Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πρωτάθλημα Νεανίδων της Ε.Σ.Κ.Α 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
dream_gr
Μια που δεν είχε δημιουργηθεί το θέμα για το Πρωτάθλημα Νεανίδων της Ε.Σ.Κ.Α, είπα να το ανοίξω...

Υπάρχει λοιπόν η Α' Κατηγορία Νεανίδων Ε.Σ.Κ.Α που συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


(*ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αποσύρθηκε)

και η Β' Κατηγορία Κατηγορία Νεανίδων Ε.Σ.Κ.Α που είναι σε 2 ομίλους και συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

1oς ΟΜΙΛΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ
ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗ
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜ.


2oς ΟΜΙΛΟΣ
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!


Για τη 1η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας Νεανίδων, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ οι ομάδα των Νεανίδων μας κέρδισε την αντίστοιχη του ΑΟ Παγκρατίου με 48 -39. Νευρική η πρεμιέρα (11-10-2010) για τα κορίτσια μας, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 06-07, 21-20 (ημίχρονο), 34-35, 48-39.

SONY Αθηναϊκός ΑΣ (Γωνιωτάκη-Αδαμόπουλος-Λιναρά): Κουτανίτη Φ., Πολιτοπούλου 11(1), Κουτανίτη Ν., Βελούδου 6, Καψή, Σελλά 12(2), Κρεούζη, Κικιβαράκη 6(2), Κυρούδη, Παπανικολάου, Μπόρα, Ζαχαράκη 13.

ΑΟ Παγκρατίου (Βασιλείου): Ιντσαμπουν 2, Χριστοδούλου, Κήτσιου Χ 12(1), Χασαπίδου 5(1), Κατσέα, Κολοβού 11, Κήτσιου Σ. 1, Μπούρα, Αντωνοπούλου, Χωριανοπούλου, Χατζηδάκη, Χρήστο 8.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.

Για τη 2η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας Νεανίδων, η ομάδα μας χωρίς να ικανοποιήσει, νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ με 67 - 47. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής, λόγω του Supercup.

ΑΟ Σπόρτιγκ (Τσούφης): Αγιούμπ, Φίζι 3, Κοκαβέσση 3, Γιαννακάκου 13(3), Βουτσά, Κεντέζι, Τρανούλη 9, Μπεγέτη 2, Μοσχάκη 3, Βαρντανιάν 12, Μωραϊτη, Πεφάνη 2.

SONY Αθηναϊκός ΑΣ (Γωνιωτάκη): Παπανικολάου 2, Βελούδου 13(1), Καψώ, Σελλά 14, Κρεούζη 6(1), Κικιβαράκη 11(1), Κυρούδη, Μπόρα 2, Ζαχαράκη 19.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
StefPap
Πουλάκι μου, ξαναφάνηκες; Μπράβο, πολύ χαίρομαι, γιατί μάλλον έχεις ξεχάσει πως χρωστάς κάποιες απαντήσεις - όπως και ο "σεβάσμιος γέροντας" προιστάμενός σου, άλλωστε... Αν τυχόν το ξέχασες, βρίσκεις την ερώτηση εδώ.

Όπως κατάλαβες, η μπόρα που εσύ ξεκίνησες, δεν πέρασε... Και αν επιλέγεις τώρα να σφυρίζεις αδιάφορα όπου δε σε συμφέρει, φαντάζομαι πως προφανώς αναγνωρίζεις και το απόλυτο δικαίωμά μου ως χρήστη του forum να ξαναρωτάω όπου σε πετυχαίνω - γιατί αυτό ακριβώς θα κάνω. Και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, κάθε φορά που θα με κάνεις να ξαναρωτάω, για να μη γίνομαι βαρετός και επαναλαμβανόμενος στον κόσμο που διαβάζει και δε φταίει σε τίποτα, σκέφτομαι να λέω και από μια ωραία ιστορία για έργα και ημέρες "παραγόντων" σε υποδομές, από τις πολλές που έχω μάθει ψάχνοντας τις τελευταίες ημέρες. Είμαι βέβαιος πως αρκετοί γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε τέτοιους τύπους θα τις βρούν πολύ, μα πάρα πολύ ενδιαφέρουσες...

Αλλά για όνομα του Θεού (που λέει και μια ψυχή) μη μένω άλλο off topic και κατηγορηθώ για αυτό. Ήθελα απλά να σημειώσω πως το Γαλάτσι, το οποίο παρακολούθησα χθες, έχει μια πολύ ωραία ομάδα και φέτος. Λέω να παρακολουθήσω κάνα-δυο ενδιαφέροντες αγώνες τους στις νεάνιδες αυτη τη σεζόν από κοντά... wink.gif
dream_gr
Για την 3η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Νεανίδων, η ομάδα μας νίκησε τον Παναθηναϊκό Α.Ο με 68-25. Αρκετός ήταν και πάλι ο κόσμος στην ΕΡΓΆΝΗ που παρακολούθησε το παιχνίδι.

SONY Αθηναϊκός Α.Σ (Γωνιωτάκη-Αδαμόπουλος-Λιναρά): Παπανικολάου, Βελούδου 12(1), Καψή, Σελλά 7(1), Κρεούζη 8(2), Κικιβαράκη 18(2), Κυρούδη 2, Μπόρα, Ζαχαράκη 18, Πολιτοπούλου, Κουτανίτη Ν 3, Κουτανίτη Φ.

Παναθηναϊκός Α.Ο (Διαλυνάς) Δεληγιάννη, Λιαλιούτη, Χατχηθεοδώρου 2, Τολιοπούλου 6, Εμμανουήλ, Παπαντώνη 7, Μπουραντά 4, Γεωργίου 4, Χαϊδά, Παπαγεωργίου 2, Κοκοσιούλη.

Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
StefPap
Είχαμε δύο ωραία ματσάκια στη Β’ Κατηγορία πριν μερικές μέρες - στο Χολαργό, με τον Αίολο να περνάει με 33-34, και το Ζωγράφο να κερδίζει οριακά την Αμαρυλλίδα με ένα καλάθι, 40-38.

Αλλά τι μου θύμισε με τις νεάνιδες ο κοντο-γείτονας, χρονιάρα μέρα κιόλας... Είδα ένα περίεργο όνειρο πρόσφατα, και λέω να το μοιραστώ μαζί σας. Ήμουν, λέει, έφορος σε μια τέτοια ομάδα μπάσκετ. Ήμουν βέβαια διαφορετικός στο σουλούπι, πιο ανεπτυγμένος στο πλάτος παρά στο ύψος. Αλλά όνειρα είναι αυτά, όπως θέλουν μας δείχνουν, σωστά; Ήμουν όμως παράγοντας! Παιδικό απωθημένο. Φόραγα δε και μια κουστουμιά που φύσαγε. Μια την είχα τη ρημάδα, αλλά ήταν αστέρι. Ήμουν και ασορτί με το αφεντικό μου, και μαζί δίναμε τον επιβλητικό αέρα της μεγάλης ομάδας...

Τέλος πάντων, είχαμε κατέβει λέει σε ένα εκτός έδρας ματς. Μεγάλες βλέψεις για το θεσμό, είχαμε σπρώξει και φράγκα για το καλοκαιρινό παιδωμάζωμα (αλλά αυτό θα το δω πιο αναλυτικά σε άλλο όνειρο, είμαι βέβαιος) και πηγαίναμε με προσδοκίες. Και να που νωρίς-νωρίς στο παιχνίδι χτυπάει μια παίκτριά μας. Φτου γκαντεμιά, αλλά εντάξει, τι να κάνω; Της χάιδεψα λίγο το κεφαλάκι όταν ήρθε στον πάγκο και τη στείλαμε στα αποδυτήρια με τη γιατρό που είχαν οι γηπεδούχοι – ο δικός μας δεν άδειαζε να έρθει, έβλεπε CSI στο σπίτι για να μαθαίνει να βγάζει ιατροδικαστικές γνωματεύσεις εκ των υστέρων.... Ήταν και το αφεντικό δίπλα μου αγέρωγχο, σιγά μη χάσω το ματς για να την νταντεύω τώρα. Έπρεπε να φωνάζω και στους διαιτητές – πες-πες, κάτι θα μείνει. Αυτή την τακτική την ήξερα καλά γενικότερα, λέει...

Στο κάτω-κάτω, άλλος είναι ο γηπεδούχος, σωστά; Να τρέξει ο έφορός τους να παίρνει τηλέφωνα, να πει στο ασθενοφόρο που είναι το γήπεδο και να πάει να το περιμένει. Εγώ θα τρέχω; Εγώ εμψύχωνα τις κοριτσάρες μου στο παρκέ για τη νίκη – αυτή ήταν η δουλειά μου. Κόντευε και ημίχρονο... Επ, τι θέλει αυτός ο τύπος από την άλλη ομάδα στον πάγκο μας;;; ΕΝΣΤΑΣΗ! ΕΝΣΤΑΣΗ!!! Κάτσε, ο έφορός τους είναι, κάτι μου λέει... Τι; Ήρθε το ασθενοφόρο και θα φύγει η αθλήτριά μας; Γιατί φωνάζει με αγωνία «δεν θα πάει κανείς δικός σας μαζί της»; Τι άγχος κι αυτό, ούτε κόρη του να ήταν... Ώχου μωρέ, άσε μας, ποιός τρέχει σε νοσοκομεία βραδιάτικο; Μαμά έχει, μπαμπά έχει, να πάνε αυτοί. Ε, αφεντικό; Άσε με να κάνω το τσιγαράκι μου έξω, στο ημίχρονο, και μετά να δω το ματς που είναι ντέρμπι. Κανείς δε θα μου τα φορτώσει εμένα, στην τελική. Από την άλλη, αν ω μη γένοιτο χάσουμε... πάνω σε ποιά χτύπησε; Χμμμ...

Κάπου εκεί ξύπνησα και έχασα τη συνέχεια, ομολογώ. Περίεργα όνειρα βλέπω, το ξέρω... Προς στιγμή με έπιασε και μια στενοχώρια – υπάρχουν στα αλήθεια παράγοντες που τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας, και εκείνοι αδιαφορούν πλήρως όταν υπάρχει ανάγκη; Λες και σε αυτές τις ηλικίες να γίνονται όλα για τη δόξα κάποιων και όχι για τον πρωταγωνιστή, τον παίκτη; Αλλά μετά ηρέμησα. Γιατί όνειρο ήταν, σιγά μην συμβαίνουν αυτά στ’ αλήθεια. Έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων, αρκετά με τα όνειρα - για τώρα. Περιμένω να ξαναδώ το Γαλάτσι που πολύ μου άρεσε σαν ομάδα. Α, και για ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις κτλ, στο γνωστό μέρος...

stev basket
QUOTE(dream_gr @ Oct 23 2010, 22:17 ) *
Μια που δεν είχε δημιουργηθεί το θέμα για το Πρωτάθλημα Νεανίδων της Ε.Σ.Κ.Α, είπα να το ανοίξω...

Υπάρχει λοιπόν η Α' Κατηγορία Νεανίδων Ε.Σ.Κ.Α που συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


(*ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αποσύρθηκε)


To Περιστέρι αποσύρθηκε ???
Τρίτο πέρυσι , με 5 κοπέλες 92-93 συν τις 94άρες
Πήγαν όλες στο Γυναικείο και έκλεισαν τις νεανίδες ???
dream_gr
Με μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, συνέχισε την πορεία της, η ομάδα των Νεανίδων μας για την 4η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Νεανίδων Ε.Σ.Κ.Α και διατήρησε το αήττητο. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - SONY ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 46 - 61. Καλό παιχνίδι, με αγωνιστική ένταση, αλλά αθλητικότατο!!!

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες!!! 77.gif
sporting b.c.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 42-47
sporting b.c.
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 38-40
10-12, 23-21, 27-33, 38-40
sparkles
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 65 - 46
sparkles
ΔΑΣΑΛ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 51-49
bask
QUOTE(sparkles @ Nov 23 2010, 01:13 ) *
ΔΑΣΑΛ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 51-49

Συνεχίζοντας τήν πληροφόρηση από τόν sparkles, επισημένο οτι εγινε ενας κακός, ποιοτικά αγώνας, μέ τόν ΔΑΣΑΛ νά εχει κεφάλι, στήν μεγαλύτερη διάρκεια τού αγώνα πού εφτασε ακόμα κ τούς 17 πόντους. Τό αδικαιολόγητο αγχος κ η ανάλογη πίεση τού Αθηναικού εφεραν , τόν αγώνα νά τελειώσει στό 50-49!΄Η ομάδα τού ΔΑΣΑΛ οφείλουμε νά πούμε οτι αγωνίστηκε ακόμα μιά φορά, χωρίς τήν βασική ψηλή του, Ρία Πατεράκη πού κατά τήν γνώμη μας κάνει τά Λιόσια αλλη ομάδα!Καλή συνέχεια κ στίς δύο ομάδες!
sparkles
AO ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΔΑΣΑΛ 36-80

sparkles
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 25 -76
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2010/12/42-33.html

Νεάνιδες: ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 42-33
10-7, 18-9, 30-16, 42-33

Οι νεάνιδες απόψε πήραν τη νίκη, πήραν τη διαφορά του +7 ώστε να καλύψουν την ήττα του πρώτου γύρου και πλέον στοχεύουν στα play-off.
sporting b.c.
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 70-32
sparkles
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 27 - 62
sparkles
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΔΑΣΑΛ 63 - 73
melrok
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΔΑΣΑΛ 57-67
sparkles
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 89 - 45

Στα play off : ΔΑΣΑΛ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ και ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
sparkles

ΔΑΣΑΛ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 58 - 60

Πολύ ωραίο παιχνίδι, με τα κορίτσια των Μελισσίων πιο ψυχωμένα να κερδίζουν δίκαια το παιχνίδι κάνοντας έτσι το 2-1. Συνέχεια στο γήπεδο των Μελισσίων.
basket4
Ο Αθηναικος κερδισε για 2 ποντους το γαλατσι στο κλειστο της Εργανης.
κορυφαια από τις γηπεδούχες η Πολιτοπουλου που κατα τη γνώμη μου πηρε το ματς πανω της στο 2ο ημιχρονο με 3 γκολ φαουλ και τριποντα (εχασα το μετρημα).

Αθηναικος-Γαλατσι 3-0
πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα του Γαλατσιου ,το παλεψε , περασε μπροστα μεχρι και +8 αλλα δεν καταφερε να κρατησει μια διαφορα ασφαλειας για να παρει κ το παιχνιδι
korompos#3
QUOTE(sparkles @ Feb 7 2011, 23:12 ) *
ΔΑΣΑΛ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 58 - 60

Πολύ ωραίο παιχνίδι, με τα κορίτσια των Μελισσίων πιο ψυχωμένα να κερδίζουν δίκαια το παιχνίδι κάνοντας έτσι το 2-1. Συνέχεια στο γήπεδο των Μελισσίων.


Ποτε ειναι το παιχνιδι στα Μελλισια?
sparkles
QUOTE(korompos#3 @ Feb 11 2011, 06:33 ) *
Ποτε ειναι το παιχνιδι στα Μελλισια?

Δευτέρα 14/2 τηνώρα δεν την ξέρω
geogian13
QUOTE(sparkles @ Feb 11 2011, 23:49 ) *
Δευτέρα 14/2 τηνώρα δεν την ξέρω

19 45
korompos#3
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ : 35-72
sparkles
ΔΑΣΑΛ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-50
Ωραίο παιχνίδι, γιορτινή ατμόσφαιρα, όλοι παρόντες προεδρείο ΕΣΚΑ, το νέο Δ.Σ. του ΔΑΣΑΛ, η γυναικεία ομάδα μαζί με τις κορασίδες και τις παγκορασίδες των Λιοσίων, πρόεδροι και μέλη συμβουλίων άλλων συλλόγων, φίλοι του basket και βεβαίως πολλοί γονείς και από τις δύο ομάδες.

Αγωνιστικά, τα Λιόσια καλύτερα, με 12 ισάξια κορίτσια στο roster, δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Αθηναϊκό να πιστέψει πως μπορεί να είναι νικητής.

Ακολούθησε η απονομή του κυπέλου από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
sparkles
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας των νεανίδων του ΔΑΣΑΛ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έγινε σήμερα το μεσημέρι ένα πολύ καλό φιλικό με την γυναικεία ομάδα της Nήαρ Ηστ.

Ορεξάτες και οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν απλόχερα ωραίο θέαμα και ένα ευχάριστο μεσημέρι. Η φιλοξενία περιττό να πω πως ήταν άψογη όπως πάντα από μια ομάδα με μπασκετικούς φιλάθλους.

Αύριο θα γίνει φιλικό με τις γυναίκες του Ζωγράφου στο γήπεδο τους.
sparkles

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΔΑΣΑΛ 53-58.

Καλό ξεκίνημα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.
sparkles

ΔΑΣΑΛ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 56 - 41

Συνεχίζουν τα κορίτσια με άλλη μια σημαντική νίκη.
sparkles
ΑΟ Αχαγιά 82 - ΔΑΣΑΛ 42 - 76

Τρίτη νίκη, σίγουρο μετάλλιο μένει να δούμε το χρώμα.

Μόλις έμαθα έχασε ο ΑΡΗΣ 53 - 49 μάλλον το χρυσό χαμογελάει στα κορίτσια.
sparkles
ΑΡΗΣ - ΔΑΣΑΛ 51 - 56

Τέταρτη νίκη αλλά δεν φτάνει.

Τελικός αύριο με Χαλκίδα, όποιος κερδίσει κατακτά το χρυσό.
sparkles
ΔΑΣΑΛ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 68 - 46

Η καρδιά των κοριτσιών μίλησε.

Η αξία τους αδιαμφισβήτητη.

Οι καλύτερες και με διαφορά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων : 1998 - 1999 - 2000 - 2001 - 2003 - 2008 - 2009 - 2011
Near_5
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα νεανίδων του ΔΑΣΑΛ για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων !


Συγχαρητήρια και στις ομάδες της Χαλκίδας και του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα, αλλά και στις ομάδες του Πανιώνιου, του Άρη και της Αχαγιάς 82 για τη συμμετοχή τους στη τελική φάση !
basket4
Oμάδα νεανίδων θα κατεβάσει αυτή τη χρονιά ο Α.Ο. Πεύκης.
Οποια αθλήτρια ενδιαφέρεται ας ερθει σε επικοινωνια με τον Δημοσθένη Τσιριγώτη 6974269886
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.