Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τηλεοπτικές μεταδόσεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
LEFTERIS733
Βοηθεια απο αυτους που εχουν nova η οποιον αλλο γνωριζει.

Με δεδομενο οτι δεν θελουμε να πληρωσουμε για nova αλλα θελουμε να δουμε ευρωλιγκα η μονη λυση ειναι τα ξενα καναλια.Και εδω ειναι η απορια μου:ποια απο τα ξενα καναλια που μεταδιδουν αγωνες ειναι ελευθερα (αν υπαρχει κανενα).Σκεφτομουν να παρω καμια καρτουλα skystar και πιατο για να βλεπω κανενα ξενο καναλι.Θα μπορω να βλεπω τιποτα η κανω τσαμπα ονειρα?

Επισης ισχυει αυτο που εχω ακουσει οτι οταν ενα συνδρομητικο εχει ενα αγωνα τοτε το σημα των ελευθερων δορυφορικων κλειδωνει για να μην μπορεις να δεις; (κατι τετοιο γινοταν με το tv magic τη χρονια που ειχε τους αγωνες του γαυρου-την ωρα του αγωνα το δορυφορικο σημα κλειδωνε).

Να και τα καναλια που δειχνουν αγωνες:

TV Schedule


Οχι ρε κεραταδες δεν σας δινω 55 ευρω το μηνα.
bhoy
Aπό καφετέριες,δε τη σκέφεσαι τη λύση αυτή,καθόλου;
qspock
Εκτος του οτι βγαινει τουλαχιστον 3 ευρο το ματς (καφε, μπυρα), επισης χανεις χρονο και καυσιμο να πας, να βρεις να παρκαρεις, εχεις κεφαλια συνεχεια μπροστα κατα τη διαρκεια του αγωνα, δεν ακους τον σχολιασμο. Με λιγα λογια αν θες να βλεπεις συστηματικα αγωνες, μονο σε καποιο στεκι της γειτονιας μπορεις να κανεις κατι τετοιο.

Αλλα αντε και τα βολεψες ολα τα παραπανω. Μενει το βασικοτερο: Ποιος μου λεει εμενα οτι η καφετερια που θα παω να δω μπασκετ δε θα δειχνει ποδοσφαιρο εκεινη την ωρα? Ή οτι δε θα το γυρναει να βλεπει τα αποτελεσματα του στοιχηματος? Αρα ή θα κλαιω τα λεφτα μου ή θα μαλωνω. Τι ωραια, παντα ετσι ονειρευομουν την ψυχαγωγια μου.

Πιστευω οτι το να βρεις μερος να βλεπεις συστηματικα μπασκετ ειναι πραγμα αδυνατο σε τουτη τη χωρα. ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΧΙ "ΜΠΑΛΑ"!
LEFTERIS733
Την ημερα που επαιζε παο-σιενα ειχα παει για μπιλιαρδο και λεω θα δειξει και τον αγωνα (ειχα δει λιγο απο ολυμπιακος-μπαρτσελονα αλλη φορα).Ε λοιπον σε πληροφορω οτι σε 4 τηλεορασεις του μαγαζιου εδειχνε την εθνικη... 68.gif

Εγω παντως εβαλα πιατακι και ψαχνομαι τωρα... Ξερεις,για αυτο το πειρατικο που ελεγε και ο χελακης...
qspock
QUOTE(LEFTERIS733 @ Nov 20 2005, 02:26 AM)
Εγω παντως εβαλα πιατακι και ψαχνομαι τωρα... Ξερεις,για αυτο το πειρατικο που ελεγε και ο χελακης...
*


Αν βρεις την ακρη, καθε νεοτερο ευπροσδεκτο απο την αποπειρα δορυφορικη wink.gif Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι να κανω. Τι πιατο εβαλες? Πιανεις Astra?
LEFTERIS733
1,20 με μοτερ και καρτα στο pc.Πιανω astra και καμια δεκαρια αλλους,αν και ακομα με μερικα καναλια δεν εχω βγαλει ακρη (π.χ. δεν πιανω τα ελληνικα στον hellas sat).Για τα υπολοιπα στο μελλον...Χαρα μου να μοιραστω οτιδηποτε γνωριζω με αλλους! wink.gif
hagi
Παιδιά έχω και γω πιάτο.Δεν έχει μοτερ και είναι 0,80.Πιάνω astra και hotbird.Αλλά ψάχνω και γω κανάλια γενικά που να δείχνουν μπασκετ.
Αν μάθετε τίποτα πείτε.

Υ.Γ Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα topic αποκλειστικά για αγώνες σε δορυφορική;
qspock
Νομιζω δε χρειαζεται να αλλαξουμε τοπικ, απλα μπορει να αλλαξει τιτλο. Αλλα εμενα μου αρεσει πολυ αυτος που εχει ηδη 19.gif

haqi με 80 cm πιανεις και astra? Πρεπει να εισαι βορεια, στην Αθηνα νομιζω θελει παραπανω. Μηπως Θεσσαλονικη που ειμαι εγω πιανει ο Astra και σε 60ρι? Με αυτο της NOVA δηλαδη πιανει ο Astra? Μιλαω παντα για Θεσσαλονικη, νοτια τα πραγματα ειναι δυσκολοτερα.
LEFTERIS733
Λοιπον επιστρεφω με νεα για οσους ενδιαφερονται να βλεπουν μπασκετ (και παρα πολλα αλλα).

Εγω καθε εβδομαδα βλεπω απο τους 12 αγωνες που εχει περιπου 9-10!Και νομιμα χωρις παρανομιες κτλ.Απλα υπαρχουν συχνοτητες που χρησιμοποιουν τα καναλια για εσωτερικη χρηση,τα λεγομενα feeds και σαιτ που ψαχνουν και εχουν συνεχη ανανεωση τι παιζει καθε συχνοτητα.Πολυ απλα συντονιζεσαι στη συχνοτητα αυτη και βλεπεις.Επειδη δεν ειναι κανονικα καναλια πολλες φορες δεν εχει σχολιασμο (η καλυτερη μου!!!) αλλα ακους αμεσα τον ηχο απο το γηπεδο,τον κοσμο,τα συνθηματα...Σε αγωνα του γαυρου βεβαια εχω πετυχει να εχει ηχο απο το σουπερσπορτ,ενω σε αλλους αγωνες ιταλικη μεταδοση,ισπανικη κτλ.Το μονο κακο ειναι οτι τυχαινει καθε εβδομαδα 1-2 αγωνες να ειναι σε κωδικοποιημενη συχνοτητα,αλλα μικρο το κακο αφου βλεπω τους υπολοιπους.Ετσι ειχα χασει το τσσκα-παο αλλα προς το τελος του αγωνα μας αποκαλυψε καποιος οτι το αλ τζαζιρα που εκανε τη μεταδοση ειχε "ξεχασει" να κλειδωσει το σημα.

Και βεβαια παιζουν και οι π@ρ@νομιες με σπ@σιμ@τ@ κτλ που εμλουτιζουν ακομα περισσοτερο το ελευθερο πακετο μας...Αν και τα feeds μας καλυπτουν παρα πολυ αφου βρισκεις μπασκετ,ποδοσφαιρο,βολει,τενις,αγωνες αυτοκινητου καθως και ασχετα με αθλητικα προγραμματα.Τα χριστουγεννα εβλεπα μεχρι τον παπα και την τελετη που εκανε!!!Και φυσικα την κυριακη βρηκα και συχνοτητα με το ποδοσφαιρικο ντερμπι με τους ακατανομαστους!


Συμπερασμα:εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την "επενδυση" μου,αφου με καλυπτει σχετικα με την ευρωλιγκα και βλεπω και παρα πολλα αλλα.Το συνιστω ανεπιφυλακτα με μονο μειονεκτημα το κοστος,αλλα ενταξει μια φορα τα δινεις και βλεπεις τοσα πραγματα.
hellenic
paidia kati sxetika asketo me basket!ego eimai apo germania...piano tin ert omos to tv magic poy epiana palia moy efige eno psaxno tin sixnotita!yparxei lisi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.