Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α1
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Ενημερωτικά, η λίστα με τους προπονητές μας στα χρόνια της Α1 :

1. Μιχάλης Αναστασιάδης
2. Κώστας Αναστασάτος
3. Γιώργος Αμερικάνος
4. Βαγγέλης Νικητόπουλος
5. Krešimir Ćosić
6. Νίκος Νεσιάδης
7. Μιχάλης Κυρίτσης
8. Richard Dukeshire
9. Steve Young /aka Γιαντζόγλου
10. Απόστολος Κόντος
11. Vlado Djurovic
12. Slobodan Subodic
13. Γιάννης Ιωαννίδης
14. Γιώργος Καλαφατάκης
15. Φώτης Κατσικάρης
16. Κώστας Πολίτης
17. Dušan Ivković
18. Dragan Sakota
19. Λευτέρης Κακιούσης
20. Βαγγέλης Αλεξανδρής
21. Σούλης Μαρκόπουλος
22. Άγγελος Κορωνιός
23. Βαγγέλης Αγγέλου

Για το poll βάζω τους

Κυρίτση, Σουμποτιτς, Κακιούση, Αλεξανδρή, Αγγέλου
panos75
Ξέρω πως θα σε απογοητεύσω αλλά για μένα τον τίτλο αυτό παίρνει άνετα ο Βλάντο Τζούροβιτς.

Εάν είχε έρθει στην Ελλάδα δέκα χρόνια αργότερα, κανείς δεν θα μιλούσε τώρα για Ψωμιάδη, Κατέλη, Εθνικό Σταρ και λοιπούς τηλεμαϊντανούς. biggrin.gif
kop-13
Βαγγέλη Αλεξανδρή είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος!!!
Air Kef
ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟΠΙΚ!!!

w00t.gif


Μαλλον και γω θα ριξω στον Βαγγέλη την ψηφο μου.
Pierce
σε εχει κανει τουρμπο ο αγγελου ε; η ηλικια μου μου επιτρεπει να θυμαμαι απο τον σουμποτιτς και μετα , οποτε ο κυριτσης βγαινει αμεσως εξω.

σουμποτιτς
το ροστερ δεν ηταν κατι το εκπληκτικο ειχε για μπροσταρη τον αντονι πελ , αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειχε την ομαδα πολυ πιο πανω απο την 10η θεση

κακιουσης

ειχε το καλυτερο ροστερ απο τους υπολοιπους στην ευρωπη πηγαμε απατοι με 3-11 σε σχετικα ευκολο ομιλο , καπου στο νοεμβρη με δεκεμβρη ειχε ερθει ο τσαλμερς και ειχαμε ενα τεραστιο νεκρο διαστημα οπου η ομαδα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της και χασαμε στο τελευταιο ματς με 19π απο τον παοκ οπου πηγε περιπατο και η 6η θεση και η οποια ελπιδα για κατι στα play off

αλλεξανδρης

η ομαδα τσιρκο, χαλια στην ευρωπη , μηδεν συστημα σε επιθεση και αμυνα και πολυ αργησε να μας χαιρετησει. Μια χαρα παιχτες και η ομαδα ηταν ετοιμη για φουντο

αγγελου

εχει χασει τουλαχιστον 4-5 δικα του ματς απο τραγικα λαθη την ωρα του αγωνα (κραταει ανεξηγητα στον παγκο παιχτες που παιζουν πολυ καλα μεχρι εκεινη τη στιγμη) και γενικα μοιαζει να κοιταζε τις ρωσιδες στις εξεδρες οταν μιλαγε ο ντουντα.



Κακιουσης δαγκωτο απο εμενα
ashton
Ο Τζούροβιτς δε μπαινει στη λίστα γιατί τυπικά δε θεωρείται αποτυχημένος (κανονικά θα έπρεπε να βάλω τον Ιωαννίδη και να τον ψηφίσω δαγκωτό :-) . Βγήκαμε Κόρατς με το Μπλάκμαν και την επόμενη χρονιά μας πήγε στους ομίλους και το Φ4 του Κυπελλου κι έφυγε μετά την ήττα από Πανιώνιο. Δε νομίζω πως θα πήγαινε χειρότερα από τον Πίξι.

Ψήφισα Κυρίτση. Η 30ρα από τη Γκραβελέν δεν ξεχνιέται με τίποτα.
ashton
προστέθηκε και ο Καλαφατάκης στη λίστα.
Green Warrior
Ωραίο και ταυτόχρονα δύσκολο τόπικ είμαι μεταξύ Σούμποτιτις και Κακιούση...


QUOTE(ashton @ Jan 6 2008, 21:04 ) *
Ο Τζούροβιτς δε μπαινει στη λίστα γιατί τυπικά δε θεωρείται αποτυχημένος (κανονικά θα έπρεπε να βάλω τον Ιωαννίδη και να τον ψηφίσω δαγκωτό :-) . Βγήκαμε Κόρατς με το Μπλάκμαν και την επόμενη χρονιά μας πήγε στους ομίλους και το Φ4 του Κυπελλου κι έφυγε μετά την ήττα από Πανιώνιο. Δε νομίζω πως θα πήγαινε χειρότερα από τον Πίξι.

Ψήφισα Κυρίτση. Η 30ρα από τη Γκραβελέν δεν ξεχνιέται με τίποτα.



Όχι πως έχω καμία συμπάθεια στο ξανθό (κάθε άλλο μάλιστα) αλλά γιατί να θεωρείται αποτυχημένος στην ΑΕΚ;
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 7 2008, 12:36 ) *
προστέθηκε και ο Καλαφατάκης στη λίστα.

Τους θυμάμαι όλους και να βάλω κι έναν ακόμα προβληματισμό
Καλύτεροι με τη σειρά που τους βάζω

1. Κατσικάρης
2. Νικητόπουλος
3. Σάκοτα
4. Ιβκοβιτς

και βάζω σχέση μπάτζετ, αποτελεσμάτων και μπάσκετ που είδαμε



Χειρότεροι
1. Καλαφατάκης
2. Αγγέλου
3. Σούμποτιτς

Είναι οι χειρότεροι γιατί ενώ είχαν τα μέσα (κάποια φράγκα δηλαδή) δεν έδωσαν μια ταυτότητα, οι ομάδες ήταν (είναι, όπως η τωρινή) ανερμάτιστες, δίχως αρχή και τέλος .
Ο Αγγέλου θα ήταν πιο δίκαιο να κριθεί αργότερα αφού την ομάδα με το δεδομένο ρόστερ την βρήκε , αλλά βέβαια είτε το πιστεύει και έχει καταφέρει να παίζουν χειρότερα εως τώρα (οπότε δεν είναι καλός) είτε δεν το πιστεύει αλλά δεν το αλλάζει . για το φετινό αγωνιστικό χάλι που το μπάσκετ που παίζουμε ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ κάποιος πρέπει να μιλήσει. Ποιός σχεδίασε την ομάδα, ποιός ψάχνει παίκτες κλπ κλπ (δεν λέω άλλα , θα βγω off topic)
ashton
@ green warrior.
ο Ιωαννίδης δεν είναι κακός προπονητής, αλλά στην ΑΕΚ είναι αποτυχημένος. Μια 2η και μια 4η θέση έφερε και ο Κατσικάρης με πολύ χειρότερο υλικό και σαφέστατα μικρότερο μπάτζετ.
Air Kef
QUOTE
ο Ιωαννίδης δεν είναι κακός προπονητής, αλλά στην ΑΕΚ είναι αποτυχημένος. Μια 2η και μια 4η θέση έφερε και ο Κατσικάρης με πολύ χειρότερο υλικό και σαφέστατα μικρότερο μπάτζετ.


Και με χειρότερους αντιπάλους όμως.

Απλα ας θυμηθούμε τον Ολυμπιακο που έβρισκε ο Ιωαννιδης μπροστά του και τον Ολυμπιακο που βρήκε ο Κατσικάρης. smile.gif
dreamtheater
Συμφωνώ απόλυτα. Όχι και αποτυχημένος ο Ιωαννίδης ρε παιδιά. Η πρώτη χρονιά δεν ξεχνιέται με Παπαχρόνη, Ατρούια κλπ, απίστευτη πορεία διπλό στο ΟΑΚΑ με Μπόζα (με 4.000 ΑΕΚτζήδες), έφτασε μέχρι τελικό και έχασε το κύπελλο από τρίποντο του Νάκιτς στον ημιτελικό.
Όσο για τη δεύτερη δεν νομίζω κανείς να ξενάει πώς αποκλειστήκαμε από τον τελικό των play-off, ούτε να πίστευε ποτέ κανείς ότι τόσο γρήγορα θα φτάναμε στον τελικό της Ευρωλίγκας...
Επειδή τελικά δεν πήραμε τίποτα δεν πιστεύω ότι μας δίνει το δικαίωμα να πούμε αποτυχημένο τον ξανθό!
Kolossos-Rhodes
Και εγω ψηφιζω ως χειροτερους τον κακιουση μαζι με αγγελου χωρις να μπορεσω να τους ξεχωρισω!πραγματιακ δινουν μεγαλη μαχη για την κορυφη! tongue.gif

για τον ιωαννιδη δεν συμφωνω,εκανε εργο στην αεκ και ζησαμε καλες στιγμες ..
πραγματικα τι παικτες ειχαμε τοτε,ωραια ομαδιτσα,επαιζε και ο κολντεμπελα τοτε,ετσι δεν ειναι?μορφη παικτης smile.gif
xalasmenos
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ 1.5 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕ ΣΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ Ο ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ 2-3 ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ 2 ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΠΟΔΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΣΛΟΒΕΝΟΣ.
ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΞΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΚΙΟΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΛΟΓΩ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΣΠΑ ΑΠΛΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ 92-93 ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΑΝΕ 2-3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ,ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,Ο ΚΑΚΙΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α2 ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
NBAholic
Συμφωνώ με τους προηγούμενους 4 για Ιωαννίδη. Δώστε το ρόστερ της ΑΕΚ του '97 σε έναν αποτυχημένο προπονητή και δε νικά τον Παναθηναϊκό ούτε την οδηγεί μέσα σε δύο χρόνια από τα μέσα της Α1 στον τελικό της Ευρωλίγγα.

Φίλε xalasmene, αν γίνεται, απενεργοποίησε τα κεφαλαία όταν γράφεις, γιατί δίνουν την εντύπωση ότι είσαι θυμωμένος και φωνάζεις.
ashton
Ναι, και κανείς άλλος δε χάνει τελικό από τον Άρη της εποχή, κανείς άλλος δε θα μας έβαζε στα μαύρα κατάστιχα με τους 44 πόντους στη Βαρκελώνη κλπ
Jabar
ψήφισα Καλαφατάκη σχετικά με τις προοπτικές και τα λεφτά που ξοδεύαμε η ομάδα ήταν απογοήτευση
leelo15
Χωρις να ξερω πολλα δεν νομιζω να υπηρξε χειροτερος απο τον τωρινο τοσο μεσα οσο και εξω απο το γηπεδο. Οπως ειχε πει και καποιος φιλος απο το φορουμ ο προπονητης φαινεται και μετα το παιχνιδι στις δηλωσεις του οπου ο Αγγελου ως τωρα δεν τα παει και περιφημα.
Καπως ετσι τα παει για μενα και μεσα στο γηπεδο..
ashton
γμτ... δε μπορώ να αλλάξω πια τη ψήφο μου και να τη δώσω στον Σολεαποκλεισμένο αντί του Κυρίτση...
iknow
νομιζω φιλε που εβαλες αυτο το θεμα αδικεις καπως το τωρινο προπονητη της ομαδας για το χρονικο σημειο που το θετεις.διαβαζω περιστασιακα και το βλογκ σου και νομιζω οτι τα αποτελεσματα θα ήταν διαφορετικα αν εθετες το ιδιο ερωτημα μετα το σερι των 5 νικων.
ο αγγελου εκανε λαθη σε καποιυς αγωνες αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλος προπονητης για εμενα.
πιστευω οτι ειναι πολυ σοβαρος και δουλευταρας και οτι πρεπει να του δωθει η ευκαιρια να χτισει την δικη του αεκ οπως την φανταζεται.το ροστερ της ομαδας ειναι μετριο για μενα και χρυσοπληρωμενο!αν εξεραισεις 2 παιχτες τον ταπουτο και τον κυριτση ολοι οι αλλοι δεν ειναι παιχτες του επιπεδου που μπορουν να φερουν την αεκ στην ευρωλιγκα.η αεκ αυτη την περιοδο εχει 10 παιχτες εκ των οποιων οι 5-6 μπορουν να παιξουν καλο μπασκετ ακομα και απεναντι σε ομαδες οπως το ρεθυμνο εκτος εδρας.
νομιζω οτι αυτη η ομαδα θα πρεπει να κερδισει οτι μπορει φετος και του χρονου θα δουμε μια πολυ διαφορετικη ομαδα ισχυρη οπως την θελουμε.η γνωμη μου επισεις ειναι οτι καλυτερα που δεν πηραμε παιχτες μετριους στην μεση της σαιζον(γιατι μον ον μετριους μπορεις να βρεις τωρα) γιατι θα ηταν χαμενα λεφτα και μπορει να εκανες 1-2 νικες παραπανω αλλα και να χαλαγες την οποια χημεια ειχε η ομαδα.
η αεκ που θελουμε θα χτιστει βημα βημα και με τον δροσο θα παει μπροστα και θα ειναι ξανα εκει που της αρμοζει.
Jabar
Αρκεί να τη κτίσει άλλος και όχι ο Αγγέλου.Πρέπει να βρούμε έμπειρο προπονητή με φιλοσοφία γύρω από το μπάσκετ ,με ξεκάθαρες θέσεις για το τι παίκτες θέλει σύμφωνα με το μπάσκετ που σχεδιάζει να παίξει.Αυτοί οι προπονητές είναι μετρημέναι στην Ευρώπη και ακριβοί .Αλλά το καλό το πληρώνεις αλλιώς υπάρχουν αρκετά έμπειροι προπονητές και στην ΕΣΚΑ που θα είχαν και καλύτερα αποτελέσματα.
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Mar 22 2008, 11:35 ) *
Αρκεί να τη κτίσει άλλος και όχι ο Αγγέλου.Πρέπει να βρούμε έμπειρο προπονητή με φιλοσοφία γύρω από το μπάσκετ ,με ξεκάθαρες θέσεις για το τι παίκτες θέλει σύμφωνα με το μπάσκετ που σχεδιάζει να παίξει.Αυτοί οι προπονητές είναι μετρημέναι στην Ευρώπη και ακριβοί .Αλλά το καλό το πληρώνεις αλλιώς υπάρχουν αρκετά έμπειροι προπονητές και στην ΕΣΚΑ που θα είχαν και καλύτερα αποτελέσματα.

ούτε εγώ θα πω κάποιο όνομα, οι κορυφαίοι θέλουν κίνητρο που σημαίνει είτε Ευρωλίγκα είτε πάρα πολλά λεφτά σε μπάτζετ και στους ίδιους.
Αλλιώς ένας καλός Έλληνας μπορεί να φέρει ανάσταση αρκεί ακριβώς όπως λέει ο Jabar να έχει στίγμα.
ashton
@ iknow

μάλλον δε διάβαζες τι έλεγα στη διάρκεια του σερί 5-0, όταν χάναμε πχ τη διαφορά από το Αιγάλεω, ή όταν καταφέρναμε να μας γυρίσει το ματς η πεσμένη Ολυμπιάδα....
Αν η ΑΕΚ έχει 10 παίκτες (προφανώς βγάζεις τους Ηλιόπουλο, Σιούτη) τότε ΟΦΕΙΛΕΙ να απαιτήσει να έχει 12 στον πάγκο. Κι αν δεν του πάρουν να φέρει 2 πιτσιρικάδες από το εφηβικό.
Αν αναφέρεσαι στον Χατζή, δεν του φταίει κανείς που με Κορωνιό-Πρίφτη έπαιζε 22' και με αυτόν παίζει 6' και όποτε μας παίζουν ζωνη βραχυκυκλώνουμε.
a bullet for your head
Κυριτσης απο μενα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.