιχτες στην αγορα αυτο τον καιρο.Παντως θα πρεπει να ξυπνησουν οι διοικουντες γιατι ο ολυμπιακος δειχνει φουριοζος φετος...

Υ.Γ. Ολοι διαρκείας φετος γιατι προβλεπεται βαρυς ο χειμωνας ...
IraTmac
Hello μετά από 15 μέρες επιστρέφω στο φόρουμ.

Λοιπόν, έχω να πω αρχικά το εξής:
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ...ΖΟΥΡΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Είναι ιεροσυλία, σαν να έχεις τον Πατ Ράιλι βοηθό του Πετρόπουλου ή τον Βενγκέρ βοηθό του Αλέφαντου. tongue.gif

Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα, Δημήτρης Νικολαίδης = Λάζος, Μητσάρας, Χ"βρέττας, Μιλόσεβιτς κλπ.

Μεταγραφολογία στον Αρη.

Μένουν στακ και Καστλ.
Έφυγαν Κόλινς και Τζόνσον.
Έχουν συμβόλαιο αλλά υπάρχει πιθανότητα αποδέσμευσης για τους Καραποστόλου και Ασημακόπουλο.
Ο Ραίσεβιτς μάλλον δεν ανανεώνει εκτός αν ο Ζούρος αποφασίσει ξαφνικά οτι τον θέλει.
Στον Μεσεριάκου έγινε πρόταση μείωσης συμβολαίου και αν δεν το δεχτεί αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

Στόχοι:

Χατζηβρέττας (οσφπ και αρης πάλι θα κονταροχτυπηθούν)
Ηλιάδης
Μιλόσεβιτς (πάνε πάνε σαν το χοντρό κι εσύ, σαν τον Ήρα πουθενα ρεεε...)

Και πέρσι στόχοι τους ήταν Διαμαντίδης - Παπαδόπουλος - Παυλίδης. Πήραν ήδη τον Δ. Νικολαίδη. Και μετά ρωτάνε γιατί τους σιχαινόμαστε και περιμένουν κι απάντηση...
Warrior
Καταρχην η επιστολη θαφτηκε....

Οσον αφορα τα διαρκειας,φιλε aris3,πολλα θα εξαρτηθουν απο την πολιτικη που θα
ακολουθησει η διοικηση στις μεταγραφες..γιατι αν δεν γινουν σωστες κινησεις ειναι
παραλογο να ζηταμε απο τον κοσμο να γεμιζει το γηπεδο,εχει κουραστει πλεον και
θελει να εχει οραμα.wink.gif
Οσον αφορα τον Παπαμακαριο συμφωνω..

IraTmac,καλως μας ξαναηρθες κιολας,δεν φταιμε εμεις αν η διοικηση σας στο
μπασκετ δεν μπορει να κρατησει τους παικτες σας,ουτε για τα οικονομικα
προβληματα σας,ουτε αν εχετε ριξει ολο το βαρος στο βολλευ...ετσι δεν ειναι??

Υ.Γ.:Οσον αφορα την υπογραφη...καλυτερα να χαιρεσαι με τις επιτυχιες της ομαδας
σου και οχι με της αποτυχιες της δικης μας.
IraTmac
Warrior, έγραψα ξεχωριστά για κάθε παίκτη τις πληροφορίες που υπάρχουν. Γιατί δεν σχολιάζεις κάτι από αυτά καλύτερα? Τα υπόλοιπα τα χουμε πει ξανά... Από όλο το πόστ επικεντρώνεσαι σε 3 λέξεις?

Α, και δεν θα σε ρωτήσω για την υπογραφή μου. Είναι ωραιότατη φωτό για καζούρα. Εκκλησία είμαστε? Όσο για τις δικές μου επιτυχίες, φυσικά και τις χαίρομαι. Και συγχαρητήρια για τη δική σου στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Και δεν αναφέρομαι στην αγωνιστική (εκεί χαλαρά θα χάνατε έτσι κι αλλιώς), αλλά την οπαδική.
harris
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το αεροπλανακι στην υπογραφη δεν χρειαζοταν..... peace.gif
IraTmac
Ελεος ρε παιδιά, έλεος...

Κι αυτό σας ενοχλεί?
Warrior
Eγω δεν εχω προβλημα με την υπογραφη σου,ουτε εκκλησια ειμαστε...
Απλα τη σχολιασα,δικαιωμα μου δεν ειναι να σχολιαζω και εγω αυτο που θελω?
Οπως και να απαντω σε αυτα που θελω..εσυ τις εγραψες αυτες τις τρεις λεξεις.

Για τους παικτες τα ξερω ολα αυτα και εχουν γραφτει και πιο πανω,δεν ειχα κατι να
σχολιασω..περα απο οτι θα ηθελα πολυ τον Μιλοσεβιτς που αν θυμασαι ειναι το
πουλεν μου..

Οσον αφορα την οποδικη μας επιτυχια δεν ειναι και το καταλληλο μερος να την
συζητησουμε.
weirdo1977
λυπάμαι αλλά δεν κρατιέμαι.... IraTmac άντε βγες Ευρώπη tongue.gif
dizzy_fingers
Απλά για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση από τώρα, στην πρώτη φασαρία που μπορεί να δημιουργηθεί λόγω του αεροπλάνου, αυτό θα φύγει και θα πετάξει προς Ιαπωνία ενώ και οι κυρώσεις θα είναι αυτές που προβλέπει ο κανονισμός. wink.gif
aris3
Παντως η διοικηση το χαβα της αντι να κλεισει καποιο λαχειο που κυκλοφορει στην αγορα (ηλιαδης,σπανουλης,χατζηβρετας,μπλακνεί) κανει με επαφες με χιζνιακ(και κανει τον δυσκολο ο σκατοφατσας..) και εναν αλλο ψηλο που μου διαφευγει το ονομα του αυτη την στιγμη ,που ομως δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.
harris
ειναι πολυ νωρις για μεταγραφες........σιγα σιγα, να τελειωσουν και τα πλει οφ....
emperor
Η επιστολή τελικά δημοσιεύτηκε στο Metrosport kαι στα Σπορ του Βορρά σήμερα με όλα τα ονόματα.Απο ότι είδα Warrior kαι εσύ την υπέγραψες.Το ίδιο και εγώ

Τώρα Iratmac δηλαδή αν αυτούς τους παίκτες τους πάρει Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα είναι καλύτερα;Όσο για τον Νικολαίδη δεν φταίει ο Άρης που έχετε γίνει τελείως μπάχαλο

Πάντως για την υπογραφή σου εγώ δεν έχω πρόβλημα.Πολλή καλή.Και ούτε πιστεύω πρέπει να έχει κάποιος άλλος από μας τους Αρειανούς.Καζούρα μας κάνεις

Όσο για τον Χιζνιάκ δύσκολα γιατί το κασε του είναι ψιλοαπαγορευτικό.Πάντως εξετάζουμε και την περίπτωση του Κουλ του Πανιωνίου.

Πάντως βλέπω να παίρνουμε Ηλιάδη.
dizzy_fingers
QUOTE
Πάντως για την υπογραφή σου εγώ δεν έχω πρόβλημα.Πολλή καλή.Και ούτε πιστεύω πρέπει να έχει κάποιος άλλος από μας τους Αρειανούς.Καζούρα μας κάνεις


Ε, με τέτοιο άβαταρ που έχεις κι εσύ τι θα έλεγες? laugh.gif tongue.gif
Warrior
QUOTE (emperor @ Jun 5 2005, 12:24 AM)
Η επιστολή τελικά δημοσιεύτηκε στο Metrosport kαι στα Σπορ του Βορρά σήμερα με όλα τα ονόματα.Απο ότι είδα Warrior kαι εσύ την υπέγραψες.Το ίδιο και εγώ

Με τα nickname δημοσιευτηκε ή με τα ονοματα? huh.gif


To κασε του Χιζνιακ ειναι απαγορευτικο? ohmy.gif
Ωχ...και ακουμε για Γουοτσον,Μπλακνει,Χατζηβρεττας κλπ.

Μαλλον δεν πρεπει να ιδρωσε το αυτι τους απο την επιστολη.. sad.gif
hammer.gif
emperor
Με τα ονόματα φυσικά.Απλώς στο emperor τα παιδιά έβγαλαν ποιοι υπέγραψαν με τα nickname.Είδα κα το όνομα του weirdo





QUOTE
Μαλλον δεν πρεπει να ιδρωσε το αυτι τους απο την επιστολη..


Μπορεί να έχουν υπόψιν να ρίξουν το πακέτο(αν διαθέτουμε τέτοιο ) για άσο ή τριάρι .Θα δούμε.Πάντως χρειαζόμαστε έναν καλό ψηλό
hagi
Παιδιά πάντως αν γίνονται τέτοιες κινήσεις να ενημερωνώμαστε αν είναι δυνατόν όλοι ώστε να υπογράφουμε όλοι.

Εγώ τουλάχιστον δεν το ήξερα.

Τώρα για τις μεταγραφές πολλά ακούγονται αλλά για να δούμε..Γιατί εκεί που δεν το περιμένουμε ακούμε κάτι κουφό.
Warrior
Και επειδη με εμας ισχυει..."οπου ακους πολλα κερασια..κρατα και μικρο καλαθι"..
το μπατζετ μας λενε οτι θα ειναι 20% μειωμενο σε σχεση με περυσι.
Οποτε με αυτα τα λεφτα πρωτοκλασατοι Ελληνες γιοκ!!Ετσι ευτυχισμενος θα ειμαι αν
ερθει ο Ηλιαδης τελικα..

Ακουγεται πολυ τελευταια ο Μπλακνει,ενω ο Μιλοσεβιτς ειναι κοντα στον Πανιωνιο!

Hagi εχεις δικιο,νομιζα πως το ειχες δει...

Emperor..ποιος εισαι..εκει ? rolleyes.gif
Δεχομαι και απαντηση με pm..biggrin.gif
emperor
Άσε το διάβασα και εγώ σήμεραΜε τον Ολυμπιακό να ανεβάζει το μπάτζετ και με τον ΠΑΟ ΑΕΚ και δεν βάζω Μαρούσι ή Πανιώνιο ακόμα και Ολύμπια που πάμε με 1.3; 68.gif

Πάντως τα λεφτά που θα πάρουμε από Supersport -αν κλείσουμε τελικά -θα είναι δεν θα είναι 500000 Ευρώ.

ΑΝ διάβασες Στέλα εχθές σto Sportime και δεις γιατί δεν έκλεισε ο Γιαννάκης θα καταλάβεις πολλά
Warrior
Διαβασα,διαβασα...

Aς ελπισουμε τουλαχιστον με τα συγκεκριμενα λεφτα να γινουν οι καλυτερες δυνατες
επιλογες.

Σημερα το sportime εγραφε οτι ο Ζουρος θελει να κτισει την ομαδα πανω στον
Μπλακνει και του το ειπε μαλιστα μιας και μιλησανε στο τηλεφωνο.Λενε οτι παει
καλα το θεμα...Τωρα αν μας δουλευουν ειναι αλλη ιστορια..

Παντως και εμενα ειναι διακαης μου ποθος ο Μπλανκει(οχι μονο εσενα Ζουρο...)
hagi
Γενικά ακούγονται διάφορα.Πάντως από αυτούς που ακούγονται εγώ δεν θα έλεγα οχι σε Μπλάκνεϊ,Χατζηβρέττα,Γουώτσον και Σιγάλα.Πιστεύω θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή.
Υπάρχουν και άλλοι παίχτες βέβαια οπότε θα δούμε.
emperor
QUOTE
Πάντως από αυτούς που ακούγονται εγώ δεν θα έλεγα οχι σε Μπλάκνεϊ,Χατζηβρέττα,Γουώτσον και Σιγάλα


Δεν λέω καλές επιλογές αλλά δεν πιστεύω ότι τα λεφτά μας φτάνουνε για να τους πάρουμε

Για τον Σιγάλα διαφωνώ γιατί δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα εκτός από μαγκιά και πόρωση.Αγωνιστικά όμως χίλιες φορές ας πούμε Ταπούτο

Ας δούμε και τι θα γίνει με το ΣΣ και με τις διοικητηκές αλλαγές που πάνε να γίνουν στην ΚΑΕ.Πάντως αν αυτά που κυκλοφορουν για την διοίκηση είναι για να μας κάνουν να σωπάσουμε όσους δεν μας αρέσουν αυτά που βλέπούμε τότε κάτι δεν πάει καλά
dizzy_fingers
Βρε! Που τον θυμήθηκες τον Ταπούτο?
Παίζει καθόλου ή ακόμα πονάει αυτό το παιδί?
Basketomania
Εβαλε 11 ποντους σημερα ο Ταπουτος στη νικη της εθνικης μεσογειακης ομαδας με αντιπαλο την αντιστοιχη της Τουρκιας!!!

Πρωτος σκορερ Νικος Μπαρλος με 25 (ναι!αυτος ο ασχημος-Α!ρε Καραπανο!!) shot.gif
aris3
Προετοιμαστειτε για λιτοτητα φετος ειναι λιγα τα λεφτα ,το μονο θετικο θα ειναι να ριξουμε κανα πιτσιρικα να ψηθει γιατι πολυ τα εχουμε χαϊδεψει τα μαμοθρεφτα.

Υ.Γ. Φυσικα εμεις τα κλασσικα διαρκειας και υπομονη..... icon_drunk.gif
aris3
Α και με την ...σουλτανα την μπουτικ θα ανοιξει επιτελους τα λεφτα μας θελουμε να σας δωσουμε sad.gif
harris
Να ξερετε οτι με την ομαδα προπονουνται οι Καραβανας, και ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ......

βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα τους παρετε κιολας wink.gif
dizzy_fingers
Και ο Καράμπουλας στη Θεσσαλονίκη πήγε να προπονηθεί?
Πιο κοντά δεν έβρισκε? 7.gif
weirdo1977
Να ρωτήσω αν το topic είναι ειρωνικό?
Warrior
QUOTE (weirdo1977 @ Jun 15 2005, 12:58 AM)
Να ρωτήσω αν το topic είναι ειρωνικό?

Μα γιατι το λες αυτο weirdo??

Αφου οι στοχοι μας αγωνιζονται ακομα!!!
Γι'αυτο δεν εχουμε κανει ακομα τις κινησεις μας... 40.gif
angry_red.gif
Warrior
H πρωτη μεταγραφη μας δεν μπορουμε να πουμε οτι ηταν εντυπωσιακη παντως σε
καμια περιπτωση.

Ο Σαββας Καμπεριδης θα ειναι παικτης του Αρη για τα επομενα δυο χρονια,μιας και
υπεγραψε κλειστο συμβολαιο χτες.
Ο 27χρονος παικτης ηταν φετος αρχηγος της ΜΕΝΤ,πραγματοποιησε καλη χρονια μιας
και σε 22αγ. ειχε 11,6π.,4ασ.,1.4κλ. και 3,1λ. κατα μεσο ορο.Επισης σουταρε με 81%
απο την γραμμη των ελευθερων βολων,με 56% στα διποντα και 38% στα τριποντα.

Αν τον πηραμε ως αντικαταστατη του Καραποστολου στην ομαδα,δηλαδη την 3η αλλαγη
στο 2 και στον ασσο..μπορω να πω οτι εχει καποια λογικη.
Αν ειναι τα πραγματα διαφορετικα...οτι και να πουμε ειναι λιγο!

Παντως θεμα Μιλοσεβιτς δεν υφισταται μετα την συγκεκριμενη κινηση,μιας και ο ασσος
μας θα ειναι οπως ολα δειχνουν αμερικανος και ο Καμπεριδης μπορει να παιξει και
στον ασσο.

Ακουγεται πολυ ο Χαφναρ τελευταια και εγω θα τον ηθελα στην ομαδα μας.
weirdo1977
QUOTE (Warrior @ Jun 18 2005, 08:50 AM)
Ο 27χρονος παικτης ηταν φετος αρχηγος της ΜΕΝΤ,πραγματοποιησε καλη χρονια μιας
και σε 22αγ. ειχε 11,6π.,4ασ.,1.4κλ. και 3,1λ. κατα μεσο ορο.Επισης σουταρε με 81%
απο την γραμμη των ελευθερων βολων,με 56% στα διποντα και 38% στα τριποντα.

Αν τον πηραμε ως αντικαταστατη του Καραποστολου στην ομαδα,δηλαδη την 3η αλλαγη
στο 2 και στον ασσο..μπορω να πω οτι εχει καποια λογικη.
Αν ειναι τα πραγματα διαφορετικα...οτι και να πουμε ειναι λιγο!

27χρονος w00t.gif "ψιλοτελειομενος" παίκτης για 3η αλλαγή ? βρε δεν βάζουμε μυαλό…
dizzy_fingers
Θα διαφωνίσω για το "ψιλοτελειωμένος"...
hagi
Και γω θα διαφωνίσω με το ¨¨ψιλοτελειωμένος¨¨ γιατί το παλικάρι ήταν στους πρώτους στις ασσιστ στο πρωτάθλημα.

Δεν το έχω δει να παίζει αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε μια κατηγορία των κορυφαίων στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα δεν είναι τρομερή μεταγραφή αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ..
harris
QUOTE (dizzy_fingers @ Jun 14 2005, 11:35 PM)
Και ο Καράμπουλας στη Θεσσαλονίκη πήγε να προπονηθεί?
Πιο κοντά δεν έβρισκε?  7.gif

εχεις κανενα προβλημα εσυ??????αν εχεις πεσ το να το λυσουμε.... 19.gif

tongue.gif
emperor
Πριν μια ώρα κλείσαμε τον Σιγάλα για 1+1 χρόνια.Δεν θυμάμαι τα χρήματα.
ϊσως αύριο ή μεθαύριο θα κλείσουμε και το PG.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.