Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Α1:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Anxel
Πέμπτη στις 21.00 το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...Ελπίζω επιτέλους ο κόσμος του Παναθηναικού να το γεμίσει...15.000 θεατές για να κάνουμε εύκολα και ωραία το 1-0...Και μετά όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το 7ο πρωτάθλημα τα τελευταία 8 χρόνια με 3-0...Έτσι απλά και ωραία...

Ζωντανό από το Supersport...
harris
Για να δουμε ποσο ευκολο θα ειναι........
Anxel
To πρόγραμμα των τελικών:

ΠΕΜΠΤΗ 9/06/2005-21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ
KYΡIAKH 12/06/2005-20:00 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
TETAΡTH 15/06/2005-20:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ
KYΡIAKH 19/06/2005-20:00 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (εφ' όσον χρειασθεί)
TETAΡTH 22/06/2005-20:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (εφ' όσον χρειασθεί)

Όλοι οι αγώνες ζωντανά από το Supersport...

Λοιπόν αν θέλουμε να τα δούμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα η σειρά των τελικών είναι πολύ αμφίρροπη...Αλλά αν ο Παναθηναικός πιάσει απόδοση όπως στον πρώτο γύρο στο Γαλάτσι η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη...Βέβαια άλλο τελικός πρωταθλήματος και άλλο ματς για την κανονική διάρκεια...Όπως και να έχει ο Παναθηναικός έχει το προβάδισμα λόγω και του πλεονεκτήματος έδρας...

Θα δούμε τι θα γίνει...Εγώ πάντως θα κάνω τον κόπο να κατέβω Αθήνα στις 15 του μηνός για να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα...lol biggrin.gif
harris
Ποιοι θα ειναι στο γηπεδο???????????????????
ashton
Το σκέφτομαι σοβαρά για την Πέμπτη, αν και με προβληματίζει λίγο η ώρα...
Βλέπετε δεν αντέχω να φάω στη μάπα τον Συρίγο στο Σούπερσπορτ..
Anxel
Tι σε χαλάει ο Συρίγος;
harris
Εγω θα παω και στα δυο κατα πασα πιθανοτητα...πρωτα Μαρουσι και μετα ΟΑΚΑ.... biggrin.gif
Anxel
Αφού είπαμε...Εσύ είσαι δημοσιογράφος... tongue.gif
harris
ναι αλλα πανω απο ολα φιλαθλος wink.gif
Buk
και εδώ στο εξωτερικό τελειωσε το basket για φέτος με τον αποκλεισμό του Πανιωνιου αφού ήταν η τελευταία ομάδα που είχε τα δικαιώματα τις η Ερτ και έδειχνε τα παιχνίδια μέσο Ερτ Sat! gdi.gif
Aντε να τα παρακολούθησης απτό ραδιόφωνο και το Galanis τώρα hammer.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
dizzy_fingers
Υπάρχει το basketforum buk!
Με τις συζητήσεις ούτε που θα καταλάβεις ότι δεν τα είδες biggrin.gif.
ashton
υπάρχει και ο μικρός τελικός Μαρούσι-Πανιώνιος, συνεπώς έχετε σίγουρα ένα ματς να δείτε δορυφορικά στο εξωτερικό.

Η καλύτερη μετάδοση του Σούπερσπορτ έγινε την 26η αγωνιστική που λόγω της απεργίας είχε μόνο ήχο από το γήπεδο χωρίς καθόλου περιγραφή :-)
dizzy_fingers
Κακίες... 19.gif
Anxel
Αναμένεται αρκετός κόσμος αύριο στο ΟΑΚΑ...8.000 - 10.000 υπολογίζεται οτι θα είναι ο κόσμος περίπου...

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ιμπραήμ Κουτλουάι...Κανονικά από την άλλη θα αγωνιστεί ο Πάτρικ Φέμερλινγκ(όσο αγωνιστεί δηλαδή) που ξεπέρασε το δικό του πρόβλημα...

Όπλο η παράδοση

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό ήταν τέτοια εποχή πριν από ακριβώς δύο χρόνια: ο 2ος τελικός του 2003 στο κλειστό των Ανω Λιοσίων. Έκτοτε το "τριφύλλι" έχει κάνει ένα σερί 7-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μάλιστα φέτος στο Γαλάτσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε κάνει επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 27 πόντους διαφορά του αντιπάλου! Προηγουμένως είχε προηγηθεί μια νίκη στο κύπελλο (στο κλειστό του Περιστερίου), ενώ η... τριλογία ολοκληρώθηκε με μια δύσκολη νίκη στο ΟΑΚΑ.


Οπότε πάμε για 10-0...Να πάρουμε το πρωτάθλημα άνετοι και ωραίοι... biggrin.gif wink.gif tongue.gif
dizzy_fingers
Λέτε να βρώ εισιτήρια των 10 αν πάω νωρίς στο ΟΑΚΑ...μπα,ε? unsure.gif
Anxel
Κάναμε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να πάρεις το πρωτάθλημα...Νίκη με 78-62 και πλέον ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Κυριακή το απόγευμα στις 8...Το ματσάκι σήμερα λόγω μια πολύ ευχάριστης υποχρέωσης( cool.gif 69.gif ) δεν το είδα,οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για την απόδοση της ομάδας...

Πάντως τα αεκάκια έχω δίκιο εγώ που λέω οτι ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτούν κάποια πράγματα...Και σήμερα τα έριξαν όλα στην διαιτησία...Έλεος...

Ο κόσμος για τα δεδομένα του πρώτου τελικού ήτανε λίγος...Ελπίζω στον 3ο τελικό όπου θα σηκώσουμε και το πρωτάθλημα να φιλοτιμηθούν να έρθει περισσότερος...Παρολαυτά υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα με πολύ τραγούδι,σημαίες,πλακάτ...

Δηλώσεις:

Oμπράντοβιτς: "Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας"

Από τη μεριά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: "Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε τη σειρά με νίκη. Παίξαμε καλά ειδικά στην άμυνα. Η ΑΕΚ άλλαξε άμυνες, αλλά εμείς με υπομονή και καλή κυκλοφορία βρήκαμε λύσεις, παρά την ψυχολογικό πίεση που υπάρχει από τη στιγμή που αυτό είναι το 64ο φετινό μας παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά για να φτάσουμε ως τον τίτλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ μας δυσκόλεψε περισσότερο από τον Πανιώνιο γιατί παίζει πιο επιθετικά στην άμυνα και έχει αρχές".

Kατσικάρης:

"Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντέξαμε στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη και χάσαμε την επαφή με το σκορ, καθώς έπεσε και το επίπεδο της άμυνας μας. Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός", τόνισε ο Κατσικάρης και συμπλήρωσε:

"Είναι δύσκολο να παίξει ο Μπέιλι στη συνέχεια της σειράς. Από την αρχή της χρονιάς μας είχε δώσει πολύ ενέργεια κι όχι μόνο σκοράρισμα. Κάνει πολλές δουλειές μες στο γήπεδο και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε έναν τέτοιο παίκτη ειδικά στον τελικό και ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό μια ομάδα με 12 ποιοτικούς παίκτες. Δεν ωφελεί να συζητάμε για αυτό. Και για άλλα πράγματα δεν ωφελεί να συζητάμε," σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

"Δεν αξίζει να μιλήσω για αυτό το θέμα. Απλά στη σύσκεψη των διαιτητών δεν μας είπαν ότι το φάουλ στη σέντρα σφυρίζεται πάντα αντιαθλητικό"!
Anxel
Με κορυφαίο τον Γιάκα Λάκοβιτς ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 78-62 στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1.
Ο γνωστός "τρίποντος" Παναθηναϊκός (78-62) και ο γνωστός "δαιμόνιος" Λάκοβιτς έκαναν τη δουλειά τους! Στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πάλεψε παρά την απουσία του Μπέιλι και τα προβλήματα των φάουλ, όμως στο τέλος έπεσε θύμα εκτέλεσης από τα 6.25.

Ο Σλοβένος με 8 κρίσιμους πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο έβαλε τέλος στα όνειρα της Ένωσης για νέο "μπρέικ" και διατήρησε αναλλοίωτη την παράδοση του "τριφυλλιού" που έφτασε στο 8-0! Ήταν το ξέσπασμα που χρειαζόντουσαν οι γηπεδούχοι για να κάμψουν την αντίσταση ενός μεθοδικού και μαχητικού αντίπαλου, που είχε όμως λιγότερες λύσεις (αλλά και περισσότερα παράπονα από τη διαιτησία).

Από το ξεκίνημα του αγώνα η άμυνα ήταν το σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό πρόσωπο των δύο ομάδων. Οι "πράσινοι" δοκίμασαν με πρες στα άουτ και τον Παπανικολάου (στη συνέχεια ανέλαβε το ρόλο ο Διαμαντίδης) πάνω στον Χατζή να "μπλοκάρουν" την επίθεση της ΑΕΚ, την ώρα που επιχείρησαν να "χτυπήσουν" με πικ-εν-ρολ χρησιμοποιώντας τον Τσαρτσαρή, τον παίκτη δηλαδή του Νίτσεβιτς.

Στο ξεκίνημα το σχέδιο του Ομπράντοβιτς πέτυχε όμως με την Ένωση να απαντάει μέσω του Κροάτη σέντερ στην επίθεση, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Όχι για πολύ όμως, αφού στη συνέχεια ανέλαβε δράση η "τρίποντη" περιφέρεια των γηπεδούχων που έκανε το 22-15 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και με 10 πόντους (27-17 στο 12') έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μάικ Μπατίστ. Η Ένωση δεν άργησε να απαντήσει παρά το φόρτωμα με φάουλ των ψηλών της (Νίτσεβιτς, Αντιτς και Λόλις). Η είσοδος στο παρκέ του Μιχάλη Πελεκάνου έδωσε ενέργεια στην ομάδα και την βελτίωση ακόμη περισσότερο αμυντικά, εκεί όπου οι σωστές περιστροφές και οι αλλαγές στα μαρκαρίσματα "έκοψαν" τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, που βρήκε λύσεις μόνο στο σουτ του Αλβέρτη.

Οι αλλαγές του Κατσικάρη (Κους, Μπουρούσης, Τσιάρας) πρόσφεραν λύσεις και έτσι η διαφορά μειώθηκε στους 2 πόντους, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έκλεισε ένα ημίχρονο έχοντας πετύχει μόλις 2 δίποντα (37-34).

Στην τρίτη περίοδο όταν οι "πράσινοι" βρήκαν ξανά λύσεις έξω από τα 6.25 (Σκεπάνοβιτς-Λάκοβιτς) ξέφυγαν και πάλι στο σκορ ακόμη και με 11 πόντους (46-35). Τα προβλήματα με τα φάουλ συνεχίστηκαν για την Ένωση που είχε λίγες λύσεις, με αποτέλεσμα να κρατηθεί μεν μες στο ματς, αλλά όχι σε απόσταση αναπνοής (56-47).

Ο Γιάκα Λάκοβιτς, όμως, περίμενε τα τελευταία λεπτά για να αναλάβει δράση. Με συνεχόμενα τρίποντα έφερε την ομάδα του στο +15 βάζοντας ουσιαστικά στο 35' τέλος στο ματς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Νίκου Χατζή, που ηγήθηκε του κοντού σχήματος των "κιτρινόμαυρων". Χωρίς να αλλάξει η εικόνα του ματς το σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε με το τελικό 78-62, που σηματοδότησε το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-16, 37-34, 56-47, 78-62

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 7 (1), Καλαϊτζής, Παπανικολάου 7 (1), Λάκοβιτς 22 (4), Μπατίστ 12, Χατζηβρέττας 2, Μπάξτερ 6, Διαμαντιδης 8, Σκεπάνοβιτς 9 (2).

ΑΕΚ (Φώτης Κατσικάρης): Λόλις 2, Νικολαίδης, Ζήσης 1, Πελεκάνος 13 (1), Κους 6 (1), Χατζής 17 (3), Νίτσεβιτς 13, Τσιάρας 6, Αντιτς 4, Μπουρούσης.
suspect
Δεν εχω κανενα παραπονο από την ομάδα και την προσπαθεια της.
Καναμε το καλυτερο δυνατον που μπορουσαμε και χωρις τον τομπι ξεκινουσαμε τον αγωνα με ένα σημαντικο μειονεκτημα.
Παιξαμε όπως επρεπε.
Το σκορ χαμηλα, να μην ανοιξει το ματς, τσου κου τσου κου και αν και ο ΠΑΟ ήταν μπροστα δεν καταφερε ( εκτος από τα 2 τελευταια λεπτα ) να επιβληθει και ειμασταν μεσα στο παιχνιδι.
Γιατι χασαμε;

Για 2 λογους
1) &nsbp; &nsbp;λογω της αξιας των παικτων του ΠΑΟ call me –κυριως – λακοβιτς.
2) &nsbp; &nsbp;γιατι ο ΠΑΟ επαιξε το συστημα κεραυνος που δεν μπορεσαμε να το αντιμετωπισουμε.

Το συστημα κεραυνος είναι μια καινοτομια στο χωρο του μπασκετ και πολύ δυσκολα αντιμετωπιζεται ακομα και από τους Πιστονς.
Το συστημα κεραυνος είναι η καλυτερη λυση για τη φθορα του αντιπαλου χωρις απαραιτητα εσυ να πιασεις μεγαλη αποδοση.

Τι είναι το συστημα κεραυνος;

Απλο. Απλουστατο.

Οποιος παικτης αγγιξει τον Αλβέρτη, τιναζεται και πεφτει κάτω λες και τον χτυπησε κεραυνος. Παιρνει το επιθετικο φαουλ, ολοι χειροκροτανε και λενε «μπραβο φραγκι για την αμυνα» και η ζωη συνεχιζεται με τους αντιπαλους να κανουν μέτρηση στο αμερομετρο μήπως εκπέμπουν μεγάλη ταση.

Το συστημα κεραυνος έχει και παραλλαγες. Αν ας πουμε κοιταξεις στα ματια τον Διαμαντίδη ένα μεγάλο φορτιο διαπερνα το σώμα του παικτου με αποτέλεσμα αυτό το μυστικο οπλο να είναι επικίνδυνο για την υγεια των παικτων.
Επίσης το συστημα κεραυνος βγαίνει σε κάθε μπασιμο των παικτων του ΠΑΟ που όπωσδήποτε παιρνουν φαουλ γιατι τα 220 βολτ που εχουν τα δακτυλα των παικτων της ΑΕΚ δεν τους αφηνουν να εκτελεσουν τις προσπαθειες τους.

Ευτυχως όμως που οι διαιτητες ως άλλοι δικαστες Ντεντ εχουν ανακαλύψει την πλεκτάνη του Νταρθ Κατσικαρη και απονέμουν δικαιοσύνη.

Δεν εχω καμια διάθεση να κάνω ανάλυση για τον αγώνα. Πάνε στράφι και η σουπερ εμφάνιση του Πελε, η βοήθεια των Μπουρούση και Τσιαρα, η σωστή αμυντική τακτική του Κατσικάρη κλπ.

Ή για να το πω και αλλιως:

Ενταξει ρε παναθηναϊκέ εχεις καλυτερους παικτες, καλυτερο προπονητη, πιο εμπειρη ομαδα, εισαι καλυτερος, λογικα θα πάρεις τον τίτλο, μπραβο σου και μαγκιά σου.

ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ…..
aris3
Αρχισαν οι τελικοι της Α1 και με αυτους δεν θα ασχοληθει ουτε η πλειοψηφια των οπαδων ομαδων που αγωνιζονται.Το μονο καλο ειναι η κοντρα των βαζελων και των χανουμιων τον τελευταιο καιρο που μπορει να προσδωσει λιγο ενδιαφερον στους αγωνες.
Bonzo
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ και είμαι ΠΑΟ...

Χθές ήμουν στον αγώνα και έχω να κάνω τις παρακατω παρατηπήσεις..

α) Η διαιτισία ήταν ψιλοάθλια καθώς με την παραμικρη επαφή σφύριζε φάουλ(και στις δυο ομάδες) και συνεπώς δεν άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Χαρακτηριστικο είναι ότι στο 2ο στα πρώτα 4 λεπτά οι δυο ομαδες ειχαν 11(!) φάουλ. Είναι γεγονός οτι ο παναθηναικος σε γενικες γραμμες ευνοηθηκε από τη διαιτισία(επιθετικό του μπατίστ που σφυριχτικε αμυντικό, έγινε airbol και ανανεωθηκε ο χρόνος του ΠΑΟ με τον Τσαρτσαρη να πετυχαίνει τρίποντο και το 2ο αντιαθλητικό).Όμως δεν ελλειψαν και τα ανάποδα σφυρίγματα...Αύτο πάντος δε μπορεί να αποτελεί δικαιολογιά για την ΑΕΚ καθώς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.Εξάλλου και εμεισ είχαμε το Διαμαντιδη με 3 φάουλ από νωρίς...

β)Έγινε ένα μικροεπεισόδιο με ένα Αεκτζή ο οποίος απομακρυνθηκε από το γήπεδο αποό την αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.. κατά την έξοδό του παντος έφαγε ένα ποτήρι..

γ) Δε μπορώ να καταλάβω πως όλοι είδαν τόσο καλό τον μπατίστ.. Αμυντικά ήταν εντελώς ανύπαρκτος(ο Νίσεβιτσ ήταν μονίμως αμαρκάριστος ασχετα αν τα έχανε και μόνος του...)και δεν πηδούσε καν έτσι για να νιώσει ο νίσεβιτσ ότι υπάρχει.. Αν η ΑΕΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο τον είχε εκμεταλευτεί καλήτερα πιστεύω ότι η είκονα του αγώνα θα ήταν διαφορετική... Όσο για την επίθεση τους περισσότερους πόντους τους έβαλε από βολές που μάλιστα δεν ήταν πάντοτε φάουλ(παραπάνω αναφέρω ενα παράδειγμα.. Γενικά δεν μου φάνηκε να το πολεμάει και πολυ...Πάντως για να μην τον αδικήσω στα ριμπάουντ ήταν καλά τοποθετημένος και πηδούσε δυνατά..
Αντιθέτωσ ο Λόνι είχε τρομερή όρεξη αμυντικά έδινε βοήθειες και στην περιφέρεια χωρίς να του ξεφεύγει ο ψηλός της ΑΕΚ ενώ και επιθετικά ήταν μια χαρά...εξάλλου δε θεωρω τυχαιο ότι μοωλις μπηκε ο μπήκε ο Μπάξτερ (τέλος 3ου δεκαλέπτου)ο παναθηναικός πήρε διαφορά και τελικά κέρδισε..
ashton
Η ομάδα άντεξε για 34-35' άντε για 37' που είμασταν ακόμα ψιλοκάτω από τους 10 πόντους. Στη συνέχεια δεν μπορούσαμε άλλο και η διαφορά ξέφυγε.

Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας και από την αγωνιστική μας συμπεριφορά.
Είμαι ευχαριστημένος και από το στήσιμο & το παιχνίδι του πάγκου μας (που με εξαίρεση τη μη χρησιμοποίηση του Νικολάκη και το ότι δεν δοκίμασε παραπάνω τον Σωτήρη πάνω στον Λάκοβιτς, έκανε ότι μπορούσε περισσότερο).

Δεν μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη τύχη, αφού το πράγμα έδειξε που πήγαινε από νωρίς.
Κάτι αντιαθλητικά, κάτι 'εξεζητημένα'... (γιατί δεν δίνουν ποτέ και κανενα εξεζητημένο κατά του ΠΑΟ ;Wink
Φορτώθηκαν με φάουλ τάκα-τάκα οι Νίσεβιτς (που ξεκίνησε ζεστός αλλά στη συνέχεια έπαιζε συντηρητικά.. πάντως έβαλε 13π, είχε 8ρ)-Λολις (μόλις 12' στο παρκέ, 2π, 3ρ) -Άντιτς (μέτριος προς κακός με 4π-1ρ)και έτσι οι Μπατίστ μπορούσαν να αλωνίζουν ελεύθερα... Ο Τσιάρας προσπάθησε, πέτυχε 6 πόντους αλλά και με 2/6 βολές..

Κρατάω την πολύ καλή εμφάνιση του Μιχάλη (13 πόντοι με 5/6 2π και 1/2 3π) και την θετικότατη παρουσία του αρχηγού που τέλειωσε με 17π και 3/6 3π.

Ο Ζήσης μοίρασε 8 ασιστ (για πρώτη φορά μετά από μήνες τέτοιο νούμερο), αλλά έμεινε στον ένα πόντο με 0/4 σουτ.

όσο για τον KusKus...
επαιξε 25'... (6π με 1/2 1π, 1/2 2π, 1/4 3π) ήταν δυνατό να πάμε καλά ;

Και φυσικά τα ΠΑΟ γ... την ΑΕΚ ..., γ... το σπίτι του κάθε Ενωσίτη, μόνο εγώ τα άκουγα. όχι οι διεθνείς διαιτηταί...

Και μερικές φωτό..



Sandro - Χατζής - Πελεκάνος = 43/62 πόντους.



Σάντρο με άψογο στυλ



Ο Σωτήρης οργανώνει



Τσιάρας-Νισεβιτς



Ο Κους σε μπάσιμο/λάθος...



Ζήσης . τα'παμε άποντος (1π) με 8 ασιστ.



Αχ ρε Γιώργη.. βάλε τις βολές...



Χατζής



Πέρο (αγκρ..)



τελικά στατς
dizzy_fingers
Ashton βλέπω ήσουν γήπεδο ε? laugh.gif tongue.gif

Bonzo καλώς ήρθες στο φόρουμ μας icon_wave.gif!
Συμφωνώ με τα περισσότερα που λες.

Αφού λοιπόν σταθήκαμε στη διαιτησία, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση μιας και ήμουν κι εγώ ένας από τους λίγους φιλάθλους που παρευρέθησαν χθες στο ΟΑΚΑ...τελικοί Α1...

Η διαιτησία ήταν κακή και για τις δύο πλευρές παιδιά. Δε θα διαφωνήσω στο ότι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του ΠΑΟ κατά ένα ποσοστό, αλλά έγιναν λάθη και κατά του γηπεδούχου (πρώτη φάση που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα αντιαθλητικό το οποίο θα έπρεπε να είχε δωθεί στον Λάκοβιτς όταν έφυγε στον αιφνιδιασμό...μάλλον γι'αυτό έδωσαν μερικά λεπτά το τραβησμένο αντιαθλητικό κατά της ΑΕΚ οι διαιτητές).
Απλά παρατηρώ καιρό τώρα πως παρόλο που πολλές φορές η διαιτησία βοηθάει τον πρωταθλητή, όταν αυτή είναι κακή και στις δύο πλευρές, προσέχουμε μόνο τα λάθη υπέρ αυτού...τα άλλα δεν αναφέρονται πουθενά... rolleyes.gif

Να σημειώσουμε επίσης πως και χθες ακούστηκαν 4 υβριστικά συνθήματα αλλά παρατήρηση...γιοκ.

Πέρα από αυτά όμως, η παρουσία των οργανωμένων στο πέταλο ήταν καταπληκτική χθες. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και κάνανε πολλή φασαρία παρόλο που η συνολική παρουσία του κόσμου ήταν μικρότερη από την τελευταία φορά που έπαιξε η ομάδα στο ΟΑΚΑ...
aris3
QUOTE (ashton @ Jun 7 2005, 12:28 AM)
Η καλύτερη μετάδοση του Σούπερσπορτ έγινε την 26η αγωνιστική που λόγω της απεργίας είχε μόνο ήχο από το γήπεδο χωρίς καθόλου περιγραφή :-)

Δεν εχεις και αδικο το συνδρομιτικο θαβει το αμοιρο το μπασκετακι.Πικροχωλη κριτικη απο τον "ειδικο" του μπακετ φιλιππα συριγο ,αθλιο εξωαγωνιστικο ρεπορταζ ,χαλια ληψεις(ο σκηνοθετης μονο τις γκομενες στις κερκιδες ξερει να δειχνει) χιλιες φορες ετ1 με τον χατζηγεωργειου
Buk
akomi kalytera me ton skounth 41.gif 41.gif
suspect
Ενταξει κοριτσια το πιασαμεν τον ανθυποννοουμενον.
Στο ΟΑΚΑ οι κορακες παιζουν 70-30 παναθα
Στο Γαλατσι οι κορακες παιζουν 55-45 παναθα
Στο ΟΑΚΑ που θα παει, εκει γυρω στο 30’+ παραδιδουμε πνευμα
Στο γαλατσι το κραταμε μεχρι το τελος

Η σημερινη ειναι απο τις ηττες που δεν με πειραζουν. Ουτε λεω κριμα.
Ειναι περηφανος.
Μπραβο στην ομαδα για την προσπαθεια της, για το αναστημα της και για την παρουσια της στους τελικους. Οσο και αν ειναι το μπατζετ μας, οσοι και αν παμε στο γαλατσι, μαρουσακι του 3-0 με κατω τα χερια δεν ειμαστε. Και αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειμαστε η μονη ομαδα ( και μετα ο Αρης ) που για να μας κερδισει η στρατια των ακριβοπληρωμενων αλλοδαπων μισθοφορων επιστρατευει το thunder system και τα σφυριγματα των διαιτητων όταν ζοριζουν τα πραγματα.

Μπορει το μπασκετ να είναι πιο αξιοκρατικο αθλημα από το ποδοσφαιρο αλλα εχει περισσοτερες λεπτομερεις και σε αυτές δεν παιρνουμε ουτε μισο αμφισβητουμενο. Εστω για τη συμμετοχη μας στους τελικους.

Σε ότι αφορα καθαρα το αγωνιστικο κομματι το κομβικο σημειο του παιχνιδιου αποδειχθηκε παλι ο Ζησης. Δεν μπορεσε να βοηθησει στην τεταρτη περιοδο και μοιραια τα περιμεναμε όλα από τον – καταπληκτικο σημερα - νισεβιτς που μου εδωσε διπλη χαρα γιατι επεσα μεσα στον διαγωνισμο της ΚΑΕ ότι θα ηταν αυτος ο πρωτος σκορερ μας. Οσο τραβαγε ο Ζησης, οι επιθεσεις μοιραζονταν μεταξυ αυτου και του σαντρο και αξιοποιουνταν και αλλοι παικτες όπως ο πελε.
Μας τελειωσε ο νικολας μας τελειωσε και το ματς.

Ακομα και ας παιζαμε χωρις τον τομπι που είναι τραγικα μεγαλη απωλεια για τη δεδομενη ΑΕΚ και ας κανει την απουσια του να φαινεται μικρη ο πελε. Με τον τομπι θα μπορουσαμε να βαλουμε στο 2 τον μιχαλακη ( σορι αρχηγε, εφυγες για παγκο ) και στο 3 τον τομπι..
Ακομα και αν ο αρχηγος δεν μπορει να τα βγαλει περα γιατι μειονεκτει σε σωματοδομη και σε φυσικη κατασταση από τους αντιστοιχους στη θεση του παικτες του ΠΑΟ.

Μπορει το ματς της κυριακης να είναι το τελευταιο.
Δεν με ενδιαφερει.

Μπραβο στην ομαδα, μπραβο στον Φωτη, μπραβο κυριως γιατι αποδειξαμε ότι δεν φοβομαστε τον γολιαθ και τον κοντραρουμε στα ισα. Δεν είναι τυχαια η αστοχια του ΠΑΟ στις βολες. Ξερουν ότι δεν παιζουμε για τη χαρα της συμμετοχης. Μας υπολογιζουν και μας σεβονται. Τοσο που ξερουν ότι είναι ζορικα τα πραγματα και τα παιζουν. Δυστυχως όμως είναι τοσο πληρης ομαδα που παντα θα βρουν τη λυση. Ολοι αυριο θα μιλησουν για τον παικταρα τον Τσαρτσαρη που γυρισε το ματς και θα γινει ο πρασινος ηρωας, το ελληνοπουλο που κατατροπωσε την ΑΕΚ και όλα αυτά τα χαρωπα.
Πριν πεσουν οι υμνοι, ας αναλογιστει κανεις σε ποιο σημειο του αγωνα εδρασε ο
( πολύ καλος, καμια αντιρρηση ) Τσαρτσαρης, ποσα φαουλ ειχαν οι ψηλοι μας, πως τους σφυριζαν και ποσες βολες ξανασουταρε η παναθα….

Αλλα τι τα θες.
Τα συνθηματα που λεμε εμεις αμεσως καταγραφονται, αναλυονται και αυστηρα επισημαινονται.

Τα συνθηματα του υπεροχου κοσμου του ΠΑΟ πνιγονται στον χαρουμενο σπιτακι λαλαλαλαλα υμνο που παιζει στη διαπασων και ουδεις τα θυμαται την επομενη μερα.

Στο γαλατσι το εργο το περιμενω με μαθηματικη ακριβεια.
Μπορει να σφυριξουν οι διαιτητες κατι που θα δουν ( ναι ρε, γινονται και θαυματα) θα αρχισουν οι διαμαρτυριες των αδικημενων, πτωχων και τιμιων παναθηναϊκων, θα γινει το παιχνιδι καμπριο και μετα η σεμνη τελετη θα λαβει τελος.
Buk
poso kosmo eixe to oaka;

de to grafei kanena site!
ashton
κάνα 6άρι χιλιάδες όπως το έκοψα από την του-βου.

Για το ματς τώρα.

Μας νίκησαν σήμερα, με το γνωστό σπρώξιμο (και το απαραίτητο φόρτωμα των ψηλών μας με φάουλ), αλλά όχι τόσο εύκολα όπως στο πρώτο ματς που είχαν πάρει κεφάλι από το ημίχρονο...
Είμασταν μπροστά μέχρι το 28-29' και νοιώθανε την ανάσα μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μέσα από αυτή τη σειρά, η ομάδα έχει ανεβεί και πλέον κοιτάει ακομπλεξάριστα τους πράσινους. Και στον παγκο και στο παρκέ. Και αυτό είναι το βασικό συν.

Τεράστια εμφάνιση από τον Σάντρο (19 πόντοι με 7/7 1π, 6/8 2π και 8 ρημπάουντ, 3 ασιστ)

Σημαντική η βοήθεια του Lollis (11π) που τους έκανε πολύ ζημιά στο 4ο δεκάλεπτο όταν το 70-61 έγινε 70-67.

Θετικοί και πάλι οι Ζήσης-Πελεκάνος.

Ο Κους φόρεσε τη γνωστή χειμωνιάτικη στολή.
Ο Χατζής χάθηκε στο β' ημίχρονο και έκανε και αρκετά λάθη στο τέλος.

Οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν στα γνωστά επίπεδα.
LEFTERIS733
Ενταξει ρε παιδια το κατεστημενο μας βοηθαει προκλητικα να παρουμε ακομα ενα πρωταθλημα που δεν αξιζουμε...Τι να κανουμε αυτη ειναι η μοιρα των ισχυρων...Δεν πειραζει του χρονου που θα τρωμε 30αρες παλι στην ευρωλιγκα θα γελατε και εσεις...

Βρισκω εντελως απαραδεκτη αυτη την προσπαθεια που γινεται απο πολυ κοσμο και απο ΑΡΔ να μας πουν οτι ο παναθηναικος ευνοειται προκλητικα.Ενταξει αν θελετε να πιστευετε αυτο το πραγμα δικαιωμα σας ειναι.Δικαιωμα σας ειναι να μεγαλωνετε τη μιζερια σας (οπως ΔΥΣΤΥΧΩΣ καναμε και πολλοι παναθηναικοι τα πρωτα χρονια της κυριαρχιας του γαυρου στο ποδοσφαιρο...).Αλλα βαρεθηκα να τα ψειριζουμε ολα.Γιατι σφυριξε ετσι ο διαιτητης,τι στριγκακι φοραγε κτλ...Οταν ομως ο γαυρος επαιρνε πραγματικα προκλητικα σφυριγματα (οπως εκεινο το 45-44... με εμας) δεν ακουσα κανενα να φωναζει...Δεν πειραζει αφου σας ποναει τοσο πολυ ο παο προσπαθηστε να μειωσετε τις επιτυχιες του.Αλλωστε ξερετε οτι μονο αυτο μπορειτε να κανετε...

Υ.Γ.Με τη λογικη των αδικημενων στον αγωνα με τον πανιωνιο που ο διαιτητης σταματησε σε μια φαση τον χατζηβρεττα ενω θα εβαζε ενα ευκολο καλαθι στον αιφνιδιασμο και τελικα χασαμε με ενα ποντο εμας μας εσφαξε...Μια ηττα που θα μπορουσε να μας στοιχησει το πρωταθλημα και μια θεση στην ευρωλιγκα...Αλλα για τους αδικημενους-αντικειμενικους δεν τρεχει τιποτα...Μονο αυτους αδικουν οι διαιτητες... 41.gif
Bonzo
Χθες ήμουν στο γήπεδο και είδα έναν αγώνα που ομολογουμένως δεν ήταν ο καλήτερος που έχω δει φέτος... wink.gif

Στον πρώτο αγώνα είχα παραδεχτεί ότι η διαιτισία μας είχε βοηθήσει.... Αυτή τη φορά όμως είναι νομίζω αστείο να υποστηρίζετε κάτι τέτοιο.. Ούτε καν οι παίχτες σας και ο προπονητής (που στον πρώτο αγώνα σε κάθε φάση,πολλές φορές δικαίως, παραπονούταν)δεν διαμαρτυρήθηκαν...

Με το να ριχνετε την ήττα σας στην διαιτισία εθελοτυφλείτε.. Χθες η ΑΕΚ έπαιξε με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟ στην έδρα του. Πάρα πολυ σκληρά. Και δεν υποτιμώ την ΑΕΚ, που χθες την θαύμασα για το πάθος που έπαιζε, αλλά φέτος ο ΠΑΟ στην έδρα του έχει χάσει μόνο από την ΤΣΣΚΑ... Τα φάουλ που δοθήκαν στους ψηλούς της ΑΕΚ ήταν σωστά..Το παλέψατε όσο μπορούσατε μα στο τέλος μίλησε η έδρα.Γενικά παντως και ο ΠΑΟ βρέθηκε σε κακή μερα...

Όσο για τα υβριστικά συνθήματα που όντως ακούστηκαν πολλά χωρίς να γίνει παρατήρηση(μάλιστα ήταν η μοναδική στιγμή που ο Φώτης διαμαρτυρήθηκε) δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε που αγαπάει το μπάσκετ στην Ελλαδα θα ήθελε να γινει,αν γίνει ο 5ος τελικός,όπου και η ΑΕΚ δικαιούται οπαδούς, να γινει σε ένα βουβό γήπεδο...

Τέλος πάντων το να ρίχνεις το φταίξιμο στη διαιτισία είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο χθες όμωσ πιστεύω ότι γενικά έπαιξε 50-50 και μάλιστα(κακώς) ότι λαθος κάναν από τη μία ,ειδικά ο Βορρεάδης,το διόρθωνε με ανάποδο λάθος..

Όσο για το αγωνιστικό χθες ο Νίσεβιτς και ο Λόλις είχαν στήσει το δικό τους πάρτι στη ρακέτα του ΠΑΟ κάθως είχαμε (όπως και σε πολλούς άλλους αγώνες φέτος) χοντρό πρόβλημα στους ψηλούς... Εγώ προσωπικά στηρίζω σταθερά Μπάξτερ αν και χθες είχε 0/4 βολές και για αυτό βγήκε από τον αγώνα... Τουλάχιστον τον βλέπω και προσπαθεί πάρα πολυ και αμυντικά είνα σίγουρα καλύτερος από τους άλλους δύο σέντερ... Ο μεν Μπατίστ εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο αδιάφορος ειδικά στην άμυνα και βολεμένος.. Δε θα στεναχωρηθώ και πολύ να φύγει... Για τον Φέμερλιγκ τα σχόλια περιτεύουν.. Δεν τους μπορώ τους παίχτες που παίζουν μπάσκετ μόνο επειδή είναι ψηλοί... Ο άνθρωπος είναι τελείως κρέας..

Τέλος οι φίλαθλοι ήταν αρκετά πολλοί. Εγώ τους υπολόγισα γυρω στις 8000 αν και για τέτοιο αγώνα το γήπεδο έπρπεπε να γεμίζει...
suspect
QUOTE
Όσο για τα υβριστικά συνθήματα που όντως ακούστηκαν πολλά χωρίς να γίνει παρατήρηση(μάλιστα ήταν η μοναδική στιγμή που ο Φώτης διαμαρτυρήθηκε) δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε που αγαπάει το μπάσκετ στην Ελλαδα θα ήθελε να γινει,αν γίνει ο 5ος τελικός,όπου και η ΑΕΚ δικαιούται οπαδούς, να γινει σε ένα βουβό γήπεδο...


ωραιο αλλοθι για να μην ισχυουν οι νομοι...

w00t.gif 77.gif cool.gif
Warrior
Καταρχην ο νομος με τις παρατηρησεις πρεπει να καταργηθει...
Εχει αποτυχη παταγωδως!!
Ας ριχνουν υπερογκα χρηματικα προστιμα αν θελουν...

Σιγουρα ο Παναθηναικος δεν εχει δεχτει ουτε τις μισες των επιπληξεων που θα επρεπε
να εχει δεχτει και σιγουρα εχει την προστασια της διαιτησιας περισσοτερο απο τον
καθενα...

..ομως δεν μπορουμε να λεμε οτι πηρε δυο νικες απεναντι στην ΑΕΚ,δυο απεναντι στον
Πανιωνιο και δυο απεναντι στον Αρη(για να μην βγαζω την ουρα μου απ'εξω) επειδη
τον βοηθησε η διαιτησια.
Ουτε οι διαιτητες θα τον βγαλουν πρωταθλητη.Πρωταθλητης θα βγει επειδη εχει την
καλυτερη ομαδα με διαφορα.Και πιστευω οτι θα βγει(οσο και αν προτιμω να το παρει
η ΑΕΚ,οχι επειδη ειμαι αντι-Παναθηναικος,αλλα επειδη εχει μπει στο ματι ολων λογω
της συνεχιζομενης κυριαρχιας του..) και μαλιστα στο επομενο ματς.

Μιας και ο Ζοτς(ως κλασικη γατα)εριξε "ντορτια" στην συνεντευξη τυπου προχτες..
Bonzo
Δε διαφωνώ ότι γενικά έχουμε δεχτεί λιγότερες επιπλήξεις από οσες θα έπρπεπε όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση επιμένω ότι θα ήταν γελοίο να γίνει τελικός κεκλεισμένων των θηρών λόγω υβριστικών συνθημάτων... Ούτως η άλλως για να μη λέμε ότι θέλουμε δεχτήκαμε τελικά μια παρατήρηση αν και άργησαν.. Εξάλλου σε όλες τις ομάδες υπάρχει ελαστικότητα για αυτό το νόμο αφού είναι υπερβολικά αυστηρός..
dizzy_fingers
QUOTE (suspect)
ωραιο αλλοθι για να μην ισχυουν οι νομοι...


Το οποίο αν θυμάμαι καλά είχε υποστηρίξει ο Φιλίππου πριν αρχίσει η σειρά και παραδόξως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας τον ακούσανε...

Κι εγώ όμως συμφωνώ.
Δε θέλω να γίνει τελικός (κανένας της σειράς) σε άδειο γήπεδο, όχι γιατί δεν πιστεύω πως παραβιάστηκε ο κανονισμός, αλλά γιατί είναι...αχαρακτήριστος (μη πω τίποτα περίεργο, μόλις έβαλε και δεύτερο γκολ η Βραζιλία 45.gif ) αυτός ο κανονισμός και ελπίζω να καταργηθεί του χρόνου.

Η αλήθεια είναι όμως Bonzo πως όσες φορές έχω πάει σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, δεν έχει τύχει ποτέ να δω να γίνονται παρατηρήσεις παρόλο που ακούγονται αρκετά υβριστικά συνθήματα.

Για το θέμα της διαιτησίας χθες....δεν έχω πάρει θέση μέχρι στιγμής και μάλλον δε θα πάρω αφού δεν είδα τον αγώνα.
suspect
οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει τι σημαινει η ευνοια.

στο μπασκετ δεν ειναι αναγκη να δωσεις πεναλτι ή να ακυρωσεις γκολ ως οφσαϊντ.

απλως οταν ζοριζουν τα πραγματα δινεις φαουλ σε καθε επιθεση, αντιθετα την ιδια φαση απο την αλλη πλευρα δεν τη σφυριζεις, εκνευριζονται οι παικτες γνωριζοντας πως δεν ισχουν τα ιδια κριτηρια και αντιθετα ενισχυουν την αυτοπεποιθηση τους οι παικτες που ξερουν οτι δεν θα αδικηθουν

οποιος εχει παιξει μπασκετ καταλαβαινει οτι δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο σε σκορ που παει στα ισα η μια ομαδα να εχει εκτελεσει σχεδον τις διπλασιες βολες απο την αλλη

Σε οτι αφορα το επιχειρημα περι μιζεριας παραπεμπω οποιον θελει στα ποστ μου στους αγωνες του πρωταθληματος και στο Γαλατσι και στο ΟΑΚΑ.

το ιδιο εργο το ειδα και με τον Πανιωνιο στο ΟΑΚΑ. Ζοριζε λιγο το πραγμα;
4-5 συνεχομενες επιθεσεις φαουλ στο κοιταγμα και στο αγγιγμα, αντιθετα σφυριχτροδυσκαμψια απο την αλλη πλευρα και η σεμνη τελετη ελαμβανε τελος....

Οσο για τις επιπληξεις, δεν ειμαι υπερ των αδειων γηπεδω αλλα αυτου που σχολιασε και ο πολεμιστης "Σιγουρα ο Παναθηναικος δεν εχει δεχτει ουτε τις μισες των επιπληξεων που θα επρεπε
να εχει δεχτει και σιγουρα εχει την προστασια της διαιτησιας περισσοτερο απο τον καθενα..."

Οταν ξερεις οτι αλλα κριτηρια ισχυουν για σενα και αλλα για τους αλλους αυτο δεν ειναι δικαιο....
emperor
Ναι ρε μάγκες ο κανονισμός με τα υβριστικά είναι λίγο χαζός και πρέπει να καταργηθεί.Όμως δεν γίνεται οι διαιτητές να είναι κουφοί στο ΟΑΚΑ και στο ΠΑΛΕ ή στην Πυλαία ή στο Γαλάτσι κτλ να ακούν και το μπινελίκι ενός μεμονωμένου πίσω από την μπασκετα και να σε ρίχνουν παρατήρηση.Κτυπάει άσχημα.Δηλαδή εμείς που όλη την χρονιά ήμασταν παναγίες (εκτός με την Ολύμπια αν θυμάμαι και αυτό επίτηδες) τι ήμασταν .Χαζοί;
Anxel
Ρε suspect κόψε την κλάψα...Τα 2 τελευταία σου post έχουν και τα 2 κλάψα...Και δώστου παράπονα για την διαιτησία...Δηλαδή ρε γαμώτο όπως είδες τον 3ο τελικό πες μου φάσεις όπου ευνοήθηκε ο Παναθηναικός...;Έλεος δηλαδή να ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε δικαιολογίες του κώλου...

Έγραψες και το άλλο που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει...70-30 στο ΟΑΚΑ και 55-45 στο Γαλάτσι...Χαχαχαχαχαχχααχαχαχααχχαχα!!!

Μήπως τα πολλά φάουλ που φορτόθηκαν οι ψηλοί σας έγιναν από το ότι έβγαιναν να κλείσουν τα πολλά πικ-εν-ρόλ που παίζει ο Παναθηναικός με τον Λάκοβιτς;

Ακόμα και ο Παπαδογιάννης που είναι γνωστός αεκτζής παραδέχτηκε οτι σήμερα δεν υπήρχε ούτε μια αμφισβητούμενη...Και μάλιστα έδωσαν μπράβο στους διαιτητές...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΑΕΚΑΚΙΑ!!!

Όσο για τις επιπλήξεις...ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΖΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΔΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ;

Αλλά και εδώ αισθάνεστε αδικημένοι και ρίχνεται κλάψα...

suspect πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά...Μιλάς για τα ματς με Πανιώνιο και από πάνω...Στο τελευταίο όπου κερδίσαμε με 44 πόντους ευνοηθήκαμε από την διαιτησία ε;To πρώτο τελείωσε με 19 πόντους και το τρίτο με 23 πόντους...ΑΛΛΑ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!!

Τελικά το basketforum.gr έχει καταντίσει αντί-Παναθηναικό forum...Και γίνεται αυτό το πράγμα με τις παραινέσεις ακόμα του moderator dizzy-fingers...

Κρίμα!!
dizzy_fingers
Ναι βρε Άγγελε δεν το έχεις καταλάβει ακόμα?

Εγώ, πρώτος απ'όλους είμαι αντιπαναθηναϊκός, και δηλώνω Παναθηναϊκός για να μη με βλέπετε να έρχομαι όταν θα στάζω το φαρμάκι για την ομάδα μου...

Μάλιστα, το basketforum το έφτιαξα αποκλειστικά για να πλήξω τον Παναθηναϊκό... 45.gif





Επειδή, όμως, με έχετε πάρει χαμπάρι, λέω σιγά σιγά να αλλάξω και να αρχίζω να παίρνω το μέρος σου Άγγελε.
Δηλαδή:
- Όποτε βλέπω παράπονα για τη διαιτησία υπέρ του Παναθηναϊκού σε κάποιο ποστ, το ποστ θα σβήνεται αμέσως! Εφόσον δε θα υπάρχει κάποιο παράπονο για ένα γεγονός, θα σημαίνει ότι δε συνέβη κιόλας αυτό το γεγονός....σωστή λογική ε?
- Κάθε φορά που θα υποστηρίζεις Άγγελε ότι η σειρά θα λήξει 3-0, 3-1 ή 3-2 με 100 πόντους διαφορά, θα κάνω edit το ποστ σου και θα το αλλάζω σε μεγάλα πράσινα γράμματα ώστε να φαίνεται από όλους...και θα γράφω κι εγώ από κάτω "Πες τα Άγγελε! Μπράβο! Θα τους σκίσουμε τους αντικειμενικούς!"
- Γενικώς κάθε άποψη κατά του Παναθηναϊκού είναι κατακριτέα και ασφαλώς το ποστ θα σβήνεται, το μέλος θα διαγράφεται και θα υποχρεώνεται να γράφει στο υποφόρουμ του ΠΑΟ 100 φορές "Ο Παναθηναϊκός δεν ευνοείται από τη διαιτησία".


Μάλιστα πάω να αλλάξω τον κανονισμό τώρα...δεν ξέρω, αυτά σου φαίνονται αρκετά για να αποκαταστήσουν την αντικειμενικότητα του φόρουμ (όπως εσύ εννοείς την αντικειμενικότητα) ή ακόμα θα πιστεύεις ότι η ελεύθερη έκφραση απόψεων, σωστών και λανθασμένων, σημαίνει προπαγάνδα κατά του ΠΑΟ?
Anxel
Όλο το παραπάνω post σου είναι ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...Συνέχισε να κάνεις ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ...

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ FORUM ΣΟΥ)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ POST ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
dizzy_fingers
Τώρα σε πειράζει η ειρωνεία ε?
Για σκέψου λοιπόν πως νιώθουν οι άλλοι όταν συμπεριφέρεσαι κι εσύ έτσι.


Θες να φύγεις? Φύγε, το παραπάνω ποστ μου δεν αλλάζει. Προκάλεσες την τύχη σου με το σχόλιο του "αντι-παναθηναϊκού basketforum" και θα έπρεπε να περιμένεις την αντίστοιχη απάντηση.
opados_13
Μπραβο ρε τα ειπες ολα αδερφε Anxel


77.gif
dizzy_fingers
Κι άλλος:
1) που γράφει με μεγάλα πράσινα γράμματα
2) που συμφωνεί με τον anxel.

Φίλε μου opade-13 πες μου που βλέπεις ότι το basketforum είναι αντιπαναθηναϊκό... Αν είναι για τη συμπεριφορά μου ας το παραδεχτώ ότι μπορεί να έκανα κάποια "αντι-Παναθηναϊκά" σχόλια (έλεος...), αλλά ΠΟΥ έχει δώσει αυτό το δικαίωμα το basketforum?
dizzy_fingers
Εκτός αν κατάλαβα λάθος και το ποστ σου πήγαινε για το προηγούμενο ποστ του Anxel περί της διαιτησίας του παιχνιδιού, οπότε απολογούμαι blush.gif.
Warrior
QUOTE (dizzy_fingers @ Jun 17 2005, 02:50 PM)
ή ακόμα θα πιστεύεις ότι η ελεύθερη έκφραση απόψεων, σωστών και λανθασμένων, σημαίνει προπαγάνδα κατά του ΠΑΟ?

Aυτο πιστευεις Αγγελε?

Οταν θολωνεις..χανεις τον ελεγχο...

Ενα φορουμ του οποιου πανω απο το 50% των εγγεγραμμενων μελων ειναι Παναθηναικοι
εχει γινει αντι-Παναθηναικο...μαλιστα.

Και μαλιστα υπο τις παραινεσεις του dizzy..
Και αυτο επειδη εγραψε οτι δεν δοθηκαν παρατηρησεις στον ΠΑΟ,ενω ακουστηκαν
υβριστικα συνθηματα ή επειδη εχει υποστηριξει οτι ο ΠΑΟ,οπως ολες οι ομαδες που
κατα διαστηματα κυριαρχουν στον χωρο,εχει την ευνοια της διαιτησιας τις πιο πολλες
φορες.

Ενα φορουμ στο οποιο το 90% εχει παραδεχτει οτι ο ΠΑΟ ειναι η καλυτερη ομαδα με
διαφορα...ειναι αντιπαναθηναικο...

Οκ,οπως το βλεπει κανεις.
harris
Ανχελ, εισαι πολυ μικρος , αλλα πιστευα οτι θα μπορουσες να σκεφτεις ωριμα και υπο φυσιολογικες συνθηκες να κατακρινεις τις πραξεις του ΠΑΟ, οποιες και αν ειναι αυτες.

8 φορες ακουστηκαν υβριστικα συνθηματα στο ΟΑΚΑ αλλα καμια παρατηρηση δεν γραφτηκε...ΚΑΜΙΑ.... wink.gif

Εγω δεν λεω να γινει ο 5ος τελικος (εαν γινει) κεκλεισμενων των θυρων, αλλα θελω να υπαρχει ισονομια αναμεσα σε ΟΛΕΣ τις ομαδες....

Βρες λοιπον καποιο αντικειμενικοτερο φορουμ για να παραθετεις τις αποψεις σου.....το θεμα ειναι οτι ετσι δεν θα αποκτησεις ποτε μια υγιη φιλαθλη, ή ακομα και οπαδικη συμπεριφορα.....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.... icon_wave.gif
dizzy_fingers
QUOTE
8 φορες ακουστηκαν υβριστικα συνθηματα στο ΟΑΚΑ αλλα καμια παρατηρηση δεν γραφτηκε...ΚΑΜΙΑ....


Για το ακριβές του θέματος, έγινε μία επίπληξη και 1200 ευρώ πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα του 3ου τελικού.
harris
Πφφφφφ laugh.gif laugh.gif
Bonzo
Δηλαδή sorry ρε Χαρις, για να εισαι ευχαριστημένος τι ποινή ήθελες να είχε φάει ο ΠΑΟ?
Υβριστικά συνθήματα ακούστηκαν δεν εγίναν επεισόδεια...
Ειναι γεγονός ότι ο ΠΑΟ έχει ΜΕΡΙΚΕΣ φορές "ιδιαίτερη" μεταχείριση αλλά μη προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγγι...

Δεν είναι ανάγκη σε κάθε αγωνα να προσπαθείτε να βρείτε τισ αδικίες που γίναν υπέρ του ΠΑΟ.. Τέλος πάντων πιστεύω ότι μέχρι τώρα στα πλει-οφ ο ΠΑΟ είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια είναι 2-1 μπροστά...
harris
Μα φυσικα και δικαια προηγειται ο Παναθηναικος....

Εγω μιλαω για τα υβριστικα συνθηματα...........

ΤΛΠ, δεν θα κατσω να απολογηθω για ΤΠΤ και σε κανεναν...εχω αποδειξει την αντικειμενικοτητα μου τοσο καιρο εδω μεσα και σε ολα αυτα τα 700+ ποστ που εχω γραψει......... 68.gif
dizzy_fingers
Ναι, ψάξτε τα προηγούμενα (μόνο) 764 ποστ του και θα δείτε την αντικειμενικότητά του tongue.gif.


Μην αρπάζεσαι πάντως ρε Χάρη, ούτε σου ζήτησε να απολογηθείς ο Bonzo, ούτε έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.

Συζήτηση κάνουμε.... icon_bored.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.