Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2ος Όμιλος (UKR-ISR-LTU-GEO-ITA-GER)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Eurobasket 2017
Zoys
Πιστεύω ο πιο ανοιχτός όμιλος από τους τέσσερις τόσο στην πιθανή κατάταξη όσο και στις ομάδες που θα προκριθούν παρότι οι Ουκρανοί είναι σαφώς ο αδύναμος κρίκος χωρίς όμως να είναι και εξαιρετικά αδύναμοι όσο οι αντίστοιχες ομάδες των άλλων γκρουπ. Οι Λιθουανοί είναι σίγουρα η ομάδα που γεμίζει το μάτι για την πρωτιά παρότι δεν είναι πλέον φόβητρο, οι Ιταλοί είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, οι Γερμανοί θα είναι αποτυχία να μην πάρουν έστω την τελευταία θέση πρόκρισης ενώ Γεωργία και Ισραήλ είναι δύο δυνατά αουτσάιντερ που θα βάλουν δύσκολα στα θεωρητικά φαβορί με τους πρώτους να δίνουν σοβαρά διαπιστευτήρια ότι δεν ταξιδεύουν στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή και μόνο και τους δεύτερους να έχουν συσπειρωθεί για την πρόκριση μπροστά στο κοινό τους - τώρα που δεν πάει καλά και η Maccabi. tongue.gif

Αν οι Γεωργιανοί δεν κλατάρουν λόγω του ρηχού ρόστερ διαθέτουν υλικό να κάνουν κάτι καλό, ακόμα και να πετάξουν έξω τους Γερμανούς αφού πιστεύω ότι εντός έδρας οι Ισραηλινοί μπορούν έστω την 4η θέση. Οι Ιταλοί είναι ικανοί από πρώτοι μέχρι τελευταίοι έχοντας ίδιες πιθανότητες για μένα να νικήσουν τη Λιθουανία με το να χάσουν από... όλους. tongue.gif
Stojako
Εν τω μεταξύ ο Μοτεγιούνας έχει πάει εδώ και 1-2 μέρες Αμερική που γεννάει η γυναίκα του και υπάρχει πρόβλημα με την επιστροφή του καθώς έχει αποκλειστεί λόγω κακοκαιρίας. Μάλλον δεν θα παίξει άυριο, ενώ υπάρχει αναστάτωση όσον αφορά την γενικότερη συμμετοχή του εν τέλει στο τουρνουά.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η τριάδα Ζάζα-Σερμαντίνι-Σενγκέλια απέναντι στην φροντλάιν των Λιθουανών..
Nemesakos
Μιλάμε για μεγάλος πονόματος το πρώτο δεκάλεπτο της Γερμανίας με την Ουκρανία. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην το κλείσω... rolleyes.gif
SG3ptshooter

peace.gif
zorba
Ξερει κανείς πόσο δίνουν τη Γεωργία οι στοιχηματικές;
KingCrimson
Oi Λιθουανοί το παλεύουν με τη Γεωργία (να χάσουνε)
gerorge
Λογικο το οτι ειναι ντερμπι και ισως γερνει προς τους Γεωργιανους το παιχνιδι.Οι Λιθουανοι ειναι πολυ ασχημα στους ψηλους με το δυνατο τους κομματι να ειναι οι ψηλοι.Εκει ομως οι Γεωργιανοι εχουν Pachulia,Shermadini και Shengelia και μπορουν να περιορισουν σε ικανοποιητικο βαθμο τους 3 των Λιθουανων και να πανε το παιχνιδι στην περιφερεια.Για να δουμε τι θα γινει στο τελευταιο δεκαλεπτο
Zoys
Πολύ σκληρή ομάδα η Γεωργία πάει για το μπαμ κόντρα στους Λιθουανούς με έναν Shengelia που όταν είναι καλός είναι απλά ασταμάτητος...
ssoulliss
Τρομέρή νίκη, πολύ ωραίο ματς. Πολύτιμος ο Σανάντζε( ο αμερικανοθρεμμένος που θα έλεγε και ο Χατζή), καθοριστικός ο Ντίξον. Ο Σενγκέλια απλά έκανε πλάκα. Και παρότι οι Λιετουβαίοι έπαιζαν με 8 κατά διαστήματα η ομάδα του Ζούρου κέρδισε δικαιότατα.

Πάντως η Λιθουανία κάνει σχεδόν πάντα ήττα σε όμιλο στα Ευρωμπάσκετ. Μπορεί να κάνει 4 νίκες στη σειρά.
G-arenas
QUOTE (ssoulliss @ Aug 31 2017, 20:27 ) *
Τρομέρή νίκη, πολύ ωραίο ματς. Πολύτιμος ο Σανάντζε( ο αμερικανοθρεμμένος που θα έλεγε και ο Χατζή), καθοριστικός ο Ντίξον. Ο Σενγκέλια απλά έκανε πλάκα. Και παρότι οι Λιετουβαίοι έπαιζαν με 8 κατά διαστήματα η ομάδα του Ζούρου κέρδισε δικαιότατα.

Πάντως η Λιθουανία κάνει σχεδόν πάντα ήττα σε όμιλο στα Ευρωμπάσκετ. Μπορεί να κάνει 4 νίκες στη σειρά.

παντως οι λιθουανοι ειναι παντα μετριοι τα τελευταια χρονια. απλως ειχαν παντα πολυ καλες κληρωσεις. ενω δεν αξιζαν καποια μεταλλια τα επαιρναν γιατι επαιζαν προημιτελικα με πανευκολες ομαδες.

παντως και η γεωργια ειναι πολυ καλη φετος. εχει πολυ καλους ψηλους και ειναι πολυ δεμενη. για να δουμε μεχρι που θα φτασουν.
gerorge
Filloy και Belinelli το τελειωσαν με 3 τριποντα προς το τελος.Η καλτ φιγουρα ο filloy παντως επιχειρησε κατι για το οποιο αναρωτιομασταν εδω μεσα πριν λιγο καιρο.Προσπαθησε να μιμηθει τον λεμπρον,να πεταξει την μπαλα στο ταμπλο και να την ξαναπιασει.Αυτο το καταφερε,αν και αστοχος,και δεν του σφυριχτηκαν βηματα παρα το γεγονος οτι πολλοι πιστευαμε οτι ισχυε τετοιος κανονισμος για τη φιμπα.Μπορει βεβαια να ειναι και στην κριση του διαιτητη,αλλα και παλι ιδιαιτερα ενδιαφερον που το προσπαθησε καποιος,και ειδικα ο συγκεκριμενος.
Zoys
Καλή αρχή για την Ιταλία που είχε τον Gigi σε καλή μέρα (16 π.) να δίνει συμπαράσταση στον Belinelli στο σκοράρισμα (18 π.) και θα τη χρειαστεί στη συνέχεια στα πιο δύσκολα παιχνίδια καθώς το βάθος πάγκου δεν υπάρχει και οι Ιταλοί θα βασιστούν πολύ επιθετικά στους πρωτοκλασάτους πενταδάτους. Το επιθετικό ταβάνι παραμένει χαμηλό, αλλά δικαιούνται να χαμογελούν γιατί δεν ήταν αυτονόητη μια ήσυχη νίκη απόψε.

Το Ισραήλ από την άλλη απογοητευτικό δεν απείλησε σοβαρά μέσα στο παιχνίδι παρότι έπαιζε εντός. Με κλειστό rotation μόλις 7 παικτών και λίγο από... Halperin είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση σε θέμα βάθους και δεν πείθει ότι φέτος θα κάνει κάτι διαφορετικό από τα τελευταία χρόνια. Θα πρέπει να στοχεύουν το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με Γερμανία για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.
Areianara_S3
QUOTE (zorba @ Aug 31 2017, 19:42 ) *
Ξερει κανείς πόσο δίνουν τη Γεωργία οι στοιχηματικές;

κάπου στο 100 από οσο θυμάμαι, καπου στο 70 τώρα.
SG3ptshooter
Ο Maciulis σε σχέση με άλλα καλοκαίρια έμοιαζε κλινικά νεκρός, όταν έχεις 5 παίκτες σύνολο άμα δε βλέπονται από κατάσταση οι 3 δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά. Το momentum της Γεωργίας συνεχίζει να χτίζεται αλλά πρέπει και να αντέξουν τα 35λεπτα οι ηγέτες. Ισραήλ σε αντιπαραβολή και με την άλλη χτεσινή γηπεδούχο ήταν μάλλον η απογοήτευση της πρώτης ημέρας.
Redoctor
Γεωργία πάει για πρωτιά. Σενγκέιλα γερη υποψηφιοτητα για 5αδα ευρωμπασκετ. Γνώωωωμηηη μουυυ
ssoulliss
Αναρωτιέμαι γιατί παίζει ακόμη ο Σενγκέλια στην Ευρώπη. Νομίζω θα είναι ματσάρα το Γερμανία-Γεωργία. Ήδη είναι πόντο-πόντο.

Υ.Γ. Συμφωνώ με redoctor. biggrin.gif
gerorge
Τρομερο πρωτο βημα για Ευρωπη(και οχι μονο) ο Schroeder.Αν δεν ξεχνουσε να πασαρει θα ηταν αμαρκαριστος ακομα και 1μιση βημα πισω να τον επαιζαν
Zoys
QUOTE(Redoctor @ Sep 2 2017, 16:05 ) *
Γεωργία πάει για πρωτιά.

Για να είναι κοντά σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει το σημερινό παιχνίδι που όσο περίεργο κι αν ακούγεται για την εθισμένη τελευταία να νικάει ως αουτσάιντερ ομάδα της Γεωργίας είναι το δυσκολότερο.
Redoctor
@zoys ζοριζομαστε όντως
SG3ptshooter
QUOTE(ssoulliss @ Sep 2 2017, 16:05 ) *
Αναρωτιέμαι γιατί παίζει ακόμη ο Σενγκέλια στην Ευρώπη.

Πήγε και γύρισε, θα ξαναπάει. Είναι λίγο undersized για απέναντι.
benchwarmer
Αδιανόητα πράγματα για την Γεωργία μετά την μεγάλη νίκη της πρεμιέρας. Μπάχαλο πλέον ο όμιλος, πολύ σημαντικό παιχνίδι τώρα Λιθουανία-Ιταλία.
Timemaster
εκεί που πιστεύαμε πως η Γεωργία θα περάσει από τον όμιλο τώρα μπαίνει σε περιπέτειες.
Ουσιαστικά αν πάνε λογικά τα αποτελέσματα θα θέλει να κερδίσει το Ισραήλ και εν συνεχεία το Ισραήλ να κερδίσει την Ουκρανία ώστε αυτό να περάσει με δύο νίκες ενώ Ισραήλ και Ουκρανία θα μείνουν στην μία.

Πάντως η ήττα της πρεμιέρας της Λιθουανίας δε νομίζω να την εμποδίσει από το να κερδίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.
Για την ώρα ελέγχει τον αγώνα με τους Ιταλούς.
gerorge
Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο,αλλα μεχρι τωρα η Λιθουανια κερδιζει με την περιφερεια της.Δειχνει να το ελεγχει το ματς με τον Μπελινελι να ειναι κακος παρα το δυνατο ξεκινημα.
Redoctor
Το πουλέν νο4 (Γεωργία) καταρρέει. Το πουλέν νο3-σουτάρουμε από παντου τριποντα- προσπαθεί για την ανατροπή αλλα χλωμο. Λογικά μάχη για την πρωτιά, Γερμανία και Λιθ/Ιταλια, και αντιστοιχα με 1 απτους 3 θα παιξουμε μαλλον στους 16. Ολοι κοντράρονται και φυσικά απόλους μπορούμε να χάσουμε
Timemaster
Οι Γερμανοί πάνε να αυτοκτονήσουν.
Για να δούμε.

ω,ναι... οι Ισραηλινοί με μπόλικο σπρώξιμο πήραν μία νίκη που τους βάζει σε τροχιά πρόκρισης.
gerorge
Τρομερο ματς με ανεπαλληλες ανατροπες μεχρι τωρα.Τη στιγμη που το γραφω βαζει ο Ντιξον τριποντο προσπερασης,αλλα με ολα αυτα που εχουν γινει στο ματς προβλεπω οτι θα εχει ακομα πολυ δρομο για να τελειωσει
koostas
τελικα ο νικητης του τουρνουα ακροπολης ειναι οντως καταραμενος στους επισημους αγωνες μετα...................
gerorge
Λιγο φαουλακι νομιζω οτι εγινε στον Ζαζα στο τελος
ssoulliss
Μετά τη νίκη των Γεωργιανών, οι Γερμανία, Λιθουανία και Ιταλία προκρίθηκαν. Η Γεωργία για να τους ακολουθήσει θέλει νίκη επί της Ιταλίας ή νικη του Ισραήλ επί της Ουκρανίας.

αναλυτικά:

Η Λιθουανία μπορεί να βγει πρώτη με νίκη ή δεύτερη με ήττα και νίκη της Ιταλίας ή τρίτη με ήττα και νίκη της Γεωργίας.
Η Γερμανία θα είναι πρώτη με νίκη, δεύτερη με ήττα.
Η Ιταλία θα είναι τρίτη με νίκη, τέταρτη με ήττα.
Η Γεωργία θα είναι δεύτερη με νίκη και ήττα της Λιθουανίας, ή τρίτη με νίκη και νίκη Λιθουανίας ή τέταρτη με ήττα.
Η Ουκρανία θέλει νίκη και ήττα της Γεωργίας για να περάσει ως τέταρτη.

Το Ισραήλ αποκλείεται καθώς δεν έπεισε σε κανένα σημείο του τουρνουά ό,τι μπορεί. Για το καλό της διοργάνωσης ας μη γίνει καμμιά βλακεία και περάσουν οι Ουκρανοί. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως.
drunk guy
αυτη τη στιγμη παιζουν λιθουανια -γερμανια.ο νικητης αυτης της αναμετρησης θα ειναι ο αντιπαλος της εθνικης στους 16 εαν σημερα νικησουμε τους πολωνους.στις αρχες του 2ου δεκαλεπτου προηγειται η λιθουανια με 27-22
pan24
Το σημαντικο για τους λιθουανους ειναι οτι ο μοτιεγιουνας ξαναμπηκε σε ρυθμο μετα τον τραυματισμο του
Η τριαδα κουζμινσκας-μοτιεγιουνας-βαλαντσιουνας στο 3-4-5 υπερεχει των περισσοτερων ομαδων της διοργανωσης
koostas
παντως για τη λιθουανια, δεν ξερω ποσο ειναι σημειο, πρωτη φορα ατυχια σε διασταυρωσεις
βγαινει πρωτη και της τυχαινει ως τεταρτη η ελλαδα (που οσο χαλια και αν ειμαστε μπορουμε να κανουμε τη ζημια)
ενω τις τεταρτες των αλλων ομιλων τις ειχε για πλακα
ssoulliss
Νομίζω πως η Γεωργία του Ζούρου δε θα προκριθεί καθώς στο ματς Ισραήλ-Ουκρανία δεν αγωνίζεται ο Χάουελ. Ο καλύτερος παίκτης της στο φετινό Ευρωμπάσκετ και ο μοναδικός αξιόλογος ψηλός.

Βέβαια και οι Ουκρανοί είναι δυσκοίλιοι, αλλά έχουν κίνητρο πλέον για νίκη έστω με έναν πόντο.

ssoulliss
Τελικά η Ουκρανοί κατάφέρνουν να προκριθούν στους 16. Αυτοί τη στιγμή διαλύουν τους γηπεδούχους Ισραηλινούς με 30 πόντους. Τελικά εδώ το πρόγραμμα έπαιξε έναν ρόλο. Κρίμα για τη Γεωργία, άξιζε κάτι καλύτερο.

Έτσι η κατάξη του δεύτερου ομίλου είναι:

1. Λιθουανία(θα παίξει με Ελλάδα).
2. Γερμανία(θα παίξει με Γαλλία)
3. Ιταλία(θα παίξει με Φινλανδία)
4. Ουκρανία(θα απαίξει με Σλοβενία)
5. Γεωργία
6. Ισραήλ.
aigio
Η Γεωργια πρεπει να τα εχει με τον εαυτο της και μονο μιας και εχασε απο καποια Ουκρανια. Κριμα γιατι ειχαν συμπαθητικους παικτες.
Areianara_S3
πολύ κρίμα για την Γεωργία του Ζούρου γιατί το πάλεψε πολύ και σήμερα κόντρα στην Ιταλία έχασε 2 ευκαιρίες να το πάρει με 3ποντο του Ντίξον η να το στείλει στην παράταση με λει απ κάτω απο το καλάθι με τον Σερμαντίνι.
Έπαιξε όντως πολύ μεγάλο ρόλο το πρόγραμμα γιατί το Ισραήλ ήταν αδιάφορο.
Γενικά πιστεύω ότι καμία ομάδα από αυτόν τον όμιλο δεν θα φτάσει μέχρι τους '4'.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.