Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 14η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2017-18
Zoys
Το πρόγραμμα

Πέμπτη
Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός 20:00
Μπάμπεργκ-Ρεάλ Μαδρίτης 21:00
Μακάμπι-Φενερμπαχτσέ 21:05
Βαλένθια-Ζαλγκίρις 21:45

Παρασκευή
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 19:00
Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 19:30
Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα 21:30
Μάλαγα-Αρμάνι Μιλάνο 21:45
yorgos
Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός

Δύσκολο να ξανακάνει υπέρβαση ο kalathisless Παναθηναϊκός. Ελαφρύ φαβορί ο Ερυθρός με το +13,5 του Ροτσεστι να βγάζει μάτι. Το +4,5 του Ερυθρού σε συνδυασμό με το +8,5 της Εφές μου αρέσει πολύ, γενικά δύσκολα θα κερδίσουν και οι δύο ελληνικές κι αν το κάνουν θα γίνει δύσκολα, έχουν ελλείψεις, είναι κατάκοποι και παίζουν εκτός. Ο Παναθηναϊκός μάλιστα παίζει με ομάδα που ασε αντίθεση με τη Μακάμπι, έχει πλάνο.

Μπάμπεργκ-Ρεάλ Μαδρίτης


Θα φτύσει αίμα η Ρεάλ. Φαντασιακά ο Λούκα της καρδιάς μας μετά την ανάπαυση θα σκίσει. Το +8,5 της Μπάμπεργκ μου αρέσει.

Μακάμπι-Φενερμπαχτσέ

Αυτή η παρέα που μαζεύτηκε και προσποιείται την ομάδα μπάσκετ θα αντιμετωπίσει το αντίθετό της: μια ομάδα με αρχές, προπονητή και σοβαρό τρόπο παιχνιδιού. Η ΜΑκάμπι βέβαια είναι τόσο απρόβλεπτη που μπορεί να βάλουν δυο γκαρντ της από 32 πόντους και να το πάρει έστω και με το μπάσκετ παιδικής χαράς που παίζει. Δύσκολη η πρόβλεψη, μάλλον Φενέρ.

Βαλένθια-Ζαλγκίρις

Της έχω κάνει τόσους επικήδειους της Ζαλγκίρις όσα και τα διαζύγια της πεθεράς μου και πάλι με εκπλήσσει (και η Ζαλγκίρις και η πεθερά μου). Πιστεύω ότι θα το πάρει η Βαλένθια, 9 συνεχόμενες ήττες ή κάτι τέτοιο έχει, έλεος πια. Αλλά για τη Ζαλγκίρις μόνο ρισπέκτ, με ξένους που στοίχισε ο ακριβότερος όσο η αριστερή φτέρνα του Μπόγρη και καλύτερο γηγενή τον 87χρονο Γιανκούνας παίζει οργανωμένα, στοχευμένα, με μυαλό, μπράβο τους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι

Αδυνατώ να πιστε΄ψω ότι η φροντ λάιν της ΤΣΣΚΑ θα ξεφτιλιστεί όπως με τον Ολυμπιακό. Επίσης πιστεύω ότι θα κάνει πιο μέτιρο παιχνίδι ο Σβεντ από τον Ντε Κολό (φαντασιακά μιλάω). Από πλευράς θεάματος, το ματς της αγωνιστικής.

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός

ΚΑτάκοπος, λαβωμένος και ηρωικά πεσών ο Ολυμπιακός πιστεύω θα χάσει και δε θα του πει και κανένας τίποτε.

Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι χειρότερη περίπτωση από την Μακάμπι και την Αρμανι κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά ανεξήγητο πώς τα καταφέρνει να παίζει έτσι, πάει καρφί να γίνει ό,τι ήταν η Αρμανι: νεκροταφείο καριέρας. Φαβορί η Μπασκόνια που έχει χειρότερο ρόστερ αλλά παίζει μπάσκετ κι όχι μπουρμπούτσαλα.

Μάλαγα-Αρμάνι Μιλάνο

Μας έστειλε στον κουβά πάλι το τουριστικό μέρος (άσε μας ρε Πλάθα!) αλλά απέναντι στην Αρμάνι θα έχει δυσκολότερο έργο. Η Αρμάνι έχει πολλά κηδειόχαρτα να υπογράψει και τώρα που τείνει προς το να είναι πλήρης είναι επικίνδυνη και σαφώς καλύετρη από ό,τι δείχνει η βαθμολογική της θέση. Αμφίρροπο το ματς, αποκλείω να χάσει με περίπατο η Αρμάνι, σε αντίθεση με τις στοιχηματικές.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.