Υποβιβασμός λόγω... Windows!!!

Μία απίστευτη ιστορία φαίνεται πως εκτυλίσσεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με πρωταγωνίστρια την Πάντερμπορν και τα... Windows.

Πιο συγκεκριμένα το απίστευτο περιστατικό που έχει συμβεί έχει να κάνει με έναν πρόσφατο αγώνα της εν λόγω ομάδας απέναντι στην Χέμνιτζ Νίνερς (13/3), όπου η έναρξη καθυστέρησε για 17 λεπτά, καθώς τα Windows του laptop που ήταν συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό ταμπλό έκαναν update. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τιμωρήσει την γηπεδούχο ομάδα, δίνοντας τους βαθμούς στους φιλοξενούμενους μία απόφαση που προκαλεί, όπως είναι λογικό, πολλά ερωτηματικά.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδα σε συνέντευξή του, τόνισε πως 90 λεπτά πριν την έναρξη του ματς, ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος, ως συνήθως. Ωστόσο όταν άρχισαν το ζέσταμα οι δύο ομάδες, ο υπολογιστής άρχισε αυτόματα να κάτεβάζει updates των windows, χωρίς να τον αγγίξει κανείς.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση και η Πάντερμπορν πήρε την νίκη με 69-62. Ωστόσο η καθυστέρηση ξεπέρασε τα 15 λεπτά που ορίζει ο κανονισμός και οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση, η οποία έγινε δεκτή. Έτσι η Πάντερμπορν ηττήθηκε στα χαρτιά και υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Patrick Seidel, σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γίνεται να ρίξουν την ευθύνη στην Χέμνιτζ Νίνερς και πως την νίκησαν δύο φορές φέτος, αλλά τελικά εκείνοι είναι που πέφτουν. "Αυτό δεν έχει να κάνει με το άθλημα" κατέληξε, δείχνοντας την πικρία του για το εξαιρετικά σπάνιο συμβάν..


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...i&Itemid=80